Sikerült aludnom egy kicsit, de hajnali 3-tól 7-ig azért virrasztottam, játszadoztam addig Kristófkával
Utána a srác belefáradt és együtt elaludtunk, fél 10-ig. Bezzeg most nagyon álmos vagyok.
Stella, te kérdezted, nem, sajnos semmilyen pocifájás nincs
Most nagyon rohanok, így nagyon nem volt időm visszaolvasni a dolgokat.
Ja, jól megkavarták itt a dolgaimat, telefonáltak a munkahelyemről, hogy véletlenül jóval több táppénzt kaptam, mint kellett volna(én meg azt hittem, a 13.havi volt), és vissza kell hogy vonják sajnos majd a februári táppénzből. Marha jó lesz, kapok így vagy 10oooFt-ot
Meg eltévedt a postán a múlt havi feladott táppénzes papírom, szerencsére ajánlott levél volt, így van róla bizonyíték, hogy feladtam.
Meg kiakadtam, mert apuci lelkére kötöttem, hogy 30 napos autópályamatricát vegyen, mert azzal már kihúzzuk a szülésig. Erre mit vett? Egy sima 4 naposat. Elfelejtette a drága. Jövő alkalommal meg már majd nem éri meg 30 naposat venni, így vehetünk majd mindig 4 naposat, ami sokkal többe kerül majd.
Szóval nem indult túl jól ez a nap
, de remélem annál jobban végződik majd és Kristófkával minden a legnagyobb rendben lesz. Végülis csak Ő a lényeg, max. februárban csórók leszünk majd, de Kristófkánk már velünk lesz és ez többet ér minden pénznél, hát nem?
Ja, Judit, nagy-nagy gratula Attila babához
Megmondtam én
Most már rohanok, kisütöm a fasírtot, meg fürdök meg minden, úgyhogy már csak késő este jövök
Kép valszeg megint nem lesz
, mert már hónapok óta nincs papír az UH nyomtatójában. Esetleg apuci telefonjával megpróbáljuk majd lefotózni
Babus+Kristóf