Gyabi,
imádnivaló Bandita!
A tűzhelyed is jó választás, sőt, szerintem a legjobb!
A nagy hó... de jó nektek!
Nálunk is esett a hó, még tegnap reggel elmentünk szánkózni, tiszta hóember lett Nikiből, mert ahogy bekötöttem a plédbe, és mozdulatlanul ült, teljesen belepte a hó, csak kár, hogy nem fényképeztem le! De azért koránt sem volt akkora, mint Gyabiék és Bibiék felé, bár Nóriéktól nagyobb volt
, de délutánra már csak a locsi-pocsi maradt, elkezdett olvadni, meg az utcán mindenki eltúrta, igy ma már nem fogunk szánkózni, sajnos, mert Niki nagyon unja magát bent a négy fal között, tele van játékokkal, de semmi sem érdekli, csak tapossa őket, dobálja, nem akar játszani, nem akar semmit, csak kiakasztani, naggyonnn próbára teszi a türelmemet, amiből mostanság nem sok, apánkat még csütörtökön elütötte egy autó, szerencsére "csak" a bokája ment ki, de nem bir lábra állni, igy hát mondhatni két gyerekem lett, nem érek a dolgok végére, most is nem birok aludni, Niki egész éjjel forgolódik, mellettem, nem tudok aludni, szétrobban a fejem... na, de hagyjuk, nem akarok itt panaszkodni
Bibi,
ti tényleg távol laktok mindentől, nem uncsi néha? Mondjuk nálunk apa kibirná, de én nagyon városfüggő vagyok, legyen nyűzsgés, bár mostanában már lehet, hogy nekem is egy eldugott kis hely kellene, ahol pihenhetnék...
A találékonyságod meg lenyűgözött!