Sziasztok csajok!
Köszönöm a bíztatást, közben el is múltak a rossz érzéseim. Igen Zsó, a lombik valóban sokkal nagyobb "löket". Pont ezzel bíztattam magam, hiszen azt is kibírtam már egyszer
Sajnos ez a fulladás engem pár éve stresszhelyzetekben megtalál...tulajdonképpen a lombik óta. 2007-ben szinte állandó "társam" volt, de azután szépen megszabadultam tőle. Gondolom azért pánikoltam be, mert már rég nem voltam rosszul és most nagyon nem szeretnék rosszul lenni. Az egész inszemet úgy akarom megélni, hogy fantasztikus lehetőség. Mivel már jól vagyok, így ezt jelenleg így is érzem
Szóval már minden ok! Tűkön ülve várom a szerdát, hogy kiderüljön hány tüszőcském lett
Luci,
hogy vagy? Gondolom pihiztél a hétvégén. Miután írtad a csipke teát én is vedelem...hátha nálam is beválik mnyh növesztésben
Bea,
a szurkálás tök jó (én is érzem már, meg a derekam is)
Beni,
nekem is öregecske már az autóm, de még döcög. Igaz, karácsony előtt nem volt hajlandó elindulni a nagy hidegben. Sajnálom, hogy emiatt a költség miatt később tudtok kezdeni. Így egyébként abban a hónapban is lesz kiért drukkolnunk
Vayacon,
remélem anyóséknál jót pihiztetek. Gondolom már nagy az izgalom benned is, mikor kezdhettek Ti is.
Apim egyébként tényleg nagyon cuki, hogy így beadja nekem a szurikat. El is neveztük a nappaliban a nagy fotelt oltópontnak
Szépe estét!
T