Nóri,
húha, ez tényleg nagy valami, de nagyon jó is, utánanéztem a google-ban, hogy mi az a PGD, és tényleg ez nálatok indokolt is, meg ez megelőzheti a szörnyűségeket, nagyon-nagyon drukkolok! Remélem minden szépen összejön, de nem is, össze kell, hogy jöjjön!!! Drukkkkkkk!!!!!!!!!
És nyugodtan irj közben magadról is!
Judy,
na ne, az, hogy hajszálnyira, az tényleg annyira kevés, meg nem értek hozzá, de tényleg, lehet, hogy a magzatvizvételtől van, másfelől meg mostmár tényleg biztos lehetsz benne, hogy minden rendben van!!! Nyugi!
Az ivást meg szintén nem tisztán értem, az oké, hogy iszol ész nélkül, de ha kipisilod, akkor az semmit se csinál, csak a veséidet terheled a túl sok folyadékkal... na de abba is hagyom, tényleg nem értek hozzá, de azt tudom, hogy minden rendben!!! És még a ciszta is felszivódott!
Gyabi,
nagyon jó képek, mindig elámulok, hogy Beni baba, aki már nem is baba, mekkora már, szerintem nagyobbnak néz ki a koránál, és olyan cuki!
A többieket meg nem értem, szóval, nekem hiányoznak, érdekelne, hogy kivel mi van, meg úgy minden, de érdekeltek ti is, nem értem miért kellett ezt csinálni, és tényleg a mai világban már... á, hagyjuk...
Babszi,
én is örülök, hogy kezdessz jobban lenni, és várunk!!!
Betty,
na ne, az a ciszta, de legalább szivódjon fel, hogy ne legyen műtét! Drukk!!!