Sziasztok lánykák!
Olyan aranyos újévi üzeneteket írtatok, hogy teljesen elérzékenyültem.
Én is hasonlókat kívánok mindenkinek, boldogságos új esztendőt és mellé pöttöm babákat, vagy legalábbis nagy pocakot 2010-re.
Mi 5-ösben buliztunk, életkorilag jó vegyesen voltunk, 22 év volt a korkülönbség a legfiatalabb és a legidősebb (a zuram) között, de ehhez képest tök jól elvoltunk. De azért sokszor eszembe jutott, hogy mennyivel jobb lenne otthon egy kisbabával.
De nem rontom a hangulatot, én is hiszek benne hogy az idei a mi évünk lesz. Lesz itt sok-sok pozi teszt.
Nekem ma kezdődött kis barnázás, szerintem holnap-holnapután megjön rendesen.
Bea, mi most kezdünk, igen. Már alig várom a 7-ét, amikor kiderül, mi lesz. Hát érzelmileg biztosan nem könnyű ezt végig csinálni, de arra kell gondolni, hogy biztosan összejön egyszer a baba, az nagyon ritka, hogy valakinek egyáltalán nem sikerül. Nagyon szurkolok Nektek, és remélem beindítjátok a babaesőt.
Lucuzs, drukkolok Nektek is. Török doki tényleg aranyos lehet, amiket írtok róla.
Tapi, jobban van már a párod? Dokinak azért említsétek majd a betegséget szerintem. De reméljük, nem lesz semmi hatása a betegségnek és kezdhettek. Ne aggódj, az inszem sokkal kisebb megterhelés, nagyon remélem, hogy sikerrel jártok.
Bumi, veled mizu?
Lányok, tényleg beindulnak mindenkinél a dolgok, annyira jó. Hajrá, előre a pozitív tesztekért!