Supraxot kap....kicsit meg volt fázva igen....lehet ettől...pedig nagyon vigyázunk ne legyenek betegek.......
jó akkor 1-e.......
muszáj meg kérdeznem hogy haragszol rám hogy ilyen "hirtelen" kéred a kádat?
valamiért az van bennem hogy haragszol....valamit nem úgy adtam volna vissza ??
ezek a szemét vírusok, pusztítsa már őket el a jóidő! Remélem Barni hamar rendbejön! Sok-sok ++++++++++++++++-t küldök!!! Láza mennyi?
Dehogy haragszom, csak uncsitesóméknak megígértem a kádat, én már tök abba voltam, hogy nem használjátok, mert Bebe is kb. 1 éves koráig használta! És most megyünk hozzájuk vidékre, szülésig már nem nagyon fogunk menni!
Szia!!
38 volt a láza..tegnap délután olyan vörös volt mikor kimentünk sétálni pedig akkor 37.6 volt a hője....de muszáj volt kimennünk.......itthon meg kutya baja nem volt..szerencsére ma már elég jól van..az orra folyik még de a köhögése mintha jócskán csökkent volna.....holnap kell vissza vinnem a dokihoz!!!!!!!
Ha ezen a héten kommenteltek a Babanet cikkeihez, akkor nyereményjátékunk keretében megnyerhetitek Horváth Mónika illusztrátor ajándékcsomagját! Ebben egy csodás reprót és egy szépséges tárolódobozt található.
Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.
Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!
Máté ma már mehetett oviba....jobb is mert már nagyon nehéz volt vele itthon.mult hét csütörtök óta itthon volt..........
hiába mentünk sétálni meg ilyenek hiányoztak neki gondolom a társai...
SZia!
úgy néz ki igen.kezd erősködni Barnika.....nevetek rajta mert olyan cuki...de azért mondom is neki hogy nem szabad ütögetni..
repül az idő..nemsokára jön Gege:)))))))))
meg jöttem..remélem hamar haza értetek:)
Zoli kapott isteni illatú parfümöt,zoknikat,alsónacikat.......és szép tortát tüzijátékkal....nagyon örült látszott az arcán.......majd felteszek képeket...csináltam párat.....de majd jönnek anyuék is valamikor és velük is meg lesz tartva:))))
Hamar hazaértünk, Bebe evett és már ment is aludni!
Ok, várom a képeket! Anyóstól mit kapott Zoli?
Nagyon cuki fiú Barni, olyan babás még Bebéhez képest! Jaj de elszaladt az idő, Bebe is nemrég ilyen picike volt!
Ja és nem is hiszem el, hogy bántja Mátét, olyan jófiúnak néz ki!
anyóstól nem kapott semmit.....ma itt voltak ugye anyuék felköszönteni Zolit és az a görény anyós csak üvöltözött.......még boldog szülinapot se kívánt neki......ilyen egy anyuka????:((((((
köszi a Barni dicsit:)))
pedig van civakodás.ma is volt....de most per pillanat együt vonatoznak a fa sinekkel:))))
megkérdezhetem mennyi volt az a kis cipellő?
én Barnika most külföldről rendeltem 2 pár eredeti bőr cipőt..nagyon cuki.elméletileg május 7-re megérkeznek:)
de jó árban volt a cipő.....hol vettétek?
a cipők 7000-ről 4000-re/pár olyan szépek..egyik zárt a másik szandi......már alig várom hogy megjöjjenek:)))))
igen....nagyon szeretnek kirakózni.....kapnak ilyen kockákat amin 6 féle kép jön ki ha kirakják........egyformát kapnak ne legyen veszekedés.......meg lehet kapnak a kertbe homokozót.......de nem eszt a műanyagot.......
és Bebe?
bár nem szeretem hogy már ilyenkor is "kell" ajándékot venni....a húsvét nem erről szól...szerintem.,
SZia!!!!!!!!
szombaton Veráéknál voltunk..nagyon jó volt.....Iza örült nagyon a ikis szoknyájának ami csili vili meg kapott hajpántokat is....grilleztünk is.menyei ételek lettek...nyáron mi is grillezünk csak a kertbe!!!!!!!!!!!