Hát csak bekukk.
Már inkább holnap van.
Hát hogy önzően csak magamról beszéljek. El nem tudtam volna képzelni, hogy kismamának lenni ennyi szenvedéssel jár.
Legalábbis szülés előtt.
Voltam laborban. 7 cső vért vettek le, utána úgy kóvályogtam, mint akit gumibottal csapkodtak meg. Még 2 eredményre várok, ami kb 1-2 hét múlva lesz meg. Ami meg megvan arra jól lecseszett a tesóm.
Azt mondta totál olyan a vérképem, mint egy éhezőnek, rég látott már ilyent. Felhívta a páromat, hogy akármi lesz is tömjön mint egy libát, vagy kórházba kerülök.
Már a kaja gondolatára rosszul vagyok. Egy hónap alatt 5 kilót fogytam. Vannak jobb napjaim, de ahogy jön a délután jön a nagyhalál is.
A másik amit kisgyerekesektől kérdeznék. Nem tudjátok mi van akkor, ha néha elkap és nagyon szúr a hasam alja? Mondtam az orvosnak, a védőnőnek, de mindegyik azt mondta, ha nincs vérzés nem számít. Viszont nagyon tud fájni, mozdulni sem tudok olyankor, és félek nehogy Pocoknak baja legyen.
Csucsu: Az a baj, hogy magánrendelésen vette le az anyagot, és Győrbe küldte el valami laborba. Szóval fogalmam sincs, hogy hol csinálták meg a citológiát. Ha itt lenne helyben, a tesóm már megszerezte volna, mert a kórházban dolgozik.
Hát köszönjük Zsóka malackám valóban jobban van.
Levették a bilit a fejéről. (Jobban mondva én vettem le. A doki ellátta, majd az ápolóval együtt hátraugrottak, hogy én vegyem le, mert harap a kicsike) Most itthon kezelgetjük, rettentő csúnya szegény állat. A nyakán nincs szőr, ami maradék van az feláll, a fél oldala csupasz és valszeg maradandó lesz a sebhely az oldalán. De eszik, dumál, és már játszani is hajlandó volt.
Sajnálom akinek nem jött össze ebben a hónapban a baba, de remélem, hogy karácsonyig azért csak sikerül egy pozitív teszt. Én Pockot a szülinapomra kértem, és meg is kaptam.
Kérjétek meg apucitokat, hogy kapjátok meg előre az ajándékot. Hátha sikerül.