Csucsu! Olvasom,hogy te is szeded a Macat,nagyon örülök neki,mert az én férjem forgalmazza!! Szedi a párod is?
Múltkor kapott egy levelet a férjem egy patikus nőtől,aki azt írtam,hogy nekik sokáig nem akart összejönni,de amikor olvasott erről a vitaminról,elkezdték szedni mindeketten és 3 hónapon belül sikerült nekik minden alakalommal,amikor babát szerettek volna.
Mi is szedjük,de hát nálam ugye más a helyzet,de azért megadom az esélyt.
A DM-ben árulják vagy a XII.kerület Kiss János altb. u. 56.,ez a férjem irodája,ott is megveheted,de azért nézd meg a honlapot,ott mident megtudsz róla: www. rica.hu
De én a Aloe Verás Macát szedem. Azt boltban nem árulják. Ha kell valakinek tudok rendelni neki én direkt beléptem , hoyg legyen nekem itthon. Én bizok benne. Igaz most múlt 1hónapja hogy szedem.
Sziasztok!
Azt hiszem megvolt a pém, bár tesztem ugye nincs, de a hasam fájdogált, meg fel voltam puffadva. azt hiszem most következik a legrosszabb rész: a várakozás...Addig meg irány a munka!!
tary
Szeretnék csatlakozni Hozzátok!Nagyon tetszik azoldal és ez a nagy összetartás Köztetek!3 hónapja próbálkozunk a Párommal a Kisbabánk megfogantatásán,eddig sikertelenül sajnos.Nagyon jól jönne egy-két jó tanács,mert kezdek elkeseredni,hogy mi lesz ezután?Negatív tesztek?Előre is köszönöm a segítségeteket és további csodás napot Mindenkinek!
Nekem eddig még nem jött meg,ma van a 31.nap,de minden tünetem megvan,ahhoz,hogy megjöjjön(derékfájás,puffadás,bal cici fájás). Este még simán megjöhet,várok még a teszttel,nem merem megcsinálni,ha nem jön meg hétvégén sem,akkor hétfőn veszek egyet.
Móni! Igen,mi mindketten szedjük a férjemmel,érdemes megpróbálni. Nekem a bátyámnak az andrológus nő is ezt ajánlottta,mert kicsit lassúak voltak a spermái,meg elég fáradt állandóan,amióta szedi,jobb az eredménye,nemrég volt megint.
Nyuszi!
Akkor drukkolok hogy piri ne jöjjön. Amúgy megvettem a Maca-t. Ti mennyit szedtek belőle naponta? És nekünk nőknek csak a ciklus közepéig szabad szedni? Csak azért kérdem mert az van ráírva hogy terhesen nem javasolt szedni.
Nita!
Köszi, én is jól vagyok. Bár ma fáj egy kicsit a fejem, de majd elmúlik.
Trini!
Üdv köztünk!! Mielőbbi babásodást kívánok. Tényleg nem szabad elkeseredni! Jönni fog majd az a babóca, csak ki kell várni. Amúgy 3 hónap még tényleg nem sok. Első baba lenne?
Tary!
A ciklus második felét utálom én is a legjobban. Reményekkel teli várakozás......... De sajna ez van. Egyszer remélem mindannyian mosolygunk majd a ciklus végén.
Nem tudom, hogy ugyanaz-e. De ha az aloes terméket nem forgalmazzák boltokban akkor gondolom hogy nem ugyanaz.
Itt a link amit a Dm-ben vettem:
http://www.rica.hu/t_hersil.html
Én nem nézem, a gyerekek fél(vagy egész?)álomban fekszenek a TV előtt a földön betakarózva..
Én meg pótolom a virtuális elmaradásaimat: emaileket írok:)
Moni: én is utálok várakozni, de főleg azt, hogy az összes tünet amit egy terhes nő produkálhat nálam megvan. Most jó lenne aludni úgy 12 napot egyfolytában:))
Jó reggelt!
tegnap nem tudtam jönni, mert tanultam, de mégsem megyek be a vizsgára, majd legközelebb!
Móni: Köszi, ha beveszel a táblázatba. Most vagyok az 5. napon, 26-28 napos a ciklusom, ő lenne az első babánk, és 2008. január óta szeretnénk, bár csak pár hónapja készülünk rá igazán. Ez hülyén hangzik, de előtte tényleg úgy voltunk, hogy majd jön, ha itt lesz az ideje. De már nagyon szeretnénk,é s most már próbáljuk siettetni a dolgot. számolgatom az esetleges napokat, és mindent beleadunk, hátha még karácsonyra meglehet az ajándék! Olyan szép lenne a fa alatt egy + teszt. Hétfőn szerintem veszek gravidát, a nővérem is azt szedett, bár ő csak a terhesség ideje alatt. A mázlista, neki 2 hónapon belül sikerült. Nem vagyunk egyformák! Sajnos.
Móni! Mi reggel este szedünk belőle 1 szemet. Ha már terhes lettél,nem is kell szedni,elvégre elérted a kívánt hatást. Drukkolok,hogy beváljon,remélem meg leszel vele elégedve.
Nekem még mindig nem jelentkezett piri,de nem merek tesztelni,mert már annyit csalódtam. Mindenesetre a szurit már kiváltottuk,hátha nem kell...
A férjem azt üzeni,ha bementek az irodájába,akkor majdnem féláron meg tudjátok venni a Maca-t,csak ezt ne nagyon reklámozzátok!! XII.ker.Bp. Kiss J. alt. u.56 ,www.rica.hu