jó reggelt!
Csak ezt az oldalt futottam át :$ és mit látok? Csinos Pocakfotót! Hát Julcsikám, én nem veszem be, hogy közel vagy a 90kghoz!!!!!Lehetetlen!
Edi, főként miattad jöttem... mi a helyzet??? Jelentkezz!
Csip, gratulálok, most már hivatalosan is! Mintha esküvőt olvastam volna
Én a helyedben úgy csinálnám -meg az ismerőseim körében is így volt, hogy ha nincs rá most annyi keret-, a polgárit megtartjátok szűk családi körben + a legkedvesebb barátokkal, vacsi, vagy ebéd egy hangulatos ebédlőben, ha van külön terem, akkor én oda mennék, hogy azért mégis valamilyen szinten zártkörű legyen (nálunk is így volt, bár ott 32en voltunk), majd ha lesz rá keret, akkor a templomit megtartani és akkor jöhet a hatalmas banzáj
.
Anyakönyvi hivatalt mindenképp keressétek fel mielőbb és én a személyes talit javasolnám, mert azért elő szokott fordulni, hogy mást mondanak, mint valójában... (pl ott ülnek nála és hogy gyorsan túl legyen a híváson....).
Ruha... hát attól függ mikor lesz a nagy nap, hisz minél később anál nagyobb lesz a pocak és annál nagyobb tempóban nő, szóval ha mostanság lesz, akkor már kezdhetsz ruhát nézni, ha mittomén egy fél év múlva, akkor én 1-2héttel előtte néznék ruhát.
Suzytündér, jó hogy jöttél
hát nem semmi dolgokon vagy túl a gyerekekkel... bizti nem fogja elkapni nóri
NA, most már tényleg visszaolvasok, amennyiben a porontyok engedik, mert hát alig van időm... pl már 4napja nem tudom visszahívni a barátnőmet, mert fizikai kételenség a 2 gyerek mellett... ha meg már elalszanak, akkor már nem illik telefonálni, ilyenkor végzem az egyéb dolgaimat, mint pl a nagy mosogatás, takarítás, fertőtlenítés meg miegymás és hullafáradtan beesek az ágybe, épphogy elalszom, a picur dumálgat, hogy éhes. Megetetem, épp elszundítok, a másik ordít, hogy aaaaaaaapa vagy aaaaaaaaaaaaaaanyaaaaaaaaaaa, enni! Be kell menni hozzá, de nem lehet kijönni addig, míg el nem alszik, visszaballagás a hálóba, 1-2- óra alvás majd sír a pici megint, etetés, elalszik, majd 1 óra múlva 5körül felkel és dumál megint, hogy kapcsoljam fel a villanyt, mert játszana, ugye ekkor már nem tudok elaludni, csak el-elszundizni, mert hangosan játszik, kacarászik, de nem tudok megorrolni rá, hisz annyira édes és nem hisztizős gyerek. Majd 1 óra játék után elalszik, de ekkor, vagy szerencsésebb esetben 1/2óra múlva beront Liza, hogy felkelt, az ember meg szinte repül ki az ágyból, hogy a kicsit fel ne keltse.
Hoztam képeket