Új privát üzeneted érkezett!

de köszönöm mindenkinek a véleményét...amugy 3at kértem volna,mire kiderült h nem lehet:)

KépKép
dike

Ancsi
Köszi a képet előre is, biztos csodaszép leszel :!: :wink: sok sikert és sok boldogságot drága :!: :wink: a majdnem örök vőlegényt is üdvözlöm :!: te mikor pihensz :?:

Vanili
köszi, hát igen nagy már a teher :!: :roll: :wink:

Gabi
Csoda szép Roli baba :!: :wink: kitartás, hamarosan együtt lehet a Szabó család :!: :wink: a legjobbakat kívánom :!:

Dike
sok-sok drukk holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++egyébként én is 3-at mondtam volna, sajnálom :!: de a ketteske lesz a nyerő páros meglátod :!: :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Dike

Drukkolok hogy mennel tobbsejtesek legyenek!!
Nekem szerdan szivtak le altatas nelkul anno, es penteken vissza kaptam 2 embriot.
Az egyik 2 sejtes volt a masik 4 sejtes volt, es latod terhes lettem elsore!! :D :D
De mindenkepp kuldom az energiat, en ebben hiszek, es mindig bevalik!
Ossze fog jonni!!
Tuti!!
Vendég

Dike

Ja es 36 eves vagyok, es meg nincs gyerekem.

Ancsi
Biztosan szep leszel, mar alig varom a kepeket,sok boldogsagot nektek!!
En nem tudom hogy kell kepet felrakni, mar probaltam, de nem sikerul.
Az iwiwre siman tudok, de ide nem.

Gabi

Gyonyoru gyermeked szuletett!! Gratulaok!!
Jo egeszseget nektek!! :D :D

Suzy

De jo neked is meg egy par het es melletted is ott lessz a bebiked :D :D
Vendég

Georgia
Én türelmesen kivárom azt a "pár" hetet :lol:
Le kell kicsinyíteni a képet, ha gondolod segítek :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

georgia! dejóóó,remélem én is így járok mint te.nekem ma 2 db 4 sejtes volt és egy 3. remélem holnapra még fejlődnek!:)

KépKép
dike

Suzy

Jo lenne ha segitenel.

Dike
Ne aggodj, minden oke lessz!!
Amugy te fent vagy az iwiwen?
Vendég

Georgia
kiválasztod a képet, amit fel szeretnél tölteni :arrow: jobb egér gomb :arrow: társítás :arrow: irfanview :arrow: rákatt :arrow: image :arrow: resize/resample :arrow: rákatt :arrow: width :arrow: beírod, h 300, Én akkora méretet szoktam adni :arrow: file :arrow: save as :arrow: lekicsinyítette és fel tudod tölteni a mellékletből :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok,

Dike
Most akkor a 3-at megsemmisítették???? :shock: :shock:
Drukkolok holnapra, hidd el sikerülni fog! Nekem is elsőre sikerült, pedig endóm volt/van most is. Nekem egy 3 és egy 5 sejtes volt, neked még fejlődni fognak holnapig :wink: Minden rendben lesz, nagyon gyorsan túl leszel rajta, viszont nagyon nehéz lesz kivárni a 2 hetet az első vérvételig :D Bár én kibírtam, nem teszteltem a vérvételig :) :wink:
Beülti után otthon is mindenképpen feküdjél! Ez nagyon fontos! Majd a párod kiszolgál, szépen az ágyba hozza neked a kaját is! Nálunk is így volt kb. 1 hétig ;)

Gabi
Nagyon édes Roli baba! :)

Zita

Kép
zitácska79

georgia! fent vagyok ott is meg facebookon is, azt használom nap mint nap:)függő vagyok:)

vicus! nem, kértem h azért fagyasszák le. neked van fagyisod?

nem mondod h nem keltél ki az ágyból 1 hétig, csak pisilni,meg fürödni?huu ez nehéz lesz.szombaton azért már sétálhatok nem?

KépKép
dike

te mikor sétáltál először? hétvégén 3napos bornapok,gondoltam szombat du vasárnap már kisétálhatok.szerintetek?

KépKép
dike

Dike
Nekem csak iwiwem van.
Nekem penteken raktak vissza a 2 embriot, es hetfon mar setaltam.
Vendég

georgina: Altatás nélkül szívták le a petesejtet?? :shock: Húú te aztán nagyon bátor vagy. Gratulálok hogy elsőre sikerült! Olyan jó ilyeneket olvasni!

Dike: Én nagyon szorítok!!!!! De szerintem az a két hét tényleg a legrosszabb. Holnaptól kismami vagy! :)

A Debreceni Kaáliba jár valaki közületek?

Gabi: Gratulálok a picurkátokhoz így ismeretlenül is. Csodaszép baba! :D

Kép
babicsek

Babicsek

Nekem nem volt mas valasztasom, mert itt Hollandiaban nem altatnak.
De rettenetesen fajt!!
De sikerult es elsore!! :D :D

Dike

Holnaptol kismama vagy!! De joooooooooooooo+++++++++++++
A ket het pedig olyan lessz mintha egy evet varnal minimum.
Vendég

Dike

Nekem szombaton volt a beülti és kedden már felkeltem, s elmosogattam, de nagyon sokat pihentem, engem megviselt a korábbi betegségem, s nekem a beülti előtt 3 héttel endós cisztaleszívásom volt, az is műtétnek számít, szóval kicsit más volt a helyzet, de 1 hét után már jól voltam, s főztem meg ilyenek, de pl. felmosni beülti után kb. 3 héttel először csináltam....

Zita

Kép
zitácska79

Dike
Mindenképpen sokat pihenj, ne emelj, egyél sok fehérje dús kaját, igyál sok folyadékot és ne keresgélj google-n :!: :wink: nem lesz gond, csak pozitívan :!: drukk++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zita
holnapi uh-hoz drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zita

Holnap sok sikert az ultrahangon!! :D :D

Dike

Holnap ezerrel szoritok neked!! :D :D

Suzy

Koszonom a segitseget majd megprobalom.
Vendég

Dike drukkok mára! Nagyon szép a 4 sejtes, az mára már 8 :wink: !

Zita drukkok neked is az uhuhoz!

Zsu mi van veled? Mi lett a betöréses ügyből? Most akkor fogsz fagyizni?

Bri gyere majd!

Betty te már soha nem fogsz ide visszatérni? :roll: Te vagy pedig a topic anyukája :roll: . Mi van veled? Na majd nézlek a blogodban!

Szrityikém puszi és hajrá együtt fagyi :lol: !

Gabi várunk majd! Bár most van jobb dolgod is :wink: jó babázást!

Angyal csak félve írom, hogy ne add fel... hogy ha valami jó melót sikerülne találnod, akkor tudnátok félretenni és újra próbálni. Persze fenntartom, amit a múltkor írtam, hogy a lényeg hogy boldogan élj, így vagy úgy!

Akiket kihagytam azoknak is nagy pusza!
Vendég

Jó reggelt Lányok!!

Gabi- Roli baba valami tüneményesen szép :D :D Egyem meg a kis husi pofiját,annyira cuki :lol: :lol: :lol:

Zita- Mai Uh-hoz drukk :wink: Fura,nekem a pesti Kaáliban egyből megadta a doki a mobil számát :roll: Mondjuk lehet megbánta amikor este 8-kor hívtam a hülye kérdéseimmel :D

Angylikám-Remélem jól vagy Drága!

Vanili-Nálatok van már pontos kezdési időpont??

Szrity- Akkor most drukkolunk a pirinek, hogy jöjjön meg a szemétje...Bezzeg ilyenkor nem jön mikor várja az ember,mikor meg nem várja akkor naná, hogy kopogtat :evil: :D

Dike-Mára mega-giga Drukkok+++++++++ :D :D :D

Suzy-Néha azért pihenek.....Elvétve-hébe-hóba :D Leginkább itt a gépnél szoktam :D Tényleg tök izgi, hogy mi simán szülhetünk akár egy napon is :D :D

Georgia- Hogy kerültetek ki Hollandiába??A párod is magyar?

Babi- Szerintem nincsen senki innen aki a debreceni Kaáliba jár ha tudom..... :roll: Gabinak is ( akinélmost született Roli baba) az első lombik sikerült :wink:

Bettynek olvasom a blogját,kövi ciklusban kezdenek,gyógyszerek már meg vannak....Szerintem nem fog jönni addig, most másképp próbálja meg a dolgokat, meg is értem...Remélem nála is beválik ez a taktika,mint Brinél vagy Ancsunál és ő is ugyanilyen jó hírekkel tér majd vissza közénk :wink:

Többiek merre??????? :shock:

Én ma kitakarítom a lakás másik felét, meg készülöka holnapra, nehogy valamit itthon hagyjunk, aztán elmaradjon a hetedhét országra szóló lagzi :D Azért a biztonság kedvéért kinéztem a legközelebbi kórházat, 21 km Soprontól , szóval egy köpés :D Képeket megpróbálok holnap hozni, bár nem ígérek semmit,mert nem tudom mikor érünk majd vissza és milyen állapotban leszünk :wink: Lehet hétfő lesz belőle.....Az úszás isteni volt tegnap,Lilinek is nagyon tetszett és nekem is :wink:

Mindenki vigyázzon magára!
Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi

En tobb mint 16 eve jottem ki Hollandiaban a ferjemmel, a ferjem is magyar es 18 eve vagyunk hazasok.
2009. januar 17en ujbol el vett felesegul, de mint irtam akkor 5 muteten mentem keresztul, mert mehnyakrakom volt.
Ha gondolod menny fel az iwiwre es usd be a Bikkesn es Bikkes Robert Hollandia es megtalasz.
Nincs semmi titkolni valom, annyi hogy senki se tudja hogy terhes vagyok fent majd csak felido utan akarok kepeket feltenni, mert rengeteg ismerosunk van.

Dike

Drukk neked ezerrel!! :D :D

Zita

Gyere a hirrel mit lattak a az ultrahangon!! :D :D
Vendég

dike, olvastam a számodra nem túl jó hírt, és ha visszaolvasol írtam is, hogy egy is elég a sikerhez, mert én tudtam, nagyon jó tanítóm volt aki elmondta a sok nem biztos hogy sok is marad, természetesen nem akartam ezt így megírni, de én már akkor tudtam nem lesz annyi, sőtttttt, én még mindig azt mondom 1is elég a sikerhez.
Pont ezért írtam amit írtam, hogy nem mondják el a dokik sokszor mi is a helyzet mi lehet. Nekem a dokim soha egy uh-sem mondta mennyi tüszőm van, én találgattam mikor mondta a méretet, de számmal soha nem mondta ki, mikor rákérdeztem mondta igen 4van, de azonnal hozzátette bármi lehet még, de a 4ből 5lett, amit ő ugye látott is de az 5.et már nekem nem mondta, hogy nehogy csalódásom legyen. Szóval nekem azt hiszem full jó dokim volt.

Gabi neked szívből gratulálok Roli babához. Nagyon szép formás baba. Sok-sok tejcsit a bébinek.
Miért volt bekötve neki az infúzió? jól látom az volt? Én Vivinél nem emlékszem ilyenre, császáros voltam ha jól olvastam te is, pár valami szakszóra emlékszem hogy suzy úgy írta, így csak következtetni tudok hogy császár volt. Én császár után 2órára már hozták is hozzám Vivit, inkubátorba volt a fényképeken láttam mert apa nekünk is lefotozta, gondolom nálatok is apa készítette a képeket.

Bri, olyan jó látni a képeidet és ha jól látom május elejére vagy kiírva és májusra 20-ra :) kedden voltam 6hetes és 4napos.
Az egyik bébi 0.69cm a másik 0.73cm, jövőhéten megyek a saját dokimhoz. Majd a férjem csinál fényképet meg szerintem videózik is, igaz az egyik m.rendelőben csak 2dimenziós uh van a másikban van 3d de ott jóval drágább a vizsgálat meg minden, így majd megdumálom a dokival hogy két havonta oda megyünk hogy legyen normális felvétel is meg kép.

Ancsi, én téged mindig is irigyeltelek olyan kis merész voltál mindenben.... :) most ez az úszás is, én tuti nem mennék, sőt nem is fürdök kádban csak is kizárólag tusolok :)

A többieknek sok puszi

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Gyancsi persze hogy én is megértem Bettyt! Tudod hogy csak azért írtam ezt mert hiányzik :( . Szupi hogy jársz úszni! Nem, még nincs nálunk időpont.
Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Dike: +++++++ Már útban vannak a babák. :) Annyira jó neked, hogy már itt tartassz.

Olyan jó olvasni olyat hogy elsőre sikerült a lombik.

Ancsuka: Gratulálok!

Lenne egy kérdésem, mégpedig, hogy lombik előtt nektek is kellett fogamzásgátlót szedni?

Georgina: Húú, miken mentél keresztül. :shock: Mondom én hogy le a kalappal előtted. :)

Kép
babicsek

Babicsek

Nekem kellett fogamzasgatlot szedni igen .
Vendég

Sziasztok csajok :wink:

Zita :!:

Drukk az UH-hoz ++++++++++++++++++++

vanili :!:

Nem lesz több lombik drága nagyon sok pénz kiment a 4 inszemre és 2 lombikra már csak a spontánkodás maradt ha valamikor sikerülni fog annak örülni fogok ha nem, akkor igy élem le az életem nem tudok tenni ellene semmit.
Drukk drága már holnap október+++++++++++++++++++
pusziiii :wink:

dike :!:

Pihenj, egyél sok fehérjét, igyál rengeteg folyadékot drukk a beágyazódáshoz++++++++++++++++++++++++

gyancsikám :!:

Nagyon sok boldogságot kivánok Nektek :wink:

[ url = http://www.glitter-graphics.com ] [ img ] http://dl5.glitter-graphics.net/pub/215 ... 81nk25.gif [ / img ] [ / url ]

Vigyázz nagyon Magatokra :wink:

Gabi :!:

Jó babázást drága :wink:

Suzy :!:

Szép a pocid drága :wink:

szrityi :!:

Drukk mindjárt indul a mandula ++++++++++++++++++++++++
Szoritok :wink:

Betty :!:

Én is nyomon követem a blogodat drága és nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++

Zsu drága jelentkezz bizom benne, hogy helyrejönnek a dolgaid++++

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Bocs máris javitom a linket drága :wink:

[ url = http://www.glitter-graphics.com ] [ img ] http://dl5.glitter-graphics.net/pub/215 ... 81nk25.gif [ / img ] [ / url ]
Vendég

Sajnálom de valamiért nem adja be de kép nélkül is nagyon sok boldogságot kivánok Nektek :wink:
puszi :wink:
Vendég

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a drukkokat :) :wink:
Az én kis bébikém 2,2 cm, amin teljesen meglepődtem, mert ilyenkor még csak 1,7 cm, legalábbis ezt olvastam a kismama.hu-n. Szóval erős, nagy bébim lesz :) :wink: Sokat mozgott a kis drága, csak úgy ficánkolt :) nem is gondoltam volna, hogy már most így mozog :) Kaptam UH képet, de minőségileg nem igazán jó, igazság szerint egy nagy szürke paca az egész :( Így sajna a férjem megint nem lát semmit sem, mert nem tudott eljönni velem, remélem már a 12. hetesen ott lesz.
Jujj, és tök vicces volt, mert én levetkőztem :lol: az uh-s nőci ki is nevetett, de hát életemben nem voltam terhes uh-n, ezt is megértem hogy ott lehettem :)

Gyancsi
Várjuk a képeket! Biztosan nagyon szép menyasszony leszel, jó mulatást!

Dike
gondoltam ma rád, jelentkezz, hogy mi volt!

Babicsek
üdv köztünk! Nekem is elsőre sikerült a lombik, s én is szedtem fogi gátlót 1 hónapig.

Zita

Kép
zitácska79

ja, és vettem Rennie-t :) a gyógyszertárban mondták, hogy nyugodtan egyek, sőt enni kell gyümölcsöt, gondoltam magamban: én is tudom, de adtak tök jó tanácsot :) kombináljam keksszel :) ki fogom próbálni, mert nagyon hiányzik az alma

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Oruklok a jo hirnek,en is megyek kedden vervetelre, es csutortokon ultrahangra a szulesznohoz remelem en is latom majd mozogni a bebit, mert kedden aludt. :D :D
Neked mikor kell menned megit ultrahangra?
Vendég

sziasztok!

egy 7 és egy 8 sejtes picurkát kaptam vissza! és egy 7 sejtes lett lefagyasztva! próbálok pihenni:))

köszi a drukkokat! okt 12 vérvétel, h sikerült e.

KépKép
dike

zita! de jóóó neked,nagyszerű élmény lehetett!örülök h minden rendben volt.hol voltál uhun?kaáliba?

KépKép
dike

Dike

Szia! Ma mar kismami vagy, pihenj sokat, igyal sok vizet, es egyel sok feherjet.
Ne emelj!
Vedd be a letojok mindent tablettat :D , es csak a babocakra koncentralj.
Minden rendben lessz, ne aggodj, a ket het nagyon lassan fog elmenni.
Vigyazz magadra, es a bebikekre :D :D !+++++++++++++++++++
Puszika!!
Vendég

Sziasztok,

Georgia,
De jó neked, hogy ilyen gyakran mész uh-ra, nekem 12. héten lesz legközelebb, itt megvan, hogy mikor van a kötelező, s csak akkor mehetsz elvileg.... meg állítólag nem túl jó a sok uh.

Dike
Nagyon örülök neked :) nagyon szuper embriket kaptál vissza :) Pihenj egyész nap, sőt én javasolnám, hogy egész hétvégén feküdj, de ahogy érzed! Semmiképpen ne emelj semmit sem! Sok folyadék! Úgy ahogy a többiek is írták! :) Nekem egyébként nehezemre esett annyit inni :roll: Ja, és egyél 1000mg-os C vitamint, segít a megtapadásban :wink: Ja, és igyekezz lekötni magad, nézzél vígjátékokat! :)
A 6. héten van utolsó jelenésed a Kaáliban, szóval akkor elbocsátanak, végeznek egy uh-t hogy van-e szívhang, s utána "eltanácsolnak", így a kórházban voltam uh-n.

Zita

Kép
zitácska79

Zita

En se azert megyek mert kertem itt igy megy.
Neked nem nezik a downsyndroomot?
Nekem mar kedden azert vesznek vert, es ra egy hetre megyek nyakiredo vizsgalatra.
Vendég

Georgia
Itthon teljesen másképp megy minden, megvan heti lebontásban, hogy mit mikor csinálnak, s nálunk a 12. héten van a nyakiredő, downsyndroma nem tudom mikor van.....
Jövő hét szerdán megyek a dokimhoz, majd beszélek vele úgyis, utána héten meg védőnő, gondolom majd ő részletesen elmond mindent....

Zita

Kép
zitácska79

Zita

A nyaki redot itt a 11 heten nezik es pont a downsyndroma miatt, es azert vesznek tolem mar jovo heten vert.
Itt nincs vedono, hanem szuleszno van akihez vegig jarok, az vezeti a szulest is vagyis vakamelyik, mert tobben vannak, nogyogyaszt csak akkor hivnak, ha baj van a szules, vagy a terhesseg alatt.
Kicsit elkeseredtem, de e ferjem azt mondja neaggodjak, a rendszer mukodik, mert a hollandok nincsennek kihalo felben!! :D :D
Vendég

Zita
örülök a jó hírednek :!: :wink:
a 12 hetes nyaki redő szűrés a down :!: reméljük minden ok lesz :roll: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dike
szorítok, h sikerrel járjatok, kitartás ebben a 2 hétben :!: pihenj, és csináld amihez kedved van drága :!: :wink:

Ancsu
gratulálok a 2 kis picurkához :!: :wink: a legjobbakat kívánom :!: nem dolgozol ugye :?: lassan készíthetsz vonalzót :roll: :wink: és van-e vmi tüneted drága :?: vigyázz nagyon magatokra :!: Vivi nem sejti még :?:

Ancsi
sok boldogságot nektek, várjuk a képeket, csak ügyesen :!: :wink:

Angyli
köszi a pocak dicsit :!: :wink:

Tegnapi kontrollon minden ok volt, sokkal jobb a helyzet, már visszább húzódott a méhszáj, de még azért puha, ami nem baj, viszont továbbra is fekvés az előírt :!: örültem, mert tényleg jelentett sokat a pihenés :!: megdicsért a dokim, a 36. hétig tuti fekvés aztán már nem kell :!: Cipike nőtt megint sokat, tényleg nem kell nekem a femibion :!:

Szép napot mindenkinek, vigyázzatok magatokra :!: Én megyek házi dokihoz, patikába, postára :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

susy! örülök a jó hírednek!

csajok....egész nap feküdni?áhh én azért felkelek kajálni meg ilyenek.ma pl 2re fodrászhoz vagyok beírva mert ugye bornapok van..oda se mehetek el fodrászhoz?mára ez lenne a program...de ott is csak ülök.vagy ennyire szigorúan csak feküdni? szombat este gondoltam már sétálok a városba,nem lehet???tényleg?ugye nem emiatt nem fog megmaradni?

KépKép
dike

Dike
Sztem azért nyugodtam sétálj, fodrászhoz is menj el...kell a megfelelő véráramlás a szervezetednek, mozogni azért kell :!: nyugi van és pihi :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy

Orulok a jo hirnek, hogy minden oke!
Vigyazz magadra, es a bebire.

Gyancsi
Orulok hogy bejeloltel az iwiwen!
Sok boldogsagot, szep eskuvot, jo egeszseget, es hosszu eletet kivanok nektek!

Dike

En 3 napig fekudtem, utana mar setaltam, de szerintem mehetsz fodraszhoz.
Itt nem is mondjak hogy pihenj, azt mondja a doki ha a baba meg akar maradni, ugyis megmarad, csak ne rohanj, es ne emelj!!
De ezt neked kell eldonteni.
Amugy minden oke?
Vendég

Sziasztok Lányok,

Megengeditek hogy csatlakozzak hozzátok? Fent vagyok a Cirises fórumon is, mert oda járok a Vass doktorhoz.
Dike, nekem is hétfőn volt punkcióm, összesen 2 tüszőm volt...
Ez az első lombikom,, iszemen még soha nem voltam, ezért nagyon kevés hormont kaptam,. A két tüszőből egyben nem volt petesejt, a másikban igen.
És csütörtök reggelre gyönyörű 8 sejtes embriócskám lett :D
Szóval, tegnap volt nekem is a beültetés, én is elindultam volna fodrászhoz, kozmetikushoz, de lebeszéltek róla a többiek. Feküdni nem sokat fekszem, de itthon vagyok, és pihizek.
puszilok amúgy mindenkit,
kisbaby
kisbaby

Georgia
köszi, igyekszem :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

kisbaby! mennyire jó már h tök egy napon vagyunk de örülök!!!én is egy 8sejtest és egy 7sejtest kaptam. nem fekszel de pihensz ezt h érted?

én fekszem,laptoppal a lábamon.de én ma elmegyek fodrászhoz.:)

írj ha bármit érzel:)))))

KépKép
dike

ja és te miket használsz?gyógyszer kúp,gél,szuri?

KépKép
dike

és milyen probléma van nálatok.nálam elzáródott pvezeték.

KépKép
dike

Hahó!

A problémám: bal oldali petevezető elzáródott, plussz apánál a sperma lassúság, kétszer volt méhpolipom,ami ha sokat várunk, kiújúlhat. Ezért döntöttem úgy, egyből kérem a lombikot. A ciris fizetős, úgyhogy nincs előtte kötelező inszem.

Én már hétfő óta kapom a duphastont 2X1, meg esténként a Crinone gélt. Mindkettő progeszt. pótlás. És Te mit szedsz?
Tök jó, hogy már nem kell szurizni. Előtte egy kis Puragont kaptam, nem eleget, nem lett sok pete. Nem baj, 1 jó pete is elég, ezt szokták mondani. De nem? A természetes fogamzásnál sincs csak 1-nek esélye.

Úgy értem a pihit, hogy néha fekszem, néha felpolcolt lábbal ülök, de itthon vagyok.. Sztem holnap kocsival elmegyek ide-oda. Az orvosom azt mondta, sokat pihenjek, de nem kell feküdni.

Hasam nem fáj, de érzem azért, h tegnap megpiszkálták. Mást nem érzek még :D

pusz
kisbaby

Vááááááááááááá
laptető!

Dike, megosztom veled, meg mindenkivel, aki mostanság eredményre vár :D :D :D

Ja, engem okt 11-re hívtak be vérvételre
kisbaby

Sziasztok,

georgia
Szerintem biztosan jó a kinti rendszer is, sőt lehet, hogy még jobb, mint az itthoni. Itt még a magánrendelés is futószalagon megy, egy nőcire jut 10 perc :? szerintem ez szörnyű, egy nagy pocis kismama le sem vetkőzik olyan gyorsan stb. ....

Suzy
köszi az infót :wink: még nem igazán értek ezekhez a vizsgálatokhoz, annyira még nem néztem utána, hogy mi mikor van és mire jó.
szuper, hogy jól vagytok :) s hogy használt a fekvés :) egyébként hogy bírod a sok fekvést?

Dike
minden ember más, mindenki szervezete másképp reagál a külső behatásokra, én tudom, hogy nekem szükségem volt a fekvésre, gyenge voltam, engem megviselt ez az egész procedúra, igaz nálunk húzták az időt, s közben visszajött az endóm is, szóval nem volt egyszerű....
Egy nagyon jó tanácsom van, ne ugra-bugrálj, ill. ha úgy érzed, hogy sok volt mára, ha szeretnél is valahova menni vagy valamit megcsinálni, akkor is inkább pihenj le!

kisbaby
üdv köztünk! Gratulálok a petikéhez! Pihenj sokat! Megy a drukk!!!! S én először a beülti után másfél héttel mentem el kozmetikushoz, fodrásznál azóta sem voltam, megvárom a 12. hetet, s akkor majd végre melíroztatok, már eléggé lenőtt, de a bűvös 12 hetet inkább kivárom!

Többiek merre jártok? Betty, Gyancsi, Ancsuka, Zsu, Vanili, Bri, Angyal? Bocsi ha valakit kihagytam!

Zita

Kép
zitácska79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?