Juli, nagyon helyes gombóckád van!!!!
Csinos.
Csip, nekem augusztus 23-án fogant Hanna
nagyjából azonos időben fog a tied is születni
én már szeptember végén mentem dokihoz! És volt szívhang, sőt, tovább megyek, ahogy nem jött meg (31napos ciklusokról beszélek) azonnal mentem az sztks drhoz és először nem látta, de a labor kimutatta, ekkor kb 3hetes lehettem, 4hetesen már a petezsákot is látta!
Kicsit, durva, amit írtál az ágy vásárlásáról!
Én sem vettem volna ott az ágyat. A te pénzed, ott van jogod elkölteni, ahol akarod és ha nincs meg a megfelelő bánásmód... én még udvariasan el is küldtem volna az anyjába.
Jaj erről eszembe jutott vmi
nyaralás, gyrososnál állunk. 5000sel akarunk fizetni, de a nő már amúgyis úgy beszélt velünk, hogy még mi kérhettünk volna elnézést, azért, hogy be merészeltünk állni a sorba. Utánunk senki nem volt. odaadom a pénzt, na kifakadt a csaj, hogy idejövök pénzt váltani? Gondoltam magamban, hogy tedd össze a 2 kezedet,hogy a pénzemet nálad óhajtom elkölteni. Aztán elhajtott volna minket váltani. Na akkor mondtam neki hogy köszönjük és viszont látásra. Ordított utánnunk, hogy mi megkárosítottuk, stb. Ha olyan stílusban beszélt volna velünk és megkért volna normális hangban, hogy váltsunk, akkor persze, természetes lett volna. de így...
jaj gyorsan rólam... rohadtul fáj a fogam, már 3éve történt vele egy kis baleset... de nem mentem el. azóta fáj! de most, még a fájdalomcsillapító sem hatott... Elmentem, hogy akkor húzza ki, azt mondta, hogy azért előbb megpróbálja megmenteni, ha csütiig nem javul, akkor húzás. Zsibi nélkül lebontotta az egész fogamat, csak az ínyben lévő fogdarabka maradt és még azt is kicsit megbontotta, hogy lássa a csapomat. Mivel nyitva van miden, így gyógyszerrel betamponálta és csütin vár,ha jobb megmarad, ha nem, nem. Mikor kijöttem, azt hittem megvadulok, mintha téglával verte volna meg a fogamnál az arcomat +lüktetett. De most már tök jó, semmi baja nincs. Kicsit furi, hogy nincs fogam, de közben mégis van egy picurka.
Ne hari nem tudok reagálni mindenkinek,a lányok már megint fenn vannak!
Tündi, neked még azt akartam írni, hogy gyönyörű lányod van! Amúgy én is elérzékenyültem mindenen! a mosolyán, ahogy játszik, dalokon. Dehát szerintem így van rendjén
apuka?