Új privát üzeneted érkezett!

Gabi, Ancsa, basszus ti már nem sokára babáztok, alig van hátra pár hét, nem semmi, hogy telik az idő.
Köszönöm a gratulációt :) remélem nem kiabálunk el semmit.

Kép

Kép Ez a kép Viviről készült, 6hetesen és most is 6 hetes lehetek.

Anyu a munkahelyén megmutatta egy biológusnak a csaj tanult ilyet és egyből vágta mi is van. Azt mondta nagyon jó helyen vannak, látni lehet jó vastag a méhfal remélem jól írom. Azt mondta a kisebbik lesz a kisfiú a nagyobbik a kislány. Hátttt kíváncsi leszek.:)

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok lányok :wink:

gyancsikám :!:

Lesz ami lesz drága próbálok nem igazán foglalkozni vele :wink:
A pozitiv hozzáállásról annyi a véleményem, hogy én már csak az voltam, vagyok bár már kevésbé de semmiköze nincsen a sikerhez.

Kösz a közbenjárást :D

Pusz Mindenkinek :wink:
Vendég

Sziasztok!
Egy kis segitséget kérnék Tőletek, 4. sikertelen inszem után lombikozni fogunk decemberben. Előtte szeretnék egy laparoszkópiát és egy méhtükrözést csináltatni. Már felvettem a kapcsolatot az orvossal telefonon, a II Soten, viszont fogalmam sincs, hogy ez milyen költségekkel jár. Tb-re menne persze, de nem tudom, ilyesmiért mennyit szoktak külön adni a dokinak. Gondolom, hogy közületek voltak néhányan már hasonló vizsgálatokon....
Köszi a segitséget előre is.
Akár priviben is...

Antoni
antoni

Sziasztok,

ancsuka
nagyon édes a két kis picurkád :) honnan tudják a nemét? :o nekem is elárulhatná valaki ;)

gyancsi
nem is kell túlzásba vinni ;) én tegnap kimostam az összes téli holmimat, ma vasaltam, jól el is fáradtam már most. Nincsenek tüneteim :S remélem nincsen semmi gond..... A dokim a héten szabin van, jövő hétre pedig már be van telve az összes időpontja, a MAGÁNRENDELÉSÉRE!!! :( :S Nagyon ritkán ég a gyomrom, s szokott fájni a pocim, de ha nyugiban vagyok egész nap, akkor nem fáj a pocim... nem tudom, hogy jó-e, ha nincs tünet :?:

antoni
nekem lapart anno a kórházban csináltak, de ez már nekem feltáró műtét volt, így adtunk pénzt a dokinak, de a méhfeltöltést már eleve fizetős helyen csinálták, így ott nem adtunk semmit a dokinak, így is elég sok pénzt hagytunk ott. S szerintem kár lenne neked futkosni a dolgok után, a dokid úgyis megmondja, hogy mi hogyan legyen....

Zita

Kép
zitácska79

zita! biztos minden a legnagyobb rendben!!!cicieid nőnek feszülnek?

ancsuka! jajj de jó látni a két kis csöppséget, gratulálok még egyszer!

köszi lányok a sok drukkot, megérte!

reggel meg volt a vérvétel, azt mondja doki huu de jól reagált...mondom ez mit jelent? ő h sok petéje lesz..aztán uhun nézi, és képzeljétek 12 tüszöm (9tő-14mm-ig) van már így a 6. napon, 6.6 az endo..nagyon jó azt mondta. vissza is vette a gonal adagomat 75 re. és kaptam még még egyfajta szurit cetrotidét ami azért kell h ne repedjenek meg a tüszők. kérdezte is h nem e feszül a méhem..mondom kicsit:)
pénteken kell újra menni fél 8 vérvétel, 10 15 uhu...és azt is mondta h úgy készüljek h hétfő, vagy kedden leszívás:)
annyira boldog vagyok, még egy dolog kipipálva, remélem továbbra is sikeresek leszünk:)
ja volt még hüvelytisztasági vizsgálat pedig mondtam h még meg van azért..az bakteriális lett, kaptam rá kupot, esténként egyet kell használni:( ez az egy negatív:) de remélem hamar kiirtom őket!

KépKép
dike

dike
Hatalmas gratula a tüszőkhöz :) pihenj sokat, mert rádfér ennyi tüszővel....
A hüvelytisztasági nekem jó lett, nem kellett semmit sem használnom, de azt mondta a doki, hogy ez igen ritka ha valakinek jó az eredmény, úgyhogy nem olyan negatívum ez.

Semmi tünetem nincs, mellfeszülés sem. A melleim pedig már amúgy is nőttek fél éve is ;) aminek a férjem örül a legjobban

Zita

Kép
zitácska79

jajjj Zita úgy örülök!!! de azért még dolgozhatom nem? végül is holnap megyek pénteken nem..hétfőn meg attól függ h lesz e punkció. te punkció után mentél beültiig? egy piros folt volt a szuri után most meg egy lila kis folt. szted az endo még lesz 10es hétfőig?

KépKép
dike

Zita, köszi a választ!
...Amúgy a meddőségis dokim ajánlotta az orvost (azzal a mondattal, hogy döntsem el én, hogy akarom-e, nem ellenzi, de nem is javasolja különösebben még), de hát ugye leszervezni azért mégiscsak nekem kell, fel is hivtam, de nem mondott, árat, pedig próbáltam megtudni, csak hogy menjek a magánrendelésére. A szülési tarifákkal tisztában vagyok, de egy ilyen jellegű műtét "árával egyáltalán nem. Ha lombikgyógyszerek nagyságrendről van szó, akkor most bele sem vágok, a kettő együtt nem nagyon menne. Az meg tök gáz, hogy odamegyek, aztán meg azt mondom, h jaaa, ennyi, akkor bocs, nem kell :-)
Szóval ezért kéne tudnom legalább körülbelül...

Antoni

Egyébként a méhfeltöltést hol csinálták neked? És ott mennyi a hivatalos tarifa? Azt láttam, h a lapar 300ezer körül van magánklinikán.
antoni

Sziasztok,

Dike
simán szuper endometrium vastagság lesz még leszívásig, ill. beültiig :)
Én nem dolgoztam már a kaáli alatt sem, meg előtte sem, mert lejárt a szerz-em és a 2 műtétem miatt nem hosszabbították meg a sok táppénz miatt....
Egyébként simán lehet dolgozni most még, de én nem éreztem magam olyan jól leszívás és beülti között, ill. beülti után sem, hogy tudtam volna menni dolgozni..... Sajnos engem a leszívás megviselt, mert hánytam, de már beülti után nem volt ilyen gond, mert jó fej altatóorvosnő volt és eleve szóltam, hogy én ilyen "hányós-fajta" vagyok és adtak valamit ellene.

Antoni
nekem a kaáliban csinálták a méhfeltöltést, ha jól emlékszem 15 e Ft volt, a lapart meg ugye a kórházban csinálták, így az tb alapon ment, ingyenesen.

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok,

Megint meló ezerrel de feltétlen jönnöm kellett, hogy elmondhassam:

Ancsuka GRATULÁLOK!!!! Én nem annyira értek az UH-khoz de szerintem nagyon szépek olyanok mint két vízcsepp.
Mindig gyere majd hogy álltok!

Pusszantás mindenkinek!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Jó reggetl!

Ancsu- Gyönyörű a két kis pöttyöd :D :D Tök szép szabályosak, látszik, hogy olyanok, mint a nagykönyvben meg van írva :D Annyira örülök nektek!!!!!!!!!!Tényleg gyere majd a hírekkel, ne tűnj el, olyan jó lenne mindig hallani rólatok!

Angyalom- Tudom, hogy nem sokat segít a pozitív hozzáálllás....Vaggyis hogy nem azon múliik, hisz akkor neked már egy egész focicsapatnyi gyerkőcöd lenne :lol: De én bízom a Jósitenben....Hogy váratlanul majd megmutatja a jóságát :wink:

Antoni- Nekem egyik beavatkozásban sem volt részem, egyedül röntgenes petevezeték átjárhatóságim volt, ami elvileg Tb alapon ment, ennek ellenére 20 ezret kellett fizetni a dokinak még pluszban!

Dike- Ezek nagyon jó eredmények, főleg ennyire az elején :D Kívánom, hogy ilyen szépen haladj a továbbiakban is és hamarosan te is hozz nekünk egy olyan szépeséges UH képet , mint Ancsu :D

Zita- Nekem semmi tünetem nincs és nem is volt terhesség elejétől kezdve ( vagy is lódítok, mert a melleim azok megnőttek baromira :D )....De ennyi, se émelygés, se rosszullét, semmi....Úgyhogy örülj neki, mert nagyon sokan vannak akik tényleg végig szenvedik az első trimesztert vagy az egész terhességet...Mi szerencsések vagyunk :D

Bri, Betty, Melike, Vanili, Zbinyek, Gabi, Suzy, Zsu, Szrity- Merre lófráltok Lányok??

Én mára függöny mosást terveztem, de Apjuk leállított, hogy meg se próbáljam, mert mekkora egy felelőtlen vagyok bla-bla-bla.... :roll: Úgyhogy a hétvégén együtt mosunk függönyt :D Akkor viszont megcsinálom a saját szekrényemet is ( vagy is az én felemet, mert közös a szekrény)....Mindig azt hagyom utolsónak, mert egy "kicsivel" több ruhám van, mint Csabinak :D Este pedig megyek ex-munkahely látogatóba a repülőtérre...Kiváncsi vagyok :D

Mindenkinek szép napot!

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok csajok :wink:

gyancsikám :!:

Ugy legyen drága :wink:
Igaza van az emberednek majd ketten kimossátok azt a függönyt, jó pakolászást a szekrényben:wink:
Vendég

Gyancsi
lehet tényleg szerencsések vagyunk, úgy legyen :) tényleg nem szabad csinálnod semmit egyedül, főleg ilyen függöny mosást. Én úgy mostam ki, hogy férjem vette le és barátnőm tette vissza :) csak óvatosan! ;)

Zita

Kép
zitácska79

Zitácska, szerintem csak egy tipp volt a nagyságuk miatt, de nem 100% :)
A beültinél altattak???????????

Dike, 12 az valóban nagyon jó, de tudod 1 is elég a bébihez. ;)
Nyugodtan dolgozhatsz a beülti után kell csak vigyáznod magadra, de akkor is kell a mozgás.

Ancsi, köszi és jövök nem tünök el.Függönymosás.... na még szép hogy nem nem létrázol igaza van apának;)

Szrity, köszönöm neked is.

Nekem nagyon jó volt, hogy Bri annyi mindent elmondott a lombikról, csak olvasok és hallom másoktól ami totál nem is úgy van ráadásul magamon tapasztaltam is.
Nem teljesen értem miért nem mondanak el mindent a dokik, egymástól kell megtudnunk, de ugye rosszat senki nem szeret mondani inkább körülírni.

puszi csajok

Ancsu

ancsuka

ancsuka
engem nem altattak a beültinél, meg szerintem nem szokás sehol sem, bár lehet hogy tévedek, nekem beülti közben a doki még uh-n meg is mutatta, hogy hol van a két picurka és kaptam képet is róla.

Zita

Kép
zitácska79

Halihó :!:

Ancsu
Szívből örülök az örömödnek :wink: Én sem tudtam rólad olvasni, mert nem tudom a blogod elérhetőségét :roll: szép nagy család lesztek drága :!: :wink: és Vivi :?: tudja már vagy még vártok :?: nagyon fogok szorítani, h minden rendben legyen :!:
Zádori csinálta :?: pihizzél Te is :!: Én már egy hete nyomatom, de inkább már az ágy nyom engem :wink:

Ancsi
Ne is csinálj már ilyeneket, h ablak pucolás és függöny mosás, nálunk is a férjem fogja megcsinálni :!: pihizz többet drága :!:

Dike
Gratula a tüszőcskékhez :!: szorítok, h minden ok legyen és vastagodjon a nyh is szépen :!: :wink: továbbra is ügyesen és csak is pozitívan :!: :wink:

Zita
Hogy vagytok :?: dokihoz mikor kell menned :?:

Szrityi
Sok a meló :?: pusszantás

Zsu
Remélem rendeződenek idővel a dolgaitok :!: :roll: sokat gondolok rád :!: :roll:

Vettünk szekrényt a vaterán, a férjem ma rakja össze és utána jöhet a mosás, vasalás, szekrénybe bepakolás...szegénynek lesz dolga, Én csak dirigálok majd :roll: :wink: de olyan hősiesen és büszkén csinál mindent :!: :wink:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

susy! így kell ezt csinálni! dobj majd képet a szekrényről, és figyu pocakfotót nem raknál fel? izgi, nem sokára kezedben tarthatod, de jóó:)

zita! a Bogától kaptál fotót? de jó lenne ha én is kapnék majd! csak jussunk el odáig! te nem dobsz fényképet a babáról? neked kettőből 1 lett ugye?

KépKép
dike

Dike
teszek fel majd :!:
hát persze, h el fogsz jutni odáig :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

lányok! szerintetek ha 3at kérnék vissza akkor annak mennyi az esélye h mind a 3 megmarad? kettőt bevállalnék viszont szivesen:)

KépKép
dike

dike, én úgy tudom elsőre nem adnak vissza 3-at. De kérdezz rá, esélyt szerintem nem nagyon lehet mondani egyéntől függ, meg ugye az embrióktól.

suzy, Köszönöm :) Vivi még nem tudja, de nagyon-nagyon szeretném már neki mondani és nagyon rossz is, hogy nem oszthatom meg vele, de még nem akarjuk, bízom és tudom nem lesz gond, de ha igen.... ő nem érte még és csak nehezebb lenne. Lehet, jövőhéten ha a szívhang valóban hallható akkor megmondjuk, én várnék a 12.hétig, de majd látjuk.
A fotót én is várom, használt bútort vettetek? Legalább Sz-i és személyesen átbírtátok venni?
Pihizz sokat, Vivivel én anno széken ülve főztem :))
És igen a Doki csinálta :D én a dokinőről semmi jót nem hallottam :(

Zitácska, nem szokás, pont ezért kérdeztem rá, mert írtad:
"Sajnos engem a leszívás megviselt, mert hánytam, de már beülti után nem volt ilyen gond, mert jó fej altatóorvosnő volt és eleve szóltam..." nem értettem, hogy mi gond lehetett volna meg milyen altató orvos beültikor :))
Én kaptam képet is róluk, hogy hol vannak :)

Ancsu

ancsuka

Sziasztok,

ancsuka
nálam beülti elején is volt bent altatóorvos, kötöttek be infúziót, mert a leszívás és beülti alatt görcseim voltak, de aztán kiment.

dike
a tüszőkről nem adnak uh képet, meg szerintem semmi értelme, hogy adjanak, nekem az nem hiányzott ;) láttam őket, s ez a lényeg :) amit a babáról kaptam 6. hetesen, elég gagyi kép, de majd ha kicsit több időm lesz, akkor felrakom, csak még szkennelni kell.

A héten nem sok időm van, állandóan dokikhoz megyek: fülészet, bőrgyógy. Voltam tegnap babalátogatóban is... Szóval sok időm nincs. Dokihoz nem tudom még, hogy mikor megyek, mert a saját dokim szabin van a héten, s jövő hétre be van telve az összes időpont :? pedig jó lenne menni és megkukkantani.... majd bepróbálkozok telón a dokinál ;)

Zita

Kép
zitácska79

Jó reggelt!

Ancsu-Igen,ezt én sem értem, hogy miért nem adnak a dokik egy csomószor rendes felvilágosítást a dolgokról.....Játszadoznak az ember lehetőségeivel :roll: Nagyon kiváncsi vagyok, hogy Vivi mit fog szólni a tesókák érkezéséhez,tuti kiugrik a bőréből :D :D

Suzy- Olyan cuki a férjed,mennyit segít :shock: :wink: Nagyon szerencsés vagy :wink: Bár én sem panaszkodom :D Lehet Csabit néha kicsit noszogatni kell, de aztán rájön,hogy már nem tudok úgy pörögni,mint eddig és akkor szó nélkül segít :wink: Szerintem elfelejti , hogy terhes vagyok,mert sosem panaszkodom neki, hogy fájna valamim, vagy fáradt lennék, ebből szűri le szerintem,hogy akkor bírom még a terhelést :D

Dike- Első nekifutásra szerintem sem adnak vissza 3-at, de kérdezz rá...Azt viszont tudom,hogy ha mind a 3 megmarad akkor sokszor felajánlják az egyik terhesség megszakítását :? Itt is olvastam egy lányt a fórumon, mind a 3baba megmaradt és épp azon tanakodtak, hogy mi legyen,hiszen hogyan tud az ember választani, hogy akkor melyiket vegyék el???Iszonyú lehetett...Aztán a természet megoldotta, mert az egyik baba nem fejlődött tovább, így most nagy boldogságban várja az ikreket :D

Zita-Drukkolok, hogy sikerüljön mihamarabb egy időpontot kapnod,mert azért jól megnyugtatja az embert ha látja az Uh-on, hogy minden okés :wink:

Többiek-?????

Mi ma megyünk úszni Csabival, remélem jobban fogja élvezni Lili,mint a múltkor...Illetve vár még rám a takarítás 2-ik felvonása :wink:

Egy mostani pocakkép búcsúzóul:
Kép

Mindenkinek szép hétvégét!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

dike :!:

Nyugodtan kérj vissza hármat ha minden okés, akkor biztos, hogy egy baba sikerülni fog :wink:
Nekem az első beültinél 3 embrió volt a másodiknál csak egy, mert az endometriózis és a TSH lerontotta a minőségét a petének.

Drukk+++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Jó takaritást és uszást :wink:
Ari a pocakfotó :D

További kellemes napot Mindenkinek és nagyon szép hétvégét :wink:

Puszi
Vendég

Ancsi
Nagyon ari a pocakfotód :wink: hogy mersz még menni uszodába :roll: :?: Én mondjuk magamból kiindulva nem mernék menni, vagy 3 éve nem voltam...mindig össze szedtem vmit...igaz ti most nem is itthon vgytok, ott nagy valószínűséggel jobban adnak a higiéniára :!: :roll: jó uszikálást, Lili baba biztosan élvezi :!: :wink:
Néha azért nekem is noszogatni kell a férjecskémet :!: :wink: de valóban szerencsés vgyok, mert le a kalappal előtte, nem sok férfi csinálja ezt végig :!:

Angyli
neked is szép napot és jó pihit a hétvégére :!: :wink:

Ancsu
Én sem hallottam jókat a nő dokiról :!:

Többiek hogy vgytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zita! nem a tüszőkről gondoltam a képet, hanem a visszaültetett embrióról. ma pont az egyik csaj mutatott ilyet, beültetéskor kapott egy képet, de csak egy pötty látszódott, de akkor is:)))

figyu ma kaptam két papírt, az egyiken kérdő ív van. írjam mellé a választ, vagy majd azt a leszívás előtt felteszik szóba?

gyancsi! lehet 3at elsőre doki mondta. viszont én kettőt szeretnék, hármat viszont nem szeretnék kihordani,a redukciótól,meg azért tartok h a másikaknak ne legyen baja! nehéz döntés még nem tudjuk, de úgy szeretnék ikreket!
nagyon csini vagy, pocid is!

ez volt ma:

mára 15 tüszőm lett, de vannak köztük kisebbek nagyobbak. 12mmes endo, szerdán még csak 6.6 volt úgy h ennek nagyon örültem!!! ma már kaptam 3 szurit, 1 gonalt 112.5., 1 cetrotidet, és egy újat aminek nem tom most a nevét, de az nagyon fájt:( holnap még cetrotide, és este 9kor ovotrill tüszőrepesztő. hétfőn 9kor punció:):)))))))

KépKép
dike

Sziasztok,

dike
a beülti után a visszaültetett embriókról fogsz kapni UH képet és meg is fogja mutatni a doki, hogy hol van a képen ;)
Valószínűleg a leszívással kapcsolatosan kaptál egy tájékoztatót, hogy hogyan fog zajlani, ill. az esetleges korábbi műtéteid, allergia stb. van rajta. Mindig amit adnak, azt azért adják, hogy mire legközelebb mész töltsd ki! :)
Én a helyedben 2-t ültettetnék vissza, mert nagyon jók az esélyeid, hogy mind megmarad, legalábbis szerintem, mivel nagyon jól reagáltál az injekciókra is. De ezt neked kell eldöntened, ill. nektek a pároddal.
Gratulálok, sok szép tüsződ lett és minden jól alakul! :)
Nem luveris volt a "fájós" injekció?

gyancsi
Mersz úszni menni? :O akkor csak én vagyok ilyen félős, már a lombik program alatt sem mertem elmenni uszodába, és nagyon hiányzik is :( duplán úszkál a babád :)
Csuda szép a pocidd :)

Zita

Kép
zitácska79

zita. de az volt a neve:)

KépKép
dike

dike
akkor az LH szinted nem volt jó, mert azt arra adják, ha jól emlékszem.... gondolom napi 1-et kapsz

Zita

Kép
zitácska79

csak ma 1et!

KépKép
dike

zita! és ez nagy baj? mit jelent? na már kezdek aggódni, de nem is baj, mert már túlságosan beleélem magam, h tuti sikerül!:(

KépKép
dike

Sziasztoooook.Napok ota keszulok hozzatok!!! :oops: Eloszor par kep a tronorokosrol aztan irok is par sort "mindenkinek" 8)

Bejbi 5+5
Kép

Bejbi 6+5
Kép

Bejbi 9+5
Kép

Bejbi 12+5
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Roviden irok magamrol.Elvoltunk 3napos turan a verzes utan a 11.het korul ngyon jo volt.Pihentem amennyit csak tudtam van egy csomo kep is persze mire hozom addigra bekoszon a tel itt ugyhogy inkabb semmit nem igerek :shock: majd a blogom is kezelesbe veszem es remelhetoleg ott is lesznek erdekes dolgok es kepek :wink:

Dokinal multhet csutortokon voltunk baba 6.6cm ulopozicioban napra pontos kiirasilag a merete :D es kutyapozban hatonfekve kezevel labaval rugkapalt 3szor is nekunk :shock: na ez volt az a pillanat amikor is elerzekenyultem....total nagy flash volt 8) apacska fogta a kamerat vette a uhu monitort es mikor meglatta a gerincet kristaly tisztan kivehetoen a sok bordacskaval :shock: eszmeletlen volt meg leis csuszott a kamera annyira figyelte a monitort :lol:

Azon kivul,hogy a miomam megnott 10cm-esre minden rendben.Viszont ez meg noni fog es nagy valoszinuseggel csaszar lesz mert bar allitolag babat a fejlodesben nem zavarja szulesnel utban lesz :roll:

Szombaton voltunk korhaznezoben...hat elmegy a hely semmi extra.Aztan apacskaval beszelgettunk is arrol kerdezett meg hanyszor mehetek lombikra meg mikor megyek :shock: mondom neki eloszor is legyen meg ez meg hat van szoptatasi ido...de annyira jol esett,hogy ezek szerint minnel hamarabb szeretne meg babat. :D

Folyamatosan gondolkozunk a megfelelo orszagon...hova telepedjunk le? :roll: Kevesebbet szeretne dolgozni es nem draga orszagban elni(japan draga csak a suli egy eves tandja 4millio ft :shock: most ez csak egy pelda volt a sok kozul :roll: )

Kovetkezo uhu 2het mulva csutin lesz.Akkor lesz AFP vizsgalat Tenyleg letudnatok irni ottnon milyen vizsgalatok vannak pontosan es mikor?Lombikosoknal van valami extra?

Van egy kis pocim semmi extra,nincsenek rosszulletek ,keveseket es rosszul alszom allandoan pipilni jarok,nem kivanok semmi kajat,valami hiperszuper vitamint szedek DHA-vel dusitott 8) itt kint 16ezer ft lenne ez :shock: biztositassal igy csak 7000ft volt :wink:

Vettunk festmenyeket a falra mar felis tettuk oket,Van egy latogatonk budapestrol aki nalunk van most 2honapig Patinak a tesoja :) Nagyszuloknek ellett mondva 8) orulnek Teruo anyukaja kuld majd nekem ruhakat amik Teruoe voltak 8) Jah es a tesojanak is babaja lesz ugyhogy dupla nagymamak lesznek :lol: A tesoja felesege februar 16-ra van kiirva en meg Marcius 26 :lol: :lol: :lol:

Megcsinaltam a tesztet amit kimutatja fiu vgy lany e a baba hat nekem total fiu jott ki :lol: pedig mindenki lanyt josol :arrow: bar ezek ugye nem 100%-osak en ugy vgyok vele tenyleg mind1 csak idoben szulessen es epsegben :wink:

Hat mi van meg :roll: mas most nem jut eszembe :P

Legyetek jok gyerek csinalasra fel!! :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bevallom noiesen az utolso 2oldalt tudtam visszaolvasni :oops: :oops: :oops: :oops: Ugyhogy elore is sorry :oops:

Angyal
Mi tortent veletek?Hany lombikod is volt?Sajna meg nem nyertem a lotton... :? emlexel meg mit mondtam :wink:

Ancsu
Na neeeem ugy mondtam azt,hogy nehogy pofara ess csak mert ilynkor mindenki csak a szepet es jot mondja es mondtam hogy azert benne van a pakliban mert igen ritkan sikerul elsore es nem akartam,hogy kibukj ha esetleg igy lesz.De vegig olyan kis pozitiv voltal mar az elejen azt mondtad nekem,hogy te erzed,hogy ez jo lesz es sikerulni fog :wink: Es hat irtam a blogodban is,hogy ngyon ugyi voltal.Amellett,hogy jo a dokid magadnak koszonheted a sikeredet de ha belegondolsz valamelyik inszemedhez is alltal te ilyen pozitivan,mint ehez a lombikhoz?! :wink: :)

Annyira szep kis fotod van a babakokrol!!!Es a petezsakot korulvevo feher reszt az ngyon jo :wink: Szerintem is megnyugodhatsz ezek a babakok jonnek 8) Mikorra lennel kiirva?Mikor volt a leszivasod?

Antomi
Ha lapart csinaltatsz ott egyuttal a mehet is szemugyre veszek nem kell kulon.Mas infoval nem tudok szolgalni.

Gyancsi
Lassan te is szulni fogsz!!Na jo nem de mar tul vgy a 31.heten is :o :shock: En mondjuk maradtam volna az egy szemnel de hat egyertelmuen halgattal a dokidra :roll: Nalatok is van kismamakonyv? :shock: Itt niiiiiincs :( Jaj de kivgy csattanvaaa :D szep a pocid es emlexem meg anno beszeltunk az en hosszu hajamrol hat en meg mindig azokat irigyeltem akiknek jol allt a rovid haj :wink: Mert az aztan tenyleg nem mindenkinek all jol 8) :)

Zita
Rolad nem sokat olvastam az elozo 2oldalon de szep a vonalzid 8) :)

Dike
Most olvasom te nem magadnak adtad be a szurikat? :shock: Ezeknel a dokiknal nem szamit a verzes...azt csak sima nogyogyinal szoktak mondani,hogy akkor menj ha ninc meg a bajod merthat a kenetvetel vizsgalatok csak ugy vegezhetoek.De lombiknal inszemnel barmi lehet no para :wink: Gonal a legkimeletesebb szuri jo a tuje :wink: Az osszes tobbi azert megerezheto foleg a gyogyszertari szar tompa tukkel :x Zita jol mondja...nekem mikor a klinikan adtak nemhogy fajt de meg beis lilult meg sargult :shock: ugyhogy ha lehet en magamnak adom be az osszeset :roll: ezenkivul a popsiba ami ment hcg szurikat nekem is a korzeti adta be ha ugy jott ki es ngyon ugyi volt mondjuk kiskorom ota ismernek :wink: Nem a mehed feszult hanem a petefeszked a sok petetol :wink: Dike ne izgulj tul sokat!Az endo mondjak jo ha vastag de leginkabb a meh allapota kell hogy jo egyen es hat jo idoben kell lenni.Szerintem lesz egy 10-es tutko :wink: A petikkel meg vigyazz mert nem az lesz a vegeredmeny ahany most van!Leszivasnal csokken megtermekenyiteskor csokken osztodaskor csokken.De a lenyeg,hogy annyi marad ami visszaultetheto meg meg 2-3 a frigoba :wink: :wink: En most megmondom neked,hogy 3-mat tuti nem raknak neked vissza!Barmiben lefogadom :roll: Elso lombikos vgy,nem vgy 35ev fellett ill nem indokolt a 3 igy nem tesznek vissza 3-mat.bar en ebben az ugyben meg mindig azt vallom.Mindenki annyit kerjen vissza ahany babat elis fogadna...mert aztan meg mikor megtapad mindharom mar keso gondolkodni... :roll: Es hat azert meg kettes ikerterhesseggel is mennyi +baj lehet nemhogy a 3-massal :roll: Azt meg aki csak novelni akarja az eselyeit es azert ker harmat aztan mikor meg megmaradnak es redukaltat hat az ilyen szerintem ne kerjen 3-mat :? (vannak kivetelek akiknek 3mat ultetnek be a sikeresseg erdekeben...az is mas)Most olvasom,hogy dokid igent mondott 3embriora...hat bator egy ember de en gyerekek eletevel akkor sem jatszanek,csak hogy noveljem az eselyeimet :roll: Fotot kapcs majd te is beultikor :wink: Uh tenyleg azt elis felejtettem feltenni :shock: Amugy a pontok azok a kis embriok melletti megvilagitott buborekok :wink: A +injekcio miatt no para minden a legnagyobb rendben van!

"A luveris az LH - sárgatestserkentő-hormon. Van, aki szerint kell a stimulációhoz, van, aki szerint jó, ha van, és van, aki azt mondja, felesleges. Az elég biztos, hogy a tüszőn csak a ciklus vége felé van hozzá receptor.
(Normálisan valamennyit termel a szervezet, tehát nem kell adni. Orgalutran mellett viszont nem termel - érdemes adni. Meg vannak olyan betegek, akiknek azért nem lehet gyermekük, mert eleve nem termelnek ilyen hormont - nekik KELL adni, másképp nem is lesz. Orvosod biztosan tudja, hogy miért adja. Feleslegesen nem fog költségekbe verni, ez biztos.)"

Szrityi
Gyere es meselj magadrol is!Aranyos volt amit Ancsunak irtal 8)

Suzy
pihengessel es hagy lassuk azt az oriasi cipike lakot 8) :lol:

Zbinyek
Veluk mi tortent?Errol is lemaradtam :?

Csoki
Magadrol nem irtal!!!!Engem ancsu felhatalmazott,hogy mondjam el nektek ha jovok a johirt de nem tudtam jonni :oops:

Pinklady szerintem szinten valami "betolakodo" volt :roll: a beultisbe is irt es szemetszurt nekem par dolog most vgy azert torolte magat vgy mert nem sikerult nem is erdekel modnjuk :roll:

Jah es hcg szurikat kapott legalabbis ott azt irta az meg kimutatodik a tesztedlesnel :!: egy hetes babakat pedig senki nem kapott meg vissza csak o :roll:

Kerdes:
-Uszni lehet menni?Kulturalt hely itt a hazban van csak tagok hasznalhatjak? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép jó reggelt :!:

Bri
de örülök, h jöttél :lol: és boldogan olvasom, h már túl vagy azon a bizonyos 12 héten :wink: eszméletlen és szinte felfoghatatlan érzés ezek az uh-s képek ugye :?: ezt nem is lehet leírni szavakban, valóban át kell élni :!: :wink: apácska is örül, hát el is tudom képzelni :!: :wink:
sajnálom a myomás dolgot :!: :cry:
aranyos a férjed, már a következőben gondolkodik :wink: ez csak is pozitívum :!: :wink:
és mik a lehetőségek letelepedés ügyben :?:

vizsgálatok:
12 hetes uh
12 hét után lehet rákszűrést csinálni, ha esedékes az 1 éves szűrés
16 hetes AFP+vércsoprt+ellenanyag szúrés+ toxoplasma+vizelet+labor
18-20 hét között genetikai uh
24 hetes cukorterhelés+toxoplasma+vércsoprt+ellenanyag szűrés+vzelet+labor :arrow: ennek eredményét belgyógyász értékeli ki
25-28 hét között lehet 4D :arrow: ilyenkor lehet a babákról a legjobb felvételeket készíteni
32 hetes v.v, labor+vércsoport+ellenanyag+toxoplasma+vizelet
36 hetes utolsó v.v
:arrow: ezt még nem tudom mi kell :!:
Nekem eddig 3x csinált a dokim HVT-t is, 4 hetente megyek kontrollra ilyenkor van méhszáj nézés manuálisan és uh,baba mozi :!:

Remélem nem hagytam ki semmit :!:
Én nem mentem kombi és integrált teszt v.v-re, mert jó lett az uh erdeményem :!:

Majd beindul az a pocak növekedés, szépek a fotók a kis trónörökösről
:!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

bridge! örülök h ide is bejelentkeztél, de én már a másik topicon is olvastalak, és örültem neked! nagyon szép a kisbabátok, csak így tovább, élvezd a várandósság minden gyönyörű percét!!!!!

igen,én nem mertem magamnak badni!:( nekem is régi ismerős dokim asszisztense adja be. ma este 9re is hozzá megyek:)

köszi minden infót amit írtál! próbálok nem izgulni, na de hogyan? tudom h kevesebb pete lesz mint amennyi tüsző van most(sajnos),meg hát ki tudja mennyi marad. de remélem 2 azért szépen osztódik. nagyon félek a sikertelenségtől!:(

susy! pocakfotót majd ne felejtsd!

KépKép
dike

Bri :!:

Örülök, hogy jelentkeztél és, hogy minden rendben van a babával :wink:
Édi a sztárfotó a bébiről :D

Nem tudom mi történt egy tény, hogy Isten részemről el van felejtve, mert nemhogy előre haladnék hanem hátrafelé.
Fogalmam nincs meddig lehet ezt birni de még megy a szekér :shock:

Tudom drága emlékszem, hogy anno mit irtál de lombikozni meg 100%, hogy mégegyszer nem fogok.
Tuti ha lenne pénzem azt sem a lombikra költeném főleg, hogy kétszer is megcsináták annak ellenére, hogy TSH-t nem néztek a vérből, igy ismét csak a kaáli járt jól.
A véleményem annyi, hogy mig nincsenek rendben a hormonok senki soha bele ne kezdjen az egészbe, mert nem fog sikerülni és csak egy pofont kap az élettől.
Egyébként kettő volt ami nem sikerült + az előtte lévő 4 inszem.
Nekem ez jutott ezzel kell együttélnem a sok keserüséggel.
Jobb már soha nem lesz ugy vagyok vele., ha eddig nem volt ezután meg már nem is lesz gyerek, kezdek beletörődni.
Hiába klappol minden bár sz@r lett a TSH eredménye pém volt de feleslegesen dolgozik a szervezetem ott tartok, hogy véglegesen kimondom magamra, hogy meddő.
Ez már nem fog változni ha idáig nem jött össze ezután már nem fog.

Beletörődöm a megváltozhatatlanba nálam csodák nincsenek.
Egyébként nagyon egyformán jár az agyunk én anno ugyanerre tippeltem, hogy a pinklady dettó uaz az a személyke volt, aki beszólongatott Mindenkinek több fórumon a nevét nem irom ki tuti tudod kire gondolok
:D
Azért nem irtam én annak soha bármit is irt ide a topicba :twisted:

Ugy érzem, hogy kis pihit fogok tartani, mivel ujat nem tudok ide irni csak a szokásosat, ezért majd később valamikor jelentkezem de addig is nyomon követem Mindenki sorsát.

Igérem, hogy be fogok jelentkezni hosszú időre nem fogok eltünni és nemcsak, akkor leszek már mindennapos ha esetleg sikerül, amire esély egy nagy 0.

Vigyázz nagyon Magadra és a bébire, lányok Mindenkinek további problémamentes babavárást kivánok óvjátok a kincseiteket:wink:

Puszillak Benneteket :wink:
Vendég

Sziasztok,

Bri
nagyon édes a pocilakód :)
Egy kicsit magamról, neked ;) 8 hetes vagyok éppen ma, korábban endóm volt, s férjemnél is vannak kisebb gondok, de elsőre sikerült a lombik :) Febr. végén kezdtük el Győrben, a Kaáliban, s aug. 14-én a 6. házassági évfordulónkon volt a beülti :)

Dike
Ne aggódj! Ráérsz még izgulni majd a beülti után, egészen a vv-ig :)

Angyal
Mindig elszomorít a sorsod :( de bízom benne, hogy neked is sikerülni fog és drukkolok nektek! ;)

Most csak ennyi!

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!

Zita
Tudod mar mikor mesz dokihoz?
Remelem minden oke veled!

Gyancsi
Nagyon jo a pocakos keped de komolyan!
Milyen volt az uszas?
En nem merek menni, itt is csak tusolok, igaz itt furdokad kb 1van 100 hazbol, mert itt nem hasznaljak.

Dike
Ne aggodj, hetfon kuldom az energiat!
Csak igy tovabb, es minden oke lessz, igenis pozitiv hozzaallas, es mindej jo lessz, es TUTI sikerulni fog!! Hidd el!

Suzy
Pihenj sokat!

Ancsuka
Gratulalok a ket babahoz!

En kedden az-az 28an megyek ultrahangra reggel 9re es aztan tudom meg mikor kell a vedonohoz el latogatni.
Mar varom, remelem minden rendben lessz!
Vendég

Sziasztok :!:

Egy örömhírrel jövök hozzátok, már alig bírtam magamban tartani,mert tegnap délelőtt óta tudom a hírt :!: :wink:
Gabinak megszületett a kisfia, Szabó Roland, tegnap hajnalban egy pukkanásra ébredt, elfolyt a magzatvize....kórházba mentek és sectio lett, mert Roli baba nem volt befordulva, tehát tudta, h ez lesz :!: 2850g és 53 cm a kis Roli :!: jól vannak mindketten, Gabi, ma látta először a bébit :!: a műtét után ma már sétálgatott is :!:

Nagyon boldogok és velük együtt Én is, gratulálok itt is drága Gabi, jó egészséget, sok tejcsit :!: :wink: várunk nagyon :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Dike
Megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++sikerülni fog, bízz benne :!: :wink:
A fotót nem felejtettem el :wink:

Angyli
Én továbbra is nagyon szorítok, h sikerüljön, de egy kicsit elszomorít, h ennyire lemondtál az egészről :cry: tudom, h én már könnyen magyarázok, hiszen sikerült, de hidd el rengeteget számít, h mi van a fejben :roll: és ha te már eldöntöttél valamit......de megértelek :!: remélem nem végleg mész el :!: :?: :roll: ölellek drága :!:

Zita
Még 4 hét és eltelik az a bizonyos 12 hét :roll: hogy vagy, rosszullétek :?:

Georgia
hány hetes is vagy :?: drukk az uh-ra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Drága Gabi sok szeretettel gratulálok Nektek! Isten hozta Roland babát, hosszú és nagyon boldog életet kívánok Neki! Várunk vissza mihamarabb!
Vendég

Bocsi csajok, most megyünk vacsizni, csak pár szóban jövök.

Angylikám nem is tudom mit írjak, teljes szívemből kívánom Neked, hogy boldogan éld az életed minden percét!

Suzy köszi a hírt Gabiról! Pihizgessél!

Ancsuka, igen, kerestelek, gratulálok a babákhoz!!!

Bri csoda édes a bébi, jól látom az ott a szeme és a füle? Cuki nagyon!

Gyancsi nagyon szép kismami vagy, gyönyörű poci!

Dike millió drukk!

Akiket kihagytam azoknak dupla puszi

nálunk októberben fagyi, már várjuk nagyon!
Léptem csajok
pusza
Vendég

Gabi
Gratulalok es jo egeszseget kivanok!

Suzy
8hetes+3 napos vagyok.
Vendég

Zita :!:

Köszi drága ari vagy :D
Remélem, hogy jól vagytok :wink:

Suzy :!:

Köszi drága Neked is de sajna én már fejben ezt eldöntöttem és jódarabig biztos nem lesz másképp amugy már rég sikerülnie kellett volna ha igy lenne :wink:
A mesékben már régen nem tudok hinni
:D

Gabikám :!:

Jó egészséget kivánok Mindkettőtöknek és nagyon sok tejcsit a kicsi Roli babának :wink:

Kép

vanili :!:

Kösz drága én is nagyon drukkolok az októberi sikerhez++++

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

georgia! már most drukkk a keddi uhuhoz!!nem lehet semmi bibi!!!!!!!köszi a szorítást!

Gabi! isten hozta Rolandot! nagyon sok boldogságot, egészséget tejcit kívánok nektek!

csajok,azt tudja valaki, hogy ha menet közben kiderül, h kevesebb lett a sperma mert 15millio alatt csinálnak icsit (úgy tudom) neki 18 van, akkor menet közben még válthatnak icsire? vagy mivel ivf volt megbeszélve lőttek az egésznek, ha kevesebb lesz?

KépKép
dike

Sziasztok,

Gabi
Hatalmas gratula Roli babához :) Nagyon jó egészséget kívánok mindkettőtöknek! Remélem mielőbb tudsz jönni képekkel! :)

Georgia
Az okt. 6. fix időpont mikor megyek dokihoz, de be akarom könyörögni magam előbb uh-ra ;)

Suzy
Igen MÉG 4 hét, nekem még! De remélem gyorsan eltelik :) nincs semmi rosszullétem, néha jön rám egy kis hányinger, de az max. heti 1-szer. sokszor fáradt és álmos vagyok, de más nem nagyon van, néha fáj a pocim, de csak akkor ha sokat mászkálok, ill. a bélmozgások miatt ;) De már elkezdett nőni a pocim :) az alakja változott :) ez is bizonyítja, hogy van odabent valaki :)

Na, itt az ideje a főzésnek :)

szép hétvégét nektek!

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok, lányok!
Én régi babanetes vagyok, évekig itt öntöttek belém erőt a sorstársaim, másodlagos meddőséggel küzdöttem. 7 év várakozás után, aztán 2006.02.14.-én megszülettek az ikreim, Olivér és Csenge, így végre kiteljesedett az életem. Telt-múlt az idő, amikor túl voltunk a legzsúfoltabb időszakon, motoszkálni kezdett a fejemben a gondolat, hogy segíteni kellene valahogyan azoknak a lányoknak, nőknek, pároknak, akik most kezdik a küzdelmet, vagy már rég benne vannak de nem látják az alagút végét. Így tollat ragadtam és írtam egy könyvet. A címe: Soha fel nem adni! a meddőségről őszintén. Most fog megjelenni, október elején. Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, segítek, ha tudok. Mindenkinek kitartást és rengeteg erőt kívánok!!! Azt eltudom mondani, hogy hosszú volt az a 7 év, de amikor terhes lettem, a múlt összes fájdalma egy szempillantás alatt eltűnt, mintha meg sem történt volna. Az, hogy itt egymás kezét fogjátok és biztatjátok a másikat, nagyon nagy segítség! Büszke vagyok rá, hogy egykor én is ide tartoztam! Very Happy
Sok sikert és várom az esetleges kérdéseket!! Very Happy
ilduci76

zita! légyszike segíts! van két papírom(tudom h már kérdeztem)

az egyik egy beleegyező nyilatkozat, az az, ahol válaszolni kell a beültetett embriok számáról, fagyasztásáról is. na és ott az utolsó kérdés h kérjük a női ivarsejt megtermékenyülését,ill megtermékenyíhetőségét,vmint a megtermékenyített ivarsejt megtapadását,fejlődését elősegítő egyéb módszerek közül (és utána jön a kipontozás).................................. elvégzését. ez mit jelent?????

és az előbbire amit írtam icsis téma nem tudod a választ, v ki?

és ugyan ezen a papíron, van olyan h javasolt beavatkozás...............ide mit írjak, nekem kell kitölteni. annyit h ivf?

KépKép
dike

laptetőőőőőő!!!bárcsak bejönne!:)

KépKép
dike

Dike

Ne parazz be fog jonni!
En erzem!
Nem lessz semmi gondd!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: