Bevallom noiesen az utolso 2oldalt tudtam visszaolvasni
Ugyhogy elore is sorry
Angyal
Mi tortent veletek?Hany lombikod is volt?Sajna meg nem nyertem a lotton...
emlexel meg mit mondtam
Ancsu
Na neeeem ugy mondtam azt,hogy nehogy pofara ess csak mert ilynkor mindenki csak a szepet es jot mondja es mondtam hogy azert benne van a pakliban mert igen ritkan sikerul elsore es nem akartam,hogy kibukj ha esetleg igy lesz.De vegig olyan kis pozitiv voltal mar az elejen azt mondtad nekem,hogy te erzed,hogy ez jo lesz es sikerulni fog
Es hat irtam a blogodban is,hogy ngyon ugyi voltal.Amellett,hogy jo a dokid magadnak koszonheted a sikeredet de ha belegondolsz valamelyik inszemedhez is alltal te ilyen pozitivan,mint ehez a lombikhoz?!
Annyira szep kis fotod van a babakokrol!!!Es a petezsakot korulvevo feher reszt az ngyon jo
Szerintem is megnyugodhatsz ezek a babakok jonnek
Mikorra lennel kiirva?Mikor volt a leszivasod?
Antomi
Ha lapart csinaltatsz ott egyuttal a mehet is szemugyre veszek nem kell kulon.Mas infoval nem tudok szolgalni.
Gyancsi
Lassan te is szulni fogsz!!Na jo nem de mar tul vgy a 31.heten is
En mondjuk maradtam volna az egy szemnel de hat egyertelmuen halgattal a dokidra
Nalatok is van kismamakonyv?
Itt niiiiiincs
Jaj de kivgy csattanvaaa
szep a pocid es emlexem meg anno beszeltunk az en hosszu hajamrol hat en meg mindig azokat irigyeltem akiknek jol allt a rovid haj
Mert az aztan tenyleg nem mindenkinek all jol
Zita
Rolad nem sokat olvastam az elozo 2oldalon de szep a vonalzid
Dike
Most olvasom te nem magadnak adtad be a szurikat?
Ezeknel a dokiknal nem szamit a verzes...azt csak sima nogyogyinal szoktak mondani,hogy akkor menj ha ninc meg a bajod merthat a kenetvetel vizsgalatok csak ugy vegezhetoek.De lombiknal inszemnel barmi lehet no para
Gonal a legkimeletesebb szuri jo a tuje
Az osszes tobbi azert megerezheto foleg a gyogyszertari szar tompa tukkel
Zita jol mondja...nekem mikor a klinikan adtak nemhogy fajt de meg beis lilult meg sargult
ugyhogy ha lehet en magamnak adom be az osszeset
ezenkivul a popsiba ami ment hcg szurikat nekem is a korzeti adta be ha ugy jott ki es ngyon ugyi volt mondjuk kiskorom ota ismernek
Nem a mehed feszult hanem a petefeszked a sok petetol
Dike ne izgulj tul sokat!Az endo mondjak jo ha vastag de leginkabb a meh allapota kell hogy jo egyen es hat jo idoben kell lenni.Szerintem lesz egy 10-es tutko
A petikkel meg vigyazz mert nem az lesz a vegeredmeny ahany most van!Leszivasnal csokken megtermekenyiteskor csokken osztodaskor csokken.De a lenyeg,hogy annyi marad ami visszaultetheto meg meg 2-3 a frigoba
En most megmondom neked,hogy 3-mat tuti nem raknak neked vissza!Barmiben lefogadom
Elso lombikos vgy,nem vgy 35ev fellett ill nem indokolt a 3 igy nem tesznek vissza 3-mat.bar en ebben az ugyben meg mindig azt vallom.Mindenki annyit kerjen vissza ahany babat elis fogadna...mert aztan meg mikor megtapad mindharom mar keso gondolkodni...
Es hat azert meg kettes ikerterhesseggel is mennyi +baj lehet nemhogy a 3-massal
Azt meg aki csak novelni akarja az eselyeit es azert ker harmat aztan mikor meg megmaradnak es redukaltat hat az ilyen szerintem ne kerjen 3-mat
(vannak kivetelek akiknek 3mat ultetnek be a sikeresseg erdekeben...az is mas)Most olvasom,hogy dokid igent mondott 3embriora...hat bator egy ember de en gyerekek eletevel akkor sem jatszanek,csak hogy noveljem az eselyeimet
Fotot kapcs majd te is beultikor
Uh tenyleg azt elis felejtettem feltenni
Amugy a pontok azok a kis embriok melletti megvilagitott buborekok
A +injekcio miatt no para minden a legnagyobb rendben van!
"A luveris az LH - sárgatestserkentő-hormon. Van, aki szerint kell a stimulációhoz, van, aki szerint jó, ha van, és van, aki azt mondja, felesleges. Az elég biztos, hogy a tüszőn csak a ciklus vége felé van hozzá receptor.
(Normálisan valamennyit termel a szervezet, tehát nem kell adni. Orgalutran mellett viszont nem termel - érdemes adni. Meg vannak olyan betegek, akiknek azért nem lehet gyermekük, mert eleve nem termelnek ilyen hormont - nekik KELL adni, másképp nem is lesz. Orvosod biztosan tudja, hogy miért adja. Feleslegesen nem fog költségekbe verni, ez biztos.)"
Szrityi
Gyere es meselj magadrol is!Aranyos volt amit Ancsunak irtal
Suzy
pihengessel es hagy lassuk azt az oriasi cipike lakot
Zbinyek
Veluk mi tortent?Errol is lemaradtam
Csoki
Magadrol nem irtal!!!!Engem ancsu felhatalmazott,hogy mondjam el nektek ha jovok a johirt de nem tudtam jonni
Pinklady szerintem szinten valami "betolakodo" volt
a beultisbe is irt es szemetszurt nekem par dolog most vgy azert torolte magat vgy mert nem sikerult nem is erdekel modnjuk
Jah es hcg szurikat kapott legalabbis ott azt irta az meg kimutatodik a tesztedlesnel
egy hetes babakat pedig senki nem kapott meg vissza csak o
Kerdes:
-Uszni lehet menni?Kulturalt hely itt a hazban van csak tagok hasznalhatjak?