SZija lányok!
Erika7!Pont én mesélek neked a PG53, ról, miközben még én sem láttam ilyet :-))))
Szóval én úgy tudom, hogy ez egy mikroszkóp és minden nap (reggel v. este ezt nemtom) rá kell juttatni egy kis nyálat és ha a mikroszkóp a nyálból páfrány alakzatot mutat, akkor az termékeny napot jelez. Szóval ez nem olyan mint egy teszt, hogy csak eccer lehet használni...folyamatosan, minden nap használható, és kell is használni, mivel igy tudod behatárolni a termékeny napokat.
Mivel ilyet én sosem használtam, a fentebb irtakról is csak innen a többiektõl tudok, ezért az árát sem tudom megmondani :-((
Netti!A hányinger a nap bármely idõszakában elõfordulhat, nemcsak reggel! Nekem pl. tegnap este volt hányingerem...
Szerintem ha megtörténik a megtermékenyítés, akkor annak az esetek 99%-ában semmi jele nincs...A jelek mondjuk egy héttel ez után elképzelhetõek.
Mivel a terhességi tünetek oka a megváltozott hormonszint. Márpedig ha megtermékenyül egy petesejt, akkor még a szervezetben nincs különleges hormonális változás, csak annyi amennyi egyébként is kell hogy legyen a ciklus második felében. Ha beágyazódik a petesejt, onnantól indulnak a hormonális változások (ez pedig egy hét a megtermékenyüléstõl).
Én spec. onnan tudtam, hogy összejött, hogy 1.pont az ovuláció napján voltunk akcióban, 2.hõmérsékletem felugrott és fenn is maradt, 3.hasfeszülés, 4.cicifájás
De a lényeg az, hogy arról, hogy összejött-e az esetek nagytöbbségében akkor szerez valaki tudomást, ha ott a két csík.(én is csak akkor lettem biztos benne..) Mert a már jelentkezõ tünetek bármi más miatt is jelentkezhetnek.
Persze azért vannak kivételek!
SZijasztok, Lara