Új privát üzeneted érkezett!

Takidó hanyadik napos is vagy most?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ezenkivül még kétszer voltunk együtt mindenféle időponttól függetlenül!!!Ennyi!!

Kép
bea27

Csak kíváncsi voltam,hogy melyik módszer hogy vág össze.
Majd biztos eszembe jut egy-két kérdés,de most nagyjából ennyi.

Kis_Plutó!
39.napnál tartok.

KépKép
takido

Gyógyszertárban vettem!!
Egyébként emlékezz vissza,hogy nekem is egy hete halvány volt a tesztcsikom!Bár akkor nem ezt a tesztet használtam!

Kép
bea27

Ne izgass már!!Itt ülök,és várom,hogy mit irsz!!
Miért kellettek az időpontok??Olyan kiváncsi vagyok!!Kép

Kép
bea27

JUTASI ADRIENN a csaj!!Az asztrológus!!!Hiába irsz neki akár50.szer,nem fog rögtön irni akkor sem!!
Egy nap legalább 100 levelet kap!!TÜRELEM!!!Tudom nem egyszerű!De addigra Takidó,már te is tesztelsz egy " CSIKOST!!!!Kép

Kép
bea27

takidó nincs most kedvem visszaolvasni, Neked nem szoktak ilyen hosszú ciklusaid lenni ugye?

Bea az első időpontok nekem korainak tünnek a mostani poz. teszthez képest.
Inkább a 2. variáció tünik nyerőnek.
Egyébként meg teljesen mindegy, mert ugyis az utolsó mensihez számolják ki a szülést.KépKépKép
Állítólag a legelső UH a legpontosabb, van olyan orvos is aki ezt is figyelembe veszi.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Azt akartam megnézni,hogy melyik módszer időpontja vág össze a wunsch-al.
Mert ugyebár nekem elég cikk-cakk.os a görbém,ezért elég nehéz eldönteni,hogy mikor is volt pé-m

KépKép
takido

Kis_Plutó
Tényleg nem szoktak ilyen hosszú ciklusaim lenni 28-30 körüliek,igaz a múlt hónapban produkáltam egy 35 napost.

KépKép
takido

Takidó, Neked nem szokott hó közben nyálkás folyásod lenni, mert az pé.-t jelenthet.
Általában több napig tart.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szokott,de nehéz különbséget tenni,hogy melyik a nyúlós,tojásfehérje szerü.

KépKép
takido

Na most akkor mire jutottál??
Lassan megyünk fürdeni!
De még megvárom a válaszodat DÓRI!!
Plutó!!Szerintem akár már az első variáció is bejöhetett,mert nekem ugyebár már volt egy halvány második csikos tesztem!
De ez TÖK mindegy!Majd a Doki megmondja!!Egyébként tuti,hogy csinál legelőször UH-át?

Kép
bea27

Akkor pedig egyre biztatóbb a helyzet.
Szerintem hamarosan Te is szép rózsaszínű sávot kapsz Bea alatti sorban.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Akkor meg csináljátok akkor,amikor észreveszitek a folyást!!Akkor nemszoktad?Mi akkor is csináltuk!!

Kép
bea27

Bea
A wunschkinder szerint ápr. 2-3-4. körül voltál termékeny.Vagyis minden módszer mást mond.Nem sokkal lettem okosabb

KépKép
takido

Biztos az UH.
Pesten több helyen a hüvelyi UH-al állapitják meg a terhességet.
.Az orvosod tud UH-ot csinálni, vagy máshol kell csináltatnod?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én egyszer olvastam, hogy ez a folyás a spermák gyorsabb közlekedését segítik, ugyhogy mindenképp ki kell használni ezeket az alkalmakat.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

De szoktuk akkor is.Ha most nem jön össze,akkor bevetem jövő hónaptól az LH tesztet,meg veszek egy PG/53-at.
Csak az lh tesztel az a baj,hogy a ciklushoz kell igazítani a kezdő napot.És ugyebár melyikhez igazítsam a 28nap körülihez,vagy a 35-40 naposhoz.

KépKép
takido

Dóri!!Mérd a reggeli hődet!!Ha olyan stabil marad legalább egy hétig akkor BIZONY JÖN A BABA!!!Kép

Kép
bea27

Bea

Mégegyszer gratulálok!!
Most gyorsan tedd félre a negatív gondolatokat és húzd be a kéziféket!!Mindent csak félgőzzel csinálj.Ezt most komolyan mondom.Ne idegesítsd magad semmin.Tudod két füled van!
A legfontosabb és mindenek elött (képletesen)a BABA,minden más levan t...a!!
Nagy szükséged lesz még az erődre és az energiádra,ne pazarold.És mondom mindenhez csak pozitívan Szedd a folsavat!!

Amikor én megmondtam apának,hogy terhes vagyok éppen feküdt.Azt mondta hogy ez a szerencséje.

Nem szeretek róla beszélni és büszke sem vagyok rá de elmondom a történetemet.Ne törjetek pálcát felette,én sem tettem!Csak megértettem és hagytam neki időt hogy feldolgozza átgondolja.
2004 december 13.-án mondtam meg neki mert akkor már biztos voltam benne.Nem akarta hogy megtartsam...Azt mondta nincs felkészülve (37 éves volt akkor)Õ még élni akar,utazni,horgászni,vadászni,búvárkodni.(Bár én nélküle is végig csináltam volna biztos vagyok benn hogy soha nem választottam volna a műtétet)
Kiborultam.Én boldog voltam alig vártam hogy anyukámnak elmondhassam.Nem beszéltünk a babáról.Hagytam had emésszen.Elmentünk a családsegítő szolgálatba mert ott kell intézni ha el akarom vetetni.Csak én mentem be,Õ kint várt a folyosó.Sírva jöttem ki,de jó volt kibeszélnem magamból.Aztán jött a Karácsony.semmi...
A két ünnep között nem dolgoztunk így lementünk a hétvégi házunkba,hogy ott szilveszterezzünk kettesben (hármasban).Még mindig nem beszéltünk a babáról.Õ minden este kiment vadászni.Aztán eljött december 29.-e.Aznap kellett délre feljönnöm pestre a családsegítőbe,hogy akkor véglegesítsük az időpontot.(A műtét elött kétszer kell menni egy beszélgetésre)
Reggeli után elsétáltunk a boltba.Útközben mondtam neki,hogy siessünk mert nekem 10 órakor elkell indulnom Pestre.Rám se nézett,csak azt kérdezte,hogy mit szólnék ha azt mondanám:NE MENJ?(csajok még most is könnyes lett a szemem )
Azt mondta,hogy volt ideje gondolkodni ebben a cirka két hétben,ezeket mondta:
2003-ban meghaltak a szüleim nem szeretném az új évet is halállal kezdeni...
Eddig Te voltál az egyetlen barátnőm aki elviselt minden rigojámat...
Te voltál az egyetlen akiben látok annyi életerőt hogy képes lesz egy gyereket megszülni ésfelnevelni.
És egyébként is vén szar vagyok már!Most vagy soha.
Azt tudom milyen vadászni,lovagolni,horgászni,de szeretném ezt a fiammal is...
Mondtam neki,hogy ugye tudod hogyha azt kéred tőlem vetessem el akkor ami kapcsolatunknak vége.A válasz erre:Ugye tudod hogyha elveteted akkor a kapcsolatunknak vége

Ezek után gyökeres változásokon ment keresztűl.Lenyugodott,sokkal figyelmesebb volt velem.
Újév harmadnapján mentünk anyuékhoz,pezsgőzni.Még jó hogy kocsival mentem legalább nemvolt feltünő,hogy nem iszom.
Befutott apa is,ott voltak már a tesómék is.Már megfogalmaztam,hogy mit fogok mondani de apa legnagyobb megdöbbenésemre átvette az irányítást.Mikor már túl voltunk a koccintáson egy egyszerű költői kérdést tett fel:Ki mit gondol,hányan iszogatunk most itt?!
Apukámnak rögtön leesett,anyu egy kicsit még gondolkodott de aztán rájött hogy mi az ábra.
Most ugrok egy nagyot.
Apás szülés volt.Több mint 23 órát vajúdtunk végig együtt.
Apa SÍRT amikor Máté megszületett.Másnap bevallotta nekem,hogy amikor engem még foltoztak és Õ elment Mátéval a csecsmőosztályra (Õ vitte kis batyuba büszkén)útközben bocsánatot kért tőle,hogy egyáltalán megfordult a fejében hogy ne szülessen meg.
Azóta elválaszthatatlanok:
Kép
Kép

És az életünk nem is változott meg.Azóta ugyanúgy elmegy vadászni,horgászni,lovagolni.És mi is megyünk vele.Azért mert van egy kisbaba még nem kell lemondani az elöző életünkről,csak tudni kell kompromisszumokat kötni.
A második gyereket már ő kezdte erőltetni,belátta hogy elkésett legalább 10 évvel...

málna2162

Mindjárt felrakom a legújabb görbém.Jelenleg a 30.napra tette a pé-t.

KépKép
takido

Málna
Nagyon szívszorító történet volt.Köszönjük,hogy ezt megosztottad velünk.

KépKép
takido

Ez hülyeség!!Sem másodikán,sem harmadikán,sem 4.-én nem voltunk együtt!!!!!!KépMondtam,hogy ez a wunsch........HÜLYESÉG!!!
Pg-ét ne vegyél!!Az egy rakás szar!!!
Egyszer azthallottam róla,hogy egy nőnek a gyereke megnyalta,és term.napot mutatott neki!!Nekem sem jött ez a módszer be!!!Az lh-át az ismerősöm is ajánlotta!!Vagy,menj el nőgyógyhoz,és kérdezd meg,hogy mik a lehetőségek!!Annak az UH-nak járj utánna!!Szerintem érdemes!!Kép

Kép
bea27

Hát Málna könnyesen olvastam végig a soraidat.
Az biztos, hogy nagy dolog .
Az én páromat egyedül arra nem tudtam rávenni egyik gyereknél sem, hogy bejöjjön velem a szülésnél.KépKépKép
Õneki az volt a jó, hogy akkor lett értesítve, amikor már megszülettek a kicsik.
Hát Õ ilyen tipus.
Viszont a magzatvízvételre bejött volna, onnan meg kiküldték.Kép
Hát ez a mi formánk.KépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Dokihoz megyek mindenképp,csak megvárom a következő teszteredményem.

KépKép
takido

Ja,a görbém:Kép

KépKép
takido

Az első mensis napomat sikerült eltüntetnem,ezért csak márc.12 van márc.11helyett.Vagyis ma a 39.napom van

KépKép
takido

Takidó!!Most pedig RAJTAD a világ szeme!!KépHAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Nagyon aranyos ez a story!!Szimpi,ahogy viselkedtetek!KépARANYOSAK vagytok!!Megyek,mert a gyerekek ördögök!!Jó éjt!

Kép
bea27

Igyekszem,és remélem összejön az az erős kétcsíkos teszt.

KépKép
takido

Takidó, én a hőgörbéhez ugye nem értek de attól függetlenül gondolom, hogy Te is kismama vagy.
Neked is arra utaló tüneteid vannak.
A 39 nap meg megint biztató.
Ja olvastam vlm-elyik nap, hogy volt barnás folyásod, az a beágyazódásnál szokott lenni.
Ugyhogy Te is vigyázz magadra, és csak akkor tesztelj, ha úgy érzed kész vagy rá.KépKépKép
Ne miattunk.
Látod Beánál bejött. Õ is "hirtelen" tesztelt.

Nagyon szorítok Neked!!!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_Plutó!
Most olvastam csak az esti üzeneted.És teljesen igazad van.
5.50 kor felébredtem,gyors hőmérés:37.1. gondoltam visszaalszok.De egyre csak azon járt a fejem,hogy tesztelnem kéne,nem bírom tovább.6.45 kor rászántam magam.És most figyeltem a percekre 6.50-kor tettem bele,és 6.53 kor már ott volt az a bizonyos 2.csík,nem olyan erősen,mint a kontroll csík,de lefutottam vele Anyukámhoz,és ő is látta szemüveg nélkül(a multkorit csak szemüveggel)Egyébként erre a tesztre rá volt írva,hogy célszerű 10-15 percet várni,hogy a háttér kitisztuljon,mert a gyengébb jelek(alacsonyabb hcg)ennyi idő után tisztábban láthatók.És ez tényleg így is lett.Egyértelműen látható a 2.csik.(vagyis igazándiból az első,mert az a teszt csík)

Köszönöm mindenkinek,hogy ennyire szurkolt,és tartotta bennem a lelket!!!!!!
Olyan boldog vagyok,fel se tudom még igazándiból fogni.
Felhívtam kedves férjemet is,örült neki,bár úgy éreztem nem meri beleélni magát.Csak kérdezgette,hogy tényleg erősebben látszik,mint a multkori?Úgy látom,saját szemével kell látnia,hogy elhiggye.

KépKép
takido

Jó reggelt!

Takido

Gratulálok!Neked is a nyuszi hozzta!!
Akkor szeretnéd a második sort?!

málna2162

Szia Málna!

Köszönöm!!Igazad volt,te már előre megmontad,hogy a nyuszi hozza.Néztem a másik topikon a görbédet,és negyon bíztató,szerintem a tiedet is a nyuszi hozza.Pár nap,és tesztelhetsz!

A 2.sort szeretném nagyon,persze csak akkor 100%-os a dolog,ha a doki is ezt igazolja.Ha a Beát már beleírtad,beleírhatsz engem is.

KépKép
takido

ok.

Olyan irigy vagyok rátok!!PERSZE JÓ ÉRTELEMBEN!!
Mostmár nekem is tesztelnem kell lassan,de valahogy nem érzek semmit.Nem fáj a cicim,csak szurkált pár napja a hasam,meg ez a sőr...NEm sok reményt fűzök hozzá,de majd meglátjuk.(Egyébként meg mit siránkozom,hiszen nekem már van egy)

málna2162

Kép

málna2162

Málna!
Az,hogy már van gyereked,az nem jelenti azt,hogy nem vágyhatsz ugyanúgy a másodikra.
Azt meg megnyugtatásként mondom,hogy én se éreztem magamon semmi különöset,nekem is a szurkálás volt,amit írtam.Eddig,lekopogom kopp-kopp nem émelygek,nem fáj a cicim.Remélem a folytatás is ilyen lesz.
És szerintem nem sokáig kell irigykedned.Hidd el,hogy pár napon belül pozitívat fogsz tesztelni,és csatlakozol a babások táborába!!!
Jó ötlet volt ez a topik.Nem is olyan régóta működik,de szép lassan kezd beigazolódni,hogy 2006 tényleg a MI évünk.

KépKép
takido

Köszönöm az új táblát!
Remélem még sokan jöttök a babás sávba!!

KépKép
takido

Úgy legyen!
Válaszolt az asztrológus csaj:

Szia Holló Krisztina!

Amit kérsz, majdnem 8 órás munkába telik kiszámolni, legalább is felelősséggel és pontosan. Ezt a munkát megrendelhed, a cimemet megtalálod az adatlapomom.

Szép napot kivánok. N. Á.

aranyos nem?!...
Az egész asztológi szerintem nem sokat ér ebben a formában ,csak a legáltalánosabb dolgokat tudják így megmondani.

málna2162

Takido!

Ez csodálatos!
Ittt állok-ülök könnybe lábadt szemmel....
Gratulálok nektek is Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Hihetetlen!!! Hurrrrrráááááááá!!!!!
Kép Kép Lányok!

Ez csodálatos! Rettenetesen irigyellek benneteket! (De természetesen csak pozitív irigység Kép )

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Málna!

Pár sorral feljebb láthatod, nekem is ezt írták Kép

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!
Nagyon aranyos vagy!Nagyon szorítok,hogy minél elöbb kövess minket!!!És persze mindenki!!

KépKép
takido

Sziasztok,

Takido, nagyon örülök NEKTEK. Gratulálok és én is jó értelemben irigykedem...

Majd télapó-karácsony között együtt babázhattok Beával.

Sziszi
Vendég

Én már csak azt nem értem,hogy akkor a másik asztrológus csaj miért tud rá válaszolni,és ráadásul úgy,hogy el is találta Beánál.
Kíváncsi vagyok,hogy nekem fog-e válaszolni,és ha igen,mit?

KépKép
takido

Anyusziszi!
Neked is köszönöm.
Ettől egy kicsit tartok.Jó lenne,ha már a karácsonyt itthon ünnepelhetnénk hármasban,vagy ha karácsony után jönne.
Megnéztem a kalkulátorba,dec.16.-át adta meg,de 14 napra,vagyis márc.25-re számolta az ovulációt.Nekem tuti,hogy késöbb volt,vagyis valószínüleg késöbb is fogok szülni.

KépKép
takido

Ha már a Télapó-Karácsony körüli babázásról van szó, lányok, december 11-én születtem, engem KEREK 18 év múlva követett a hugicám, és tavaly a gyerekkori barátnőm is dec 11-én szülte meg a babáját. Ha gondoljátok, én örülnék neki, ha ti is csatlakoztok e dátumhoz Kép Kép

Ja, és Takido, Dr. Kata szerint te december 16-re várhatod bébike érkezését.... Kép

Kép

Kép

hoppá

Köszönöm,és ki is egyeznék ezzel az időpontal.
Decemberbe eddig ugyis csak 2 szülinap volt..Szegény gyerek,nameg mi is,anyagilag elég megterhelő hónap lesz.

KépKép
takido

Ezt a képet ma reggel csináltam Mátéról.Nem olyan jó mert a telefonommal,de a lényeg látszik.
Így alszunk mi:
Kép

málna2162

Szegényem,nem szokott elzsibbadni a lába?

KépKép
takido

Szia Málna,

ez a póz mindig megismétlődik vagy most egyszer volt? Ez hosszú időn át fárasztó lehet.
Pakold fel szegényt az ágyra ilyenkor...

Sziszi
Vendég

Sziasztok,tegnap már nem tudtam gép elé ülni.Köszi,lányok,hogy én is felkerültem a táblázatra és,hogy nektek elmondhatok mindent!!
Takido,ez csodálatos,tényleg szerencsés ez a nyulas hónap!!
Nekem ma reggel is 37fok a hőm,de ezen kívül még semmi más jel nem utal(igaz még a ciklus végéig van vagy 10 nap)de egy mégis van:nincsenek patik...halvány jel,de nem hervasztó a kilátás!!Mindenkinek boldog napot!!Meli

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?