Helló Lányok!!
Csip- Most jövök bővebben, tegnap csak bekukkantani volt időm
Megyek megnézem Nimród baba keresztelőjét
Képzeljétek közölték Apjukkal, hogy nem kaphat egy napra szabit ( október 1-re, a lagzira), hanem ki kéne vennie egy egész hetet

Azt meg baromira nem akarjuk most elpazarolni, inkább ha kint lesz már Lili baba, akkor legyen itt velünk

Szóval fos-kaka, de marad akkor az október 26-a....ha egyáltalán megy a dolog akkor, mert az anyakönyvvezetővel még nem sikerült beszélnem ( Apa elvitte a telefont magával ma véletlenül

).....Ja a másik....Szülésfelkészítő....Már kb 2 hónapja bejelentkeztem telón, megadtam a számomat....Pénteken hív egy nő, hogy akkor ezen a héten pénteken kezdődik a Grieskircheni Kórházban.....Mondom neki, bocsánat de én a Wels-i kórházhoz jelentkeztem be...Azt mondja, nem, akkor rossz számot hívtam

Erre hívom a Welsi kórházat....Előző hét szerdán elkezdődött, már teltház van, nem tudnak sajnos ott fogadni....A következő október 7-én kezdődik, 6 héten át tart, heti egy alkalom.....Viszont ez mindig csütörtökönként van, Apjuk nem tud velem jönni egyszer sem, mert mindig csütörtök este dolgozik...Fasza, hogy ekkora balfék vagyok, hogy rossz számon jelentkeztem be és lemaradtam, hihetetlen

...Ráadásul Csabinak 2 napja fáj a foga nagyon vadul, alig aludtunk valamit, szegény szenvedett, mint egy kivert kutya....Szerencsére me elmentünk reggel a fogorvoshoz és kifúrta neki, hogy kijöjjön a genny belőle, holnap reggel mehet vissza ismét...Szóval nem unatkozunk Csajok
Nálunk nagyon jól telt a hétvége, szombaton itt nálunk bomlottunk, főztünk chilis babot, meg italoztak a többiek, itt voltak Melindáék is.....Vasárnap meg Hallstatt-ban voltunk, egyszerűen meseszép, majd teszek fel képeket

Persze hazafelé megszívtuk, mert tök nagy dugó volt ( ezekkel a dugókkal mostanában nincs szerencsénk, lásd:Olaszország )....Aztán este 7-10-ig még kivasaltam Lili baba szinte összes ruháját, a derekam leszakadt, de annyira jó érzés volt, mindegyikben elképzeltem
Hiányzók tessék bejelentkezni....Suzy, Susytunder, Kirus, Iner, Onlány, Tündi , Joli, Juli, merre vagytok csajok???
Puszi
Lili és Ancsa