Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Zbinyek:
nagyon sajnálom és őszinte részvétem nektek :cry:
Úgy gondolom ha neked ettől jobb és segít neked hogy leírtad akkor örülünk ha segíthetünk azzal, hogy "meghallgatunk" és válaszolunk.
Remélem mielőbb fel tudjátok majd dolgozni, bár egy ilyen szomorú eseményt nagyon nehéz....

Gyancsi:
A most vasárnapi Naplóban volt a Boros riportja

http://tv2.hu/naplo/video/a-gyermekre-v ... tne-boross

Nézd meg kiváncsi vagyok a véleményedre.

Suzy, Bri :?:

Puszi a többieknek.

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok lanyok,

Bocsi, nem tudtam eddig jelentkezni - a hetfoi nap egesz nap elment a vizsgalatokkal, messze van, es egy csomot kellett utaznom, es tegnap egy csomo melo ramzudult, nem tudom beerni magam.

Szoval a hirek: lattam a pici babot, es ugy tunik, minden rendben vele :lol: Akkora megkonnyebbules volt, hogy az hihetetlen. Ugy latszik, van ilyen, hogy SEMMI tunet nincs, es megis rendben vannak a dolgok! Remelem, legalabbis. Eros szivveres, 3,36 cm, a doki meg volt elegedve - en meg repkedtem a boldogsagtol :)
Koszi a drukkokat, lanyok, bejott :)
Mar kevesebb mint 2 het a buvos 12-ig, szamolom vissza a perceket. :)

Zita, mi volt Veled ma? Remelem, hasonlo hirekkel jossz!!! :)

Angyal, 46 uveg, te atya eg!!! Exportalhatnad ide hozzank. :) Mennyi ido volt ezt mind megcsinalni??? Hatalmas melo lehetett.

Zbinyek,
Oszinte reszvetem, nagyon sajnalom. :cry: Sok erot kivanok erre az idoszakra.

Szrityi, Zita,
Ezen a hireken en is kiakadtam. Szoval ha valakinek nincs gyereke, es lombikra gyujt, annak szepen megnehezitik a dolgat... Felhaborito, ez olyan, mint egy buntetes.

Dike,
Bocsi, de nem emlekszem - mikor kezdodik Neked a procedura, le van mar fixalva?

Gyancsi,
Hat, legalabb tul lesz a ferjed a fogorvosi problemakon meg a baba erkezese elott... Jobban van mar?
Akarmi is a nehezseg, lenyeg, hogy a babocatok jol van, szuper hir!!! :) Mikor lesz a kov. UH?

Puszi Nektek, irjatok!
Doringo

Kép
doringo

Sziasztok lányok :wink:

doringo :!:

Nagyon örülök, hogy ismét jó hirekkel jöttél :wink:
Reggel 8h-tól délutánig 17h-ig csak a konyhában ügyködtem van sok meló a befőzéssel de megérte :D

Nyisd ki az ablakod és légipostával küldöm a befőttet :D

Most megy a mosógép dél körül megyek a Munkaügyibe utána a körzetihez az esedékes TSH vv beutalóért,/ 3 havonta/ holnap délelőtt vv, pénteken vv eredmény majd utána vissza az endokrin dokinőhöz az eredménnyel :wink:

Rohanós kis napok jönnek
:wink:

Bri :?:

Suzy :?:

Betty :?:

ancsuka :?:

vanili :?:

Zsu :?:

Melinda :?:

gyancsi :?:

Szilvi :?:

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Sziasztok lányok :) nembirtam ki és teszteltem :oops: ET +11nap nagyon de nagyon halvány a második vonal és nemvolt egyböl látthato. Ma kéne megjönni de semmi jele :roll: nemtudom ez most jó vagy nem.. Örülhetek vagy nem.. Láttam pár forumozot akinek tökre negativ volt a teszt majd pár nap és pozitiv.. :) gyönyörü nap van, süt a napocska :) mindenkinek szépnapot
Vendég

Zbinyek! őszinte részvétem!sajnállak nagyon!:(

Zita! gyere gyors a jó hírekkel, remélem képet is kapsz:)

Doringo! de szupeer, gratulálok a jó eredményekhez a pici babához!:)
ma teszteltem egy nagy negatívat...h a k..va anyjáért nem tud megjönni mááááár, hogy kezdhessem a szurit!!!!

KépKép
dike

georgia! gratulálok neked is a szép eredményekhez! kár h nem tudsz képet rakni!

KépKép
dike

pinklady! szerintem örülhetsz...fog az erősödni...holnap után még egyet és meglátod!drukkkkkk4

az enyémen hó fehér a háttér, semmi halvány csík! :evil:

KépKép
dike

Jó reggelt Lányok!

Dike- Ahogy mondod, semmi sincs annyira fontos, mint hogy a kiscsajjal minden okés odabent :wink: Mensivel mi a helyzet??Még mindig semmi????

Zitácska- Megy a drukk a mai szívhanghoz :D

Georgia- Neked pedig gratula a már meglévő szívhanghoz :wink: Annyira csodálatos érzés!!! :D

Zbinyek- Őszinte résztvétem a nagyikád miatt :( :( :( Nekem is volt egy kedvenc nagymamám, sajnos már 14 éve annak, hogy meghalt ( Alzheimer-kórban, 63 éves korában), de mind a mai napig nagyon sokat gondolok rá, az együtt töltött évekre, a sok szép emlékre, imádtam őt....És iszonyúan sajnálom, hogy nem érte meg Lili születését :( Talán könnyebb feldolgozni ha az ember elfogadja, hogy ez az élet korforgása, amin nem tudunk változtatni.....

Angyal- Aztaa :shock: Ti aztán nagyüzemben nyomjátok a csalamádét :D :D Hány óra alatt csináltátok meg a 46 üveget???Most látom csak , hogy reggel 8-tól....
Már a múltkor is akartam kérdezni, hogy honnan ismeritek fel , hogy melyik az ehető gomba és melyik a gyilkos galóca???Van valami hely ahol meg kell mutatni mielőtt haza viszi az ember?? :D

Szrityi- Köszi, megyek és meg is kukkolom a videót....Annyit írtatok róla, kiváncsi vagyok :wink:

Pinklady-Várj akkor most már holnap utánig egy újabb teszttel....Kaptál HCG szurit a beülti után?Mert attól is függ, hogy az mikor ürül ki....

Csabinak ma betettek egy ideiglenes tömést a fogába, valami gyógy lópikulával, pénteken mégegyszer vissza kell mennie és akkor kicseréli neki egy rendesre.....Szegényt sajnálom baromira, mert tök szarok a fogai, valami betegség miatt felszívódik a kalcium belőlük és már az első fogai így is koronásak, de nem annyira szépek, majd meg kell csináltatnunk, ami viszont nem lesz 2 Ft.....Meg is beszéltük, hogy kérünk otthon árajánlatot rá.....Jajj lányok ma sikerült elérni az anyakönyvvezetőt, október 26-án összead minket, de nincs hely sehol csak az ő irodájában, úgyhogy közönség nem jöhet senki, csak mi meg a 2 tanu...Úgyhogy szegény barátaink meg a szülők kilesznek, mert már bejelentkeztek egy csomóan , hogy jönni akarnak röhögni ( természetesen a barátok, mivel tudják, hogy Csabi nagyon házasságellenes, gondolom cukkolni akarják :D :D )

Na mennem kell betennoi a mosást!

Puszi mindenkinek!

Ancsa

KépKép
gyancsi

gyancsikám :!:

Látod még ezen nem is gondolkodtam lehet, hogy nyitni kellene egy nagykert? :D :D

A gombák közül a szegfűt, az őzlábgomát a pöfeteget ismerem de elég sok mérgesgombát is felismerek az ember tanitotta meg nekem mikor megismerkedtünk :wink:
Nagy gombaszakértő :wink:

Soha nem nézetjük meg max, akkor ha valamilyen u jfajtát találunk persze azt külön tesszük a jó gombától és van egy kis öreg bácsika aki megszokta nézni :wink:

Szegény párod jól megszenved a fogával :(

Jó mosást drága vigyi Magatokra :wink:

Okt 26 nem baj az ha csak Ti ketten és a tanuk lesztek ott ha a család is ott akar lenni, akkor utána egy kis összejövetelt rendezhettek :wink:

Jó mosást vigyi Magatokra :wink:
Vendég

Sziasztok! Zbinyek sajnálom nagyon mamádat, fogad öszinte részvétem......
Vendég

Gyancsi kaptam hcg injekciot szombaton az utolsot. Doki szerint nincs hatásal a tesztre :roll: hát nemtudom... Olyan halvány szegény csík :cry: hányinger elég durván van..éjjel arra ébredtem.. Poci is szurkál picit.. Zitácska :arrow: nagy drukk a szivhanghoz :) Georgia :arrow: gratula a picurhoz.. :)
Vendég

Gyancsi
Az a lenyeg eskuvo lessz!! Csabinak jobbulast!

Pinklady
Nekem is halvany volt a csik az elso 2 tesztemen, de utana erosodott :lol: Ne aggodj!!+++++++++++++++++

Zita
Mar nagyon varlak !!

Doringo
Gratulalok a jo eredmenyhez!!

Dike
Szurkolok neked is hogy kesdhess!!

Ha valaki tudna segiteni a kepet hogy tudom felrakni a babucirol.
Plussz vonalzot se tudom felrakni.
Vendég

Probalom de nemsikerul.
Vendég

Sziasztok,

Zbinyek
Őszinte részvétem a mamád miatt, ez tényleg egy szörnyű dolog, sajnos az én mamám is meghalt 7 és fél éve, szegényke nem érte meg az esküvőm napját, de minden nap eszembe jut :) s ez olyan jól eső érzés, s lehet hülyén fog hangzani, de ha valami örömöm van, akkor elmesélem neki :)

Angyal
nem semmi vagy :) 46 üveg :shock: ügyesek vagytok :) én is nagy télire eltevő vagyok, bár én savanyúságot csakis frissen, az uborkát nem szeretem, így azt anyuék raknak el mindig férjemnek :) Az én specialitásom: mindenféle lekvár, ketcup, gyümölcsbefőttek és még sorolhatnám :)

Gyancsi
Szegény Csabi nagyon megszenved a fogával, s még ezután jön a neheze, ha az egészet rendbe teszik neki, nem lehet csinálni valamit vele, hogy ne tűnjön el a kalcium a fogából? Nincs valami szer rá?

Pinklady
Hidd el az a teszt még pozitív lesz :) én ET+14.napon a vv utáni napon teszteltem, mert akartam látni a két csíkot :) bár nekem nagyon halvány volt még akkor is ;)

Doringo
te most hányadik hétben vagy?

Candy
merre jársz?

Dike
Mizu? Van már mensi?

Légyszi csajok csináljatok vonalzót, mert nagyon nem vagyok képben, hogy ki hányadik hétben van, s nem akarok mindenkit végig kérdezgetni. Köszi :)

Na és akkor most jövök én/mi :) Láttam az én kis picurkámat :) már most mini baba formája volt és volt szívhang is :) bár hallani nem hallottam, csak ahogy lüktetett, azt láttam :) kár, hogy a férjem dolgozott, mert mondták, hogy beengedték volna, egész eddig soha nem jöhetett be :S na sebaj, majd legközelebb :) most már elbocsátottak a Kaáliból. Jelentkeznem kell a védőnőnél, aki hétfőn lesz legközelebb, mármint akkor van terhesgondozás itt nálunk :S remek várhatok hétfőig :(

Ti mikor mentetek el először a saját dokitokhoz a meddőségi központ után? Mert így én csak a 8. hétben tudok először elmenni, s nem tudom, hogy az nem lesz-e túl későn.

Zita

Kép
zitácska79

Georgia
képet nem tudom, hogy hogyan kell feltenni, de vonalzót a lilypie oldalon tudsz csinálni és ott az URL-t kell kiválasztani és az ott látható linket le kell másolni és be kell illeszteni a profilodon belül az aláírás rovatba, biztosan sikerül neked is ;)

Zita

Kép
zitácska79

a vonalzót a profil és azon belül az aláírás rublikába kell beilleszteni..azt a linket amelyik úgy kezdődik h url.

képet meg csak simán melléklet feltöltése, de ha túl nagy akkor nem engedi.

zita! gyere máár, váárlak!

gyancsi! még mindig semmi, teszt nega.

KépKép
dike

dike
elkerüte a figyelmed, már írtam :) 14:17-kor :D

Georgia
a lilipye-on erre kell kattintani, ha kész a vonalzó: UBBCode and BB Code

Zita

Kép
zitácska79

Zita

A vonalzom mar kesz van de ez a code hiaba irom be nemsikerul. :oops: :oops: :cry: :cry:
Vendég

itt is megkérdezem :roll: Sose mértem a hőm hogy van peteérésem vagy nincs. Aki terhes neki milyen a hő-je? Csak a reggeli hő számit? Digitális lázmérövel lehet mérni? :roll:
Vendég

Jó estét lányok!Nemrég értem haza.Reggel 6-tól este fél 8-ig melóztam.Sok volt nagyon és holnap mégtöbb lesz!Apa rendelt nekem pizzát vacsira és tiszta nyers!Legszivesebben visszavinném neki és megmutatnám a szakácsnak de hiányzik a fele mert melegen apának és a manónak nem tünt fel,hogy nyers. :? Remélem nem fájdúl meg a Zotya pocakja!
Köszönöm lányok,hogy írtatok!
Mindenmi vigyázzon magára!
Gabi!Hiányzol már nagyon!!!!!!
puszi nektek lányok!

Kép

Kép
zbinyek

Sziasztok,

Georgia,
Lehet nincs engedelyezve a profilodban a BBC code, nalam az volt a gond. A profilodban a Beallitasok alatt van egy olyan, hogy "Mindig engedélyezze a BBCode-ot", ennek Igen-nek kell lennie.

Angyal,
Az ablakom nyitva all... :wink:
Mi volt a vervetelen? Ird majd meg.

Zita,
Hatalmas gratula a szivhanghoz!!!!! :lol: Szuper hirek, csak igy tovabb!
Amugy a vonalzom mar jo ideje kint van ;) Ma vagyok 10 het + 3 napos. Ezert irtam, hogy mar kevesebb mint 2 het a buvos 12-ig!!! Alig varom :)

Zbinyek,
Kitartast!!!!

Puszilok mindenkit,
Doringo

Kép
doringo

Szép reggelt lányok :) tegnap éjjel fájdogált a pocim..nem görcs inkább valami olyan mintha izomláz lenne a hasamba. Hülle hasolat tudom :roll: de a lényeg hogy barnázás nincs..elvileg tegnap kellett volna megjönni. :oops:
Vendég

zita! jéé tényleg nem láttam h írtál előttem! éljen, örülök h láttad a prinyót, csodás érzés lehetett:)

zbinyek! az úgy az igazi, ha ciklus eleje óta mérve van. nekem ilyenkor mindig 37 aztán leesik ha megjön, ma már csak 36.8 sztem holnap még kevesebb és végre megjön! de azért mérd meg, mielőtt ki kelsz az ágyból, mindegy milyen hőmérővel hüvelybe inkább!

sztem neked jó tüneteid vannak, holnap reggel mindenképp lőj el még egy tesztet, biztos erősödött már a csík!drukkk

KépKép
dike

sziasztok,

pinklady
én azt hittem, hogy lázas vagyok, így a beülti után 8 nappal elkezdtem mérni a testhőmet, s mindig 37,1 volt, a nap bármely szakaszában mértem, onnan sosem mozdult el.

doringo
jéé, tényleg ,bocsi már emlékszem hogy írtad :) sorry :oops: az olyan izgi, már 2 hét sincs a bűvös 12-ig :)

dike
szerintem elég ha valaki szájban méri a testhőt, én mindig ott szoktam, a mai technikával, a digitális lázmérők világában simán mérheti valaki a szájában is, az is reális lesz :)

Csajok! nagyon boldog voltam tegnap, hogy láttam a picurkát, ez tényleg elmondhatatlan érzés :) hétfőn megyek védőnőhöz, aztán majd megbeszélem vele, hogy mi hogyan van. Mikor lesz legközelebb uh? Hányadik héten szokott lenni?

Zita

Kép
zitácska79

Zita
Neked mit mondtak hany milis?
Vendég

Zita :!:

Örülök, hogy minden rendben volt tegnap az UH-on drága :wink:
Igen a muszáj nagy ur de imádok a konyhában tevékenykedni :D

Te is ügyes vagy nagyon :wink:

:D :D

Majd holnap lesz meg a TSH vv eredménye :wink:

Remélem, hogy jól vagytok :wink:

Gabi :?:

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Sziasztok! ET +12 déli termésnél :roll: gravi hcg teszt halvány pozitiv.. :) :) mostmár lehetne erösebb az a csík hogy tudjam hogy nemcsak képzelödök :twisted: :roll: A hőm mérése megvolt kiváncsiságbol, este meg reggel és délbe és mindig 37,6 volt.. Megyek tiramisut csinálni :) nyaminyami egyik kedvenc.. :) Sziasztok
Vendég

Sziasztok,

georgia
5,5 mm-es a baby :)

pinklady
tuti, hogy terhes vagy :) csak ne ötölj ezen többet ;)

Angyal
én mostanában sokat lustizok, meg az időjárás sem volt túl kedvező, hogy legyen idén termés, de majd jövőre belehúzok a lekvározásba és a ketcupozásba :D

Zita

Kép
zitácska79

Zitácska tudom kezdek fáraszto lenni :) :) :) csak izgulok..de ezt nektek nemkell mondani, tudjátok milyen érzés :roll: :)
Vendég

Helló Csajszik!

Angyli- Igen, Csabi is felvetette az ötletet, hogy utána legyen kaja vagy valami, de én önző módon lemondtam :roll: Megmondom őszintén, hogy amilyen gyorsan lehet szeretnék ide visszaérni a szertartás után, mert akkor már a 37.hétben leszek és hát fosok, nehogy Lili úgy gondolja, hogy kivűl tágasabb aztán meginduljon :wink: Így mondtam Csabinak, hogy tényleg ne hívjunk senkit, mert nem szeretnék senkit azzal megbántani, hogy odahívom és aztán meg egyből lelécelek....Szerintetek bunkóság, hogy nem hívunk senkit?Drukk a jó TSH-hoz!! :wink:

Pinklady-Hát ha már délben is halvány pozi a teszted, akkor tuti, hogy babóca van a dologban, juhéjjjjj :D Nagyon szorítok értetek!!Mikor kell menned hivatalos vérvételre?

Georgia- Max 400*400 pixeles lehet a kép, tehát ha ettől nagyobb akkor le kell kicsinyítened...Aztán itt alul ha írod a hozzászólásodat, van egy kék felirat, hogy melléklet feltöltése, kiválasztod a képet és feltöltöd, ennyi....Remélem sikerül :wink:

Zita- Az a baj, hogy ez a "betegsége" már régóta meg van Csabinak, így már nem tudom, hogy lehet-e rajta segíteni....Ő mindenáron protkót akar :D Mondtam neki, hogy csak olyat kaphat ami kivehetős, hogy este betegye a pohárba, hihihihi :lol: Én egyáltalán nem voltam az inszemináció után már a Kaáliban, mert ugye vissza kellett jönnünk....Nem késő a 8.hétben menni, vannak akik direkt sokáig várnak, hogy már rendesen lehessen látni a babát és csak akkor mennek dokihoz....na én nem tartozom ebbe a fajba :D

Dike- Még mindig semmi mensi??

Zbinyek- Remélem most már jobb napok jönnek , mert kicsit rád járt a rúd mostanában....Bár ilyenkor én mindig arra gondolok, hogy a hullámvölgy után a hullámhegynek kell jönnie, úgyhgy most már csak jó jöhet nálatok :wink:

Doringo- Mindjárt 12 hetes vagy, aztaaaa :shock: :D Nagyon szuper!Tünetek még mindig semmi?

Bri- Már te is átlépted a bűvös 12-est, remélem a vérezgetések is elmúltak :wink:

Betty, Ancsu, Melike, Zsu, Suzy, , Szrityi, Gabi, tessék jönni életjelet adni !!!! :wink:

És akkor a babaszoba képeink, nagyjából készen van, már csak a szopi fotel hiányzik:

Babaruhák, ágyneműk kimosva-vasalva:

Kép
Kép
Kép

Babaszoba:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Remélem annyira fogja szeretni a kisasszony, mint amilyen szeretettel csináltuk neki :wink: Nagyon -nagyon várjuk már ŐT :D

Puszi :
Lili és Ancsa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyancsi 2010.09.16 14:12-kor.

KépKép
gyancsi

Gyancsi
Gyonyoru a szoba!!
Nagyon- nagyon tetszik.

Annyira izgulok mert 28an megyek megint ultrahangra es nekem csak 4-5 milis a baba azt mondtak.
Es latom mindenkinek nagyobb.
Remelem fog nolni szept 28ig. :cry:
Vendég

Georgia- Bízz a babádban, nőni fog nagyon sokat még szeptemberig :wink: Ilyenkor annyira picik még,hogy nehéz pontosan megmondani a nagyságukat....Zitának is 5,5 mm-es a babája és minden rendben vele, nálad is ugyanez a helyzet, ne izgulj :wink:

KépKép
gyancsi

Gyancsi :) nagyon szuper a szoba... KisHercegnö birodalma :) :) ügyik vagytok, szép lett
Vendég

sziasztok,

Pinklady
nem vagy fárasztó, egyáltalán, csak próbáld magad lekötni mással is ;) nekem szerencsére sikerült :) és biztosan kismama vagy :) nagyon gyanús tüneteid vannak ;) mikor lesz vérvétel?

gyancsi
nagyon-nagyon szép a szoba :) biztosan szeretni fogja a picurka is :) a falakon matricák vannak? és a plafonon a felhőcskék is matrica? :) nagyon ügyesek vagytok

georgia
ne aggódj, nekem a petezsák volt szept. 1-én 5*8 mm-es, s most már a benne lévő embrió 5,5 mm-es :) biztosan nőtt azóta már neked is :) elég gyakran mész uh-ra :O az hányadik hét lesz? és a kaáliba kell visszamenned? vagy már téged is terhes gondozásra irányítottak?

Voltam kozmetikusnál, először nem akartam elmondani, hogy terhes vagyok, de jól tettem, mert egyik gépet sem lehet használni terhesség alatt, így nagykezelés volt gépek nélkül, csak a gőz ment, pakolások antiallergének, mert azokat használ, így attól nem lehet gond, még jó hogy elmondtam neki

Zita

Kép
zitácska79

Zitacska 79

En Hollandiaban elek Groningenben, es nekem majd 28an kell visszamennem a korhazba, es utana kell mennem a vedonohoz.
De itt mas a rendszer mint otthon, mert mikor a teszt kimutatja hogy terhes vagyok, nem vesznek vert.
Csak az ultrahang jon.
Plussz nekem agusztus 11en szivtek le a petesejteket es 13an raktak vissza 2 embriot.
A leszivastol szamitjak vagyis onnan vesznek el 2 hetet es ugy szamitjak ki a terhessegedet.
Neked azt hiszem 14en kaptad vissza az embriokat.
Es nekem azt mondtak hetfon, hogy kedden leszek 7 hetes.
Bonyolult.
Nakam semmi tablettat vitamint nem adnak, csak a folsavat kell szednem, azt mondjak, taplalkozzak egeszsegesen.
Az ultrogesztan kupot kapok 3x2 de azt is csak 2 hetig adjak.
En be tudtam szerezni meg egy par dobozzal, de mar lassan elfogy az is.
Bocs a hosszu irasert
Vendég

Zitácska :) gratula a picurhoz.. :) nemlesz vérvétel mert mi külföldön voltuk..teszt és majd UH.. Hcg csak pesten néznek vérböl..náluk nem... 8)
Vendég

Kedden voltam eloszor ultrahangon, es 28an megyek megint.
Vendég

Gyancsi:

Gyönyörű lett a szoba :lol:
Viszont ezzel kapcsolatban lenne is egy kérésem. Már egy ideje a férjem uncsitesójával keressük a kislánya új szobájához a felhőket plafonra. Már mindenhol kutattunk erre pont Te csináltál ilyet. Lehet tudni hogyan?
Küldheted priviben is akár azt hogy mivel hogyan csináltad vagy hogy honnan van hozzá jó minta stb.

köszönöm előre is

puszi

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Köszönöm szépen a dícséreteket a babaszobával kapcsolatban :wink:
Nekünk is nagyon tetszik :D

Szrityi, Zitácska- A képek a falon gipszből vannak és szalvéták vannak benne, én csináltam őket :D Eltartott egy darabig, mert még sosem csináltam, volt , hogy már majdnem kész volt , erre rátenyereltem és eltörött :D :D Szóval megküzdöttem a dologgal....A felhők is saját gyártásúak, elmentem a Sparba és kuncsorogtam üres karton dobozokat....Arra szépen rárajzoltam a felhőket, kivágtam , lefestettem fehér festékkel és felragasztottuk :D Igazából először egy kecskeméti boltban néztünk ki felhőket, amik nappal felhők, éjszaka pedig csillagként világítanak ( www.bluedecor.hu)....Csak aztán nem tudtunk lemenni amikor otthon voltunk és olyan drágáért szállították volna ki ( összesen lett volna vagy 8 ezer Ft mindennel együtt), hogy úgy döntöttünk, hogy akkor inkább csinálunk...Egyelőre úgy sem látja a baldachintól a plafont, hogy világít-e vagy sem, majd ha levesszük a baldachint, akkor veszünk felragaszthatós , világítós csillagokat aztán jó napot :D

Úgyhogy szerintem a legjobb a magunk csinálta, bár 3-szor annyi ideig tart, de olyan jó érzés csinálni :wink:

Puszi nektek!
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok! Álmosito esös idö van :( kedvem is ilyen.. Méhpempö ampulla leáll ma, pár napja iszom és megy töle a hasam :roll: legalább is szerintem ö a ludas.. Reggel csináltam tesztet, gravi hcg ami tegnap délbe halványan poz lett..reggel negativ. Barnázás nincs még.. Ennek azért örülök :) csak a teszt ne szorakozna :twisted: hol ez hol az.. Már lassan azt se tudom fiú vagy lány vagyok :D igaz holnap leszek ET +14 .... Ugyhogy tökre nemtudom mi a helyzet.. De ugygondolom ha nemlenne ott bent valaki akkor már barnáztam volna,mert olvasom hogy sokan beülti után sajnos nemsokára barnáztatok és elment a picur.. :( nálam meg hogy nincs barnázás..nemtudom mitgondoljak. rendszertelen volt mindig.. 2hoja megjött normálisan 1-2nap késésel a gyógyszerek miatt. Ugyhogy nemtudom mivan velem :(
Vendég

Helló lányok!

Bocsi,hogy nagyon ritkán jövök,de egyszerűen nem tudom követni az új lányok eseményeit :oops: :oops: :oops: Szita lett az agyam,hülyeségeket meg nem akarok írni :?

A másik topikban is írtam pont,hogy nagyon feledékeny lettem és sokszor nem tudom ki merre........... :oops:

Szóval ezer bocsi,de azért adok életjelet majd magunkról és mindíg olvasok is.

Drukkokat küldöm továbbra is
Kép

Betty!
Téged olvaslak a blogodban :wink: Meg fb-on.

Bri!
Veled most nem tudom mi van!Remélem találtál egy olyan orvost akiben megbízol.Jó lenne!!!!!!

Zsu!
Kaptok segítséget valahonnan,hogy októberben tudjatok fagyizni?

Gyancsi!
Pü-ben értekeztünk már :wink:

Szrityi!
Új avatarod aranyos!Nektek is október?Ugye?

Angyal!
TSH eredményhez++++++++++++++++

Mi jól vagyunk,semmi extra!

Millió puszi mindenkinek,pocisoknak pocisimi!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok,

georgia, pinklady
köszönöm a tájékoztatást :) ezek szerint mindketten külföldön laktok. Elég szörnyű lehet ez a várakozás, hogy pozitív legyen a teszt, nekem ez furi, mert én nem teszteltem :) vérvételből tudtam meg, hogy babócás vagyok :)

georgia
nálunk a 12. hét végig megy az utrogestan és a crinone is, én már nagyon unom, de ha muszáj, akkor muszáj, még 6 hét mire elfogy, vagyis szombattól már csak 5 :) ha én is úgy számolom, ahogy te mondod, akkor ma lennék kereken 7 hetes. Nekem a Kaáliban nem mondták, hogy most hány hetes+napos vagyok, én kiszámoltam, szerdai papíromon csak annyi van, hogy 6.hét.

pinklady
pihenj sokat, s ne aggódj! valószínűleg a sok hormon, amit kapsz, azok befolyásolják a tesztet, így szerintem egy pár napig ne is csinálj tesztet, mert csak idegeskedsz miatta! Próbálj meg kicsit másra gondolni, tudom, hogy nehéz. Próbáld meg magad lefoglalni olyannal, ami nagyon jól leköt ;)

Gyancsi
nagyon ügyesek vagytok :) s tényleg nagyon szép lett a szobácska :) nagyon kreatív vagy, lehet majd én is lopok az ötletből ;)

cukigabi
ezzel én is ígyvagyok, sosem tudom, hogy ki-kivel van :D nekem is szita az agyam :oops:

Ma vásárolni készülök, de semmi kedvem, ebben a rossz időben :( még mindig sokat pihenek, igyekszem, hogy minden rendben legyen! Szombaton moziba megyünk :) feltéve, ha jól leszek, így beszéltük meg, hétvégén jön barátnőm is szüli-névnapozunk, persze nem ugrálok úgy, mint múlt hétvégén ;)

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Zita

Kép
zitácska79

Zitácska nemélek külföldön :) :) csak a beültetés kint volt..
Vendég

Megvan a TSH eredményem kissé "nagyon" magas , ezért a dokinő megemelte a LETROX adagom 1 szemre 2 hónap mulva ujabb vv kontroll.

T3 és a thyroxin szint nagyon jó.

Hogy vagytok :?:

Zita :!:

Jól teszed lustizz és pihengess hadd fejlődjön az a kicsi babó :wink:

gyancsikám :!:

Nagyon szép Lili baba szobája :wink:
Én teljesen megértelek, hogy nem akartok semmi felhajtást az esküvő után végülis érthető, mert már a 37. hétben leszel Lili baba bármikor megszülethet :wink:

Gabi :!:

De jó, hogy jelentkeztél drága és nagyon örülök, hogy minden rendben van Veled és Roli babával :wink:
Egyébként nekem is nehéz nyomon követni az uj lányokat :D

Betty :!:

Drukk drága+++++++++++++++++++

Bri :!:

Jelentkezz légyszi remélem minden okés Nálatok is :wink:

Vanili :?:

ancsuka :?:

Melinda :?:

Szilvi :?:

Suzy :?:

További kellemes napot lányok a sz@r idő elllenére is :wink:

Pusz Mindenkinek :wink:
Vendég

Angyal!
Sajnálom,hogy megint magas a TSH-d.Pedig legutóbb már egész jó volt az eredmény,ugye?

Kép
cukigabi
Budapest

Angyal! sajnálom a magas tsh.t:(

pinklady! drukkk ezerrel!!!!

gyancsi! ez elképesztően gyönyörűűűűűű!!!!!

georgina! bizz a babádban!!!szorítok!

csajok, végre megjött ma, holnaptól szuri, most hazamegyek és hívom a kaálit és bejelentkezek szerdára!:)

KépKép
dike

Dike!

Orulok a jo hirnek hajraaaaaaaaaa!!!

Angyal

Sajnalom!

Zita!
Pihengess sokat, en is azt teszem.

Betty
Drukkolok ++++++++++++++++++++++

Pinklady

Nekem az elso 2 tesztet csak felora mulva mutatta ki hogy pozitiv.
De nekem itt a doki is mondta hogy ne dobjuk ki mert kesobb kimutathatja.
Szoritok+++++++++++++
Vendég

Gabi :!:

Semmi baj drága nagy ügyet már nem csinálok belőle nekem ez jutott már annyira megerősödtem, hogy nem veszem fel :wink:
Igen a juniusi eredmény nagyon jó volt tul szép is, hogy igaz legyen :wink:

dike :!:

Ez nagyszerü, hogy megjött indulhat a mandula drukk++++++++++++++++++++

georgia :!:

:wink: :wink:
Vendég

Tető átadva akinek szüksége van rá csajok :D :D
Vendég

Helló Lányok!

Köszönöm a dícséreteket a babaszoba nevében is :D

Pinklady- Ne add fel, két nap múlva csinálj új tesztet reggeli vizeletből és próbálj meg előtte ne nagyon sokat inni, hogy " sűrű" legyen....Ha baba van akkor úgy már tuti ki kell mutatnia :wink: Lehet most túl sokat ittál előtte és ilyenkor annyira gyenge még a HCG koncentrációja a vizeletben, hogy simán lehet , hogy nem mutatja...Hányas erősségű a teszted??

Gabikám- Kismamáknak elnézzük a feledékenységet :D Gyere életjelet adni :wink:

Zita- Kinek van szülinapja , névnapja???Csak, hogy nehogy elfelejtsünk felköszönteni :wink: Ne pörögj azért olyan sokat, mint előző hétvégén!! :wink:

Angyal- Sajnálom a szar TSH-t :? Szedted folyamatosan a bogyót??Feleket ugye, ha jól emlékszem??A múltkor mikor egész jó lett akkor előtte egészeket szedtél???Lehet kevés neked a fél..... :? Kiváncsi vagyok mi lesz ha legközelebb megnézi :roll: Remélem most már csupa jó :wink: És a laptető neked is kell te lány, ne mondj le róla :D

Dike- Szupeeeeer :D Gondolom mensinek sem örültél még soha ennyire :lol:

Ma jönnek Anyuék hozzánk, már nagyon várjuk őket, így nem leszek a hétvégén gépközelben....Persze szar időt mondanak, áááá :evil:

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok :wink:

Puszi:
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?