Helló Csajszik!
Angyli- Igen, Csabi is felvetette az ötletet, hogy utána legyen kaja vagy valami, de én önző módon lemondtam
Megmondom őszintén, hogy amilyen gyorsan lehet szeretnék ide visszaérni a szertartás után, mert akkor már a 37.hétben leszek és hát fosok, nehogy Lili úgy gondolja, hogy kivűl tágasabb aztán meginduljon
Így mondtam Csabinak, hogy tényleg ne hívjunk senkit, mert nem szeretnék senkit azzal megbántani, hogy odahívom és aztán meg egyből lelécelek....Szerintetek bunkóság, hogy nem hívunk senkit?Drukk a jó TSH-hoz!!
Pinklady-Hát ha már délben is halvány pozi a teszted, akkor tuti, hogy babóca van a dologban, juhéjjjjj
Nagyon szorítok értetek!!Mikor kell menned hivatalos vérvételre?
Georgia- Max 400*400 pixeles lehet a kép, tehát ha ettől nagyobb akkor le kell kicsinyítened...Aztán itt alul ha írod a hozzászólásodat, van egy kék felirat, hogy melléklet feltöltése, kiválasztod a képet és feltöltöd, ennyi....Remélem sikerül
Zita- Az a baj, hogy ez a "betegsége" már régóta meg van Csabinak, így már nem tudom, hogy lehet-e rajta segíteni....Ő mindenáron protkót akar
Mondtam neki, hogy csak olyat kaphat ami kivehetős, hogy este betegye a pohárba, hihihihi
Én egyáltalán nem voltam az inszemináció után már a Kaáliban, mert ugye vissza kellett jönnünk....Nem késő a 8.hétben menni, vannak akik direkt sokáig várnak, hogy már rendesen lehessen látni a babát és csak akkor mennek dokihoz....na én nem tartozom ebbe a fajba
Dike- Még mindig semmi mensi??
Zbinyek- Remélem most már jobb napok jönnek , mert kicsit rád járt a rúd mostanában....Bár ilyenkor én mindig arra gondolok, hogy a hullámvölgy után a hullámhegynek kell jönnie, úgyhgy most már csak jó jöhet nálatok
Doringo- Mindjárt 12 hetes vagy, aztaaaa
Nagyon szuper!Tünetek még mindig semmi?
Bri- Már te is átlépted a bűvös 12-est, remélem a vérezgetések is elmúltak
Betty, Ancsu, Melike, Zsu, Suzy, , Szrityi, Gabi, tessék jönni életjelet adni !!!!
És akkor a babaszoba képeink, nagyjából készen van, már csak a szopi fotel hiányzik:
Babaruhák, ágyneműk kimosva-vasalva:
Babaszoba:
Remélem annyira fogja szeretni a kisasszony, mint amilyen szeretettel csináltuk neki
Nagyon -nagyon várjuk már ŐT
Puszi :
Lili és Ancsa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyancsi 2010.09.16 14:12-kor.