Új privát üzeneted érkezett!

nem mondjátok, hogy mindenki errefelé lakik?????????? Mi is :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor már meg is van a tali helyszíne :D :D

A 40 ezer nagyon olcsó ár a babakocsiért. A szeptemberin remélem már én is vásárolhatok, és Te is Niki, persze Mariettával, Nikóval és a többiekkel együtt :D :D

V.
vickybabe

Na, Csajok, akkor ez a tali nem is lesz nehezen összehozható:D;)
Bár én Komáromba, Fioonáékhoz is szívesen megyek, imádom azt a helyet;):):):):):):):):):):)

Ninoka:D
Nem is mondtad, hogy mentek börzére:( Szandival voltatok? És milyen a kocsi? Az a Bergon, amit a múltkor mutattál? Az nagyon kis szép!!
Képzeld, tegnap átcipelt az Uram az Ikeába, és végre megterveztük a konyhát, bár kissé bonyolult volt, mert abban a kiállított részben, ahol álmaink konyhája áll épp valami főzőshow volt :? :D De cép lesz!

Ágota:D
Tetszik a szilveszteri ötlet, ezt később is kivitelezhetnénk, legalább olyan haverjai lennének Ákosnak, akikben megbízom;):):)
Aztán persze lehet, hogy egymást hajszolnák a hülyeségbe, ahogy az egy igaz bartához illik:D:D:D:D:D:D:

Puszik mindenkinek

porsika

Sziasztok!

Néha-néha előtűnök a homályból! Most éppen azért, hogy jelentsem nálunk "bejött" az inga, ugyanis az uncsi KISLÁNY lesz! Teljesen egészséges, ásitozik, játszik a köldökzsinórral, szóvel mindent "tud" amit egy ekkora babának kell.

Minden anyukának gratulálok az időközben megszületett gyönyörűséges babákhoz, ill. az újabb és újabb kismamáknak is kívánok minden szépet és jót!

(Merike neked külön drukkolok!!!)

Sziasztok Fanny
fanny01

Sziasztiok!

Nem vesztem el, csak nagyon nehezek ezek a napok. Gabi baba hasfájós és nagyon nyűgös. Nyugtatgatom egész nap és nagyon nehezen alszik el. Gondolom, őt is megviseli a nagy meleg.
Olvasok ám szinte minden nap, de mire odajutok, hogy írjak mindenkinek, addigra Gabi baba sírni kezd :roll: Este megpróbálok még jönni és akkor többet írni.

Kép
Kép
adrienna

Persze Pinkiné, még szép hogy csatlakozhatsz, ne hülyéskedj. Addigra már biztosan a TI babócátok is összejön.

Vicky, Rólad nem is beszélve!!!!! :lol:

Szóval, szerintem szervezhetjük a talikat úgy, hogy mindig ellátogatunk valakinek a lakhelyére és ott kirándulunk egy nagyot! Mit szóltok. Ebbe bele tartozik Budapest is, amikoris majd a vidámparkba megyünk, már ki is gondoltam (bár időben egy kicsit előre szaladtam 8) )

FANNNNNNYYYYY! Végre hallok Rólad!!! Látod, a kislány megérkezik, csak más formában, mint tervezted, de bízom benne, ez kárpótol mindenért!!!!!

Adri, sajnálom, hogy ilyen hasfájós a Drága. Homeopátiás szer??? Pólya???? Próbáld ki, legalább egyszer (szorosan le kell kötni a kezét a teste mellé, ez a titka). Ha gondoljátok, lefotózom a technikát. De tényleg próbáld meg!!!!!!! Hidd el, sokkal könnyebb lesz Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!4

A pólyázáshoz kell egy négyzet alakú, kb 80-90 cm-es takaró.

Komolyan mondom, hogy használjátok, mert én nem is tudnám mi lenne, ha nem lenne ez a módszer. Olyan nyugodtak a nappalok, és az esték is, hogy most pl. főztem, mostam, teregettem.

Bepólyázom, beteszem a babakocsiba, bekapcsolom a szagelszívót, és mint akit agyonvágtak, úgy alszik, mégha sírt is előtte, mert nyűgi. Hacsak nem éhes, mert akkor nem lehet elaltatni. Mennyit eszik Gabi???????? Mennyi idő van két etetés között? Nemár, hogy egész nap fáj a hasa???????? Mert az esti az okés, de napközben is?

No megyek is, kicsomagolom a prücsköt, mert kajaidő van.

Nektek mennyit eszik a csemetétek?

Mindenkit pusszantok, bocsi, hogy csak egy-két személyt emelek ki mindig, de az internetes idő is korlátozott :wink:

Pussza

KépKép
KépKép
ragota

Mit szóltok egy folytatásos szüléstörténethez? Nem ígérem, h annyi idő alatt meglesz, mint a valóságban, de legalább halad.

A 9-es vonattal mentem be CTG-re csüt 31-én. Hétfőn már voltam, és az orvosommal úgy beszéltük meg, h a héten kétszer kell menni. Csütörtökön volt benn a választott szülésznőm, ezért mentem aznap.
Előző éjjel enyhe hasmenésem volt, a hüvelyváladékom eltért az eddigiektől. A mobilomon új háttérképet állítottam be – hónapok óta az volt, amit a kisfiam szeretett volna, nem érdekelt a téma, de akkor éjjel beállítottam egy képet, amin egy ajándékozó figura van. Tetszett a gondolat, h egy kis ajándékot kapok majd a babám személyében.
Autóval, vonattal és metróval mentem. A vonaton eszembe jutott, h amikor összehúzódásom van, még azt hiszik, h mindjárt szülni fogok. A metrón arra gondoltam, jó lesz, ha az órámra pillantok, mert mintha gyakrabban érezném. És úgy éreztem, nem kizárt, h látszik rajtam, h fáj. De senki nem nézett rám.
A liftben is éreztem az összehúzódást. Mondtam is a kismamatársaknak CTG közben, h kíváncsi vagyok, mit mond a szülésznő ezekre a nagy kiugrásokra, amik az összehúzódásokat jelzik. Kettő 100-as is volt a kb. 25 perc alatt.
A szülésznő nem mondott semmit rájuk. Feltettem még 1-2 kérdést, pl. h mit tehetek most és majd ott a gátvédelem érdekében. Azt mondta, majd szülésnél mondja, h mit. Az összehúzódásokra azt mondta, nem akar fölöslegesen megvizsgálni, lehet aztán, h majd éjszaka jövök. Elmentem, de nem teljes meggyőződéssel. A vécén is éreztem még egyet, és úgy döntöttem, bár furcsának tűnik, h búcsúzás után visszamegyek, én mégis visszamegyek, vizsgáljon csak meg. A méhszáj 5 cm-re nyitva volt.

Kép

Kép
nán-dorka

Ragota, engem érdekel ez a pólyázás-dolog!

Kép

Kép
nán-dorka

Nagyon édes a kedvenc kép, Ragota! Remélem, sikerül nekem is beraknom egy mosolygós képet majd. Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztoooooooooooook!

Jaj de edesek ezek a manocik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hat megzabalom oket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nandorka,
jol felcsigaztal itt a folytatasos szulessztoriddal :wink: nagyon izgiiiiiiiiiiiii!!!Mikor lesz a folytatas?
Azert elegge franko vagy,hogy igy hipp-hoppra megvolt a fele tagulas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dorka nagyon edi ezena "tele szajjal vigyorgok" kepen :lol: :lol:

Ragota,
engem is erdekel ez a polyazas dolog :wink:
Jo lehet ez a szagelszivos elalvas :lol: :lol: :lol:
A kilokkal sztem kiraly vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Halali ez a szopi utani elegdett mosoly :lol: :lol: :lol: :lol:

Adri,
szegenykeim!!!remelem mielobb "kinovi" ezt a hasfajat es konnyebb lesz Neked is!!!!!

Fanny,
gratula a kislanyhooooooooooz!!!!!De jo lesz nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pinkine,
orulok,hoyg felszabadultabb lettel,az nagyon sokat szamit!!!!!!!!!!

Hu en elegge nehezen birom ezt a meleget...csak fujtatok....
Ma voltam a leendo gyerekorvosnal elso talin.Szimpi no,remeljuk az is marad a jovoben is :lol: na n etudjatok meg,onnan elmentem a postara,meg boltba es ajandekot venni Sogornomek 5 evesenek(holnap lesz a szulinapja)...es mire hazaertem.....kezs voltam...brutal csigatempot nyomtam az utcan,de vegulis ez nem is erdekelt,hisz amugy is meleg van,na meg nem loverseny.

Josloim vannak tovabbra is,hol tobb,hol kevesebb.Viszotn kezdem nagyon erezni a hasam aljat,mintha le akarna szakadni vagy mi..szoval ugy huzza lefele a gyerek :lol: Meg a csontok ott lent...ha pl felkelek az agyrol..kanaperol...brutal,hoyg hoyg birok elindulni....olyan erdekes,mitnha helyer kellene kerulnie a csontjaimnak....ilyen volt masnak is?Vagy en vagyok ennyire bena?
Es csomoszor erzek belul (sztem a mehszajnal) feszitest,szurast.....

A heten csomo mindent el kell intezni,hivatalokba menni...varom nagyon!
Aztan meg lesz szerdan UH es penteken a szokasos CTG.

Sztem most meg megyek tusolni,mert akkor utana jobb picit :wink:

Pusz Mindenkinek!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

arwen, ismerős tünetek. azt saccolom, h harmadik harmadban járó kismama vagy... de tényleg, ez az elindulás olyan! de értékeld úgy, h milyen klassz, ehhez képest aztán, h tudsz menni
. én mindig úgy voltam vele, h kerekedett a szemem :shock: , na ebből mi lesz - és aztán kellemes meglepi volt, h azért tudok előre haladni is, ha csigául is. nem csoda, egy csodás csigaházat hordunk ilyenkor, csak épp a hasunkon...

Kép

Kép
nán-dorka

ragota, én nem tudom, mennyit eszik a gyerek, a cicim puhaságából ítélem meg, h biztos eleget evett. de én meg a gyakoriságot akartam kérdezni tőletek. a lány mostanában kicsit aktívabb, mint az elején volt, és időnként 2 óránként is adok neki, sőt, ma volkt egy csak másfél órás szünetünk is, igaz utána 3-tól majdnem 7-ig aludt.

Kép

Kép
nán-dorka

adri, küldjük a +++++++++++++-okat Gabibabának, h ne fájjon a pocója! szegénykém, de vigyázz magadra is! kérj meg mást is, h ringassa a babát, nehogy neked is vmi bajod legyen. van vki ott, aki tud segíteni?

fio, az okos nővér h viseli az új helyzetet?

viki, szép a kertetek! és de nagyon klassz lesz nektek! most 7 végén mentek el?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Nagyon édesek a Baby-k! Olyan jó nézni ezeket a fotókat. Kérünk még-még!

Adri: úgy sajnálom, hogy Gabi baba ilyen hasfájós. Remélem most már nem tart sokáig. Mit mondtak mikor fog kb elmúlni?

Arwen: nagyon izgi... lehet hogy már furakszik lefele a kis drága.

Nán-dorka: várjuk a folytatást. :lol:

Rólam csak annyit, hogy ma megvolt az első napom az új helyen. Egyenlőre nagyon klassznak tűnik, de nem akarom elkiabálni. Remélem szept. 12-én is ezt mondom majd. Akkor telik le a 3 hónap.
Egyenlőre bent nem netezek, úgyhogy majd csak esténként jövök.

Pussz
Timi
toti77

sziasztok,

naggyon zabálnivalóak a kicsi manók!!!! :D :D Adri, Gabi babának ++++++++, hogy hamar túl legyen ezen a hasfájós időszakon!

Arwen, izgi lehet, érezni, ahogy már készül kifelé a kis Attilátok :D :D Tarts ki, már csak néhány nap-hét és a karjaidban tarthatod!!! Addig is, vigyázz nagyon magadra, ebben a nagy melegben meg ne nagyon sétálgass, inkább hűsölj otthon :D :D

Timi, hajrá az új álláshoz!!! Remélem nagyon, hogy bejön és szeretni fogod!!!!!!!!!

Nándorka, félbemaradt a születéssztorid :) Várjuk a folytatást! Igen, most hétvégén utazunk! :D :D :D :D :D :D

Fanny, gratulálok a kiscsajhoz!!! :D :D

Szép napot, pussz
V.
vickybabe

sziasztok!
Nagyon édesek a babáitok, kicsit irigykedem is, hogy én még nem dajkálhatok, de eljön majd az is.

Arwen!
Kitartás Neked az utolsó napokhoz. Gondolom nehéz ebben a melegben.

Én már most kezdek nyűgös lenni, nem tudom mi lesz velem szeptember elejéig. Már most fáj a hátam, és éjszakánként húzza a görcs a lábam. Van erre valami jó homeos javaslatotok?

Toti: gratula az új munkádhoz, és drukkolok, hogy 3 hónap múlva is tetszen.

Fanny: jó, hogy benéztél, és gratula a kislányhoz.

Vicky: kellemes kikapcsolódást kívánok Nektek a nyaraláshoz. Nagyon szépen alakul a kertetek.

Én is csináltam egy kis virágágyást a ház elé, de egy dög kutya kikaparta a növényeket, és ásott egy kb 30*30-as gödröt is. Majdnem elsírtam magam, amikor megláttam.
vivi79

Ragota,
Először is nagyon aranyos a kisfiad, olyan jó ezeket a mosolyokat látni. Gabi baba is szokott azért. Pl. lemosolyogja az összes felkapcsolt lámpát a lakásban.
Kaja: már 120-140 g-ot eszünk és már csak 5-ször naponta. Próbáltam többször etetni a pocakfájás miatt, hogy ne terheljük a gyomrát, de nem akarja.
A polyázós technikára kiváncsi lennék. Az a baj nálunk, hogy az esti hasfájás az menetrend szerint 4 és 8 óra között jelentkezik, ez 2-3 óra sírást jelent :( DE egész nap, a kajcsik után kb másfél-2 órával szegénykémnek jönnek ilyen kissebb görcsök, amiktől nem sír ugyan, de tekereg szegénykém, nyögdécsel álmában és lebiggyed a kis szája, rossz esetben felsír. Ma is 4 óra óta fennvagyunk :roll: Már kipróbáltam mindent, amit lehet a tornától a gyógyszertárban recepre és anélkül kapható összes szert, de semmi javulás. Sőt, amióta egyre kevesebb a tejem és egyre több a tápszer persze csak mégrosszabb lett a helyzet. :cry: A gyerekorvos csak széttárta a karját és mondta, hogy majd kinövi. Na jó, de mikor?? A 6. hétre már tuti nem. :roll:

Nándorka,
este szokott lenni segítség. Igazából a kialvatlanság emiatt most már olyan méreteket ölt, hogy majd összeesem a fáradtságtól. Pedig Apa segít sokat, de gondolom, idegileg is kimerültem a reménytelen küzdelemben. Na mindegy, beszéljünk jó dolgokról.
Nagyon aranyos a kislányod, tündéri baba.
:lol:
Születés sztori folytatását várjuk. :)

Toti,
sok sikert kívánok az új álláshoz. Remélem, minden az elképzeléseid szerint alakul.

Vicky,
nagyon klassz a kert meg minden, én is én is én is én is szeretnék kertes házban lakni

Arwen,
szerintem most már nincs sok hátra. Kitartás!! Sokat gondolok rád.

Csajok,
Pécel nekem sincs ám messze ;)

Kép
Kép
adrienna

Vivi,
ugyan nem homeo, de nekem a hátfájáson nagyon sokat segített a Brendonban kapható hastartó öv. Nem olcsó, de nagyon nagyion megéri. A lábgörcsre nekem a kalcium pezsgőtablettát ajánlotta a doki. Azt mondta, hogy mivel szedek magnéziumot attól nem lehet, így a kalcium maradt. Persze ha homeobogyokat szedsz, akkor nem szabad szénsavast innod.

Arwen,
szedsz valami homeobogyót most a szülés miatt, illetve málnalevél tea?

Kép
Kép
adrienna

Szeri,
nekem a fő baj az volt a kézi mellszívóval, hogy nagyon fájt és vérzett a cicim amikor fejtem (nekem nagyon kisebesedett még a kórházban) Az elektromos nekem kiméletesebb, arról nem is beszélve, hogy sokkat kényelmesebb. Nekem mindig plöttyettre szívja a cicimet :lol: Nekem medela elektrik plus van. Nagy hátránya, hogy nem szabad a mikróban sterilizálni, igy küzdök a fertőtlenítő folyadékkal.

Kép
Kép
adrienna

Jó sokszor írtam, hogy "nekem". Kezdek elszokni a fogalmazástól :oops:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Erdekes modon annak ellenere,hogy melegem van ejjelente egesz jol alszom par napja...... :roll:

Adri,
nekem is Aventes kezim van,de ha nem valik be,akkor medela elektromost vezsunk,mint ti.En is arrol hallottam meg nagyon jokat :wink:
36.betoltott het ota iszom naponta malnalevel teat,es 1 hete elkezdtem homeos bogyeszt is,Caulophyllum-ot.Meglassuk :wink:
En mindent megprobalok,hoyg konnyitsek a dolgunkon,meg meg megbeszelem Attival is,hyog o is segitsen :wink:

Toti,
orulok,hoyg tetszett az elso nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon drukkolok,hoyg bejojjon a melo,meg 3 honap mulva is :wink:

Vivi,
Megneztem az okos konyvemben: :wink: :wink:
Homeos bogyesz kismamiknak:
Hatfajasra:
A terhesseg masodik feletol szokott fellepni.A novekvo suly miatt athelyezodik a gerinc sulypontja, megvaltozik a tartas.

-Kalium Carbonicum 9CH napi 2x5 golyo
Foleg derektajon lep fel a fajdalom.

-Bryonia 9CH napi 2x5 golyo
A gerincfajdalmak pihenesre,melegre javulnak,kisebb mozgasra is rosszabbodnak.

-Rhus Toxicodendron 15CH napi 2x5 golyo
A fajdalmak reggel es a mozgas beindulasakor nagyon erosek,de folyamatos, lassu mozgasra javulnak.

-Calcium Phosphoricum 9CH napi 2x5 golyo
A hatfajas foleg a felso hati szakaszon vagy csipotajon lep fel.

-Arnica 9CH napi 2x5 golyo
Izomosszetortseg-erzesnel,izomlaznal javasolhato.

Labszargorcsre:
A labszaron,talpon lep fel,gyakran ejjel, foleg a terhesseg harmadik harmadaban.

-Cuprum Metallicum 9CH 1x5 golyo szukseg szerint
Gorcsoldasra

Remelem segit valamelyik. :wink:

Vicky,
huuuuuuuuuuu de jo lesz Nektek a hetvegetol :lol: :lol: :lol:
Mennyi idore mentek?????Aztan tessek am jelentkezni,amint megjottok 8) 8) 8) 8) 8) Nagyon szuper lesz Nektek!!!!!!!!!!!

Nandorka,
jot rohogtem a diagnozison :lol: Hat igen :lol: :lol:
Es ejjel mikor kikeltem az agybol pisikelni,es megint olyan darabosan mentem, eszembe jutott,hoyg irtad,hoyg ennek ellenere orulni kell,hoyg birunk menni!!!!!!!Es elrohogtem magam :lol: :lol: :lol:

Ragota,
Suttogo :lol: :lol:
Latom olvastad Te is :lol: Nekem nagyon bejon,persze nem minden 100%osan.Ugy polyazod,ahogy abban irja?
Sok jo dolog van abban a konyvben!!!

Fiona,
hoyg vagytok????

Na megyek a dolgomra :lol:

Kép

Kép
arwen07

Agota,
mibe polyázod? Nincs melege benne?

Arwen,
igen, az a legjobb ha Attival beszélsz elsősorban. Nálunk is mondták, hogy Gabi baba annyira ki akart már jönni, hogy nagyban megkönnyítette a dolgomat. :)

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Egy gyors bekukk, most alszik Bali baba, így ezt ki is használom. Visszaolvasni csak nagyjából volt időm, bocsi :oops:

Sajna, amióta náthás Bali baba, azóta nagyon igényel, sokat kell vele lenni, foglalkozni, alig kap levegőt, folyton szívjuk, csöppentjük az orrát, nem akarom elkiabálni, de már jobb. Kapott antibiotikumot is szegénykém (jó korán kezdi).

Amúgy egy angyal gyerek, a Suttogó szerint is kisangyal típus, szerencsénk van vele. :)

Ragota, jó hogy mondtad ezt a pólyázást, ez tetszik, ki fogom próbálni!!!

Adri: nekem jobb az Avent kézi jelenleg (nekem is az elején sebes volt kicsit, de bekentem bepanthennel, jelenleg meg garmastan kenőcsöt használok és ettől visszaállt a normál állapotba a mellbimbóm), mint az elektromos medela. Egy barátnőmtől kaptam ez utóbbit kölcsön, de olyan lassan szívja, mégha elektromos is, hogy kézzel sokkal gyorsabban tudok fejni. Ráadásul nekem nagyon nincs is mit fejni sajna... mostmár szoptatok, de nagyon kevés tejem van. 50 ml tudok kifejni a két mellemből, ez semmi!!!!! Szerintetek lehet még serkenteni, vagy beindulhat még jobban????
Adri, ti mennyi tápszert adtok a gyerkőcnek?
Én tiszta beteg vagyok ettől, hogy tápszereznem kell. Annyira szerettem volna szoptatni, de gondolom befolyásolta a tejem mennyiségét az is, hogy beteg voltam és sokáig nem tudtam szoptatni. :(

Adri: borzasztó lehet Gabi baba hasfájóssága, főleg, amikor sír, gondolom olyankor megszakad a szíved. Én is sokszor érzek ilyet, ha nem kap szegény levegőt és hiába szipkázom, csöppezem, nem segít és csak szörcsög, szenved, ilyenkor annyira tehetetlen az ember!!! KITARTÁÁÁÁÁS!!!

Arik a bébiképek nagyon!!! És olyan szépek a topicbabák, hogy csak na!!! :D :D :D

(tesómék Pécelen laknak, így majd lehet én is tudok a talira menni, mert lesz hol aludnom :lol: )

TOTI: remélem beválik az új munkahelyed, annyira szorítoooook!!!

Arwen: nagyon a finisben vagy már. Én éreztem olyanokat, amiket te is írtál. Majd leszakadtam alulról az utolsó időszakban. Nyugi, ez tök normális jelenség. Sokat gondolok rád, tényleg nincs sok hátra bármelyik percben jöhet a bébi. Te kit fogsz értesíteni??? Mindenetek megvan már???
Olyan izgi, hogy ismét van kiért izgulni. :D

Nán-dorka: várjuk a szüléstörténet folytatását.

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek név szerint, már ez is csúcs, hogy idáig eljutottam. Strapás ez az anyaság!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!

Rakok fel mindjárt én is új képeket.
szerika

Kép

Kép
szerika

Szeri,
milyen édes Bali baba :lol: Most már kötelességemnek érzem, hogy én is tegyek fel mosolygós képet Gabi babáról :lol: :lol: Mert a panaszaim ellenére tud ő nagyokat nevetgélni :lol:
Nagyon sajnálom a náthát, biztos nem könnyű. Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Sajna az én cicim sem jobb a tiédnél. Most az van, hogy 40-60 g tejet kap és mellé 60-90 tápszert. El sem tudom mondani, hogy mennyire bánt, de nincs mit tenni. :cry:

Kép
Kép
adrienna

No halihó Lányok!

Bocsánat, hogy megint kiragadok egy-két momentumot, de lassan ebédelek.

Cicust most 'csomagoltam' be, úgyhogy már alszik is. Sikerült csinálnom képet a folyamatról, elég béndzsi, de talán érthető.
Arwen, ezt a pólyázást egy amerikai dvd-n láttam, lehet, hasonló a suttógó is, de én odáig még nem jutottam el :roll:

Véleményem a szoptatásról és fejésről:

biztosan említettem, hogy bent Csongi bélpoklos volt, nekem meg nem isndult meg a tejem, így pótlást kapott (20-ml tudtam adni neki a cickómból, ezt 110-re egészítették ki). Itthon úgy döntöttem, nem adok Neki tápszert, hanem igény szerinti szoptatással cickózni fogunk.

Nekem Medela ipari fejőm van (azért hívom így, mert a kórházban is ezt használják, az a kék színű, és béreljük). Eleinte próbáltam fejni, de mint kiderült a kisfiam olyan szépen kiszopizta a cickómat, hogy nem kell fejni. 2 ciciől adom, akkor, amikor igényli, annyi van pontosan (egy 20 ml-s tartalékkal- ennyit tudok utána fejni), hogy az bőven elegendő a kiscsákónak. Az pedig nem okoz problémát, nem pang odabent, így most már nem is fejek.

Szóval a lényeg, Szeri és mondom másnak is: hacsak nem annyi a tejed, hogy leszakad a cickód, akkor nem érdemes fejéssel bíbelődni, mert egy: az idő, kettő: fél órán belül kéne leszívni, hogy ne a következőre termelődőt szívd le (ezt pedig én, pl. nem tudom kivitelezni, mert nincs ki vigyázzon a csemetére).

Tehát én kipróbálnám az igény szerinti szoptatást, akár ha óránként kér enni, akkor is. Nekünk 1-2 napba tellett, míg a kereslet-kínálat elve szerint pont annyi termelődött, amennyi kellett Csonginak. A suttogó is azt írja, hogy ne azonnal adjunk tápszert (ő 1 hetet ad váarakozásra, ha addig kórosan éhezik a gyerek, akkor persze adni kell). DE az 50 ml az nagyon sok, csak egy pár ml kell és sikerül!!!! Én nem adnék neki a helyedben, mert nekem bevált!!!!!!!

Egyszerűen szoptatni kell, és nem a fejésre koncentrálni. Több ismerősömnek is ez vált be. (Sőt, a barátnőm mondta, legközelebb Ő is csak a legelején, a tej beindításához használja a fejést, utána nem gyötri magát. hanem pihen helyette egy nagyot, ami a legjobb a tejtermelésre!!))

No kiveséztem.

Aki kéri, elküldöm privibena pólyázást. Kérte már Nándorka, Arwen, Adri természetesen, Szeri, Nektek küldöm priviben. Legalábbis próbálkozom.

Néhány kép a kertről: pár perce készült:

Kép
Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
ragota

Kép Kép Kép Kép

Bocsi, pici sorozat rólunk. A felső kép pedig, ahogy most alszik.

Bocsika

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Csajok!

Bocsi de most csak önző módon magamról írok mert ezt nem birom magamba tartani!!!! Aztán remélem tudok majd írni Nektek is!!!!!

Képzeljétek tegnap reggel olyan rosszul lettem hogy csak na. Ezerrel vert a szivem folyt rólam a víz és úgy szédültem hogy nem bírtam talpon maradni. Nem láttam semmit olyan homályos volt minden. Ez ment tegnap egész nap, dután körzeti aki beutalt vérvételre mindenféle laborvizsgálatot kért! Csütörtökön lesz eredmény akkor kell mennem hozzá vissza addig azt mondta pihenjek. Nem is nagyon tudok mást mert még néha ma is elkap a szédülés!

De ami a legfontosabb jövő hét kedden kell mennem a klinikára a profhoz!!!!!! És indulunk!!!!!!!!!! Remélem mostmár hamar baba lesz a dologból. Vegyes érzelmekkel vagyok a dolog iránt mert félek a vizsgálatoktól de hát ha nekem ezt szánta sors! Próbálom magam azzal nyugtatni hogy más is kibírta!!!!!!!!!! Déli 12-re kell mennem!!!!!! Most úgy érzem hogy végre megint történik vmi és talán egy lépéssel közelebb kerültünk a csemeténkhez!!!!!!
Szorítsatok! Ez eddig mindig bejött!!!! :D :D

Puszillak Benneteket!!!!!!!!!!!
csipcsab

Word dokumentumban csináltam meg, mert ott könnyebb. Kérlek küldjétek meg az e-mail címeteket!

KépKép
KépKép
ragota

Ragota,
jujjj de edibedi Csongi!!!!!!!!!Nagyon jok a kozos kepek Anyaval!!
Es milyen hyper-szuper babakocsitok vaaaaaan!nagyon teccik!
Es hat tenyleg a mezo mellett laktok :wink: :wink: :wink: Szep kis kert!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindjart megirom priviben az emailem.

Marietta,
szoritunk ezzerrel,hidd el!!!!Meg annal is jobban!!!
Nagyon sajnalom ezt a rosszulletet!!lehet,hyog amelegtol akadt ki a szervezeted....

Adri,
kerunk is Gabi babarol kepet!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szeri,
nagyon edesen mosolyog Balazs a kepeken!!!!!!!!!!!!!!!Kis cuki!!!!!
Smst Porsikanak irok majd :wink:

Szerintem ma csinalok fankot :lol: De meg ahhoz erot kell gyujtenem,na meg venni hozza ezt-azt :wink:

Kép

Kép
arwen07

Itt most elkezdett esni az eso....erdekes ido van!
Mondjuk azt nem bannam,ha picit hulne a levego,csak par fokot.....
Holnap megyek UHra :lol: Kivancsi vagyok a fiatalurra :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Jelentkezem már én is egy kicsit. Olvaslak ám titeket, csak hát írni kevés idő van.

Dorka, Lilla nagyon édes. Tulajdonképpen jól elvagyunk, csak az okoz gondot, mikor a 2 gyerek nem egyszerre alszik (mint pl. most is, holott Lillának is kéne), és én nem tudok pihenni. Pedig éjjel 5 órát aludtam, 2 részletben. :roll:
Továbbra is ő a fő Olio Fan.

Olio a héten fél kilót hízott, előtte héten 410g -ot, már 4,5 kiló. :shock:
Én se tudom mennyit szopizik, nem mérjük, csak hetente védőnőnél. Ált. napi 7-8 szopi van. Én is igény szerint szopiztatok, Előfordult a nagy melegben, hogy óránként.

Ágota, amit te mutattál az a babagami! :wink: (én így ismerem)
Az egyik kismama újságban is volt, talán a januáriba.
Azért nekem is küldhetnéd a privit, hátha más fajta pólyálás.
Az én tapasztalatom szerint, nem minden babánál mükszik, hogy a kezét is bugyolálják. ( Ikrek merkur :D ) Pl. Olionál ez szóba se jöhet, ezért a hónalja alatt van az anyag elvezetve. Így is sokszor lerugdalja. Te szoktad rögzíteni az anyagot valamivel? Az én leírásom szerint csak behajtani kell, de hát a gyakorlat ezt nem támogatja.
Érdemes még megjegyezni, hogy a hordozókendő előnyei is ezek, számtalan más mellett. Pl. hasfájós babáknak nagyon jó.
Nem értem az orvosotokat Adri. Létezik többféle tápszer, miért nem ír fel másikat!?
Egyébként a tekergés az jó. A baba ezzel segít magán. Olivér is csinálja, talán ezért nem sír. (kopp-kopp, bár nálunk még csak most közeleg ennek a jellemző ideje)

A tej mennyiségről:
A tej nem 2 szopi közben termelődik, hanem alatta. Éppen ezért minél többet szoptatsz, annál több lesz.
Mennyi időközönként szoptattatok, mikor még csak az volt? Nem kell betartani a 3 órát.

Awent kézi nekem is bevált, és nagyon hamar megvagyok vele, bár nekem dől a tejcsi. :D
Én azért szaporítás alatt fejnék. Ha beállt, akkor tényleg nem szükséges, hacsak nem fagyasztjátok le.

Ágota, csodás a kertetek! :wink: Persze Vickyé is. Már sejteni lehet, milyen is lesz, teljes pompájába.

A babák is csodaszépek, de talán elaludt Lilla is, így szaladok, hátha tudok aludni. Bocsi, hogy én is csak néhányatoknak írok. :oops:
Apa megint lecseréli a videokártyát, így lehet, hogy megint pár napig gép nélkül leszünk.

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Arwen én pár nappal szülés elött aludtam ilyen jót. Még írtam is! :wink:
Remélem apa gyorsan lezargatja a cserét, nehogy lemaradjak! :roll:

Marietta: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem hamarosan a bébi miatt leszel rosszúl.

Ágota marha jó a babakocsitok! :lol: És a képek is! Jó nézegetni őket. Nehogy már bocsánatot kérj!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
Adri:
Sajnálom Gabi baba hasfájását, de sajna nem tudok semmi tippet adni. Kitartás!!!!
Köszi a hastartó öv tippet, de általában akkor fáj a hátam, ha ülök. Egész hétvégén a házban takarítottam, pakoltam, és semmi bajom nem volt. Viszont itt a munkahelyen a gép előtt beszakad a hátam.

Arwen: köszi a homeos tippet, be is megyek hazafele egy gyogyitárba.

Szeri: Balinak jobbulást, Neked pedig kitartást hozzá.

Ágota: nagyon szépek a kerti képeitek, és nagyon édes a picifiad.

Csipcsap: kedden mennek a drukkok, biztosan minden rendben lesz. A csütörtöki eredményt is írd majd meg.
vivi79

Fio: de jó, hogy jelentkeztél. Nagyon szépek a gyerkőcök. És milyen gyorsan nől Oli.
Vigyázz Magatokra.
vivi79

Ragota: küldtem privit. Köszi, hogy leírtad a tanácsodat a szoptatást illetően, ez mind nagyon jól hangzik, viszont, ha a gyerekem mondjuk felkel 3 óra múlva és éhes, akkor megszoptatom, de utána balhé van, sír, mert nem elég neki és még éhes. Hagyjam sírni??? Nincs szívem az az igazság és ezért adok neki pótlást. A melleim csak 2-3 óra múlva termelik meg ismét ezt az összesen 50ml-t, addig sírjon szegénykém???

Klassz a kertetek és tök édik a képek Csongi babáról!

Marietta: megy a szorítáááássssssss +++++++++++++++++++++
szerika

Fioona: Oli nagyon édespofa. Az a hármas kép pedig nagyon klassz rólatok!!! :D
szerika

Sziasztok!

nem tudom hiányoltatok-e még nem olvastam vissza.nem volt netünk 4 napig.
jól vagyunk minden rendben.jövök még olvasás után este.

Bridzsi

Kép
esztora

No elküldtem, aki kérte. Szeri, mi pont akkor kezdtük ezt a pólya technikát, ami segített áthidalni ezt az időszakot. Sírt, mert még picit éhes volt, de ezzel el tudtuk csúsztatni egy órácskával, aztán szépen lassan két órácskával. és így szépen beállt. A kórházban nekem is így volt, egyből ordított utána. Dehát ez ördögi kör. Ha adsz Neki, akkor a cicidből sem fog jönni több tej... avagy szépen fokozatosan egyre kevesebb tápszert adtok Neki. Kinek mi jön be. Nekünk szerencsénk volt ezzel a drasztikusabb megoldással.

Persze az is lehet, hogy nekem hirtelen ugrott meg a tejci mennyisége (bár ezt kétlem). De ez a pólya segített!!!!

Úgy használom ezt a szót, mintha valami univerzális megoldás lenne minden problémára. De szerintem az is.

KépKép
KépKép
ragota

Esztora,
nagyon eltuntel!!!!!!Lattam a masik topicodban (azt is szoktam olvasgatni :wink: ),hoyg nincs netetek :wink:
Hogy vagy?

Fiona,
nagyon jok a kepek!!!!!Olyan szepek vagytok!!!!!!!!!!!Es hihetetlen,hoyg mennyire hasonlit a ket gyerkoc :lol: Edesek!!!!!!!!!!
Szepen hizik Olio,de ez a dolga :wink: Ugyik vagytok!Szuper,hoyg igy van tejed :wink:
Nem hiszem,hoyg par napon belul szulnek,de hat ki tudja :wink: Sztem megvarlak en meg azzal a kartyacserevel :wink:
A Kismamaban tenyleg volt korabban ilyen polyazos otlet,tobbfele is,ha jol emlekszem.Na majd lehet kiserletezni :wink:

Ragota,
megkaptam,koszi!!!!

Kép

Kép
arwen07

sziasztok

épp csak beköszönök, mert nehéz ez a baba a bal kezemben... :)

lábgörcsölésre: a magnéziumon már túl vagytok?

Fio, nagyon szépek vagytok
és Ti is, Ragota!
Fio, és Lilla elég gyengéd? Nekem azért rajta kell tartanom a szemem rendesen a fiún. jót akar, csak néha majd rámászik a kislányra! és nehéz lebeszélni, h ne simogassa, mikor alszik. olyankor aztán oda a nyugodt reggeli, részemről

Toti, jaj de jó, h jól érzed magad a mh-en. Sztem ebben is fontos az 1. benyomás!

Esztora, vmi újdonság nincsa? uh, ilyesmi?

Arwen, 1 hónap múlva már Te is gyorsabb leszel. :) én ma pl. ártéri erdő fái alatt bújkáltam a buja aljnövényzetben. mert ugye az elsőszülöttnek is jár vmi... :D

Marietta, vigyázz magadra! ++++++++++++++-ok a gyógyuláshoz no meg a dokilátogatásahoz is!

szüléssztorit még nem írtam tovább, pedig kéne, míg el nem halványodik!
lehet, h papírra kéne. ez lesz. szopik után szokott időm lenni, mert nyafizik sokszor, és ki kell várni, h nem akar-e még böfizni, mert különben aztán köp - vagyis bukik.
A Ti babáitok nem buknak?

jaj, gyermekágyasok :) Ti h álltok a gyermekágyi pirosozással? nekem 1 hetesen úgy tűnt, h elmúlt - hűha vivát -, aztán most megint tök erős. ugye ez normális?!

beköszönök, khm, és itt egy regény... :oops: :lol: aztán majd jól izomlázam lesz...

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Itt vagyok én is :)

Csajok, olyan édik ezek a babák. és milyen kis mosolygós mindegyik!

Ág,
engem is érdekel ez a pólya dolog, írok privit.

Arwen,
érted nagyon szurkolok, mindig izgalommal nyitom meg a topicot :)

Toti,
éljen új munkahely !!!

Marietta,
jobbulást.
Ne félj a vizsgálatoktól, semmi szörnyű nem lesz. a HSG a leggázabb, de a picibaba érdekében azt is simán ki lehet bírni.
azon kívül meg csak UH meg vérvétel van szerintem.
Örülök, hogy Ti is elindultatok az úton.

Én: Jó lett az AFP eredményem, hétfőn megyünk genetikai UH-ra.
Amúgy meg sok munka és program: esküvői meghívókat osztogatunk szét. Nem is gondoltam, hogy ilyen macera lesz :)

pusz mindenkinek

Kép
bodzi

sziasztok!

nekem a jobb kezem foglalt, ballal pötyögök. :mrgreen:

Olivér is bukik, sokat. :? de még mindig kevesebbbet mint anno Lilla.
vérzésem nekem is ilyen, azt olvastam, hogy a renyhébb méh miatt, többedik baba után előfordul. akkor van baj, ha darabos vagy bűzös.
Lilla is művel hajmeresztő dolgokat. pl. mikor fölémászik az ágyon, vagy feszegeti valamelyik végtagját. :shock: persz ő is csak simogatni vagy puszilgatni akarja.

Esztora babád hogy fekszik?

mindenkinek pussz, és drukk a vizsgálatokhoz!

KépKép
KépKép
fioona

nán-dorka nem tudod hool lehet neten megrendeli a ghymestől a rege c. albumot? az sehol se találom.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Vagyok én is. :)
jaj csajok, olyan édik ezek a kölkök.

Fioona:
annyira szépek vagytok így hármasban. Lilla pedig gyönyörű kislány. Remélem az én Lillám is ilyen lesz. :)

Bodzi:
gratula a jó AFP-hez. Esküvő miatt pedig irigy vagyok, olyan jó az. :)

Pólya:
engem a hideg is kiráz tőle. :?
Győrben már nem is használják, a dokik szerint nem tesz jót a baba mozgásfejlődésének.
Bennem az van, h mivel Marci nyári volt, így meleg volt. Ha pólyát teszek rá milyen melege lehet. Én sem megyek ki nagykabátban kapálni a 40 fokban. :wink:
Persze mindenki maga tudja. :)
Vendég

Bodzi!

Hát ez az a hsgtől félek a legjobban!!!!!!!! Nagyon fájdalmas??? Hogy csinálják?????? Amikor tavaly áprilisban műtöttek akkor egyúttal megcsinálták azt is (altatásban) Teljesen átjárható voltam. Reménykederm benne hogy hátha így most nem kell. Bár úgy tudom ha 1 évet meghaladtad akkor újra csinálják!!!! Ez igaz?????? Egyébként elkábítanak vagy vmi???? Na jó sok kérdést intéztem hozzád?????? Bocsi!!!! :oops: :oops:

Egyébként már megint szarakszik a mensim. Olyan elegem van már belőle!!!! Szombaton hagytam abba a duphastont és még mindig nem jött meg. Így tuti akkor lesz meg amikor megyek a dokihoz konzultációra!!! Remélem úgy nem akar megvizsgálni!!!!! :shock: :shock: Bár ettől a dokitól kitelik! Na mindegy csak túlélem!

Egyébként nagyon mérges vagyok tegnap óta! Úgy felbosszantottak hogy csak na! Anyámék és a könyvelő aki csinálta a bevallásomat!!!! (anyuék könyvelője) A lényeg hogy tavaly eladtam a családi házamat és a párom lakásában lakunk így nem tartottuk fontosnak hogy vegyek egy másikat hanem inkább forgatjuk a pénzt az jobb befektetés többet hoz a konyhára!!!! A lényeg hogy ezt bekellett vallanom ami meg is történt be is fizettem utána több százezret!!!! De nekem visszajárt volna az adójóváírás(108.000ft.) amit a könyvelő nem vett figyelembe és így nem kapom vissza. Szólunk neki hogy ez így nem jó korrigálja a hibát erre ő megsértődött és egyből hívta anyámékat hogy nekünk problémánk van!!! :shock: Anyámék telefonáltak hogy mit képzelünk mi magunkról stb............. Nekem hálásnak kéne lennem hogy megcsinálta a bevallásomat!!! Hozzáteszem 20.000ft ot fizettem érte!!!!!! Na mindegy mondja a nő vigyem vissza csinál egy önrevíziót! Erre tegnap másfél hét rajtaülés után visszadobja megint a papíromat hogy nekem az nem jár!!! Hát olyan ideges lettem hogy csak na mikor ott van leírva a papírba hogy "az INGATLANÉRTÉKESÍTÉSBŐL SZÁRMAZÓ JÖVEDELEMET AZ ÖSSZES JÖVEDELEM SZÁMÍTÁSA SORÁN NEM KELL FIGYELEMBE VENNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gondoltam hogy egyből megint panaszkodni fog anyáméknak mint egy ovodás, és olyanokat mondott hogy mi milyen csúnyán beszéltünk vele stb......... Erre telefonál anyám aki úgy ordítozott velem a telefonba meg elhordott mindennek hogy mi milyen szemetek vagyunk meg hogy én nem voltam ilyen pénzéhes meg még sok hasonló szép dolgokat!!! az ANYÁM!!!!!!!!!!!!!! Hoozáteszem a szüleim nem tehetősek átlagos fizetés tehát nekik is számítana ez a pénz!!! Erre még engem ugatnak le!!!! Hát mondanom se kell hogy jól összevesztünk!!! Felhívtam ma az apehot meg több könyvelőt és mondták hogy igen az a pénz nekem jár!!! Hát nem fogom otthagyni ennek a rohadt államnak!! Gondolom ti se hagynátok!!!!! Úgyhogy holnap fogad egy másik könyvelő aki megcsinálja nekem a javítást! Akinek megint fizethetek a másik hülyesége miatt!!!!!!!

Bocsi lányok hogy ilyen sokat írtam és így Rátok zúdítottam de jó volt kiírni magamból és tudom hogy Nektek bármit elmondhatok!!!!!! Meg hát ugye nem igazán babatéma de hát ez is az élet része!!!

Puszillak Benneteket!!!!!!!!!!
csipcsab

Marietta:
húú, ez nagyon durva :evil: :evil: :evil:
Az én könyvelőm is iylen. Mindent a szájába kell rágni. :evil:
Én EV vagyok, szval havi bosszúság. Váltani meg lusta vagyok. :oops:

Hsg:
barinőmnek volt, kibírható.
De ha anyagilag megtehetitek akkor az uh-at kérd, asszem 40.000 Ft, de biztosabb és nem is fáj annyira.
Vendég

Sziasztok!

Hu,most ertem haza...reggel 9 ota uton voltam.
Tobb hivatalban is ugyinteztunk,de mindenhol csak mi voltunk,igy hala gyorsan ment minden :lol: Egyszer nekem is lehet szerencsem :wink: Ha mar ugy sincsenek sehol sem tekintettel arra,hyog nagy pocival van az ember,igy legalabb nem kellett ezen bosszankodnom :lol: :lol:
Na es megvolt az UH is :lol:
Pont ugy fekszik,ahoyg erzem,jobb oldalamon van a kis hata,popsija a cicim alatt (ezt szokta kinyomogatni :lol: :lol: ),alul a feje ugye,bal oldalamon pedig a labacskak es kezecskek,ott szokott dobolni :lol: Eroteljesen mutogatta a kukacat :lol: Meg en is egybol kiszurtam!!!!!!!!!Na meg persze a szonografus is :lol:
BPD:95mm, FL:70mm sulybecsles:3428g
Magzatviz atlagos,lepeny II.fokban erett,mellso falon tapad,jo helyen.Szamitottnak megfelelo terhessegi kor.
A tobbi merettel nem farasztalak titeket :wink:
Ugyhogy most mar nem nagyon hizlalom :lol: :lol: :lol: :lol:

Marietta,
huuuuuuu ezen en is kiakadtam volna,nem csodalom,hog yTe is!!Meg johogy!Tudod nalunka cegnel sem egyszeru a konyvelo..szajbaragos..kesz vagyok tole is......de most ebbe nem is megyek bele,mert en is felhuzom magam!
Ugyhoyg jol teszed,hoyg kiallsz az igazadert,es a penzedert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem meg amiatt ne aggodj,hogyha esteleg megjones ugy viszgal mega doki,mert nem Te leszel az elso nala :wink: Sok mindent lattak ok mar :wink: Tudom,kellemetlen,de hat ez van,szoval emiatt ne aggodj!

Hajni,
ez nem ilyen klasszikus polyan,hanem pl lehet vekony takaroba,vagy akar egy pelusanyagu kifogoba is "polyazni" vagy nagy kendobe,ami vekony.
Abban iagzad vn,hoyg a nagy polyaban meghulyulne szegenyke a melegben,de ez nem olyan :wink: Es masoktol is hallottma,hoyg nagyon jol megnyugtatja a gyerkocot,ahoyg Ragotaeknal is.

Bodzi,
gratula a jo AFP hez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukk hetfore!!!Hihetetlen,hyog mar itt jartok,es mindjart eskuvo :lol: :lol: :lol: Nagyon jo lesz Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nandorka,Fioona,
haaliak lehetnek a Nagytesok,ahoyg szeretgetik a kicsit!Csak dragaim meg nem tudjak,hoyg mit hoyg lehet,de azert tunderiek lehetnek egyutt!!!

Hu megyek lepihenek! 8)

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

nálunk is minden ok.hétfőn voltam dokibácsinál.c2000 lett az eredmény,lepény 1-t kapott.Lurkó továbbra is medence végű fekvésben van.
hétfőn megyek nst-re.

megvan végre a matrac is!viszont ma elzarándokolok a brendonba mert sima ágynemű huzatot nem kapok sehol.miért csak készre varrt poliészter töltetű takarókat lehet kapni?

volt ma a védőnő kaptam recepteket.meg jó sokat beszélt is.

szombaton felrakták a klimát.nagyon jó 22 fok van a lakásban.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
meggyogyult a net?remelem mar nem fog sz@rakodni Nalatok!!!
orulok,hoyg dokkernal minden oke,csak hat jobb lenne ha Almoska mar iranyban lenne.Mit mondott ez ugyben?
Agynemuhuzat:a Kenguru Goldban is van!!!!!!!!!!!!!!Van paplanos is,de van kulon huzat is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Mar varom a kepeidet a babaszobarol!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Nem tudom, hogy Ti hogy bírjátok a meleget, de én olvadok. (mondjuk a fölös kg-k miatt van is miből:))
Tegnap kiakadtam, mint a barométer.
Ugye miután áprilisban felmondtam a régi melóhelyemen anyu miatt, úgy gondoltuk a párom miatt, hogy a függetlenségre tekintettel, csinálunk egy saját bt-t, s elmegyek üzletkötőnek valamelyik biztosítóhoz. Minden nagyon szépen is ment, megcsináltam az alaptanfolyamot, levizsgáztam kiváló minősítéssel, viszont a beléptetéssel sz...kodnak, mert amíg nincs meg minden papírja a Bt.-nek (cégkivonat, aminek akár 30 nap is lehet a kiadása), addig nem engednek belépni. Ez tegnap derült ki, amitől el kenődtem. Majd a mentorom kifejtette, hogy hát semmi gond, dolgozhatok én másként is. A megoldás: Én hozom az ügyfelet, Ő adja a kódját és a nevét a jutalék feléért!!!!!! :evil: :evil: :evil: Hát úgy kiakadtam, hogy majdnem szájon vertem.
Hazamentem (jó dühösen), s megbeszéltük a párommal, hogy elmehet melegebb éghajlatra, s inkább keresek egy 8 órás státuszt, aztán csókolom. Igaz, a júliusi nyaralásunk valószínüleg emiatt elmarad (próba idő alatt nem hiszem hogy engednének), de majd max. megyünk szeptemberben. Vagy esetleg nem egy hétre hanem 2 hétvégére v. hosszú hétvégére.

Tényleg, kérdésem lenne.

Ha a próba idő alatt várandós leszek, s csak a próba idő letelte után szólok a munkáltatómnak, tehet ellenem jogi lépéseket? Mert én azt hallottam, hogy igen. És hát nem lenne jó, ha beperelne :( Viszont egyedül emiatt nem szeretnék várni a babával. Mondjuk csak 1 hónapot kéne lehet várni, mert simán lehetek 8 hetes, mire kiderül.

Na mind1, előbb találjak melót :)
pinkiné
Kistarcsa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?