Új privát üzeneted érkezett!

Neeem... már kész van, de a doki csak annyit mondott a telóban, hogy minden hormon és az LH/FSH arány rendben van... (ennyit szokott... számokat soha nem mond)... ha meg kell a lelet, személyesen kell bemennem érte... de jövő hétig nem lesz rá időm :(
Vendég

Sziasztok!

Gizmixx mi van Veled? Olyan kivancsi vagyok!!! Remelem nem jott meg!!!!!!!!

Lanyok nem tudok hozzaszolni semmihez sajnalom nem ertek ezekhez a dolgokhoz.

En ma vagyok a 20 cn-nen bar nem tudom miert irom ezt mert nem merem a homet fogalmam sincs hogy mikor volt pe-m es hogy akkor eppen egyutt voltunk-e azert holtaig remel az ember csak nem akarok megint pofara esni! Ugyhogy inkabb nem gondolok ra!

Kepzeletek bezar a bolcsi, ujat kell keresnunk ami reszben jo mert a LEGJOBB bolcsibe fog jarni szeptembertol, gyonyoru szep, van sajat kertje es rengeteg dadus foglalkozik a gyerekekkel, tanitjak Oket. A negativ resze az az hogy mindezt meg kell fizetni. :wink:
Azert en orulok neki!

Viszont nem tudom hogy igy eljutok-e angoltanfolyamra mert nyaron bezarnak a bolcsik es a tanfolyam junitol szeptemberig tart. Majd meglatjuk, drukkoljatok! En meg Nektek a babasodashoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc mi van Veled? Adnal par tippet a dackorszakkal kapcsolatban? Mi mar kemenyen bennevagyunk! :shock:
Hogy lehet atveszelni? Meddig tart?

Bali hogy vagy?

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc mi van Veled? Adnal par tippet a dackorszakkal kapcsolatban? Mi mar kemenyen bennevagyunk! :shock:
Hogy lehet atveszelni? Meddig tart?

Bali hogy vagy?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok a mia hőm 36.6
Szerintem ez már gáz. Picit fáj a hasam is viszon még van tojásfehérjém, pedig mesó elött egy két nappal már nem szokott lenni. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
gizmixxx

gizmixxx: hát izé... nekem legutóbb végig volt:( Én sem tudom, mitől függ...
Vendég

Kép
gizmixxx

Csakegy!

Fura ez a szervezet az ember mindig valamire alapozza a dolgokat, de minek, ha olyan kiszámíthatatlan. Én eddig mindig ebből állapítottam, meg, hogy megfog jönni na meg a cickó feszülésből. (az van)
Szerintem ez már sose fog összejönni.
Nem tudom, hogy visszamenjek e dokihoz vagy várjak még egy ciklust. Januárban volt a HSG-m. Sokat kell pipilnem is, lehet, hogy felfáztam és ez kavar be a ciklusomba.
gizmixxx

Hol vagytok csajok :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
gizmixxx

Nem ír senki semmit :?: :?: :?:
gizmixxx

vagyok:) Most LH teszteltem...

Kezdem érteni, miért mondják, hogy van, hogy az ember csak belelátja a második csíkot... most is: itt a kezemben egy hót negatív LH teszt... amin egy kontrollcsík látszik... viszont ha nagyon nagyon forgatom, olyan, MINTHA ott lenne halványan egy második csík is... olyan halványan, hogy azt rajtam kívül senki más nem venné észre...

Hát így születnek az álpozitív tesztek:) (ld. addig nézi az ember a tesztet amíg el nem kezd jojózni tőle a szeme és meg nem látja a hőn áhított nagyon nagyon halvány foltocskát a teszten :D )

(szóval az LH tesztem negatív... de azért még eltesztelgetek majd itt a napokban magamban :D )
csakegysokadnick

(izé... már tényleg látok egy iszonyú halvány csíkot... de most vagy 20 perccel a tesztelés után vagyok már :D )

Önhipnózis rulez :D

12.cn.
csakegysokadnick

Hello Lányok!

Gizmix, ne add fel! Ha nem most, majd legközelebb vagy azután, de olyan NINICS hogy sose!!!

Csakegy
Ha apa távol akkor végülis jő hogy nem most van a pé. nem?!
Nekem szintén 12. cn., tiszta dilis a mostani görbém le föl le föl. :cry:
Én egyébként a hétvégére várom a pé.-t, ha 1általán lesz ebben a ciklusban...
katica_75

Katica!

Köszi a bíztatást. Szerintem holnap megjön. Aztán megint kezdődik elolről minden. :?
gizmixxx

katica: hát holnap már itthon lesz :D

Igazából csak a csodát várom és egy 14. napi PÉ-t... :D (na nem a babaprojekt miatt hanem, hogy végre normális legyen a ciklusom...)

Ilyenkor olyan szép halvány csíkokat lát az ember az LH teszten :D
csakegysokadnick

Gizmix!
Új hónap, új remény.Tudom közhely de de épp ezért van benne igazság.És jön a nyár a fülledt esték :lol: nos én sokat várok tőlük !!!

Csakegy
akkor Ti is gyúrhattok a hétvégére?! :wink:
katica_75

Katica!

Neked legyen igazad :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Katica: hát gyúrunk is:)))))

Fú... oda lennék és vissza egy korai PÉ-től:)))))))

(a Jónás naptár szerint holnapig tart a termékeny időszakom... hát ez van... de azért tegnap elraktároztam néhány millió kiskatonát biztos ami biztos alapon :D)
csakegysokadnick

hihi:) Én is sokat várok a nyártól :D Olyan jó lenne nyáron elkezdeni a terhességet... amikor finomabbnál finomabb és egészségesebb gyümölcsökkel tömheti magát az ember... utána meg vagy novemberig tökszezon... jó kis alapozás lenne az első hónapokban :D
csakegysokadnick

Csakegy!

Az biztos vitaminban nem lenne hiányunk nekünkse és a picinek se, kapná a dózist rendesen. Én a málnát már nagyon várom. :mrgreen:
gizmixxx

:) hajrá akkor :) húúúúzzunk bele :)
csakegysokadnick

Na ez a beszéd! Sexre fel! :lol:

Ja, jó hogy mondod, Jánoskáról már el is feledkeztem !Igaz eddig nem vált,be, de azééé előkotrom mindjárt.Biztos ami tuti!
katica_75

Katica: ugye elmeséled, mit jósol neked? :D
csakegysokadnick

Hűűűű ezt majdnem lekéstük!
Ma van az utolsó nap jancsi szerint :D de sajnáltam volna!Csak kár hogy apetém ügyet sem vet holmi féle jánosokra! :shock:
katica_75

Izé... hát az én holnapi határidőm is elég szűkösnek tűnik :D :D :D

(ha megnyugtat, legutóbb egy az egyben lefedte egymást a PÉ és a Jónás és mégis itt állok még sorba a babáért :D )
csakegysokadnick

Ja főleg ha jános, helyett Jónás :D
Na de én arra szavazok adjunk neki még esélyt :lol: én el is búcsúzok mára. :wink:
katica_75

:D Akkor kellemes további estét :D

Én még kukorékolok egy kicsit, megfőzöm a gyógyteám, beveszem e fél marék gyógyszerem és elhúzok én is aludni...
csakegysokadnick

Mindenkinek jóéjszakát kívánok!! :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Gizmixx nagyon sajnalom, tenyleg nem nez ki valami jol ez az alacsony ho de ha holnap folmegy !!! Ne add fol, bizzal!!!!! Biztosan lesz babad csak ki kell varni turelmesen!!!

KépKép
KépKép
tontica

Gizmixx nagyon sajnalom, tenyleg nem nez ki valami jol ez az alacsony ho de ha holnap folmegy !!! Ne add fol, bizzal!!!!! Biztosan lesz babad csak ki kell varni turelmesen!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Vagyok en is de csak olvasgatok!
Most is csak azert jottem mert hianyolok egy-ket leanyzot!
Beszti!
Latom hogy felszoktal lepni!Hozzank mar nem is jossz? :cry:

Na meg a tobbiek!Bali,Anett,Takido....!Tessek jonni azert neha!

Kuldom a drukkjaimat akiknek kell! :D
Jo ejszakat!

Kép
Kép
ancsa81

Üdv Csajok!

Ma még senki? :shock: Vagy csak trükközik nekem a babanet? :evil:

Gizmix???

Csakegy, Katica
az én jónásom is így jön ki! :wink:
Na nem mintha nem lenne tök mindegy... :roll:
angel37

Sziasztok! :)

Ildi
Hogy sikerült a vizsgád?Nagyon drukkoltam!

Ancsa
Mikor kell UH-ra menned?

Tontica
Kisfiad jól van már?

Anyapoc
Merre vagy?????????????????????????????

Gizmixxx
Na,mi újság?Hőd?Már nagyon várom a híreket! :)

Angyal,Csakegy,Katica
Nekem sok-sok hónapon keresztül stimmelt a Jónás,és a hőmérős p.é.Mégsincs baba :(

Amúgy kezdek megint leereszteni.Sosem fog sikerülni :( :cry: Ma reggelre már volt pecsét(27 cn)

KépKép

KépKép
okr

Kriszta, szia! :)
ááá, a jónás egy baromság! :evil:

Pecsét??? Neee :( :(
Azért megkockáztatom, hogy mást is jelenthet... :)
angel37

Angyal
Köszike,de nem hiszem!Sztem mensi lesz ebből :(
Pedig titkon bíztam.Önámítás!

KépKép

KépKép
okr

Angyal
Köszike,de nem hiszem!Sztem mensi lesz ebből :(
Pedig titkon bíztam.Önámítás!

KépKép

KépKép
okr

okr :(

Én azért szurkolok, hátha nem az....
Vendég

Csakegy
Köszike! :)
Holnap kiderül!(hő,és egyéb jelekből)
A hőm,mondjuk már ma is lentebb ment.Mindjárt rakok görbét:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Egy kis önámítás kell, mert különben megőrülnénk! :lol:

Te, ez a hőcsökkenés nem korai még miklósnak? :wink: Nem lehet, hogy más? :wink: :wink:
angel37

hééé... tényleg... ez még csak a 9. DPO... ami akár beágyazódás is lehet... (az meg barnázgatással is járhat :D )

Fúha... akkor viszont dupla szurok :D
Vendég

Sziasztok!

Én ebben a hónapban nem mértem és ha nem lenne tickerem, nem is tudnám hol tartok. Tök jó így. Valahogy gyorsabban telik az idő, ha nem figyelek oda. Együttlétek viszont elég ritkásak voltak, nem sok jóra számítok, de sose lehet tudni.....

Drukk mindenkinek!!!!!!!! Okrisztinek főleg!!!!!!

Kamilla :)

Kép

Kép
kamilla306

Bocs,hogy délelőtt köszönés nélkül távoztam,de a gyermek átvette az irányítást a gép fölött :lol:

Mindenkinek kösz a drukkot!Nem nagyon bízom a babában.Na,de majd júniusban,akkor össze fog jönni ,és kész!!!! :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszti!
Drukkolok en is hogy beagyazodas legyen csak!Szedtel most Clostyt?
Nekem holnap kellett volna mennem,csak konferencian van az orvosom ugy hogy majd szombaton delelott kell meg hivnom hogy mikor er haza!Remelem nem ker majd tobb manit azert hogy miattam kinyitja a rendelojet!
:(

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Kezdődik a következő ciklusom.
Mindenkinek szurkolok, akinek kell :lol: :lol: :lol:
Bocsi de ma nem vagyok valami jó hangulatban remélem megértitek.
Eléggé fájok is!

Puszka mindenkinek. Holnap benézek megint.
gizmixxx

gizmixxx: sajnálom :( Viszont: itt jön a nyár, a jó idő... jön a sok-sok boldogsághormon és pik-pakk összejön a baba :D
csakegysokadnick

Gizmixxx
Nagyon sajnálom!!!! :( :( :( :(

Ancsa
Igen,clostyzom még.4. ciklus a mostani vele!
Sztem nem fog több pénzt kérni a doki,hiszen nem te kérted a szombatot,hanem ő ajánlotta.
Kíváncsi vagyok,majd írd meg ,mi volt?!

Kamilla
Sok boldogságot!
Át kellett olvassak a babát szeretnénkbe,hogy képben legyek,mi is lesz 2 nap múlva :oops:
Nem tudok angolul :(

Rólam annyi,hogy pecsét elmúlt!(kop-kop-kop)Remélem beágyazódás,esetleg mensi előszele,nem egy méhszájseb vérzik kontakt :shock:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszti nagyon nagyon drukkolok hogy most aztan mar tenyleg jojjon ossze es legyen Adanak kistesoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gizmixx elhiszem hogy most szomoru vagy nagyon sajnalom!!!
En mar nagyon nem elem bele magam!!!

Ancsa rendi ez a doki!!!

En ma boldog vagyok mert talaltam egy szuper bolcsit itt a kozelben es juniustol mar oda fog jarni Rate. :D

KépKép
KépKép
tontica

Szia Lányok!

Rég nem jöttem, mert teljesen leírtam magamban ezt a ciklust. Ma van a 25.cn-em. Korábban már írtam, hogy kaotikus a hőgörbém, mert a lányom éjszakai magánakciói nagyon megkavartak és a legkülönbözőbb időpontokban sikerült ébrednem és mérnem. Kb a 20. napig olyan egyfázisú volt a görbém, hogy biztos voltam benne, hogy nincs pé-m. Azóta, mióta belenyogodtam, hogy velünk alszik a lányom, magas értékeket mérek. A ferti be is húzott egy szaggatott vonalas pé-t először a 16. majd a 21. napra. Az a baj , hogy a 14 nap körül csak 1x tudtunk együtt lenni, ezt is a lányom rovására írom :evil: szóval nem értek semmit. Megpróbálom a görbét felrakni, de a múltkor nem sikerült :(

Okr! beágyazódási barnázás :lol:

Tontica! én is dackorszakkal viaskodom :D

Kép
Kép
sosi

Azt írja, hogy a fájl tipusa nem megfelelő. Nem a mérete. Milyen tipust lehet akkor feltölteni. Nekem ugyanolyan tipus, mint eddig volt, csak mióta megújult a babanet nem tudom feltölteni. :evil:
S.O.S :cry: :cry: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
sosi

Gizmix,
basszus, sajnálom :( :(

Kriszta,
őszintén megmondom, én mindig ezt tartom a legbiztatóbbnak, ha van egy kis pecsételés és abbamarad! :wink:
Drukk hegységek!!! :D :D

A pecsét gondolom nem kontakt volt, az rögtön action után lett volna! :wink:

Tontica,
hurrá bölcsi! :D

Sosi,
sajnos nem tudom.
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?