Sziasztok!
Latom mindenki hetvegezik ezerrel!
Itt mar megint esik az eso...hihetetlen ez a tropusi ido..ezek a viharok,meg zaporok,meg jegesok.......es ugyanakkor meg 30 fok....
Pinkine,
nagyon drukkoltam,de ugy erzem ez mar egy nagy lepoes,es innen mar cska egy karnyujtas,es ott lesz a baba!!!!!!!!!!Szoval nagyon orulok a hirnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vicky,
huuuuuuuuuuuu szuperjo helyre mentek!!!!!!!!!!!!!!Mar en is nagyon varom a JOVO nyarat
A kertetek meg nagyon szuper,most mar tenyleg kertnek nez ki!Gyorsan berendeztetek
Nandorka,
en is nagyon varom a szulestortenetedet,de hat most Dorka az elso
Tok jo,hoyg igy visszanyerted a regi sulyod!Milyen hasszoritod is van?Hol vetted??
Niko,
de jo,hoyg jottel!!!!
Szuoer vagy,hoyg magadat szurod,es total megertem,hoyg inkabb ezt vallalod,mint allandoan bemenni az ugyeletre....
Meglasd,meglesz az eredmenye a kitartasotoknak!!!!!!!!!A drukkjaim tovabbra is lernek am!!!!!!!!!!!!!!
Mosogatogep
Az kiraly!!!!
Majd meselj a kineziologusrol!!!!!!!!!!!
Ragota,
de jo,hoyg beneztel!!Te aztan regen voltal!!Gondolom,hoyg lekot Csongi baby!!!!!!!!!Az a lenyeg,hoyg jol vagytok!Nagyon edes ez a kep Apaval!!!Tok jo ez a polyazasi technika!!!En is ,majd kiprobalom!!Talalkoztak mar Nimrod babaval?Gondolom
Remelem a derekad is helyrejon!!!!
Hajni,
nagyon tutik a kis rucik
Latom kislany lazban egsz ezerrel
Meri,
olyan jo,hoyg ilyen pozitiv valtozasokat erzel magadon a pszichologus ota!!!!Esa fogyas meg,szuper vagy!!!!!!!!!!!Ha van vmi hir a hazzal kapcsolatban ird meg mindenkeppen!!!!!!!!!!!Mar alig varom,hoyg elkezdjetek a felujitast,es jojjenek a kepek!!!!!!!!!
Szeri,
ugyi vagy a kilokkal,sztem magatol el fog menni a maradek is.
Angyalkrisz,
Csenge nagyon tunderi!!Milyen hosszu a haja!!!!!!!!!!
Orulok,hyog a gatsebed mar jobb,es a pulsatillarol en is hallottam mar eziranyu tapasztalatot!
En mar szedtem egyszer pulsatillat,de azt folyasra,mert arra is jo,csak mas erossegben.
Orsi,
cuki pofija van a felvetelen a kisfiatoknak
Porsika,
Suttogo:meg nem ertem a vegere,van belole meg egy keves.
Nekem tetszik,nagyon sok mindenben egyetertek a konyvben leirtakkal,de van amiben nem,de hat ez minden modszerrel igy van
Megprobalom majd alkalmazni Attilan,de aztan majd meglatjuk,hoyg hogy fog bevalni,na meg o mit szol hozza
Egyik konyv sem szentiras,de igyekszem sok mindent elolvasni,hoyg azokbol kialakitsam a sajat rendszerunket
Fiona,
hoyg vagytok??
Olio mar nagyfiu,siman setalhattok.nekem si azt mondta vedono,hoyg ma mar nem olyan szigoruak a "szobafogsaggal" kapcsolatban...plane nem jo idoben,nyaron.
Ugyhogy nekem is azt mondta 1-2 het utan siman lehet setalni vele,csak ne a hosegben,hanem delelott vagy keso du.Es azt mondta,hoyg az a lenyeg,hoyg kozossegbe ne vigyuk ugy 1 honapig-6 hetig..tehat olyan helyre,ahol sok ember van...pl plaza...
Ezt igy csinaljatok Anyukak?Kivancsi vagyok,ki mikor mozdul ki a babaval eloszor komolyabban!?
Puszi Mindenkinek!!!!