Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajszik!

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy kezdek rendbe jönni. :D Misem bizonyítja ezt jobban az a tény, hogy van időm ide írni. Visszaolvasni viszont nem volt még időm… de majd lassan ezt is pótolom. Már megnéztem, hogy kábé 10 oldalt kell visszalapoznom.

Hát Csajok! Nem kívánom senkinek, amit én az utóbbi időszakban átéltem. Megírtam a szüléstörténetemet, de nem szeretném ide beilleszteni, mert nem publikus a negatív élményeim miatt, úgyhogy elküldeném nektek privátban. Ha esetleg valakit véletlenül kifelejtenék, akkor szóljon, hogy nem kapta meg, oksi? És megadom a képtárunk elérhetőségét is, itt tudtok képeket nézegetni.

Sajnos Bali babánk is elkapott egy kis náthát, tüsszög, folyik az orra és köhög néha-néha. Szerencsére nem piros a torka, meg nem is lázas. Holnap visszük vissza a doktor nénihez. Úgy aggódom érte, komolyan, szegénykém két hetes, azt már ilyeneket kell átélnie.
Egyébként a világ legrendesebb gyerkőce. Nagyon nyugodt baba, eszik-alszik, bár mostmár éberebb és egyre többet van fönt, de akkor is berakom a kiságyába és elvan… Járunk sétálni, azt is általában végigalussza.

Tejem az még mindig kevés van sajna. De azt a keveset lefejem és odaadom neki. Sajna hozzászokott a cumisüveghez, a cicimet csak cuminak nézi, én meg feladtam, hogy mellre tegyem… Nem örülök, hogy így alakult, de az vigasztal, hogy mások is nőttek már fel tápszeren és cumisüvegen.

Tényleg Adri, neked volt Aventes kézi mellszívód, ugye? És miért cseréltétek le elektromosra? Nekem csak az a bajom a kézi mellszívóval, hogy sokat kell dolgozni vele és úgy érzem mégsem ürül ki teljesen a mellem… Lehet, hogy nekem is váltanom kellene elektromosra.

Hát ennyit rólunk. Amíg fel nem ébred a gyerkőc, addig pedig próbálok visszaolvasni.

Puszi Nektek!!!
szerika

Szeri, nagyon-nagyon örülök, h jobban vagy! Megkaptam a privit, köszi.
Már sétáltok? Nekem is olyan érzésem van, h akár én is kivihetném, ma az egyébként aggódós védőnőnk is megerősített ebben. Többnyire jó idő van, kivéve, mikor vihar...
Na, most már hangosabban panaszkodik a szentem, azt hiszem, ide szeretni jönni Hozzátok. :D

Kép

Kép
nán-dorka

Szia Dorka baba!

Gyere nyugodtan. Mond el Anyának, hogy mit szeretnél mondani és Ő majd leírja.
toti77

el is hallgatott... szeret Titeket :D

tanulságok 2: fájások
A jóslók alatt lehet gyakorlatozni. Már ha olyanok. Nekem most keményedés és méhfájd. együtt volt már a jóslók alatt, és akkor tapasztaltam, h a hosszú belégzés és hosszú kilégzés tényleg nagyon segít. És a szülőszobán is, a 10, 5 és 3 perceseknél is nagyon jó volt, 1-1 jól sikerült légzés szinte elvette a fájd. részét a dolognak és csak a hasznos összehúzódás maradt meg belőle. Néha nem volt könnyű azért csinálni, volt, h a dúlámat kértem, h lélegezzünk.

Kép

Kép
nán-dorka

Szeri: Én is nagyon örülök, hogy jobban vagy és nem lett igaza a dokinak a 6 hetet illetően.

Megnéztem a képeket, Bali baba egyszerűen tüneményes. Olyan kis drága amikor álmában mosolyog, biztos a mamájára gondol :lol:
A privi történet felháborító, de az a lényeg, hogy túl vagy rajta és nem lett semmi komolyabb következménye. Biztos vagyok benne, hogy ha azt mondták volna pár hónappal ezelőtt, hogy ez az ára ennek a gyönyörű babucinak, akkor is bevállaltad volna :wink: .
Amúgy neked miért kellett császárral szülnöd? Lehet hogy mondtad, de most nem emlékszem, bocsi.
toti77

Szia Toti! :D

Puszillak Titeket (csücsörítettem). Néha jobb, ha szemet huny az ember bizonyos dolgok felett (kinyitom, becsukom a szemeimet), mert nem minden fenékig tejfel (halk nyöszörgés).
De nekem jó kedvem van (mosolygok). Ugye Nektek is? (ujjammal monitor felé mutogatok) :wink:

Dorka

Kép

Kép
nán-dorka

Használjuk a szopipárnát. Hála Nektek, pl. Fioonának, mert különben nem biztos, h vettünk volna, ha nem beszéltek róla ill. nem raktok be linkeket. Szóval kösz, h vagytok! :wink:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Dorka, Olio is imádja a párnát!!!!!!!! :wink:
És olyan tündéri vele, mint Dorka! :wink:

Aki még ezután tervez bútorvásárlást:

http://www.mobilogic.hu/index.php?page=products

KépKép
KépKép
fioona

Nagyfiad mit szól Dorkához?

KépKép
KépKép
fioona

Mi is használjuk a szopipárnát (jó találmány!!) :D Ti hogy használjátok? Napközben is beleteszitek a gyerkőcöt?

Nán-dorka: miért nem lehet sétálni vinni? Meddig? Én saját magam döntöttem így, ugyanis a védőnőm egyszer volt 5 percig mióta megszületett Bali, akkoris a doktornővel jött és nem mondott semmit, azóta ígérte, hogy jön, de se híre se hamva :?

Toti: a szememet műtötték anno és olyan nagy dioptriát szedtek le, hogy veszélyes lett volna erőlködnöm és a szemészem nem engedte csak császárral.
szerika

Szeri, mi nappal is használjuk. Ha szopi közben elalszik bene, sokszor nincs szívem kivenni. :D De így is lehet:
Kép
(ezek nem mi vagyunk)

Gondolkozunk, hogy még vagy 3-at kéne venni. De komolyan. Állítólag míg kórházban voltam, a férjem bírtokolta alváshoz. :mrgreen:

Nekünk a védőnő is mondta, hogy ne törödjek a 2 hetes "bentartással". Vigyem levegőre nyugodtan. Aztán a dokinéni is annyit mondott, hogy hőségbe ne sétáljunk, max. reggel, mikor hűvösebb van.

Megnéztem Bali babát! Nagyon édes! :D Remélem még lesznek képek!
Ami az érzéstelenítést illeti, a dokid is figyelmeztethetett volna, ha már tényleg rendszeres probléma ez ott. :( Nem értem miért nem rúgják ki azt az embert. :x

KépKép
KépKép
fioona

szerike, én nem kaptam meg a szülés történetét. Vagy lehet, hogy nem is akartad nekem elküldeni? :oops:
pinkiné
Kistarcsa

Szeri,
en megkaptam,irtam is privit valaszul!
Nagyon szepek vagytok a kepeken,es Bali tiszta apja!!!!!!!!Nagyon jok a kepek!A tobbit meg nagyon sajnalom,de hal istennek,hyog tul vagy mar a nehezsegeken!!!

Szopiparna:remelem nalunk is fogja szeretni a gyerkoc :wink:

Nandorka,
jaj egyem a kis pofijat!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Szerike:D
Ez a gyerek valami gyönyörűűűűűűűűűűű!! Annyira édes, meg kell zabálni! És már az első képen olyan okosan nézeget ki a "dobozból", és valami olyan bölcsesség van az arcán...ezek a Kisbabák még nagyon tudják, honnan jöttünk;):D Tündérke, na.:D
És hogy Te milyen fitt voltál a szülés előtt, meg után is! Pláne mindazok ismeretében, amiken átmentél....:( elismerésem:D

Arwen:D
De jó, pont akartam kérdezni, hogy olvasta-e valaki a Suttogót és mi a véleménye, mert gondolkodom, hogy megveszem....szóval Neked bejött? Húúúúúúúúú, már csak 21 nap!

Dorka:D
Ez annnnnnnnnnnnnnnnyira édes volt, hogy el is sírtam magam rajta...kezdek igazi szentimentális bőgőmasina lenni, pedig amúgy is elég érzelemvezérelt ember vagyok...:D ;)

Fio:D
De szép ez a mandala!!!:D:D:D:D:D Jó, hogy mondtad a szopipárnát, azt még kell vennem!;):)
Olivér hogy van? És Lillus, mint nagy és okos nővér?

puszik

porsika

Sziasztok!

Most jöttünk haza,egész nap mászkáltunk...ugyhogy bocsánat,de most csak magunkról írok.... :oops:

Voltunk 4D-n a Praxisban, és nagyon jó volt! Végre hozzáértő ember vizsgálta a kicsinket. :)
Minden rendben a doki szerint, korának megfelelő méretek! Már nem kisebb egy héttel. :D

És KISFIÚ! Doki szerint 150% :D

Úgyhogy valószínű Bazsi babánk lesz. :)

Balázs Adrián...eddig, de a második nevén még gondolkodunk...
Domi elnevezte Zsebinek,mert belegabajodott a Bazsi szóba. :D

Kép

Pussz mindenkinek,még jövök! :)

KépKépKépKép
*orsi*

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Orsi! Gratula a kisfiúhoz! :D

Szeri! Nagyon szép Bali baba! :D Sajnálom, hogy olyan sokat kellett szenvedned! Jobb lett volna, ha megúszod ezeket, de biztos kárpótol érte csemetéd! :wink:

Nándorka! Annyira édes Dorka! :D Egyébként én is ezt tapasztaltam a fájásoknál amit leírtál (bár azt hiszem én is megemlítettem a szüléstörténetnél). Tényleg nagyon fontosak a mély légzések.

Toti! Úgy örülök, hogy összejött neked a munka! :wink: Nagyon drukkoltam, hogy minél előbb sikerüljön neked találni!

Pinkiné! Holnapra mennek a pozitív energiák! :wink: ++++++++++++++

Rólunk: Gátseb szépen javulgat, bár még keményebb felületen nehezen tudok ülni. Azért remélem a 6 hetes kontrollra már teljesen begyógyul. Szopi: hát nem megy teljesen tökéletesen... Illetve jobb ciciből minden gond nélkül tud szopni, de a ballal megszenvedünk. Sokszor ellöki, meg elfordul, mintha nem jönne belőle tejci, aztán megszívom a mellszívóval, és csak úgy spriccel belőle. Ja és pár napja elkezdett fájni is (pedig kenegetem Garmastannal), úgyhogy ma bimbóvédővel próbáltam a balból szoptatni.
Azt hiszem Porsika te kérdezted: igen, voltunk már autókázni. Szüleim kb. negyed órányira laknak kocsival, és hozzájuk mentünk vasárnap.
Ja és már rég le akartam írni, hátha másnak is gondot okoz majd ez: szóval szülés utáni depi rajtam teljesen kitört. Még a kórházban kezdődött, aztán itthon két napig mindenen csak sírtam, nem tudtam visszatartani, pedig az eszemmel tudtam, hogy semmi okom a sírásra. Aztán eszembe jutott, hogy olvastam egy homeós bogyóról, ami jó erre: pulsatilla. Elkezdtem szedni, és 1 nap alatt rendbe hozott.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Úgy szeretnélek rendesen olvasni Titeket. De egyre csak nagyobb a lemaradásom. Most a nagymama kezében várja Doró, h jöjjek, nincs szívem váratni őket. Pedig a jövő héttől ovi sem lesz, nem tudom, mennyit foogk ráérni.
A fiam szereti Dorkát, de a felnőttekkel sokszor baja van. Máshol is ahllottam már, h íyg bukott ki a féltékenység.
No, jó éjt, nagyon édes Csenge baba! ÉS ZSebi is!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Hát, csak most jutottam géphez, mert az uram kisajátította :twisted:

Na sebaj, a jó hír mindig jó hír :lol: :lol: :lol:

Aláírtam a szerződést! Hétfőn megyek dolgozni!

Na, most azért drukkoljatok, hogy minden jól menjen. :lol:

Köszönöm az eddigi drukkokat, de azért ne lazsáljatok. :wink:

Puszi Mindenkinek

Jó éjt

Timcsike
toti77

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket, átadom Balinak :)
Egyébként valóban kárpótol mindenért a kisfiam, úgyhogy már szinte el is felejtettem, hogy milyen rosszul voltam szülés után :lol:

Porsika: a szülés előtt még valóban nem néztem ki annyira rosszul és tiszta boldogan mentem a kórházba... szülés után pedig két hétig nem engedtem magam fényképezni (bár készült egy-kettő, de azok nagyon gázok) annyira szarul néztem ki. Úgyhogy a kisfiammal azok az első fotók, amit láthattatok. :(

Ja egyébként nem is újságoltam még, hogy a szülés után közvetlen lement 6 kg rólam és azóta még +2 kg. Már csak olyan 5 kg-ot szeretnék leadni és elégedett lennék.
Nem tudjátok, hogy kábé mikorra húzódik vissza véglegesre a poci??? Most olyan átmeneti állapot van, hogy nincs egy cuccom, amit felvegyek. :P :o A kismama nacik nagyok, a régi nadrágjaim még nem jók, szóval elég bajban vagyok az öltözködést illetően.

Toti: Jaj de jó!!! Van állásod?? Gratula!!!!! :D Remélem, hogy minden oké lesz és tetszeni fog az új helyed. Aztán meg jöhet a bébiprojekt is!!! :wink:
Bocsi, de még nem tudtam visszaolvasni, így még le vagyok maradva az infókat illetően.

Angyalkrisz: nagyon édddddddiiiiiiiiiiii Dorka baba, kis zsurmika :D

Orsi: nektek is Balázsotok lesz? :wink: Olyan mintha mosolyogna ezen a 4d-s képen... tök ari.

Én olvastam a suttogót és nekem is tetszett, de még nem alkalmaztam semmit belőle... illetve csak próbálkozom... A gyakorlatban azért eléggé másképp működnek a dolgok majd meglátjátok, a babától is nagyban függ, hogy tudod-e alkalmazni a leírtakat.

Szép napot mindenkinek!
szerika

Ugye péntek van?!!!! Nikol hol vagy?????

Mindjárt visszaolvasok és jövök még.
meriann

Hú Angyalkrisz lassan lehet Csenge haját fonni :lol: , ha ilyen ütemben nő.
Dorka is gyönyörű. Hát hiába a mi topic babáink már csak el kell, hogy "szenvedjék" a szépséget.

Porsika: gratula a barátnődnek! Ügyes nagyon.

Toti: gratula a munkához!

Marietta és Nikol: magamról tudok csak beszélni, vagy még arról sem, mert még saját magamat sem ismerem rendesen. De egy biztos, rövid időt töltünk itt ahhoz, hogy engedjük eluralkodni magunkon a rossz gondolatokat. Biztos van még tanulnivalónk az anyaságról. Szerintem én rengeteg változáson mentem keresztül az utóbbi időben és sokkal könnyebben élek, nyugodtabb vagyok most. Érzem, hogy valóban hiba lett volna 1 éve, vagy régebben anyává válnom, mert nem voltam még készen. Szóval fel a fejjel, és hiszem hogy anyák leszünk és minél hamarabb készen vagyunk rá, annál hamarabb kopogtat majd a pocaklakónk. Tudom könnyű ezt mondani, de próbáljatok valamit találni ami elvonja a figyelmeteket a babáról picit. Élvezzétek, hogy még ketten vagytok és csak egymásra kell még figyelnetek és szeressétek nagyon egymást.

Képzeljétek tegnap fel tudtam venni az egyik rucimat, amit két éve nem bírtam magamra húzni. Majdnem elsírtam magam, egyrészt az örömtől, másrészt mert még nem volt jó kényelmes, csak éppen jó.

Tegnap megint voltam pszichológusnál és nagyon szuper volt. Annyira jót tett a lelkemnek. Most az a baj, hogy elkezdtem türelmetlenkedni. Egyik nagy hibám. És lassúnak érzem a tempót. Talán mert látni már az alagút végét és ott hatalmas a fehér fény és ettől bezsongtam. Állítom, hogy mióta pszichológushoz járok azóta sokkal simábban megy az életem. Nem akarom elkiabálni, de mintha tálcán kínálnának mindent. Azt régebben is beláttam, hogy túlgörcsölök mindent, csak tenni nem voltam képes ellene. De segítséggel sokat lazultam. És beláttam, hogy tényleg megy görcsölés nélkül is minden rendben, sőt.

Hajni: merre vagy?

Orsi, akkor beírhatom Bazsit a táblába???
meriann

Meriann, itt vagyok :)

igen, péntek van. :) és 12 körül vár a doki.
Vicces lesz, mert csapatostul megyünk :)
Jön velem Porsika (mint legjobb barátnő a férjem helyett :)) és jön a barátnőm az 5 és fél hónapos kislányával.
Eredetileg csak Orsi jött volna, de mondta a Szandi, hogy hát valakinek kell még jönnie, mert ha jó, ha rossz hírt kapok valakinek fel kell mosnia és vezetnie kell hazáig, mert én képtelen leszek rá :):P Viszont Porsokánknak nincs jogsija, így jön Szandi is.

Ja és mellesleg utána megyünk Ikeába, mert a két lány konyhát tervez :) Szóval én csak ürügy vagyok egy jó kis csajos délutánhoz :)

Na mind1, ha délután hazaértünk, ígérem jelentek.
pinkiné
Kistarcsa

Niki nem csináltál ma reggel tesztet?
Bocsi, ha valamit elfelejtettem, de úgy tudtam ma reggel tesztelsz újra.
meriann

Fioona: nagyon szuper a mandala. Süt belőle a sok pozitív energia.
Le is mentem, hogy legyen honnan merítenem ha lemerülnék.

Niki: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Adj nekem munkát és kelljen kisorolni a leendő kismamik közül!
meriann

Erika: ez durva, de fő, hogy előre tudsz nézni és a gyönyörű fiatokat.

Nagyon jók a fotók. A macis rucis a kedvencem.
meriann

Pinkiné, megy a drukk! Meg persze folyxamataosan mindenkinek mindenhez, amihez kell, csak most én is le vgaoyk maradva infóilkag.
Toti, a legjobbakat hétfőre!!

Pocakügyben szeretném mondani, persze ez azt hsizem, sajnos csaka zoknak jó, akik hüvelyi úton szülnek, h úgy néz ki, jól bevált megiont a tépőzáras hasszorító. BNem tudom, amúgy mi lenne, de így egés zelégedfett vagyok a hasammal. Én mondjuk még nem kockáztattam meg korábbi ruhák felpróbválást, de tegnap felvettem egy egyberuhát, és ezzel a fűzővel tök szép volt. Mert tegnap elmentem egy kisebb szereplésre a kórussal, amiben éneklek. :oops: :D Az ovinak volt összejövetele és ott énekeltünk. NAgyon élveztem, h mindenki csodálkozik, h már iylenre is megyek. No, ez volt az első kimozdulás és egy darabifg nem is megyek máshová. :)
Kilóban: 7 kg ment le a szülés utáni 4. napig, azóta 1-2. Mázlim van a súlyomat illetően, de lehet, h ehhez akezdeti hánykolódás - 6 kiló leadásával - is kellett...

Kép

Kép
nán-dorka

Pinkiné: én azt hittem, hogy tesztelsz ma egyet :roll:
Nagyon várunk a hírekkel! Bár nem tudom, hogy ilyen korán lát-e valamit a doki. De nekem jó érzéseim vannak. Remélem bejön.

Nán-dorka: de jó, hogy ki tudtál mozdulni :lol: :lol: :lol: Nagyon ügyi vagy! És az is jó neked, hogy mázlid van a súlyoddal, nekem nincs. :? Ha csak ránézek valamire máris felugrik rám egy kiló :shock: Az esküvő óta vagy 10 kilót híztam és az istennek nem akar lemenni, pedig folyton edzésre járok. Persze tudom, ezt is agyban kéne eldönteni. Egyszerűen be kéne beszélnem magamnak hogy fogyok és kész.
Majd most! Új munkahely, új élet! :lol:
toti77

Arwen: várjuk a CTG eredményt :mrgreen: Kiváncsi vagyok Atis mennyire siet.

Örülök hogy gyorsan sikerült az APEH.
toti77

Boldog félidőfordulót, Orsi! Már Ti is milyen nagyok vagytok, hurrá!

Porsika, melyiken pityeredtél el? Képzeld, nálam még mindig tart a pityergősség. De nem bánom, lehet, h ez az igazi. H hagyjuk, h az érzelmeink hassanak ránk. :D

Egyetek sok gyümölcsöt, olyan gyönyörűek!
(ja, és ha nem tűnt volna fel vkinek, a hormonok rám most igen jó hatással vannak! :lol: )

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Csak adok hirt gyorsan magunkrol :wink:
CTG megvolt,minden okes,talan picit nagyobb fajasok voltak,de nem iagzan....Atti alig akart mozogni,szegenykem aludt,bokdosni kellett ot...bezzeg utana! 8)
Doki levette a Strepto kenetet,aztan meg meg is vizsgalt,hat hiaba a joslok,meg mindig ugyanott tartunk,C2000,szoval zart minden,es ugyanannyira van megrovidulve,mint 1 honapja :wink:
Fejvegu,meg is nezte Uhval,aztan mondta,hoyg "tudja o a dolgat" :lol: Csak fejtamerot nezett,ms adatott nem,arr azt mondta teljesen a kornak megfelelo,93-94mm.
Viszont ezsrevettem,mert nyomtatott ki egy papirt a rendszerbola dokim,hoyg anno a CTGn a nover rosszul irta be a rendszerbe a nevem,egy batit elirt..szoval most lazadotok,ahol lehet,hoyg probalajk meg kijavitani,nehogy igy legyen minden papiron,illetve a gyerek neve...eskuszom rohej!!!aA dokim meg szegeny mondta,hoyg nem olyan egyszeru kijavitani,mert vmi zart rendszer van es nem lehet utolga javitani vagy mi....na de ilyet??????Mondta majd beszl vmi rendszergazadaval :? Remelem is...szegeny,nem o rontotta el,tudom...

Most ferjecsekezem,ugyhoyg ha tudok meg ma jovok,de legkesobb holnap es remelem addigra NIki is jon a hirekkel!!!!!!!!!
Huuuuuuuuu de drukkolok!!!!!!!Iszonyatosan gondolok Rajuk!!!!!!!!

Toti,
gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaa,huuu de izgi hetfod lesz :wink: :wink: :wink: :wink:

Ragota nagyon eltunt.... :roll:

Puszi Mindenkinek

Kép

Kép
arwen07

sziasztok!

Merike:
jelen. :)

Bocsi, h nem vagyok mindig, de annyi a dolgom, úgy elmegy egy napom, h észre sem veszem. :oops:
A jóidő miatt Marcival sokat vagyunk az udvaron. Tegnap fejeztük be a parkosítást, jól elfáradtam, úgy fáj a derekam alig bírok megmozdulni. 700 kg kérget szórtunk el a tuják alá. :shock:

Orsi:
gratulálok a fiúhoz. :))

Pikiné:
várunk a hírekkel.

Szerike:
sajnálom, h a csaszid így sikerült. :( De a lényeg, h itt van Balázs, egészséges és szépséges. :)

Arwen:
ez de gáz.....

Kriszi:
nagyon édes Csenge. :)
Vendég

ezeket vettem: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat a késői jövetelért, most értem haza.

Na, hát nincs baby. De!!!!! 16 hónap után először volt spontán peteérésem!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira boldog vagyok, hogy ez szinte kárpótol :)

A rossz az, hogy a petesejt - bár megrepedt, de nem indult el a petefészekből, így ciszta lett belőle, aminek a hosszanti átmérője 39 mm!!!!!! A doki bácsi szerint még 2 hét lenne, mire magától megindul a vérzés. Én meg nem szeretnék addig várni, így kaptam Norcolutot, hogy megindítsuk. Utána 2. napon pedig indul a Closty. 12. napon pedig ultrahang. Szerinte a 14.-15. napon lesz peteérés, de az ultrahangon majd pontosan megmondja.

Úgyhogy itt tartunk most. Az a jó, hogy tényleg nem éltem bele magam és nem is csalódtam. A doki kérdezte, hogy szerintem babás vagyok-e, mondtam hogy szerintem tuti nem.

Édes volt egyébként, mert szólt, hogy június, júliusban indulnak a szabadságolások, és lehet hogy nem fog tudni megnézni ultrahanggal, de attól mi még lehetünk nagyon szorgosak. Ja, és a 14.-15. napra akár szabadnapot is lehetne kivenni és akciózni, amíg össze nem esünk :) Közben vigyorgott, mint a vadalma :)

Tudni kell róla, hogy 42 éves és 4 kislánya van, a legkisebb alig 1 éves. Szóval űzi az ipart, rendesen :) Addig nem állnak meg, amíg nem lesz fiú :)

Úgyhogy fel a fejjel! Előre! Ha már peteérés van, akkor baba is lesz, hamarosan :)
Azt mondta egyébként, hogy a nők 80%-a várandós lesz az első évben. Na, hát nekünk ez volt a 9. hónap. Szóval most tényleg azt érzem, hogy helyre került a dolog :)
pinkiné
Kistarcsa

Halihó Lányok!

Kis Maszatom éppen nyomja a szunyát. A labdán ringatózva altattam el, most a szagelszívó mellett alszik a babakocsiban :twisted: Mindjárt alszom is egy picit. Apa épp bevásárolni van.

Tegnap ment haza Anyósom. Nagyon sokat segített, aranyos volt, jól megvoltunk. Szerencsére...

Szeri, hát nem semmi! Felháborító, ami történt, de a lényeg a lényeg: Gyönyörű a kis Bali, megnéztem ám!!!

Nándorka: nagyon aranyos Dorka!!

Baby blues: így hívják a szülés utáni, hormoningadozás miatti 'depressziós' hangulatot. Én is átestem rajta. Amikor mentünk haza, kijöttünk a védett környezetből, és arra gondoltam, ahogy a kocsiban elsuhantak mellettünk az ismerős utak: mennyi szemét ember, és nekem meg kell védenem tőlük a mi kis Maszatunkat. Most már csak magunkra vagyunk utalva. Bőgtem egészen hazafelé jövet. De az utcánkban és otthon már megnyugodtam, újra védve éreztem magunkat. Itthon is bőgtem, minden ok nélkül, pedig én is tudatosan gondoltam, nincs semmi okom erre... de elmúlt, egy pár nap múlva. Még most is érzékenyebb vagyok. Pityergek itt az irományotok felett, de alapjában véve boldogan élem meg Csongorral töltött minden percemet.

Streptococcus: ugyi nálam találtak, de ahogy írtátok, a végefelé veszik le, mert ez a szemét visszajön. Nekem rakétát (kúpot) írtak fel, kaptam anytibiotikumot még vénásan szülés előtt, és a picikémnek nem kellett adni!!!!!!!!!!!!! (tesómnál igen)

Pinkiné: örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok: valóban, ahol peteérés van, ott bébike is lesz!!!

Hajni, nagyon csecsék a rucik!

Arwen, örülök, hogy rendben minden. Szerintem Attika még vár, tán még később is jön ki, mint a kiírás.

Róliunk: Csongor egy tünemény. Mostanság napi 4-5-6 óra alvás az átlag, de ne féljetek, hozzászokik a szervezet. Legalábbis engem még nem ütött ki a dolog. Persze jövőhéten leszünk kettecskén először (márhogy egész nap). Van tejci, Csongor szopizik rendesen. Néha aluszékonyabb, akkor ébresztgetni kell, de panaszom nem lehet.

Amit NAGGGYON ajánlok, az a pólyázás!!!!! Teszek be egy képet, hogy hogy van bepólyázva a mi picikénk. Akkorákat durmol benne, ha sír is, ettől egy fél pillanat alatt elhallgat és megnyugszik. Ez talán hasfájás ellen is jó!!!

FONTOS: voltam a terhesség elején természetgyógyásznál, és Ő mondta, hogy mindenképpen menjek vissza, mert a gerinc olyan terhelésnek van kitéve a megváltozott testalkat miatt, hogy utána mindenképp vissza kell tenni az össszecsusszant csigolyákat!!! Én érzem is, hogy a derekam elég gázzzz.

Szopipárna: én C alakban használom a tönkölyverziót. De mi kivettünk belőle, mert nekem nagyon kényelmetlen volt. Szóval C alak, így megtámasztja a derekad is, a pici feje alatt pedig szintén van valami.

Húúú, na megyek most már tényleg pihizni.

Pusza

Ág

ja, a kép:

Kép

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem tudtam jönni, hiába ígértem, de szinte minden másnap dokihoz megyek, van egy csomó elintézni valóm, ami a suli miatt kimaradt, így még sajna vissza sem tudtam olvasni, most is csak beugrottam hozzátok. Holnap dolgozom, remélem csend lesz, és tudok egy kicsit netezni, és akkor olvasok és írok is nektek, de ezt nem ígérem.

Dokinál úgy állok, hogy szedem clostyt, de amint abbahagyom a gyógyszert, szinte abba is marad a peteérésem. Már lassan egy hete hormon szurit kapok, először naponta 1-et kaptam, most már napi 2-t. Tegnap meg is beszéltem a dokival, mi lenne, ha magamat szúrnám, mert nincs kedvem minden nap kétszer az ügyeletre járni, úgyhogy megmutatta, hogy csináljam, és most magamnak adom be. Zoli közölte, hogy mazohista vagyok.:))))

Úgy néz ki, hogy most nőnek a petesejtek, aztán majd meglátjuk az eredményt.:))))

Tegnap kineziológusnál is voltam, hátha tud segíteni. Felderítettünk pár dolgot, és házifeladatot is kaptam, majd 3 hét múlva megyek megint, azt mondta, hogy szerinte tud majd segíteni. Az a baj, hogy én egy gátat építettem magamba, hogy nem akarok gyereket, és most ezt a gátat kell megváltoztatni, egy régi programot kell megváltoztatni, törölni magamban. Ezzel tisztában voltam, csak azt nem tudtam, hogy csináljam, ebben segít majd. Szerintem hasonló lehet, mint a pszichológus.

Képzeljétek, anyósoméktól kaptunk egy mosogató gépet. Már nagyon vágytam rá, de Zolival megbeszéltük, hogy most a babára kell a pénzt, erre anyósom "elvitt" minket, hogy válasszuk ki, hogy melyik gépet szeretnénk, és hitelre megvette nekünk, megkésett nászajándékként. Úgyhogy tegnap és ma azzal telt, hogy beállítottuk, ki kellett cserélni a mosogató lefolyó szifonját, szét kellett vágni a munkalapot, de beraktuk.:)))))))

Most megyek, mert reggel korán kell kelnem.

Üdv mindenkinek Nikó

Kép
nikóska

sziasztok lányok!

Ragota, nagyon édes Csongi bébi!!!! :lol: :lol:

Hajni, tünemény cuccokat vettél!! Milyen jó is egy kiscsajt öltöztetni... :wink:

Niki, sajnálom, hogy nincs baba, pedig én nagyon drukkoltam. De örülök, hogy jó híreket kaptál és előre nézel. Hipp-hopp ott is lesz a bébike!!

Szeri, sajnálom a császárt...szörnyű lehetett...de gondolom, ha a pici fiadra nézel, akkor nem ez jut róla eszedbe,hisz mindenért kárpótol, olyan édes :D :D Megerősítette bennem a történeted, hogy a szemműtétem ellenére, hacsak kifejezetten nem tiltják majd, szeretnék normál szülést.

Nikó, drukk a kezeléshez!!! Jó lehet ez a kineziológus, lehet én is kipróbálnám majd. És milyen jófej az anyóspajti :D :D

Nálunk ma babás vendégek voltak, úgyhogy egész nap babáztam! Nagyon élveztem :D :D És semmi rossz érzés nem volt bennem.

Este sikerült beszélnem a párommal, megbeszéltük, hogy jövő héten kérünk időpontot a dokinál. Aztán hét végén elhúzunk melegebb éghajlatra 1 hétre last minute :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek
V.
vickybabe

Sziasztok!

Vicky!

De jó nektek! És hova mentek?

Nikó!

Nagyon bátor csajszi vagy, hogy magdnak adod be a szurikat, minden elismerésem!
Kineziológus, meg szerintem is jó választás volt, sok ismerősömön segítettek már ezzel a módszerrel.

Meri!

Nagyon aranyos vagy köszönöm, igen írd be légyszi a bébink nevét, de történt egy kis változás, és nem ígérem,hogy nem lesz több a születéséig. :D Szóval jelenleg Szebasztián Balázs a neve Zsebi babánknak. :D

Fogyáshoz gratula!!!!

Hajni!

Szuper cuccokat vettél Lillának!!!
Majd mutatok képeket, már én is vettem 3 rucit Zsebinek. :D
Na meg próbálom eladni azt amit 10-12 hetesen vettem...tulipános farmerszoknyát, és rózsaszín csíkos pulcsit.:D

Pinkiné!

Nagyon örülök a peteérésnek!!!

Toti!

Gratulálok a munkához, ez nagyon jó hír!!!

Nán-dorka!

Köszi, aranyos vagy! :D
Doró bébi nagyon édes a képen!
A fájások alatti légzés tippet is köszi, remélem nekem is segít majd.Dominál ilyenekre sem figyeltem...sajnos.

Szeri!

Köszönöm a leveledet! ...sajnálom,hogy ilyen rossz élmény maradt a szülés.... de tényleg egy idő után az ember csak a jóra emlékszik majd! Nekem pl a normál szülés volt hasonlóan brutál és kellet legalább egy év mire úgy gondoltam,hogy na jó jöhet még egy gyerkőc...Most is parázok rendesen, de kezdem elfogadni,hogy ez van ,és talán majd a mostani jobb lesz.:)
Bali baba képei nagyon jók! Aranyos kissrác! :lol:
Közben nekünk Szebasztiánunk lett, (Szebi) :D...a második neve Balázs. :D

Mindenkinek pussz!

KépKépKépKép
*orsi*

Szeretnék már szüléstörténetet írni, de baba azt godolja, ne most. Azt kivárta, h reggelizzek (ez jól felfogott érdeke is, ha nem is tud róla), de most kiabál. Muszáj lesz felvennem.

Kép

Kép
nán-dorka

Orsi, Dél-spanyolo-ba megyünk :lol: :lol: muszáj betennem egy képet, hogy hová, annyira tutti a hely 8) 8) Iszonyúan be vagyok már zsongva tőle :lol: :lol:

Kép

Nándorka, ne aggódj, kivárjuk a szüléstörténetet!!! Egyszer csak megengedi Doró baba, hogy megoszd velünk :D
vickybabe

Kép és így állunk most kert-fronton
vickybabe

Sziasztok!

Latom mindenki hetvegezik ezerrel! :wink: Itt mar megint esik az eso...hihetetlen ez a tropusi ido..ezek a viharok,meg zaporok,meg jegesok.......es ugyanakkor meg 30 fok....

Pinkine,
nagyon drukkoltam,de ugy erzem ez mar egy nagy lepoes,es innen mar cska egy karnyujtas,es ott lesz a baba!!!!!!!!!!Szoval nagyon orulok a hirnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky,
huuuuuuuuuuuu szuperjo helyre mentek!!!!!!!!!!!!!!Mar en is nagyon varom a JOVO nyarat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A kertetek meg nagyon szuper,most mar tenyleg kertnek nez ki!Gyorsan berendeztetek :wink:

Nandorka,
en is nagyon varom a szulestortenetedet,de hat most Dorka az elso :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Tok jo,hoyg igy visszanyerted a regi sulyod!Milyen hasszoritod is van?Hol vetted??

Niko,
de jo,hoyg jottel!!!!
Szuoer vagy,hoyg magadat szurod,es total megertem,hoyg inkabb ezt vallalod,mint allandoan bemenni az ugyeletre....
Meglasd,meglesz az eredmenye a kitartasotoknak!!!!!!!!!A drukkjaim tovabbra is lernek am!!!!!!!!!!!!!!
Mosogatogep :lol: Az kiraly!!!! :lol: :lol: :lol:
Majd meselj a kineziologusrol!!!!!!!!!!!

Ragota,
de jo,hoyg beneztel!!Te aztan regen voltal!!Gondolom,hoyg lekot Csongi baby!!!!!!!!!Az a lenyeg,hoyg jol vagytok!Nagyon edes ez a kep Apaval!!!Tok jo ez a polyazasi technika!!!En is ,majd kiprobalom!!Talalkoztak mar Nimrod babaval?Gondolom :wink: :wink:
Remelem a derekad is helyrejon!!!!

Hajni,
nagyon tutik a kis rucik :lol: :lol: :lol: Latom kislany lazban egsz ezerrel :lol: :lol: :lol: :lol:

Meri,
olyan jo,hoyg ilyen pozitiv valtozasokat erzel magadon a pszichologus ota!!!!Esa fogyas meg,szuper vagy!!!!!!!!!!!Ha van vmi hir a hazzal kapcsolatban ird meg mindenkeppen!!!!!!!!!!!Mar alig varom,hoyg elkezdjetek a felujitast,es jojjenek a kepek!!!!!!!!!

Szeri,
ugyi vagy a kilokkal,sztem magatol el fog menni a maradek is.
:wink:

Angyalkrisz,
Csenge nagyon tunderi!!Milyen hosszu a haja!!!!!!!!!!
Orulok,hyog a gatsebed mar jobb,es a pulsatillarol en is hallottam mar eziranyu tapasztalatot! :wink:
En mar szedtem egyszer pulsatillat,de azt folyasra,mert arra is jo,csak mas erossegben.

Orsi,
cuki pofija van a felvetelen a kisfiatoknak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Porsika,
Suttogo:meg nem ertem a vegere,van belole meg egy keves.
Nekem tetszik,nagyon sok mindenben egyetertek a konyvben leirtakkal,de van amiben nem,de hat ez minden modszerrel igy van :lol:
Megprobalom majd alkalmazni Attilan,de aztan majd meglatjuk,hoyg hogy fog bevalni,na meg o mit szol hozza :wink:
Egyik konyv sem szentiras,de igyekszem sok mindent elolvasni,hoyg azokbol kialakitsam a sajat rendszerunket :lol: :lol: :lol:

Fiona,
hoyg vagytok??
Olio mar nagyfiu,siman setalhattok.nekem si azt mondta vedono,hoyg ma mar nem olyan szigoruak a "szobafogsaggal" kapcsolatban...plane nem jo idoben,nyaron.
Ugyhogy nekem is azt mondta 1-2 het utan siman lehet setalni vele,csak ne a hosegben,hanem delelott vagy keso du.Es azt mondta,hoyg az a lenyeg,hoyg kozossegbe ne vigyuk ugy 1 honapig-6 hetig..tehat olyan helyre,ahol sok ember van...pl plaza...

Ezt igy csinaljatok Anyukak?Kivancsi vagyok,ki mikor mozdul ki a babaval eloszor komolyabban!?

Puszi Mindenkinek!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen, hogy érzed magad, így 18 nappal :shock: :shock: szülés előtt??????? :)

Köszönöm a bókokat a kertnek :D :D

Elhiszem, hogy várod a jövő nyarat, hármasban :D Mi is fordítva terveztük, hogy idén babázunk...de a sors közbeszólt, úgyhogy kénytelenek vagyunk alkalmazkodni és idén menni nyaralni 8) 8) Mi majd jövőre maradunk itthon :wink:
vickybabe

Sziasztok!

CCsak gyorsa annyit, hogy nekünk a védőnő aznap mondta ezt Arwen, mikor hazajöttünk. Így Olio baba már 5 naposan sétálni indult. 8)
Így volt ez anno Lillával is, semmi baja nem lett. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Mi is egy-két nap után kivittük a levegőre. Persze nem a nagy hőségben. Szerintem a váarkozás, szoktatás a téli babáknál fontos, hisz a hidegbe kivinni más, mint 30 fokos hőségben. (37 fokban volt odabent). Tán a 2. 3. nap után sétiztünk. Jó, persze mi nem szmogos helyen vagyunk, hanem egy nagy mező mellett magasabb fekvésű területen.

Hát plázába én még nem vinném az tény.

MA VAGYUNK 1 HÓNAPOSAK! A virágokat, üdvözleteket Rákoscsaba,... címre várja Csongorkánk. Nagyon be van sózva, hogy milyen ajándékokat kap... :twisted:

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Drága Lányok!

Bocsi, hogy sokáig nem voltam, de nagyon sok dolog jött össze mostanság...tervezgetjük a házikót, sokat voltunk Timiéknél is- tudjátok, Náluk van most baba- és kedden államvizsgázom....szóval nem unatkozom:D

Orsika:D
Gratuállok az újab Kissráchoz, és a félidőhöz is! :D
Nagyon édes bébi!

Dorka:D
Azon, amit Dorka baba írt :D Nagyon ügyes vagy, hogy így visszafittültél! Én most pont azon dühöngök, hogy bár még csak 7 kilót híztam (ebből 3-at az első 18 hétben, 3-at a 18-23 hét között és 1-et a 23 hét óta mostanáig), mivel alacsony vagyok, szerintem rajtam ez a 7 kiló többnek tűnik, mint egy magasabb nő esestében a huszon- kilók..nagy ki***ás ez a kis méret:D:D:D

Ágota:D
Csongor annnnnnnyira drága még mindíg! Nem mondod, hogy Rákoscsabaiak vagytok! Akkor nagyon közel vagyunk egymáshoz, mi Pécelen élünk:D:D
Boldog egy hónapot Csonginak!

Vicky:D
Nagyon szép a kertetek, és gyönyörű helyre mentek nyaralni! Mi is Spanyolországot terveztük be erre a nyárra, de hála Istennek a Fiatalúr átszervezte a programot::D
De már alig várom, hogy Vele együtt lubickolhassunk a tengerben jövőre:D

Mindenkinek millió puszi

porsika

Jaja, tudom, mit felejtettem el :oops:
Angyalka:D
Csenge egy Kistündér! Imádnivaló!!

Hajnikám:D
Nagyon szépek a kisruhák:D

puszi

porsika

Ja, a súly tekintetében:

11 kg ment le szüléssel (legalábbis tegnap mértem ennyit).
maradt még 7 kg :-( + ami még alapjáraton rajtam volt.

Így 11-12 kg kell majd leadnom. Amivel most jelenleg nem foglalkozom. Állítólag 2-5 kg felesleg kifejezetten előnyös a szoptatáshoz. De ezt lehet csak a túlsúlyos anyukák találták ki (bár a Suttogóban olvastam).

Még egy kedvenc kép (szopi után):

Kép

KépKép
KépKép
ragota

Porsi!

Tényleg Pécel?????????? itt van pár percre! No akkor összehozzuk majd a csemetéket!!! :-)))

Szilveszterkor már együtt alkoholizálhatnak :twisted:

KépKép
KépKép
ragota

Szia Ragota!

Csatlakozom, én is Pécel :) Szilveszterre meg már talán az én pocimban is lesz valaki :) Már ha csatlakozhatom :oops:

Jaj, képzeljétek. Kimentünk ma egy barátnőmmel a BNV-re, babaruha börzére. Hát, nagyon jó dolgokat láttunk. Reméljük, a következőn - szeptemberin - már megvehetjük azt a babakocsit, amit láttunk, mert lesz kinek :) Szegény babakocsi forgalmazókat teljesen kikészítettük :) Eleve csak akkor hallgattam végig a tájékoztatókat, hogyha a kérdések alapján megfelelt a követelményeknek a kocsi és találtunk is egy nagyon jót. Nem fogjátok elhinni, 40e Ft volt. Bár a srác szerint ez a börze kedvezmény miatt volt, egyébként 60e Ft + a hordozó hozzá 12e Ft. Láttam olyan babahintát (relax hinta), amit majd szeretnék venni.

Lehet, hogy túl bizakodónak tűnök, de az, hogy volt peteérésem, teljesen felszabadított :) Most már nem érzem magam annyira tramplinak, aki még az alapvető női "hivatásra" sem képes.
pinkiné
Kistarcsa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?