Új privát üzeneted érkezett!

Pinkiné: ne kenődj el!!! Emlékezz, nekem lett 4 negatív tesztem. Többek szerint a mensi elmaradása után egy héttel kell tesztelni. Mennyire volt érzékeny a teszt? Az sem mindegy! Azért én még drukkolok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
toti77

Javítás: Úgy akartam írni, hogy nekem is lett 4 negatív tesztem a pozitív előtt!!!
toti77

Jó reggelt Drágáim!

Ninokám:D
Sajnálom, :cry: de szerintem se kenődj még el, hisz két nap késéssel még lehet annyira alacsony a HcG, hogy nem mutatja ki egy érzékenyebb sem. Én ezért vártam anno egy hetet. Ha meg marad nega-rmélem, NEM!-, akkor meg hajrá closty!! Tudod, Anyumnak 6 év eredménytelen próbálkozás után két hónap alatt meghozott engem;)

Totikám:D
Nem irigyellek az álláskeresés miatt, szerintem ez kész rémálom, pláne egy nőnek...és amikor arról faggatnak, hogy akarok-e szülni, mikor és mennyit....VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, mi közük van hozzá? MAjd még azt is írni fogom, mikor szexelünk Apával, hogy a "kedves főnöknek" beszámolhassak hó végén?!

Vicky:D
Hát már én is ngyon fel vagyok csigázva, csinálok is majd rengeteg képet, de csak has kész leszünk (ez úgy 1-1,5 hónap), mert akkor fog rendesen látszani minden;)

Hajni:D
Marcókának nagyon boldog szülinapot így utólag:D

Bodzikám:D
Örülök, hogy minden rendben Veletek!
AFP-hez meg millió drukk, de tudod, hogy nem kell túl komolyan venni az eredményt;):D

millió puszi mindnekinek

porsika

Gabriella tesztet csináltam, reggeli vizeletből. Az azért eléggé érzékeny, úgy tudom.

De nem vagyok túl elkenődve, hisz a hőm csak 36,6 és amikor volt pé-m (még hónapokkal ezelőtt egy Closty kezelés után) akkor felment 37,2-re.

De 10 körül fel is hívom a dokit :)
pinkiné
Kistarcsa

A Gabriella teszt asszem 20-as HCG-t mutat ki, úgyhogy nyugodtan megpróbálhatnád szerintem csütörtökön v. pénteken újra. Elég gyanús ez a szúrkálódás, meg a has puffadás. Eddig minden kismaminak volt puffadása. :wink:

Nán-dorka: olyan édes Dorka baba. Megtudnám zabálni a kis pofikáját :lol: Megnéztem a UH képeket, de szerintem azért nem teljes az azonosság. Sokkal édibb, mint az UH-n volt :lol:
toti77

Sziasztok!

megyünk mindjárt jógázni.utána légkondit venni....
Pinkiné én igazán nem tudok tanácsot adni,hívd fel dokidat nézze meg ő is mi újság ez a legbiztosabb.

Marietta szerintem menjél el a konzultációra utána is bármi lehet még.szerintem pihenjetek is kicsit.ha már tudod ott mit mondanak lehet könyebben megy majd a kikapcsolás, pihenés

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok! Napok óta nem tudtam jönni, és mennyi minden történt. Mikor utoljára olvastam, Nán-dorka még koncertezni készült, azóta pedig már haza is ért a kórházból.

Gratulálok Neked és a kicsi Dorkának! Nagyon aranyos a képen, gondolom teljesen odavagy a gyönyörűségtől.

Porsika: gratula a szakdolidhoz, nagyon ügyi vagy. De nem jött át a mail.

Pinkiné: próbálj újra tesztelni pár nap múlva. Ez a kívánósság gyanús.

Meri: de jó ez a házrendezősdi. Ismerős érzés, én nagyon szeretem.

Arwen, Esztora: már csak napok kérdése, és Ti is babáztok. De jó Nektek.

Orsi: várjuk a szobaképet.

Bocsi, akinek nem írtam, de elfelejtettem kinek mit akartam.
Vigyázzon Magára mindenki.
vivi79

Sziasztok!

Egy kis Offtopic:
Én egy másik topicban szoktam irogatni, de most szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nyaralási lehetőséget.
A képen látott nyralóban apartmanok kiadók. Tihanyban van, nagyon szép helyen a strandtól 50 méterre. Anyósomék adják ki. Ha valakit érdekel mail-ben írok többet is.

Kép

Nicol
francsek@chello.hu

Kép
[/url]
fnikol

Sziasztok!

Na, hát beszéltem a dokival. A következőképpen zajlott:

N: Jó napot, xy vagyok, nem zavarom, Dr. úr?
Dr.: Kezit csókolom, nem, parancsoljon.
N: Hát, volna egy gondom. ugye azt beszéltük meg, hogy ha menjön a vérzésem, elkezdem a Clostylbegitet. Viszont nem jön meg.
Dr.: Hmm, hát ez tényleg elég nagy gond (kuncogás), enélkül tényleg nem fogja tudni elkezdeni. Dehát tudja, hogy a vérzés több okból is elmaradhat. Terhesség, ciszta stb.
N: igen tudom, de a ma reggeli teszt negatív lett.
Dr.: Mióta késik, hányadik napon tart?
N: 3 napja késik és a 38. napon tartunk.
Dr: aha, hát akkor ez még bőven lehet korai terhesség. A hasa szurkál?
N: Igen.
Dr.: Mellei?
N: néha picit szurkálnak
Dr.: Reggeli hőmérséklet?
N: Hát, az csak 36,6
Dr.: Jó, hát korai terhességnél az még mehet feljebb. Lehet, hogy csak pár nap telt el a beágyazódás óta. Na, hát pár napig türelemmel kéne még lenni. Nem kell annyira nyüzsögni, hagyjuk fejlődni azt az esetleges terhességet.
Pénteken az xy rendelőben leszek, oda tudja jönni? Szeretném megnézni. Ha nincsen semmi, meghozzuk a vérzést.
N: Persze, semmi akadálya.
Dr.: Rendben, akkor várom olyan dél körül. Kezit csókolom
N: Viszont hallásra.

Úgyhogy a doki szerint - mint ahogy olvashattátok is - bármi lehet ott. Úgyhogy most várakoznom kell, péntekig. Úgyhogy nem csinálok másik tesztet, mert pénteken kiderül minden :)
pinkiné
Kistarcsa

Ninokám:D
Ez tök jó hír!
Kíváncsian várom a pénteket:D

porsika

Nikol: akkor most nagyon drukk Neked!+++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tudod mit berakom a táblát, mert akkor rendszerint változás van, és javítanom kell. Hát, úgy legyen!

Kép Kép Kép Kép

Arwen: mi újság?????
meriann

Nikol: engem még nem jelöltél az iwiwen?
Írok privit!
meriann

Nándorka! Nagyon édes Dorka baba! Az a kis husi pofikája! :D

Arwen! Te vagy a következő! :wink:

Pinkiné! Nagyon szorítok, hogy baba legyen ott! :wink:

Bodzi! Afp-hez megy a drukk!

Egy kép Csengéről:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Szisztok Drága Lányok!

Nagyon édesek vagytok, hogy ennyire izgultok értem. :) Nagyon megható. :oops:

Én valahogy tök nyugodt vagyok. :roll: Talán azért, mert tényleg azt gondolom, hogy nincs ott baby. (na jó, a szívem mélyén igen :)) Mondjuk egyedül az alacsony hő tart vissza ettől a gondolattól. Persze hihetnék abban, amit a doki mond, de ha elkezdek hinni csak nagyobb a pofira zuhanás. Így legalább nagyon nagy lesz az öröm, ha mégis van ott valaki :) A szurkálódás még mindig megvan, most már egyre "több" ponton érzem :shock: Jobb oldalt, bal oldalt, mélyebben lent, a köldökömnél. Tényleg gőzöm nincs róla, mi lehet ez, mert nem görcsölés. Mellesleg én mindig csak akkor görcsölök, amikor már a vérzés és elindult.

meriann, megkereslek iwiwen, ha végre működni fog :)

angyalkrisz, Csenge annyira édes. Nekem is minden vágyam (legalább) 1 kislány :) Az én Lilim. Remélem a nagymamája odafent már találkozott vele. :)
Nézte valaki a fókuszt? Volt benne egy nőci, akinek a magzatát folyamatosan petefészek cisztának nézték és csak 26!!! hetesen vették észre! :? Majd 10 héttel később koraszülöttként meg is érkezett a kis srác.

Nándorka, olyan édes Dorka baba :) Olyan kis formás :)

Na, nem dumálok tovább, megyek tv-t nézni és feküdni.

Képzeljétek, nem tudok hason feküdni :( Hányingerem lesz tőle :( Pedig én hason imádok aludni. :?
pinkiné
Kistarcsa

Angyalka! Csenge igazi kis hölgy ebben a sapiban :D :D :D Nagyon gyönyörűűűűűűűű szép!!!!!!! Ezek szerint már autókáztattátok?

Niki, én nagyon drukkolok! A tünetekre inkább nem mondok semmit, én nagy tünetgyáros vagyok, azt hiszem a terhesség összes tünetét sikerült már produkálnom az elmúlt 1 évben (kivéve a kétcsíkos tesztet :(
vickybabe

Pinkiné:
+++++++++++++++ drukkkkkkkkkkkkk..

Kriszi:
nagyon édes Csenge.

Merike:
olyan jó olvasni a soraidat. Nagyon lelkes vagy. Árad belőled az energia. :)

Totika:
kitartás az álláskereséshez.
Vendég

Sziasztok!!!

Nem volt internetem egész nap... :shock: :evil:

Nándorka!

Jaj de jó hogy jöttél!!! Dorka egy tündérlány! Nagyon édes!!!

Ezt írtad: "Majd emlékeztessetek, nyákdugó és fájás ügyben szeretnék majd mesélni tanulságosat."

Én nagyon kíváncsi vagyok. :D

Pinkiné!

Gratulálok a vizsgádhoz!!

Nagyon,nagyon drukkolok,hogy baba legyen a mensi elmaradás oka!!!!!!!

...hát igen én is kiakadtam a bagózós csajon... :roll:

Ahogy olvastam vissza a hozzászólásodat, a fagyis résznél erősen csorogni kezdett a nyálam. :D Szerencsére van is itthon...úgyhogy megyek és eszek "pár" kanállal.. :D

Toti!

Továbbra is drukkolok nagyon a munka miatt!!! De most sokkkal sokkal jobban! :D

Esztora!

Tudom nekem még változhat a helyzet, de én is úgy érzem,hogy popóval lefelé van a babó...
Állítólag ha elemlámpával a hasadat megvilágítod fent akkor a baba arra fordul...de ezt csak olvastam... :D

Hajni!

Így utólag is, de Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánok Marcinak!!!

:oops:

Meri!

Annyira jó olvasni téged, ahogy a házikótokról írsz! Biztosan gyönyörű lesz! Az erdélyi bútorok, nekem is nagyon tetszenek,olyan otthonosak...én valahogy nem szeretem a modern bútorokat,bocsi attól aki igen... :oops: :D
Nálunk ikeásak vannak de szigorúan antikolt színben. :D

Arwen!

Receptet köszi, jól hangzik! :D

Fioona!

Köszi a leveledet iwiwen, írni fogk ígérem,csak az utóbbi pár nap zűrös volt.

Mensi: Nekem sosem fájt iagzán..akkor most én nem voltam sosem nőies? :D :lol: csak mázlista:D Vagy valamit félreértettem?
:oops:

Porsika!

Köszi a szakdogát, el fogom olvasni! :)

A festék szerintem jó is jó választás volt. Szerintem a miénk is ilyen,csak nekünk narancssárga...
én imádom,hogy ilyen foltos...sokan tapétának nézik. :D

Kép

Angyalkrisz!

Nagyon szép kislány Csenge baba!!!
(én is akajok egy kislányt....na majd a 3. ) :D

Csütörtökön megyek 4D-re. :)
Ja azt nem is mondtam,hogy az afp-m jó lett. :) Azt mondták tökéletes. :D

Domit nem vették fel az oviba sajnos. :(

Pocakbébi pont olyan vírgonc mint a nagytesója:D csak úgy hullámzik a pocakom néha. :)

Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

a fallal kapcsolatban:

Nagypapám megjegyezte,hogy ilyen ronda görbe csíkot még sose látott. :D (a barna csíkokra gondolt) Köműves,nem szereti a görbe vonalakat. :D
Egyébként direkt ilyen, és még mindíg nincs kész egy részen :D

KépKépKépKép
*orsi*

ez az utolsó ígérem...
ezt ma szobrászkodtam...még ki kell festenem... Anne Geddes féle baba akar lenni...
:oops: :D

Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Pinkiné: mennek a drukkok ezerrel :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várjuk a pénteki infokat!

Angyalkrisz: Csenge baba nagyon édes. Milyen komoly kislány. Lehet, hogy azt gondolja: Jaaaj, ne fotózzatok már... :lol: :lol: :lol:

Hajni: én is kívánok Marcusnak boldog szülinapot, kicsit megkésve, de még a 8 napon belül. :lol: Kép

Orsi: szerintem tök jó a falatok. Nekem nagyon tetszik! Főleg azért, mert nem egyenes :lol:
A szobor is nagyon jó. Én is szívesen foglalkoznék ilyenekkel.
toti77

Jó reggelt Drágáim!

Nikolkám:D
Maximálisan egyet értek Veled, inkább legyen nagy meglepetés, mint nagy csalódás-bár remélem, ez utóbbiról szó sem lesz!
Talizunk ma?

Orsikám:D
Gyönyörű a fal és a szobor is! Én is kerámiáztam régen! Nagyon hiányzik, úgy imádtam az agyag illlatát...lehet, hgy majd ha Ákos már elég nagy lesz hozzá, újrakezdjük. A fal is gyönyörű!! Gondolom, ez is a Te műved, igaz?

Angyalka:D
Csenge annnnnyira kis drága! Ngyon csajos!És olyan kis nagylányos ebben a kalpagban! Hogy vagytok? Gátsebed javulgat?

Lányok! MEgtennétek, hogy akinek átment a szakdolim, az jelzi itt nekem? Már kezdek teljesen bezavarodni, mert a freemail néha visszadob egy mailer-damont, de nem egyértelmű, hogy a sok címzettből ki is az, akit nem talál, és nem szeretném megtölteni a postaládátokat a dolgozatom ezer példányával :oops: Köszke:D
Millió puszi mindenkinek!

porsika

Porsika: lehet, hogy jobb ha egyesével küldöd.
Nekem még nem jött át!

toti77
toti77

Arwen: tessék kérem minden nap hírt adni magadról, mert pl egy napja nem jelentkeztél és én már mindenfélét gondolok :wink:
Lehet, hogy tényleg bejön a Meri féle terv, miszerint ha beteszi a táblát változás lesz? :lol:

Várjuk a híreket!
toti77

Orsi te nagyon szerencsés vagy hogy ilyen dolgokat tudsz alkotni!
nekem mindig megjegyzik hogy nincs átmenet (vékony csík) a plafon és a fal között.persze direkt nincs!

megjött a pelenkázó tegnap el is hoztuk a(a végén 3e Ft-al olcsóbb volt)! ma összerakjuk végre.a matracot csütörtökön hozza a srác.
vettünk klimát is szombaton szerelik (következő életemben klimaszerelő leszek munkadij 30 eft + anyag és nagyon korrekt a srác nem lenyúlós)

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Arwen!
Hogy vagy ma????????
Gondoltam Rád az előbb, ma nekem van hasmenésem. Nem igazán tudom, hogy mitől, de ráfogtam a gyógyszerre, mert rajta van mellékhatásként. Nem is tudom írtam-e, hogy nem lett jó a strepto eredményem, arra szedek most gyógyszert. Volt valakinek hasonló tünete? Vagy lehet, hogy nem is attól van?

Pinkiné: mennek a drukkkok péntekre.

Orsi: nagyon ügyi vagy. A szoba is, és a szobor is tök jó.
vivi79

A felső vonalzóm megállt, de hagyom kicsit, hátha magától rendbe jön.
vivi79

Porsika: jelentem MEGKAPTAM!!!!!

Köszi
toti
toti77

Csak beleolvastam, mert nemsokára indulnom kell, de nagyon jó!!!!
Nem készülsz véletlenül írói pályára? :lol: Szerintem megvenném a könyvedet. :lol: :lol: :lol:
toti77

Sziasztok!

Porsi nekem átjött! :D De még nem volt időm olvasni. :oops:

Orsi, csúcs szuper, milyen ügyi vagy! :D Ha nem fáj a mensid, akkor elfogadod a nőiességedet olyannak, amilyen. Akinek fáj, az nem fogadja el önmagát.

Megírnátok pontosan mi ez a festék. Eszméletlen jó! Igaz most festettünk, de még fogunk az életbe. :wink:

Pinkiné: +++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ez nagyon izgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Vivi strepto vizsgálat már most? :shock:

Esztora, akkor lassan képeket láthatunk a kész sarokról? :wink:

Kriszti, nekem ezen a képen tetszik legjobban Csenge baba! Haláli ahogy a kis szája ál. :lol:

Apa ma ment először dolgozni, mióta megszületet Olivér! :cry:
Félek is rendesen, hogy boldogulok egyedül. :?
Amúgy ma 3× volt itt a bátyám, mióta hazajöttünk a kórházból, de egy pillantást se vetett a babánkra, és nem is gratulált, csak sms-ben. :x

Nekem is van egy nagyon jó sztorim a kórházból, de elég hosszú. Így csak megemlítem, had fúrja a kíváncsiság az oldalatokat. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Egyenként:
nyákdugó (azért írom, hátha vkinek segít majd a tapasztalatom):
Én a fiamnál nem vettem észre. Nem csoda. Most is a szülés végefelé került elő.
Viszont: vmi részei jöhettek már, csakhogy semmilyen színe nem volt. Egyfajta váladék volt, bocs, de leginkább a nemi izgalom hatására keletklezőhöz hasonlított, csak nemi izgalom nélkül. :D A baba születését megelőző éjszaka során az enyhe hasmneéssel együtt kicsit gyanús volt, de elvetettem az ötletet, h nyákdugó lehet, a színtelensége miatt. No, ezért írtam, mert akkor már jobban gyanakodhattam volna, h aznap történni fog vmi jó dolog velem, ami nem a koncert. :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Szia Fio:
Igen, itt a 26. héten van kenetvétel, utána már nem is nézik. Ellenőrzésre nem is hívnak vissza, akkor sem ha rossz volt az eredmény, és gyógyszert kell szedni. Most volt egy helybeli csajszi, aki szintén 26. héten kapott gyógyszert, aztán szülés után bébikét egyből szállították a megyei kórházba, mert fertőzsét kapott. Ez ugye megelőzhető lenne, ha gyógyszer után lenne egy ellenőrzés. Én azt hiszem megcsináltatom majd, akkor is ha nem szokás. Hátha nem elég a gyógyszeradag.
Legközelebb 32. héten megyek UH-ra, aztán 36. héten vérkép, és más vizsgálat nincs is.

Sajnálom, hogy apa már nincsen otthon Veletek, de vagy Te annyira ügyes gyakorlott anyuka, hogy ez nem okoz gondot. Bátyáddal amúgy nem jó a viszonyod?
vivi79

Toti:D
Köszi :oops: :oops: :oops:Ha egyszer tényleg kiadják, kapsz egy tiszteletpéldányt, ígérem:D

Vivi:D
Nekem nem volt kenetvétel a 26. héten :shock: :shock: Akkor most mindenképp kap a Kisiam oltást fertőzés ellen, ha megszületett? Pedig nem szeretném-lehet hogy feleslegesen- gyógyszerrel tömni. Nekem erről mért nem szólt sem a nőgyogyi, sem a védőnő? :evil: :evil: :evil:

Fio:D
Megértem, hogy nincs időd olvasgatni, ne aggódj, meg fog várni! Ha van időd, írd le a kórházi sztorit!:D

Lányok, Timi barátnőm szül! Kéretik drukkolni!!
Millió puszi

porsika

Sziasztok!

Csak adok hirt gyorsan magunkrol,hoyg ne izguljatok!
Kesobb majd jovok,es irok bovebben,de most el kell mennem itthonrol.

Csak annyit eloljaroban:
Streptococcus szures:nekem elmagyarazta a doki is es a vedono is,hoyg a terhesseg VEGEN kell levenni,az utolso honapban.Ugyanis van egy olyan rossz tulajdonsaga ennek a bacinak,hogy ha van,akkor hiaba kezelik ki,siman visszajon mondjuk 1 honap mulva..tehat ha tul koran veszik le,es kikezelik,siman visszajohet a szules idejere,igy ujra kell gyogyszerezni teged is es a babat is,mintha elotte nem gyogyszereztek volna.
Nekem most penteken fogja levenni a dokim.Ugyhogy Porsi boven nem vagy lekesve!!!!!!!!!!!!!SOT!

Majd jovok meg!Ugy nez ki meg az APEHBE is kell mennem a heten,meg mashova,mert rjottem,hyog anno mikor megvaltozott a nevem-cimem,ezt nem csereltem is,es most kiutkozott...es muszaj...soha jobbkor!
na pusz

Kép

Kép
arwen07

Porsi:
Kenetvétellel nem vagy elkésve, itt a környék túl korai szerintem. Azt olvastam, hogy a 34-37 hét körül szokás levenni. Nálunk azzal indokolják a koraiságot, hogy idő kell, míg visszaér az eredmény, és ha esetleg pozitív, a gyerkőc pedig előbb jön, mint kellene akkor nincsen idő a kezelésre. (Így meg lehet, hogy újra kialakul még a szülésig.) Biztos küldenek Téged is majd később, kérdezd meg a védőnődet.
vivi79

Arwen! Egyidőben írtunk, de pont ez volt a véleményem nekem is.
vivi79

Porsika látom a többiek már irták neked hogy nem vagy még elkésve.nekem is most lesz 11.-én igaz már a 3. kenetvétel.hiába onkológus is a dokibácsim :wink:

voltam kozmetikusnál olyanokat hullámzot Lurkó mindenki mosolygott.3 hét múlva megyek még ha sikerül...

holnap találkozunk 4-en B.füreden a másik topicból várom már.

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen: képzeld, én sem írattam át sehol a nevemet az esküvő után, mégia a APEH a férjezett nevemre küldte a bevallási csomagot és nemrég kaptam az ÁNTSZ-től szűrésre invitáló papírt és az is a férjezett nevemre jött :shock: , nem tudom hogy csinálták???
Valszeg az anyakönyvvezető küldte el nekik.

Biztos be kell menned?
Bár lehet, hogy ez fogja beindítani Atist. :lol:
toti77

Jaaj, képzeljétek, voltam a pszichológus nőnél, aki kiértékelte a 3,5 órás tesztemet és szupi jól sikerült! :lol:

Az európai top menedzser átlaghoz viszonyítva, átlagon felüli az inteligenciám, 109%-os a munka gyorsaságom és 110%-os a munka pontosságom. Kítűnö a térlátásom és a számokhoz való viszonyom :lol: mondjuk ezt eddig is tudtam :lol:

Kicsit erősíteni kell az önbizalmamat, mert nem annyira erős mint amennyire mások gondolják, úgyhogy szintre kell hozni. Mondjuk ez a teszt értékelés nagyban segít ezen :lol:

Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól sikerült. Mivel még nem voltam ilyenen soha, azt hittem, hogy gyenge lett, de ezek szerint nem. :oops:

Úgy néz ki, hogy az állás is össze jön (nem akarom elkiabálni, úgyhogy csak halkan mondom, és le is kopogom kopp-kopp-kopp :lol: )
Tegnap kaptam egy ajánlatot, amit egy kis megfontolás után ma elfogadtam. A héten kellene megkötni a szerződést és hétfőn kezdeni. Nagyon izgi! Remélem most már minden ok lesz.
toti77

na..
Szakad az eso.....olyan gaz,mert most legalabb friss a levego,de be kellett csuknom az ablakot,mert bever az eso,pedig csak bukora van csukva...... :?

Porsika,
en sem kaptam meg meg a szakdolidat :roll:
Baratnodnek drukkolok ezerrel!!!!!!!!Majd adj hirt,ha megvan a mano!!!!!!!!!

Esztora,
szoktam abba a topicba is atolvasni,tok jo lesz Nektek!!!!!!!!!!!!!!
En meg fodraszhoz szeretnek eljutni baba elott..azt hiszem..csak ugy nincs kedvem....

Meg most is osszejott csomo inteznivalo,amihez sok kedvem nincs...mindenhol gondolom ezer ember lesz :roll:
Mar jovo hetre is minden napra van mar vmi, (gyerekorvos,UH,CTG stb..)es mar megtapasztaltam,hoyg eg ynap csak egy komolyabbat birok elintezni fizikailag....
Szoval ezekhez a muszaj inteznivalokhoz kepest a fodraszt halogatom... :?

Vivi :lol: :lol: Latom akkor ez igy van mindenhol :wink: Tulajdonkeppen sztem nem is azon van a hangsuly,hoyg mikor van a kenetvetel,hanem inkabb azon,hoyg kezelni csak a baba szuletes elott kezdjek el par hettel,hoyg nehogy visszajojjon.

Nandorka,
hat igen,sokaknal a nyakdugo nem is tavozik elobb,vagy nem veszik eszre.....
Meg massal kapcsolatban is akartal irni :wink: Ha jol emlekzsem,fajasok?Es szopi kozotti szunet?

Fio,
tuti jol elleszel a gyerocokkel egyedul,franko csaj vagy :wink: Persze nem mondom,hoyg konnyu lesz..de bizzunk benne,hoyg megis :wink:
En erre a korhazas sztoridra nagyon kivancsi vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi,
nagyon ugyes vaaaaaaaaaaaaaagy!A kis szobor is kiraly,de a fal!!!!!!!!!!!!!!!!!Allati jol nez ki!nekem nagyon tetszik!A kis figurakat is Te festetted oda?Tok jo egyedi lehet a hazatok!!!!!Szuper vagy!!!
DRukkok mennek a 4Dhez!Majd kerunk kepet!!!!!!!!!!!!!!!!
AFPhez meg gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angyalkrisz,
nagyon edi Csenge,egyre csajosabb!!!!!!!!!!!!!!!!!HOgy vagytok?Szopi?

Pinkine,
en nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!De igazad van abban,hoyg inkabb eg ykellemes csalodas,mint,hoyg beleeld magad,aztan...
De legyunk pozitivak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Varjuk a penteket!!!!!!!!!
En lattam a fokuszt :shock: Elegge fura volt,a csaj ugye csak folyadekon let 6 honapig,amig nem tudta,hoyg babas...tenyleg csoda,hoyg nem lett baja a kissracnak!!!!!!Ebbol is latszik,hoyg ok odabent tenyleg nagyon vedve vannak!!!!!!!!!!!!!!!!

Bodzi,
AFPhz megy a drukk!!!!

Hat Csajok en meg orulnek ha Atti bent maradna kicsit,ugyhoyg remelem Pinkine miatt kell javitani a tablat majd :wink:

Fura erzeseim vannak a szulessel kapcsolatban...egyreszt NAGYON varom mar,hoyg megpillantsam,es magamhoz oleljem a kis dragankat,de ugyanakkor van bennem csomo kerdes...es oriasi izgalom...hogy minden rendben legyen, a szulessel kapcsolatban,a babaval kapcsolatban..hoyg fog zajlani az egezs...hoyg fog megindulni a szules...milyen lesz....milyenek lesznek a korhazi napok (meg sosem voltam hal istennek korhazban)...szoval annyira sok minden kavarog bennem.......Ez normalis?Mert nekem vannak olyan ismeroseim,akik azt mondjak ok felhotelnul varjak a szulest es mar legszivesebben most indulnanak,es semmi ketely,felelem,kerdes nincs bennuk....vajon ez igaz?Vagy csak ezt mondjak...?nem tudom......

Kép

Kép
arwen07

Totiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hat ez remek hir!!!!!!!!!!!!!!De akkor meg zat mondod,csak csendben oruljunk?
HUUUUUUUUUUUUUU en nagyon orulok Neked!!!!!Tok jol hangzik!Es azt meg tudtuk,hoyg szuperugyes vagy!!! :wink:
Iratok:en az eskuvo utan kicsereltettem a szemelyit,lakcimkartyat,utlevelet es a TAJ kartyat is,de az adoig.t nem....mar tele volt a t.kom a sok intezessel,es azt godoltam az nemoylan fontos...
Az adobevallasomat en is az uj nevemra,sot az uj cimemere kaptam,annak ellenere,hoyg nem jelentettem be...akkor nem is erdekelt,orultem neki!
DE most egy masik dologgal kapcsolatban be kell mutatnom az adokartyamat es azt nem vihetem a regi nevemmel :? Szoval muszaj kicsereltetnem....marhara orulok....sajna tuti kell,mert fel is hivtam oket!Vagyis mar akkor kellett volna :roll:
Vegulis en tehetek orla,hoyg halogattam a dolgot :?

Kép

Kép
arwen07

Ebben az esetben viszont nem biztos hogy meg kapod azonnal, lehet, hogy majd kiküldik valamikor. Viszont nem hiszem, hogy megérkezne 22 nap alatt. Bár ki tudja.
Ha gondolog megkérdezhetem Anyósomat, aki APEH-os, mert lehet hogy elég ha írsz egy levelet és majd kiküldik.
toti77

Toti,
azonnal nem lesz kesz sajna,azt megkerdeztem telon.(kb fel ora Titanic zene hallgatas utan vegre kapcsoltak vkit.. :roll: )Utana fogjak kuldeni levelben,viszont azt mondta a noci,hoyg adnak rola igazolast,hogy folyamatban,amit addig lehet hasznalni. (szoval azt be tudom mutatni)Vegulis logikus,hisz minden iratnal (szemelyi stb) adnak rola papirt,ami ugymond ideigleneskent funkcional.
Beprobalkoztam telefonon,hyg nem lehetne e levelben igenyelni,kuldnei amodositot stb...de zat mondta a noci,hogy csak szemelyesen lehet :? Ha beszelsz Anyosoddal megkerdezheted,nagyon aranyos vagy,koszi!!!!
Sajnos sztem ez a modja :?
Amugy TAJ kartyamat pl levelben inteztem (netrol adatlap letolt....bekuld..majd kikuldtek az ujat.... es utana visszakuldtem a regit)De ugy latszik APEHnel ez nem mukodik.... :?

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Annyit írtatok hogy nem is tudok mindenkire reagálni mert egy kicsit most magam alatt vagyok!

Angyalkrisz!
Tündéri Csenge! Nagyon helyes kislány!

Pinkiné!
Mennek a drukkok!!!!!!!! Remélem kellemes meglepetés ér pénteken! Várjuk az infót!!!! :wink:

Porsi!
Megkaptam a dolidat,igaz még nem volt időm olvasni!!

Most egy kicsit önző módon magamról!!
Ami tegnap reggel történt velem gondolom az hozta ki belőlem ezeket a rossz érzéseket ami miatt nem a legjobb a hangulatom.
Van egy barátnőm aki bejelentette tegnap reggel(csak ezért hívott fel) hogy terhes! A 2-ik próbálkozós hónapban össze is jött neki! Nem is ezzel lenne a gond. Csak annak tudatában amiket elmondott még inkább megerősített abban hogy az élet igenis nem igazságos!!!!!!!!!!!!! Kb 4 éve vannak együtt a párjával és már 2 éve folyamatosan csalja őt nem is egy emberrel! Most az utólsó sráccal pofára esett mert ő tiszta szerelmes lett bele de a srácnak csak arra kellett, már ott tartott hogy otthagyja a párját mert nem szereti már meg ilyenek. Csak nem lett volna egyszerű megoldani a különköltözést(lakáshitel stb.......)így vele maradt! aztán most hogy megjött a jóidő őrá rájött hogy gyereket akar és mivel a párja van kéznél hát tőle. És láss csodát már jön is a baba.
Na van igazság???????????? Hát nincs! Mi itt szenvedünk a párommal már 3 éve tök jól elvagyunk meg minden és nekünk nem jön az ilyeneknek megcsak úgy adja a jóisten: Ha van egyáltalán mert én ezekután már nem hiszek benne!!!!!!!!!! És elnézést kérek ezért a kijelentésemért azoktól akik vallásosak!!!!!!!!!!!!
És a 3 év alatt most először fogott el igazán a pánik hogy mi van akkor ha nekem soha nem jön össze és nem lehet nem lesz gyerekem??????????? Én azt nem fogom bírni feldolgozni az biztos!!!!! Mert ez az egy dolog amit mindennél jobban szeretnék nem kéne már más a boldogságomhoz!!!!!!!! Azt se tudnám elfogadni hogy a páromnak esetleg miattam kelljen lemondania a gyermekről!!! Inkább elhagyom őt lehetőséget adva arra hogy olyannal hozza össze az élet akitől gyereke is lehet!!!!!!!!! Nagyon félek ezektől de hiába próbálom kiűzni a gondolataimból nem megy!!!! Olyan szomórú vagyok most és abban is biztos vagyok ha nem sikerül gyereket szülnöm akkor nem is lesz értelme az életemnek!!!!!!!!!!!!
Bocsi ezért a sok negatív sorért de muszály volt kiírnom magamból!!!!!!!!
csipcsab

Toti!!!!!!! Gratulálok!!!!

:lol: :lol: :lol:

Persze mi bíztunk benned!!!! :wink: :wink: És tudtuk, hogy ügyes-okos csajszi vagy!!!

Marietta, megértem a gondolataidat! Az életben sajnos semmi nem igazságos, viszont mindennek oka és értelme van...Nem akarok okoskodni vagy filozofálni, átérzem és sajnálom a keserűséget, a negatív gondolatokat, amit most érzel.
Igenis lesz babátok!!! Tessék száműzni a negatív gondolatokat!!! Ma már annyira fejlett az orvostudomány, ha máshogy nem, majd ikerbabákat szülsz lombikkal, aztán akkor már hidd el, nem fog érdekelni, hogy hogyan sikerült, soha többet nem fogsz a nehéz időkre szomorúan gondolni, mert gyönyörű gyermekeitek lesznek a Pároddal.
Priviben mindjárt küldök valamit Neked.

Pussz
V.
vickybabe

Drága Marietta!

Ha tudnád hányszor jártak hasonló gondolatok a fejemben. :shock: Amikor a környezetemben olyanok jelentették be hogy babát várnak, akik minden értelemben sokkal rosszabb körülmények között élnek. (főleg érzelmi téren) Félreértés ne essék, nem az a bajom, hogy nekik van. Hanem az, hogy nekünk nincs!! Mert nem hiszem, hogy olyan rossz emberek lennénk. :oops: Ezért szoktam falra mászni attól, amikor megkérdezik, hogy mikor lesz babánk s azt feleljük, hogy már elég régóta szeretnénk. Erre a válasz: "Oh, jönni fog amikor jönnie kell". Ez az a mondat, amiért ölni tudnék. Mert innentől kezdve megindul a gondolkodás, hogy DE miért nem akar jönni!? :roll: Mi nem jó? Én lennék túl rossz anya? Ezért akarja a Jó Isten megvédeni tőlem a gyermekemet? Tudom, hogy csak 23 éves vagyok, de akkor is meg tudnék halni azért, hogy babánk legyen. Ja igen, a másik gyilkolandó mondat: Jaj, olyan fiatal vagy, ráér még az a gyerek. Hát engedtessék meg, hogy ezt én és a férjem döntsük el.

Ma csaptunk egy romantikus estét. Együtt fürödtünk. Én meg úgy ültem a kádban, mint egy csődtömeg és sírtam. Azon keseregtem, hogy most, amikor végre egy lépéssel közelebb kerülhetnénk a babához (a hormonkezelés által), a hülye menstruációm nem képes megjönni, ki tudja miért. És hogy mekkor egy genetikai selejt vagyok, és hogy a férjemnek nem is kéne velem lennie, mert biztosan találna egy sokkal kedvesebb, aranyosabb, vékonyabb!!! csajszit, aki még gyereket is tudna neki szülni.
Mert hát nem vagyok egy könnyű természet. Sőt!! Hirtelen haragú vagyok, :cry: s ezt gyakran a párocskámon vezetem le. Ő mindig nagyon aranyosan mosolyog rajtam, de tudom, hogy nem így kéne. Anyum halála óta nincs kedvem semmihez, dolgoznom kéne (mert egyébként szeretem a munkámat), de nincs kedvem az emberekhez. És egyébként is mindenki hagyjon békén.
Igen, nyíltan vállalva, nyalogatom a sebeimet.
9 hónapja nem tudok teherbe esni (3 vetélés után). Persze, ebből 8 hónapig az anyukámat ápoltam, de akkor is idő. Elvesztettem a földkerekség - számomra - legfontosabb emberét, akinek az életéért vívtam/vívtuk a harcot. Nem tudtam megmenteni, pedig azt mondta, hogy ha mellette leszek, meggyógyul. :cry: Megmérettettem életem legnagyobb harcában és elbuktam. Ezek után nem vagyok vesztes? Oh, dehogy nem, de még mekkora. Kifelé az emberek ebből sok mindent nem vesznek észre (remélem), mert hát igyekszem ugyanúgy mosolyogni, kedves és segítőkész lenni. De a fejemben csak azon zakatolok, hogy hogyan tudnék ennek az egésznek véget vetni?????

Az egyedüli megoldás, ha megpróbálok felállni és előre felé elindulni. S hinni abban, hogy egyszer nekünk is lesz babánk.

Szóval tökéletesen megértek minden negatív gondolatot és priviben is írj nyugodtan, ha kicsit keseregni akarsz :)

Ui.: Bocsánat, hogy ilyen irdatlanul hosszú lett :(
Bánatomban megettem egy jó nagy tányér gulyás levest :)
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné és Marietta: Mielőtt bármit is írnék szeretném leszögezni, hogy nem akarok senkit megbántani, de lehet, hogy segít ha egy picit elgondolkodtok ezeken a dolgokon.

Megértem én, hogy nagyon nehéz, én is el sírtam magam, amikor egy ismerősöm feleségéről megtudtam, hogy babát vár. De nem szabad azon gondolkodni, hogy neki miért jár, nekünk meg miért nem. Ezek a negatív gondolatok nem tesznek jót egyikőtöknek sem. Főleg, ha olyanon gondolkodtok, hogy egyáltalán nem lehet babátok. A negatív gondolatok megvalósásra törekszenek és ha sokat gondolsz rá, akkor be is következik. Ezen mindenki csak saját maga változtathat. Sokat kell meditálni és meg kell tanulni elfogadni azt amit kapunk. Akár a sorstól akár az Istentől, ki-ki a maga hite szerint. El kell fogadni, hogy nem tudunk mindent irányítani, befolyásolni. Persze mindent megteszünk, amit csak lehet, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy mi szertnénk, de ha nem úgy alakul, azért még nem kell a másik emberről rosszakat mondani, mert attól nekünk nem lesz jobb.

Tényleg nem akartam egyikőtöket sem megbántani és kioktatni sem, de úgy gondolom, hogy a pozitív hozzáállás sokkat többet segít. Szerintem próbáljátok meg tudatosan irányítani a gondoltaitokat és az érzéseiteket. Sokkal jobb érzés ha szeretetet sugárzol magadból és nem dühöt.

Remélem nincs harag :wink:
Puszi
Timi
toti77

Jó reggelt Drága Lányok!

Édes Nikolkám:D
Majd inkább személyesen megbeszéljük, de most annyit mindenképp szeretnék mondani Anyuddal kapcsolatban, hogy nincs igazad, nem buktál el, sőt! Az ez erő, bártorság, kitartás, önzetlenség amiről tanúbizonyságot tettél ebben a nyolc hónapban, mindenki számára követendő példa lehetne! Te vagy az egyik legerősebb ember a világon, akit ismerek, és nem véletlenül vagy a legjobb barátnőm 22 éve: olyan emberi értékeid vannak, amiket nagyon becsülendőnek tartok. Igen, mindünknek vannak hibái, de csak mert EMBEREK vagynk. És az, hogy Anyud végül elment, nem azért van, mert Te kudarcot vallottál volna, hanem mert sajnos a Sors eddig adott Neki időt. Ez NEM A TE HIBÁD, és nem azért történt, mert Te nem álltl helyt megfelelően. Egy embert sem ismerek, aki ezt úgy végigcsinálta volna, ahogy Te tetted! És Te megadtad Anyudnak a legnagyobb ajándékot, amit az ember ilyen helyzetben kaphat: végig vele voltál, érezhette a szereteted és a ragaszkodásod, és végül, az utolsó percben is fogtad a kezét! Ennél többet egy szülő sem kívánhat, remélem, a kis Keresztfiadnak is elmeséled ezeket a dolgokat egyszer, ha elég nagy lesz hozzá.
Úgyhogy Édes, kérlek, próbálj megnyugodni, és kiverni a fejedből ezeket a butaságokat, hogy Te nem lennél alkalmas egy baba nevelésére! NAgyon is az vagy! A sokak által hangoztatott "jön ha jönni akar" mondat az én szememben sokkal inkább azt jelenti, hogy nem azért nem akar jönni, mert az Őt váró családban valami nem stimmel, hanem mert minden léleknek egysedi sorsa van és a sorsa beteljesítéséhez szükséges feltételek még nem álltak össze. És igen, sajnos vannak lelkek, akiknek az a "sorsfeladatuk", hogy szegény családba, vagy rossz körülmények közé szülessenek, mert valamiért ezt kell megtapasztalniuk. Nehéz ezt elfogadni, de szerintem könnyebb, mint ha az ember folyton azon öli magáát, hogy mi nem stimmel VELE. MINDEN STIMMEL, és csodálatos Anya lesz belőled, a Kisbabád számára a legtökéletesebb a világon!!
Nagyon megölelgetnélek most....majd mindjárt beszélünk!

MAriettám:D
Nagyon megértem a fájdalmad és a rossz kedved. Sajnos Vickynek igaza van, ezek a dolgok nem igazságos/nem igazságos alapon működnek. A legfontosabb, hogy tényleg ne szégyelld ezeket a gondolatokat, a dühödet, a csalódottságodat,hanem nyugodtan add ki magadból, ez sokat segít. Mi pedig mindíg szívesen meghallgatunk, még ha egy virtuális ölelésen kívül többet nem is tudunk segíteni! Nem mondok ilyeneket, hogy kitartás és nyugodj meg, mert ezek parancsszóra nem mennek, de ha kiadtad magadból a félelmet, fájdalmat, dühöt, akkor próbálj újra a mi kis Napsugaras Mariettánk lenni! Vannak és lesznek is mélypontok, de biztos vagyok abban, hogy meglesz az eredménye a küzdelmeidnek! A párodnak pedig biztos, hogy TE vagy a LEGESLEGJOBB a világon!

Arwen:D
Köszönöm a megnyugtatást és a felvilágosítást! Már kezdem aggódni.... :oops:

Vivi:D
Neked is! D::D:D:D

Esztora:D
Detto:D És hogy vagy így, a nagy nap felé közeledvén? Izgulsz?
Bár tudom, hogy Arwen még beeőz, de már Nektek sincs sok egyben!

Ja, és Lányok a nagy hír: tegnap 12.35-kor megszületett a barátnőmék kislánya, Bianka Kata! 3160 gramm, 52 centi és mondanom sem kell, hogy csodaszép!
Timi nagyon ügyes volt, 10-re értek be a kórházba, első babától, hüvelyi úton ez a 2,5 óra szerintem nagyon szép! És nem repedt, nem kellett vágni, és Biusnak nem is lett csúcsfeje. Olyan szép, kis szabályos volt (még nem volt 2 órás, mikor először láttam), mintha császáros baba lenne!
Úgyhogy tegnap ott voltunk este 8-ig, majd még a büszke Apával beszélgettünk, meg ittunk a Nagylány egészségére (én csak üdcsit:):):))

Millió puszi

porsika

Sziasztok!

Kész a bútor!a polcra már bepakoltam a fiókok még szellőznek mert nagyon új bútor szaga van.
nagyon szép!lesz majd fotó igérem amint bepakoltam.

Porsika most éppen nem izgulok,ilyen dolgok foglalkozatatnak:nehogy le ejtsem fürdetés után,hogy tudom megnyugtatatni stb...
hétfőn sok minden kiderül dokibácsinál,mondjuk nem éreztem megfordulást csak jobbra balra vándorlás van és mindig dudorodik v.melyik oldalon.

kedvenc zenéje megy Nelly Furtado :Say it right (mondjuk naponta hallja)

ma találkozok a Lányokkal beszámolok majd milyen volt!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Most csak annyit, hogy, Toti, Porsi, olyan jó titeket olvasni!
Komolyan mondom, visszatér az emberekbe vetett hitem, ha ilyeneket "hallok". :lol:

Marietta, Pinkiné, nektek egy kis pozitív energia:

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Jaj draga Lanyok,barcsak ugy mennenek a dolgok az eletben,hoyg ki kierdemei szerint kap jot vagy rosszat...
Sajnos nem :(
Nekem is volt mar sok kudarc az eletemben,sokfele,ahogy mindenkinek...es ilyenkor nekem is sok negativ gondolat IS megfordul a fejemben...de en,ahogy Toti is irta atprogramozom olyankor magam,az agyam,hoyg igenis ajot kell betaplalni es sugarozni kifele,es magunk fele,mert az igenis segit!Es eredmenyt hoz!!!Lehet ez barmi...nekunk noknek a legnagyobb feladat az elettol a gyermekvallalas ez teny,es ha ennek az ideje tolodik vmi miatt,az teljesen erthetoen nem osszehasonlihato masfele "gondokkal"...
DE amikor hallok ilyen sztorit pl,amit Marietta irt,hoyg vkinek igy vagy ugy lesz babaja,masnak,aki pedig annyira vagyik mar ra,meg keslekedik,akkor mindg arra gondolok,hogy nem tudhatjuk,hoyg neki mas teruleten az eletnek milyen kudarcai voltak...nem biztos az,hyog neki amugy fenekig tejfel az elete...o lehet,nem is vagyok annyira gyerekre,es ez megadatik neki,vizsont pl mindennel jobban vagyna egy tokeletes parkapcsolatra,szereto partnerrel,sok-sok figyelemmel,elmennyel...es ez pedig masnak adati meg....lehet,hoyg o egesz eleteben emiatt elsz pl boldogtalan,hoyg egy rossz,nem hozza valo emberrel kell leelnie az eletet....
Vagy akar egesz masban nem sikeres,pedig nagyon szeretne...
En hiszek Istenben,es hiszem,hoyg mindennek megvan az oka,ha sokszor nem is ertjuk miert....talan utolag rajovunk,de az sem biztos...Nekem nagyon fontos a hit,es sok mindenen atsegitett mar.Persze volt nekem is,hoyg azt mondtam,nem ilyet nem engedhet a Joisten,ha letezik..De en soha nem vesztettem el a hitem,kapaszkodot adott az eletben...
Persze aki nem vallasos,annak is biztosan van vmi amiben hisz...
Szerintem igenis nagyon fontos,hoyg pozitivan alljunk a dolgokhoz..
Pl a minap lattam a tvben az agykontrollrol egy kisfilmet...na pl en abban hiszek....es rengeteg embernel segitett kulonbozo dolgokban..
Ne haragudjatok,ha hosszu voltam..ugy szeretnek segiteni,erot adni nektek!!!!!!!!!!!!

Porsika,
baratnodnek hatalmas gratula!!!!!!Nagyon gyors volt a kislanyuk,es nagyon ugyesek voltak!!!DE jo nekik!!!A meretei meg tokeletesek!!!!!
Jelentem,megjott a dogad emailen :wink: Remelem mihamarabb el tudom olvasni!Koszonom!

Esztora,
jo talit mara!!!!!!!!!
En mar nagyon varom a butorrol a kepeidet :wink:
Almosnak zeneileg jo izlese van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma en mar megjartam az APEHet,postan jon majd az uj kartya,de addig is kaptam rola igazolast.2 perc volt,szerencsere 2en voltak csak elottem,uyghoyg hamar vegeztunk.Utana elmentunk Dragammal es vettunk jo sok sargadinnyet,barackot,meg epret :lol: :lol: :lol:
Holnap CTG,meg kenetvetel a dokimmal.

Szornyu ejszakam volt,alig birtam elaludni,2kor meg fent voltam,mar azon gondolkodtam,hyog kijovok olvasni.....de zatan valahoyg elaludtam.....
Most volt eloszor gyomoregesem...nagyon rossz volt :roll: Mondjuk ossze-vissza ettem este :oops:
Olvasom a Suttogo I.reszet,nekem nagyon bejon!!!!!!!!Olvastatok?

Jo meleg van ma is.....

Kép

Kép
arwen07

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?