Sziasztok!
Jaj draga Lanyok,barcsak ugy mennenek a dolgok az eletben,hoyg ki kierdemei szerint kap jot vagy rosszat...
Sajnos nem
Nekem is volt mar sok kudarc az eletemben,sokfele,ahogy mindenkinek...es ilyenkor nekem is sok negativ gondolat IS megfordul a fejemben...de en,ahogy Toti is irta atprogramozom olyankor magam,az agyam,hoyg igenis ajot kell betaplalni es sugarozni kifele,es magunk fele,mert az igenis segit!Es eredmenyt hoz!!!Lehet ez barmi...nekunk noknek a legnagyobb feladat az elettol a gyermekvallalas ez teny,es ha ennek az ideje tolodik vmi miatt,az teljesen erthetoen nem osszehasonlihato masfele "gondokkal"...
DE amikor hallok ilyen sztorit pl,amit Marietta irt,hoyg vkinek igy vagy ugy lesz babaja,masnak,aki pedig annyira vagyik mar ra,meg keslekedik,akkor mindg arra gondolok,hogy nem tudhatjuk,hoyg neki mas teruleten az eletnek milyen kudarcai voltak...nem biztos az,hyog neki amugy fenekig tejfel az elete...o lehet,nem is vagyok annyira gyerekre,es ez megadatik neki,vizsont pl mindennel jobban vagyna egy tokeletes parkapcsolatra,szereto partnerrel,sok-sok figyelemmel,elmennyel...es ez pedig masnak adati meg....lehet,hoyg o egesz eleteben emiatt elsz pl boldogtalan,hoyg egy rossz,nem hozza valo emberrel kell leelnie az eletet....
Vagy akar egesz masban nem sikeres,pedig nagyon szeretne...
En hiszek Istenben,es hiszem,hoyg mindennek megvan az oka,ha sokszor nem is ertjuk miert....talan utolag rajovunk,de az sem biztos...Nekem nagyon fontos a hit,es sok mindenen atsegitett mar.Persze volt nekem is,hoyg azt mondtam,nem ilyet nem engedhet a Joisten,ha letezik..De en soha nem vesztettem el a hitem,kapaszkodot adott az eletben...
Persze aki nem vallasos,annak is biztosan van vmi amiben hisz...
Szerintem igenis nagyon fontos,hoyg pozitivan alljunk a dolgokhoz..
Pl a minap lattam a tvben az agykontrollrol egy kisfilmet...na pl en abban hiszek....es rengeteg embernel segitett kulonbozo dolgokban..
Ne haragudjatok,ha hosszu voltam..ugy szeretnek segiteni,erot adni nektek!!!!!!!!!!!!
Porsika,
baratnodnek hatalmas gratula!!!!!!Nagyon gyors volt a kislanyuk,es nagyon ugyesek voltak!!!DE jo nekik!!!A meretei meg tokeletesek!!!!!
Jelentem,megjott a dogad emailen
Remelem mihamarabb el tudom olvasni!Koszonom!
Esztora,
jo talit mara!!!!!!!!!
En mar nagyon varom a butorrol a kepeidet
Almosnak zeneileg jo izlese van
Ma en mar megjartam az APEHet,postan jon majd az uj kartya,de addig is kaptam rola igazolast.2 perc volt,szerencsere 2en voltak csak elottem,uyghoyg hamar vegeztunk.Utana elmentunk Dragammal es vettunk jo sok sargadinnyet,barackot,meg epret
Holnap CTG,meg kenetvetel a dokimmal.
Szornyu ejszakam volt,alig birtam elaludni,2kor meg fent voltam,mar azon gondolkodtam,hyog kijovok olvasni.....de zatan valahoyg elaludtam.....
Most volt eloszor gyomoregesem...nagyon rossz volt
Mondjuk ossze-vissza ettem este
Olvasom a Suttogo I.reszet,nekem nagyon bejon!!!!!!!!Olvastatok?
Jo meleg van ma is.....