Sziasztok csajok!
Juli, üdv a fedélzeten! Sajnos abban a cipőben amiben most vagy itt már mind jártunk. De csak csatlakozni tudok a többiekhez, mert sok türelem kell ilyenkor a párjainkhoz. Idővel engedni fog, csak várni kell. Addig pedig segítség a gyorsteszt. Ha viszont annak ne adja az ég rossz lenne az eredménye, valószínű magától is menni akar majd megtudni a pontos értékeket.
..én ma egy hős voltam. 11 kémcső vért vettek le ma tőlem
Végre eljutottunk ugyanis a vérvizsgálatra az Állami Egészség Központ hematológiájára. Hát csak megjegyzem, hogy nem semmi lett az a kórház...nagyon modern. De várni viszont ugyanúgy kellett rendesen mint a kevésbé modernekben. Nekem éhgyomorra kellett mennem, a férjemnek nem. Odaértünk 7:30-ra és 9:50-kor szólítottak
Én már kettőt láttam az éhségtől, ráadásul még vizet sem ittam és később kiderült, hogy ihattam volna
Sosem szoktam rosszul lenni a vérvételtől, de most majdnem sikerült. Olyan fejfájást kaptam, hogy csuda! Nade a lényeg, hogy túl vagyunk
Eredmény sajna csak 6 (!) hét múlva lesz, így az inszem okt. vége, november eleje lehet legkorábban
Most ilyen önző módon csak magamról, mert még mindig fáj a buksim és megyek ledőlni megint.
T