Új privát üzeneted érkezett!

Fú... Closty mellett tényleg tilos a tea (valszeg a túlstimulálás veszélye miatt!)

Az íze tényleg pocsék... de ennyi szenvedésnek bele kell férnieKép
Vendég

Ja, closty mellett valszeg nem szabad, de minek is amellé még a tea? Kép

Nem okés az íze? Hát még jó is legyen? Kép

angel37

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni,hogy az uh-n a peteérés meddig látszik.?!Csak abban a pár napban?Ha később megyek orvoshoz akkor megtudja állapítani, hogy volt-e pé-m?!

Kókusz,Gizmixxx

Igéretes kis görbékKép

málna2162

Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek a problémám. 2005. augusztusban hagytam abba a Tri - Regol szedését. 3 honapig utana nem jött meg. Elmentem a nődokihoz. Elöször Norculutot irt ki, ezt 2 egymást követő hónapban szedtem, majd a 2. tablettás menstruáció 3. napjától Clostil..Augusztustól hőmérőzöm. Utána megjött normálisan 2 alkalommal is, volt Pé, a görbe is normális volt..már kezdtem megnyugodni..erre az utolsó görbe nem mutatott újból Pét. Kaptam megint a Norculutot, és miután megjött a 4. naptól Clostil..de se egy vér-hormon vizsgálatra, se ultrahangra se sehova nem küldött a doki. Csak megnézte a görbémet és irta ki a gyógyszert. Kérdeztem, hogy miért van hogy 2 alkalommal is minden rendbe gyógyszer nélkül.. és utána megint megzakkanak a hormonok. Visszakérdeztek, hogy ért e valamilyen stressz... Nagymamámnál rosszindulatu elváltozást diagnosztizáltak, édesanyám is pajzsmiriggyel bajlodik, és még az is befordít, hogy a saját dolgaimmal is olyan mintha egy helyben topognék..Van köztetek olyan, aki hasonló cipőben jár/t?Vagy tudnátok tanácsot adni...? estleg mail: judkreativ@citromail.hu
Előre is köszönöm...Judit
coolcaty

Málna,
a tüszőrepedés előtt látszik a domináns tüsző, repedés után pedig visszamarad egy kis folyadék, amit szintén lát az UH, de gondolom ez csak közvetlenül utána. Annál később sztem már csak progeszteronból lehet megmondani.

Coolcaty,
sajnos nem tudom, mit mondjak Kép
A gyogyi előtt normál ciklusod volt?

10 évig szedtem Tri-Regolt, és amint abbahagytam azonnal működött a természetes ciklusom. Bocs, tudom, ez most téged nem vigasztal.

angel37

Coolcaty, szerintem keress egy másik dokit, vagy kérdezz rá hogy nem kellene e megnézni a hormonjaidat. Mert azért Clsotit így kiírkáli nem nagyon szokás ..... Én is 10 évig szedtem a Tri-Regolt ugyanúgy jártam mint te. Illetve majdnem ugyanúgy. Nekem az első bogyómentes ciklus rendesen megjött csak utána hülyült meg a szervezetem, de nekem kiderült hogy magas a prolaktinszintem.

Csajok engem meg aggaszt ez a mai 37 fok ... Kép

Kép Kép
kokusz

Na jól elszállt amit írtam Kép

Szóval akkor mégegyszer....

Coolcaty, szerintem menj el egy másik dokihoz mert így mindenféle hormonvizsgálat nélkül nem szokták csak úgy felírkálni a Clsotit ... vagy említsd meg a dokinak hogy aggódsz a hormonjaid miatt. Én is hasonlóképpen jártam a Tri-regollal mint te, 10 évig szedtem de nekem az első bogyómentes ciklus még rendesen megjött, utána hülyült meg a szervezetem. Nekem kiderült hogy magas volt a prolaktinszintem .....

Lányok, szerintetek a mai 37 fokom miatt még van remény vagy már nincs ....

Kép Kép
kokusz

Kókuszka!
Szerintem még van remény. A 37 még elég magas. Ha drasztikusan csökken, csak több egymás utáni alacsony érték van, akkor már kevesebb.

Drukk++++++++++++

Kép

Kép
kamilla306

Coolcaty!Kép
Én is a dokiváltásra voksolnék.
Minimum egy vérvételre elküldhetett volna az orvosod.

Junko!Kép
Akkor bizakodjunk,hogy a HSG hozzásegít a sikerhez.

Kép
Kép
zsazsóka73

Kamilla

Kösz szépen a véleményt Kép

Kép Kép
kokusz

Sziasztok!

Tri-regolhoz nekem is volt szerencsém. 3 év után hagytam abba.
Cool! Szerintem is menj el egy másik dokihoz.

Gondba vagyok. Meg is jött meg nem is.Kép Hát nem én lennék, ha ez egyszerű eset lenne.

Bee
beebeey

Bee,
hogyhogy??? Pecsételsz?

angel37

Bee

az milyen? Barnázol?

Nekem meg hányingerem van ... boa ....

Kép Kép
kokusz

Sziasztok!
Csak nagyjából olvastamKépBocsika!Kép

A hőm ma reggelre 36.8,megtörve a sok napi 36.6-tKép
Holnap vizsga,és kérek sok-sok drukkot,és némi plussz észt-szükségem lenne ráKép
14 órakor gondoljatok majd rám!
Mindenkinek nagy puszi!!!
U.I:Már nagyon pánikolokKép

KépKép

KépKép
okr

Szorítok neked Okr!
Ügyi leszel, ne aggódj!
Aztán meg jöhet a pé. is szépen sorban! Kép

Kép
katica_75

Sziasztok!
Nagyon fura ez az uj Babanet! :?

Okr!
Sikerult a vizsgad?

Kép
Kép
ancsa81

Kriszti! :)
Hogy sikerült a vizsgád? Jelentkezz!!!

Én mégsem kezdem most a Closty-t.
Próbálkozunk két ciklust csak úgy.
zsazsóka73

Szia Lányok!

Nekem lehet, hogy anovulatios a mostani ciklusom. :cry: 18.cn és még semmi hőmegemelkedés! Nem tudom az mit befolyásol, de az utóbbi 10 éjszakám nem a megszokott volt. A lányom, aki eddig példásan aludt 3 hónapos kora óta egyedül a külön szobájában, most nem akar, lefekvéskor fél óra ordítás, aztán nagy nehezen elalszik, de éjjel többször felkel és át akar jönni a mi ágyunkba, ami előbb utóbb sikerül is neki. Innentől meg én nem tudok aludni, mert teljesen leszorít az ágyról és non stop mozog álmában. :x Teljesen ki vagyok facsarva. Az esélyes napokon csak 1x tudtunk együtt lenni :evil: , mert a húgom vizsgázik és pont azokon a napokon még az Ő 2 és fél éves lánya is nálunk aludt. Apa a nappaliban, mi meg 3-an a hálóban :(
Ezt a ciklust leírtam magamban.
Bár egy ismerősőm úgy lett terhes, hogy csak 1x voltak együtt. A lánynak az első szülése nagyon gáz volt, hatalmas baba, repedéshegyek, vákuum stb és azóta annyira fáj neki a sex, hogy csak ritkán csinálják. Már plasztikai műtéten is volt, de csak kicsit javult a helyzet. És mégis terhes lett. Jól időzítettek :D

Kép
Kép
sosi

Nem tudom felrakni a görbét, pedik 250 kB alá kicsinyítettem, mi lehet a baj?? :?: Azt írja ki, hogy a fájl formátuma nem megfelelő, pedig ugyanolyan, mint az eddigiek voltak :evil:

Kép
Kép
sosi

Zsazsó!

Most olvasom, hogy mégsem kezded el? Szerintem jól döntöttél. Ha úgyis minden rendben van...majd együtt kezdjük újra, de remélem nem lesz rá szükség, elég volt már a szivatásból.

Sosi!
Mi is csak egyszer voltunk az esélyes napokon. Én azt gondolom nálunk nem ezen múlik.

Kriszta!
Vizsga?

Monyó!
Hőd?

Tényleg fura ez az új babanet.
Az idő meg egyenesen kikészít tegnap még jó volt, ma meg megint eső. Már kezdem unni. És pont pénteken...

j.
Vendég

SZiasztok!

Ezt az új rendszert még szoknom kell egy kicsit! :)

Kriszta,
vizsga :?:

Junko,
hasonlóan érzünk az időjárással kapcsolatban!

Egyébként kivel mizújs? :wink:
angel37

Sziasztok!

Nagyon furcsa ez az új dizájn ... főleg hogy nem akar beengedni a régi felhasználónevemmel. És ezzel is elég nyögvenyelősen sikerült.

Nálam ma 1. cn :cry:
kokusz_

Sziasztok!

No jól megszívatott ez az új Babanet! :evil:
Mindig nagy kezdőbetűvel jelentkeztem be, és most meg kis kezdőbetűvel hajlandó beengedni. :( Erre cirka egy óra ment el.

No nem dühöngök! Alapvetően jó a kedvem.
Junko! Pick tegnap parádézott. Nincs hangom, hallásom, de megérte! :lol:

Okriszti! Lehet neked gratulálni?

Zsazsó :) Időnként jobb az amikor magad veszed le a terhet a válladról!

Igen, barnázok. Ez van. :( Nem vészes egyáltalán, de így negyvenakárhányadik napján már sok-sok pirosat szeretnék.

Csajszik! Hétvégén alapból nem szoktam jönni, de hétfőn meg megyek doktornénihez, így csak kedden jövök.

Kellemes hétvégét Nektek!

\blue{Bee}
beebeey

Junko! :wink:
Végülis nem én döntöttem így, hanem a doki.
De jobb is. Hátha így nyugiban összejön! Bízzunk benne!
Már kezdek besokallni a félidőben doki, terpesz, szép tüsző, tuti mnyh, együttlétek jókor, bizakodás, utána meg megjön.. :oops:

Bee!
Én is szenvedtem a bejelentkezéssel egy csomót.
De lassan mindannyian újra itt! :D

Angel! :D
Szia! :wink:
zsazsóka73

Sziasztok, köszi a sok segítséget a fertility-s programnál, ma teszteltem és pozitív lett!
Mindenkinek kívánok dupla csíkot!!!
Vio
vio

Vio!
Gratulalok!Problema mentes 8honapot kivanok! :D

Okriszti!
Miert nem jelentkezel????

Kép
Kép
ancsa81

Kép 1148126762.59.jpg

Sziasztok Csajok!

Kókusz!

Nagyon sajnálom, hogy most sem jött össze. Szerintem nekem is megfog jönni. :cry:
gizmixxx

[color=violet]Már megint sehol senki?????????? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :? :? :? :? :? :? :? :? [/color] Most el kell mennem egy kis időre de hamarosan visszajövök. Addig írjatok és írjatok és írjatok...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Biztos mindenki kint bulizik a napon. :oops: :oops: :oops: :oops:
gizmixxx

[quote="gizmixxx"]B írta:gizmixxxiztos mindenki kint bulizik a napon. :oops: :oops: :oops: :oops:
gizmixxx

Ezt nagyon nem értem!!!!!!!!!!!
gizmixxx

Sziasztok! Köszi a választ és a biztatást..már csak egy jó dokit kellene Debiben találni. Tud valaki ajánlani. ..Clostil alatt egyébként hogy kellene alakulni a görbének? Van valami eltérés? Pl míg 5 napig szedem akkor mennyinek kellene lenni a hőmnek és utána van valami különös?J
coolcaty

Sziasztok!

Gizmix

Szurkolok neked ezerrel .... 8) ebből még bármi lehet.

Coolcaty

Nekem a closti megemeli a hőmet elég rendesen azalatt az 5 nap alatt amíg szedem, de ha jól tudom általában ez így van mindenkinél. Utána visszamegy a normál értékre majd peteérés után megy fel 37 fölé ... de szerintem ez is egyénenként változik.
Dokit sajna nem tudok ....

Nálam tegnap niagara volt, totálisan rosszul voltam a mensitől. Úgy szédelegtem mint egy őszi légy, ma már jobb volt a helyzet valamivel.
kokusz

Kokusz!
Nagyon sajnálom :(
Remélem,ma már jobban vagy.

Vio!
Nagy-nagy gartula :D :D
Mikor mész orvoshoz?
takido

Sziasztok!

Új babanet?!! Hát nem is tudom, hogy jó vagy sem!

Új kismamiknak grautula!
Többieknek millió drukk!!!
Kriszti hogy sikerült?? Gondoltam ám rád!!
Angel!? Veled mi van??? Vészesen közeledik ám a te időd is!!
Többiekkel mi van?
Junkó, Tonti, Ancsa, Kamilla, Zsazsó!!? Ahogy nézem elég kihalt a topic. Mondjuk nem is csoda! Itt a tavasz végre. Kint lehet tevékenykedni. Engem ilyen téren sok öröm ért mostanában. És nagyon örülök, hogy egy picit sikerült kigyógyúlnom a beteges akarásból. Már nem gondolok annyit rá, csak ha nincs semmi dolgom. Sajna nálam lehet, h ez egyfajta pótcselekvés, hogy ha nincs semmi dogom akkor ezen őrlöm magam. Így most a tavasszal kint egy csomó dolgom lett, megvizsgaidőszak stb... Így nincs időm törni a bucimat. Szóval csak azt akartam mondani, hogy aki olyan beteges mint én, az próbáljon meg új célokat kitűzni maga elé és máris nem lesz olyan rossz. Annyira kivi vagyok rátok, h néha azért bekukkolok mi újság van! Már mondtam apának is hogy végülis nekem nem ez a babatéma hiányzik hanem Ti! Gondoltam már rá,hogy keresnem kéne valami jó kis fogyókúrás topicot és akkor nem fogtok hiányozni. Csak nincs nagyon időm ilyen topicot keresgélni, meg lehet nincs is ilyen forgalom mint itt. Szóval sokkal naposabban látom a világot mostanában. Olyannyira sikerült lekattannom a dogról, hogy akció után már rohanok is zuhizni. A párom meg sajnálkozik.

Puszi mindenkinek!

Ildi
Vendég

Szia Kokusz!

Köszi a biztatást, de már nagyon nem reménykedem, a mai hőm 37.
Holnapután minden kiderül.
:!: :!: :!: :!:
Szerintem most sem jött össze, elég ingerült vagyok két napja ez nálam tipikus tünet a meso elött. :evil:

Tildi!

Teljesen megértelek. Én is átéltem! De én csak a munkahelyemen tudom felejteni a témát. Lehet, hogy azért dolgozom ennyit tudat alatt. :idea:

Angel, Okr, stb merre vagytok? :?: :?: :?:
Üdv mindenkinek.
gizmixxx

Hello!

En itt vagyok csak sz@rakozik a gepem meg sok dolgom van, a fiam beteg meg mindig, sot meg jobban, alig kap levegot, csutortokon el kellett vinni az ugyeletre annyira fulladt es oxigenmaszkot tettek ra. :cry:
Ha valaki nem emlekezne ra bronchitisze van.
6 fele gyogyszert kell szednie jo egy honapon keresztul. :cry: es ket hetente ellenorzesre kell vinni.
Lanyok egy nagyon kinos kerdes de kivancsi vagyok a velemenyetekre.
Ugye most sokat kell jarnunk a dokihoz es hat annyira jokepu hogy csak dadogok a jelenleteben es nem tudok a szemebe nezni O meg mosolyog ezerrel, gondolom jot derul rajtam. :oops: :D
Arra gondoltam hogy dokit valtok de amugy olyan aranyos a fiammal es nekem is mindent elmagyaraz, lerajzol stb. Ti mit tennetek a helyemben? Ugy szegyenlem magam!!! :oops: :mrgreen:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tlidi!
Orulok hogy sikerult tuljutnod rajta! :D
Megvagyok en is!Kb.8.cn-on tartok!

Tenyleg nagyon kifogytunk mostanaban! :cry:
TESSEK JELENTKEZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

SZiasztok!

Hát csajok, nálam nagyon nyögve működik ez az új babanet! Iszony lassú, és alig akarta kirakni az ablakot, amiben hozzá tudok szólni! :x

Tlidi,
De jó, hogy így érzel! :) Azért gondolom rajta vagytok a dolgon! :D
Mióta kiderült, hogy Kaáli lesz, azóta én is hajlandó vagyok felállni akció után! :mrgreen: Mellesleg a doki szerint nem segít a kispárnázás! :wink:
Igen, igen, vészesen közeleg! Jövő csütörtök!!! :shock:

Tontica,
jobbulást Rate-nak!
Dokibácsi-ügyben? Én maradnék... :mrgreen:

Kókusz,
niagara :(

Gizmix,
mi a mai helyzet? :wink:

Ancsa,
most merre vagy? :)

Kriszta???
Jelentkezz be, hogy mi van már!!! :wink:
angel37

sziasztok.

Beugrok egy picit.

Ildi,jo neked hogy idaig eljutottal,nekem meg nem megy.Talan ahogy az ido halad konnyebb lesz,de most meg nem adom fel hogy akkor is lesz babam.

angel,huha hogy rohan az ido.nemsokara kaali,aztanm angelbaba amit mi agyon fogunk dicserni :P

kokusz.sajnalom az 1 cnt.talan a kovetkezo honapban.

tontika en maradnek a dokinal.Ha rendesen elvegzi a munkajat,tehat torodik a fiaddal akkor nem szamit mit gondol.Szerintem.

junko.nem igazan merem a homet.Tegnap mertem akkor 36.8 volt.
ja es vagyok olyan hulye hogy mar teszteltem.
csutortokon :!: 6 ik dpo-n :lol: teszteltem egy nagyitoval lathato halvany csikot,ferjem is latta.ez 10 es erzekenysegu teszt volt.
aztan tegnap megismeteltem egy 25 os erzekenyseguvel ami sik negativ lett.
ma vagyok 10 ik dbo-n :)
monyoka

sziasztok.

Beugrok egy picit.

Ildi,jo neked hogy idaig eljutottal,nekem meg nem megy.Talan ahogy az ido halad konnyebb lesz,de most meg nem adom fel hogy akkor is lesz babam.

angel,huha hogy rohan az ido.nemsokara kaali,aztanm angelbaba amit mi agyon fogunk dicserni :P

kokusz.sajnalom az 1 cnt.talan a kovetkezo honapban.

tontika en maradnek a dokinal.Ha rendesen elvegzi a munkajat,tehat torodik a fiaddal akkor nem szamit mit gondol.Szerintem.

junko.nem igazan merem a homet.Tegnap mertem akkor 36.8 volt.
ja es vagyok olyan hulye hogy mar teszteltem.
csutortokon :!: 6 ik dpo-n :lol: teszteltem egy nagyitoval lathato halvany csikot,ferjem is latta.ez 10 es erzekenysegu teszt volt.
aztan tegnap megismeteltem egy 25 os erzekenyseguvel ami sik negativ lett.
ma vagyok 10 ik dbo-n :)
monyoka

Sziasztok!

Gizmixx

na mi a helyzet? Az a tegnapi 37 még nem olyan rossz ....

Én már jól vagyok, lelkileg. Tegnap kezdtem a 3. Clostis ciklust ....

Monyoka

:D szurok ezerrel .....

Tlidi

Irígyellek, hogy sikerült lekattannod a témáról ... nekem még nem igazén akar menni. De amit írtál, hogy új célok kellenek az nem rossz.
kokusz

Sziasztok!

Gizmixx

Monyoka

Tlidi

Irígyellek, hogy sikerült lekattannod a témáról ... nekem még nem igazén akar menni. De amit írtál, hogy új célok kellenek az nem rossz.
kokusz

Sziasztok!

Gizmixx

Monyoka

Tlidi

kokusz

Sziasztok!

Gizmixx

Monyoka

Tlidi

kokusz

Sziasztok!

Gizmixx

Monyoka

Tlidi

kokusz

Sziasztok!

Gizmixx

Monyoka

Tlidi

kokusz

Sziasztok!

Gizmixx

Monyoka

Tlidi

kokusz

Hát csajok ez az új babanet tiszta dili, én csak egyszer küldtem el az előzőt :D
kokusz

Sziasztok! :wink:
Mi ez a pangás? Sehol senki? :?
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?