Új privát üzeneted érkezett!

Bbilona!

Svájc?Én is megyek veletek.Tessék ám kikapcsolódni!És ha meg van a határozat onnantól gyorsabban mennek a dolgok????
m. reni

ilonka, nyaraltok-kirándultok svájcban?
de jó lenne mán az a határozat.....na pörgessünk az idő kerekén :wink:

Kép
kicsiboris

Boriska,

Nem, ez egy sima genetikai azaz morfologiai ultrahang ahol minden kis testreszet, belsö szerveit jo alaposan szemügyre veszik. :D

Erzem mar en is a mozgasokat 15+4 ota de van olyan, hogy pl. napokig semmi vagy pedig nem vagyok benne biztos, hogy azt erzem-e. Persze tudom, hogy csak par het es ficeregni fog eröteljesen! :wink:

Ilonka,

Köszönöm szepen! :D Svajc gyönyörü, erezzetek nagyon jol magatokat!

Reni,

Nagyon szep neveket valasztottatok! :D Hamarosan Te is tudni fogod a nemet! :D

Kép
Kép
jucmuc

katata, előszedtema papírost amin a te tanácsaid állnak (mi nézzünk meg címmel), aztán kaptunk könyveket és tanácsokat is. Lichtensteinnél kezdjük, északon haladunk az idő megadja majd mennyit láthatunk. Nézegetem én is az időjárást (beraktam a kedvencek közé az oldalt amit ajánlottál hozzá), jónak ígérkezik. Majd mesélek.

reni, ugye milyen jó is nekünk? Tudom ám! Ha megvan a határozat, akkor kell kihasználnunk a kapcsolatot ami az ölünkbe pottyant, hátha gyorsabban történnek majd az események és nem kell beállnunk a sor végére.

Jucmuc, köszi jó lesz az tuti.

Ez a névtéma, ez tetszik ehhez hozzá tudok szólni :wink: András, Ábel, Viola nekünk ezek vannak, illetve a mi gyerekeinket így fogják hívni.

zel, már biztosan hányingeres kismama, úgy mint sapé, kamilla.
Vagy nem megy az ilyen gyorsan?
bbilona

Sziazstok!!

Köszönöm,a szíves fogattatást,aranyosak vagytok!!!! :wink: És köszike a drukkokat!!! :wink: Legyen szép napotok!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Beszéltem a dokival, jövő héten kedden kell reggel vérvételre mennem. Az lesz az első és utána még gondolom lesz és utána már ébresztenek is két babót nekünk! :D
katata

Sziasztok!
Lánykám tiszta nyűgi volt délelőtt. Most meg agyon harapott. Lepasszoltam Anyósnak, mert a spenótot el kéne tenni télire, most még gyönyörű. Vele meg képtelenség...:) Nemsokára viszi sétálni.

boriska: A neve anyakönyvvezve lesz Borka?? Mert a második lánykánknak ezt a nevet szeretném adni ! :) Még fűznöm kell Apát, de úgyis úgy lesz, ahogy én akarom! :)
Fiúnevünk nincs :) Ill. Apának András

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ilona!
De jó utazhattok!!! Mikor mentek? Remélem megvárod míg megszületik Gergő! :D

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andi, én is izgulok kicsit mi lesz ha elutazunk mikor Gergő világra jön. Úgy szeretnék én lenni a hírhozó, már olyan jól elterveztem. Kedden indulunk, de tudod mit fájó szívvel, de lemondok róla ha ezen múlik a kívánt súly elérése.
bbilona

bBILONA!

Nagyon szép neveket találtál :lol:
Nagyon tetszik :lol:
Az ismeretség szerintem nagyon sokat számít mindenhol :wink:
Kedden utazók?Kivel fogok én diskúrálni? :lol:
A kis borsókám nem akar megmozdulni,de lehet,hogy mozog csak a zsírpárnáktól nem érzem :lol:

Katata!

Tiszta izgi ,mindjárt itt az idő! :lol:
m. reni

A Meril és a Martin is szép nevek, olyan varázslósak, majd téged is jól elbűvölnek meglásd.
Babamocorgásban nem vagyok jártas, de úgylátom azonos "gondokkal" küzdötök. Mozog, nem mozog, buborékok a pocakban, hasfájás jó hogy így kb. azonos korúak a lurkók jól ki lehet őket már most dumálni. :wink: Biztosan érzik, hogy minden rezdülésük számon van tartva.
bbilona

bbilona!

Igazad van,bocsi nem akatalak bánatani evvel a magzatmozgással.Tudom bizti rossz neked.
De már más nevünk van.MARTIN ERIK,LAURA ZOÉ. :wink:
m. reni

reni, engem nem zavar, szerintem klassz hogy van hol ezeket az apró női dilemmákat megbeszélni. Apukák ezen rosszul vannak, tudom. Tehát nem bántottál meg, csak sajna segíteni nem tudok, pontosabban belekotyogni, pedig az olyan nagyon jó (nekem legalábbis, mást lehet hogy idegesít) :wink: .
Szépek a nevek. Miért kettő-kettő? Olyan sokan adnak két nevet, jó ez? :D .
bbilona

ILONA!
Kedden? Vagyis holnap?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Andi.
jövő kedden mennek Ilonáék, vagyis jönnek ide nyaralni. :wink: Ne izgulj, addig még megszülhetsz bőven!!! :lol:
katata

Bbilona!!!

Jól látom örökbe fogadtok!!!??És már meg is van hogy kit?? :wink: Remélem nem haragszol ,hogy ilyeneket kérdezek!!!!Sógórnőmék is örökbe fogadnak,gólyahír alapítványon keresztűl,kb fél éve vannak a listán és még 3 évet min várniuk kell!Pólyás babát szeretnének,vagy testvér párt!!! :) Mi is gondoltunk erre,de elöbb megpróbálunk még egy pár inszemet,meg ha kell lombikot!!!!Drukkolok neked!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Vagyok ám, olvaslak benneteket. De Annától napközben sokmindent nem tudok csinálni, mert nagyon anyás. Ráadásul folyton fel akar állni és sétálni. Naponta többször végigsétáljuk a lakást.
Mágnes kérdezted hogy hol fürdött Anna: Alsópáhokon voltunk.
Kicsiboris: Gratula a kislányhoz!! Megmondtam Nem!!??
Szupi hogy a vizsgálaton is minden rendben volt. Pihenj sokat!
Jucmuc nálam is igy volt a mozgása a picinek. Először 15 hetesen buborékot éreztem majd 1-2 hétig semmit majd utána beindult 20 hetesen már nagyon éreztem amikor egy kád meleg vizbe belefeküdtem. Na akkor beindult.
Zel hány babócát kaptál vissza? Pihenj sokat!
bgyöngyi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot, sajnos nincsenek jó híreim. A doki látott ugyan petezsákot, de a hormonjaim nagyon rosszak lettek, a hcg kb negyede annak, mint amennyinek min. lennie kellene, a progi pedig a tizede.

Kaptam ultrot, 3x2-őt, de elmondta a doki, hogy ez szinte esélytelen, szépen meg fog jönni a héten.

A hasgörcseim elmúltak (talán az ultrotól? ), de a tesztem ma reggelre elhalványodott.

Olyan rossz volt, amikor a doki kimondta, hogy "ez egy biokémiai terhesség volt" :cry:

Azért próbálok pozitívan hozzáállni, hisz még így is bíztató a dolog a továbbiakhoz, hisz spontán is működik a szervezetem valamennyire. A másik, hogy inkább a 6. héten járjak egy ilyen helyzetben, minthogy a 15. héten menjen el a baba.

Köszi szépen a drukkot mégegyszer mindenkinek, rendik vagytok! :)
dóri797

Ó Dóri,
ne már!!!!
Mi az, hogy biokémiai terhesség?? :shock:
Nem lehet, hogy csak később fogant meg és azért alacsonyak az értékek még? Lehet, hogy nem 6 hetes vagy, hanem csak mondjuk 4. Hiszen lehet, hogy nem középidőben volt péd. Nem????
Azért ne add még fel!!! Hátha!!! Nagyon szorítok!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
katata

dóri, ohhhhhh, hát tényleg jobb korábban pofára esni, mint később mikor már úgy gondolod hogy elmúlt a 12 hét és minden ok, de a fene egye meg az egészet :x Most kell ügyes legyél, hogy felállj és küzdj tovább, kitartást kívánok hozzá!

andi, katata jól mondja jövő kedd, még egy hétig boldogítalak benneteket.

gyöngyi jó hogy bekukkantottál, hú akkor most jön a szekrémyrámolás, edénycsörgés és hasonló finomságok. Ne felejtsd el a szekrényeket a falhoz csavarozni, állítólag a gyerekek beleállnak a fiókokba :wink:

nyunyi, ezek nem igazán jó hírek, remélem nekünk nem kell 3 évet várni. Mi mostanság kell mekapjuk a határozatot.
bbilona

Dóri:
Nagyon sajnálom! De igazad van, ha már be kell következnie, inkább most, mint később, amikor már tervezgetsz, vásárolnál. Így akkor műteni sem kell, mert felszívódik magától?
Na akkor viszont a következő hónapra gyúrjatok! Ugye nem kell kihagynotok egy hónapot sem?

Drukkoljatok, hogy ma jó idő legyen, megyünk babatalira! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Dóri, úgy sajnálom! De hátha van még egy kis esély.
És tényleg biztató, hogy tudsz terhes lenni, erre emlékszik majd a szervezeted, és könnyebben fog menni. A húgomnak is volt "előterhessége", és két hónap múlva újra babás lett, és akkor már minden rendben volt! Sok sikert, azért ne hagyj itt minket :lol:

Ilona, és mennyi időre mentek Svájcba? Biztos nagyon jó lesz :lol:
És mi a helyzet a spontán hónappal? Látom a vége felé közeledsz :?

Nyunyi, mi volt az UH-n?

Kép
domo

Dóri!

Én is sajnálom :cry:

Bbilona!

Te ma indulssz??? Kép

Pandácska????
m. reni

reni, ez nagyon édes :D Egy hét múlva, de már az utilaput beszereztem.
bbilona

Képzeljétek ma voltam állásinterjún, és fel is vettek. Két hét múlva kezdek, ami remek, csak kicsit meg is ijedtem. Mi lesz most az inszemekkel???

Tamara, kapok tőled levelet? :lol: (minden sürgetés nélkül :lol: )

Kép
domo

Tamara, már meg is kaptam :lol: Köszönöm!
Ennyi egyelőre elég, majd ha lesz időd, várom a hosszú verziót!

Kép
domo

BBILONA!

NAGYON FOGSSZ HIÁNYOZNI!!!jÓ PIHENÉST Kép

DOMO! GRATÚLA
m. reni

domo, te milyen ügyes vagy! Mi leszel? Rendesen bejelentenek? Figyelj neked lehet nem is kell több inszem, most ez olyan nagy változás lesz az életedben, a pszichéd is helyreugrik és azonnal babás leszel! :wink:
bbilona

Rendesen bejelentenek, és végre elég jó pénzért, és egy kisebb cég (ilyet szerettem volna) pénzügyi asszisztense. Egy hibája van, hogy elég messze van, de legalább lesz időm olvasni a buszon :lol:
A pszichémnek már kellett, de azért az inszemet is megpróbálom majd megoldani.

Kép
domo

Kata!
Ti nem Angliában éltek? Hozzátok is ellátogatnak Ilonáék?

Ilona!
Ha nem bánod, én még nem szeretnék keddig megszülni! :lol:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

dóri, én ezt már nem értem....hogyan lehet ez? és a teszt? az ki is mutatta..ez a biokémiai izé nekem is kínai :roll: de nagyon gondolok rád, talán még van egy kis esély..mert a petezsák az ott van!! többeket ismerek akiknél hasonló volt, láttak petezsákot de a hormonok miatt ugyanezt mondták....és közben ott volt a baba...szóval fel a fejjel!!!

domo, nagyon szupi, hogy találtál melóhelyet én is értékelem a dolgot, manapság iszonyúan nehéz jó munkahelyre lelni, ráadásul jó keresettel...az inszemeknél ugyis csak egy nap ami fontos a pihi/fekvés szempontjából, szabit is kivehetsz :lol:

Kép
kicsiboris

Andi,
én Svájcban élek!! :)
katata

Kata!
Bocsánat, teljesen abban a hitben éltem, hogy Angliában. Nagyon irígyellek, teljesen más lehet ott az élet. Arról nem is beszélve, hogy Európa legbiztonságosabb országa. Azt hallottam viszont, hogy elég nehéz beilleszkedni. Igaz ez?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andi, megbeszéltük, én is azért drukkolok hogy Gergő minél tovább a pocakodban maradhasson, ha már a zsírküldés nem sikerült túl jól :wink:

Figyi:katata, Svájcban lakik

domo, akkor most lesz egy állásod ahol érzed hogy szükség van a munkádra, és nem gyomorgörccsel kezded a reggelt, és még rendesen be is jelentenek és ha a kollégák is rendben akkor ez a tökéletes állás.
Olvasni jó, ezt szerettem én is a HÉV-en, autóvezetés közben sajna ez nem megy, kidobott idő.
Azért az inszemek miatt nem irigyellek, engem mindig elengedtek be sem kellett jelentem mikor, meddig merre, de így is nagyon zavart sokszor 2 naponta kellett uh-ra menni, nehéz dió. Remélhetőleg ezt is megértik majd. Gondolom nem tudnak róla.
bbilona

Sziasztok Lányok!!!!

Dóri!!!

Nagyon sajnálom!!!! :(

Én se vagyok túl boldog,mert még nem oké a dolog,mától napi 2 merionalt szurok péntekig,és uh pénteken!!!!Remélem péntekre már oké lesz a dolog!!!! :roll: Na most megyek,majd még jövök estefele!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ilona, dehogy tudnak. Majd kitalálok valamit... Abban legalább szerencsés vagyok, hogy jól reagálok a gyógyikra, és mindig elég volt egy UH (9 vagy 10. nap), és már mehettem is inszemre. Szabival is meg lehet oldani, de egy idő után gyanússá válik...

Nyunyi, péntekre minden OK lesz :lol:

Kép
domo

nyunyi, lassan fejlődnek a tüszők? Ne aggódj minden rendben lesz! Én is így voltam folyamatosan inszemről inszemre emelni kellett az adagot, majd váltani a szert. Gondolom a szervezet ehhez is hozzászokik, de a dokik trükkösek nem hagyják ezt annyiban :wink:

domo, na mindjárt gondoltam. Tényleg szerencsés vagy, de remélem az lesz amit először írtam, és elfelejtheted az egész tüsző társadalmat, meg a BMC-t! :wink:
bbilona

csajok, most néztem a betétemet (bocsi, ha ízléstelenke vagyok..csak izgulok), és elég sok színtelen cucc volt benne...
akik már szültek babát segítenétek? milyen a szaga a magzatvíznek? annyira félek....remélem nem az folyik..

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Dóri úgy megörültem neked, aztán meg el is szomorodtam. :( De az mondjuk igaz, hogy az is nagyon sokat számít az ember lelkének, hogy tudja, hogy képes rá spontán is!

Domo! Gratula az új állásodnak. Nekem is jól jönne már valami izgis meló, mert én spec halálra unom bent magam.

Boris! Sajna nem tudok segíteni, de remélem, hogy nem magzatvíz. Nyugi! És figyeld, hogy jön-e még.

Most épp én is folyamatosan vizsgálódok a klotyón, mert tegnap volt valami barna izé, amiről sokan mondják, hogy természetes meg minden, de azért nem voltam túl boldog tőle. Mostanra úgy néz ki elmúlt.

Zel! Küldök neked egy kis babaragit!++++++++++++++

Kép

Kép
kamilla306

kicsiboris, kamilla ne izéljetek már :? Neml ehet semmi baj!
Hátha tudnak a tapasztalt rókák segíteni, most már én is kíváncsi vagyok :shock:
bbilona

bORIS!

Szerintem mindenképp,hívd fel a dokidat!!!!!Biztos nics semmi baj,de ilyenkor egy orvos a legmegnyugtatóbb!!!! Kép
m. reni

Andi,
így igaz, nem nagyon szeretik a külföldieket, maximum, ha turisták, ezért is tervezzük a hazaköltözést. Nagyon szép ország, de kirándulni érdemes idejönni. Persze azért sokaknak sikerül jól érezni magukat lakva is. Nekünk nem nagyon....

Boriskám,
passz, majd jönnek az okosok.Az biztos segít, ha megnyugszol és felhívod a dokid!

Kamillla,
nyugi,rendben kell lennie mindennek!!! Muszáj!!!!
katata

Sziasztok!

Boris!
Nekem is volt ilyen, én is beparáztam, felhívtam a dokimat, és azt javasolta azonnal induljak a Klinikára.Sajnos így szemmel nem lehet eldönteni, hogy magzatvíz e, vagy esetleg vizelet. Un. páfrány tesztet tudnak csinálni amivel egyszerűen tisztázható a dolog.De addig is a gyógyszertában kapható egy olyan speciális betét(ezt a későbbiekre ajánlom) ami a magzatvíz szivárgást kimutatja.Sajna a nevét nem tudom, de ha megkérdezed a gyógyszerész biztosan segíteni fog.Egyébként mivel neked amniod volt nem elképzelhetetlen, hogy magzatvíz!Én azonnal mennék a dokimhoz!Inkább legyen egy potya utad hozzá, mint hogy baj legyen!Pihenned kell sokat!Gondolatban veled vagyok!Írj, hogy mi volt!Aggódom érted!

Sonjus!
Ó, most olvastam, sajnálom! :cry:

Kép
sapé

Boriska!

Szerintem is hivd fel rögtön az orvosodat! Biztos, hogy minden rendben van de igy legalabb megnyugszol. A böseges kremes folyas terhesseg alatt teljesen termeszetes ha nem ilyen akkor hivd a dokit!

Dori!

Nagyon sajnalom! :( De hidd el hamarosan ujra babas leszel nekem is van baratnöm akinek bio-kemiai volt es ra ket honapra ismet terhes lett.

Kép
Kép
jucmuc

Boris!
Egyetértek Sápéval! A magzatvíz színtelen, szagtalan, híg folyadék, a sima folyásnak van szaga és sűrűbb állagú. Remélem jó hírekkel térsz vissza.

Kata!
Kár, hogy nem jött be nektek, pedig biztos jobb ott az életszínvonal. Mi is jobban élnénk pl. Németországban csak mi beszariak vagyunk és nem merünk neki vágni. :?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Kukuccs!!!

Köszike a drukokat nektek!!!!

Boris!!!

Szerintem is hívd a dokid inkább menny be minthogy baj legyen!!! :roll: Remélem minden oké lesz!!!Drukkolok!!!

Mára elköszönök!!!Jóccakát nektek!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Csak gyors bekukk! Apa felelőtlenül a gép előtt hagyott. Vagyis eddig felolvasta, mit írtatok. Nagyon jó volt, mert még érzelmeket is tett bele rendesen. A felkiáltás felkiáltás volt, a asóhaj, shaj. Nagyon jól szórakoztam. Ne haragudjatok, ha nem írok mindenkinek, de sietek, mert azt mondta a kincsem, hogy mire visszaér, nem akar a gép előtt látni...
Kicsibé! Menj dokihoz! aggódok!!!

Szóval hétfőn két babát kaptunk vissza. A megtermékenyítés ICSI volt, majd erre a beülti előtt jött egy kis AHA, mert erősek voltak burkok, nem tudott volna a babánk megtapadni. Aztán nem sikerült a méhszájamat simán nyitni, így kicsit fájdalmas mószert kellett alaklmazni. De a csúcs Dévai doktor két óriási puszija volt, ami annyit jelent, hogy két puszi= két gyerek. Ő mondta.
Pihenek, fekszek, sétálgatok a lakásban és az udvaron.

:cry: Fagyibabánk nem maradt, mert hétfőre három picurka maradt... de hiszem, hogy ez a kettő fantasztikus két kis tökös lesz!

Apa simogatja a pocimat és beszélget velük... Imádom.

jaj, menek.. Jövök majd még! Puszilok mindenkit!!!!!
Szeretlek titeket!!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Boris!
Hívd a dokidat!!! Én is Sapéval értek egyet, nem játék, pláne egy ilyen vizsgálat útán. Gyere a hírekkel és tessék komolyan venni a pihenést.

Dóri!
Sajnálom! Én sem tudok más biztatót írni, mint hogy nem feladni!

Babszi!?

Andi!
Nagyon eltelt az ídő, most a ti babátokra várunk! Hogy vagytok?

Mi jól vagyunk, végre hűlt az idő. Ma délután sétáltunk egy nagyot és jót aludt picurkám. Igaz nem is tért észhez, mert felébredt 18.30.kor és már alszik is. Fürödtünk,ettünk és vissza aludt.Kíváncsi leszek mennyit alszik és ha felébred éjszaka enni mennyit lesz fent. remélem nem sokat, mert az éjszakai kelést nehezen bírom, pláne, ha 3 órákig killodunk, mire vissza alszik.

Jó éjt!

Odry

Kép

Kép
odry

Zel!

Most olvastalak. Nagyon örülök nektek és szorítok!
Mi is mindig beszélgettünk a pocakkal, nagyon aranyos a párod!
Így tovább és mi meg rettentően szorítunk értetek!

Puszi

Kép

Kép
odry

Zel,
Mennek a babatapik :wink:

Dóri,
Nem is tudok mit mondani azért még drukkolok neked!!

Kata,
Biokémiai az amikor elkezdődik a terhesség de nagyon az elején le is áll ilyenkor kimutatható de alacsony a hcg.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?