Új privát üzeneted érkezett!

Orsi :)

Már csináltam egyet, de PNG image-ben van és azt nem akarja ide feltenni. :(

Egcsi
egcsi

Nesze neked új rendszer, mindjárt 3X küldtem el. :lol: Bocsi.
Majd kitalálom hogy kell, most felébredt a banda...
egcsi

Egcsi: Ha lilypie-on csináltál, akkor nem az első (HTML) hivatkozást, hanem a másodikat (asszem Ezcod?) kell bemásolni a profil "aláírásom" ablakába.

Puszi:

Jovi

Ui. Fél éve ilyenkor nyiszálták ki belőlem a méhszájvarratot :)

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Amin megfeküdtem, amikor új fotót akartam tenni profilképnek: MAX!!! 80x80pixeles lehet:-))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Halihó!

Sikerült! Nem vagyok olyan béna. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hahó!

Nagy itt a pangás! Persze ilyen jó időben!

Lujza :)
Hogy vagy ? Mi újság veletek? Volt már amniocentézis? Most látom az avatarképeden, hogy Boti már jár, és nem is számoltál be róla! Nagyon nagy fiú már Ő is!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok lányok!

Ide is bekukkantok gyorsan.
Hihetetlen, hogy szalad az idő, már a 30. hetet tapossuk, tegnap mérték a kiscsajt, 1650 gr-ra saccolta a gép és doki bácsi szerint szép nagy baba lesz( 4 D-vel is megnézettük, kiköpött Jocika :lol:

Minden csemete nagyon édes, sajnos nem sok időm van visszaolvasgatni, kivel mi történik mostanság, Besztinek hatalmas gratula a pocaklakóhoz! :lol:

puszi mindenkinek!
Kirri

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok,
sajnos a vírusvédelmünkkel komoly gond volt, így nem tudtam jönni. Hétvégén sikerült végre helyreállítania a férjuramnak.
Micsoda új imidzs!! Úgy látom bele kell húznom, ha nem akarok a szép képes bejelentkezéseitektől elmaradni.. csak ne lennék ilyen anti-pc guru :twisted:

Megpróbálok visszaolvasni, ameddig Ádámka békén hagy.
Nálunk a legnagyobb újság, hogy a Kismacink megfordult (hasról hátra) és hogy ebédre főzeléket vacsorára pedig gyümölcsös tejpépet eszik, mint a "nagyok". Étvágyával továbbra sincs baj.
Pár napja úgy "beszél", mint egy földönkívüli (berreg, röfög, nyekereg, kattog), lehet, hogy tényleg félig ufó. Majd megkérdezem Kovács dokit. :lol:

Jól betojt az idő, pedig már kezdtünk örülni, hogy ki lehet települni a kertbe...

Na megyek visszaolvasni, meg képekkel bénáskodni.
Megpróbálom föltenni a mosolyt, amitől lepadlózok.

Virág Kép
virág33

Virág :)
Hát ez a mosoly... és ez a nézés...Annyira édes :lol: Készülj fel, nagy huncut lesz a fiatalemberből! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

próba

Virág

KépKép
virág33

Már csak az Avatar-ral van bajom: a 80X60pixelest nem engedte fel, a jelenlegihez meg nagyító kellene...

Virág, a pc guru :evil:

KépKép
virág33

Egcsi: komoly esély van rá :lol: Hát még ha élőben látnád, ahogy elmosolyodik, aztán félrebillenti a fejét majd megemeli és hangosan kacag egyet. Gőzöm sincs honnan vette, tőlünk ilyet nem láthatott... A te Bercid viszont óriás - igazi férfivé cseperedett.
Épp ma sajnálkoztam rajta, hogy egész életemben azt vártam, hogy kisbabám legyen, aztán hipp-hopp pár hónap és már nem is baba, hanem nagyfiú.

Virág

KépKép
virág33

Cat és persze mindenki:)
Most jöttünk 4D-ről és kislány!!!! :):) Cat boszi!!! Bár sejtem a titkod.....
Boti valóban már jár, sőt szalad. Nem gond a fű, a hepehupás terep.Már a lépcső sem akadály, igaz még csak felfelé és négykézláb:) Volt egy csúnya fosi-kaki időszakunk csúnya popsi kicsípéssel, de már túljutottunk rajta. Sajnos mindent a szájába szed az udvaron is legyen az föld, homok.
Lujza
lujza

Beszti: gratulálok, igazi nagycsaládosok vagytok már! Minden tiszteletem a többgyermekes anyukáké! :D

Orsi: hihetetlen, mekkorák már a fiúk! Olyan cuki ez az asztalnál ülős szék - először azt hittem bilin ülnek :lol: ugye nem haragszol, de nagyon viccesnek találtam! :twisted: Ez csak azért van, mert nem láttam még ilyet. :oops:

Jovi: én adok neki mindent és többnyire én főzök - répát is, de nem primőrt, hanem tavalyit. Mindent imád, kivéve a brokkolit. Azt még kis koncentrációban sütőtök és krumli közé csempészve sem tudom megetetni vele. A gyümölcsöt tejbepapiba keverem - így imádja, magában nem annyira. A tejpépeket 4 hós kortól lehet adni. Enyém gyerek azóta szemmel láthatóan még kiegyensúlyozottabb, amióta "emberi" kajákat kap. Amiben pedig vegyszer van, az rögtön kiüti, szóval látom, mi jó és mi nem.

Zitus: Botika is szép nagyfiú már - csak mi, mamik nem öregszünk! :twisted:

Leone: amikor megláttam a nevednél az ultrahangos fotót és úúgy megörültem - sajnos rájöttem hogy nem új...

Na megyek, elkészítem Haspók vacsiját.

Virág

KépKép
virág33

Lujza: de jó, végre lesz egy kislányunk a fórumon! Mázlisták vagytok :lol:
Puszi!
Virág

KépKép
virág33

Lujza :D
Gratulálok a kislányhoz, de jó! Végre vegyes páros. Bár Kirriéknél :) is kislány lesz a második, ugye?
De jó, kellenek a lány pajtások is ennek a rengeteg fiúnak.

Ádám tündéri! Én még mindig a tokájába vagyok szerelmes, nekem olyan férfias így. A mosolyáról nem is beszélve!

Puszi, Alena
alena9

Gratulálok a kishugihoz! :D :D :D Akkor jó volt a megérzésem, annyira éreztem. Kellenek is a kiscsajok, mert annyira elférfiasodtunk. :P A titkomat elárulhatnád, mert én sem tudom, tényleg csak megérzésre megy nálam, de elég jól, már néha én is megijedek magamtól. :lol:

Alena :)
Milyen komoly nagyfiú Zéti az avatarodon, mintha már ovodás lenne!

Nem semmi ez a bugyi-olvasztó mosoly Ádámtól! Nekem a röfögése a kedvencem, sokat eszembe jut, és jókat kacagok rajta.

Erről az etetőszékről nekem is a bili jutott eszembe mint Virágnak. Olyan mint a komposztgép, esznek és mindjárt jön a produktum is. :lol: :lol:

Cat
Kép
cateye

[quote="cateye"]L írta:cateyeujza :)
Gratulálok a kishugihoz! :D :D :D Akkor jó volt a megérzésem, annyira éreztem. Kellenek is a kiscsajok, mert annyira elférfiasodtunk. :P A titkomat elárulhatnád, mert én sem tudom, tényleg csak megérzésre megy nálam, de elég jól, már néha én is megijedek magamtól. :lol:

Alena :)
Milyen komoly nagyfiú Zéti az avatarodon, mintha már ovodás lenne!

Nem semmi ez a bugyi-olvasztó mosoly Ádámtól! Nekem a röfögése a kedvencem, sokat eszembe jut, és jókat kacagok rajta.

Erről az etetőszékről nekem is a bili jutott eszembe mint Virágnak. Olyan mint a komposztgép, esznek és mindjárt jön a produktum is. :lol: :lol:

Kedvenc kislányomról Csenge cicáról viszont hiányolok fényképet! :)

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Talán még emlékszik rám valaki. Gondoltam, beköszönök hozzátok.

Gratulálok minden boldog kismamának, és anyukának!

Iszonyú hosszú kényszerű szünet után újra itt vagyok, újra próbálkozunk a párommal. A jövő hónapban lesz az első inszemünk. Izgulok, és félek, meg ideges vagyok.
Létezik az, hogy ilyen hosszú várakozás után most bepánikoljak?
Félek... de nem tudom megmondani, hogy mitől.
Szerintetek ez normális?
Majd csak lesz valahogy.

Úgy örülök a sikereiteknek! Öröm olvasni benneteket.

Üdv:
Gitta
gitta

Gratula a kis hölgyhöz! Név?

Szia Gitta! :)
Már hiányoltalak, igaz, csak magamban gondolkodtam mi lehet veled. Hajrá inszem! :)
Jelentkezz a hírekkel! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

No, ez a bili nem jutott eszembe :D
de tényelg vicces :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Jól megjártam ezzel az új felülettel!1 hete nézem, hogy Bogár óta nem írt senki... Nekem ugyanis a kedvencek között van a Babanet ezen topicja, de úgy látszik az fixen a régi fajta felületre mutat, és Bogár óta nincs új hozzászólás. Erre most szétnéztem, hogy más topicok sem mennek, így jöttem rá, hogy van itt élet, csak én maradtam le! Egyébként az új felület teljesen olyan lett mint az izgi oldalai! :shock:

Vissza még nem olvastam, de majd pótolom.

Bogár!:)
Eszternek boldog névnapot! Mit kapott végül? A babaházat? Érdekelnének a részletek, mert 2 hónap múlva Danának is névnapja lesz. :)

Cat!:) Orsoly!:) Edi!:) Bogár!:) és mindenki!
Mikor jöttök Debrecenbe? Az Aquaticumba többen is mondtátok, hogy jönnétek!
A gyermekmedence, ami a www.aquaticum.hu oldalon megtekinthető ugyan csak 3 éven felülieknek ajánlott, és felnőtt nem mehet be a gyerekekkel, hanem 2 felügyelő vigyáz rájuk (ami egy ekkora medencébe nagyon kevés) de van egy babamedence, ahol van egy csúszda meg játékok is. Ezen a képen látszik talán a legtöbb a medencéből:
Kép babamedence
Persze más medencébe is bevihetők a gyerekek szülői felügyelettel, csak a gyermekmedencébe nem mehet be felnőtt. Ez az élményfürdő fedett.
Ha jó az idő, akkor a Hajdúszoboszlói aquaparkot tudom ajánlani, de ott még nem voltam. A neten ezen az oldalon keresztül érhető el: http://www.hajduszoboszlo.info.hu/aquapark.php
Mi szívesen látunk titeket!

Puszi, Leone
leone

Visszaolvastam!

Virág!:)
ÉÉééééééédes ez a kissrác! :)
Igen, amikor megláttam az előző hozzászólásomat, rögtön rájöttem hogy azt fogjátok hinni már várom a másodikat. Pedig nem. :( Kérni is akartam Cat boszit, hogy nekem meg a második baba idejét jósolja meg.

Lujza!:)
Gratula a kislányhoz! Alkalomadtán majd táblázatot is teszek.

Beszti!:)
Hivtalosan is gartulálok! Szép nagy család, én is szeretnék, de majd meglátjuk hogy bírom, mert 1 gyerek után még mindenki azt mondja ne hamarkodjam el ezt a kijelentésemet. Valószínűleg igazuk is van. De téged őszintén csodállak a nagy családért!

Gitta!:)
Drukkolok nektek! Igen, létezik hogy még most kezdtek újra és már olyan ideges vagy mintha abba sem hagytátok volna. Mi fél éve próbáljuk a kistesót, de én is kezdem újra érezni a stresszt, ugyanazokat a negatív érzéseket. :evil:

Az avatarképemet cserélem ha elaludt Dana. (ÉS én nem alszok el mellette. :D)

Puszi, Leone
leone

Lujza!
Én is gratulálok a kiscsajhoz! :lol:

Alena!
Igen, Franciskánk lesz :D
Jól vagytok?Hogy bírod Zétivel?Nekem már akkora a pocim, mindenki azt hiszi, hogy 1 hónap múlva szülök :lol:
Kirri

KépKép
KépKép
kirri

Tegnap összefutottunk Alenával az IKEA-ban :)
elárulom, hogy nagyon-nagyon csinos, Zéti pedig gyönyörű!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egcsi!:)

Danának pont ugyanez a mondókás könyve van, és imádja. Elolvassa az egészet: fejből elmondja kivétel nélkül az összes mondókát! :D

KépKép
leone

...mármint az a könyv ami a május 19-én felrakott képen Berci kezében van.

KépKép
leone

Leone :)
Berci is nagyon szereti. Az Ec-pec kimehetsz és a Két kiskakas összeveszett most a sláger. :D
Írj majd a freemail-es címemre, ha lesz időd. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi :) köszönöm a dicséretet! Jól esett a kicsit depis kismama lelkemnek. :oops:

Kirri :) köszi, jól vagyunk. Nekem a 6. hónapban tűnt nagynak a pocim, most megint stagnál a növekedés. Zétivel viszonylag jól bírom, bár most sokat szenvedett a fogaival, és volt néhány zűrösebb napunk. Ha jó idő van, sokat megyünk, sétálunk. Te mikorra vagy kiiírva?

Puszi, Alena
alena9

Egcsi!:)

Írtam a netscape-es címedre, de valami hibával visszajött. A freemail-es címed meg nem tudom.

KépKép
leone

Egcsi :)
Mi a címe annak a mondókáskönyvnek?

Leone :)
De jó, hogy jelentkeztél! Nagyon aranyos Dana a képeken! Sajnos az Aquaticum nem vonz minket, mi nem szeretjük az ilyen fürdős helyeket, inkább kirándulgatuk. Ebben a fiúk is ránk ütöttek, illetve ebben nőnek fel.

Sajnos fogamzás témában nem tudok jósolni, ha tudtam volna, akkor nem parázom végig a fiúk előtti 2,5 évet. :lol: :lol: :lol: De a nemét majd szívesen megmondom! :lol:

Gitta :)
Sok siekrt az inszemhez! Ez a régi párod, vele vagy még együtt? Nem csoda, ha parázol, ezt nem is lehet anélkül végigcsinálni.

Jól nézel ki megint a júniusi kismama képeken. Ezek a képek különösen tetszenek, mert olyan "natúr" vagy rajta, ahogy általában kinéz az ember egy edzésen. A Mészáros Rékát ismered személyesen? Nem semmi a csaj!

Cat
Kép
cateye

Cat :)
Könyv: CS.GYENES EMESE:MONDÓKÁSKÖNYV

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok
2006. május 16-án megszületett a mi pici fiunk. 3550 grammal és 50 cm-el és a GYörgy nevet kapta. Most már itthon vagyunk és sajnos úgy tűnik hogy hasfájósak vagyunk. A második és harmadik éjszakánk ordítással telt egészen hajnalig. Teljesen ki voltam bukva közben meg a 2 éves lányom is állandóan az ölemben lenne ha a picit szoptatom. Őt is megértem és ilyenkor úgy sajnálom hogy nem tudok vele úgy foglalkozni mint előtte. Ti hogy kezeltétek ezt a dolgot, hagytátok hogy a nagyobbik hagy nyafogjon majd megszokja hogy szoptatás alatt nem lehet vele foglalkozni meg amikor felveszem a picit, vagy ti mit csináltatok. Légyszi adjatok nekem tippet mert időnként a sírás határán vagyok hogy nem tudom mit tegyek. Vagy egy idő után megszokja hogy már nincs egyedül. Légyszi írjatok ti miket csináltatok az első hónapokban. Köszi mindenkienek
Viki
majd még írok
cinci

csak gyorsan Cinci :) -nek, mert közben szoptatok.
Nekem egyrészt mázlim volt, mert Bálint 18,5 hónapos volt mikor Milán született és olyan mint féltékenység nem alakult ki (lekopogom). Lassan Milán 3 hónapos, de eddig csak szeretgetés, féltés volt a részéről.
Persze a szoptatások alatt eleinte előfordult, hogy ő is jött bújni, olyankor én mindig odaengedtem, simogattam és egy idő után otthagyott, ment játszani. Néhányszor ráült a lábamra és mondta hogy lovacskázzunk, vagy összejött vagy nem.
Egyszer volt olyan, hogy odajött és mondta, hogy te is cici anyáé tejtej - azaz ő is akar anya cicijéből szopizni. Bár egyáltalán nem örültem volna, ha ez összejön, azért mondtam neki, hogy persze kicsim gyere. Rámnézett, hangosan felkacagott és mondta: nem. te is taaa sziú - azaz nem, mert Bálint nagyfiú. Szerintem ha akkor nem akartam volna adni neki, akkor a mai napig kérné.
Mindenesetre én próbáltam/om úgy kezelni, hogy ne alakulhasson ki nála féltékenység, van hogy közben mesét olvasunk meg ilyenek.
Mondjuk nekem mázli, hogy Milán elejétől nagyon gyorsan szopizik.
Viszont egy dolog: amióta Milán szopik, ő is rászokott a cumisüvegre és olyankor mindig tejet kér, tehát szoptatások előtt én már magam mellé készítem a tejét, meg hamit, hogy ne kelljen a picivel a cicimen tenni-venni, mert Bálint üvöltve követelőzik (bár hozzáteszem van hogy egyszerre esznek - Milán lóg rajtam, Bálintot meg etetem az etetőszékében).
jó hosszú lett, megyünk is büfizni :D

Edit
Kép

Kép
reditke

Halihó kismamik!

Lujza!
Gratulálok a kislánykához! Hiába, Cat-boszi megmondta, másképp nem is lehetett volna!
Hogy bírod pocakosan ezt a meleg időt?

Noémi!
rég olvastam rólad, de lehet, hogy én voltam figyelmetlen.
Mi van veletek? Kitartás a finish-hez!

Én is teszek fel néhány képet a 8 hetesekről:
Botond:
Kép

Olivér:
Kép

Pusza mindenkinek!
Stella
stella9

Cinci :)
Gratulálok a fiacskádhoz! :) Remélem a hasfájás gyorsan elmúlik! :?

Stella :)
Hú, hogy megy az idő... :) ha van időd azért írhatsz részletesebben is. Hogy vannak a karikák a szemed alatt? Tudsz már többet aludni? :)
A fiúk még mindig édesek. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Nagyon édesek a fiúk! Botondnak nagyon huncut nézése van, a szeme sem áll jól! Hogy bírsz velük? Jó alvók? Szoptatsz még?

Cinci :)
Gratulálok a kisfiadhoz! Sajnos nekünk hasfájásra semmi sem segített, csak az idő, mert 2 hónapos korukban mintha elvágták volna, megszünt. Elég idegörlő dolog, hogy tehetetlen az ember, de hamar elszáll az az idő.

Én is dobok egy hétvégi képet a 2 huncutom hancúrjáról:
Kép

Cat
Kép
cateye

Cat:)
Kép :lol: Hány kilók a fiúk? Milyen magasak? A képen nagyon nagynak tűnnek! Veled is bírkóznak vagy elintézik maguk között? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! Cat!
Karikák köszönik szépen, néha még meglátogatnak, de azért már nem mindennapos vendégek a szemem alatt!
A pasiknak egész jó kis napirendjük van, most már hetek óta.
Nappal 5-ször esznek 3 óránként, éjjel egyszer.

Este fél 8-kor fürdés, kaja aztán alvás.
Éjjel még felébrednek néha, de nem azért mert éhesek. Ilyenkor jól elrontom őket, mert magam mellé veszem és pár perc alatt visszalatatom őket. Nem is tudom miért vettünk nekik ágyat. Az enyémet sokkal jobban komálják.

Éjjel 3 és 4 között esznek egyszer, aztán szunya reggelig.

Néha ketté kéne szakadnom köztük, de igazán nincs okom panaszra, mert nagyon jó gyerekek.
Pocakfájás is csak néha van, de már tudom, hogy melyiken hol van az off gomb :lol: .

Még szopiznak, bár a tejcsi továbbra sem elég, úgyhogy kapnak tápit is.
A mellem néha eléggé szokott fájni a folyamatos igénybevételtől, de éjjel van idő regenerálódni.

Cat!
A pasik tényleg nagyon huncutok. Gondolom hogy szét tudják rámolni a lakást!!!

Kép
stella9

Szerintem csak azért tűnnek nagynak, mert fekve fotóztam őket. Samu (fölül) 85 cm és 12,5 kg, Oli (alul) szintén 85 cm és 12 kg. Olyan átlagosak méretben.

Tényleg nem panaszkodhatsz, minta gyerkőceid vannak! De ez csak a beetetés, lesz majd még dzsambori később. :lol: :wink: Nagyon ügyes vagy, hogy így bírsz velük! Az ágyba szokástól ne félj, nekem 3 hónapos korukig velünk aludtak, utána simán áttettük őket a saját ágyukba, nem volt semmi hiszti. Az éjszakai szopi miatt így volt kényelmesebb. Ahogy átaludták az éjszakát, akkor mentek a saját ágyba.

Cat
Kép
cateye

Ez egy proba...
szoszmosz

Sziasztok!!!

(szoszi vagyok)

MIota megujult a babanet nem enged belepni a sajat nevemen, mar tobbszor irtam a szerkesztonek, de semmi... Uj neven is mas kellett regisztraljon nekem, engem vmiert bojkottalt. Pedig annyi, de annyi mindent akartam kerdezni toletek, mar lassan nem is aktualis...

Szoval:
60 akarhany nap utan vegre megjott es voltam 3.-ik napi vervetelen a kaaliban. Az LH/FSH aranyom lett eppen forditottja a normalisnak, elkezdtuk a stimulalast, azota 2 naponta jarok vervetelre meg uh-ra. Kaptam Gonal F-et, Menopurt meg Cetrotideot, olyan a hasam, mint a szita. Akartam kozben toletek kerdezni, mert anno ezekre nem figyeltem mikor beszeltetek, de nem engedett be a rendszer, a kereso funkcio meg nem mukodott. Na , mindegy. Ma az uh-n mar rengeteg es szep nagy tuszom volt, holnap mar csak egy tuszorepesztot kapok, lehet akciozni. Szerdan immunologia lesz, csutortokon PCT. Nyujtsa fel a kezet, akinek volt PCT-je, arrol akarok kerdezni bovebben...

Nagyon remenykedem ebben a ciklusban, ugyanis a gyogyszerek egy vagyonba kerultek, ha most nem jon ossze, akkor nem biztos, hogy a kov honapban is belefer a koltsegvetesbe a koltozes mellett meg ez is... :( De a dokim bizakodo, remlem sikeresek leszunk, jo esellyel palyazunk ikrekre is allitolag, ebbe meg bele sem merek gondolni, majd raerek tepelodni rajta, ha aktulais lesz.

Szoval, ez van velunk...olyan regen nem irtam, hogy mar nem is tudom mire valaszoltam, meg mire nem. Innentol majd rendesen jelentkezem.

szoszi
szoszmosz

Szöszi :)
Hajrá! A múltkor is előttem babásodtál, csak törjed az utat most is! :)
Megkaptad már a pakkodat? Dobj már egy mailt, ha van időd!

Cat :)
Akkor megnyugodtam, azt hittem akkorák a fiaid mint most Berci. 14kg és fogalmam sincs hány centi. A pólók akkor jók lesznek.:)

Ügyes vagy! Rongáld csak a fiúkat, magadnak rongálod őket. :lol: Az én manóm mintababa volt, a saját ágyában aludt másfél éves koráig. Na, azóta csak dísznek van az ágya :? Még az is lehet, hogy kistesót a kocsi hátsó ülésén kell gyártani. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jelentkezem! Nekem volt PCT-m. Semmi az egész. Akció után felpolcolt fenékkel kell feküdni, majd másnap reggel bemenni a dokihoz, és mint a rákszűrésnél vesz kenetet. Felkeni egy tárgylemezre, és mikroszkóp alatt megnézi, hogy élnek-e a fickók.

Nagyon beindultak ott az események! :) Gyanítom ennyi tüszőből ikrek lesznek! :D :wink:

Nem is árt egy kis romantika, feldobja a kapcsolatot, így irány a kocsi hátsó ülése, vagy az erdő. :D

Cat
Kép
cateye

Ja és azért ne izgulj, hogy nem lesznek jók a pólók, mert ha nem akkor Alena tuti vevő lesz 1-2 Old Navy/Cherokee cuccra, amennyiért Te veszed. :) Hasonló az ízlésünk.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok :)

Szöszi: nekem is volt PCT. Cat csak annyit hagyott ki, hogy akció után (egészen mintavételig!) nem szabad tusolni, alvázmosni! De szvsz ezt el is mondják :) (belépést meg kisbetűkkel próbáld, csak úgy engedi)

Cat: édesek a fiúk! Látszik, mekkora kópék :D

Egcsi: jót vigyorgtam a hátsó üléses dumán :lol:

Stella: sárgulok!!! Nálunk az első pár hónap botrány volt :oops: Lehet, hogy könnyebb két gyerekkel, mint eggyel? :lol:
A férjem meg azt kérdezte, amikor meglátta a manókat, hogy biztos nem egy gyerek van kétszer lefotózva? :lol:

Nálunk meg nagy vidámság van mostanában. Annyira édes kölök lett ez a Bercigyerek, hogy na. :D Csak a napirendjéből nem szabad kizökkenteni :shock: Pörög, forog, hátrál (néha kúszik előre is), hangosan kurjongat. Csajok egyre jobban odavannak érte :) A bébipapikat (gyümölcs, főzelékfélék) kétpofára eszi, de minden után kiköveteli a cicit (nem mindig adhatom oda neki, mert vasat kell szednie...Ti tudtátok, hogy előtte-utána 1-1 órával nem szabadna tejet adni nekik?).

Így "eszi" a vasat :)
Kép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

(meg mindig "alneven", probaltam en kicsivel is naggyal is, nem engedi a szoszit)

PCT:
Igen, ezeket tudom (nagyon higienikus lesz :lol: ), azt akartam kerdezni, hogy PONTOSAN mennyivel elotte kell szexelni, mert deli 1-re van idopontunk, az doki szerint elotte 4 oraval legyen szex...namarmost, azon kivul, hogy az Lacinak munkaido lenne, meg itt van a gyerek meg a bebiszitter is a nyakunkon :lol: , azon gondolkodom hogy oldjuk ezt meg...szegyenszemre 30 evesen fogunk kulcsot kerni valakitol??? :roll:

A masik meg a tuszorepeszto! Mikorra repeszt az? Szoval ma kellett beadnom egy db Decapeptylt (vmiHCG -t emlegetett a doki, hogy azzal szoktak repeszteni, de azt mar nem meri az en allapotomban, nehogy gond legyen, ennek is ugyanaz lesz a hatasa), reggel szurtam magam hasba vele, ilyenkor mi az ajanlott sex ideje??? Eloszor a doki azt mondta ma ne legyen, mert holnap az immunologiat befolyasolhatja...aztan, hogy vegul is ma este meg lehet (holnap is delben kell mennem, mint csutortokon pct-re). Professzorok, nylatkozzatok!!!

Cat!
Haaaat, igazandibol nem szeretnek masodikra ikreket, mert Balazst feltem, hogy meg jobban megviseli, ha ikrek mellett semmi idom nem lesz ra...de, persze, ha ikrek lesznek, akkor meg annak fogunk orulni, akkor letudjuk egybol a nagycsaladot! :) ( kell is igyekeznunk, ha Besztieket utol akarjuk erni :wink: )

Koszonom a valaszokat!

szoszi
szoszmosz

Egcsi!
Meg nincs nalam a csomag, majd talan holnap vagy holnaputan, a kaali meg a haz mellett volt egyeb gondunk is a mult heten, nem ertem ra. De ma mar intezkedtem ezugyben is. Irok majd, bocsi!!!

szoszi
szoszmosz

A Decapeptylt arra adják lombikon napi szinten, hogy ne ovuláljon az ember a punkció előtt, ne repedjenek mega tüszők. A tüszőrepesztő HCG ugye ennek az ellentetje, megrepeszteti a tüszőt. A tüszőrepesztő beadása után kb 36 órával reped. Ha ma reggel adtál Decapeptylt, akkor este még nem fognak repedni, mert a hatása még blokkolja a tüszőket. Szerintem max holnap este, vagy holnapután fognak csak repedni, ha kimegy a Deca hatása. Értem a dokit, óvatos, nem akarja direktbe repeszteni a tüszőket, nehogy sokszoros terhesség legyen.

Szerintem csütörtök reggel a PCT előtt akciózzatok, vagy akkor hajnalban :lol: :lol: :lol: , és akkor fekve is tudsz maradni egy ideig, és még péntek reggel is dolgozzatok rá, mert nem lehet tudni, hogy a Decapeptyl meddig blokkolja a tüszőket.

Ha biztosra akarsz menni, vegyél egy gyógyszertári ovulációs pisitesztet, és nézd meg minden nap.

Össze fog jönni! 8)

Cat
Kép
cateye

Egcsi!
No, akkor irány a hátsó ülés :lol: !
De azért remélem hamarosan ráébred a fiad, hogy ő maár nagy fiú és többé be sem tudod majd rángatni az ágyatokba!!!

Cat!
Szóval beetetés? Azt hittem a kórház utánai első két itthon töltött nap volt az?
No, mindegy majd csak túléljük :D !
Botond kezdi totál felfedezni a hangját, ma egész nap kiabál és kurjongat, Olivér meg csak düdög magában.

Egész egyformák a pasik magasságra és testsúlyra! És arcra is egyre inkább hasonlítanak egymásra. Csak nem ikrek?????

Jovika!
Hát, nem tudom milyen lehet egy gyrekkel. Nekem már ez a természetes! Így fele annyi esélyem van elkényeztetni őket és születésük óta tanulják a türelmet, no persze nem sok sikerrel!

Szoszi!
DRukkolok nagyon a következő gyerkőchöz! Szerintem nagy élmény ikreket nevelni, úgyhogy mindent bele!

Kép
stella9

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?