Új privát üzeneted érkezett!

Odry,
igen, visszaérkeztünk, tegnap éjjel. Jó volt nagyon Szegeden, rossz volt megint ide érkezni a 15 fokba.
Néztünk házat, telket, de nem találtuk meg az ideálisat, a telkek meg nagyon drágák. Még tanakodunk, van egy esélyes ház, de túl drágának találjuk. Olyan extrák vannak benne, ami nekünk nem kéne. Októberben megint hazamegyünk és hátha addig összejön valami, vagy kitaláljuk, hogy belevágunk egy építkezésbe. Nem egyszerű...

Dávid baba hogy van? Milyen anyukának lenni? Ugye még nem szoktad meg, hogy ott szsuszog a kis ágyikójában? :)
katata

Szia Kata!

Dávid egy angyal! Eszik-alszik és ha fent van egy kicsit mi is játszunk vele de ő is lefoglalja magát. Nem szeretném felkapatni, mert hosszú távon az nekünk nem jó, pedig mindig ölelgetném puszilgatnám.... szoktam is, de akkor mellé fekszem és úgy beszélgetünk.
Vannak dolgok, mikor nem vagyok biztos magamban, de ezt próbálom nem éreztetni a körülöttem lévőkkel. Van, hogy sírva fakadok, mert szegényt kifárasztottuk és nem fürödtünk ídőben, ami igaz csak 15 perces késés, de akkor már keservesen sírt...
Első éjszaka nem mertem elaludni, mert gondoltam meg sem hallom, ha felébred.... minden egyes szusszanását tudom mikor ébred, nyújtozkodik, vagy épp a görcsökkel harcol. Nem hasfájos, ennek nagyon örülök!

Igen, anno mi is ezt beszéltük, hogy a telek árak, rengeteg.... viszont mi is házakat néztünk és csak 15-20 éves házat tudtunk volna venni. Aztán útánna számoltunk és rájöttünk, hogy építkezni kell. Mi 2 lakást építettünk már, mindig mikor kész lett, soha többet, mondtuk. Viszont ez éri meg! Nagyon jó brigádot fogtunk ki és semmi bajunk nem volt velünk, jó persze kisebb dolgok voltak, de meg lehetett normálisan beszélni.
Így most olyan házunk lesz amit mi akarunk és berendezve fog annyiba kerülni, mintha vettünk volna.
Mondjuk nektek nehezebb, hogy nem itthon vagytok. Vagy esetleg haza jöttök, ha építkeznétek?

Szeretnék vonalzót... segítesz majd nekem!? Anno is Te segítettél. Olyat szeretnék, mint ami volt, csak Dávid fényképével. Azt sem tudom melyik oldalon választottam ki, de majd a Pandát meg kérdezem, mert neki is volt olyan.

Panda!
Tudnál segíteni, hogy a macis-pillangós vonalzódat, amilyen nekem is volt melyik oldalról töltötted le, mert én már nem emlékszem!? Köszi

Odry
odry

Sziasztok!

Vannak friss képeim Dávid babáról!!!! Megmutatom nektek is, mert csoda szép kisfiú!

Kép
Kép
Kép

Úgy látom, hogy megy neki a gondolkodás, cumizás közben, és fantasztikus vigyora van. Reszkessetek csajos anyukák, mert Dávid tarolni fog 8)

Kép
Kép
Ági279

Köszike ÁGI, Hogy feltetted a képeket!
odry

Jajj nagyon édes!!! Micsoda nagy haja van! Annával igényt tartanánk rá, ha nem gond a korkülönbség.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

lányok!
A pici lány, akiről írtam, ma délután Anyukája karjában Angyalka lett. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Odry,
Tündéri Dávid baba!!!! Mekkora haja van!!!! :D
Hát ha építkezünk, akkor otthonról szeretnénk. Felügyelet nélkül nem mernénk belevágni.
Segítek vonalzó ügyben, de nem tudom már milyen volt a tied. Ideteszek linkeket, hátha megtalálod.
http://lilypie.com/
http://lafemmebonita.com/cgi-bin/index.cgi
http://babafalva.hu/portal/
http://www.tickerfactory.com
katata

Mágnes,
:cry: Nagyon szomorú, de tudod, mindennek megvan az oka, biztos így jobb a babucinak.
katata

Sziasztok!

Babszi!

Jaj de borzasztó, de mond csak a férjed hány éves? Vagy nem volt elötted több kapcsolata? Nem tudja egy felnőtt ember, hogy 3 héten belül, még tart az első hormonbomba, a szexuális vágy mindent elönt? Egyáltalán nem is ismeri, és nem is tudhatja, hogy fogja-e ezt a nőt szeretni. Borzasztóan vakon van szegény férjed, és nagyon naiv lehet. Annyi olyat hallottam, aki ez után már később visszakívánkozott, de legtöbbször már későn, mert az elhagyott jobb társat talált magának. Egyébként ne legyünk igazságtalanok a férfiakkal, én sok nőt is tudok, aki hasonlót botlott. Babszi fel a fejjel, és mindenképpen írj nekünk. Kérlek!!!!

Domo!

Írok privit!

Kicsiboris!

Egyetértek Málnával. Mi hárman együtt sétáltattunk babát mikor a Zita kicsi volt. Ketten, akiből az egyik én vagyok nem drágát, bolygó kerekeset, tökéletesen működtek, a harmadik barátnőnk egy Hi-techet, nagykerekes. Állandóan szenvedett vele, megpakolva, minden kanyarban kínlódott, mi lazán haladtunk.

Kamilla!

Gondolj a három babára minden nap és sok sikert. Érdekes, én megpróbáltam minden nap elképzelni mi történik, vizualizálni, vagy miditálni, vagy mindegy minek nevezzem. Első napokban, mindig láttam három kis fénylő pontot, aztán már csak kettőt. Az első ultrahangon kiderült, hogy ketten vannak, és, hogy a harmadik is megindult, de valami miatt feladta a küzdelmet. Megjegyzem ma már nem bánom. Elég nagy teher a két baba is, de persze édes teher!!!!

Zelem!

Neked hasonlót!! Kövesd Kamillát!!

Puszi Tamara
tamaranna

Sapé,
Mennek a babaragacsok ezerrel+++++

Zel,
Az jó ha fáj biztos dolgoznak a fészkek érnek a dagi petesejtek :wink:

Jucmuc,
Örülök hogy te is érzed a mocorgást nekem egy igazi ficánka van a hasamban amint lepihenek beindul :lol: nevek már vannak?

Odry,
http://www.bump-and-beyond.com/
Vendég

Odry,
Ja most kapcsolok szerintem te erre gondolsz www.babafalva.hu

Kata,
Mikor lesz a kövi beülti? Lehet már írtad nem nem találtam :roll:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a címeket próbálkozom.

Kép

Kép
odry

Pandácska,
olyan szeptember közepe felé kapok vissza megint két fagyibabát. De ők már ügyesen meg fognak tapadni!!! 8)

Odry,
úgy látom ügyesen próbálkoztál, ari vonalzód lett, főleg Dávid baba! :D
katata

Babszi!

Szerintem is fel a fejjel,jó csaj vagy! :lol: Nem lessz semmi baj!!!!

Zel!
Te drága !Láttam,hogy milyen ügyes kis tüszöid vannak ez igen!!!!!

Ilonkám!

Milyen volt az esküvő????? Kép

Bocs egy kicsit megkésve!!! :roll:

Boris!

Hogy vagy???

Katata!

Jó,hogy itt vagy újra!!!!

Ódry!

Ez a fiú gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!
m. reni

Lányok, köszönöm mindenkinek a gratulációkat, ennyit még sosem kaptam :D
Az esküvő nagyon jó volt, bár pénteken kiderült hogy nincs fotós, szombat délelőtt, hogy aki ígérte a templomi zenét berezelt, minden megoldódott mégis, a lagziban ugyan nem az a zene volt ami nekünk tetszik, de le vannak to.va a vendégek az ifjú pár és barátai jól érezték magukat. Kicsit bánt ez az utóbbi, viszont a többi annyira jó volt, hogy egye fene. Ez az én öcsém.

kamilla, látod így kell ezt csinálni. Szorítok ezerrel!

sapé, neked is :wink:

katata, jucmuc de jó hogy újra itt vagytok.

zel, húha 3-3 tüsző, remélem találkozunk!

sonjus?

Pusza!
bbilona

odry, milyen kis mosolygós hajas babátok van, igazán helyes.
bbilona

Ilonkám,
mi újság öribaba ügyben? Megvan már a határozat?
katata

Sziasztok!

Kata!
A párom csinálta, de most legalább elsőre sikerült.

Mágnes!
Semmi akadály annak a 8 hónapnak, nálunk is az én javamra 10 hónap van.... Egyébként a két hajas babánk.... milyen szép unokáink lennének

:lol: Tényleg Ti is terveztétek a Szeged környékére való költözést, mi van ezzel a gondolattal!?

Kisboris!
Mi van veled, voltál azon a vizsgálaton?

Odry

Kép

Kép
odry

katata, még semmi :( , most a lakcímkártyát várom az kellene hozzá, talán ha azt megküldjük jön a határozat is, aztán mi is belecsapunk.
Tetszik a hozzáállásod fagyibaba ügyben. kettő kerül hozzád?

odry, ez az unoka dolog aranyos.
bbilona

Sziasztok!
Gyors bekukk... Elvittem ma Annát az oervoshoz, két szúnyogcsípése nagyon durva lett. Behólyagosodott, és mintha gennyes lenne alatta. Kapott rá cink -oxidos kérmet, kicsit megnyugostam, tartottam tőle, hogy bőrgyógyászat lesz a vége..
Ahogyelindultunk, elkezdett szakadni az eső, egészen addig, míg haza nem értünk. Sz****á áztam, a cipőmben csicsogott a víz, a gatyám, pólóm is tiszta víz lett, póló alatt meg izzadtam, mint a ló, csorgott a hátamon a verejték.. Anna lába is elázott. Itthon kiléptünk az előszobában a ruhákból, és irány a zuhany! :)

odry:
Hát Annánk hajkoronája már a múlté....Van haja, de már nem olyan nagy, nem olyan sötét, és enyhén Hitleres beütésű..:)

katata:
most kezdett realizálódni a költözés.. Nagyon mennénk Szegedre vagy környékére, de semmi állást nem találtunk ott Apának... Ígysajnos itt kell maradnunk Pest közelében...

Ajajj mennem kell, büdi van, bekakilt a csajszi!

Ilona:
Ha találkozunk csütörtökön, ne kék babakocsit keress, már másik van, besárgultunk. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, akkor ha jól értettem sárga babkocsi hitlerfrizurás nagylánnyal :D
Jó messzire vágytok, én is úgy mennék. Mi lenne ha mind Szegeden kötnénk ki :wink:
bbilona

Boris!!!

Merre vagy???????????????
Mi volt a vizsgálaton?? Kép
m. reni

Reni!
Szép ez a lepke!

Mágnes!
Nem baj, gondolom Dávidnak is ez a baba haja....
Költözés?

Ilona!
Szeretném megérni, hogy nagyi legyek!

Kép

Kép
odry

Halihó!
Próbáltam ám visszaolvasni a lemaradásom, hááát ... :oops:

Mindenkinek köszi a drukkot és az érdeklődést :)

Ilona! Boldog névnapot neked :)

Kamilla!
Hipi-szupi 3 pöttöm :) giga-mega drukkok és babaragacsok neked!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zel!
Gratu a szép tüszőkhöz

Babszi!
Ha szabad ismeretlenül írnom neked...
a megbocsátás a legnehezebb és legnemesebb dolog az életben, szerintem büszke lehetsz magadra, hogy meg tudtad tenni, azt viszont ne felejtsd el, ha megtetted, ne vond vissza, ne viszakozz. Megbocsátottál és kész, bárhogy is alakul.
Soha nem szabad feladni! Össze fogod tudni szedni magad, hiszen ahhoz is volt bátorságod, hogy leírd mi történt veled! Az egy dolog, hogy én sem értem a férjed észjárását, de hidd el, ő többet vesztett!!! Rád pedig csodálatos dolgok fognak várni még! Azt nem mondom, hogy könnyű lesz, mert a jó dolgokat azért nem osztogatják olyan könnyen ;) Ezek nem üres szavak, sajnos (bár én úgy látom nem sajnos :) ) tapasztalatból beszélek, az ember padlóra kerül, aztán feláll!!! Sok sikert és kitartást az élethez! Minden rendbe fog jönni!!!

Én még mindig érzem a pocakom, inszem óta folyamatosan. A bimbóim pedig néha igencsak bekeményednek. Olyan megjövősen érzem a pocim :? Valahol olvastam, hogy a bő, krémes hüvely váladék is lehet terhességi tünet, háááát ilyet is tudok produkálni :D Agyilag, lelkileg néha egész jól vagyok már :) leszámítva, hogy anyukám eltörte a bokáját csütörtökön :evil:

Pusz mindenkinek
sonjus

Ilonka,
nem egyszerű ez a dolog, mindig van amire várni kell, de sebaj, hamarosan megjön az a határozat és nagyon közel leszel, hogy anyuka legyél végre.
katata

Sonjus,
mikor tesztelsz?
katata

Most mi van velem? :(
Úgy néz ki, hogy megjött :shock: Vagy nem tudom mivan! :cry:
sonjus

Sonjus,
mi az, hogy úgy néz ki?
katata

sonjus, hiszen mégcsak 11 napja hogy? Utro mellett produkál az ember csuda dolgokat, ez nem lehet?

uhhh, bokatörés az igencsak fájhat :?
Köszi a névnapit!

katata, a próféta beszéljen belőled :wink:

kicsiboriska, ugye minden a terv szerint alakul?
bbilona

Kata, végre újra itt vagy :lol:

Sonjus, még korai, nem?

Bár most nekem is nagyon korán megjött (25 napos ciklust produkáltam, ilyen még sose volt :? ), de lehet, hogy a lusta tüszőm miatt? Remélem most végre megszabadulok tőle , és akkor jöhet a 4. inszem. Csütörtökön megyek a bmc-be.

Tamaranna, várom a privit!

Kicsiboris, merre vagy?

Kabóca, Zel: UH???

Kép
domo

Domo,
köszi, bár még nem sikerült teljesen képben lennem... :?
katata

Ja és Domo,
remélem csütörtökön jó hírekkel jössz majd!!! :wink:
katata

Sziasztok!

Ilonám:örülök neki, hogy a nehézségek ellenére is jó volt az esküvő. A lakcímkártyád biztos hamar megjön, és utána nincs megállás!!

Domo: egy orgazmus csodákra képes. Én is így szabadultam meg a tüszőmtől! A doktorbácsi mondta is, hogy a férjem nagyon ügyes volt! Tudom, éreztem! :oops: :D És jöhet az inszem!

Sonjus: nem csak az időjárás? A lombikosok közül is sokan írják, hogy barnázgatnak. A dokik azt mondják, hgy amíg barna, nincs gond.

Pandácska, Reni: Ti hogy bírjátok ezt a változékony időt?

Holnap megyek UH-ra és vérvételre. Az előző vérvétel eredménye szuper lett! Remélem holnap már tudni fogom, hogy mikor lesz a leszívás.

Vigyázzatok magatokra, puszi!
kabócabobár

no kabócabogár, akkor izgalmas napod lesz. Kedves kismama jelölt kérjük holnap jelentkezni!
remélem benned is egy próféta veszett el.
Ha bejönnek a jóslataitok hm, hmm, mit is szoktak csinálni a boszorkányokkal? Építem a máglyát :D (dióból és kelt tésztából, jó lesz?)

zel holnap megy uh-ra, és csütörtökön találkozunk végre :wink:

domo,+++++
bbilona

Nem tudom mi ez :(
kevés is, meg nem is olyan barna, na mindegy majd lesz valami :(

Ilona!
én duphastont kapok nem utrot, vagy az mindegy?

azt hiszem szétestem kicsit :cry:
sonjus

Sonjus,
még azért ne add fel!!!! Amíg barna, bármi lehet!!!!
katata

Sonjus!

Inszemed,vagy lombikod volt?

Nekem lombikom volt,és a 11-napon véreztem,és nagyon meg ilyedtem utánna elég sokáig barnáztam,
De a beágyazódás jele volt! :lol: :lol: :lol:
Mostmár utólag tudom...
Kitartás!!!
m. reni

Reni!
Inszem volt!
Kicsit összeszedtem magam és csináltam egy új tickert :)
tesztelőset!
MERT HISZEK BENNE :D
sonjus

Ilonka!

Elöször is nagyon sok boldogsagot kivanok nevnapod lakalmabol! Kép

Ez a diobol es kelttesztabol keszülö finomsag nagyon felkeltette az erdeklödesemet! :lol: Imadom a maglyarakast! :D

Kata!

Orülök, hogy jol ereztetek magatokat otthon, tudom mit jelent par nap Magyarorszag.. :D
Nemsokara visszakapod a kis eszkimokat! Nekem is az jött be nagyon drukkolok majd! :wink:

Pandacska!

Persze, beszelünk mar nevekröl de majd akkor lesz igazan aktualis amikor mar a nemet is tudjuk. Tetszik a Francesco, Sofia, Anna, Laura stb. Hu nagyon kivancsi vagyok mar ra! :D

Sonjus!

Nagyon szoritok Neked! :D

Boriska!

Remelem jol vagy! :D

Kép
Kép
jucmuc

Domo!

Mindjárt agyvérzést kapok. Rengeteget írtam hétfőn este, kétszerre küldtem el, de most hogy látom, hogy még várod, megnéztem és nincs az elküldöttben, pedig azt írta, hogy elküldte. Írj légyszives egy e-mailcímet, mert nem akarok megint így járni, és akkor beírom a történetem mégegyszer. Köszi Tamara.
tamaranna

sonjus, +++++++++ reninek remélem igaza lesz.

jucmuc köszönöm a szép virágot!

boriska :roll:
bbilona

Jó Reggelt csajszik!!! Kép

Sonjus!

Örülök,hogy pozítiv vagy!!!!!
:lol: :lol:

Kabócabógár!
Köszönöm jól vagyok,néha kicsit fáj a fejem.Mi ujság a kaáliba???
Sok beteg van?írj,hogy mi volt az uh-án.!!!!!

Jucmuc!
Jól eltelt az idő!!A Laura nállunk is nagy esélyes!!!

Boris????????????????????????????????

Zel???????????????????????
m. reni

Jucmuc,
Szép nevek :lol: most születik majd meg a kerilányom ő is Anna lesz :wink:

Sonjus,
Barna lehet beágyazódás is :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Köszi a bíztatást, én is nagyon remélem, hogy Reninek igaza lesz, de azért kicsit nehéz kitartani, mert ez a pecsételős valami ma reggel is jelentkezett, de azért még hiszek a pozitív eredményben...

Lányok! a duphaston és az utro közt mi a különbség?
sonjus

Pandácska!
most nézem, hogy neked milyen szép kerek számaid vannak :)
120, 160 :D
sonjus

Sonjus,
Szerintem semmi progi mindkettő. Szedtem már ezt is azt is. Drukkolok hogy beágyazódás legyen progi hiányod azért csak nem lehet :wink: én is pont most néztem a számaimat :lol:
Vendég

szépséges reggelt lányok! kedden megvolt a magzatvízmintavétel. iszonyú volt, valószínűleg attól, hogy a köldököm mellett tudtak csak mehatolni a tűvel, itt több az ideg meg vastagabb a hasfal. sírtam és kikészültem. boriskánk csuda volt, jólnevelten odébbúszkált és felhúzta a lábát, legalább ő jól viselkedett. de túlvagyok rajta, és az AFP jó lett, nyitott gerince már nincs a kicsi lányunknak, ja és mostmár valszeg lányka lesz a kismaszatka :lol: most itthon fekszem a héten.

ilonkám boldogságos névnapot kívánok!!Kép

zel, de örülök, ilyen sok-sok tüszőcskéd lett, iker-iker babácskák lesznek meglásd, majd írj mi volt az uh-n!! :lol: :arrow:

reni, odry nektek is köszi, most már jól vagyok, tegnap a vizsi után bent tartottak a kórházba, este értünk haza. ha lehet soha nem akarok ilyenre menni, borzalmas volt, az utánam jövő csajszi beájult, úgy kaparták össze..

sonjus, húúú remélem ez 'csak olyan terhességi pecsételés :shock: nagyon gondolok rád!!!!

tizu, köszi a tippeket, na majd jól utánanézek a babakocsiknak.
apukád biztosan érzi, hogy gondolsz rá, és szerintem ez a legfontosabb!

kamilla, szuper, gratula mégeszgyszer, akkor most csak pozitívan.

kata, köszi a táblát, átjavítanád nálam, hogy én a Baranya Megyei Kórházba járok? köszi!! és írj, mi van veled.

jucmuc, rakjál pocakfotót légyszi :lol:

Kép
kicsiboris

Boris!

Úgy örülök,hogy minden rendben van,és hogy jelentkeztél. :lol: :lol:
Mostmár tessék pihenni.

Kislány?Jaj,de jó akkor pandival már bizti lányotok lessz.
m. reni

kicsiboris, hallod hogy kopognak a leeső kövek? Ilyen jó hírt szuper, kitart egész hétre! Nagyon örülök!
bbilona

Kicsiboris, úgy örülök, hogy minden rendben :lol: és kislány, így még jobb :lol:

Kamilla, Sapé, hogy vagytok?

Kata, akkor a következő ciklusban már vissza is kaphatod a fagyibabákat?

Sonjus, nálam annyi különbség volt a két gyógyi között, hogy a duphaston nem tartotta vissza a mensit. De ez mindenkinél másként van. Szurkolok, hogy a te barnád babát jelentsen :lol:

Tamaranna, priviben megírtam az e-mail címem, remélem megkapod!

Kép
domo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?