Új privát üzeneted érkezett!

Cinci!Kép
Ha megszületett a kislegény akkor is jelentkezz ám!

Orsi!Kép
Milyen hír van Besztiről? Mi is szeretnénk tudni!!!

Bogár!Kép
Jó hogy jelentkeztél!
Dana csak jövő szeptemberben megy majd oviba, de már látom, hogy nem lesz egyszerű a választás, mert itt nagyon sok ovi van, nem biztos, hogy az a legjobb ha a legközelebbibe íratom, de a legjobb ovikba nagy a túljelentkezés, időben kell észbe kapni. Te legalább már a döntésen túl vagy és Eszter biztosan nagyon fogja élvezni az ovit! Ezen ne rágd magad!

Egcsi!Kép
Joghurtevés!Kép

Minyu!Kép
Gratulálok a szülinaposnak!

Stella!Kép
Már 6 hetesek! Milyen gyorsan telik az idő!

Reditke!
Milán is milyen nagy már! Nagyon aranyosak a fiúk.

A fényképeket Dana is meg szokta nézni és kielemzi hogy melyik gyerek mit csinál. Nagyon ügyesen mond már mondókákat, és szombaton már mi is a 2. szülinapot fogjuk ünnepelni!
Képek róla még mindig a profilomban lévő linken.

Most derült ki, hogy apa mikor tud szabira menni és keresnék valami megfelelő nyaralási helyszínt. Tudtok valami jó helyet? A kritériumok: homokos tengerparti, és "bababarát" legyen olyan értelemben, hogyha esetleg esős idő lenne akkor se unatkozzon Dana a szállodában, legyen valami játszóház vagy ilyesmi a közelben.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Na jó Kép akkor árulkodok Kép

a 2004es ősziben olvatam, hogy Beszti babát vár Kép talán 6-7-8 hetes most, pontosan már nem is emlékszem.
Szóval jön a 4. baba! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Leone Kép el se hiszed mekkora örömet okoztál a táblival, évekig csak lestem a babás topik táblicskuját, és jé, benne vagyunk Kép. Köszi szépen! Szólok a többi kismaminak, hogy dugják már át ide az orrukat, mert vannak jócskán, csak nem sokatokat ismernek még. Kép Dana pedig gyönyörű! Megnéztem a linked Kép.

Stella Kép Gratulálunk a 6 hetes fiúkhoz! Ez igen, nagyon szépen gyarapszanak, bár én még nem tudom, hogy mennyi az annyi Kép, de lassan úgyis megtudom. Köszönöm szépen a megnyugtatást Kép. És különben milyenek a fiúk? Nagyon nehéz velük?Vagy hagynak néha pihenni is?

Reditke Kép valami csodás a két fiad, ez hihetetlen! Kire hasonlítanak? A szemük "szinte" egyforma, nagyon szép! Kép Tomi ismét üdvözletét küldi nektek. A súlygyarapodás remélem nálam is visszamegy a végén, de ha nem, hát ... majd letornázom. A doki 12 kilót engedélyezett a végéig. Gondoltam szólok neki, hogy ezt odabenn nem hallották Kép Kép Kép jól Kép. Egy kolléganőm különben a 37. héten szült 3600 grammal kisfiút nemrég, úgyhogy nem aggódok, azt mondják valahogy úgyis kibújik, benn nem marad Kép. És még le is lassulhat ez a gyors gyarapodás, vagy nem?

Ági Kép nagyon köszönöm, hogy te is megnézted nekem a leleteidet, olyan jól esett. Remélem Domi most már jól van, a frász kerülgetett, mikor megláttam a képet a kis hasijáról, 3 napos lázról én még nem is hallottam, hihetetlen. Vannak képeid valahol?

Mamik Kép szeretnék kérdezni.
Én sem a terhesség előtt, sem alatt nem sportoltam, de sok helyen olvastam meg hallom meg mondják is, hogy jó volna valami szüléselőkészítőre elmenni, legalább most a vége felé. Kismama jóga vagy ilyesmi. Valaki viszont megnyugtat, hogy inkább a léleknek tesz jót, mint konkrétan a szülést könnyítené meg. Az erőnlétemmel különben nincs gond, bár mostanság könnyebben elfáradok. De a negyedikre még simán feljövök minden nap többször is. Kicsit lusta vagyok az az igazság eljárogatni. Most kezdtem a babakelengyéket varrni, és az sokkal izgibb Kép.

Orsi Kép nem tudom mikor lesz aktuális, de azért én drukkolok nektek is Kép

Puszi
Noémi és Dani baba
28+1
Vendég

Leone Kép
Köszi a táblázatot, jó látni megint a nevemet.Kép
Nem semmi, hogy Dana már mondókákat mond. Nagyon helyes lehet.

Reditke Kép
Szerintem lehet tornázni. Nem nagy erőkifejtést igénylő, túl izzasztó sportot (mondjuk step aerobik), de könnyű torna abszolút belefér. Mi jártunk Zétivel baba-mama tornára, amikor még mászni is alig tudott, és akkor még javában szoptattam. Sőt, erre találták ki ezt a tornát. Ott csupa ilyen pici volt. Nagyon jól esett mindig.
A fiúk nagyon szépek, és tényleg hasonlítanak.

Minyu Kép Csuda helyes nagyfiú lett Nándi. Boldog első szülinapot kívánunk neki!

Noémi Kép
Köszi kérdésedet, mi is jól vagyunk. Úgy repülnek a hetek! Most gondoltam bele, hogy kb. két hónap múlva már két gyerekes anyuka leszek.
Én sem hiszem, hogy a szülésfelkészítő vagy jóga sokat segítene a szülésnél, viszont nagyon jól esik. De ez csak az én véleményem. Mikor Zétit vártam, nem jártam semmire. Most járok kismama tornára, de az inkább karban tart, meg megmozgat. Hogy lesz-e különbség a szülésnél, majd elmondom utána.Kép

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

JóregKép

Orsi, Reditke: Nagyon édesek a fiúk!Kép
Minyu: a Te Nándid isKép Isten éltesse sokáig!

Redit: Milán-kontroll mikor lesz? (Tudom, írtad vmikor, hogy voltatok, de átment a szita agyamon, bocs.)

Leone: Én is néztem a minap, hogy mennyi kismami van odaát (bekukkoltam). Nem értem, miért nem jönnek...
Még mindig tábla: Döbbenet, hogy Alena is, Rita is mindjárt babázik! Még csak most írtátok a + teszt eredménytKép (Noémi, Te gyakran jössz, így Téged számon tartalakKép)

Ági: nekem is jár az agyam vmi mozgáson, aztán meggyőzöm magam, hogy szopi alatt nem lehetKép Egyrészt a kalória miatt, másrészt meg az izomláz miatt. Tejsav termelődik az izmokban, attól lesz izomlázad és ez nincs jó hatással a tejcire (régebben olvastam, azt már elfelejtettem, hogy miyen nem jó hatással, csak arra emléxem, hogy vmiért nem jóKép). A fogyi is ezért tilos, mert a távozó méreganyagok a vérbe, onnan meg a tejbe kerülnek. egyébként, ha rá tudnám magam(+embert) venni, akkor esti tempós sétával, vagy bringázással indítanék, szerintem az még belefér.
Örülök, hogy Domi túl vana dolgon (én sem ismertem volna föl, egyik lányomnál sem volt ilyen).

Noémi: én sem sportoltam szülés előtt már évek óta semmit. nem tudom, más mit mond, de én jóga, szülésfelkészítő lihegéstanulásKép nélkül is jól elvoltam. Persze azt azért tudni kell, hogy a szülésznőm fantasztikus volt, mindig adott lehetőségeket, hogy próbáljak meg így, vagy úgy ülni-feküdni, a kitolásnál meg a dokival együtt mondták, hogy mikor vegyek levegőt, stb. Kép
Babakelengye??? te sem vagy komlpettKép (Én uezt csináltam) Mit varrsz? Fotót kérünk!

Beszti: tessék ide is benézni és jóhírezni nekünk is!!!!Kép

Berci 3 napja megfordult hátról hasraKép (Mondjuk, azóta semKép). A védőnőnket meg szvsz kikészítemKép Megint lementem mázsáltatni, 130 g-ot hízott egy hét alatt (mindig kétszer mérünk, úgyhogy tuti annyi az annyi). Hogy ez most a gyümitől van-e, vagy sem gőzöm nincs, de nem is érdekel, lényeg, hogy van némi látzstja a dolognak. Egyébként kétpofára eszi az almát-barackot, 50-100ml közötti mennyiségeket behabzsolKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Hali,

itt vagyok Kép
Nagyon aranyosak vagytok, h kerestetek, Orsoly még kulön szólt is.

Edit Kép én 2 hete "sportolok", nordic walk-ot nyomom, ami nem megterhelo, de mégiscsak mozgás, méghozzá állítólag nagyon jófajta és semmi gond a tejemmel. Szerintem ami baj, az ha túlhajtod magad, de lightosan miért ne lehetne?
Nagyon szépek a fiúk KépKép Milán mekkora most?

Beszti babás??? wooow Kép

Minyu, boldog szulinapot Nándinak Kép

Orsi, fiuk mennyire kulönbözoek és mennyire helyesek! Kép

Alena, te is mindjárt szulsz, hihetetlen hogy mennek a hónapok!!

Cat, mikortól bölcsiztek? Én is tervezem hogy Martin félnapos lesz szept-tol, iszonyúan igényli a gyerektársaságot.

Rólunk: minden oké, Dominik (aki Ákos Lauri is, folytatva a 3 keresztnév hagyományt Kép) egy buddha-baba, jókedvu, mosolygós, aligsírós, jólalvó Kép Nagy szerencsénk van vele. Szépen gyarapodik, már 6 kilo felett van, szóval kulsore is buddha Kép Martin pedig belépett a hisztikorszakba, néha kicsit fárasztó, de még bírom Kép csak a hajam oszul, de azt meg lehet festeni Kép

Teszek képet róluk

Kép
Kép
Kép
soraya

sziasztok, csak nagyon gyorsan egykezesen.
biztos nem lesz időm mindenre reagálni, amire akarok.

leone jó hogy jöttél, dana tünemény.

alena, már ennyire a finishben? juj de telik az idő. arni már szüleszt, ugye?

noémi üdv köszi és megy vissza embertől embernek...kismama torna, nekem bálintnál a közérzetem miatt volt nagyon jó és a légzéseket jó volt tudni. milánnal 3 hónap fekvés miatt nem sokáig jártam.

jovi, kontroll aug végén, ha addig nincs gondunk.

érdekes amit fiúkról írtok, hogy hasonlítanak. élőben totál más a kettő. mindenki azt mondja és én is úgy látom. és nem csak külsőleg.

szopi time - lécelek

Edit
Kép

Kép
reditke

szopi vége.
soraya de jó hogy írtál. fiúk édesek.
enyém milán vasárnap volt 5550, akkor mázsálunk mindig.most csak ennyi.

Edit
Kép

Kép
reditke

sziasztok!

babak edesek mint mindig, inkabb nem sorolok mert tuti kihagynek valakitKép

Noemi: mikor irtad a sulyat a babodnak, elokerestem Boti uh-it, gondoltam legalabb a fejkorfogatot ilyeneket megnezem, sulyt nalunk nem mernekKép de vagy elkutyultam azt az uh-t, vagy a 24 hetes utan csak 32 hetes van, ugyhogy nem tudunk osszehasonlitaniKép mondjuk ekkora gyereket elsore nem is javallanek, de erdekes lett volnaKép

Cinci: nekem lepcsozes anno bejottKép bar nem ertem, miert rogotn csaszar lenne, ezer meg egy modja van a szulesmeginditasnak....

Leone: cucc benn van apanal, bekuldtem vele, hatha jovo heten sem lesz epp benn, irok majd cimetKép es boldog szulinapot inkabb igy elore Dananak, tuti holnap elfelejtenemKép

Jovi: en arra szavazok hogy nem a gyumitol indult meg a hizas, de szuper hogy igy van, legalabb nem aggodsz (ezenKép)

Beszti tenyleg jarhatna am erre, es elkottyinthatna a johireketKép

orsoly
orsoly

SorayaKép,ReditkeKép
Nagyon helyesek a fiúk. És látom mindenhol a bátyusra hajaznak.KépKép Alig várom már Alena ilyen fotóját is.KépKép

LeoneKép
Nagyon csini lány Dana! Ájuldozom, hogy már mondókázik.

NoémiKép
Szerintem inkább varrd a babakelengyét, ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Én el voltam tiltva a tornától a terhesség alatt, de nem is hiányzott.KépKép Ha a lelkednek hiányzik, akkor menj el csak.

JoviKép
Szerintem sem a gyümitől hízott a fiú, csatlakozom Orsolyhoz! Attól a 20-30 kalóriáktól 100 grammonként nem túlzottan gyarapodhat, más van mögötte.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

En is beugrom egy pillanatra, latom hianyoltatok, ujabban nem jartam erre. Mi azon kevesek koze tartozunk, akiknek a masodik sem jon ossze egyszeruen Kép, mar tobb, mint egy eve probalkozunk...a honap elejen voltunk a Kaaliban Debrecenben beszelgetesen, kezdodik elolrol a vervetel, hormontukor, stimulacio, stb mizeria...Ez elegge megviselt az elmult honapokban (mint utobb kiderult a multkor sem voltam terhes, max biokemiailag, vagy mi). MOst 3.-ik napi vervetelre kellene mennem , de mar mensim sincs, eddig 38-42-45 napra jott meg, most az 51.-et taposom es meg semmi...ha hetfoig nem jon meg, akkor visszahivom a dokit, hogy mi legyen igy. Hat ennyi.

Jo a rosszban, hogy eladtuk a lakasunkat es vettunk egy hazat, amit eppen felujitunk ezerrel, most azon idegeskedem es ezert a heten nem volt idom a baban nyavajogni.

A kepeket, tablazatot megneztem, nem semmi, minden baba gyonyoru. KEpzeljetek, az enyem is azKép.

SorayaKép
Neked irtam egy gratulalo mailt mikor meg a korhazban voltal (Szilvitol kaptam az email cimet, mert a tel.szamodat nem tudta, sms-t akartam). Nem valaszoltal, nem kaptad meg?

Puszi:szoszi
szoszi

Sziasztok!

Most csak gyorsan elköszönni jöttem, este indulunk a repülövel haza. Nem semmi út lesz, beraktak nekünk egy plusz leszállást igy nem érjük el az eredeti csatlakozást Frankfurtban, csak az estit, igy kb 5 órát várunk a két nyügös gyerekkel...Jó lesz 20 órát utazni egyfolytában, plusz még haza...

Cinci, nekem a forró-meleg vizes fürdö jött be, ahogy megfürödtem, pár órával késöbb már jöttek is a fájások. Akkor csináld csak, ha zárt a méhszáj még, ha nyitott már nem szabad kádba ülni. Én sem hittem volna benne, egy másik csaj ajánlotta, és valóban segitett. Mondjuk én 8 nappal túlhordtam,már nagyon vártam az indulást.

Besztinek gratula, nem semmi már a negyediknél tart...

Szülinapos Nándit isten éltesse, mindenki másnak jó nyarat kivánok, ha tudok benézek otthonról is!

Sziasztok
BArbi
Dani
Kép
Ádám:
Kép
Kép

Kép
Kép
barbi

Drágáim!

Kedves szomszédainknak hála, net közelbe kerültünk. Szóval: 1 óra várakozás után ma reggel levették a vért, fél 12-kor Katika (W. doki asszisztense) mosolyogva közölte kedvesemmel, hogy várnak minket mehetünk. Bementünk!
W: Menstruáció van?
Válasz: Nincs!
W: Az jó mert egy terhesség van! HSC: 69.7!!!

Gyerekek! El se hiszem!

Köszönöm, hogy december óta együtt lehetünk!!!! Mindenkinek hasonló érzéseket!!!!!!
Szóval a lényeg, hogy a 8 hétig óvatosan mindent, az a kritikus időszak!

Május 23 ultrahang!!!!!

Egy kicsi görcsölés miatt ment a para rendesen, de azt mondta W doki, hogy ez normális!!!!!!!

Majd még jelentkezek!!!!!

Csók!!!!!

Ezt nem hiszem el!!!
mot

MotKép

Nagyon örülök! Gratulálok!Kép Majd lassna költözz át "hozzánk"(is).KépVárjuk a híreket mindenről!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

SorayaKépReditkeKép

Gyönyörűek a fiúk! Annyira irigy vagyok!Kép

BarbiKép
Jó utat hazafele, remélem a gyerkőcök jobban bírják mint gondolod..Kép

AlenaKép
Megkaptad már az első adag cuccot? Írtam mail-t tegnap. Az odaért?Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi Kép
Megkaptam a rucikat, és írtam is neked emailt. Nem ment át? Kép

Alena

Kép
Kép
alena9

MinyuKép
Isten éltesse az 1 éves Nándi babát! Igazán jóképű kisfickó kerekedett belőle! Jöhet is akkor a tesó?KépKép

MotKép
Gratulálok a pocakosságodhoz!Kép

SzösziKép
Nem hisszük el, hogy neked is jóképű kisfickód van, fénykép nélkül! Tessék ám felrakni!

Reméljük az új házhoz az új gyerek is hamarosan csatlakozik. Mikor költöztök?

Cat

Cat
Kép
cateye

HalihóKép

Én sem hiszem, hogy a kajától hízott volna ennyit. Csak vhogy jobb az étvágya, amióta van gyümi is. Ja, meg beállt 3-4 órára, így kb. 6x eszik.

Mot: gratula!

Cinci: gondoltam Rád reggel. Hogy olyan szép idő van, most milyen klassz lehet szülniKép

Alena: nem lehet igaz! Ezek a 2hetessel feladott cuccok? Vagy megen figyelmetlen vagyok?Kép

Barbi: remélem rendben megérkeztek!
Fiúk nagyon vagányakKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

AlenaKép
Nem.Kép

JoviKép
Ez mlg az első csomag.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Haho!
Köszönjük a bókokat Kép Ma is elcsodálkoztam, mikor az ölembe kucorodott, hogy milyen nagyfiú. Viszont lenne kérdésem. kb 1 hete iszonyatosan hisztis lett. Ha valami nem ugy történik, ahogy ö akarja (pl becsukom elötte a lépcsöt lezáró kaput, hátravágja magát és elkezd üvölteni. teli torokból, és közben kapálózik, rugdal, olyanigazi klasz hisztit csap. Dackorszaknak még korai, nem? Vagy csak bepróbálkozik, megnézi, hol a határ? Néha csak értetlenül nézem, hogy akkor most mi a francot csináljak vele Kép Kép

Cat Kép
tesót majd csak késöbb szeretnénk visszamennék picinykét dolgozni jövöre, Nándoromat meg beadnánk bölibe szeptembertöl. Ezzel kapcs: (biztos irtad, csak én nem figyeltem) mikor kellett beiratkoznotok, helyi (kerületi) bölibe járnak majd a fiuk?

Mot Kép
grat Kép

Szoszi Kép
szoritunk

Tornáról: én terhesség alatt itthon tornáztam de csak nagyon lightosan, gey kismamatornás videokazira. egy héten 2-szer. Nekem nagyon jólesett a mozgás, mert sokat fáj-fájt a hátam, igy meg megmozgattam. Szülés után is erre a kazira tornáztunk (apája is csatlakozott), már amikor volt rá energiám. Nagyon régen vettem elö...Kép

Na, menek. pusza

Kép
Kép
Kép
minyu

MinyuKép
Valaki korán kezdi a hisztit.Kép Berci is másfél évesen már elkezdte, azóta sokat "fejlődött", mindig újabb formáját találjaki a hisztinek. Most pl. ha nem engedek valamit, ordítva berohan a szobába és bevágja az ajtót. Én megvárom, amíg magától lenyugszik, nem tutujgatom mikor hisztizik, csak utána.Kép

SzösziKép
Hajrá!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

MinyuKép
Mi körzeti bölcsibe megyünk, ahová tartozunk. Januárban kellett beíratkozni, és akkor már a 40 helyből 33-34.-ként iratkoztunk be. Májusra a tényleges beíratkozási időre már nem volt hely.Jó időbe jelentkezzetek be, mert túljelentkezés van!

Cat

Cat
Kép
cateye

Szoszi,

de, megkaptam és elnézést, hogy nem válaszoltam Kép A gratulát köszi Kép és nagyon-nagyon drukkolok nektek, h ne csak házba de pocakba költözés is legyen mihamarabb!!!!

puszi
Kriszta
soraya

JoviKép
Hát igen, mi járunk biopiacra, és csak onnan veszem, bár a doki ezt nem tudja.
Szupi a hízás. Akármitől is.

MotKép
Gratula!! Nekem is görcsölt, és baba lett anno!

Bea

Bea
regibeus

Regibeus Kép

Köszi az infót!
mot

Egcsi, Jovi Kép
Csoda történt, már meg is érkezett a csomag! Úgy látszik, ez a két hetes tényleg ideér két hét alatt.Kép

Alena

Kép
Kép
alena9

Mamik Kép nagyon köszönöm a hozzászólásokat! Megfogadom Kép.

Mot Kép szívből gratulálok és drukkolok továbbra is! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Szóljál már te is kérlek a kismamiknak, hogy nyugodtan jöjjenek át ide, mert rám nem hallgattak Kép.

Szöszi Kép remélem Catnak igaza lesz és jön a kistesó a házzal együtt Kép, kérünk szépen képeket!

Puszi
Noémi és Dani baba
28+6
Vendég

Sziasztok!

Mot Kép
Gratulálok! Kép

Lányok Domi megfordult a hasáról a hátára, ami klassz is, de ő csak hason tud aludni és vissza nem tud fordulni, viszont akármilyen fáradt lerakom hasra és már fordul is, utána persze sír mert nem tud elaludni.
Nincs valami ötletetek tanácsotok?

Kép

Kép
pkagi

HalihóKép

Ági: nincs ötletem. Ha csak az nem, hogy maradj mellette, amíg el nem alszik, aztán forgatsd vissza. Mondjuk ez nem vmi mamikímélő, de remélhetőleg nem tart örökkéKép

Jovi+ringlispílBerciKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

ÁgiKép
Mi is ezt játszottuk Olival, mert Õ 11 hetesen fordult át hasról hátra, aztán bőgött keservesen, hogy fordítsam vissza, mert hason alvó volt. Csak ezt tudod tenni, hogy visszafordítgatod, aztán ha elfáradt, akkor egyszer csak úgy marad hason.KépKép
Gyakorolgasd, mert a felállásnál ugyanezt fogjátok játszani.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Csajok, Ti látjátok, mi változott a Társalgón? Mert én nem...Aszittem, hogy pl. lesz olyan, hogy privit lehet küldeni, vagy vmi ilyesmi. Látszólag minden uolyan, nem?

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Ági
Esztert én is csak fordítgattam

csajok!
gyönyörűek a képek a gyerkőcökről. olyan édi mind!

Beszti
gratu a 4-eskéhez! akkor most a terv teljesítve?Kép vagy indultok 5-ben is?Kép
csak így belegondolva, már kisbusz kellene hozzájukKép

Minyu
Nándinak boldog szülinapot!

Leone
Danának is boldog szülinapot.
csak, hogy fél év múlva mit fog csinálni a csajod?! már nemcsak mondókázik, hanem egész nap be nem áll a szája, énekel, néha felesel és folyton folyvást kérdez! grrrr

Szöszi
sajnálom, hogy nem jön könnyen a 2. semKép
házvétel viszontKép

bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok!

Na, mit szóltok az új babanethez? egyenlőre én még nem tudom szeretem-e, mindenesetre meg kell szokni.
Kipróbálom, hátha mostmár enged képet feltenni. feltéve, ha rájövök hogyan kell az új felállással. :) Kép 1148008469.97.jpg
egcsi

Sikerült! Szeretem az új verziót. :D

Egcsi
egcsi

Jóreggelt :)

Már kezdtem volna reklamálni tegnap, hogy semmi nem változott, mit ígérgetnek itt összevissza. Persze megen elnéztem a dátumot :oops:

Ezt már szeretem én is! Privit lehet írni szerintetek?

Bercikém elkezdett fogzani ezerrel. Csípős kaki (=majompiros pipó), nyervogás és nyálpatakzás. Szerencsére az éjszakánk a szopkásos volt, sőt! 2-kor, aztán 6-kor kelt (egyébként mostanában 5-kor már kukorékol), ám azóta olyan, mint az a másik majom...a bőgő :?

Megyek is hozzá, puszi:

Jovi
jovika

Jovi :)

Lehet írni privit is. :) Szegény Bercikéd. :( Adjál neki egy kis panadolt, ha nagyon szenved.

Egcsi
egcsi

Csípős kaki (=majompiros pipó). Persze, hogy popó :lol:
jovika

Egcsi: hogyan?
jovika

Rájöttem! Csak éppen (még?) nincs lehetőség p.ü. küldésére. :(
jovika

sziasztok!

kiprobalom mar ezt en is:) mi epp a hanyos-fosos virussal kuzdunk, szerdan Lacko, ma Boti hanyt, bar Lackonal annyival vege is lett, remeljuk Botinal is.
orsoly

Orsoly :)

Úgy látom ez a vírus előbb utóbb mindenkit leterít. :(
Jobbulást! :)

Egcsi
egcsi

wow sikerült bejutnom végre :oops: és mennyi kütyüke közül lehet választani nahát. MAjd ki fogom próbálni a fotóküldést is előbb utóbb de most még rendezni kell az összevisszaságot a fotók közt.
Új fogadalmam, kevesebbet csinálok mást. Hülyén hangzik? De komolyan, most elég volt a mindenből és csak anyuka akarok lenni itthon boldogságban Balázzsal. Semmire sem értem rá az utóbbi időben , annyira túlhajszoltam magam, és hétvégén voltunk apjukommal kipihenni magunkat és egész hétvégén csak gőzfürdőztünk szaunáztunk áztunk a medencében aludtunk és zabáltunk. Annyira jól esett ez a kikapcs. És még a kaját is menzáról fogom rendelni, ...na jó lehet ez nem lesz hosszúéletű fogadalom de mindenképp lazítani akarok.
És nem megyünk hétvégén se most sehova, és nem is hívunk snekit csak a mi kis családunk leszünk és bográcsolunk és játszunk közösen és élvezzük egymás társaságát. :)
BAlázs annyit beszél. MOndókák elejét mondja nekem hogy melyiket kéri. És olyan szavakat mond, behalok tőle. ejnye ejnye, bizony, bocánat, de ahogy mondja, tündéri. Bár kistesó még nálunk sincs pedig szeretnénk, de szerencsére nem vagyok tőle elkenődve mert tudom egyszer úgyis lesz . MOst olyan jó, hogy ez kicsit sem izgat. Szöszi remélem sikerül mielőbb, és nem görcsöltök. Spontán jött össze BAlázsod, ha nem jöna kistesó annak csak lelki oka van, valószínűleg. Próbálj gonodlkodni azon miért ez a siettetés és mitől félsz. szurkolok.
Puszi Erika
hurki

wow sikerült bejutnom végre :oops: és mennyi kütyüke közül lehet választani nahát. MAjd ki fogom próbálni a fotóküldést is előbb utóbb de most még rendezni kell az összevisszaságot a fotók közt.
Új fogadalmam, kevesebbet csinálok mást. Hülyén hangzik? De komolyan, most elég volt a mindenből és csak anyuka akarok lenni itthon boldogságban Balázzsal. Semmire sem értem rá az utóbbi időben , annyira túlhajszoltam magam, és hétvégén voltunk apjukommal kipihenni magunkat és egész hétvégén csak gőzfürdőztünk szaunáztunk áztunk a medencében aludtunk és zabáltunk. Annyira jól esett ez a kikapcs. És még a kaját is menzáról fogom rendelni, ...na jó lehet ez nem lesz hosszúéletű fogadalom de mindenképp lazítani akarok.
És nem megyünk hétvégén se most sehova, és nem is hívunk snekit csak a mi kis családunk leszünk és bográcsolunk és játszunk közösen és élvezzük egymás társaságát. :)
BAlázs annyit beszél. MOndókák elejét mondja nekem hogy melyiket kéri. És olyan szavakat mond, behalok tőle. ejnye ejnye, bizony, bocánat, de ahogy mondja, tündéri. Bár kistesó még nálunk sincs pedig szeretnénk, de szerencsére nem vagyok tőle elkenődve mert tudom egyszer úgyis lesz . MOst olyan jó, hogy ez kicsit sem izgat. Szöszi remélem sikerül mielőbb, és nem görcsöltök. Spontán jött össze BAlázsod, ha nem jöna kistesó annak csak lelki oka van, valószínűleg. Próbálj gonodlkodni azon miért ez a siettetés és mitől félsz. szurkolok.
Puszi Erika
hurki

Sziasztok!

Bocs, hogy ide nem jöttem bejelenteni a jó hírt, igaziból máshol is várni akartam még, de aztán másképp alakult :D .
Igen, dec. 12-e környékén újabb családtaggal gyarapodunk.
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat.:)
Csütörtökön volt egy nagyobb ijedtségünk is (ide leírtam, mi tötrtén (ha nem ugrik oda, akkor Beszti máj. 19. 19:47-es hozzászólása) http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?p=964553#964553 .)

Bogár!

Hát a terv még lehet eggyel több! :lol: Az egyik autónk 7 személyes :lol: . De azért valószínű majd csak később lesz, ha lesz, és előbb ez a baba bújjon ki egészségesen.

Orsoly!

Jobbulást mindenkinek!

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti: xxxxx (Ez az egyik kezem 5 ujja akar lenni 8) ) Nektek!
Remélem, minden rendben lesz. Pont egy évvel utánam :) ... csak Berci nálunk nagyon sietett megszületni:)
Vigyázz magatokra!

Era: irigyellek az elhatározásért, csak bírd betartani :P

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Persze, hogy lemaradt (zombi vagyok, két napja Berci 2-től 5-ig szopizik, vagy műsorozik):
Orsoly, jobbulást a fiúknak:)

jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovika :)

Hogyan raktad fel ide a "szalagot"(nagyon cuki egyébként)? Nekem kiírja, hogy nem megfelelő formában van a fájl. :(
HEEEELP!!!

Egcsi
egcsi

Egcsi :)
a szalag egy hivatkozás, nem file.
kattints rá, és akkor te is létre tudsz egyet magadnak hozni.
a középső boxban lévő kódot kell az aláírásodba bemásolni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :)

Már csináltam egyet, de PNG image-ben van és azt nem akarja ide feltenni. :(

Egcsi
egcsi

Orsi :)

Már csináltam egyet, de PNG image-ben van és azt nem akarja ide feltenni. :(

Egcsi
egcsi

Vissza: Fogamzás