Jóreg
Orsi, Reditke: Nagyon édesek a fiúk!
Minyu: a Te Nándid is
Isten éltesse sokáig!
Redit: Milán-kontroll mikor lesz? (Tudom, írtad vmikor, hogy voltatok, de átment a szita agyamon, bocs.)
Leone: Én is néztem a minap, hogy mennyi kismami van odaát (bekukkoltam). Nem értem, miért nem jönnek...
Még mindig tábla: Döbbenet, hogy Alena is, Rita is mindjárt babázik! Még csak most írtátok a + teszt eredményt
(Noémi, Te gyakran jössz, így Téged számon tartalak
)
Ági: nekem is jár az agyam vmi mozgáson, aztán meggyőzöm magam, hogy szopi alatt nem lehet
Egyrészt a kalória miatt, másrészt meg az izomláz miatt. Tejsav termelődik az izmokban, attól lesz izomlázad és ez nincs jó hatással a tejcire (régebben olvastam, azt már elfelejtettem, hogy miyen nem jó hatással, csak arra emléxem, hogy vmiért nem jó
). A fogyi is ezért tilos, mert a távozó méreganyagok a vérbe, onnan meg a tejbe kerülnek. egyébként, ha rá tudnám magam(+embert) venni, akkor esti tempós sétával, vagy bringázással indítanék, szerintem az még belefér.
Örülök, hogy Domi túl vana dolgon (én sem ismertem volna föl, egyik lányomnál sem volt ilyen).
Noémi: én sem sportoltam szülés előtt már évek óta semmit. nem tudom, más mit mond, de én jóga, szülésfelkészítő lihegéstanulás
nélkül is jól elvoltam. Persze azt azért tudni kell, hogy a szülésznőm fantasztikus volt, mindig adott lehetőségeket, hogy próbáljak meg így, vagy úgy ülni-feküdni, a kitolásnál meg a dokival együtt mondták, hogy mikor vegyek levegőt, stb.
Babakelengye??? te sem vagy komlpett
(Én uezt csináltam) Mit varrsz? Fotót kérünk!
Beszti: tessék ide is benézni és jóhírezni nekünk is!!!!
Berci 3 napja megfordult hátról hasra
(Mondjuk, azóta sem
). A védőnőnket meg szvsz kikészítem
Megint lementem mázsáltatni, 130 g-ot hízott egy hét alatt (mindig kétszer mérünk, úgyhogy tuti annyi az annyi). Hogy ez most a gyümitől van-e, vagy sem gőzöm nincs, de nem is érdekel, lényeg, hogy van némi látzstja a dolognak. Egyébként kétpofára eszi az almát-barackot, 50-100ml közötti mennyiségeket behabzsol
Jovi