Új privát üzeneted érkezett!

Babszi :)
Nagyon sajnálom ami veled történt és együtt érzek veled. Én mindig valami hasonlótól rettegtem és azt hiszem akinél ez a babavárás ilyen viszontagságos, ott nem ritka, hogy a házasság válságba kerül, még ha szeretik is egymást a felek. Alapvetően megbocsátó vagyok, de ilyen helyzetben sajnos azt hiszem én már nem tudnék a férjemmel együtt élni, mert mindig ott lenne bennem a gyanakvás és a gyanusítgatás, ami megmérgezné a kapcsolatunkat, de ez nem jó. Az a jó, ahogy Te állsz a dolgokhoz és kívánom, hogy ott idegenben sikerüljön új életet kezdeni belekotyogó szülők nélkül. Azért néha benézhetnél, főleg ha valami nagyon jó híred van.

K.boris :)
Én végül egy Jane Carrera C használtat vettem, mert a férjem cirkuszolt, hogy 160 ezerért nem veszünk babakocsit. Már egy kicsit bánom, mert nagyon jó, de ez egy régebbi típus és mindig irigykedek, ha újat látok, mert nagyon zsiványul néznek ki. Az enyém városi kocsi, tehát nem 3 kerekű, van hozzá mózes és hordozó-autósülés egyben, + a sportrész. Mind a három levehető és ugyanarra a vázra tehető. A váz iszonyú picire csukható és nagyon könnyű. Van háromkerekű verzió is (azt hiszem Slalom Pro a neve http://www.jane.es/construye/index.php? ... &id_intro=), az inkább terepre való és nem tudom mennyibe kerül. A neten lehet használtan találni elég jó állapotút, azt is figyelheted. Lehet úgy is kérni, hogy a mózes-hordozó-autósülés (mátrix verzió) egyben (így olcsóbb), de nekem az nagyon nehéznek tűnt. Pécsett csak a Babacenterben van (Pláza). Nekem a Jane Nomad tetszik a legjobban http://www.jane.es/construye/index.php? ... &id_intro= , az olyan 180.000 Ft, mózessel és hordozóval. Ami még tetszett, az mind drágább ennél.

Kép
Kép
tiza

reni, én kb. 3 hete érzem, úgy a 15. héttől, de akkor még nem tudatosult, hogy ez az. olyan volt mintha buborék pattana el a hasamban. most már tudom milyen és érdekes, nekem is akkor indul be borka amikor fekszem mint pandinál. de nem aktív, van amikor naponta csak egyszer rugdos. remélem nyugodt baba lesz :lol: sok sikert az AFP-hez!!!!!
igyál sokat szerintem a fejfájás lehet attól is, meg persze sok minden mástól, ja meg C-vitamin..esetleg, nekem a dokim azt mondta szedjek napi 5-600mg C-t, mert fájdogált a fejem és reggelente vérzett az orrom.

pandi ez amit fizetsz az mi pontosan? nekem is kellene ilyet fizetnem?

tizu, nem semmi milyen árak...jó nagyot kaszálnak rajtunk...
köszi nagyon a webcímeket! meg is nézem őket :lol: húúú ez a szlalom nagyon szép!!! tizu jól látom, hogy ált. a 3 kerekűekhez nincs mózeskosár?
jól vagy? meggyógyult a sebed?

Kép
kicsiboris

Sziasztok!
babszi:
Hát nem is tudom mit is kell ilyenkor írni.. Sajnálom, vagy örülök nektek??
Nagyon bátor vagy, hogy visszafogadtad a párodat, bár annak idején én is megbeszéltem magammal, hogy ha ne adja az ég ilyen adódna, egy esélyt még adnék neki.
Szerintem a lehető legjobban döntöttetek. Azért mondom, hogy örülök, mert gondolj csak bele, teljesenúj életetek kezdődik! Nem lesznek Anyósék, szülők, akik belelavatkoznának bármibe is, és meg vagyok róla győződve, hogy a baba is jönni fog, eddig a stressz gátolta azt, hogy babázhassál. Szóval szerintem ezután már csak jó történhet veletek!
Hajrá!!

kicsiboris:
babakocsi ügyben egy tanácsot fogadj meg. Ne dőlj(etek) be a hírdetéseknek, hogy hú de jó a nagy kerekű nagy babakocsi (pl.bergon ). Mi bedőltünk, és rá is fáztunk. Képtelenség egyedül megemelni,dög nehéz. Ráadásul irányíthatatlan. Így mi most vettünk egy másikat, szuper, mert simán oldalra csapom, és emelgetem csajszistól.

gyöngyi:
hol pancsolt Anna?

Kép
Kép
Kép
mágnes

De. Ezt is lehet variálni. Lehet pl. csak mózeskosárral is. Ha mátrix hordozóval veszed, akkor mózeskosár és autósülés és hordozó az egyben. Ha rebel formulát veszed, akkor külön a mózes, külön a hordozó-autósülés http://www.babycenter-szeged.hu/katalogus.php?tid=7. Ezen a honlapon elég jól le van írva mindegyiknek a műszaki paramétere is és a variációk.

Kép
Kép
tiza

Én sem vagyok oda a nagy kerekekért. Gondold át hol fogod használni. Egyébként a Jane kocsikat nagyon könnyű emelgetni még gyerkőccel együtt is, az egyik legkönnyebb babakocsi és szinte egy újjal irányítható.

Kép
Kép
tiza

Boris,
Én tb-t fizetek ha dolizol akkor neked nem kell. Nekem ez a babakocsi tetszik:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =5&whid=43
Bízom benne hogy novemberig még csökkeni fog az ára :roll:
Vendég

Pandácska!

Látom még mindig ugyan az tetszik!!!
Há az ami nekem tetszik az is ilyen árba van!
Szoktam a tesz veszen nézegetni,most néztem légzésfigyelőt!Ami a boltba 33.000ft jó mondjuk használt de jótállás még van rá úgy 12.000ft körül van! :lol:
m. reni

csajok!!

Nekem ez tetszik!!!//bababolt.echt.hu/babakocsi/chicco?cid=40542
m. reni

m. reni

tizu, köszi, nagyon ari vagy, hogy segítesz, végülis neked már gyakorlatod is van ebben :lol: :lol: :lol: nekem még mindig a Quinny tetszik, de az is sokba kerül..viszont egy gombnyomásra hidraulikusan csukódik és nyílik, profi :lol:

mágnes köszi!! akkor a reklámok elfelejtve :P hallottam ismerőstől is, hogy olcsón vett egy babakocsit (40-50ezreset) ami tönkre ment két hónap alatt, aztán újat vett egy drágábbat úgy 80 körülit, ami meg ms miatt nem volt jó, most a 3.-at vették mg így kb 200ezernél járnak, na ezt nem szeretném.

pandi szép nagyon ez a kottssi, de mi az ára? 100 körül van?

Kép
kicsiboris

Sziasztok Lanyok! :D

Ide is beköszönök hamar. Megjöttünk par napja M. orszagrol, nagyon jol ereztük magunkat otthon! :D

Most a költözködes elötti teendökkel vagyunk elfoglalva a ferjem is szabin van igy jo sok mindent el tudunk intezni.

Remelem jol vagytok mindannyian, puszi!

Kép
Kép
jucmuc

Képzeljétek a kis lusti is belehúzott, úgyhogy nagy meglepetésemre mind a hármat visszakaptam ma és mind a három szabályosan osztódó szépséges szép bébike kezdemény.

Köszi a ragacsokat. :)

Kép

Kép
kamilla306

Babszika! Remélem sikerül rendbe hoznotok a házasságotokat. Azért ha lehet néha jelentkezz, még, ha most nem is a babaprojekt van a központban.

Nálunk is volt mélypont abból kifolyólag, hogy nem jön össze a baba, de akkor rájöttem, hogy sokkal fontosabb nekem a férjem és ha a Jóisten nem ad nekünk gyereket, akkor nem lesz, de a férjemet sosem tudnám elhagyni. Kívánom, hogy sikerüljön túljutnotok a mélyponton nektek is.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Hurrá!Ezek nagyon jó hírek!!!!
Én is hármat kaptam vissza,de egy baba maradt a kis túlélőm!! :lol: :lol:
m. reni

Boris,
Ha megnyitod a lapot rögtön ott az ára amúgy 180 :?

Reni,
Tetszik az is amit te néztél ki :wink:
De így kép alapján gondolom ez is drága csak azt nem értem miért ilyenek az árak pedig megnéztem az enyémet egy külföldi oldalon és ott 50 ezerrel kevesebb :shock: lehúzzák az embert :evil:

Kamilla,
Tonna ragacs megy :wink:
Vendég

Pandácska!

Megkúksiztalak az iwiwen! NAGYON CSINOS KISMAMI VAGY!!!!!
lE A KALPPAL :lol: :lol:

MENJÜNK KÜLFÖLDRE!!!!KOCSIT VENNI! :wink:
m. reni

PANDI!Az én kocsim olyan 170.000ft körül van!
m. reni

SZiasztok!

Babszi! Hú. Kemény. Menjetek, kezdjetek új életet, ezt a régit hagyjátok itt, a szülőknek. :lol: Talán tényleg ez lesz a legjobb döntés. Tiszteletem a megbocsátásért. Kívánom, hogy sikerüljön minden, amibe fogtok, és csináljatok végig mindent együtt! Legyetek boldogok. és felejtsetek el minden rosszat! Csak előre nézzetek!!!!!

Csajok! Még jó, hogy a párom eddig nem nézegette a babakocsi árakat!!! :lol: Nekünk is három kerekűek tetszenek, de valaki azt mondta, nem a legjobb. Majd ha aktuális lesz, rányomozok! :lol: Remélem, nagyon hamarosan.

Hú annyit írtatok, csak nézek..

Köszi a drukkokat, csak nyugodtan így tovább! Ránkfér!
Uh: 3 tüsző jobbról, 3 tüsző balról, mellettük van még 2 picike, ami beindulhat, nyh is szép. Doktor bácsi naon elégedett volt. Igazából én is. Ha minden így szépen megy, akkor jövő pénteken leszívás és hétfőn beülti... ÚÚúúúúúúúgy megkönnyebültem. Féltem, hogy jól fogok-e reagálni erre a szurira is. De szerencsére nem kellett még az adagot sem emelni.

Kamilla! Juhéjj! Nagyon örülök. Pihi, sok folyadék, sok husi!

Megyek mosok kicsit. Olyan vagyok, mint egy mosómedve. Meg aztán jövő hétfőtől hétfőig Pesten leszünk. Hogy ne kelljen kapkodni, talán elkezdek csomagolni.....

Meg most kicsit visszaolvasok, hogy mit hagytam ki. :oops:

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Babszi: a véleményem a Tizáéval megegyező, tehát le sem írom mégegyszer. Remélem túléli a kapcsolatotok ezt a válságot, és az új otthonotokban, újult erővel kezdtek neki egy mádfajta életnek. Szerintem úgy el lesztek foglalva, hogy ez már eszetekbe sem fog jutni. Sok szerencsét és sikert nektek!

Zel: nagyon ügyes vagy! Mikor lesz a következő kuksizás? Remélem vasárnap nekem is jók lesznek az eredményeim.

Kamilla: 3 babóca!? Tapacs-tapacs!!

Ilonám:jó készülődést és bulizást holnapra! Nem mondanak sok helyre esőt.

Puszi nektek!
kabócabobár

Zel,
Ügyi vagy :lol: ebből azért még lehet sokkal több hiszen messze a leszívás :wink:

Reni,
Gondoltam hogy az is drága :?
Vendég

Ja, hát a Quinny nekem is tetszik. Az több, mint 200.000 ft, ha veszel mózest is és hordozót is. Ezt már én is túlzásnak tartom, de a férjem még 160.000 ft-ot is sajnált. Igazából nekem nem a külső volt a legfontosabb, hanem az összecsukható méret (Yarisom van) és a könnyű súly. A legtöbb babakocsi be sem fér a csomagtartómba, még a drágák sem. A Jane-ban is a Carrera Pro, ami a legkisebbre csukható, ezért azt szerettem volna. A mostani annak egy korábbi verziója, igaz csak 60.000-ért vettem használtan és még kaptam hozzá pelenkázó táskát, napernyőt, esővédőt és egy takarót és egy szúnyoghálót is.

Zel :)
Gratula a tüszőkhöz, csak így tovább.

Kamilla :)
De jó, hogy a harmadik is megemberelte magát. Ha ilyen küzdős, akkor lehet, hogy ő lesz a befutó.

Ilona :)
Holnapra nagyon szép névnapot kívánok neked és jó szórakozást!

Csajok! Úgy szégyenlem magam. Elfelejtettem apukám születésnapját. Három éve halt meg, minden nap többször is eszembe jut és pár nappal ezelőtt rájöttem, hogy Marci tökre rá hasonlít, mégsem jutott eszembe 8-án, hogy születésnapja lenne. Persze nem tudtam volna hozzá kimenni, mert nem is Pécsett van eltemetve, de anyukámnak szólhattam volna, hogy a nevemben is vigyen virágot. Most nagyon rosszul érzem magam emiatt, olyan közel álltam hozzá és Marci is mindig rá emlékeztet. Hogy feledkezhettem meg a dátumról?

Kép
Kép
tiza

Tizus!
Biztos vagyok benne, hogy nem bántottál meg senkit. Persze neked fáj. De anyukád tudja, mit jelent egy pici gyerek, és mellette kimennek az ember fejéből a dolgok. Majd alkalomadtán kimész édesapádhoz a temetőbe...

Kabóca! Hétfőn, 20-án megyek kuksizásra. Aztán szerdán is leskelődünk... Közben persze valami úton-módon tudósítalak benneteket. Neked meg persze, hogy jók lesznek az eredményeid, Mi mások lehetnének?! :lol:

Pandus! Elég nekem ez a 8 tüsző, akkor is, ha csak a hat lesz jó szép petécskékkel. Már ezek is fognak fájni stb, meg nagyon féltem a túlstimutól is.

És most elmesélem, hogyan kell babanetezni, ha 9 hetes kölyökkutyátok van. Szóval ideülök, és elkezdek olvasni. Aztán bevágtázik a kutya, akinek Egér a neve. Majd addig nyafog, amíg ölbeveszem, és ő édesen elalszik, úgy hogy a klaviatúrát kell arrébb pakolni, hogy gépelni tudjak. De neki így jó.

Kép
Kép
Kép
zel

lányok!
Elhamarkodtam mindent. Nincs új élet, csak nekem. Egyszerűen választott - a 3 hetes kapcsolatot. Ennyi. Borzalmasan ki vagyok borulva, és 3 hét múlva elrepülök Angliába. Remélem nektek nem így lesz. Ne hagyjátok azt, hogy a baba-projectért mindent!
babszi

Babszi,
Nem is tudok mit mondani de nagy hibát követ el :cry: Lehet neki az most érdekesebb meg az új mindg vonzó kevesebb az elején a probléma de minden új egyszer régi lesz és majd bánni fogja hogy felrúgta ezt a kapcsoltatot... azért nőiesen megjegyzem szívesen kikaparnám a szemét annak a nőnek mert tudom hogy kettő ember kell hozzá de milyen ember az aki másnak a párjára veti rá magát :evil: Nagyon sok erőt kívánok neked borzalmas egy helyzet!
Vendég

Babszi!

El sem tudom képzelni, min mész át. Nagyon sajnálom. Nem ezt érdemelnéd, főként, hogy hajlandó lettél volna megbocsátani. Menj. Szép új életet kívánok.

Kép
Kép
Kép
zel

babszi, először megkönnyeztelek, most már sírok. Hát tényleg ilyen kegyetlen az élet? 3 hét múlva már mész is? Mit fogsz ott csinálni! Iskola? A lehető legjobb megoldás hogy a sebek gyorsan begyógyuljanak, és megmutasd magadnak, mindenkinek hogy különb vagy mindannyiuknál! A fene egye az egészet! Hogyan segíthetnék? Meg kell bolondulni igaz? Látid mi szeretünk, jó lenne ha nem felejtkeznél meg rólunk! Jó?

kabócabogár izgulunk, de reméljük az időjárás holnap velünk lesz!
tiza köszönöm a jókívánságokat, én már el is felejtettem, hogy holnap még ez is lesz!

Szép hétvégét mindenkinek!
zel UH?
kamilla, sapé?
bbilona

BBilona!

Feljebb vannak az UH eredmények. Jövő héten meg végig Pesten leszünk!
Ugye megvan a telefonszámom!!!!!???????

Jó éjt mindenkinek! Puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

Ilona!
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!!

Babszi!
Nagyon sajnálom. Azt hittem még meg lehet menteni a kapcsolatot. Jaaj, nem is tudom mit mondjak! Remélem sikerül viszonylag hamar feldolgoznod. Talán a távolság és az új környezet segít.

Zel! Örülök a jó híreknek! Csak így tovább. Minden rendben lesz!

Kép

Kép
kamilla306

Babszi :)
Nagyon sajnálom, hogy végül így alakult és most borzasztó lehet neked. Tényleg mit fogsz kint csinálni? Egyáltalán hova mész? Remélem jó lesz ott és könnyebben túlteszed magad a történteken (habár én még nem vagyok benne biztos, hogy lezajlott a meccs, mert furi, hogy ilyen nagy horderejű döntésekben a párod így váltakoztatja az álláspontját). Én is mindig ki vagyok akadva a pasikon, ők meg takaróznak a természetükkel (egyéb dolgokban is). Könyörgöm mi lenne velünk, ha minden nehézségtől így megfutamodnánk? Igazából én már rájöttem, hogy mind fizikailag, mind lelkileg gyengébbek nálunk, egyszóval selejtesek, de sajnos mit ér nélkülök az élet.
Azért ne feledkezz meg rólunk, akkor sem ha elmész. Lehet, hogy valaki mással meg majd egyből babás leszel, az élet néha fura dolgokat produkál.

Kép
Kép
tiza

A sors fintora... Egy olyan nővel állt össze, aki tavaly szeptemberben ment férjhez, és a férj nem tud semmit. És ez a 3 hét elég volt nekik ahhoz is, hogy GYEREKET AKARJANAK. Ez hihetetlen. Én lombikra készültem, Ő az elhagyásra. Én jövőt építettem őrá, de nem akarja. Tegnap reggel még nagy volt az elhatározás, hogy eljön velem, és terveket szövögetett. A nő kihisztizte a dolgot. Egész nap bőgött neki, hogy elhaggya a férjét...stb. Megtette a hatását, a férjem viszakozott. Annyira fáj! Ki akar szakadni a szívem. Az álmaim, a terveim, a jövőm, az ÉLET ment el tőlem. Eddig sem volt rá sok esély, hogy gyerekem legyen, de most ez is lenullázódott. És olyan nehéz két bőröndbe becsomagolni, és elmenni innen. Persze, muszáj. Ha maradnék, remélnék. Mert nagyon szeretem.
Ha van valamelyikőtöknek egy varázspálcája, kérlek vegye elő, és csak egy apró suhintást kérek!
babszi

Sziasztok!

Babszi! Bár lenne!!! Olyat varázsolnék, hogy csak!

Olyan hihetetlen, hogy egy 3 hetes kapcsolat és egy hiszti ennyire befolyásol valakit, hogy egy házasságot, egy feleséget, terveket, új életet elhagyjon...

Csak egy óvatos kérdés Babszi! A nőnek van már gyereke? Ha nincs, miért pont most akar, ha csak egy éve házasok? A saját férjétől eddig nem akart babát? Nem lehet, hogy ezzel fogja a férjedet?
3 hét alatt, amíg itthon vagy még sok minden fog történni...
Te csak csomagolj, készülj, és lehet, hogy már a repülőről leszállva összefutsz a még nagyobb Ő-vel!
Addig is próbálkozom: csiribí....

Bbilona! Boldog névnapot!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Babszi,
Babát akarnak 3 hét után? :shock: Gondoltam hogy a csaj hisztizte ki hogy maradjanak együtt és Zelnek igaza lehet hogy a babával akarja megfogni :( hihetetlen ez az egész... A párodnak van családja? szülők testvérek? Tudnak erről az egészről?
Vendég

Visszaolvasgattam....

Babszi,

Nagyon sajnalom a dolgot, hihetetlen, hogy ilyen megtörtenhet egyaltalan!!!
Nem is tudom elkepzelni, hogy egy fellangolasnal több törtenhet harom het alatt!

Tudom, hogy irto nehez de ne is probald marasztalni a ferjed annal jobban menni akarna (sajnos Ok igy vannak összerakva) majd szepen rajön magatol es ha egy csöpp esze van meg ezekben a napokban!

Minden jot kivanok Neked!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
Hogy vagytok? Poci? Mozgás? Mikor mész uh-ra? Talán már ti is látjátok a nemét :wink:
Vendég

Sziasztok!

Babszi: lehet, hogy jobb is így. Hogy tudtál volna megbízni benne ezek után? Tudom, most nagyon fájhat , de tudod mit szokás mondani? Az élet megy tovább, találsz ezerszer különbet, nem érdemelt meg, ha ilyen tud lenni. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok!

Ilonám: Boldog Névnapot! Jó szórakozást mára!

Zel: tudsz nekünk írni azért akkior is, ha Pesten vagy? Hogy osztod meg velem a tapasztalataidat? De fura, hogy egy hét, és már a sejtecskéid osztódnak is! :) A varázspálcáddal mást is tudsz varázsolni? 8)

Szép hétvégét mindenkinek!
kabócabobár

Babszi!
Ez döbbenetes! Nem is lehet erre mit mondani, csak annyit, hogy próbáld feldolgozni, de szerintem azzal is ráérsz még egy kicsit. Ekkora megrázkódtatás után, gyugodtan megérdemelsz egy kis önsajnálatot és egy jó nagy bőgést. :twisted:

Nálunk egyenlőre a Petykával megy a küzdés, nagyon nehezen kezelhető akaratos és hisztis, valószínű a kistesó érkezése zavarta össze. Nem tudom hogy fog megküzdeni vele az apja, amíg én kórházban leszek.
Ha valaki küld nekem egy telefonszámot, írok, ha megszületett a kis Gergő.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Ilona,
Kép
Vendég

Babszi:
hát nem is tudom mit mondjak... Tudom, hogy szereted a párod, de engem az háborít fel nagyon, hogy babát akar attól a nőtől! Mikor TE mindent megtettél azért, hogy tőle lehessen gyereked!
3 hét... Nincs a férjednek kapuzárási pánikja?
Nagyon remélem, hogy rendeződnek a dolgaid, sőt tudom, hogy rád is vár a boldogság!! És ha jól tudom nem vagy te olyan idős, hogy lemondj egy babára. Kicsit késik, de jönni fog!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jajj Ilonkám!
Isten éltessen sokáig!! Nagymamám is Ilona, most beszéltem vele! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ilona!
Boldog névnapot kívánok!

Kicsibiris!
Nekünk BERGON babakocsink van, magyar gyártmány, nagyon jól kombinálható. 65.000-Ft volt három évvel ezelőtt. Iszonyú horror összegeket írtatok le! Szerintem érdemes alaposan körülnézni, nem biztos, hogy mindíg a legdrágább a legjobb.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Ilona!
Boldog névnapot, így utólag is! :lol:
Köszi az érdeklődésedet, megvagyok, pénteken megvolt a 3. inszem. Duphastont kell szednem 2*1tbl., majd 2 hét múlva pedig tesztelnem. Elég fáradt vagyok, szerencsére tudok most pihenni, mert apuci Ágotával a nagyszülőknél van a hosszú hétvégén.
Bocs, hogy nem írok külön senkinek,megyek pihizni!
Majd jelentkezem!Szorítok mindenkiért! :lol:

Kép
sapé

Ilona, boldog névnapot kívánok :lol: Remélem jól sikerült az esküvő!

Sapé, nagyon szorítok neked :lol:

Kamilla, három pici babó a pocakodban? Ez tuti sikerülni fog :lol: Jelentkezz gyakran, hogy mi van veled! Tesztelned kell majd vagy vérvétel?

Zel, nagyon szépen alakulnak a tüszőid! Ugye Pestről is tudsz írni nekünk?

Kabóca, te mikor mész Uhra?

Sonjus, hogy vagy?

És Kata, lassan hazamész, nem? (vagy most vagy itthon) Csak már hiányzol nekünk!

Kép
domo

Sziasztok!

Kabóca, Domo!
Remélem, tudok valahogyan jelentkezni Pestről is.Pláne, hogy a férjem kiderítette, hogy netfüggőségem is van.
Hiányozni fogtok, mert nem hiszem, hogy minden nap találok valahol gépet. Vagy nem tudom.... Majd Kicsibével üzenek.

Mágnes!
Azt hiszem kicsit könnyebben találkozunk, mert mi is Dunaharasztiban leszünk. Volt egy lakás, amit majdnem kölcsönkaptunk, de sajnos a fürdő nem készült el. Így az apósom vadásztársáéknál fogunk lakni.
És mivel azt írtátok, hogy Bbilonával tudtok talizni, így tényleg akár összejöhetünk egy babasétára hárman??? Deee jóóóó lenne!

Fájogat a pocikám. Kaptam még egy szurit, ezt este kell bökni. Ez is fáj. Bár lehet, hogy már csak azt hiszem, de mintha csípne. Szóval kezdek nyafogós lenni.

Mágnes! Megírom neked is a telcsiszámom, meg megint Ilonánknak is, és küldjétek át a tiéteket, és majd hívlak, ha nem veszitek tolakodásnak.....

Puszilok mindenkit! Amint tudok, jövök. De közben sokszor gondolok majd rátok!!

Jóóóók legyetek!!!

Kép
Kép
Kép
zel

zel:
ez szuper lenne! Én is megadom az enyémet! Aztán cappuchinózunk egyet . :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Okés! Szeretem a kapucsínót!
Juhéjj!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Szíííííjjjjjasztok!!!! :D

Na mától megint leszek rendesen, csak az a baj, hogy teljesen el vagyok maradva. Nem tudok semmit senkiről, de annyit írtatok, hogy visszaolvasni képtelenség.
Majd igyekszem megint képben lenni, meg majd táblát is varázsolok, amiben majd segítsetek légyszike.
katata

Kép
katata

Kedves Barátaim,
Augusztus 15-én született egy gyönyörű csöppség, Mirjam Nefelejcs. A kis szíve olyan beteg, hogy az orvosok nem tudnak segíteni. De Mirka hihetetlen erővel élni akar, önállóan lélegzik, mosolyog, ez már maga egy csoda. És mi is dolgozunk egy nagy csodán! Ki-ki vallása és világnézete szerint segítsen imával, fohásszal, kéréssel, pránával, bíztató gondolattal, és szóljatok másoknak is, szülőknek, gyerekeknek, barátoknak, mestereknek. Ma este 10-től pedig közösen gondolunk Mirkára és az ő szívére, mely máris annyi szeretetet hozott a világunkba."
Én még annyit tennék hozzá, hogy délelőtt 10-kor is van egy közös ima, energiaküldés stb., egész addig minden nap, míg csak Mirkának szüksége van rá. Kérlek titeket, hogy aki veszi az üzenetet, segítsen és "jöjjön"!
Kép Mirkáról:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 120.19.jpg

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jol vagyok Pandacska köszi szepen! :D Mult csütörtökön voltunk uh-n is 157 gr volt a baba. :D

Minden rendben vele, otthon voltunk amikor elöször ereztem a lufi pukkanasokat. Nagyon jo volt! Azota is erzek mocorgasokat de meg nagyon light-osan. Uh közben is aerobikozott. :D

Elvileg szept.11-en megyünk Padovaba genetikai uh-ra de lehet, hogy az itteni dokink elöbbre is tud szerezni idöpontot akkor ide a közelbe megyünk.

Sajnos a neme az meg nem latszott de remelem a következö alkalommal mar tudni fogjuk!

Latom kislanyod lesz gratulalok biztos jo erzes tudni mar a nemet! :D Olyan jo, hogy nemsokara felidösök leszünk.

Puszi,

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Babszi!
Teljesen egyet értek mindenki véleményével, akik elöttem írtak.
Viszont, én a mondó vagyok, hogy tényleg nem szabad feladnod. Minden csoda 3 napig tart..... probáld elengedni, bár nehéz és lehet, hogy Ő lesz kiakadva, hogy nem ragaszkodol foggal-körömmel. Persze, ha beszéltek, higgadtan elmondhatod az érzéseidet, de ne támadj,, mert szintén menekülni fog. Szerintem a legnagyobb lelkifurdalása akkor lesz, ha normálisan lejátszátok.... igaza van Pandának ez még nem 100 %, hiszen 3hét????
És az ottani férj? Nem tudhatod mivel fognak ott érvelni és az is lehet, hogy marad a csaj a házasságában.
Viszont már arról is lehetett hallani, hogy nekik nem jött a baba és ahogy partnert váltottak mindjárt lett.... Tudom most ez durva és nem szeretném ha ezért meg haragudnál, de még lehet neked családod, esetleg mással is. Lehet, hogy tényleg el kell utaznod és egy olyan kapcsolatban lesz részed, hogy azonnal lesz család.
Nekem is az egyik vendégem 36 éves 5 éves kapcsolatben nem lett baba, most év elején szét mentek és jött egy szerelem.... bár a pasinak van 2 gyermeke, de olyan szépen vannak, hogy már nyaralás alkalmával eljegyzés és jön a baba is.... Mondta is a Csilla álmában nem gondolta volna.
Kívánom, hogy a lehető legjobban alakuljon az életed és okosan, hisz szerintem ez még nem lefutott dolog.
legyen elég erőd és soha ne add fel!!!!!
Szeretnénk ha írnál nekünk, hisz a lelkünkön viseljük a dolgokat
és jó volna továbbra is tudni, hogy mi történik Veled!

Kata!
Ezek szerint haza mentetek? A táblázatban lennél kedves kijavítani, hogy nekünk spontán jött Dávid. Sajnos nem volt sikeres az inszemek, de így sem volt rossz.... Milyen volt szegeden? Néztetek házat?

Odry
odry

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?