Új privát üzeneted érkezett!

JovikaKép
Az én Bercim HIPP és Kecskeméti babakajákkal kezdte, csak jó tapasztalataim vannak vele.Kép

CatKép
Mész vissza dolgozni, hogy bölcsibe mennek a fiúk?Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jovi Kép
Mi almának a levével kezdtük és azután jött az őszibarack (bébiétel).
Nekem tegnap múlt 4 hónapos Domi, de mi már ebédelni főzeléket eszünk és mostmár este is adok neki vacsira gyümölcsöt így úgy néz ki átaludja az éjszakákat.
Nekünk már nem volt elég se a tej, se a tápszer ugyanis abból 120-nál többet nem volt hajlandó enni, de ez láthatóan kevés számára.
A kajcsikat nagyon szerti. Egyenlőre bébiételt adunk neki, majd lassan elkezdek neki főzőcskézni.
Szóval én adnám a helyedben neki nyugodtan, sőt látod mi már abszolult benne vagyunk, pedig még fiatalabbak is vagyunk.

Kép

Kép
pkagi

Jovi en azt is neznem, hogy van-e eleg pisi-kaki, ill hogy nyugos-e a gyerkoc, ehes-e, stbKép ha nem, szvsz ne aggodj megKép fagyasztott barackot en anno mindig kaptam az Auchanban, ott neztetek? amugy szvsz a bebietel sem gaz, sokszor jobb mint az ellenorizetlen gyumik-zoldsegek (ezt most nem a fagyazstott barackra mondtamKép)

Agi: ha elkezdesz fozocskezni arra vigyazz, hogy primort ne adj neki, nem szabad, sok benne a nitrat.

o.

ps: Sorayanak szolok mar hogy jelentkezzen beKép
orsoly

bocs, csak kérdezni szeretnék, hátha ért valaki hozzá. köszi előre is.
csajok,

mennyire gáz a következő?:
mikroszkópos vizelet ül: 1-1 vvs, 35-40 fvs, g:p+++, sok lhs, baktérium

csak azért mert antibiotikumot -augmentin írt fel nekem rá a házi doki, ami ugye szedhető szoptatás alatt, de mégsem rajongok a bevételéért.
most csak ennyi. köszi.

Edit
Kép

Kép
reditke

Jovi
Hú azért még a szagukat is elviselni!!! Viselj drágám, értem is viseltek, persze nem cserediák voltam, de anyukám is odarittyentett néha egy-egy speciálitétet
Én az elején, és az elsőszülettemnél!Kép Hippeket vettem, és főleg arra figyeltem, hogy cukor ne legyen benne, meg tartósító.
Én akkor tápiznék hozzá, ha látnám, hogy éhes marad a gyerek. Bizonyos hónapot elérve a csajok sem híztak már sokat. A szomszéd kislány, aki 3200-al született gyorsabban gyarapodott, mint Zsó a 4 kilójával. Nem izgattam magam, mert kiegyensúlyozottnak tűnt. Mint tudni illik kakiproblémáink nekünk is voltak/vannak. Zsó is 3-4 naponta kakilt anyatejesen, volt, hogy 5. Hát felhasznált mindent a drágám, most már azért, hogy eszik rendesen nem vettem ezt ilyen nyugodtan. most próbáljuk a székletet rendszeresíteni.

Virág
Jövő hét oksi. Minden fotón más arcát mutatja a kis büdöse!

Cat
Na ne tudd meg azért, hogy milyen versengések mennek egy-egy helyért. Hihetetlen.
A környezetünkben most mindenki ovibeiratási lázban ég. Mi lesz majd a suliválasztásnál, ha már nemcsak 3 hely közül kell választani?!Kép

Zitus
Botinak gyönyörű mandula szemei vannak. A 3. képre meg ránézve hasonlóságot véltem felfedezni cat fiai és boti között

Bogár
Kép
Kép
bogár

JóregKép

Na, csajok, ezt most összeadtam, gyököt vontam belőle, aztán majd lesz vmi. Ill. van. Megkóstoltattam vele a HIPP almapürét, vagy 1,5 kanállal meg is evett belőle.
Orsoly: Auchanban sem volt (ott tegnap voltam), csak a kis tábla, hogy létezik. Én pont a nitrát miatt nem akartam zöldségesnél vett cuccot adni neki (meg mittomén milyen vegyszerekkel van pl. az alma kezelve, hogy még májusban is virít a tavalyi). Szóval, inkább adok neki olyat, amiben nincs tartósító, csak egy kis rizskeményítő (rizsnyák), mint a ki tudja mivel agyonöntözött.
Tápi meg sem fordult a fejemben, de van egy barátnőm, akinek a gyereke csak annyi "tünetet" produkált, hogy ritkábban kakilt. Aztán kiderült, hogy gyakorlatilag nincs már teje anyának, de a baba nem reklamált.
Kakiügyben meg azt gondolom, hogy persze, lehet normális, hogy 3-4 naponta kakil egy baba, de Berci napi 2-3 kakija után a 3 napos szünet kicsit sok volt. Aztán az is megfordult a fejemben, hogy az én mensim miatt volt ez az egész.
Na, lényeg, hogy nem hiszem, hogy olyan nagy tragédia lenne az, hogy 5,5 hónaposan a gyerek megkóstol mást is az anyatejen kívül. Terveim szerint ebből úgyis csak kb. egy-másfél hónap múlva lesz egy egész kajálásnyi.

Zitus: Boti is naggyon édi, milyen huncut vigyora van!Kép

na, szófosás vége, kikapcsKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovika nem is ezt mondjuk itt szvsz hogy ne adjal meg neki kajat 5,5 hosan, siman mehet mar, de attol a par kanal emberi kajatol tuti nem fog hizni tobbet, ergo ez nem oldja meg a sulystagnalasi problematKép noKép

sorayanak szoltam, megigerte hogy bekukkantKép

o.
orsoly

Orsoly: értemKép De akkor mit tegyek? Lehet hogy tényleg csak annyi, hogy most van egy megtorpanásos időszak (6550g a gyerek) és nem kéne ezen aggódnom. Csak azt sem szeretném, hogy éhezzenKép Igazából hosszú távon kéne megoldanom a dolgokat, mert még egyelőre bírom cicivel a napi 6-8 szopit (este 7- hajnali 4ig viszont csönd van). Ezért gondoltam az ilyen fajta hozzátáplálásra.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

hat hallottam en mar olyanrol is, hogy a gyerek egy darabig mondjuk nem sulyra hanem hosszra gyurt, es nem nott nagyon a sulyaKép lehet ez van most nalatokKép
orsoly

JoviKép
Ha a tejmennyiség aggaszt, hogy vajon van-e elég, akkor miért nem szerzel pár napra egy mérleget (bérlés, kölcsönkérés) és akkor le tudnád mérni a nagyfiút mennyiket szív. Hülyeség?

Edit
Kép

Kép
reditke

JoviKép
Megnéztem Berci súlygyarapodását a kiskönyvben. 6 hónapos kora után 5-1O dekákat hízott egy hónap alatt. Szerintem ne aggódj, nem úgy néz ki a fiatalember, mint aki éhezik.Kép Lehet, hogy már mozgékonyabb és el is égeti a kalóriát.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Boti köszöni a dicst!Kép

JoviKép
Én sem vagyok ellene a rendes kajcsinak, csak úgy vagyok vele, hogy azt még nagyon sokat ehet életében, viszont az anyatejnek tényleg vége egyszer...
Írigyellek a 7-4-ig alvásért, Boti mostanában napközben 4 óránként eszik, este fél9 után fél2ig bírja, aztán 3 óránként eszik kb. fél11-ig.
Próbáltam már éjjel húzni az időt cumival - mert nem sír - de aztán mindíg elgyengülök.Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Bejelentkezem már kicsit hosszabban, most mentek haza a lányaim, Berci alszik, hallgatom a Megasztárt, szóval nyugi van.Kép
Képzeljétek, a párom megint utazgatni fog. A cég ahol dolgozik, kapott valami szerződést és egész Amerikában dolgozniuk kell. Nem hiszem el, hogy a babaproject megint így indul. Igaz Berci is így lett... Mondjuk most annyiból jobb, hogy 1O napot lesz távol és egy egész hetet itthon.
Tegnap este Berci leesett az ágyunkról, mert persze megint ott aludt és annyira dobálja magát, hogy a franciaágy sem elég nagy neki. A frászt hozta rám, kicsit sírt, mert megijedt, de aztán aludt tovább. Hiába teszem köré a párnákat, párnával együtt esik le.Kép
A múltkori láz nem jött vissza és most már rendesen eszik is. Kedvence a sült szalonna paradicsommal. Hiába magyar gyerek.Kép
No, elég a szószaporításból.Kép

JoviKép
Hogy sikerült a süti?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Halihó, itt dögrovásos Era Kép Lányok a hangom keresem nem láttátok? sms és email megy, de ha vki telefonál azt nem veszem fel mert minek? egy halk zombiként tudok bejelentkezni KépFiúk rendben vannak csak én szenvedek.

Jaj munkásasszony azért nem lettem csak heti 2szer4órát tanítok ezen a héten utoljára és aztán béfejeződött a tanfolyamom. Úgyhogy mindjárt munkanélküli leszek KépMég nem tudom hogy mit tegyek majd magammal eztán de még ráérek tudom de akkor is türelmetlen vagyok. Nehezen viselem a bizonytalanságot. És most, hogy vége a munkaelőléletemnek tényleg komolyan kiskrapekot szeretnék másikat, vettem is egy olyan törpemikroszkópot , szóval cervixnyákot kell rákenni szárad és megkuksi hogy páfrányos-e...pénzkidobás volt? Nu vannak tapasztalatok? Van akinke bejött? ebben ahónapban nem voltak nekem semmi páfrányaim...attól én úgy gondolom tök rendben vagyok olyan szépen szokott megjönni pirossal és pontosan semmi barna. Szerintetek működik? Látott már valaki páfrányt?

Virág, sztem rád hasonlít. Tök cuki. Már remélem nemsoká valahogy sor kerül a babalátira is. Érik már a kék bogyó?Kép

Egcsi Kép semmit az égvilágon nem tudtam tenni ellene. Mármint a verekedés. Fogalmam sincs mi váltja ki és mitől hagyja majd abba. Semmi nem használ se a szidás se a kezecskéjére csapás (ez utóbbit kétszer próbáltam és fel se vette, mellesleg erőszak erőszakot szül) se a büntisarokbaállás semmi nem használt. A megoláds az volt nem mentünk gyerek közelébe hosszú időre, és mivel nem az első 5 percben kezdte el agyabugyálni a mamikat és babákat így max fél órás látogatásaink vannak. Élvezi, hogy ha csapkod összerezzenünk, meg behúzzuk a nyakunkat meg biztosan muris képet vágunk, tetszik neki, látom nem gonoszságból csinálja de szegény kisbarátja feleakkoramint ő és ráül lovacskázni a hátára miután fellökte és elhasalt Kép murisan hangzik csak hát azért na..nem így kéne. Tündéri, egyre több mondókának tudja részleteit, de olyan akarata van...
Erika
hurki

Egy kis segítségre lenne szükségem.

A gyermekem (4 hónapos) testén ilyen kiütések vannak.
Ma jelentek meg, de már napok óta nyűgösebb és hőemelkedése is többször volt.
Kérdés mi ez, talán himlő?
Újat nem adtam neki, nem váltottam mosószert......
?????

Kép

Kép

Kép
pkagi

ErikaKép
Mintha az én fiamról beszéltél volna.Kép A két verekedőst kellene összeereszteni, kíváncsi lennék mit kezdenének egymással.Kép

ÁgiKép
Passz. Talán valami nyamvadt vírus.Kép Jobbulást!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ági Kép
ezeka 3 napos láz tipikus tünetei.
Láz 3 napig majd piros kiütések.
semmit sem kell csinálni vele.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi lányok!
Holnap ha még lesz rajta mindenesetre megmutatom a doktornéninek.
Mindenesetre megnyugtató.
Most alszik a kis drága.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!
Kérdéseim lennének. Az egyik, hogy mikor kell AFP-re menni? A 16. héten, vagy amikor betöltöm a 16. hetet? A dokim a babásodásom első vizsgálatakor beírogatta, hogy mikor hová kell mennem, és az AFP-t beírta május 16-ra, amikor 15+4 leszek. Én Botival a betöltött 16. héten voltam (16+3)-on. Nem szeretném, ha amiatt lenne rossz eredmény.
A másik. Boti pár napja mindenbe veri a fejét. Szekrény, fal,vagy ami a kezébe kerül azt csapkodja a fejéhez és közben mondogatja, hogy dá-dá. Persze amikor jobban odavágja,- pl. pont most fürdeti az apukája és amíg készült a fürcsi víz a kádhoz verte a fejét- ordít, mint a kismalac. Mit csináljunk????? Mi nem verjük a gyereket, pláne nem ütném a fejét.Akkor honnan szedi ezt? Ha eddig beverte valamijét és sírt, akkor mondtuk, hogy dá-dá asztal sarka, de őt sosem bántottuk. Teljesen el vagyok keseredve....
Lujza
lujza

LujzaKép
Ne keseregj. Majd megtanulja mennyire verheti be a fejét, hogy neki ne fájjon. Berci is ezt csinálta és vigyorgott mikor mi felszisszentünk, meg jajgattunk helyette. Ráadásul itt a könnyűszerkezetes házakban döng a fal, ha megütöd, úgyhogy még azt is szerette. Furcsák néha a gyerekek.Kép
Az AFP-hez nem tudok hozzászólni, de úgy emlékszem a betöltött 16. hét után kell menni.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ági! Tuti 3 napos láz, ami nálunk 2 napos láz volt és a kiütések is hipp-hopp elmúlnak. Van doki aki 6.gyerekbetegség néven illeti. Semmit ne szedjen be a gyerek mert tök fölösleges telenyomni bogyókkal. elmúlik magától ne izgulj. Õt ez az egész nem érdekli nem viszket. A láz leveri kicsit, azt csillapísd. Nyugi nyugi. Holnapra jobb lesz.

Szédületes mennyire felejtek, nemhogy a terhesség előtti vérképekre meg hormonokra meg bogyónevekre nem emlkszem, rendben a rosszat igyekeztem elfelejteni de mostmár a terhesség idején vizsgálatokra meg a cukros értékekre sem emlékszem...hülyülök vagy mi van?
Erika
Erika
hurki

Sziasztok!
Jelentem, még élünk.

CatKép
Köszönjük a hiányolást, örülök, hogy a fiúk már jobban vannakKép

HurkiKép
Nekem a hőmérőzés jobban bejött. Én esetleg csináltatnék egy hormont, csak hogy lássam, semmi gond ezen a fronton.

VirágKép
Már nem is 7, hanem 9 hónaposak leszünk. Úgyhogy Ádám súlya már ehhez közelít.

BogárKép
Érdeklődve olvastam a soraidat. Hihetetlen, hogy Eszter már oviba megy. Ne aggódj, nekem meggyőződésem, hogy Eszternek jót tesz majd a társaság. Kár is lenne visszatartani.

MilianyaKép
Nem teszel fel képet a kiscsajról? már olyan régen láttuk.

JoviKép
5,5 hónaposan már semmi baja nem lesz Bercinek a gyümitől. A helyedben már én is dúsítanám egy kicsit Sinlaccal. Nekünk a doki a sárgarépát mondta legelőször, mert abban több a kalória, és szerinte jobb tejkiegészítő, mint a tejpép, vagy a plusz tápszer.

EgcsiKép
Örülök, hogy minden rendben

Mi jól vagyunk, Csenge már mászik, irtó mozgékony. Az evés továbbra sem érdekli túlságosan, csak szükséges rossz a számára. Szótagokat mondogat,és már felismer szavakat, nagyon ügyi.Szerintem lassan fel fog állni, állandóan húzza fel magát.

Bea

Bea
regibeus

Sziasztok!

Bocsi a bepofátlankodásért. Két blasztociszta (öt napos embriók, már 200 valahány sejtesek) van a pocimban szerda óta. Pénteken eredményhírdetés.

Hogy zajlik az eredményhírdetés? Van valaki aki szintén blasztókat kapott vissza??

Meséljetek!

Izgalom a tetőfokán!
mot

JóregKép

Hurki: nem lehet, hogy virtuálice elkaptad Virágék kórságát? ezzel az erővel talizhattatok is volnaKép
Páfrányt az anyósomnál láttam utoljára (nem mikroszkópban, ablakbanKép). Nem elkeseríteni akarlak, de egy barátnőmnek meg állandóan páfrányos volt...

Orsoly, Reditke, Beus, Zitus, Egcsi: köszönöm. Akit kihagytam, annak is.Kép

Azt hiszem, hogy nekem, agyban kellett ezt a dolgot elrendezni. Mmint Berci etetés-nem etetés-mivel etetés kérdést. Kétpofára eszi az almát, már a szőlőt is megkóstolta. Két hét múlva megyünk 6 hós mérésre, addig nem izgatom magam, ha csak nem változik megint vmi kaki-pisi fronton. Egyébként sajna elmúlt megint a jó időszak, 3 napja hajnali 1kor kel a gyermek kajolni.

Beus: répa??? Az gyökérnövény, állítólag 1 éves kor alatt nem ajánlott (tele van nitráttal, ha nem bio, amit a baba szervezete nem tud kiüríteni, felhalmozódik, leköti a haemoglobint)! Basszus, jó lenne már, ha legalább saccperkábé hasonlókat mondanának a dokik, nem???

Egcsi: momentán csak "fejben" sütök, vajat vettem, de mindenképpen írok, ha sikerült vmit összehozni. Totál leamortizál az én Virágom szobájának felújítása. A festés megcsináltam, már "csak" a minden egyéb hiányzik. Ja, az autónkat meg összetörtem, szóval a nagy tervem, hogy a héten lerendezem a bútorvásárlást, dugába dőltKép

Mot: wow, 200 sejtes? Gratula hozzá! Melyik intézménybe jársz? Én a BMC-s eredményhirdetést tudom csak...

Jovi

Ui: Egcsi Bercije joghurtevés utánKép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

megjott a csomi Egcsitol, hallelujaKép Alena, Leone, majd beszeljuk meg hogy jut el hozzatok. Ja es igy eleg sokara ert haza, tenyleg lehet mas konstrukcio kene.Kép

o.
orsoly

Drága Jovika Kép

BMC W. doki!!!! Mesélj!!! Nagyon-nagyon izgulok!!!!!
mot

Beus,
most sajnos nem tudok, de amint tudok teszek fel képet!

Gyönyörűek a lurkók!!

Pusza mindenkinek
Hóvirág

Hóvirág
milianya

Lujza Kép
betöltött 16. hét után kell menni, én 15+6 napon mentem mert akkorra írt be a doki és hazaküldtek a laborból, hogy jöjjek vissza két nap múlva. Így nekem akkor csak a cukorterhelést nézték, és két nap múlva pedig az AFP-t. Ha "jól" mész, akkor egyszerre letudod az egészet. Éhgyomorra menj, az a lényeg.

Csak röviden: Velünk minden rendben van, nem nagyon tudtam visszaolvasni, de igyekszem pótolni. Ma voltunk mérickélni, 1600 g a becsült súlya a babánknak, befordult és nagyon szépen növekszik. Én meg 9 kilónál tartok, de egyet letagadtam a dokinál Kép.

Puszi
Noémi és Dani baba Kép
27+4
Vendég

nm semmi méretek így 28. héten. jó nagy baba lesz, ha nem tévedtek az UHval.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Noémi
Köszi!!!!!!!!!!!
Lujza (14+5)
lujza

megmutatom a nagyfiaimat akik már asztalnál esznek:
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lujza Kép Ez a fej beverése valahova szerintem majdnem minden gyereknél van. Nem tudom én sem pontosan, miért csinálják, de szinte mindenkitől hallom, különböző formában. Van aki padlóba veri, falba, Zéti meg minket szokott lefejelni.Kép Nála többnyire akkor jön ki, amikor annyira tele van érzelemmel, hogy nem tudja levezetni. Ölelget, meg örül nekünk, és akkor egyszer csak elkezdi a fejével ütni a fejemet. Érdekes módon neki nem fáj, nekem viszont nagyon! Néha volt hisztiből is, de akkor padlóba verte, vagy bútorba, és az fájhatott neki, mert hamar leszokott róla.

Orsi Kép Nagyon helyesek a fiúk! Milyen szöszke hajzata nőtt Levinek!

Noémi Kép Vagy a gép téved tényleg, vagy óriási a babátok! Most voltam én is UH-n, és 28+6 naposan 1340 gramm a becsült súly. Zétinek 29 hetesen 1450 g volt, és így született kerek 4 kilóval. Persze nem egyforma ütemben nőnek a gyerekek, na meg ezek a súlybecslések sem mindig pontosak. A kilóid száma meg nem sok, nagyon csini voltál a képen.

Alena

Kép
Kép
alena9

Lányok! Kép

Két blasztocisztát kaptam vissza múlt hét szerdán, most pénteken vérvétel.

Nagyon-nagyon izgulok!!!! Kép
mot

OrsiKép
Hasonló székünk van.KépNagyn nőnek a fiaid.KépLassan kereshetsz nekik menyasszonyt.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi, az az anyák napi csokor? Hű irígy irígy Kép
E.
hurki

Erika Kép
ez a szülinapi Kép Kép
az anyáknapi a másik sarokban volt Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!

Az őszi csomagba lehet leadni a rendelést!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hahó!
Teszek fel ide is képet a szülinaposomról Kép
Ilyen volt:
Kép

Ilyen lett:
Kép

Tortás-tüzijátékos:
Kép

Pusz mindenkinek
Minyu és a ma 1 éves Nándi

Kép
Kép
Kép
minyu

MinyuKép

Boldog Szülinapot Nándinak! Nagyon édes!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi, nagyon helyesek a fiúk! Ez hihetelen, már nem olyan babásak, hanem inkább "fickósak" Kép. Gratulálunk hozzájuk Kép.

Minyu Kép Gratulálunk Nándi babához! Boldog születésnapot! Kép

Lányok, ne ijesztgessetek kérlek Kép, a doki is azt mondta, hogy még jó indulattal is 2-3 héttel nagyobb a baba az átlagnál, ami most kb. 500 g. De nem ijedt annyira meg, legalább is nem mutatta Kép. A BPD 79 mm volt és az AC 267. Meg még mért pár dolgot, és így lett 1600 gr. De megnyugtatott, hogy ez +/- 300 gramm is lehet, mert kb. annyit tévednek az UH-ok. Szóval Kép.
Várok a 30. heti UH-ra, szerintem az pontosabb lesz. Jövő héten megyünk Kép

Alena Kép Te hogy vagy különben?
Vendég

Leone az itt megadott cimedre irtam, nem megy a freemailKép
orsoly

Noémi én is visszanéztem Domi adatait.
Nekem annyi idősen 1540 grammra becsülték.
A bdp pedig 75 mm volt. Nekem Domi túlhordással lett 3770 gramm és 54 cm.
Szép nagy baba lesz szerintem, de a fiúk általában mindig nagyobbak, mint a kislányok.

Nagyon szépek a "babák". Kép

Orsi Kép
Igen három napos lázunk volt. Kép
Elmúlt és már a pöttyök is. Kép

Kép

Kép
pkagi

SziasztokKép
A teljesség igénye nélkül.
NoémiKép
Ennyi idősen nekem Bálint 1200 gramm becsült, Milán 1360 gramm becsült volt. Így letten 3150 (3 héttel korábbi szüléssel) és 3400 grammosak. Szép nagy az emberke, de ne izgulj!
Én is 9 kilónál voltam Bálinttal a végén lett belőle 18 és a szülés után 2 héttel 0, úgyhogy tök jól állsz Kép

OrsiKép
Ikreid tényleg ikrek Kép Kép Kép Nagyon nagy fiúk és helyes kölkök. Virághoz gratu, mármint a szülinaphoz Kép

Minyu Kép
Nándi is nagyon helyes kis egyéves. Boldogot neki is. Bálint itt áll a gép előtt és mondogatja "finom hammhamm", mert látja Nándi tortáját.

Most csak ennyi, meg 2 kép az enyémekről.

SorayaKép mégse jöttél.
AlenaKép ????

Kép

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

NoémiKép
Az uh-os becslés csak egy nagyon halvány közelítés.
Nálunk 1 héttel(!!!) a szülés előtt 2300 gr-ra becsülték mind a ké legényt. Ehhez képest Botond 3110 gr, Olivér 2760 gr lett!

MinyuKép
Gratula az 1 éves pasihoz és Boldog szülinapot neki!

Velünk minden OK! A fiúk lassan 6 hetesek. Most Botond 4500gr, Olivér 4000 gr.
Szóval gömbölyödnek rendesen!
Időm nem sok van, de ez asszem érthető!

Puszi Mindenkinek!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok
Valaki légyszi adjon nekem tippet mivel indítható el a szülés, keddre voltam kiírva és még mindig semmi a doki szerint ma sem úgy néz ki a dolog. Már kétszer voltam aminoszkópián és arra sem lett semmi. Ha a jövő hétig még mindig egyben vagyunk meg akar császározni amit nem szeretnék. Köszi a segítséget
S.O.S.

Kép
cinci

CinciKép
vannak akik a szexre esküsznek. Este kapd el apát! Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

CsajokKép
szoptatás mellett miért nem javasolt a testedzés? nem kemény zsírégető tornát és spinbike edzéseket akarok, de úgy érzem az alakomon kívül a lelkemnek is jót tenne egy kis sport (szobabicikli, fenék és hasizom stb). Szóval miért is apadhat el ettől a tej?

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
A konkrét okát nem tudom, de arra tippelek, hogy azért nem ajánlott, mert a tejcsi termelése sem 2 kalóriádba kerül. Vagyis csomó plussz energiára van szükséged a tejtermeléshez és a Manód táplálásához!
Irígyellek, hogy erre is lenne időd Kép!

CinciKép
Az esti hancúr előtt menj el sétálni Kép!

Stella

Kép
stella9

Cinci!

De jó hogy jelentkeztél, épp tegnap éjjel csinálgattam a táblázatot és szépen bepirosítottalak. Kép
Az én dokim azt mondta anno, hogy igazán felmoshatnám a követ otthon, no nem a "lustafával" hanem hagyományosan.

És akkor a táblázat:
Kép

A ma megint megjöttből nem jön át senki? Majd, ha mi már nem akarunk több gyereket akkor üres lesz a várandós táblázatunk? És majd ha már nagymamák leszünk a születendő unokák kerülnek majd be a táblázatba? Kép

KépKép
leone

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
leone

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X