Jóreg
Hurki: nem lehet, hogy virtuálice elkaptad Virágék kórságát? ezzel az erővel talizhattatok is volna
Páfrányt az anyósomnál láttam utoljára (nem mikroszkópban, ablakban
). Nem elkeseríteni akarlak, de egy barátnőmnek meg állandóan páfrányos volt...
Orsoly, Reditke, Beus, Zitus, Egcsi: köszönöm. Akit kihagytam, annak is.
Azt hiszem, hogy nekem, agyban kellett ezt a dolgot elrendezni. Mmint Berci etetés-nem etetés-mivel etetés kérdést. Kétpofára eszi az almát, már a szőlőt is megkóstolta. Két hét múlva megyünk 6 hós mérésre, addig nem izgatom magam, ha csak nem változik megint vmi kaki-pisi fronton. Egyébként sajna elmúlt megint a jó időszak, 3 napja hajnali 1kor kel a gyermek kajolni.
Beus: répa??? Az gyökérnövény, állítólag 1 éves kor alatt nem ajánlott (tele van nitráttal, ha nem bio, amit a baba szervezete nem tud kiüríteni, felhalmozódik, leköti a haemoglobint)! Basszus, jó lenne már, ha legalább saccperkábé hasonlókat mondanának a dokik, nem???
Egcsi: momentán csak "fejben" sütök, vajat vettem, de mindenképpen írok, ha sikerült vmit összehozni. Totál leamortizál az én Virágom szobájának felújítása. A festés megcsináltam, már "csak" a minden egyéb hiányzik. Ja, az autónkat meg összetörtem, szóval a nagy tervem, hogy a héten lerendezem a bútorvásárlást, dugába dőlt
Mot: wow, 200 sejtes? Gratula hozzá! Melyik intézménybe jársz? Én a BMC-s eredményhirdetést tudom csak...
Jovi
Ui: Egcsi Bercije joghurtevés után