Sziasztok Drágáim!!!!!
VÉGRE ITTHON!!
Komolyan mondom, már elegem volt a nyaralásból, júl. 30 óta folyamatosan nyaralunk, már úgy vágytam a saját ágyikómra, a saját fürdőszobánkra...
de szép volt, jó volt, feltöltődtem, noha nem jártunk olyan szép helyeken mint kavics, vagy Pogi, de azokkal az emberekkel voltam sokat, akiket szeretek.
Ennyi kihagyás után nehéz lesz visszarázódni a topicba, de elolvastam amit írtatok, mindenkira nem fogok tudni reagálni, de azért majd lassan!
Most már szülésig én el nem hagyom Pestet!
Az első és legfontosabb:
Kavicska, és mindenki, akkor most szombaton tali???
Az időpont miatt írok, mert nekem a délelötti órák jobbak lennének, 10, 11, 13 óra... Gondolom norkának is jobb lenne napközben és nem este Bogi miatt, meg a vidékről feljövőknek is, mert nekik még este vonatra kell ülni...
Na akárhogy is próbálom csavarni, és másokra kenni
, nekünk 6-ra lagziba kő menni...
Már nagyon várom, hogy lássak mindenkit!!
Norka, és Alice drága!
Köszi a hiányolást!!
Kavicska, gumifáddal mi lett? Írdd le a tüneteit!
(családlátogatással mi lesz, amit szeptemberre ígértél? Még láthatnád a virágaimat...már a földet seprik. Bár ha elhalasztod október-novemberre, virág helyett már Johannát is láthatod
)
Espero!
nálam a keményedés kb. középidőben kezdődik, mikor már nagyobbacska a pocak. Az addig puha hasam kemény lesz(mily meglepő
), és közben övszerűen előreugrik, kiugrik a kemény rész.
Figyelj, BÁRMIT csinálsz egy munkahelyen, az megterhelő!!!!
Ott kezdődik, hogy fel kell kelned, be kell utaznod, ami már megterhelő, és ott nem azt csinálsz és akkor amit te akarsz, nem akkor pihensz, iszol, nem tudsz ledőlni, ha elfáradtál, ha görcsöl a hasad...
számítógép előtt görnyedni az egyik legmegterhelőbb dolog pocakosan...
Szia Backa!
Üdv körünkben!
te is tanár vagy? remélem sikerül táppénzzel kezdened a tanévet...
Új osztály? osztályfőnökség? Brrrrrrr!!!! Legroszabb rémálmom!
Backa, csillagfény!
Elemezgettétek, hogy szülés előtt vagy után jön-e ki PCO. Nekem szülés után jött ki a PCO-m. Tehát nem hiszem, hogy egy esetleges szülés rendezné a dolgot, bár mint gyarló ember, most én is ebben reménykedem...hátha ez után a kiscsaj után, valami helyreáll...de azt hiszem nem fog. Mindenestere kiváncsi vagyok rá.
Babancs!
Kérdezted, ezek a ciszták hogy múlnak el. merthogy tesód szerint SEHOGY máshogy, csak laparral.
Hát kétféle út, kétféle példával:
Az én szőlőfürtszerű, megnagyobbodott petefészkeim 1 év Diane szedés után olyan simák voltak és kicsik, ahogy a nagykönyvben meg van írva, tehát eltűnnek műtét nélkül is, sztem felszívódtak.
Másik út, pl Ginuskáé, aki egy év metformin szedés után tökéletes Uh képet produkál a petefészkeivel, amire a doki azt mondja, nem is PCO-s petefészkek.
Felicía!
Egyszer kiakadtál, hogy nem segítenek a csajok leleteket elemezni, de azt tudnod kell, hogy itt elég kevés ember képes érdemben hormonértékeket elemezni. Norka az egyik legprofibb, régen ő mindig, minenkinek azonnal elemezte, de most érthető módon nem tud mindig reagálni, mert szoptat meg babázik. A másik potenciális elemzőnk Kavicska, aki éppen nyaralt, a harmadik rambóka, aki éppen dolgozott, hidegfrontot élt át stb. Mi többiek
maximum az LH/FSH arányhoz értünk, meg a progiszinthez.
Nóra!
Én annyira. de annyira izgultam érted!!!! Úgy örülök, hogy van szívhang!!!!
És is a Szt Imrébe járok, ott jó az Uh gép, és profik a szonográfusok (Győrffy is itt dolgozott régen, aki most a Praxisban rendel, a fiammal mikor terhes voltam, mindig ő Uh-zott))bár most nyáron horror az Uh rendelő a szabadságolások miatt, du nincs rendelés, délelőtt meg iszonyú sokan vannak. mennyit kellett várnod?
Pogi!
Vannak már magyarországon is magánklinikák....ha meg akarod fizetni a vizsgálatot, elmehetsz egy csomó magán helyre, és pénzért megcsinálják. Én szülés után ezt fogom csinálni. nem fogok könyörögni és magyarázkodni először a háziorvosnak, hogy adjon beutalót az endokrinológushoz, mikor azt sem tudja, mi az a PCO, aztán az endokrinológusnak, hogy ne csak azt, meg ne azt a vizsgálatot csinálja, 3. napon és ne 23. napon...mindeközben órákat sorban állva úgy, hogy a szoptós gyerekem otthon vár, én fizetem a bébiszittert, vagy még rosszabb, a gyerek ott van velem...
csak tudod azon vagyok kiakadva, hogy fizettem/fizetem a TB-t, és semmit nem kapok belőle vissza, soha nem voltam beteg, nem voltam kórházban, nem műtöttek, egyszer kellene rám költeni a Tb-nek, pl. egy Down szűrésnél, azt nekem kellett fizetni, ha profi UH-t akarok ki kell fizetnem, és a láncdohányosok tüdőbaját az én pénzemből gyógyítják, meg az alkoholisták májbetegségét, meg a kábszeresek minden baját. Bocs csajok hogy így kifakadtam, de ki vagyok akadva ezen a Tb rendszeren. tök igazságtalan. Aki mérgezi a szervezetét az fizessen többet, vagy ne az én pénzemből gyógyuljon. (aki önhibáján kívül beteg, attól nem sajnálom a közös pénzt)
Szívesen hozzászóltam volna a fiatal dokik külföldre vándorlásához is, csak már nem akarom újra előhozni a témát. Nagyon örülök, hogy jól éltek, és jól érzitek magatokat Franciaországban!!
Amíg nem voltunk egy hétig, apa kifestette a lakást anappali van már csak hátra, de visszapakolni már nem tudott, úgyhogy most minden poháram és konyhai cucom az előszobában van, az asztallal egyetemben. Egy hét lesz, mire visszapakolok.
Amúgy nagyon hepi vagyok, nézzétek, már a 32. hétben vagyok!!!
Viszont nem tudom hogy áll a máhszáj, csak szeptember 6-án lesz a dokim, akkor megyek hozzá. (és most három hétig reggeltől -estig mentem, nézelődtem, aktívnyaraltam, ha ettől nem nyíltam tovább, akkor semmitől sem, de látjátok, még egyben vagyok. azért félek, hogy mi lehet bent, hogy áll a méhszáj...
)
Norka, neked is fájt így végefelé a szeméremcsontod? A gyerek feje csúsztatja szét a csontokat ott lent? Először megjedtem, hogy úristen, ez nehogy azt jelentse, nemsokára szülök...
Csakegy!!!
megjöttél már???
Mi van veled??