Sziasztok!
Cukorterheléses vizsgálat borzasztó volt, majdnem kinyírtak vele
. Legalábbis miután megittam a lötyit, utána nagyon marta a torkom, aztán rá 20 percre úgy felpuffadt a hasam, hogy ülni is alig bírtam az autóban, és görcsölt is annyira, hogy azt hittem sohasem érek haza. Nem terveztem, hogy hazajövök, de annyira rosszul voltam, hogy gondoltam mindegy, max máskor újra megcsináltatom, de nem bírok maradni. Aztán itthon trónoltam 20 percet a WC-n, jobban lettem, majd ledöltem egy kicsit, és visszamentem. Aztán teljesen jól voltam utána, szóval jól megpiszkálta a gyomrom, meg a bélrendszerem ez a cukroslötyi. Elsőnél ilyet nem tapasztaltam.
Aztán a második vérvétel után meg olyan jól lettem, hogy bementem a belvárosba és mindent elintéztem, amit akartam. Okmányirodába csak sorszámért mentem be, de azt mondták egy óra múlva jöhetek, ha tudok, addig meg felmentem a turiba, és találtam egy H und M-es fekete kordbársony nadrágot, úgy örültem neki, mert ilyet néztem az üzletben, csakhát valahogy nem akaródzott 12990 Ft-ot kiadni érte.
Úgyhogy most ez 1000 Ft-ból megvan, és 36-os, szóval nem csúszkál, nem lötyög rajtam. Csak két centiméteren el van szakadva a pocakbélésnél, de azt pikk-pakk meg lehet varrni. Mellé még sikerült egy pihe-puha átmeneti fekete kabátot is turizni, ezért mindössze 1900-at fizettem. Aztán visszamentem az okmányirodába és a postával, mindennel együtt 20 perc alatt végeztem, szóval ezért sem kell bemennem már.
Kati
Magnerotot szedhetsz 3x1-et. Én már 3x2-t szedek, most már a 100 db-ost veszem, találtam a belvárosban egy olyan patikát, ahol a legolcsóbb. 3400-ért adják a 100 db-ost. Úgyis a városban jártam, úgyhogy vettem egyet, igaz még a múltkoriból is van, de betáraztam, így úgy számoltam, hogy összesen ami van, meg ezzel kb egy hónapig (november 22-ig) jó vagyok.
Érdemes körülnézni, mert ez a szabadáras rendszer eléggé elszállt. És eddig az 50 db-ost vettem 2300 Ft-ért. Szóval érdemes nagyobb tételben venni, úgyis elfogy.
Dike
Azt nem mondta, hogy ilyen vékony vagy, persze hogy meglátszott rajtad, mikor felpuffadtál. Gratulálok a kétcsikosokhoz is!
Ma voltál dokinál is ugye? Mi volt?
Nika
Nálunk paprikás krumpli van, tegnapról maradt, meg almás rétes még hétfőről. Holnap brokkolikrémleves lesz.
Mi a betegség miatt lecsúsztunk a fényképezésről. De majd a csoportképeset szeretnénk inkább, az meg tavasszal lesz.
Csillagvirág
Neked is drukk a vizsgálathoz.
Most már mindegy, ha nyílik a méhszáj! De izgi! Nekem is küldhetsz SMS-t, írtam is egy hete.
Most lépek, mert apa elment a lányzóért az oviba, és mindjárt itt vannak.