Új privát üzeneted érkezett!

aha Nita, nem emlékszem rád csak úgy hogy éppen + teszted van és nagyon félsz nehogy ezzel a terhességgel is úgy járj mint a másik kettővel.

Kép
Kép
melisch

bocsi, hogy lenyúltam a laptetőt :oops: :oops: :oops:
a másik 2009-es topikban is laptetőt írtam az előbb :lol: :lol: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.04.30 12:40-kor.

Kép
Kép
melisch

Nagyon szép a vonalzód! Nagyon tetszik Nita!

Melisch! LAPTETŐ!!!!!

Kép
kicsi80

mlisch neked is kell a laptető!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kitől is nyúltad le? Királylány szerintem csak nem tesztelt még, de babás. Nitának és talán már nekem sem kell. Nincs itt más, akinek nagyobb szüksége lenne rá, mint te! :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsi80

Nita nekem is kell de még nem most, majd 8 nap múlva, hogy megfoganjon :lol:
Tetszik az új vonalzód :P
Nem akarod visszatenni a Matéét igy nem látszik, hogy már a 2. babád jön :cry:

Kicsi köszi a biztatást!!!!! De még olyan sok van hátra még 22 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Igen! Erre én is gondoltam! Máténak is itt a helye :lol:

Kép
kicsi80

de vissza teszem mostmár!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Biztatásból soha nem elég :wink:

Kép
kicsi80

hát igen abból soha nem elég

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na látod Nita ez a beszéd!!!!!!!!!!!!! Nagyon feldobod majd ezekkel a vonalzókkal az oldalt :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

remélem.és kívánom hogy mindeki legyen ilyen boldog mint amlyen most én vagyok!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mindenkinek el jön az ideje! Sokáig légy ilyen boldog!!!!

Kép
kicsi80

Húúúúúúúúúúú kicsit félrenézek és ennyit írtok? Aztamindenit! ita tetszik a vonalzó, mind a kettő. Melisch neked is jár a laptető! Kicsi a próféta szóljon belőled. De még bármi lehet. A másik topicban is van egy csajszi. Neki is késik és nega lett a teszt. Bár ő talán "még csak" 38-39 napon van. Attól tartok, hogy ha van is valami esetleg a teszt nem mutatná még én pedig most nem szeretnék egycsíkos tesztet látni.

királylány

szeretnék sokáig az lenni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita és hozzon az életedben nagyon sok boldogságot majd a második babád is (Bence), még nem kiabálnom el bár már kicsi az esélye, hogy lány legyen de biztos csak akkor lesz ha kibujt már :wink:

Kép
Kép
melisch

Ezt te tudod Dia! Valahogy nagyon a szívemen vagy...

Kép
kicsi80

Kicsi: :?:

királylány

Dia ne aggódj ott a baba!!!!!

Kép
Kép
melisch

=Szeretném, hogy minden úgy legyen, ahogy szeretnéd! :D

Kép
kicsi80

Kicsi: Ja! Azt hittem tudsz valamit amit én nem :lol:
Melisch nem aggódom, ha nem most majd legközelebb. A Jónás módszer május végére lányt ír :lol: Bár amennyire lányt szerettem volna Bence után most annyira mindegy csak egészséges legyen. Viszont ha fiú lesz akkor lehet bevállalok egy harmadikat is. Bár Apának még nem nagyon reklámoztam. De most a második babára koncentrálunk. Lesz ami lesz.

királylány

melisch csak nem huzza vissza a golyóit.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

melisch csak nem huzza vissza a golyóit.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mit is tudhatnék én kis tudatlan.... :lol:

Kép
kicsi80

Én is tudatlan vagyok. De egyik barátnőm 39 hétig kislány várt és 1 héttel szülés előtt látta a doki, hogy mégiscsak kisfiú :lol: :lol: , de én sem értek hozzá mit is látnak már a dokik :oops: :oops: :oops: :oops:

Na csajok puszi nektek legyetek vidámak nekem indulnom kell a pályaudvarra pusz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

melisch jó utazást!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó utat Melisch!

Kép
kicsi80

Melisch vigyázz magadra, jó utat!

királylány

Lassan indulok haza. Este jövök, mit mondott a doki... Remélem csupa jókat :lol:

Kép
kicsi80

sziasztok, rég voltam, de még mindig fáradt vagyok! sose fog már elmúlni?
ma mi is ballagáson voltunk, a fiúk ki is dőltek, hortyognak ezerrel.
Én is álmos vagyok, de majd csak este.
Ja, megjött ma a kombinált teszt eredménye amivel elsősorban down-kórt szűrnek nagy pontossággal, meg sok más is, és NEGATÍV!!!
Örülünk nagyon!

Nita, gratula a kisfiúhoz, szép neve lesz! :wink:
Gyarapodnak a Bencék kis körünkben! :wink:

Kicsi, neked egy kalappal az uh-hoz, de ne aggódj, nem lesz baj!
Őrült jó érzés lesz látnod és érezned! :lol:

Királylány, ahogy olvastam vissza én is mondtam magamban, hogy falnak megyek! :wink: Türelmes vagy, az biztos! De megértem miért! Csak szebb egy 2 csíkos teszt!

Melisch, jó utat!

Mindenkinek puszi: Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

angie köszi,neked is gratula a jó eredményhez!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na sziasztok újra!
Angie már gondoltam rád mi lehet veled/veletek. Álomkór :lol: az itt is van :lol: Nagyon jó hír, hogy minden oké veletek gratula a jó eredményhez is :wink: Nem könnyű megállni a tesztelést, de ez van. Hátha jelentkezik valami tünetféle, bár ma állva el tudtam volna aludni.
Akkor kérdezek tőletek, várandósoktól: tudom, hogy terhesség alatt van olyan nyák, mint Pé-kor. De mikortól? Rögtön az elejétől? És folyamatosan vagy előfordul, hogy csak 1x-2x egy nap? Na, erre válaszoljatok. Köszíííííííííííííí :oops: :lol:

királylány

nekem hol dögivel van hol meg olyan mint a sivatag.....változó.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita köszi. :)
Más várandós esetleg?

királylány

Királylány, nekem már az elején is volt. Sok! most is sok van!
Nekem gyanús a te álmosságod. :wink:
az is egy jel! :lol:
A fiúk még mindig alszanak. hogy fog Beni elaludni este, azt nem tudom!

Kép
KépKép

angie28

Angie alapjáraton vagyok álmos, nekem nagyon jó alvókám van. :lol: Úgyhogy erre nem alapozok. Viszont van olyan nyákom, mint Pé-kor, de csak 1x-2x naponta és nem sok. Viszont Pé-m nem lehet, az kizárt, hogy ilyenkor legyen. Durva lenne. Vagy mégis? Köszönöm a válaszokat, előbb-utóbb kiderül.

királylány

Megyünkj vásárolni a Tescóba, majd jövök, addig sokat írjatok ám! :wink:

királylány

én most kezdek kidőlni!
Olyan édesen alszanak! :lol:

Kép
KépKép

angie28

királylány jó vásárlást!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hello Lányok!
Melish! Jó kikapcsolódást Neked!
Kicsi! Gyere majd a hírekkel, hogy mi volt a dokinál!
Nita! Gratulálok a kis pöcsöshöz! Afp eredményetek mikor lesz?
Angie! Grtula a jó eredményekhez! Kitartás az álomkórhoz...
Királylány! Nem biztos ám, hogy lesz tüneted, ami utal a terhességre... Nekem az elsővel kb. a 8 hétig semmi, de semmi bajom nem volt. Csak nem jött meg.. De nem voltam se álmos, se folytonpisilős, se semmi. Pedig ott lapult a baba. 6 hetesen csináltam tesztet, a ciklusom nagyon rendszertelen volt... Csinálj tesztet!!! Ki kell, hogy mutassaaaaaaaaaaa! :)
Velem: a keddi nőgyógyászt lemondtam... Már hajnaltól fájt a derekam, a hasam, majd megdöglöttem. Mindjárt megjön, mindjárt megjön,..... Egész nap gyötört, aztán úgy döntöttem, nem nyúzatom meg magam egy rákszűréssel, ami egyéb fájdalmak nélkül sem túl kellemes... tudjátok, na,.... Szóval kedd. du. lemondtam, átraktuk jövő keddre. Másnapra elmúlt minden fájdalmam... Piri azóta sem jött... 30. nap. Ki érti ezt.... Tuti, hogy jövő keddre pedig menstruálok ezerrrel.... Akkor majd azért kell lemondanom.. Tele a t.köm.........áááááááááá
mandarin7

Szia Babicsek! most látom csak, hogy bekukkantottál... :) Kicsi az új kismamink, és reméljük, királylány is csatlakozik... Vagy van még vki??? Azt hiszem, nincs.
Puszaaaaaaaaaa
mandarin7

Sziasztok!

Petezsák jól látható, korának megfelelő, és a lehető legjobb helyen tapadt meg. Benne volt az embrió is. Egy pici pont... :lol: :lol: :lol: 2 hét múlva kell mennem, ha addig semmi gond. Kerékpározni ésszel lehet (viccesen megkérdezte a doki, hogy ugye nem a tour de francra készülök :lol: :lol: ) !!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Angi:GRATULÁLOK!

Jó vásárlást Dia!

Kép
kicsi80

Szia Mandarin!

Piri sosem jókor jön, és nem kiszámítható.....

Kép
kicsi80

Királylány: Nekem össze vissza van nyákom. De olyan nem volt mint pé-kor. Annyira folyós. Inkább azt mondom, hogy normális, de kicsit sárgább.

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Melisch, cuki vagy, hogy küldeni akarsz ilyen csodabogyót. Egyenlőre most apával cinket, szelént, és ferulant kapszulát szedetek. De kíváncsi vagyok, ha mentek majd vizsgálatra, mennyiben mutat javulást a spermakép.Jó pihit neked a hétvégére!

Kicsi, most, hogy terhes vagy vagy, kicsit lassíts a sporttal, ne túlozd el, csak tényleg annyit, amennyi jólesik :wink:
És köszike a szorongatást! :lol:
Gratula, hogy minden rendben a babával, és jó helyen van!

Angie, neked is köszike! :wink:

Dia, mi van már veled? Menszesz nuku még mindig?? :shock:

Mucus, megy a drukk, hogy ne jöjjön meg++++++++++++++

Kírus, kívánom, hogy minél előbb bebabásodj!! És én sem várnám ki a fél évet!!

Cicamica, és végül a 4 érett tüszőre nem kaptad meg a choragont?? :shock: :shock: Nekem 2 érett volt, de kaptam...és mint neked, nekem sem volt az a hónap sikeres.

Nita, hatalmas gratula a kisfiadhoz!!!

Mandarin, nem teszteltél, hátha?

ÉN: Hétfőn kiszedték a varratokat, már jól vagyok.
Most femibion 800-at szedek, azt mondta a doki, ez jó(még nem is hallottam erről) terhesvitamin, és ha teherbe esnék, akkor a 12. hétig kell szedni.
Úgyhogy a folsavat, E vitamint, C vitamint elhagyom, mert ebben minden benne van.
Azt mondta, nyár végéig még a stimulálósdi van, és ha addig nincs eredmény, akkor lombik.
Tegnap akartam jönni, de sz@r volt a babanet, nem tudtam belépni.

Puszi mindenkinek!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!!!!
Királylány,én pozitív teszteket küldtem,más nem lehet,csak +++++++!
Megvan az eü,kreszre pedig jövőhét szerdán megyek d. e,d. u meg 4d!!!!Megnézzük tényleg kislány-e.Pestre megyünk,majd megnézem az oldalt,hátha bejön még valakinek.
Ma voltam cukros terhelésen,fúúúúúúj,hát nem sajnálták a cukrot belőle!!!Eredménye kedden lesz!!!
Babanet sz@rakodása miatt nem voltam,pedig jöttem volna kézzel-lábal,jól be is rágtam....
Pusz nektek,Kicsi gatula,és nagyon vigyázz kettőtökre!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Úristen,már ennyi hetes vagyok??????Most nem számolgattam.... :oops: :oops: :oops:
Be vagyok sz@rva a sertéspestistől,de Kicsi,ugye összedobsz valami ellenszert???Nem magamat féltem......hanem az utódaimat!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda, látod milyen ügyi vagy?! Ugye, hogy nem volt nehéz az e.ü.
Gratulálok hozzá! Remélem nem kellett sokszor a babával smaciznod orron keresztül :lol: :lol: :lol:
Én is kicsit be vagyok kakkantva ettől a sertésbigyótól... :roll:
Mi lesz, ha ide is elér? Márpedig nagyon azt mondják...
Maszkban fogunk mindent csinálni?
Már 5-ös fokozatra kapcsoltak.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

mandarin az afp mom értékem 1.4 lett.....tökéletes!!!!!!
kicsi gratula a kis embrióhoz!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?