Új privát üzeneted érkezett!

Betty: nem azt néztem,korcsolyát néztem :oops: :oops: :oops:
vedresandi

Ja, bakker akkor én nem néztem jó adót... :lol: :lol: :lol:
Azt hittem filmezel 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nem filmezek, filmekből elég a munkám során :lol: :lol:
Erre annyira nem kell figyelni.....fél szemmel tudlak benneteket olvasni
vedresandi

Nincs szükséged "tömegre"??
Mert akkor jelentkezem :lol: :lol: :lol: :lol:
Statisztának

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: aki nincs rászorulva,inkább nem ajánlom.12 óra hossza, nem túl sok pénzért.Inkább ne!!!!
vedresandi

Akkor Andi: CSAK VICCELTEM! :lol: :lol: :lol: :lol:
És ha egyedül lennék tömeg?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jo, ez is cak vicc volt :lol:
Hol vannak a többiek?? Kép

betty615

További szép estét Lányok!

Én elteszem magam holnapra.

Jó éjt!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó éjt Chris!

betty615

Én is elteszem magam holnapra.....

Kép

sziasztok!

Betty: erre még visszatérünk :lol: :lol: :lol: (mármint a tömegre)
vedresandi

Chris: Neked is jó éjt!
vedresandi

Azt hiszem itt már csak én maradtam, magamba meg nem szeretnék beszélni, úgyhogy elköszönök én is: Kép

betty615

Sziasztok!
Csendesen magyarázok majd, mert mindenki alszik :D
Panácska! Nagyon szépek a felújított táblicsekek! Köszi a lóherét, de nem volt pé-m :(
Gyabi! Én is sajnálom :( Majd ebben a ciklusban ügyesebbek lesztek, ez tuti!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandi! Nagyon együtt tudtam veled érezni, mikor anyukádról meséltél :( Mondjuk köztünk anyuval soha nem volt igazi anya-lánya kapcsolat. De én is épp ma (azaz tegnap) borultam ki, hogy tényleg minden dolgomat, kedvemet félre teszem, hogy másoknak a kedvére tegyek, aztán még én kerülök kellemetlen helyzetbe....de úgy leállítottam a kiscsajt :evil:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Nem sokat árultatok el a buliról!!! Merre voltatok? Fincsi volt-e? Legyen-e 2007 babaprojekt törzshely? Mikor lesz a következő? Mennyire volt más dumcsizni, mint itt? Úgyértem, hogy ennyi idő után személyesen?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Chris! Gratulálok! Ezek után egy csini ház és egy pocaklakó következik! Mi újság a régészekkel?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Andi! Ne agyalj a 14 éveden!!! Okosabb lettél max ennyi változhatott :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Látta valaki Heni interjúját? Heni láttad magad? Meséljetek (majd ha felébredtetek)

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szép napot mindenkinek!!!
Kép

Kamilla: Ez igen...Aludtál ma egyáltalán? :D Vagy mindig ilyenkor ébredsz? :shock:

Betsy kismama: hogy vagy? Petinek mikor szeretnétek elmondani? :shock:

Heni kismama: hogy vagy? Fotó a naciról :wink: ? Vagy a pociról :lol:

Omnia, Ninike: Remélem ti is nagyszerűen megvagytok az új szerepben :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép

Kamilla:korán keltél,vagy későn feküdtél???remélem a második,és még alszol!!! :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok! Jó reggelt!

Kamilla! Olyan rég láttalak! Reménykedni még szabad?

Apa elvitt tegnap este moziba. Most meg remetez és be kellett zárni a cicusokat. Szegények nagyon nyávognak!

Gyabi! Sajnálom! De a május szerintem a legszebb hónap az évben, úgyhogy hajrá!

Olik! Köszi, néha el se hiszem, hogy igaz. Talán majd, ha megszületik. Én ilyen bizonytalan alkat vagyok. Vagy nem?

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Kép

Jó reggelt!
Ma is korán keltem, de csak most jutottam a géphez.

Heni!
Úgy lett, ahogy mondtam. Ma reggelre már 2 tizeddel feljebb ment a hőm. :wink:

babszika

Babszika: ez naggyon jó..ezek szerint melegszel Te is!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi!
Köszi, h elköszöntél tegnap helyettem!!!!!!!!!!!!! Kép

babszika

Szia Babszi! Az jó!

Kép
omnia28

Igen, azt hiszem a pé holnap reggel átkerül máshova.... sztem.

babszika

Babszika: nincs mit!!!!! :lol:
Kép
vedresandi

Szia neked is Omni! :wink:

Teljesen megértem, h még el sem hiszed. Sztem én is tök bizonyttalan leszek. De éppen ezért van az a 9 hónap. Addi van időnk elhinni és felkészülni a babó érkezésére. :wink:

babszika

látom, te is gyűjtögettél Andi, tegnap.....

Kép
:lol: :lol:

babszika

Hát igen. Különösen, hogy a "mellékhatásokat" nálunk apa produkálja.

Kép
omnia28

Heni:nálam is így volt Danival...a terheség alatt,csak úgy volt a hasamban,rugásaival jelezve,hogy jól van, és amikor rmegszületett órákig képes voltam állni a kiságy mellett,hogy ez a z én fiam???Most meg...
vedresandi

OMNIÁT AJARTAM ÍRNI,DE BENÉZTEEEM!!!!

bocsi Omni!!!! :oops: :lol:
vedresandi

csajok mielőtt azt hinnétek, h eltűntem....

Kép és jövök!

babszika

Kamilla,
Anyuval nekünk nagyon jó a kapcsolatunk csak az a baj hgy amióta elköltöztem és csak a nővérem maradt ott(szóval egy városban) azóta ő is belépet a nővérem udvarságába.
Vendég

Andi! Már régen meg akartam kérdzni, hogy nem ismered-e véletlenül a párom uncsitesóját. Szoktak reklámokban szerepelni. Majd privátban megírom a nevüket.

Kép
omnia28

Panda!

Sztem elég sokan vagyunk (sajnos), akik megértik a problémádat.... Így vagy úgy, nekem is elég sok problémám adódott az anyukámmal a tesóm miatt... h szabad ezt mondanom.
Nálunk egyszerűen az a gond, h a tesóm féltesóm és az apukám (sztem ez vhol természetes) sokkal inkább ragaszkodik hozzám... de ez nem feltűnő!! Így az anyukám a tesómat védi minden áron.
Így bármilyen bunkó is a tesóm velük, én nem szidhatom a tesómat, mert még én leszek lecseszve..... vagy éppen, ha a tesómtól kér vmit anya és ő nem foglalkozik vele, akkor nekem elsírja én azonnal ugrom és intézkedem, de vhogy mégis azt érzem, h őt jobban szereti... és még nagyon sokminden hasonló dolog....

Szóval, megértelek!
De én bízom benne, h egyszer rájön az én édesanyám is, h ki mennyit tett érte!! :roll:

babszika

Nálunk a nővérem mindig kedvenc volt a családban. Sokszor hallottam hogy ha majd olyan szép leszek mint ő stb stb.Ennek ellenére imádom és bátran állítom én tettem a legtöbbet érte ebben az életben rám mindig számíthat. Csak mostanában észre vettem ha feljön az én baba témám akkor elterelik a dolgot nem is akarnak róla beszélni mintha nem is lenne ez a küzdelem. Meg talán nincsenek tisztában vele hogy ez rengeteg veszéllyel jár stb. Pedig tudják csak mintha nem akarnák felfogni. Ez engem nagyon bánt.Meg persze minek mész még fiatal vagy majd lesz gyereked. A kerianyum is azt mondta hogy ha 5 év múlva lesz az miért baj? Persze nem neki kell az 5 évet végig szenvedni a baba hiányától.
Vendég

Omni: nem ismerem őket..megnéztem az adatbázisunkat :shock:
vedresandi

Panda!
Az én keresztanyám már azon megzakkant, h eljegyzés.... szerinte még túl korai. Mert az ő lánya volt majdnem 30 mire férjhez ment és a másik 24 éves és még nagyon jól érzi magát anyu szoknyája mellett...
erre csak annyit: no comment

Engem is sokan megszóltak a korom miatt, hiszen még "túl fiatal" vagyok.... De azt senki nem tudja, h mi van emögött a 23 év mögött. Egyedül a szüleim tudják és értik...
Egy ideje már nem is érdekel, h ki mit mond, mert csak idegesítene.

babszika

A mai nap poénja:

Adva van egy tó...
A tó partján ül a nyuszika és füvezik. Kurva jól érzi magát, teljesen szét van esve...Arra megy a hód és látja, hogy a nyuszika milyen jól érzi magát,
így megkérdi:

* Mit csinálsz Nyuszika?!
* Hát Hód, füvezek.
* És jó az neked Nyuszika?
* Hallod, Hód, Kurva jó!
* Nem adnál nekem is egy slukkot? - kérdi a Hód.
* Dehogynem, szívesen - válaszol a nyuszi - de az a titka, hogy beszívod, beugrassz a tóba, benntartod, átúszol és a túl parton kifújod... Hát a hód így is tesz. Beszívja, beugrik, benntartja, kijön a másik parton,
kifújja és.......DZSSSSS....Nagyon bejön neki. Éppen arra megy a víziló és látja, hogy a hód milyen nagyon jól érzi magát, így ő is rákérdez:

* Mit csinálsz Hód?
* Hát, ne tudd meg Víziló, a Nyuszikának a túl parton olyan füve van.....nagyon állat...
* És szerinted adna nekem is?! - kérdi a víziló.
* Szerintem igen. Ússz át és kérjél tőle!
A víziló így is tesz. Beugrik a tóba, úszik, úszik, és végül kiér. Ahogy a nyuszika meglátja, hatalmasra kerekedik a szeme és elordítja magát:

* ÚR ISTEN HÓD, FÚJD MÁR KI...

babszika

Kép
vedresandi

Kép
Vendég

Nektek még nem is volt lelkierőm mesélni....
Csütörtökön összedőlni látszott az építkezés-projektünk....
Kiderült, h a szomszédok körbe építettek minket engedély nélküli épületekkel és emiatt jóval kisebb házra van lehetőség.... egész pontosan hasznos alapterület max. 50nm lehet....

Én kifakadtam és mondtam, h ekkora miatt nem fogok építkezni, akkor inkább veszünk egy lakást. Már el is kezdtem nézni őket és találtam is elég jókat (71nm 12,4M) és megbeszéltem a Bálinttal, h beszéljen a tervezővel, h ez így nem kell.

Erre mit ad Isten?? Biztosan beijedt a tervező... kérte, h este menjünk át hozzá és beszéljük meg.... átmentünk és már volt neki egy terve... kezdetleges, de teljesen érthető.

Igaz, h 50nm alapterületű lesz, de kiderült, h 2 szintesre tervezte meg. Mondtam neki, h ez szép és jó, de max. 15M-nk van, amit erre tudnánk áldozni.
Kérte, h hallgassuk meg.... Elmutogatta, h mi micsoda és csajok!.....
hihetetlenül egyszerű (amilyet mi akartunk) és nagyon tetszik!!! Azt mondta a végén, h amennyiben ezt a kivitelező nem csinálja meg 12M-ból, akkor ne is foglalkozzunk vele, keressünk újat!!!

Én annyira megörültem. Ott volt apósom is, aki azt mondta, h tényleg nagyon jó és mivel szinte csak a 4 főfal van, ezért gyors is lesz és olcsó is.
Lent lesz az amerikai konyhás nappalink, egy kis szoba, egy wc kézmosóval és a lépcső, ja és a kamra. Fent lesz 2 háló, egy gardrób és egy nagy fürdő wc-vel.
A tetőn is spórol nekünk a tervező, mert fent nem lesz födém, hanem vmi nagyon jópofa gerendás megoldás és lapított tető, amin tetőablakok lesznek, h fény jöjjön be még föntről is a szobákba.... ezt így nem is lehet jól elmondani.... :roll:

A lényeg, h lassan csak megoldódik ez is..... bocs, h hosszú voltam....

babszika

Babsziia,
Mi még nem mertünk épitkezésbe vágni inkább lakást vettünk de majd egyszer mi is szeretnénk.
Vendég

Mi is csak azért Panda, mert a Bálintom egyszem gyerek és egyszem unoka.... szóval, minden az övé lesz. A szüleinek nagy háza van, igaz nem olyan nagy telken, de elég.... a nagyszüleinek nagy háza van óriási telken.... nem lenne értelme lakást vennünk, mert aztán az ember mit csinál a telekkel??!! eladni nem szabad (legalábbis a nagyiékét), mert nagyon szép méretes telek.... Így jött az ötlet, h akkor az ő telkükre építezünk....

babszika

Jó reggelt Csajok!!!

Remélem Mindenki jól van!

Reménytelen görbém: Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szia-miau! :wink:

Miért reménytelen????
Hiszen jó magasan van az a hő....

babszika

Szia Babszika!!!!!!

Hát, szerintem ez már nem túl magas. Tűréshatár.

Te hogy vagy????

Kutyusod?

Kép
hanna30

SZia Hanna!!!!

Szerintem sem reménytelen.Tekintettel arra,higy 9 nap múlva kiderül minden,addig meg simán felmehet még 37 fölé!!!

itten meg az én hőjelentésem:
Kép
vedresandi

Szia Andi!

Ez nagyon szép!!!!

Kép
hanna30

Hanna: az lenne a szép,ha tényleg 9 hónapi nem menne le :lol: :lol:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?