Új privát üzeneted érkezett!

ezer év mire betölti :twisted:

királylány

Melisch elolvastam. Azt hittem csak én nem tudok belépni. Nem semmi amit írtál :shock: Kicsit idegbajos a mai nap, nincs időm az álmosságra, de azért tudnék szunyókálni. :wink:

királylány

Dia megint laptető, van még a listán csak nem írtam többet :cry: ugy szeretném ha most ott lehetnék vele. Ilyenkor annyira próbálok nem rosszat mondani még én is neki :oops: Most beszéltem vele reggel óta most ült le és hulla fáradt de még megy pénzt kivenni meg kaját venni a fiuknak.
Látom nálatok sincs csend ma, lehet ez a szeles idő teszi. :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch csak jönnek jobb napok is most már. Apához sem igen lehet szólni, ha fáradt és ki van akadva. remélem holnapra jobb kedve lesz neki és jobban megy a munka is.
Ja, laptető, nem is figyeltem, mert nem bírom kivárni, hogy betöltsön.
Elkiabáltam. Megettem egy müzlit és brrrrrrr :?

királylány

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

királylány azért hisztizet mert nem arra megyüünk amerre ő akar meg nem az van amit ő akar........kérni fogok valami nyugtatót.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita :lol: :lol: :lol: :lol: nyugtató Máténak vagy neked? :oops: Ja most neked nem szabad akkor csak Máténak lesz :lol:

Kép
Kép
melisch

magamra gondoltam a nyugtatóval....máté nem idegesíti fel magát....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

de megnyugszik és nem hisztizik :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

az lehet,de ne szedjen ilyeneket....inkáb én...én vagyok az ingerűltebb.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita csak a tesó baba miatt vagy érzékenyebb :cry: :lol: ne vedd a szivedre, nassolj egy kicsit meglásd jobb kedved lesz.

Kép
Kép
melisch

most hogy mondod van még csoki puding a hűtőbe..... :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

mivel nincs tapasztalatom benne, igy megkerdeznem: szerintetek mikor erdemes eloszor UH-ra menni?
Vendég

Sziasztok!
Nita nem kell neked nyugtató, szedjél hangyát.........bokszkesztyűben :lol: megnyugszol. :wink:

Francesca bocsi, de nem emlékszem, hány hetes lehetsz?

Melisch: :wink: :lol:

Csajok, ma voltunk a fogdokinál Bencével és én olyan büszke vagyok rá! Nem sírt, sőt jó nagyra kinyitotta a száját. Az első foga azért van elszíneződve, mert kicsi korában beütötte. Van egy kis romlás az első fogán, de nem vészes, azt mondta nem tömi be, mert nincs értelme, ha ügyesen mossa akkor nem fog rohamosan romlani. Mire meg elromlik addigra ki is cserélődik neki :) Most egy kicsit megnyugodtam. Fél év múlva elviszem ismét.

királylány

királylány kössszííííííííí :P :P :P :P
francesca kb olyan 5-6 hetesen már lehet menni.....petezsákot már látni... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Királylány de ügyi fiad van, pussz neki

Kép
Kép
melisch

Melisch köszi.

Hol vagytok csajok?

királylány

betty615 a kérdésedre válaszolva Clostilbegyt tablettát kaptam 2x1-et kellett szednem mert nem volt peteérésem, de sok lett a gyógyszer és mindkét petefészkemben 4-4 petesejt megérett. Úgy volt, hogy megkapom a Coragon inj-t is ami tüszőrepesztést csinál, nálam ez spontán megtörtént, boldog voltam, és a doki is biztatott, de sajnos sikertelen volt az egész.
cicamica28

cicamica lesz ott baba ne aggódj :wink:

Kép
Kép
melisch

cicamica hamar jönni fog a baba!!!!!!!!!!drukk++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Látom ma megint nem megy rendesen a babanet, de remélem megoldódik és hamarosan lesz türelmetek belépni és írni!!!!!!!

Szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Jó reggelt!

Látom tegnap nem csak nekem nem sikerült belépnem. Bízom benne, hogy ma már minden oké lesz. Várom mindenki jelentkezését!
Szép napot mindenkinek!

királylány

Szisztok!

Gyorsan bekukkantottam. Remélem mindenki jól van, és szépen növögetnek a babák a pocakban ás azon kívül is. Én nem bírok magammal annyi mindent kéne csinálnom. Ma ballagás lesz. Ráadásul délután 4-től, úgyhogy majd csak este esek haza megint tök fáradtan.

Már Apával is van vitánk emiatt, hogy állandóan fáradt vagyok. Még a babaprojektre sem tudok koncentrálni. Képzeljétek el, fél 9-kor már elalszok. Nem jó ez így... De ez van.

Még holnapra is be kellene vásárolnom, mert este már nem fogok tudni.

Cicamica: Én is szedem a clostyt. Meg a choragont is kaptam már kétszer.

Lányok én úgy levagyok maradva. De segítsetek, van új pocaklakónk? Sikerült azóta valakinek a baba?

Este ha tudok még benézek majd!

Sziaztok!

Kép
babicsek

Sziasztok.
Mindenkinek köszönöm a biztatást.
Tovább próbálkozunk, de most nem csak a babára koncentrálok, az eskűvővel foglalkozom, nagyon jó figyelemelterelő és nagyon leköt.
cicamica28

Sziasztok!

Vége a mizériának!!!!!!!! Aláírták a papírokat!!!!!!!!!!! Kezdhetem árulni a lakást újra, de legalább vissza fog kerülni a nevemre.

Én ma megyek ötre dokihoz, hogy a nagy idegeskedés miatt megnézzük, minden rendben van-e. Remélem igen.

Hogy vagytok? Királylány! TESZT?????

Kép
kicsi80

Kicsi jajj, de örülök, hogy minden oké! Most már koncentrálhatsz a babára. Teszt nincs. Tünet sincs. Még piri sincs. Ma reggel már Gábor is megkérdezte meg jött-e már. A kis cseles valamelyik nap nem beleolvasott a babanetbe?! Még várok. Tudom struccpolitika, de nyuszi vagyok még tesztet csinálni. Még van esély arra, hogy esetleg nem mutatná ki. Szerintem még egy hetet várok...

királylány

Addig a fal jön nekem, nem én megyek neki :lol: :lol:

Kép
kicsi80

Kicsi akkor vegyél fel légyszi egy bukósisakot meg valami védőfelszerelést vagy költözz be egy gumiszobába, hogy ne essen bajod meg a baba is védve legyen. :lol:

királylány

Jó jó, csak viccelek!!! :lol: :lol: :lol: Ez a te döntésed, de én nem bírnám. Bár amikor a mult hét elején (hétfőn) negatívat teszteltem, akkor megnyugodtam, és boldogan vágtam bele az új hónapba. 2 napig barnáztam is, ami megnyugtatott. Utána ráfogtam a stresszre, hogy azért nem alakult ki a vérzés (mert nálam ez így szokott lenni). Szombaton férjem biztatott az újabb tesztre. Meg is lepődtem. Szombat reggel jóízűen kocogtam is. No ne félj, azóta semmi mozgás, csak ideg, meg egy kis bicikli, de ma is autóval jöttem...

Kép
kicsi80

Délután nagyon nehéz megállni, hogy ne csináljam meg a tesztet, de aztán átbillenek rajta. Reggel meg, ha ne érzek semmi tünetet akkor nem merem megcsinálni, mert nem szeretném, ha negatív lenne. Lehet, hogy nem lesz semmi extra tünetem. Mert ami most van, az lehet valós is, de el tudom képzelni, hogy csak beképzelem magamnak. Most vagyok a 42.napon. Elég hosszúak a ciklusaim, későn van Pé-m is. Utána olvastam, elképzelhető, hogy csak a mensi kimaradása után 2-4 héttel mutat a teszt +. Ezért várok még. Volt már nekem 44 napos ciklusom is. Ha addig nem jön meg lehet elkezdek reménykedni...........esetleg. Aranyos vagy, hogy izgulsz értem, csak a babának ne essen baja :)

királylány

Este kiderül, mi a helyzet. Végig mondtam neki, hogy kapaszkodjon odabent, és ne engedjen a stressz hormononak!!!!!!!! Remélem hallotta :lol: :lol: Kiderül délután, hogy él-e. Akkor is meg tudja mondani a doki hogy mindenrendben van-e gondolom, ha még nincs szívhang. Gondolom még nincs. NEm nagyon merem még beleélni magam. NEm akarom elveszíteni, de nem is akarok sérülni a veszteségben. Nem tudom mi a helyes.... 12 hétig minden lehet. De beszélgetek vele gondolatban, és ha egyedül vagyunk, hangosan is.

Kép
kicsi80

Kicsi küldtem privit :wink:

királylány

Viszont!

Kép
kicsi80

válaszoltam :wink:

Többiek merre vagytok?
Melinda mi volt a vizsgán? Ma meg a kresz van? Szorítok!

királylány

Végre megy a babanet!!!!!!!

Sziasztok csajok.
Kicsi de jó, hogy elintézted a csokisokkal a dolgot, majd találsz rá más vevőt :lol:
Királylány csak pozitívan nem lesz ott gond meglásd ott a pocaklakód!!!!!

Én elköszönni jöttem :cry: de nem végleg, nem szabadultok tőlem :lol: :lol: :lol: :lol: Ma 4 órakor indul a vonatom ,megyek nagymamámékhoz jönnek szüleim is és nem akarok 3 napot egyedül tölteni otthon. Vasárnap jövök majd vissza, de még nem tudom pontosan mikor. Addig vigyázzatok magatokra aki félidőben van hasznos együttlétet, aki a végén van + tesztet, a kismamáknak pedig nyugis napokat kívánok! Sok puszit nektek![/b]

Kép
Kép
melisch

Melisch jól pihend ki magadat és aztán kapd el apát :lol: Visszafele már hárman gyertek! :lol:
Előbb-utóbb kiderül mi van vagy nincs :wink:

királylány

királylány még nem biztos, hogy a párom jön utánam, ma nem haladnak a munkával mert nagyon fúj a szél és nem lehet a tetőn dolgozni :cry: Hétfőn kell neki itt 2 ember egy elkezdett munkálatot befejezni így lehet jön ő is, bár az előbb mikor hívott nem mondott semmit. Én sem kérdeztem nem mertem mert tudom ő akar jönni és nem tudja még mi fog csinálni. Hárman még nem leszünk semmikép ma csak a 7. napon vagyok csak jövő hétvégén lesz pé-m :lol: :lol: :lol: de köszi!!

Kép
Kép
melisch

Melisch akkorra is szorítok. De ha gondolod Bencét kölcsönadom egy kicsit :lol:

királylány

sziasztok!!!!!!!!!!!!!
FIAM LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Melisch! Érezd jól magad :wink:

Kép
kicsi80

Gratula a kisfiúhoz!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Azt is szeretetek volna!!! Ugye jól emlékszem?

Kép
kicsi80

NEKEM MINDEGY MI LETT.EGÉSZSÉGES LEGYEN,........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita gratula a kisfiúhoz! Hogy is fogják hívni?

királylány

bence lesz a neve!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nagyon örülök! :lol: :lol:

Kép
kicsi80

Kérünk akkor egy BEncés vonalzót :)

Kép
kicsi80

Királylány szívesen fogadnám Bencét nem lennék egyedül és nem is lenne időm már unatkozni. De jó is lenne ....... :wink:

Nita gratulálok a kistököshöz. Kicsit nagyobb esélye volt a fiunk a mint a lánynak hiszen te is figyelted a pé-d ha jól emlékszem, bár én valamikor akkor csöppentem ide mikor te boldogan bejelentetted, hogy + lett a teszted

Kicsi köszi!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Nita milyen szép neve lesz neki :lol:
Melinda de nem ér visszaküldeni a következő vonattal :lol:
Kicsi neked csak úgy örülök most :lol:

királylány

Melisch én nem nagyon figyeltem a pé-t.csak néha.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

királylány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem fogom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Én olyan nagyszájú vagyok, hogy mindig azon szórakoznak, hogy velem jó lenne kereskedni mert aki ma megvesz holnap fizet még azért is, hogy visszaadhasson. Ugyhogy tudom kezelni a dolgokat, de lehet Bence szaladna a vonat után :lol: :lol: :lol: csak tőlem szabaduljon :cry:

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?