Sziasztok!
Kismamanadrág
Tényleg nagyon nehéz jót találni. Reginél csak egy volt, gyakran mostam, otthon meg melegítőt hordtam. Akkor a Maternelle-t vettem (8 ezerért). Jó minőség, tökéletes fazon, csinos. Most is hordom, felváltva a farmerokkal. Egyet még a terhesség előtt turiztam, német márka, nagyon jó szabással, nem csúszkál, a pocakbetétje is farmer anyagból van, biztos ezért a stabil tartás, bár emiatt egy kicsit zártnak érzem. De 890 Ft-ot akkor is megért, sokat hordom.
Amit meg most turiztam, az ezer forint volt, kicsit átalakítottam, a derekánál bővítettem a gumit, és az alját is le kellett engednem, mert rövid volt. Szép a színe, meg jó a fazonja, egy kicsit csúszkál, de bandázzsal egész jól tart. Emelett a decathlonos melegítőmet is átalakítottam, a derekának egy részéből kivettem a gumit, így most jó. Meg a Nike melegítőm is rámjön. Emelett még van egy zsebes Nike nadrágom is, ami szintén jó még rám, kicsit bővebb lazább fazon. Szóval nem panaszkodom, van miből válogatnom. Egyébként ami jó nadrág, az nagyon drága, 10 ezer körül vannak. Egy kis leleményesség, és turis nadrágot is jól át lehet alakítani. Vagy a decathlonban is vannak jó fazonú nadrágok, aminél csak a gumit kell variálni, állíthatóra.
Beze
Harántfekvés nem egyszerű, de még van ideje fordulni. Nekem is keresztben fekszik, bár én még csak 24 hetes vagyok, de már most is kellemetlen, mikor fekszek, mindkét oldalamon nyom.
Dike - Babakocsi téma
Nekünk Retrus van, én nagyon szeretem, ez olyan hagyományos féle, Brendoban talán ez a legolcsóbb, keress rá, mondjuk ez inkább falun praktikusabb, városban a kisebb, forgó kerekes babakocsit ajánlom.
Nekem ez tetszik:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... re&store=6 A színe, formája is, kicsi és praktikus, és mózeskosaras, nekem azok tetszenek.
A többi túl modern.
Szóval a mienk ilyen:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 5&pageno=3 Csak a mienk világoskék-sötétkék színű, ilyet már lehet nem lehet kapni, egyébként még nem is mostam ki a huzatját, de olyan mintha most hoztuk volna el a boltból, semmi karc, semmi fakulás, egyedül a táska belsőrésze van elszakadva, azt megvarrom,úgysem látszik majd.
Meg van egy 3 kerekűnk is, de azt majd csak fél éves kor után használjuk, amikor már nem marad meg a mózesban. Ez is 3 fokozatban dönthető, teljesen fektethető.
A kerekei nem kopottak, hanem koszosak, mert kirándultunk vele éppen.
Ahogy keresgéltem a babakocsiról a képet, találtam egy számomra kedves képet, ezt azért megosztom veletek.
Faültetés a Bakonyban.
Csillagvirág
Remélem nem baj, hogy késtünk egy kicsit. Nagyon szép helyen laktok, Nyugodt kis hely, itt aztán tényleg jókat játszhatnak majd a gyerekek. És a ház is jópofa, mienk is kicsi lesz, és kétszintes, ilyen környezetbe az való.
Ne aggódj a testvérféltékenység miatt, Bence egy kis tündér, nemhiszem hogy gond lesz. Olyan aranyos volt akkor is mikor ott voltunk.
És köszönjük a hordozót, biztos sokat fogjuk használni, meg a Magnerotot is.
Kati
Nem vagyok éjjeli bagoly
De mostanában a gyomorégés miatt csak később bírok elaludni. Holnap azért időben lefekszek, mert szerdán fél 6-kor kelek, cukorterhelés.
Nincs kedvem hozzá, de muszály.
Hogy álltok a szigeteléssel?
Na most már tényleg megyek aludni!