Új privát üzeneted érkezett!

Kicsi: :) az már tuti ott van. Most már csak növesztened kell :D Dolgozhatsz egyáltalán majd?

királylány

Dia had szurkáljon, jól csípjem a picid a nyálkahártyádba, hogy ott maradjon 9 hónapig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Dia laptető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

csajok én olyan jól laktam.....2 jó nagy tányér karfiol levest megettem.... :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita egészségedre! az én ebédem még itt van a torkomban..brrrrrr és mennem kell kávét főzni a csajoknak, azt hiszem én ismét nem iszok....ég a gyomrom megint
Melisch :lol: :lol: :lol: Ha attól van nem bánom. Remélem ez a sok laptető jót jelent :wink:

királylány

Nita egészségetekre váljon a leves én is szeretem :lol:
Királylány csak bízzál benne és minden kialakul :wink:

Kép
Kép
melisch

Királylány! Mikor nem várod? Ne hari, de nem találom a visszaolvasásom alatt :( Hol tartasz most? Milyen tüneteid vannak?

Én akarok dolgozni! Különben úgy érzem bezizzennék. Persze aláíratták velünk, ha sérült gyerekünk születik, akkor nem perlhetjük az Intézetet. Nem dolgozok annyira veszélyes anyagokkal. És mostantól sokkal jobban vigyázok :wink:

Lassan mennem kell. Este még benézek!!!!! Látom újra él a topik!!! Remélem "mi" is hozzájárultunk :lol: :lol:

Pussz

Kép
kicsi80

Kicsi csütörtökre nem vártam, azért nem találod, mert nem írtam. és semmilyen tünetem nincs. :? Azért kérdeztem, hogy neked volt-e.
Jó lenne, ha pörögne ez a topic. És igen mindenki hozzájárul aki ír.

királylány

Sziatszok!

Koszonom a szoritast mindenkinek, es Betty igerem probalok tobbet jonni majd :wink:
A vasarnapi teszt az apuka szerint sokkal erosebb, de azert majd holnap reggel is "csinalok" egyet....jol elbohockodtuk a dolgokat, mert annyira varjuk, hogy igazan meg nem fogjuk fel. Ugy izgulok, mert neha nagyon szur a pocim es gorcsolgetek kicsit, es ilyenkor mindig azt hiszem baj van. A fejfajason kivul semmi mas tunet meg, bar az idovaltozastol is lehet.

Ha mindenki ugy akarja akkor karacsony vagy szilveszter koruli "maszatkapitanyunk" lesz :roll: Orvos majd jovo heten. Majd keszitek vonalzot, bar a multokor sem sikerult felrakni :D

most megprobalok visszaolvasni...
Vendég

francesca nem kell feltétlenül égbe kiáltó tüneteid legyenek, ne aggódj minden jó lesz!!!!!!!
Kialakul az a vonalzó is nem nagy dolog :wink:

Kép
Kép
melisch

francesca nyugííííííííí...csak pozitívan.............nem történik semmi!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Királylány! Nem tartom jó dolognak, hogy csak akkor tesztelsz, ha lesz tünet. Milyen tünet kell még? Fáj a hasad, az ebéd a torkodban marad... Ha azonnal nem csinálsz tesztet, falnak megyek, és ezért neked kell vállalnod a felelősséget! :twisted:
Tessék tesztelni. Ha pozi, lehet örülni és vigyázni, ha nega, lehet keresni, miért késik. Csak nyerhetsz vele. Én ezért csináltam. Nem bántam meg :wink:

Kép
kicsi80

királylány tesztelj nehogy kárt tegyen magába kicsi.... :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ma széllel szembe tekertem. Nem esett jól. Sajna mindig azt hiszem, meg fog jönni, úgy fáj a hasam. Ez normális? Szúr, feszül, puffadt, teljes a diszkonformitás érzés. Nagyon rossz. Ti is, akik kompetensek vagytok, éreztetek ilyet? Én még tapasztalatlan vagyok :oops: A nem kompetensek olvastak ilyet?

Kép
kicsi80

Szia Nita!

Kép
kicsi80

kicsi függeszd fel most a sportolást ha nem akarsz bajt!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem sportoltam, de biciklivel járok mindenhova. Lassan tekertem.

Kép
kicsi80

ha görcsölgetsz ne tekerj,menj gyalogosan.....
én óvatos lennék....de te érzed mennyit bírsz....
dokihoz mikor is mész? :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Autózzak? Tömegközlekedjek? Az még jobban zavar, ha nem érek időbe sehova. Fizessem a parkolást? Keróval minden gyorsabb. Holnap azért lehet, hogy autóval megyünk el intézkedni, és este párom eljöb értem munkába.

Kép
kicsi80

Kicsi falnak ne menj! :shock: :lol: Nem vállalom a felelősséget! Fájdogál a hasam, lehet piri lesz :?: Amíg nem hányok addig nincs teszt. Vagy legalábis még pár napig. Valami mellfeszülésre, émelygésre várok. Melinda tesztje jól el van dugva, azt sem tudom hová raktam :lol: Nyugi...mindenképp szeretnék még várni...volt már nekem 44 napos ciklusom is, most még csak a 39. napon vagyok. Visszanéztem januártól 33-35 napos volt.

királylány

Ezt már görcsölgetésnek hívják? Nekem magas a fájdalomküszöböm. Dokihoz majd két hét múlva tervezem. Késő? Menjek hamarabb? Lehet baj? A méhem nem áll megfelelően, pont ellentétesen mint normális.Tényleg vigyázok magamra. 5km itthonról a munkahelyem. HA lassan tekerek, nem lehet baj. Régen nem volt autó meg ilyesmi. És a kerékpárt ajánják a nőgyógyászok is. Csak nagy hassal nem, mert instabilitást okozhat. Nem jól tudom?

Kép
kicsi80

No jó, rendben. Nem megyek falnak. :wink: De tesztelhetnél....

Járok inkább autóval.... Meggyőztetek.... MAjd 12. hét körül kerózok, ha akarok...

Kép
kicsi80

Jó éjt Nektek. Elteszem magam holnapra...

Kép
kicsi80

kicsi jól teszed....hamar ott vagy a 12.hétnél.............
akkor mész dokihoz amikor ugy érzed.........de ha mostanába mész ár petezsák látszani fog..... :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én kipurcantam, este van és semmihez nincs kedvem, most beszéltem a férjecskémmel ő is hulla fáradt, olyan rossz nélküle itthon egyedül :oops: :cry: :oops:

Kép
Kép
melisch

Jó éjt Kicsi! Örülök, hogy nem akarsz kárt tenni magadban :lol: egy teszt miatt. Ígérem mihelyt készen állok rá és lasz valami ami indokolja akkor tesztelek.
Megyek elteszem a gyerekemet holnapra. Holnap fogorvoshoz viszem ellenőrzésre, remélem minden oké lesz, bár az egyik első fogán látok egy barna foltot. Szegény, nem nagyon akar menni, a múltkor is nagyon sírt pedig semmit nem csináltak neki csak megnézték és meg is dícsérték milyen szépek a fogai.

királylány

Melisch meséljek neked is? :wink: :D Szívesen elborozgatnék most veled és dumálhatnánk jó sokat. Hmmmm de innék egy kis bort...

királylány

Na apát kérte az altatáshoz. Úgyhogy vagyok kicsit beszélgetni.

királylány

Akkor mehet a pohár bor??????? nekem van egy bontva. Lassan remélem egyedül vagyok, mintha furcsa zajt kezdenék hallani megint, tudjátok az egereim, pedig van elektromos riasztónk de néha be-be téved egy :twisted:

Kép
Kép
melisch

nekem is régen dicsérték a fogam, kb 1. osztályos voltam és bárányhimlővel vittek dokihoz megdicsért, hogy milyen szépek a fogaim, hogy biztos ügyesen mosok rendszeresen fogat :shock: ja még azt is kéne. Mondtam, hogy igen rendszeresen, csak anya tudta, hogy nem vagyok barátságban a fogkefével :lol: :lol: :lol: Azóta megbarátkoztunk csak a fogaim nem olyan szépek már. Kéne menjek nem voltam fogorvosnál :oops: :oops: :oops: :oops: 13-14 éves koromtól. Már készülők fogkövet leszedni meg az egyetlen tömésemet is lehet újra kéne rakni, meg van egy hibás fogam, de ezt a fogsort apától örököltem, remélem, ő 1szer mossa egy hónapban azonban rendszeresen füstöli és 50 éves korára 2 foga hiányzik. :lol:

Kép
Kép
melisch

én is beszálnék a borozgatásba...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch :lol: Lakótársakat meg küldd el a sunyiba. Jó az elektromos riasztó?

királylány

Elpakoltam, el kellene mennem fürdeni. Na meg aludni, mert reggel nem bírok felkellni :?

királylány

nem ér semmit, 2 is van de lakótárs is szokott lenni. Egyet vett az öcsém egyet hozott Németországból keresztapám. Mindkettőt az Obiban vették se másfajták. Nem lehet tudni jó vagy nem, lényegében el kéne riassza őket, de ha bejöttek, hogy mennek ki. Kiviszi a férjem a ragasztóban és eltüzelte, télen. Olyan gonosz volt élve lökte be őket a kazánba és még élvezte is!!! Jobb ha vigyázok és jő kislány vagyok, nehogy megmelegítsen ilyen hajlamokkal :shock: Bor helyett teázom cickafark irtó keserű :?

Kép
Kép
melisch

:roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.04.28 07:02-kor.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Csak gyors bekukk,megyek melózni...
szorítsatok,hogy hétvégén ne jöjjön meg!Tegnap is álomkóros voltam.... 8)

Betty!
Igen,hormon laborom lenne a ciklus 3.napján. :wink:

Dia!
Drukk!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
Kép
mucus75

Mucus megy a drukk neked ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép jó napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Tegnap este olyan lassú volt otthon a gép :twisted: aztán már be sem töltötte a babanetet na meg mást sem :twisted:
Dius rajtam nam fog múlni a dolog, én szorítok neked, hogy még csak véletlenül se jöjjön meg. Nekem még mindig semmi tünetem nincs, se ilyen-se olyan.
Melisch ha csak az egereken éli ki párod a hajlamait akkor nem kell félned, de a biztonság kedvéért ne bőszítsd fel :lol:

királylány

Mucus! Drukkolok!

Ma autóval hozott be férjem. Még elméletileg 1 találkozásunk lesz a "négerekkel", a banknál, az ügyvéd jelenlétében. Elméletileg,ha minden ok, ott vége lesz a cécónak. Ha mégsem írják alá a papírt, akkor polgári peres ügy, amit NEM AKAROK!!!!!!! Időpontot nem tudok. A hasam fájdogál, de próbálok lazítani. MA besétálok a városba. Lassn, relaxációs célzattal is. Utána holnap hajnalba mérek talán.

Kép
kicsi80

mucus drukk!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi mi az, hogy hajnalban mérsz? Akkor fogsz dolgozni? Kötetlen a munkaidőd?

királylány

kicsi szedj magne b6-ot.....jó a görcsökre....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita Máté oviban? Picike mocorog?

királylány

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!!
Remélem mindenki jól van :wink:
Ma szabadnapos vagyok végre,takarítgatok.. pirire kiváncsi leszek hogy beáll-e most már, 1.-ére várom... :wink:

Kicsi! Vigyázz magatokra!
mucus! megy a drukk!!!!! ++++++++++++
És mindenkinek aki babikát szeretne!!!!! :wink:
Vendég

Kicsi én sem értem mit akarsz mérni hajnalban :shock:
Kirus jó, hogy jöttél remélem jól vagy és már várod a júniust, akkor már próbálkozhattok nem?????

Kép
Kép
melisch

melisch!
Jól vagyok :wink: , hát a junius lenne a 4.honap.. Már nem védekezünk...majd jön amikor jönni akar és szerintem ha meg akar maradni akkor meg is marad :wink: . Nem stresszelem most magam mi lesz ha....Lehet sokan elitélnek hogy nem várom ki a fél évet de már az sem érdekel...nekünk tesóóóó kell most már és kész :D
Majd eggyütt babásodunk be :wink: ,de jó is lenne!!
Szorítok neked!!!! :)
Vendég

királylány máté oviba volt igen,most hoztam haza,jól felidegesített a hisztijével......... :x :x :x :x
néha már érezni hogy mocorog a kis mano........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Igen, kötetlen a munkaidőm. Mivel kutató vagyok, 10-14 óra között kötelező bent lennem, a többi idő szabadon mozgatható. Mivel várom a bank jelzését mikor kell ugranunk, a mérés pedig 5 óra hossza, ami idő alatt nem mehetek el, ha hamarabb kezdem, hamarabb is végek. 6-11 óra között végzek, persze ha 9-re behívnak, akkor sztornó. Hát ezt sakkozom, hogy lenne jó. Legjobb akkor lenne, ha 8-ra végeznék, de az hajnali 3 órás kezdést feltételez. :twisted: No annyira nem vagyok mazohista :x

Kép
kicsi80

nem megy a babanett rendesen!!!!!!!!

Kirus úgy legyen bár mire én terhes leszek te lehet megszülsz :lol: :lol: :lol: nekünk kisebb az esélyünk.

Nita nem irigyellek a hisztis fiad miatt, nekem még a kutyám is csúnyán tud hisztizni :shock: ha valahova be akarom zárni földhöz csapja magát és nem bírom onnan felállítani :evil: :evil:

királylány írtam iwiwre választ :wink:

Kép
Kép
melisch

Alig tudtam belépni :twisted: Itt szórakozott velem! :twisted: Jó napom van mondhatom!
Melisch nem úgy volt, hogy ma csupa aranyos, kedves ember jön hozzám :?: Ehhez képest úgy kiakadtam :!: Majdnem kivágtam az ajtón őket :twisted:

Kicsi értem. Hajnalban kelni? Én sem bírnék, pedig régen keltem, de utáltam, igaz hozzá tudtam szokni. Reggel sétálva mentem dolgozni, sehol senki, csend, nyugalom. Az jó volt benne.

Nita miért hisztizett Máté?

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?