SZiasztok,
Dita,
semmit nem csinálsz rosszul, hanem minden perced a gyerekednek szenteled, azért nincs időd másra
Szerencsére anyu tudott intézkedni, magánban és minden rendben van Dávidkával, izgultam érte, mert nehogymár beteg legyen a mi kis csodababánk
Én is minden nap főzök, heti egyszer palacsintát is készítek mert Danika imádja.
Ma is erre készülök, mert megfogadtam, ha Dávidkával minden rendben akkor a fájó derekam ellenére palacsinta lesz estére
Vicky,
forgalomból egyszer én is megbuktam, mint utólag kiderült a vizsgabiztosnak fontos dolga volt és egyszerűbb volt engem 5 perc alatt megbuktatni mint kivárni a 45 perc vizsgaidőt.
Évi,
én is annyira szeretném már vinni Dancit bölcsibe, nagyon igényli a gyerektársaságot, de nálunk államiba nem veszik fel mert itthon vagyok DÁvidkával, a közelben levő magán pedig most szünetel.
Bonimami,
nagyon jók a képek Zsigiről, igazi nagyfiú már!
Zsuzska,
az iwiwen levő kép rólatok szenzációsan jó, Olcsa annyira szép gyerek, hogy akármelyik szépségversenyt megnyerné
VIkimami,
mi újság veletek? Nagyon eltűntél, elhiszem, hogy munka mellett kevesebb a szabadidőd, de egy kis beszámoló jólesne Lackó fickóról és rólad
Dávidka most már belenőtt a tőled vásárolt ruhákba, imádjuk őket, annyira csinosak és kényelmesek!
Tegnap előtt éjjel Danci felsírt, átrohantam hozzá (persze a takarómat nem vittem), odabújtam mellé, persze jól elaludtam, ott aludtam reggelig és úgy megfázott a derekam, hogy tegnap este már a férjemnek kellett fürdetnie a gyerekeket mert nem tudtam lehajolni sem... Ma angol óra után alig tudtam felállni a földről, azt hittem ottragadok...