Új privát üzeneted érkezett!

Hello csajok,

Meli, Nektarin, nagyon drukkolok. Nekem a 33. napon mutatta ki, de tuti a 14-n volt a pé-m.

Meli! Csak suttogva mondaom, én a nagypapám szülinapján csináltam a tesztjeimet, és pozitív lett... Ja és még egy közös bennünk: én is pár héttel előtte kezdtem néha-néha Elevitet szedni :wink: Remélem ez nálad is bejön!!! Nagyon szorítok mindenkinek!!!

Nektarin, mlyen érzékenységű volt a teszted?? Nem veszel valami "komolyat"? Hátha az kimutatja???

Candinak is csak pozitív tesztet kívánok, innen messziről...

Takido, bcsánat, el is felejtettem megdícsérni Tüncikédet... gyönyörű!!

Sajna a technika nem szeret minket, vagy bénák vagyunk, de az uh kép feltöltésnél kiírja, hogy hiba történt. Nem tudom, mi a sz@r lehet...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Én is megyek ebédelni, aztán valamikor délután jövök. Ebéd után elmegyünk Kajászóra, csináltattunk egy bgrácsozó-grillezőt, és kész van, elhozzuk.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Gyors bekukk.
Nem tüntem ám el, csak huzzák az áramot is át a fiúk, és ezért ritkán tudok gépközelbe lenni.
Tegnap azért kukkoltam mit írtatok, csak erőm nem volt reagálni.

Dóri nekem Krisztikével minden adatom jó volt az afp-ig, mert az alacsony lett. Emiatt lett a magzatvízvétel :cry:
Viszont egészséges lett a manóm, és ez a lényeg. Szív uh-on voltunk mi is, akkor nem nézik majd tüncikét, legalábbis nekem akkor a babát nem nézték. :(

Hoppá sajnálom a rosszulléteket, én már kezdem "megszokni". Mondtam a páromnak , hogy olyan mintha tengert reggeliztem volna :twisted: Nem baj, ha ez kell ahhoz, hogy babó lehessen akkor ez van :)

Nektarin nagyon szorítok változatlanul.

Icu sajnálom :cry:

Meli hááát jó türelmes leszel ha kibírod 10.-ig :twisted:
Láttad már a Tibor vagyok, de hódítani akarok c. filmet? Nagyon jó

Bea örülök, hogy Ádika most már aktív. Nekem is nyugisabb volt Krisztián, hiába na, kényelmes mint a férfiak :D

na, megyek mosogatni meg főzni, mert felfordult a tegnapi babgulyás, pedig olyan fini volt :cry:

Puszi:Gabi és Bütyike 9+0

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hoppá!
Köszönöm Tünci nevében is :D

Kis_Plutó!
Mennyire volt alacsony az AFP-d?
Elvileg nekünk Tüncike miatt kell visszamenni,mert úgy feküdt,hogy a szívét nem tudták megvizsgálni.

KépKép
takido

Már megebédeltem ,de megint elkezdődött nála egy olyan korszak,hogy nincs étvágyam!! :? Szóval,alig ettem!!!Most pedig lepihenek egy kicsit! :oops: Olyan hulla vagyok!!Anyuék csak 15:00 után indulnak addig is kihasználok itthon minden eggyes pillanatot,amit pihivel tölthetek!!De még jövök!! :wink:

Kép
bea27

Hoppá!
Kitartást a róka komákhoz!
Várjuk a képeket!

Bea!
jó takarítást! Olyan jó, hogy ennyit mozog Óriáska!
Az én Csöppöm nem ad életjelt magáról, csak a pocinövekedéssel, meg az állandó éheségérzettel.

Dóri!
Hétfőn voltam AFp kaptam egy prospektust ott A Down kóros szűrésről annyit írtak, hogy mindegyik 20. szűrés eredménye pozítiv, meg kell ismételni, s évente 2-3 gyerek születik megyénként ezzel a betegséggel.
Ne izgulj minden rendben van, ha baj lenne már rég szóltak volna az ismétlés miatt.

Meli!
Drukk 1000-el.
Jó tett ez a kis lehűlés végre tudtunk aludni., bár most is húznám legyszívesebben a lóbőrt.

Icu!
Sajnálom, majd a következő hónap.

Nektarin szorítok!

Kis_plutó!
Kitartást neked is a rosszullétekhez, még szerencse, hogy mindezek ellenére tudsz főzni s az illatok nem őrjítenek meg.

Puszi mindenkinek!

Kép
nika04

Dóri!
Tüncikéhez elfelejtettem Gratulálni.
Olyan szép nagy már!

Kép
nika04

Bea!
Jó pihit :)

Nika!
Nagy igazság van abban,amit mondtál.Biztos szóltak volna,ha gáz lenne,és ismételni kéne valamit.Meg végül is az itt megadott értékhatáron belül van az AFP eredményem is+jó volt a 12 hetes nyaki redő eredményünk is,meg az orrcsont is mérhető volt :D
Nem idegeskedem tovább,és főleg nem keresgélek anyagokat az interneten.Azon húztam fel magam :cry:
Köszönjük a gratulációt :D
Nektek mikor lesz meg az AFP eredmény,és mikor mentek UH-ra?
A mozgással kapcsolatban én mondom,hogy nyugi.Én is csak a 17.héten éreztem Tüncit :D

KépKép
takido

Az AFP-eredmény jövő héten vmikor.
Az UH hétfőn megyek a párommal
Remélem most már én is tudok képet felrakni a Csöppről.

Bea!
Jó pihit! Én is elbújok a konditerembe itt a cégnél s alszunk egyet :)

Kép
nika04

A képet nagyon várjuk mi is :D
Még konditerem is van a cégnél? Ejha :D

KépKép
takido

A képet nagyon várjuk mi is :D
Még konditerem is van a cégnél? Ejha :D

KépKép
takido

Sziasztok!
Kicsit lusta voltam a lagzi után, ezért jövök csak most. Viszont apa mindjárt hazaér ezért sietnem kell.
Gabi, Hoppá kitartást a rosszullétekhez, azért megéri ugye? :wink:
Meli, drukkolok neked, reméljük, hogy pozitív leszel (én megtettem mindent az 5 napos távollétemmel :lol: )
Hoppá! Sajnálom, hogy nem jött be Mallorca, ha legközelebb nyer a párod, szívesen átvesszük :lol: De mesélj már milyen volt? Hol voltatok? Képek? Na, nem nyaggatlak megjött apa, mennem kell.
üdv, mindenkinek Mamen
mamen

Na holnap reggel is mérek egyet, de hát semmi értelme:(
Nagyon kíváncsi leszek mi lesz a vége ennek az egésznek, de biztos, csak valamiért megint sokat késik és slussz.
Pedig most aztán nem idegeskedtem semmin, nem csináltam fogyókúrát, nekem akkor kicsit megborul, de ha rendesen eszem, mindig pontos.
Hát majd kiderül.
Pedig az új munkakör is jól alakul már kettő napja tart.:)

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,most végeztem a takarítással....ilyenkor mindig olyan boldog és nyugodt vagyok!!!!!Tiszta a lakás :lol: :lol:

Na!!!!Eszti!!!!Én magam is egy negatívan gondolkodó csajszi vagyok,ha a terhességről van szó...de te mindenkin túlteszel most!!!!Én is tudom(mindenki itt)hogy nem jó magunkat túlságosan beleélni...de tessék egy kicsit optimistább lenni!!!!!Egyszer Dóri modta nekem,hogyha én nem hiszem el,hogy terhes vagyok,akkor ki fogja?????Legalább te bízz benne,ne mondd senki másnak,csak nekünk,hogy ne ez legyen mindig a beszédtéma....de a gyerekbe vetett hitet nem szabad elfelejteni.....igenis terhes vagy....ha pedig mégis megjön,akkor bumm.....ez a hónap nem jött össze...majd ezután!!!!!Én most magam is erősítem :lol: :lol: :lol: Holnap gyere az újabb teszteredménnyel!!!!!!!

Bocsi többiek!!!!Mindenkinek óriási puszi!!!!!Ja,Mamen,köszi....de azért ne maradj távol.....

Hoppá...a szeretteink szülinapja biztosan szerencsés!!!!

Dóri!!Nagyon édes Tüncikéd!!!!
Pusza

Kép Kép
meli1118

Na, hát aranyos vagy, persze, nem vagyok azért mindig ilyen negítv, de itt kijön, jobb itt mint máshol:)
Valahogy cserben hagyott a megérzőképességem, pedig nem sok esetben szokott.
Na midnegy majd meglátjuk, holnap is mérek egyet, azétán hétfőn tesztelek egyet, ha még mindig semmi elmegyek dokihoz és előbb-utóbb megjön.
De ha pár hónap múlva jön össze az sem baj, főleg most az új munka miatt is.
Kicsit azért reménykedem, hogy baba van.
Majd meglátjuk.
Megyek, holnap jövök
Aranyosak vagytok babások:)

Kép
Kép
nektarin

[quote="takido"]
írta:
takido

Kis_Plutó!
Mennyire volt alacsony az AFP-d?
Elvileg nekünk Tüncike miatt kell visszamenni,mert úgy feküdt,hogy a szívét nem tudták megvizsgálni.

Keredtem, de nem találtam a papírjaimat, biztosan valamelyik orvosnál kellett hagynom :( Ugye nálam hülyeség is volt arra gondolni, hogy korán lett levéve, mert 15. napon lettem terhes.
Viszont abban az időben itt a városban nagyon sok kismaminál lettek rosszak az eredmények, úgyhogy valamit biztosan nem jól néztek :(
Szív uh, nálunk is Krisztikének volt :wink: Nekem a magzatvízvétel után több lett a magzatvíz, és emiatt küldtek, mert általában a sok magzatvíz sem jó :(
Szóval nyugodj meg :!: :!: :!: :!:

Nektarin+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várom a híreket :wink:

Mamen, akkor most már ti is próbálkoztok? Tök jó :wink:
Az első baba mennyi időre sikerült?

Rólunk, tegnap megijedtem, fájt is egész estig a hasam. Mentem ki a konyhába, közben szemem a gyerekeimen, hogy mit csinálnak :wink: , anyósom jött ki a fürdőből, megbotlott, és jó erősen nekiesett a hasamnak :cry: Amúgy sem egy kis darab.
De eszembe jutottak Málna szavai, hogy sok mindent kibír a burok és minden odabennt :wink:
Látjátok, nekem ez már az 5. terhességem, mégis aggódok.
Most a 9. hét miatt két terhességgel is ezen a héten véreztem be. Jó hülye vagyok mi? Pedig láttam a héten Bütyikét, hogy minden oké, és a szívecskéje is dobog.

Tesómék sikeresen leértek, és birtokba vették a házikót. Lilike közelebbről is megnézte a lépcső környékét, szegénykém jól elesett, és a fogát ütötte be :cry: Jó helyük van, mikor beszéltem vele akkor ott a napocska is sütött :wink:

Na mindenkinek szép napot:Gabi és Bütyike 9+1

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt, Plutó, negatív gondolatokt hagyd másra, nekünk nem lehetnek rossz gondolataink. Ez a topic átokmentes, nincs senkinek semmi baja, mindenki babázni fog nemsokára... :lol:

Amióta hazajöttünk semmi bajom, nincs ökölődés, sem hányinger. Plutó, te már láttad dobogni a pici szívét??? De irigyellek. Én mikor fogom? Megmondom őszintén kissé rosszul is voltam, mert azt olvastam, hogy a 6-7. héten már ver a szív. De a terhesség vagy a magzati kr 6-7. hetében?

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

No hát ma megjött:(
De nem baj, legalább megjött, így már nem örlődöm, 36,5 volt reggel, aztán rá negyed órára meg is jött.
Pont azon gondolkoztam, hogy nincs is rossz kedvem tőle, most így a munka miatt is.
Össze jön az nem félek, jön mikor akar.
Na hát ez van csajok, nektek drukkolok, a babásoknak minden jót:)

Kép
Kép
nektarin

Sajnálom Eszti, de most a munka miatt talán még jobb is :?

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok ! Már egy ideje olvasom a forumot,de még csak most regisztráltam.De azért reménykedem benne,hogy segítettek nekem.2 kisfiam van és most szeretnénk egy kislányt,olvasgattam,hogy peteérés ellőtt 2-3 nappal érdemes próbálkozni.Már próbálkozunk egy ideje és most már egy hete nem jött meg.Ma csináltam egy terhességi tesztet,de az negatív lett.SZerintetek ez mit jelent???Reménykedjek tovább vagy inkább féljek,hogy valami bajom van.Tud nekem valaki válaszolni??,Mindenkinek szép napot kívánok!!!

henci27
henci27

Jó reggelt,sziasztok!!!!

Eszti,nagyon jó egyébként hogy ilyen gondtalanul fogod fel!!!!!Én is példamutatóan próbálom felfogni a dolgot,de nálam most kezdődött el a para!!!!!!!!!!!!!!!!!Pedig még min.egy hetem van tesztig....de van most egy nagy kételyem:szerintem ebben a hóban nem volt pé-m.....azt mondtam,hogy apa cucca miatt a billings most nem volt mértékadó,de a hőgörbém szerint nem biztos,hogy most ovuláltam :cry: persze utánaolvastam,azt írták a neten,hogy minden nőnél előfordul,hogy pl.éjfélkor lökődik ki,akkor lemegy a hő jópár tized fokot,aztán,amikor ébredsz,már ismét 36,6fok!Ebben a ciklusban nekem ez volt a min.hőm!Na mind1,nem fogok ezen rágódni!!!!
Katának van teljesen igaza,ez a topic átokmentes és mindannyian szerncsések vagyunk és leszünk is!!!!!!

Gabikám,vigyázz magatokra!!!!!Puszi mindenkinek!!!

Kép Kép
meli1118

Na mi történt???????????Ma nincs senki?????

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
mA TÉNYLEG NYUGIS NAP VAN :D

Henci27 Kép
Szerintem ne ess pánikba :wink: Milyen érzékenységű tesztet használtál? Hány napos ciklusaid vannak?Ill. szokott késni a mensid?
Ja, gratula a már meglévő két fiadhoz :wink: Majd írj többet magadról.

Ma délután megyünk festeni anyuékhoz, ill. Tibi fest.
Ma megmondtam Adrikának, hogy lesz tesó, hát ezerrel pörög :lol: nagyon örül neki. Olyan édi, most jobban anyáskodik Krisztike felett :lol:

További szép napot:Gabi 9+1

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Sajna ma nem sokat leszek,vásárlás,vasalás,egyszóval készülődünk az útra :)

Nektarin!
Örülök,hogy nem lett rossz kedved.És igazad van,élvezd egy kicsit az új munkát.Az a baba meg majd tudja,hogy mikor kopogtasson nálatok.

Meli!
Nem hinném,hogy pé mentes lenne a hónapod.36.6-37.1 is épp elég ugrás :) Nyugi,majd a teszt is alátámaszt,szép csíkos lesz :D

Kis_Plutó!
Köszönöm,azóta már többen is megnyugtattak.
Sajnálom,hogy anyósod neked esett,de biztos nem lett semmi baja emiatt Bütyikének. :)
Szegény Lili remélem azért nem ütötte meg magát túlságosan.
Szupi,hogy jó helyük van,és hogy még az idő is jó :D

Hoppá!
Ne aggódj,majd te is fogod látni a kisbabád szívhangját :D Én is a 7.héten láttam :D

Szia Henci!
Szerintem még lehet reménykedni :D És egy pár nap múlva ismételd meg a tesztet :D

A Bea az előbb küldött egy üzenetet,a Málna üzente neki,hogy tegnap este be kellett vinni Mátét az ügyeletre,mert belázasodott :cry: ,és hogy bent fokták a kórházba.Kapott 2 üveg infúziót,és remélhetőleg szombaton kiengedik.

Szegény Máté,hát innen is jobbulást kívánunk neki.Málnának meg kitartást.
Biztos nincs semmi komoly,csak összeszedett valamilyen vírust.

KépKép
takido

Sziasztok!!!!!Már itthon vagyok!Az előbb észrevettem,hogy egy kicsit mintha nedves lett volna a tisztasági betétem....megnézem...és ahogy papírzsepivel töröltem,kicsit világosbarna.... :oops: ez nálam a mensi előtt szokott lenni :cry: :cry: :cry: :cry: azt hiszem mégsem jött össze ez a hónap nekem sem :cry: de mértem egy hőt és még 37,5fok,ezek szerint az ébredési kb.37fok.....beágyazódához már későn van....vagy nem?Nem tudok semmit,nagyon dühös lettem....nem is szomorú,hanem dühös....a p...ba,hogy valaki a lelkét kiteszi azért,hogy gyereke lehessen és semmi....más meg.....na hagyjuk is!!!

Szegény Máté,ez a legborzasztóbb,amikor nem tudsz rajta segíteni,csak tehetetlnül ki vagy szolgáltatva!!!!!!

Megyek,lefoglalom valamivel a gondolataimat!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok köszi a biztatást. A mensim rendszeres szokott lenni 28 napos ciklusaim vannak.A teszt szerint már az elsőnap kimaradt mensi után kimutatja a terhességet.Az egyik fiam 8 éves ő most megy 2. osztályba a kissebbik pedig novemberben lesz 3 éves. A nagyobbat Tamásnak a kicsit pedig Daninak hívják.Mindenkinek további szép napot kívánok!!!!!És kitartást MELInek is biztos sikerülni fog ne idegeskedj!!! Puszi mindenkinek sziasztok

henci27
henci27

Meliiiii!

Nyugiii! Még nem biztos semmi sem egyrészt, másrészt, ha meg is jön, akkor mi van, majd összejön ne aggódj, össze fogjátok hozni mikor itt van ideje, én is úgyanúgy néha dühös vagyok és csalódott, de aztán rájövök, hogy ez hülyeség. Meg lesz ne aggódj, leszünk mi még Anyukák:)
Heni, minden lehet, csinálj majd egy másik tesztet ha nem jön meg egy pár nap múlva.

Kép
Kép
nektarin

Heni!!!!!Köszi,nagyon kedves vagy!!!Erős vagyok,mindent kibírok és Esztinek igaza van:semmi sincs.minden OK lesz,anyukák leszünk!!!!!Még csak 6 hónap....és igaz,még semmi sincs veszve!!!!!!!!!!!!!!!Most mennem kell,de még visszakukkantok!Mindenkinek nagyon szép napot!!!Estét!!!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Hello, Meli, tényleg ne aggódj. HA a hőd fent van, az tök jó!!! Miért i ne lehetne beágyazódás jele a barnázás???? Még van pár napod, még akármi is lehet!!! Nyugi, puszi!

Kép

Kép

hoppá

Látom nincs senki, mára jó éjt.

Kép

Kép

hoppá

Kata,neked is köszi!!!!És mindenkinek!!!Olyan jó,hogy vagytok!!!!!Már belenyugodtam!Ha megjön....hát lesz egy újabb felhőtlen,jó kis aktív hónapunk,amikor csinálhatjuk akármikor...akárhol :oops: :oops: És mi a legfőbb erénye annak,ha holnap megjön(ez ironikus is lehetne)hát az,hogy hosszú idő után először normálisan 29 napra jön meg....nem 34-35-33-32-35.....na ez van!!!!!!!

Puszi mindenkinek és jó éjszakát!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Meli!
Tényleg ne aggódj,simán lehet a beágyazódás.Kiváncsi vagyok a holnap reggeli hődre :)
Bocsi,hogy csak ilyen ritkán jövök,de már pörgünk a nyaralás miatt.
Képzeljétek,a köldököm kezd kifordulni :D

Bea!
Merre vagy? Remélem holnap jelentkezel :D
Jó éjt mindenkinek :!:

KépKép
takido

Sziasztok!
Jé én vagyok az első mi történt mi törtnét.

Takido!
Jó készülődést a nyaralásra. A köldököm nekem is alakulóban van. Most a pocinövekedésem stagnál a héten nem nőtt. A Csöpp mozgását nem éreztem még. A párom már tegnap a hasamra tette fülét puszilgatta hátha hall valamit. nagyon várja a hétfői UH-t ő akkor találkozik vele először. A reggeli hő sokat elárul.

Meli!
Nekem is volt barnaság aztán eltűnt aztán megint volt egy kicsi aztán abbahagyta s utána pozítiv teszt. Szorítunk érted. A hőm ebben az időszakban 36,8-37,1 között ingázott.

Málna!
Jobbulást a picinek. Boldog szülinapot Máténak.

Bea!
Hol vagy? Kisajátított a család :((

Henci!
Neked is megy a drukk.

Kis_plutó!
Olyan jó érzés lehet, mikor az egész család ennyire várja a kis újabb jövevényt. Én is 3 prücsköt szeretnék. szeretem a nagy családot. Tesókádék mikor jönnek haza?

Többiek merre vagytok?
Társam Viki?

Kép
nika04

Jó reggelt, azt hittem, már legalább 5-6 hozzászólást olvashatok ma reggel. De hát ez a szabadságolás időszaka. De majd szeptembertől...

Meli, kívácsi vagyok a mai hődre... Várom már nagyon :roll:

Kép

Kép

hoppá

Heló csajok!!Csak egy gyors bekukk,és megyek!! :?
Szóval velünk minden rendben,Ádika nagyon jól viselkedik!! :) Szereti ezt az időt!!Mos egy ideig nemnagyon tudok jönni,mert a két fiú nagyon leköti minden időmet :? Az előbb irt a Málna,hogy hétfőn már lehet,hogy kiengedik a Mátét a kórházból!!Szép kis nyaralás!Tüszősmandula gyulladása volt,kapott két üveg infúziót,stb........!
Na megyek,majd ha tudok benézek még!
Puszi mindenkinek!!Szép napot!Bea

Kép
bea27

Jó reggelt!!!Szóval először is mindenkinek nagyon köszönöm,hogy így figyeltek rám!!!A reggeli hőm 36,9fok volt,de a reggeli pisi után a wc-papír egy picit véres volt!Én erre el is temettem ezt a hónapot....de most fél 11-kor még mindig nem mensizek,szóval még nem tudok semmi biztosat!Úgy döntöttem,hogyha a holnapi hő is hasonlóan magas lesz,akkor egyet tesztelek!Szerencsére ma nagyon sok a melóm az üzletben,mellette főzök,este szeletelünk....nincs időm ezen rágódni!!!!Amint valami változás lesz jövök!!!!Mindenki legyen ma nagyon vidám és szép napot!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Meliii!

Hát akkor, itt lehet még minden, lehet, hogy baba:)
Szorítok!

Kép
Kép
nektarin

Köszi Eszti!!!!Jelzem,ha van valami(valaki) :lol:

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Jöttem elköszönni,nem sokára indulunk.Mindenkinek babásodást,és pozitív tesztet kívánok.Meg persze egy kis nyarat :D
Remélem mire hazajövök csupa jót olvasok a következő napokban történtekkel kapcsolatban.
Mindenkinek puszi!

KépKép
takido

Takido, nektek is nagyon kellemes nyaralást, pihenjetek sokat!!

Meli, várjuk a holnap reggelt. Remélem pozitívan jössz majd (minden értelemben :wink: )

Megyek, ledőlök kicsit, álmos vagyok.

puszó

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!

Szép álmokat!

Takido!
Jó utat!

Mindenkinek jó hétvégét!

Kép
nika04

Csajok,még mindig semmi jele a pirinek!!!!Ma már nem lesz időm jönni,de holnap reggel jövök!!!!!!!!!!Gondoljatok rám!!!!!Dóri jó utat!!!!Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt,csak gyorsan beugrok!!!!Nem teszteltem,mert a reggeli hőm már csak 36,6fok! :cry: Ez van,ma tuti megjön,de csak 30 napra,ez is valami....csinálok majd új vonalzót!!!!Készülünk az új hónapra!!!!Nem dühöngök már,tegnapelőtt teljesen beletörődtem....még csak('')6 hónap.....de ha most sem jön össze,akkor szeptemberben megyünk kivizsgálásra!!!!Nem várunk tovább a semmire!Viszont most az 5.cn-tól kipróbálom a cickafarktea kúrát,amit már régebben is akartam,mert éreztem én,hogy valami nem stimmel,tudjátok ti is,hogy én nagyon jól ismerem a testem és néhány ciklusban úgy éreztm,hogy nem is volt pé-m!Anyu azt mondta,hogy ő ezt a teát itta,mert én sem jöttem olyan hamar,mint vártak és neki rendbetette a ciklusait és megfogantam......

Ma már nem jövök,délelőtt dolgozom,délután bográcsolás.....csak legyen jó idő!!!!Lgyetek jók és azért gyertek többen,mert magamnak írogatok!!!!!

Málna-Kriszti Isten éltessen téged is és a kisfiad is!!!!!!!!!!

Puszika

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Este megjöttünk anyuéktól.
Hát "portenger" az volt. A leszedett tapéta alatt le kellett csiszolni a falat, hát elég húzós volt. De azért túl vagyunk rajta. A nagy szobát Tibi készre is festette.

Málna , remélem Máté már jobban van és a kórház sem viseli meg túlságosan, és persze Téged sem. Talán a szülőnek sokkal rosszabb :(

Meli sajnálom :( viszont nem értem miért vársz még ennyi hónapot, ha úgy érzed nincs pé-d. Lh tesztet nem csináltál még?
A hőgörbéd szerint?

Dóri nektek jó kikapcsolódást!

Bea szóval a gyerekseregre edzettél a takarítással :twisted: Azt bírtad ez is simán fog menni :D , szóval gyere azért ide is.

Hoppá, hogy érzed magad? Te mikor fogsz menni védőnőhöz? Én kedden. Nekem a reggel kicsit húzósabb, de nem vészes, eszek egy kis kekszet, és utána már nincs gond :wink:
Viszont már megint szagmániás vagyok :cry: ez volt az eddigi terhességeimnél is. Most a kávéillatot bírom legkevésbé, és a füstöt, mindegy milyen.

Kellemes hétvégét mindenkinek. Remélem ma esőmentes lesz az idő nálunk, mert Pláza lesz, és csupa jó program, na meg amit Adrika nagyon vár városnéző-kisvonat. Na, meg Ricsi bohóc :wink:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

hazajöttünk és tegnap én voltam lázas, most éjjel meg Tomi lett beteg. 40 fokos láza volt szegénynek, egész éjjel ápoltam és úgy lett 38,5 reggelre. Nagyon kivan...

A nyaralás jól telt, jobban mint gondoltam. Nem volt veszekedés, minden oké volt. Ezt hónapot nem mértem, úgyhogy nem tudok infókat...
Voltunk együtt, amikor jól esett.

Meli, +++++++++++++

puszi mindenkinek.
Vendég

Hello,

Sziszi remélem jobban vagytok. Örülök, hogy rendeben volt minden a nyaralás alatt, remélem így is marad :wink:

Meli, akkor a következő hónap lesz a nyerő. Ne ess kétségbe, mondom, mi 21 hónapig(!!!!!) próbálkoztunk, és összejött. Tehát nektek nincs miért kétségbe esni!!!

Plutó, nem csinálsz te vakmerő dolgokat?? Jót tesz ez nektek??
Úgy néz ki, kedden megyek talán védőnőhöz. 8-10-ig van "rendelése". Hányingerem nics, csak a szagokra vagyok érzékenyebb... Valamelyik nap a lecsó szaga irritált, pedig imádom. Néha ökölődök, meg érzem, hogy Esztike (ha lány lesz, 99% hogy így fogják hívni) ott van a pocimban, más nincs. Ja de, sokszor érzem úgy, hogy sz@r a gyomrom. Nem fáj, csak nem jó.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!!!Hát igen,ez van...de már nem rágódok rajta,készülök a következő ciklusra!!!!!!!Csinálok új vonalzót!!!!Mindenkinek nagyon szép napot!!!!!!Pusza

Kép Kép
meli1118

Ez az Meli, fel a fejjel!
Ez a cickafarok tea kúra mit jelent, én ittam egyszer egy dobozzal meg is ittam, bár én csak egy nap egyszer ittam, pedig azt hiszem kétszer kell egy nap és legalább három hétig.
Írd már le, hogy te mit tudsz.
Ez az idő nem a legjobb:(
Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!
Meli, fel a fejjel, a pozitív hozzáállás a legfontosabb!

Gabi, bizony kb. egy hét múlva már mi is próbálkozunk (pirit mára várom). Az első babám elsőre sikerült (mensi után egy héttel, ezért nem értem én ezt a hőmérőzést), de bízom benne, hogy most sem kell sokat várni. Remélem jól éreztétek magatokat ma és nem terhelted túl magad!

Kata! Élménybeszámolót kérek Mallorcáról! Légyszi.

Sziszi! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, továbbra is minden jót!
mamen

Sziasztok!
Nem tudom mostanában Krisztikére rájár a rúd.
Tegnap a forró vasalót tenyerelte le, tele van hólyaggal a bal tenyere :cry: Eddig semmilyen balesetünk nem volt, most meg kettő is egy hét alatt :(
Amúgy semmi újság, nekem vasalással telt a hétvégém, de végre utol értem magamat.

Gabi 9+4

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?