[quote="takido"]
írta:takido
Kis_Plutó!
Mennyire volt alacsony az AFP-d?
Elvileg nekünk Tüncike miatt kell visszamenni,mert úgy feküdt,hogy a szívét nem tudták megvizsgálni.
Keredtem, de nem találtam a papírjaimat, biztosan valamelyik orvosnál kellett hagynom
Ugye nálam hülyeség is volt arra gondolni, hogy korán lett levéve, mert 15. napon lettem terhes.
Viszont abban az időben itt a városban nagyon sok kismaminál lettek rosszak az eredmények, úgyhogy valamit biztosan nem jól néztek
Szív uh, nálunk is Krisztikének volt
Nekem a magzatvízvétel után több lett a magzatvíz, és emiatt küldtek, mert általában a sok magzatvíz sem jó
Szóval nyugodj meg
Nektarin+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várom a híreket
Mamen, akkor most már ti is próbálkoztok? Tök jó
Az első baba mennyi időre sikerült?
Rólunk, tegnap megijedtem, fájt is egész estig a hasam. Mentem ki a konyhába, közben szemem a gyerekeimen, hogy mit csinálnak
, anyósom jött ki a fürdőből, megbotlott, és jó erősen nekiesett a hasamnak
Amúgy sem egy kis darab.
De eszembe jutottak Málna szavai, hogy sok mindent kibír a burok és minden odabennt
Látjátok, nekem ez már az 5. terhességem, mégis aggódok.
Most a 9. hét miatt két terhességgel is ezen a héten véreztem be. Jó hülye vagyok mi? Pedig láttam a héten Bütyikét, hogy minden oké, és a szívecskéje is dobog.
Tesómék sikeresen leértek, és birtokba vették a házikót. Lilike közelebbről is megnézte a lépcső környékét, szegénykém jól elesett, és a fogát ütötte be
Jó helyük van, mikor beszéltem vele akkor ott a napocska is sütött
Na mindenkinek szép napot:Gabi és Bütyike 9+1