Sziasztok!
Kandika, jó, hogy megszülettél!
Tegnap érdekes élményem volt a fogdokinál, bele se nézett a számba. Úgyhogy megyek a korábbi dokimhoz, csak az magándoki, és most eleget kell fizetni a nőgyógyásznak is, gondoltam jó lesz az sztk is. Egyszerűen közölte, hogy a múltkor megnézett, nincs semmi baj, legközelebb egy év múlva.
Felícia, részben igazad van.
Nekem Ács a 8 vagy 9. dokim és a legnormálisabb az összes közül, szülészként csak jókat hallottam róla, illetve egy negatívat, de olyan van mindenkinél, úgyhogy most hozzá járok. Lehet, hogy a hormonokhoz annyira nem ért, akkor tényleg tovább kell menni, nem tudom hová. Valaki meg nagyon jó hormonos, de nem jó szülész.
Nekem van olyan orvosom, akiben 100%ig megbízom, emberileg is fantasztikus, a szakmájában is jó neve van, és egyszer felírt nekem egy olyan gyógyszert, amit akkor már nem is gyártottak.
Az nem hibázik soha, aki nem dolgozik. Csak persze ez más egy orvosnál, meg más egy irodában.
Nézd, szerintem senki nem tudja egy interneten leírt megnyilatkozásból orvosi tudás, és bármiféle vizsgálat nélkül elbírálni az orvos szakmai tudását, és képességeit. Meg mindenkinek más jön be, nem tudom.
Nekem még soha senki nem nézett 3. napi vérvételt, pedig 3 endokrinológusnál is jártam, különböző korosztály, tapasztalatokkal, mind a 3-at szuper dokiként ajánlották, és tényleg gondosak, lelkiismeretesek voltak, mégsem jöttek rá. Nekem mindig csak 23. napit csináltak (vagy 21???), és mindig szteroidnál kötöttek ki, mondván, hogy valami nem stimmel a mellékvesémmel.
Az egyik gondolt a pcora, meg is nézette, de az UHn akkor semmi nem látszott, kérdőjelesen rá is írta a papírra.
A menj másik orvoshoz, érdekes eset. Magánorovshoz oda mész ahová szeretnél, csak tejelni kell, elvileg meg egyébkétn ahhoz mehetsz, akihez tartozol, úgy tudom. Bár én is jártam már máshová is.
Sziasztok, jövök még később!