Sziasztok!
A vasat illetően köszi, hogy informáltatok. Hétfőn úgyis vért vesznek és kiderül, hogy van-e vashiányom, aztán majd írnak fel tabit, ha kell. Folsavat meg tegnap vettem és szedem.
Porsika: jobbulást!!!
Bodzi: most látom csak, hogy már a 13. hétben vagy! Hogy telik az idő!!! És tök jó, hogy múlnak a rosszulléteid!
Fioona: drukk mára, aztán jelentkezz ám a friss infókkal!!! Nekem szerencsére negatív lesz a tenyésztésem, örültem is nagyon neki, ettől a streptoakármitől nagyon paráztam…
Lilla édes lehet, ahogy ott pakolászik
Hű
Arwen, nem semmi milyen tájékozott vagy méhszáj ügyben!!! Akkor nekem a 2210 azt jelenti, hogy rövidült a méhszájam, a külső két centi, a középső egy centi a belső pedig még nulla centire nyitott? Én kérdeztem a dokit, hogy zárt-e és azt mondta igen, bár lehet, hogy ő a belsőre értette ezek szerint… Akkor mégis valami történik odalent??? Juhéjjjj!!!
Merthogy a papíromra ez a 2210 van írva, de nem tudtam, hogy ez mit jelent.
A BPD pedig 94,5 mm. Ez már szép fejméret mi?
Vivi: mikor lesz cukorterheléses eredményed?
Hajni: gratula az új cuccaidhoz! Mostmár akkor van egy rongyod, amit felvegyél a lagziba
Arwen: tuti fészekrakási ösztönöd van!!! Nekem is volt, csomó mindent kihajigáltam, rendet raktam a szekrényekben, helyet csináltam és ezt olyan élvezettel, mint még soha!!!
Hogy te milyen figyelmes vagy! Tényleg azt becsülték Ágotának, hogy 4 kg körüli lesz Csongi és láss csodát mégsem! Na ezért én már nem is vagyok kiváncsi a bébink súlyára. Lesz, amennyi lesz azt kész!
Szülési szabadság: a terhességi gyermekágyi segélyre gondolsz? Ennek időtartama 168 nap, kábé félév és a szülés napjától jár, viszont kérheted hamarabb is, tehát a szülés előtt valamennyi részét. Véleményem szerint nem éri meg szülés előtt kérni, mert addig úgyis táppénzen vagy, aztán szülés után ez félév, ha meg előtte kéred valamennyi részét, akkor szülés után fogsz kevesebb ideig kapni ilyen juttatást és az összege az kábé annyi, mint a táppénzé. A fizu 70%-a (napi átlagkereset). A munkáltató intézi úgy tudom, de ha nem vagytok kifizetőhely, akkor a tb fogja utalni.
Miért rágtál be a könyvelőre? mesélj!!!
Angyalkrisz: lehet te leszel a következő?
Adri: köszi a tájékoztatást köldökzsinórvér ügyben. Várom már a plüssállatkát én is.
Sajnálom, hogy nincs elég tejed, az alkoholmentes sör jót fog tenni, meg ihatsz limonádés sört is, az is jót tesz!!! Drukkolok nagyon, hogy beinduljon ismét!!!!!! Ha viszont tápszerezni kell, akkor se izgulj, sokan nőttek már fel így. A sebes melled nem gyógyul? Mivel kened?
Nikó: jó, hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoltunk, várjuk a képeket, én még nem kaptam!!!
Nán-dorka: már te is nagyon közeledsz a végéhez!!!
Marietta: te nagyon el vagy veszve… hogy vagy?
Meri merre lehet? jelentkezz! Olyan rég nem voltál!!!
Pussz mindenkinek!