Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom, már hiányoltatok. :))))

Látom, közben gyarapodunk!!!!!:)))))))))))))))))))

Ágota, soksok erőt és boldogságot kívánok Nektek Csongival!!!!!!!!!

Én jól vagyok amúgy, a keddi vizsgám nem sikerült, megkaptuk a tanszék legszemetebb tanárát, a fele bandát meghúzta, úgyhogy ősszel ismétlés. Még van most két vizsgám 21-én és 31-én, remélem azok sikerülnek. Ha nem, akkor azokból is marad az ősz. Nem idegesítem magam, mert hiába tanultam egy hétig reggeltől estig, akkor is visszatapsoltak, akkor nem görcsölök, ha sikerülnie kell sikerül, ha nem akkor hiába stresszelem szét magam. Suliról ennyit, többet nem érdemel.:))))))

Az esküvő nagyon jól sikerült, mindenki nagyon jól érezte magát, kicsit rendhagyó volt, de ez volt a jó benne.
Zoli kiharcolta, hogy legyen leves, úgyhogy lett húsleves, bográcsos őzpöri, rántott husi főtt krumplival és rizibizivel. Volt rengeteg süti, szinte az összes torta megmaradt, és egy csomó kaja. Nem győztük szétosztani és elraktározni. :)))) Tegnap még esküvős rántotthusit ettünk:)))).

Menyasszonytáncot este fél 6 magasságában tartottuk, a vendégek kívánságára, de megérte. :oops:
Amit ráköltöttünk a lagzira, kb annyi jött vissza, mert mindenkinek mondtuk, hogy pénzt kérünk, mivel a háztartásunkban szinte minden megvan ami meg kéne nagyon drága.

A buli nagyon jól sikerült, de szinte mindenhol volt gyerek, így nem tartott túl sokáig, úgy éjfélkor már mi is indultunk hazafelé.

Esküvő előtt 2 napig rendeztük a termet, aztán esküvő másnapján reggel 9-re már mentünk vissza, szétszedni mindent. :D

Zoli olyan aranyos volt, és azóta is még aranyosabb, mint előtte volt. :D

Kép gyűrűnk :)))

Fényképet inkább privibe küldök majd, aki nincs iwiwen még ismerőseim között, írjon ide privit és küldök.

Aki megvan, annak mindjárt küldök képeket! :D

Üdv Nikó

Kép
nikóska

De jóóóóó, sorra jönnek a babák :lol: :lol: :lol:

Hajni,
próbáltam a szaporitófejést, sőt most is próbálom, mert azért még nem adtam fel a küzdelmet :roll:

Arwen,
a homeobogyót folyamatosan szedem, de már nem használ.
Lactoherb teát ittam, de nagyon erős pocakfájást okozott Gabi babánál, igy váltottam a Fitolac-ra.

Nán-dorka, onnan tudom, hogy éhesen sir, miután mind a bal, mind a jobb cicimből evett. A mérés után kiderült, hogy 60 g-ot evett összesen, pedig Gabi baba már a 100-at megeszi. :roll: Beszéltem az Istvánban a szoptatási ambulanciával és azt mondták, hogy próbáljak meg többször fejni és cicire tenni Gabi babát, de legyen otthon a biztonság kedvéért tápszer. A gond az, hogy ha Gabi baba pocakja nincs teljesen tele, akkor lila fejjel, teli torokból sír.

Angyalkrisz: a sört még megpróbálhatom, ezt még nem hallottam.

Kép
Kép
adrienna

Megpróbálom küldeni a képeket, adri, arwen, toti, Marietta, fioona, meri, hajni, vicky, porsi, szeri, ti vagyok meg nekem, nézzétek meg, kit hagytam ki. Krisz Te visszajelöltél? Akkor a tiéd is megvan, de még nem írtam ki.

Most kicsit visszaolvastam, köszi szépen a jókívánságokat!!!!!!

Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!

Ami a petesejtjeimet illeti, mikor visszamentem a dokihoz, közölte, hogy nem nőtt semmit, 11 mm maradt. Közölte velem a doki, hogy nem akar hitegetni, és inkább keressem fel a Káli intézetet, ott tudnak segíteni biztos, ő csak kísérletezne velem, és nem akar átvágni. Rendes volt tőle. Mondtam, hogy próbáljuk meg még a májust, mert nem igazán lesz időm a Káliba járni. Azt mondta rendben. Most várom, hogy mi lesz, lassan meg kéne jönnie, a hasam fájdogál, meg kissé feszült vagyok, majd meglátjuk. Remélem ha nincs babó /amire kicsi az esély, de azért van :wink: / megjön időben.

Most megyek

Üdv Nikó

Kép
nikóska

Ó! Akkor már a szopt. ambulancián is túl vagytok!
Eszik mind a kettőből és sír? És mi van, ha visszateszed? Tudom ,nem lehet vég nélkül szoptatni, de pl. az én fiam ilyenkor még nagyon alvós volt és hosszú szopik voltak jobb híján. Vagy GAbi baba olyankor már elutasítja?
Nem akarok okoskodni, mert én nem vagyok képzett ez ügyben, csak úgy örülnék, ha az eddigi szép fejlődés folytatódna első gyönyörű topikbabánknál! Mert eddig nagyon klasszul fejlődött, ha jól emlékszem az adatokra, amiket írtál.

Kép

Kép
nán-dorka

Ma benéztünk a szobákba az Istvánban, hát, az egyágyas fizetős 12 e / éjszaka, ez még akkor is sok, ha csak két éjszakát töltünk ott. :(
Marad a reménykedés, h 3 ágyasba kerülök, és nem 5 ágyasba... Az már sok lenne, tekintve a látogatók seregét is, akik egész nap ott lehetnek.

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka,
az a baj, hogy elkezdi cumizni a cicimet, amikor nem jön belöle semmi és az igy sebesen eléggé fájdalmas, és hiába hagyom, egy idő után egyszerüen kiköpi :cry: Látszik rajta, hogy éhes és sír nagyon. 2 hete még volt sok tejem, akkor fagyasztottunk le sokat és most abból pótolgatom ki neki az adagot.

Kép
Kép
adrienna

Nikó!

Igen, visszajelöltelek! :wink: Várom a képeket!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Adri, hát persze, a sebes cici miatt nem lehet egy órán keresztül nyammogtatni, értem. Akkor először arra kéne gyógyírt találni. Kell h legyen vmi megoldás!!! De jó, h van tej eltéve és h elfogadja azt!

Nikó, én meg privit írtam Neked!

Meri, megírod priviben a számodat? És esetleg még egy önként jelentkező számát várnám priviben arra az esetre, ha mi is ott tartanánk majd...

Kép

Kép
nán-dorka

Niko,
mindjart meg is nezem a kepeket!!!!
orulok,hoyg minden jol sikerult!!!!!!Gondolom,hoyg szuper votl az a nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tok jo lenne,ha ebben a honapban megsem jonne meg!!!!!!!!!!!!!!

Angyalkrisz,
huuuuu,akkor lehet,hoyg nalad lesz a kovetkezo baba????
Nagyon gondolok Rad!!!
Szerintem,ha vmi gaz van a babanettel,akkor ugyanigy lehet az iwiwen ertekezni :wink:
Van,aki nincs fent?En ugy emlekszem talan mindenkinek van iwiwje...

Adri,
en mondtam a sort :wink: A vedono baratunk tenyleg nagyon ajanlja,es nekem is mondta,hoyg a Laktoherb sok babanak hasfajast csinal,de persze van akinel nem,de o azt nem is nagyon szorgalmazza emiatt...ezek szerint Gabi baba is pocifajos lett tole...
Remelem,hoyg sikerul beinditani ujra!!!Jaj en nagyon drukkolok!!!!!!De az a legfontosabb(szerintem),hoyg ne gorcsolj,hanem fogd fel ugy,hogyha nem lesz,akkor max tapszer,azon is egeszseges babak nonek fel!!! :wink: Es igy,ha nem akarod annyira,akkor lehet megindul ujra :wink: :wink:
Tudod,lehet ez is olyan,mint a teherbeeses :wink:
Lojetek le,ha hulyesegeket mondok :lol: :lol: :lol: :lol:
Mert azt tudom,hoyg pszichesen befolyasoljuk nagyon...pl Sogornomnek egy nagy banat okozta,hoyg elapadt......

Nandorka,
huu a 12e naponta az tenylege leg sok....Azt hiszem nalunk a Szent Imreben 5000Ft,szerintem az tok jo.De ha jol tudom nalunk maugy is 2 agyas szobak vannak,ami nekem szimpi.
1 szobatars meg okes. :wink:
Es Nalatok bemehetnek a szobaba a latogatok?Mert pl a II Klinikan tudom,hoyg az 5 agyasba nem mehetnek be,hanem Neked kell hozzajuk kimenned,babaval egyutt,vagy egy kis szoba,ahol egyutt lehettek,leulhettek.
Csak hat ez sem vmi jo,mert nem vmi kenylemes egy frissen szult kismaminak kivonulnia es ott ulnie/allnia.... :roll:
H meg bejohetnek a latogatok..na az is franko lehet...szoptathatsz elottuk meg ilyenek :shock:

Csajok:Nalatok kell vinni a babanak ruhakat?Vagy adnak?(Ez is mindenhol mas..)En ezt nem tudom,hyog a babanak mit kell vinni.....gondolom pelust ajanlott,meg pledet pl,de azert remelem popsikremet meg ruhakat adnak...

Szombaton hozzuk el a bababutort,es akkor lesz tereprendezes,meg az eloszobat tapetazzuk... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Esztora, Marietta, Meri! Jelöltelek titeket iwiw-en! :wink:

Van még valaki aki fent van, és nem jelöltük egymást?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Adri:
http://www.boldogmama.hu/index.php?id=84
erre is sokan esküdnek. Esetleg egy próbát megér még. :)

Nán-dorka:
önként jelentkező. :))
Megy a szám pü-ben. :)

Arwen:
nálunk adnak pólyát, de én vittem neki ruhát. Amit jól tettem, mert Marci allergiás lett ( áll. sok baba az) a kórházi tisztitószerre, így még a plédet is hozatnom kellett neki.

Angyalkrisz:
én nem szeretem a családinetet. :oops:
Vendég

Hajni,
köszi, megpróbálom, hátha...

Arwen,
az Istvánba vinni kellett a ruhát. Adnak ugyan pólyát, de csak ha kifejezetten kérsz. Egyébként a kórházi kézmosó fertőtlenítőszerre még én is allergiás lettem. Nagy, pókcsipésszerű hólyagok lettek a kezemen. Mutattam a dokinak, hogy szerinte ez mi lehet, mire mondta, hogy eszembe ne jusson használni a kézmosót, mert arra sokan allergiásak. Hurrá :evil: Szóval jobb vigyázni, szerintem vigyél rucit mindenképp, ki tudja mivel mosnak.

Nán-dorka,
Gabi baba étvágya szerencsére kifogástalan. Bármit megeszik, amit a szájába teszek, jöjjön az ciciből, cumisüvegből, pohárból, kanálból, hűtőből, fagyasztóból stb :mrgreen: Ma reggel a bal cicimből tudott enni 100-at. Bizakodom :lol:

Kép
Kép
adrienna

Nikó!
Én is fent vagyok iwiwen, jelöltük is egymást. Kapok képeket?

Krisz:
régen jelentkeztél. Már Nálad is csak napok kérdése. Kezdődik a babaeső, de jó.
vivi79

Sziasztok!

A vasat illetően köszi, hogy informáltatok. Hétfőn úgyis vért vesznek és kiderül, hogy van-e vashiányom, aztán majd írnak fel tabit, ha kell. Folsavat meg tegnap vettem és szedem.

Porsika: jobbulást!!!

Bodzi: most látom csak, hogy már a 13. hétben vagy! Hogy telik az idő!!! És tök jó, hogy múlnak a rosszulléteid!

Fioona: drukk mára, aztán jelentkezz ám a friss infókkal!!! Nekem szerencsére negatív lesz a tenyésztésem, örültem is nagyon neki, ettől a streptoakármitől nagyon paráztam…
Lilla édes lehet, ahogy ott pakolászik :P

Arwen, nem semmi milyen tájékozott vagy méhszáj ügyben!!! Akkor nekem a 2210 azt jelenti, hogy rövidült a méhszájam, a külső két centi, a középső egy centi a belső pedig még nulla centire nyitott? Én kérdeztem a dokit, hogy zárt-e és azt mondta igen, bár lehet, hogy ő a belsőre értette ezek szerint… Akkor mégis valami történik odalent??? Juhéjjjj!!! :D Merthogy a papíromra ez a 2210 van írva, de nem tudtam, hogy ez mit jelent.
A BPD pedig 94,5 mm. Ez már szép fejméret mi? :wink:

Vivi: mikor lesz cukorterheléses eredményed?

Hajni: gratula az új cuccaidhoz! Mostmár akkor van egy rongyod, amit felvegyél a lagziba :lol:

Arwen: tuti fészekrakási ösztönöd van!!! Nekem is volt, csomó mindent kihajigáltam, rendet raktam a szekrényekben, helyet csináltam és ezt olyan élvezettel, mint még soha!!! :D
Hogy te milyen figyelmes vagy! Tényleg azt becsülték Ágotának, hogy 4 kg körüli lesz Csongi és láss csodát mégsem! Na ezért én már nem is vagyok kiváncsi a bébink súlyára. Lesz, amennyi lesz azt kész!
Szülési szabadság: a terhességi gyermekágyi segélyre gondolsz? Ennek időtartama 168 nap, kábé félév és a szülés napjától jár, viszont kérheted hamarabb is, tehát a szülés előtt valamennyi részét. Véleményem szerint nem éri meg szülés előtt kérni, mert addig úgyis táppénzen vagy, aztán szülés után ez félév, ha meg előtte kéred valamennyi részét, akkor szülés után fogsz kevesebb ideig kapni ilyen juttatást és az összege az kábé annyi, mint a táppénzé. A fizu 70%-a (napi átlagkereset). A munkáltató intézi úgy tudom, de ha nem vagytok kifizetőhely, akkor a tb fogja utalni.
Miért rágtál be a könyvelőre? mesélj!!!

Angyalkrisz: lehet te leszel a következő? :lol:

Adri: köszi a tájékoztatást köldökzsinórvér ügyben. Várom már a plüssállatkát én is. :D
Sajnálom, hogy nincs elég tejed, az alkoholmentes sör jót fog tenni, meg ihatsz limonádés sört is, az is jót tesz!!! Drukkolok nagyon, hogy beinduljon ismét!!!!!! Ha viszont tápszerezni kell, akkor se izgulj, sokan nőttek már fel így. A sebes melled nem gyógyul? Mivel kened?

Nikó: jó, hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoltunk, várjuk a képeket, én még nem kaptam!!!

Nán-dorka: már te is nagyon közeledsz a végéhez!!!

Marietta: te nagyon el vagy veszve… hogy vagy?

Meri merre lehet? jelentkezz! Olyan rég nem voltál!!!

Pussz mindenkinek!
szerika

Sziasztok!

NIko nem kaptam képeket. :cry:

Arwen nekünk pl. kell popsi krém is, tehát az se 100-as. Engem védőnő informált erről. Bár itt csak egy kórház van, gondolom Pesten nem olyan "napra" készek.

Adri drukk a tejcsihez. Remélem szaporodik! :wink: Nekem is egyik cici jobban termelt, de állítólag ez a normális. Sőt, miután a fogigátlótól bevérezetem, 2 ciciből evett mindig. Ez csak szokás kérdése.
Ez a homeos bogyó jó ötlet, el is mentem.

Ez az allergiás kézmosó szuper. :evil: Főleg, hogy tudva tudják.
Hát, nálunk ilyen gond nem lesz, szappant is nekünk kell vinni.
Amikor kérdeztem a babruhát a védőnő azt mondta, egyenlőre adnak. :o

Az NST-n jól megilyesztett minket Olivér. Apa is bejött, aszisztens végezte. Hát az elején 80-as pulzust produkált a bébink. :shock:
Aztán többszőr is lement 60-ra, és állítólag sűrű volt az egyik görbe. Akkor közölte az aszisztens, hogy jobb lenne, ha megvárnánk a dokit, lássa ő is.
Ekkor már végképp fostam. De aztán végűl doki nem talált gondot, jövő héten NST megint, ha addig valami van, kórház.
Mondta, hogy 24-25-én utazik, de szerinte a múltheti méhszáj állása alapján, hamarabb lesz baba!!!! :D

Mindjárt megyünk Uh-ra, pedig baromi fáradt vagyok. Megyek kicsit pihenni. Van vagy 1/2 órám rá, és még enni is kéne. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Nálunk a kórházban állítólag mindent adnak. De majd meglátjuk...
Az allergiás kézmosó felháborítóóóóóó :twisted: legalább szólnának előre, hogy ne használja senki, vagy ki se raknák már eleveeee :twisted:

Fioona: elhiszem, hogy megijedtél, de a lényeg, hogy minden rendben van. Az FHR 120 és 160-as értékek közötti görbe jó??? Nekem fog. sincs mit kell nézni ezen a görbén és hogy mi a jó.
A méhtevékenységnél pedig azt látom, hogy 30 alatt van... Ért valaki ehhez?
Drukk az uh-hoz, aztán beszámolót kérünk mi volt!!!
szerika

Sziasztok!

Fioona,
kezelem,hyg befostal....birom,amikor igy beparaztatjak az embert....Huu hat nagyon izgi,hoyg mar akarmikor johet :lol: :lol:
Drukk az Uhra,majd varjuk a hireket!

Szeri,
ezt a mehszajas dolgot meg korabban kitanulmanyoztam. :lol:
Szerintem is arra mondta a dokid,hoy a belso zart,ez ertekeid ezt mutatjak :wink: Es allitolag az is a lenyeg!A belso mehszaj.Elso terhessegnel allitolag szepen sorban nyilnak,de tobbediknel mar egyszerre,ha jol tudom...bar lehet ez sem szentiras....
Feszekrakasi oszton,ne is mondd,Dragam mindig cukkol,hogy alljak mar le :lol:
En ugy tudom,hogy a TGYAS es a szulesi szabadsag nem ugyanaz.
En ugy tudom,hoyg a TGYASt,uatan kell igenyleni, a szulesi szabi pedig 4 het a varhato szules elott.Ezt lehet kerni,vagy vegig tappenz es akkor nem kered,hanem egybol szules utan TGYAS,es a szulesi szabi kimarad.
Eskuszom nem tudom mar a sok infotol,hoyg akkor hogy van ez :roll:

Adri,
ezen a kezmsoon en is kiakadtam.....rohej,hoyg meg azt is kell majd vinni...

Kép

Kép
arwen07

Arwen: utánanéztem a dolgoknak, mert én úgy tudtam, hogy csak tgyás van. És kiderült, hogy igen! Tehát Tgyás = szülési szabadság.
Idézem: a tgyás a szülési szabadság ideje alatt, maximum 168 napig illeti meg a szülő nőket. Ennek max. időtartama 24 hét, amelyet úgy kell kiadnia a munkavállalónak, hogy ebből négy hét lehetőleg a szülés várható ideje elé essen!

És a munkáltatónál kell bejelenteni az igényt erre vonatkozóan.

De nem kötelező a szülés előtt 4 héttel kivenni, utána is ki lehet és különben is honnan tudod, hogy mikor fogsz szülni? :shock:

Én a helyedben táppénzen maradnék, mert annak is kábé ennyi az összege, szülés után tgyás fél évig, aztán gyed. A gyed összege már kevesebb lesz, mint a táppénzé, meg a tgyásé. Ezért érné meg neked jobban, ha a szülés után fél évig kapnád a tgyást.

Remélem érthető, amit leírtam? :roll:
szerika

Adrienne, a barátnőm tejszaporitással kapcsolatban esküszik néhány dologra. Pl. a maláta kávéra/sörre, a cici melegvizes borogatására. Neki ezek voltak hatásosak. Tudod, az Ő babája 5 hónapos, de 80-nál többet nem szopik ciciből, hamar elfárad. Koraszülött a kislány (33. héten érkezett) és a kórházban csak üvegből kapta a kajcsit, itthon meg már nehezen ment az átszoktatás. Úgyhogy Ő inkább feji a tejcsit, és hát mivel a baba nem stimulálja a cicit, ezért más módszereket kellett kitalálnia. Egyébként a szoptatós liga adta neki ezeket a tanácsokat.

Egyébként a kislány most már több mint 5 kg és kezdi kinőni a 62-es rugikat :)

Mi a mensi után kezdjük újra a Closty kúrát, 3-4 hónapot jósolt a doki. Remélem, ez most már hatásos lesz.

Tényleg, meriann felvennél a táblázatba? 2006 augusztusában kezdtük a projektet :(
pinkiné
Kistarcsa

Pinkine,
persze,hoyg a hatasos lesz a kura!!!Mi majd drukkolunk es az jol segiteni fog :wink: :wink: :wink:

Meri nagyon eltunt....ugye minden redben van vele???

Szeri,
nagyon aranyos vagy,hogy utananeztel!!!!!!!!!!!!!!!
Igazbol nekem az volt a celom,hoyg ne kelljen az utolso heten is a hazidokihoz jarkalnom a tappenzes papirokert,mert mar nagyon unom..plane,hoyg egy fillert meg nem kaptam!!Ezert akarom inkabb elotte egy hettel kivenni.
A kiiras datumatol szamitanak vissza 4 hetet.Vagy bejon,vagy nem :lol: Aztan,hoyg ez a penz hogy fog erkezni,vagy mi...na azt sem tudom :?

Kép

Kép
arwen07

Adri, örülök a jó hírnek!!! Könnyen lehet, h csak egy kis sztrájkféle dolog volt és most visszaáll minden a "régi jó" kerékvágásba!

Arwen, milyen nagyok vagytok már Ti is.
Bizony, én is közeledem már nagyon. Azt szoktam mondani, h úgy érzem, mintha mostanában nem nőtt volna a pocim. Aztán ma megnéztem rendesen a tükörben... :shock: :lol:
Ruhát SzImrébe 4 és fél lve nem kellett (nem lehetett) vinni, és arikat adtak a fiamra. :) SZtIstvánba viszont kell, és napi 5 pelust kapunk. A többit vinni kell. Meg gyakorlatilag mindent. Nem férek a táskámba, bőröndöt viszek. Sztetek nem ciki bőröndöt vinni?

A méhszájamról talán én is megtudok ma többet, meg kenetvétel is lesz. Jövő héten lett volna, de felhívtam a dokimat és ebben maradtunk. Nincsenek úgy panaszaim, de mégis gyanús, hát megcsinálja egy héttel korábban.

És ezeket az izéket (tgyás) a munkáltató intézi? Segítsetek, vajon utána kéne kérdeznem? Kicsit hanyag vagyok ilyenekben mostanában. Bár lehet, nem is hanyagság, csak a fiú újabb és újabb betegségei vonják el a figyelmemet. Szerencsére mára már mind jobban vagyunk. És a kisfiam megint hisztizik... meggyógyult...! :)

Kép

Kép
nán-dorka

Pinkiné, én is nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
nán-dorka

Ágota!

GRATULÁLOK CSONGI BABÁHOZ!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

nálunk nem viszik tulzásba a ruha és pelenka adagot én viszek illetve behozatom majd Lurkó táskáját is.

megkaptam az első ajándékot a sz.napomra!nagyon szép Donna Karan órát R.-től!este megyünk vacsizni a munkatársaival már azt veszem fel.

Bridzsi

Kép
esztora

Annyira jó, hogy sorban érkeznek a kisbabák. :D

Tegnap kapta Domi a 3 éves oltást és én annyira büszke vagyok rá. Annyit mondott csak, hogy : Aúúú! :D semmi sírás vagy hasonlók. :D
Ma meg beírattam az oviba...azt mondták nincs sok esély, hogy felveszik sajna.

Angyalkrisz!

Fú már a 38. héten is túl vagytok, izgi. :D

Nikó!

Nagyon jó a gyűrűtök, hogy mi ilyesmire nem gondoltunk..... ( A nevekre értem:) )

Nándorka!

...hát nem semmi összeget elkérnek az egyágyas szobákért. :shock: :?

Mi 6 ágyasban voltunk Domival...végül is kilehetett bírni, de biztos jobb lett volna az egy ágyas.

Az elég gáz,hogy bárki bemehet a szobába...de az sem volt jó megoldás ami nálunk volt. Kikellett vinni a babát a folyosóra...mindenki ott járkált az ég világon.

Arwen!

Téged jelöltelek iwiwen?

Fotót kérünk szépen majd a szobáról!!! :)

Adri!

Bimbóvédő esetleg?

Fioona!

Drukk az Uh-hoz, és sajnálom,hogy megijesztettek Olivér babával kapcsolatban. De a doki csak tudja mikor van baj, és szerinte nincs szerencsére. :wink:

KépKépKépKép
*orsi*

Esztora!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Arwen, én is akartam írni, hogy köszi az infókat méhszáj ügyben. :D
Szeri, igen a 130-160 között jó tuti, mert most nekem is azt nézték, hogy e körülre beáll e. És kifejezetten ezeket a számokat mondta.
Méhtevékenység nekem 10 alatt. :roll: Nem értek hozzá, de a lányok itt azt írták, 40-nél kezdődik a szülés.

Uh megvolt. Amire most kíváncsi lettem a reggeliek után, a magzatvíz mennyisége és a köldökzsinor áramlása. Ezek is, és minden normális. :D :wink: 3500g-ra becsüli a doki, de azt mondta, hogy lehet kicsit téved felfelé. Buksi azt hiszem 96. Most nincs itt elöttem a papír. És..............................., az a doki volt, akinek a nemmegállapítása szentirás errefelé, és azt mondta kisfiú!!!!!!!!!
Most már tutira veszem, kisfiúnk lesz. Sajnos nem láttam belőlle semmit, mert igyekeztem minnél feljebb feküdni, hogy ne legyek vízszintesbe, mert nagyon fulladok ma. De rendben van, és hát úgyis láthatom nemsokára eleget.
Amúgy fáj a torkom piszkosúl, meg a fejem is. :(

Pinkiné ez a 3-4 hó nem is hangzik olyan rosszúl, ahhoz képest, amit eddig kellett várni. :wink: Sok drukk neked!

Meri már engem is aggaszt! Sokat gondolok rá, hogy mi lehet vele. Remélem nem zuhant magába!

KépKép
KépKép
fioona

Nán-dorka a tgyást a munkáltató intézi, ott kell majd szólnod szülés után. Kérdezz utána. A kenetemet nekem is két héttel ezelőtt vették le, szerintem ne aggódj emiatt.

Esztora: nekem is DKNY órám van, kettő is!!! :oops: nagyon szeretem őket. Nem dobsz egy fotót, hogy milyen az új órád? Kiváncsi lennék! Jöhet priviben is.

Pinkiné: mennek a drukkok!!! +++++++
szerika

Nem 15.-én lesz Esztora szülinapja? Bár nem hiszem hogy bánja, ha duplán köszöntjük! :wink: :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

14-én lesz szülinapja, azaz hétfőn!!!
szerika

En is ugy tudom,hoyg 14en van Esztora szulinapja :lol: :lol: :lol:
Gondolom nem birta mar ki a parja,hoyg odaadja az ajandekot :lol: Ilyen velem mar volt parszor :lol:

Csajok,koszi TGYAS infokat,en szoltam a munkahelyen,remelem lesz elorelepes....
OEPnel pedig azt mondtak a tappenzemre,hyogminden papirom beerkezett es folyositas folyamatban...koszi...
Hat tobbet sajna nem tudok tenni,csak varni...de rohej....

Fioona,
nincs mit a mehszajjal kapcsolatban,remelem nem adtam fals infokat :lol: :lol: :lol: :lol:
UH :lol: :lol: :lol: A sulya tok idealis :lol: Lilla mekkora volt?
Es akkor tutko Oliver :lol: :lol: :lol:

Orsi,
tenyleg mi meg nem jeloltuk egymast szerintem sem iwiwen..... :roll:
Mindjart irok privit!!!! :wink:
Kep majd lesz a szobarol persze!Csak majd leygen kesz :wink: :wink:

Csajok,reg lattunk pocikepeket!!!Es mi ujsag a babasarok/szoba kepekkel?? :wink:

Nandorka,
a Szt Imreben szulted a fiad?Nem is tudtam!!!!!!
Volt szulesznod?Ki?(persze tudom,az nem tegnap volt,de erdekel :lol: )Koszi az infot a rucival kapcsolatban.
Kutakodom persze meg,igazabol ugyis majd a szuleszno fog adni teljes es friss infokat,csak addig is informalodom :lol:
Borond:hat szivem szerint en is azt vinnek,mert akkor beferne minden egybe..de Dragam kirohogott szabalyszeruen,hoyg inkabb vigyek 2 kisebb sporttaskat,mert az szerinte okesabb...
Igy en le lettem itthon szavazva...de szerintem okes a borond :lol:

Adri,
ugye nektek van Graco Quattro Tour Deluxe babakocsitok,mint nekunk?Az autosules/hordozoban vittetek haza Gabi babat?Vagy a babakocsihoz valo mozesben?
Csak azert kerdezem,mert elgondolkodtam azon,hoyg nekik meg nem rossz a hordozoban"ulni"?Mert ugye az nemvizszintes,csak majdnem..vagy az okes nekik rovid idore??
Tobbiek?

Kép

Kép
arwen07

Kukkk

Merike:
merre jársz?? Jelentkezz!!

Arwen:
igaz nem engem kérdeztél, de azért belekotyogok. :)
A babáknak nem kényelmetlen a hordozó. Lehet bele venni ujszülöttszűkítőt és abban az okosok szerint úgy van a baba, mint a méhben.
Persze órákakra nem ajánlott beletenni, de amíg hazaértek vagy utaztok célszerű.
Mózeskosár:
az autóban CSAK hordozóban szabad szállítani a babákat. A mózesért, ölben szállításért stb.. megoldásokért keményen büntetnek a rendőrök.
És ha belegondolsz igazuk van, mert nem biztonságos, nem lehet rendesen rögzíteni és nem is ütésálló.
Azért a gyereküléseket, hordozókat tesztelik erre. És a rögzítése is 3 ill. 5 pontos.

Tegnapi ruciszerzeményem egy része:
Kép

Marcóm:
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

olyan édes a kisfiad Hajni!szerintem nem győzi majd a csajokat vakarni magáról!

tényleg hétfőn leszek 31. azért köszönöm az előköszöntéseket.
Arwen igazad van nem bírta ki hétfőig ezért kaptam ma ajándékot.

Meriért én is aggódom!!!!

Szeri holnap lesz kép igérem!

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni,
koszi a hordozo infot!!!Mindneki velemenye erdekel! :wink:
En is igy gondoltam,de azert elgondolkodtam rajta,hoyg az jo e neki,de hat az ember ugysem orakat tartja abban,arrol meg nem is beszelve,hoyg igy biztonsagos,na meg a rendorok :wink: :wink:
Marcit megzabalom!!!!!!!!!Olyan mint egy kis angyalka!!!!!!Marha edes!!!!!!Kinek van ilyen furtos haja a csaladban?
Huuu milyen szep kislanyotok lesz :lol: :lol: :lol:
Te pedig allati csini vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Esztora!

Bocsi...akkor majd hétfőn visszatérek a köszöntésre. :D :oops:

KépKépKépKép
*orsi*

Helló lányok!

Örülök hogy mindenki jól van és jönnek sorba a babáink!

Arwen,Szeri!

Köszi az aggódást fogalmam sincs hogy velem mi van!!! :roll:
Ma kaptam meg a 3-ik Gynevac szurimat!!!!
Ezt is nagyon jól viseltem mint a többit.
Kedden kellett volna megjönnie de sehol semmi!!!!! Szombaton hagytam abba azt a gyógyszert ami meghozza a mensit így kedden kellett volna jelentkeznie. De még csak a hasam se fáj. 3-4 napja a melleim nagyon érzékenyek csomósak meg ilyenek meg elég duzzadtak szinte mégegyszer akkorák!!! Arra tippelek hogy nem sikerült felszívódnia a cisztámnak és azért nem tud megjönni. Babás nem lehetek mert mikor uhval nézett a doki akkor csak cisztát látott érett tüszőt nem!!!!!!!!!! Úgyhogy én már nagyon elvagyok keseredve és nagyon elegem van már ebből az egészből. Most úgy érzem hogy itt a vég és nem birom tovább csinálni!!!!!

Porsikának igaza van abban hogy hogy sugárzó és nagyon pozítív is tudok lenni de nem tudok most visszatalálni arra az útra. Ez a 3 év már nekem túl sok és nagyon sokat kivett már belőlem!!!!

Ne haragudjatok ezekért a depis sorokért itt a sok öröm mellett,mert NEKTEK nagyon örülök és a BABÁITOKNAK is csak irigy vagyok és utálom ezt az érzést!!!! De nem rossz irigység ez nehogy azt gondoljátok!!!
csipcsab

Fioona: kösz az infókat a ctg-vel, illetve nst-vel kapcsolatban. Ismét tanultam valami újat. :lol:
De jóóóó!! Te is akkor a kisfiúsok táborát gyarapítod mostmár biztosan!!! :D
Ugye nem leszel beteg??? gyorsan dobj be valami mézes teát!

Ma én is olyan, de olyan fáradt voltam és álmos... nem tudom mi van, de semmihez nem volt kedvem, csak netezni, ezért írtam ilyen sokat és sokszor... bocsi :oops:

Esztora: várom a képet.

Nikó: tőled is, mivel én még nem kaptam.

Hajni: Te extracsini vagy!!! :D Marcus meg annyira jóképű kiscsávó és ezek a fürtök... imádnivalóóóóó!!!

Arwen: a hordozót illetően teljesen egyetértek Hajnival, ez úgy van, ahogy ő írta!!!!
Ezek a hivatalok felháborítóak, bezzeg, ha neked kell befizetni valamit, akkor már egy napról jön a késedelmi kamat!!! Azért remélem, hogy hamarosan kapsz pénzt.

Meriért én is aggódom, viszont láttam, hogy volt fönt iwiwen. MERI!!! JELENTKEZZ!!!!
szerika

sziasztok lányok!

Hú mekkora babaeső lesz itt májusban :lol:

Nándorka, priviben elküldöm a számomat, aztán kérek sms-t :D Hihetetlenek ezek a kórházi árak! Lehet, hogy olcsóbb összességében egy magánszülészetre menni, aztán ott legalább tudja az ember, hogy valamit kap is a pénzéért...

Fioona, remélem, nem leszel beteg, hesssssssssss csúnya bacik!!!!!!!!!!!!! :D

Meri, remélem, minden rendben van!!!!!!!! Kukkants be, hogy megnyugodjunk!!!!

Nikó, örülök, hogy jól sikerült az esküvőtök!!! Sugárzik a soraidból a jókedv, hidd el, hamarosan a baba is ott lesz a pocakodban!!!!!!!! :D

Marietta, egy tesztet azért csinálnék a helyedben a hétvégén! Ez a mellfeszülés gyanús, főleg, ha máskor nem szokott ennyire...megértem az érzéseidet, hidd el!!!!!!!! De ne tessék bedepizni!!!!! Itt a nyár, utazzatok el valami szép helyre a pároddal kikapcsolódni, élvezzétek a nyarat, egymást!!!!!!!

Niki, drukk a kúrához!!! :D

Hajni, nagyon csini cuccokat vettél!!!!!! És annyira helyes a kicsi fiad, tényleg nagy nőcsábász lesz!!!!! :D
A múltkor én is voltam vásárolni és persze, hogy mindig a kismami cuccokon akadt meg a szemem...de megálltam és már csak babonából sem vettem egyet sem...

Szeri, örülök, hogy rendben volt minden a vizsgálatokon! Tök izgi lesz, hogy Nálad majd tudjuk előre, mikor kell izgulni :D

Arwen, már Neked is nagy lehet a pocid! Kérünk fotót ! És a babaszobáról is, ha kész lesz!

Esztora, jó ünneplést a hétvégére!

Orsi, Domi egy igazi hős :lol: Miért gondolod, hogy nem veszik föl oviba?

Angyalka, várom az sms-t! A következő 2 hétben tutira nem utazom sehová :lol:

Pussz mindenkinek, szép hétvégét! Mi növényeket fogunk telepíteni a kertünkben hétvégén, úgyhogy nagyon remélem, hgoy jó idő lesz!!!

V.
vickybabe

Csak egy gyors bekukk

Arwen,
igen, jól emlékszel, ugyanolyan babakocsink van. Szóval mi elvittük a mózest és a babaülést is. Aztán hazajövetelkor beleraktuk Gabi babát, mondván neki ez igy biztonságos. Na erre úgy elkezdett lila fejjel üvölteni, hogy öröm volt hallgatni :roll: Nagyon nem tetszett neki, így szabály ide vagy oda, beleraktuk a mózesbe és úgy hoztuk haza. Én hátul ültem vele, Apa meg nagyon vigyázott a hazaúton.

Kép
Kép
adrienna

Egy gyors bekukk, aztán megyek még vasalni. :(
Köszi Lányok, megvagyok.
Nincs túl sok időm, emiatt nem tudok folyamatosan jönni, csak immel-ámmal olvasgatok. Rengeteg idő a kutyim ápolása, a melóm is sok. A dokinő rengeteg változást okozott az életemben. Hosszú távon nagyon jó, de most nagyon ingatag vagyok lelkileg. Sok mindenre választ kaptam magamtól és bizony ezt fel kell dolgozni. Olyan érzés, mint aki egy álomból ébredt. És nem győzök csodálkozni, hogy amit eddig fehérnek láttam 29 éve, az bizony nem fehér.
Ágotáéknak nagyon sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok!
Már beírtam a táblába Csongor babát, csak még nem kép formátumú. De igyekszem.
Puszi Mindenkinek és igyekszem gyakrabban benézni. Holnap reggel meg jövök a táblával.
meriann

Meri, de jó, h bekukucskáltál! Örülök, h minden rendben, s bizony nem lehet kis munka ez a lelki munka sem!

Marietta, nagyon drukkolok ciszta ellen! ++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nyugodtan írd le a bánatod is, nem haragszunk a rossz érzések miatt, teljesen természetesen, h így érzel. Arról szólnak, mennyire nagyon akarod már.

Hajni, szépek vagytok mind a ketten, vagyis mind a hárman!! :wink:

Arwen, mi hordozóban vittük haza a pici fiunkat. Aztán néha töltött is pár órát benne, mert egy ismerős dokinéni javasolta, h ablakon keresztül napoztassuk, és így tudtuk megoldani. (Kicsit sárga volt, nem kellett más kezelés, hála Istennek, de ezt nagyon ajánlotta.) Később még akkor volt otthoni körülmények közt a hordozóban, mikor kicsit nagyobbként odaültettük a családi étkezésekhez, a hordozót egy fotelba rakva. Más anyukák meg a főzéshez viszik oda a konyhapultra hordozóban. Ha nincs benne túl sokáig, nem rossz, azért úgy van az kiképezve.
(Persze aztán olyan is volt, h egy hosszú autóút alatt gyakorlatilag végig ölben, sőt cicin volt, de ez egy másik történet... :) )

Lányok, privit még nem kaptam!
Pedig ma nagyon szülőset álmodtam... :wink:

Beszámolok a tegnapról: Dokim azt mondta, a méhszáj zárva (ezek szerint a külső volt nyitva múltkor is), a kenetnél azt mondta, szte nincs gond, de felírt egy jódos kúpot a biztonság kedvéért. Vér- és vizeleteredményeim jók, cukor is, vérszegény sem vagyok (ami nálam nagy szó). Aceton volt a vizeletemben, biztos éheztem, mondta. Persze, éhgyomorra mentem, és előtte volt, h pár napja nem ettem rendesen, mert émelyegtem a legutóbbi vírusunktól.

Kép

Kép
nán-dorka

Merike:
örülök, h jól vagy. Gyere amikor csak tudsz. :)

Marietta:
gyereés írd ki magadból. Jobb lesz utána.
És az tuti ciszta volt akkor?? Olvastam én már pár helyen, h a dokik elnézik a tüszőt cisztának és köv. hónapban meg örömködnek, h jééé felszívódott. :twisted: :twisted:
Szval drukkk, h minden ok legyen. :)

Nándorka:
én küldtem pü-ben telszámot. Nem kaptad meg??
Próbálom újra küldeni.
Vendég

hihi, rafkós voltam, egy régebbi üzidre válszként küldtem, remélem így odaér :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nán-dorka, én is küldtem tegnap telszámot!!! Mindjárt átküldöm megint...

Ezek az álmok...én ebben a hónapban többször álmodtam, hogy babás vagyok, meg hogy anyuka vagyok, és olyan rossz volt felébredni :(

Meri, jó, hogy benéztél!!!!!!! Tényleg aggódtam már! Hát nem lehet semmi ez a lelki munka, sok erőt kívánok hozzá!!! Az biztos, hogy jó kezekben vagy, és jó úton jársz!!!!! :)
vickybabe

Sziasztok!

Marietta: a gynevac szurik segíteni fognak hidd el!!! Nekem abszolút jót tett, legalábbis hiszek benne, tudod én a terhességem kezdetén adattam magamnak, csak közben babás lettem. Szerintem is elnézhetik a cisztát tüszőnek... Elhiszem, hogy el vagy keseredve ennyi idő után, de ne add fel, jó??? Remény mindig van és csodák is! Nézd meg Bodzit, ő az élő példa!!! Ahogy Vicky is írta utazzatok el valahova, kicsit kapcsolódjatok ki és más szemmel fogod látni a világot!!! És mi mindig itt vagyunk, hogy tartsuk benned a lelket, szóval tessék sűrűbben jelentkezni, oksi??? :wink:

Meri: nagyon szupi, hogy jelentkeztél! Már aggódtunk...

Vicky: jó növényültetést, hesssss rossz idő!

Nán-dorka: örülök, hogy minden rendben nálad.

Csajok! Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét!!!
szerika

Helló Lányok!

Köszönöm a bíztató szavakat.
Úgy ahogy elvagyok! Még mindig semmi.

Hajni!

Szerintem is tuti ciszta volt mert tüszőnek túl nagy lett volna. A mérete:50*32mm-es. Még uh képet is kaptam róla. :D

Szeri!

Én is bízok a gynevac szuriban függetlenül attól hogy nekem nem olyan problémáim vannak ami arra jó. De sose lehet tudni.

Jó lenne már Csongi babáról is képet látni. Biztos cuki.

Jaj lányok képzeljétek levágattam a hajamat rövidre. Már a hátam közepéig ért a hajam és jött egy gondolat és mentem a fodrászhoz. :lol: Azt mondják hogy jó így. Nekem is tetszik és a páromnak is. A fodrászom meg kivolt akadva hogy neki soha nem nő meg ilyen hosszúra én meg csak így levágatom. Ha tudok majd rakok fel képet róla. Persze csak ha nem baj.
csipcsab

Marietta jöhet a fotó!
holnap én is felteszem amiket ígértem,ma már jól elfáradtam (vásárban voltam)

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta, várjuk a képet!

Úgy látszik, ez a frizuraváltások ideje, mert én meg elkezdtem kiszőkülni, miután világ életemben barna, sötétbarna voltam :D Még nem látványos, csak csíkok vannak benne. De tetszik, (sőt a páromnak is, ami nagy szó, mert neki soha semmilyen szín nem jött be, csak az eredeti :lol: ) úgyhogy lesz ez még világosabb is :lol: :lol:

Képzeljétek, elültettük a sövényt, a tuják holnap jönnek. Olyan jó, kezd végre kertre hasonlítani a kertünk :D :D :D

Kép
vickybabe

Viki, nagyon szép a sövényetek, milyen növény? Ésa tuják hol lesznek? Azok nem sövénynek lesznek?

Aranyosak vagytok, megkaptam a számokat! Máig rejtély, miért nem jelzett és miért nem látszottak eddig. Pedig nem volt teli a postaládám! A lényeg, h kösz, majd megy a susmus, ha lesz miről.

Marietta, persze, rakj csak fel képet, kíváncsi vagyok! Nekem már ezer éve hosszú-félhosszú a hajam, mert a férjem így szereti. Meg kizárólag a saját színével. De ha őszülni kezdek, fogok majd kísérletezgetni :) , azt hiszem, először én is a szőkével, mint Te, Viki.

Én meg elég vacakul vagyok. Hajnalban tejet ittam, lehet, h nem kellett volna. Visszatértek a vírusunk tünetei, émelygéssel és erős hasfájással. Eddig enni sem nagyon mertem,, de most meg attól ijedtem meg, mi lesz, ha éhezek, nehogy abból is baj legyen. Most eszegetek itt az éjszakában, aztán majd kiderül, ezt jól tettem-e... :roll: Most, miután roppant jóízűen megittam egy bögrével a nagyon mézes teából, jutott eszembe, h az orvos a gyerekről azt mondta ebben a stádiumban, h mindent ehet, csak tejterméket és édességet nem. Ugye a mézes tea nem édesség? :roll:

Kép

Kép
nán-dorka

Tényleg, anyák napjakor volt talán, h nem engedett be a babanet.
Mindenesetre utólag is hadd küldjünk minden anyukának - jelenleginek és jövőbelinek - egy rózsácskát.

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?