Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm :D
A 12 hetes nyaki redőm az jó,az AFP eredményem is jó.
A 18 hetes UH nyaki redő rétkének megpróbál utánanézni.Ő úgy tudja,hogy 3mm-ig jó.Nekem 3.3 mm lett :roll:

KépKép
takido

Kiváncsi vagyok!!Most lépek!!De ha megtudod értesitessz mobilon??
Ne idegeskedj!!Tünci DÖNÖLŰŰ!!! :wink:
Most megyek!Holnaptól nem jövök valami sokat,mert itt lesznek a Gráciák! :)
Mindenkinek JÓÉJT!!
Bea

Kép
bea27

Hogy jelölik ezt a nyaki redőt??Megnézem az enyémet is!!

Kép
bea27

Rendben,de lehet,hogy ma nem fog találni még semmit.
Holnaptól én se leszek túl sokat.Készülődnöm kell az útra :D

KépKép
takido

NT=nyaki redő :)

KépKép
takido

Még azért megirod,hogy-hogy jelölik a nyaki redőt?

Kép
bea27

Nekem kismama füzetemben az van a 13.héten,hogy:1,7mm!
Azóta nemtudom!!A genetikain nincs ilyen rövidités!!Hol nézzem még??

Kép
bea27

Visszakerestem a 12.heti UH-t azon megtaláltam az 1,7mm-ed.És tudom,hogy te akkor már nem 12 hetes voltál.
Sajna máshol akkor nem tudod :cry:

KépKép
takido

Jól van,menj ám aludni nyugodtan :)

KépKép
takido

Legalább nem idegeskedek!!UH-án egy csomószor voltam már,meg most is méregettek,csak észrevették volna..............!
Mára búcsúzom!!Irj smst,ha megtudsz valamit!!SZIAAAAAAAAAAA!!!! :lol:

Kép
bea27

Szia :D Jó éjszakát :D Ha megtudok valamit,írok :D

KépKép
takido

Na itt vagyok, apa gépéről megpróbálom feltenni a képeket...

Valami nem okés, így ma ez elmarad. Majd talán holnap...

Jó éjt

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hoppá!
Oké,neked is jó éjt :D

KépKép
takido

Sziasztok lányok!

Csak most jutottam géphez, hulla vagyok :roll: Bepakoltam a fél lakást, az autó extrafullon van :roll: jól kicseszett velünk ez az idő, azt sem tudtam mit pakoljak a gyerekeknek. Még az előbb +bedobtam nekik melegebb cuccokat. Apának és nekem nem számit, nem vagyunk fagyosak :lol:

Takido
Nagyon édes Tüncike! Olyan jól látszódik :lol:

Hoppá
Rosszullétek :twisted: , de azért megéri nem :wink:

Meli-Nektarin-Icus
Nektek nagyon szoritok, h ez a hónap sikeres legyen, majd tesómtól tájékozódok mert uuuuugysem birom ki 10-ig :wink: :lol:

Mindenkinek szép napokat, mézédes pásztorórákat és természetesen édes kicsi pocaklakókat kivánok :wink: :lol:
10-én jövök :lol:

Kép
Kép
mókuska

Mókuska!
Itt vagy még?

KépKép
takido

Úgy látom,már nem :cry:
Nektek is nagyon jó pihenést,és persze jó időt kívánok :D

KépKép
takido

Jó reggelt!!!!!!!!!Csajok,olyan jó olvasni a kicsikről!!!!Mindenkivel minden rendben,mindenki egészséges.....nagyon örülök!!!!!!!Tegnap visszaolvastam ahhoz az időszakhoz,amikor Bea elfogyasztott néhány tesztet,ami neg.lett,majd egy pozitív!!!!!!!Olyan jó érzés lehet,hogy most meg már ott szaltózik Ádika a pocidban.....bocs,de ma ilyen szentimentális napom van!!!!!Ma egész nap itthon vagyok,ki sem teszem a lábam :lol: lesz ma 3 diákom,aztán felnyalom a lakásból a port :x :x :x :x utálom!!!!Tegnap hozzánk 8 után ért a vihar....olyan színes villámokat én még sose láttam :shock: :shock:

Mókuska,a gyerekeknek vigyél meleg holmit,ti meg majd összebújtok :wink: :wink: jó pihenést és üzenünk,ha van valami(valaki)hírértékű.....

Bea,hol olvastad,hogy ennyien kukkolgatnak minket???Ez tényleg megdöbbentő!!!!Jó szórakozást az unokaöccsökkel!!!!

GABI??????

Azt hiszem Málnáéknak sem túl kedvező ez az idő a Tiszánál,lehet,hogy haza is jön??!!! :lol: :lol:

Mindenkinek szép napot kívánok!!!!
Ja mielőtt elfelejtem:Hő 37,3fok,10.napja fenn!!!!8nap tesztigÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép Kép
meli1118

Bocs,hő:37,2fok :roll: :roll: :roll: de az is jó...........

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!

No hát a hőm 36,9, a tesztem negatív, szóval tuti nincs baba, persze a piri sehol.
Várok még jövő hét elejéig, ha nem jön meg és a hőm is fent marad, elmegyek dokihoz.
Mi ez? Miért nem csinál már valamit, jöjjön meg, vagy valami.
Meli, drukkolok.
Puszi Nektek
Bea!

Még én is visszaolvastalak, hogy te is szenvedtél volt egy-két negaítv teszt ugye!
Örülök, hogy jól vagytok, jó volt olvasni a tegnap esti eszmecseréteket:)
Majd jövök, csak most rohanok

Kép
Kép
nektarin

Egy gyors bekukk,aztán mennem kell!!Meli!!Szerintem TE TUTI,hogy TERHES VAGY!!!! :lol:

Kép
bea27

Eszti!!!!!!Teljesen jó a hőd,a negatív teszt még nem jelent semmit!!!Menj el a patikába,vegyél Gabrielt,vagy Qupidót!!!!Ez a 2 a legérzékenyebb!!!!Ez még bármi lehet!!!!Már a 39.napon vagy!!!!Egyszer írtad,hogy csak 50 napra jött meg,mert fogyóztál!!!!Most is volt valami szélsőséges táplálkozási,vagy egyéb dolog????Pl.stressz.....bár friss házasként az új házban,ahol végre kettesben éltek...szóval ezt kétlem :wink: :wink: Baba lesz ott!!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Beácskám,ezt mire alapozod???????????? :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Megnéztem neked,hogy nekem amikor 37 feletti volt akkor a 13.napon mutatta ki a teszt!!Vegyél tesztet!!!Már TUTI,hogy kimutatja!!!!!

Kép
bea27

Nektarin!!Neked,hogy van a hőd???
Most a higanyossal méred??
Nyugi!!Én is 36,6-al kezdtem!!Aztán 36,7,aztán36,9,aztán36,9,aztán37,0aztán MARADT 37,1 két héten keresztűl!!!
KITARTÁS!!!! :wink:

Kép
bea27

Bea,van itthon 2 teszt,de még csak 10 napja van fenn a hő...még nem mutatná ki...nem merem megcsinálni!!!Esetleg hétfőn,akkor ha még fenn lesz a hő,az már 15.nap lesz...de a cikluban még akkor is csak a 32.nap!!!!!!!VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem tesztelek 10.-ig.....csak kibírjam :roll: :roll:

Kép Kép
meli1118

Milyen tizig????

Kép
bea27

Van valami tüneted??Hányinger??Nekem az jelentkezett legelőször!!Bár nem vagyunk egyformák!!
Most csináltam tejbegrizt!! :P

Kép
bea27

Hat, nekem tegnap este megjott :cry: 4 nappal elobb mint kellett volna :?

Majd jovo honapba ismet beallok a sorba :(

Kép
icus

Augusztus 10-ig!!!Akkor leszek a 35.napon!!!!A múlt ciklusban akkor jööt meg,a 35.napon!!!!Ezért akarok addig várni!!!!!Aznap lesz ANYU szülinapja!!!!!Szép ajándék lenne!!!!!Tejbegríz nyami......nincs kimondott hányingerem....még...

Kép Kép
meli1118

ICUS!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Sajnálom!!!!!Akkor már csak mi vagyunk Esztivel esélyesek????NEM!!!!Candinek a tickere átfordult a köv.ciklusba....szerintetek tesztelt kint???????De jó lenne beszélni vele!!!!

Kép Kép
meli1118

Icus!!Sajnálom!! :x
Meli!!Igaz,hogy nekem a baba nem félidőben jött össze,és a teszt is csak a 45.napon mutatta ki!!
Akkor DRUKKOLJAK 10.-ig??Az még 8 nap!!Te JÓ iSten!!Az nagyon SOK!!!!!!

Kép
bea27

Candinel nem működik kinnt a mobilja!De aztmondta,hogyha tud jelentkezik!! :lol:
Reméljük nekik jó idejük van!! :lol:

Kép
bea27

Bea!!!Nem 40.napon mutatta ki?????A 45.napon???????????Az iszonyú sok!!!!Hogy a fenébe bírtad ki?????Hát a 8 nap is nagyon sok....és mi az érdekes?????Ilyenkor csigalassúsággal telik el az idő :twisted: :twisted: :twisted: JÓHOGY DRUKKOLJ!!!!!!!!!Mindenkitől ezt kérem!!!!!!!!Pusza

Kép Kép
meli1118

Azthiszem előtte is néztem,és először nem mutatott semmit!!Csak jóval később egy árnyékvonalat!!Na!!Az már Ádikám volt!!Illetve a HCG!!! :wink:

Kép
bea27

A Naposparton csak napos idő lehet!!!!De mi se panaszkodjunk!!!!!!!!!!Enyhülésért sírtunk....hát megkaptuk....nálunk így is 30 fok van a lakásban,ruha nélkül kitakarózva alszok!!!!!És mindig melegem van :roll: :roll:

Kép Kép
meli1118

Én élvezem ezt az időt!!! :lol: De hétvégére megint 28 fokot mond!! :x
Olyan rossz ez a kiscica,hogy mindjárt agyonverem!! :evil:

Kép
bea27

Én is tuti nem fogom addig kibírni....ha fennmarad a hő 16 napig,akkor csinálok....legfeljebb felvásárolom a gyógyszertári készletet!!!!Mindjárt jön az első diák...ma nagyon elszántam rá magam,hogy hazazavarom,ha mára sem tanult meg semmit....felvértezem magam....nehogy megsajnáljam.....

Kép Kép
meli1118

Nehogy agyonverd már!!!!Nem bánom a hétvégi meleget,mert szombaton bográcsozás lesz apósoméknál,vasárnap pedig megyünk Halásztelekre grillezni a nagybátyámékhoz....mindkettő elengedhetetlen kelléke a száraz,napos idő....ráadásul napozást terveztem....menjetek el ti is hétvégén víz mellé.....Ádika hadd szeresse meg az úszást :lol:

Kép Kép
meli1118

Mindjárt jön ...mennem kell...pusza

Kép Kép
meli1118

Menj csak én is megyek elrendezem a skacokat!!
Dehogy verem agyon!!Annál jobban imádom Őket!!
Még fel kell mosnom,meg összekell takaritanom a Picur kisdobozos almát,mert már ne is wc-zik bele,hanem kikotorja az egészet a földre!! :x ROSSZCSONT!!!!Később még benézek!! :wink:

Kép
bea27

Hahó,visszajöttem,nem jött a kis szaros,szerintem nem készült és így akarja elrendezni....azt hiszem előszedem az anyját....A többiek meg lemondták...azt hiszem nyugis lesz ez a nap....elmegyek apával Tescoba....ha már így alakult.....puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Meli!
Akkor tényleg nyugis napod lesz.15 nap nyugodtan tesztelhetsz már :D Nagyon drukkolok :)

Nektarin!
Az nagyon jó,hogy feljebb ment a hőd.Várj egy pár napot,aztán ismételj szerintem.
Végig mérted a hónapban a hődet?Vagy figyelted,hogy mikor lehetett pé.-d?

Bea!
Azt nem is tudom,hogy írtam-e este,hogy kérdeztem a netdokitól. :) Sajna eddig még nem válaszolt :cry:
Jó takarítást,rám is ez vár,meg egy kis mosás+vasalás :? :evil:

KépKép
takido

Sziasztok!

Na, hát, tegnap 36,6 volt a hőm, ma 36,9, egyáltalán nem mértem előtte.
Ma vagyok a 39 napon, a cicim még mindig nem fáj, néha reggel szarul vagyok, de ez lehet, hogy pszichés.
Bea neked a 45 napon mutatta ki?
Jaaaaj, hát várok még hétvégéig, és ha nem jön meg elmegyek dokihoz hétfőn.
Puszi
Kicsit azért aggódom
Bár szerintem nincs baba

Kép
Kép
nektarin

Nektarin!
Ahhoz hogy meg tudjuk mondani,mikor is kéne kimutatnia a tesztnek,kéne tudnunk,hogy mikor volt pé.-d.Sajna ebből a két hőből nem lehet tudni.
Nekem márc.11-én volt az utolsó mensim első napja.a pé-m pedig ápr2-5 között.nem gondoltam volna előtte soha,hogy ennyivel félidő után van,csak mikor hőmérőztem akkor derült ki.Ezért nekem is elég sokára mutatta ki a teszt.Viszont ha valakinek félidőben van pé-je akkor a teszt simán kimutatja a nem várt mensi időpontjában :)

KépKép
takido

Remélem érthető voltam :roll:

KépKép
takido

Helló!!!
Itt vagyok egy kicsit!! :lol:

Kép
bea27

Szia Bea!
Én is néha bekukkantok 2 teendő között :)

KépKép
takido

Na beszéltél a Védőnővel??

Kép
bea27

Igen,de pontos adatot nem találta arra vonatkozóan,hogy 18 hetes Uh-kor mekorra a nyaki redő normál tartománya :cry:

KépKép
takido

Nyugi már!!!Nincs semmi baj!!
Hoppá!!Hol a kép??? :roll:
Megyek egy kicsit ebédelni!

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?