Új privát üzeneted érkezett!

domo, csak szurkájon, pukkadjon ki hamar.
bbilona

Ha hatszáz dolgom van, mit csinálok??? leteszek mindent, sz@rok rá és elmegyek hugizni. Ugye így kell???

Na lényeg: Felébredt, teletolta a pelust. nesze nekem. Apa eréjes felszólítására tisztába tettem a kishugimat. SIKERÜLT! Pusziltam is közben, finom puha combikát, pocikát, popikát! Mindenki körbeállt és nézett. Alig voltam zavarban. Zsóka is sírdogált közben picit, de aztán kapott cicit anyától és máris rendben volt minden...

És a hatszáz dolgom ugyanúgy itt van...........

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Ilona!
Este van.... a párom is elment dolgozni :? Így csak a mamim ünnepel e napon :lol: Én olyan vagyok, hogy szeretem tudni mi vár rám.... amikor tudtam lesz inszem jöttem, már jóval előtte és mindennel nyagadtam a csajokat, de nagyon nagy erőt és kitartást adott. Én is ezért írom le ha hallok valami jót, mert gondolom másnak is jól esik az a pár sor és talán erőre, vagy bátorságra kap tőlle.

Zel!
Jó olvasni a soraidat, úgy át tudom érezni, hogy szinte ölelgetném a monitort :lol: de nem sokára mi is és remélem Ti is a babáinkat nyúzzuk.

Móni!
Hogy vagytok? Milyen baba Ramóna? Esetleg képet teszel fel nekünk?

Kép

Kép
odry

Hát Zel, nagyon irigyellek, hogy így tudsz viszonyulni sógorék gyerekéhez. Én most úgy érzem erre képtelen leszek majd. És ez olyan szörnyű. Utálom magamat emiatt, de már most sírógörcsöt kapok, ha belegondolok abba, hogy nemsokára nekünk kell bemenni a kórházba az ő gyereküket nézegetni. Ez szemét dolog, hogy ilyen érzelmeim vannak és szeretném, ha megváltozna, de nem tudom hogy kell megváltoztatni és ez napról napra rosszab, ahogy közeleg az október.

Egyébként én a tesómon már gyakoroltam babázni. :) (picit már régebben)

Kép

Kép
kamilla306

Zel!

Te egy istennő vagy!Mikor indul a lombik??
Gyönyörű ez a baba,én is ilyen hajasbabát szeretnék!

bbilona!
Látom hiányoltál!Én már rég kaptam szerelmi vallomást!
:lol: Megjött már az urad?

Boris!
Nagyon cukiik a képek! :lol:

Magamról!
Voltam a 12hetes uh-án ás minden tökéletes.
Sajnos mostanában a lábam szarakodik,kijött rajta egy ér.
ami viszér lessz.
Mondtam a belgyógyászaton és az volt rá a válasz,hogy maga túlsulyos ,és még fájni is fog! :roll:

Mágnes !
Eza csaj nagyon szép!!!!!!
m. reni

Ja jut eszembe!

MInt ahogy a nagy könyvbe meg van írva!12hetett betöltöttem ,és nem rókázok!!!!!
Mindenkinek küldöm rókát aki szeretné!
m. reni

zel, a 600 dologhoz kell a feltöltődés, ez megvolt, akkor mehet a munka. Felháborító, hogy nem csinálta meg helyetted senki! Egy kicsi részét sem? Hát mégsincsenek tündérek :( !

odry, ezért jó itt, a félelmetesnek látszó dolgok is valahogy egyszerűbbek lesznek, és legalább tudja az ember lánya mi mit is jelent. Jól vagy?

kamilla, szerintem ne aggódj, majd bőgicsélsz egy kicsit (persze mindenki azt hiszi az örömtől), de a csöppség el fog varázsolni hidd el, nem lesz semmi gond. Párod is ilyen nehezen viseli?
Egyébként meg októberre, már te is kismama leszel a kutyafáját :wink:, emelt fejjel előre, a lógó fej merevíti a nyakizmokat és csak fájni fog tőle a fejed!

andi, frontok jönnek mennek, hogy viselitek? Most jutott eszembe, hogy abból a plusz 3-4 kilóból ami nekem nem kell, szívesen teleportálok Gergőnek amennyi kell :D és még nekem is marad :? . Vagy nem zsírszövetre van szüksége? :roll:

babszi, mentek valahová kikapcsolódni?
bbilona

Reni, én nagyon szeretném, de azért megosztozom a többiekkel :lol:

Kamilla, én is nehezen élem meg, hogy a tesómnál hamarabb jön a baba. Eleinte még rosszabb volt, most kezdek beletőrödni, de nagyon félek, hogy mit fogok érezni a kórházban.

Sonjus, második teszt megvolt?

Kép
domo

Jó reggelt!

Reni,
Örülök hogy minden rendben volt az uh-on :D és annak is hogy már nem rókázol :wink:
Vendég

reni, tuti jó hírek, ez kell ide!
Róka elszaladt, de jó domo, sonjus, puluildiko a helyetekben én lecsapnék rá!
:D
Olyan ritkán jössz, biztosan a többieknek is hiányoztál. Uram a hétvégén érkezik valamikor, éppen kibírom addig valahogy.
Ez a viszér dolog nem valami kellemes, és ezek az egészségügyi dolgozók hogy milyen kedvesek :roll: . Van rá kenőcs ha fájna, azt nem mondták? Emlékszel a kismama cipőre? Már nem igazán divat, de biztosan nem volt hülye aki kitalálta :? Felpócolt láb, gumiharisnya, hideg-melegvizes váltózuhany, az jót tesz. Nekem is van (baba meg sehol, felháborító), fáj is néha de lehet vele élni.
bbilona

Domo!

Én küldöm nektek a rókakómát :lol: :lol: :lol:

Pandácska!
Köszike! :lol: :lol: :lol:

És te hogy vagy????

Bbilona!
Köszike a fógadtatást,ezért imádlak a nagy szíved miatt!!!
Apunak tessék beöltözni,és főzni valami finomat!!!
A lábamra visszatérve,nem mondtak semmit,hogy mit kellene vele tenni!Van hogy alig bírok menni.
Vettem krémet,és kenegetem meg biciklizek napi 15percet plussz váltó zuhany!Ha megyek a védönöhöz megkérdezem.Az a poén hogy nekem soha nem fájt a lábam ezelött!A súlyomra meg próbálok vigyázzni,nem bünözők!Rengeteg gyümit és joghurtot eszem szerencsére az édességtől úndorodom :lol: :lol: :lol:
m. reni

bbiona!!

Hát nem tudom,hogy mi lessz a babánkal,egyszerűen nem tudunk megegyezni a nevekben!
m. reni

Kamilla!
Nalunk eleg utalatos sogorno leledzik (emberi kapcsolatokban mar valtozik, de nagyon sok hulyesege van még), es mint azt mar sokan tudjak - van egy baba naluk, es utban van a masodik. Amikor kimentunk meglatogatni oket, azt hittem el se tudom majd viselni - omlengeni fog, es eljatsza a minta anyat, meg amit ilyenkor kell. De nem. Meglattuk a kicsit, es beleszerettunk. Egyszer, amikor a sogornom a baratnojevel volt elfoglalva, es nalam volt unokaocsi, akkor bizony elsirtam magam, hogy nekem miert nem... szerencsere csak a parom latta. Ossze kellett szednem magam, mert hat ezt a "nemjönössze" dolgot nekik nem mondom el míg elek.
Az a legszarabb erzes (bocs a kifejezesert), hogy ha a gyerekre nezek, mintha a sajatomat latnam. TUTI, hogyha lesz vegre baba, pontosan igy fog kinezni. Szoval amikor olbe vettem tisztara, mintha a magamet szoritottam volna.
A masik dolog, hogy mikor egy ilyen pici gyereket az olembe tolnak, soha nem tudom hogy kell megfogni, mit csinaljak vele, zsibbad a kezem tole, es az egesz helyzetben tok kellemetlenul erzem magam, mert szeretnem azt mutatni es tudni, hogy en aztan igazan ertek a babakhoz. Persze egy ido utan tok termeszetes, mikor elveszem a gyereket, mert megszoktam.
Szoval nem tudom erted-e mit akarok ezzel a hosszu szoveggel mondani neked. Nehez, de szerintem ha a kezedben lesz, akkor meglatod, hogy szeretni fogod. Nem tehet rola, hogy oda szuletett, es nem hozzad. (bar ez az elmelet megfontolando - Te kis ÖRDÖG, miert nem hozzam...?)
babszi

Persze, tudom, ő nem tehet róla, hogy oda született, nem is fogom utálni és a sógórnőmet se utálom, de akkor is állandóan a saját nyomorúságom jut eszembe, ha meglátom. És most még nem vagyok abban a lelki állapotban, hogy egy újszülőtt babát a kezembe tudjak venni. Néha azt gondolom, hogy már súlyos pszichikai eset vagyok.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Ez nem igaz! Azt akartam megvilagitani, hogy nekem ugyanugy faj, es ugyanugy irigykedek, ha vki bejelenti, hogy babat var, de ettol nem vagyunk klinikai esetek. Es nem elitelando, foleg, mert tudom milyen cipoben jarsz, hisz en is azt taposom. Szoval tokre megertelek, es ezen a baban (meg a baratnomen kivul) nem tudok en se ugy gondolni a tobbire, ahogy kellene. Es azt is tudom, hogy ha vegre en is egyszer terhes leszek (es nem masok szamara), akkor minden babanak orulni fogok majd.
babszi

reni, mi a baj a Meril és a Martin nevekkel? Vagy legyen inkább, hmmmm Dzsesszika, vagy Döníz?
bbilona

bbilona!
Azért a dzses..meg az ilyen nevek nem tetszenek!

A fiúba talán megegyeztünk az MARTIN lessz.

A lány itt a kérdéses!
Nekem tetszik az ALEXA.Zoé,Zita,

Férjemnek meg egyszerübb:Eszter,ANNA,Ildikó,
m. reni

reni, nézz utána a leggyakoribb nevek listáját vezeti az Anna, Eszter ha jól tudom, hátha ezzel eltántorítható a férjed.
Nekünk is az Anna a legkedvesebb, de amiért olyan sok van belőle, mást választottunk.
bbilona

Reni,
Nálunk ezzel nem volt gond ha fiú Bence Máté ha lány akkor pedig Dóra de persze lehet ez még változik de a fiú tuti nem.
Vendég

Panda!!!!!!!!!!!!
Nem fogod elhinni, de nalunk is ugyanez a ket nev szerepel, csak Bence Zsolt formaban!!!!!!!!!!
Tok ugyanazokat a neveket neztuk ki.
Sajna a csaladban van mar egy Bence - a ferjem elsounokatestvereeknel. Ezert gondoltuk, hogy Bence Zsolt, vagy esetleg Benedek, mert azt lehet Bencezni.
babszi

Babszi,
:lol: legalább tudom hogy szép nevek :lol: Szerintem a nevek és a babakocsi kiválasztása a legnehezebb feladat :D jó ha előre tudja az ember mi legyen.
Vendég

Sziasztok!

Bbilona! A büdös mindenit a hatszáz dolgomnak, meg hogy senki neki nem áll helyettem. De sebaj. Este az 570-nel végeztem, ma a mardék picikét is elintéztem.
Most meg indulok a barátnőmért Pápára. Még sosem voltam ott, azt is csak kb tudom, emrre kellene menni....

Reni! Küldd azt a rókát!

Nevekből Lukács, Csanád, Enikő, Csenge lestoppolva!!!!!

Kamilla! én is féltem, milyen lesz a kezembe fogni a kis icipici hugicámat. Megmozdult nálam is a miért, szúrt picit a szívem, de az a kis tündérbogyó 4 napos hugica egyetlen kis mosolyával elterelte a figyelmet a saját nyomorról. Tudom, ez nem olyan igazi mosoly, de akkor is az én kezemben mosolygott, tehát nekem, egyedül nekem... Aztán hatnapos korában tisztába tettem! Nem semmi volt! Még a térde is popsikenőcsös lett. Megelőzésképpen!

Jaj, tényleg indulok. Még összemaszatolom kicsit valami sminkcuccal az arcom és belecsapok a lóerőkbe. Alig várom, hogy találkozzak végre a barátnémmal!!

Holnap már jövök!!!

Puszika mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Dávidkánk olyan jól érzi magát a pocakban, hogy semmi jele nincs annak, hogy ki szeretne bújni, mondja ezt a doki a ctg. útán: Most már nem tudok eligazodni a dolgokon, de már úgy vagyok vele végül is van még 2 hetünk....

Panda! Babszi!
A Bence jó! A páromnak is tetszett, csak nállunk is van az ő családjában igy nem ez lett a befútó.
A keresztlányunk meg Dóra..... nagyon talpra eset csaj!

Kisboris!
Merre vagy?

Ilona!
Jól vagyok, köszi, most élvezem, hogy nincs ,meleg. épp ma kérdezte a boltos néni is,hogy még bírom, hát mondhatni egyre jobban, ami érdekes mert a végén már mindenkinek nehéz, nyom rúg, stb és én tényleg egyre jobban érzem magam. És Ti?

Reni!
Ti is szép neveket választottatok, nekem az Eszter tetszik és ma ritkán is adják. Gondolom mindegy, hogy fiú, vagy lány!?

Kép

Kép
odry

Mi még nem gondolkozunk neveken. Úgy gondoltuk majd, ha már lesz kinek nevet adni. Régebben mikor a leendő gyerekünkről beszéltünk mindig Józsikának hívtuk, de mostanra már arról is leszoktunk.

Egyébként egész egyszerűen csak el kéne határoznom, hogy márpedig fogom magam és szóbaállok a sógornőmmel. Esetleg megkérdezem, hogy hogy szolgál az egészsége vagy ilyenek. Aztán lehet , hogy a többi már menne magától, de ezt az első lépést olyan baromi nehéz megtenni.

Odry! Hajrá!!!!!! Ügyes legyél majd!!!!

Kép

Kép
kamilla306

odry, örülök hogy jól vagytok, figyeld meg az a gyerek már beprogramozta az első kívánságodat az 5-ét :wink: Vicces lenne :D mi, egyenlőre én a szalma jól vagyok köszönöm szépen, ezer a dolog és nem is győzöm míg az uram hazaér.

kamilla, ez így pofon egyszerű, hiszen tudod a megoldást. :D Köpd ki a gombócot, és onnantól kezdve már simán megy minden!

Nekem nem szokott a "Jól vagytok?" kérdésen kívül más még kismamánál el nem hagyta a számat. Mit is kérdezhetnék? :roll:
bbilona

PANDÁCSKA EZEK NAGYON SZÉP NEVEK! :lol: :lol: :lol:

Lányok tud nekem valaki segíteni ,gyes vagy gyed ügyben????
m. reni

Ilona!

Épp mi is ezt beszéltük, hogy a legelső kiejtett mondat a szánkon ez volt, hogy most hétvégén már jöhet. Már nem vagyok izgatott, mert tudom jókor fog jönni és tényleg megvárja apukát is!
Meddig vagy etyke?
Én azért szoktam kérdezni más kismamitól, hogy tudják-e milyük lesz és a nevet.... kíváncsi típus vagyok.

Reni!
Én úgy tudom a gyest 2 éves koráig kapod, ami a fizetésed 75%a és az útolsó 1 évben van a gyed, ami szabottan húszon valahány ezer forint. Attól is sok függ alkalmazott, vagy vállalkozó vagy. Én az útobbi és a könyvelőm jól meg szívatott, mert nem volt tisztában a dolgokkal és hát nem mondhatnám, hogy annyit kapok, amennyit szerettem volna. Folyamatosan emeltük a fizetésemet, mert végül is saját vállalkozásban vagyok alkalmazott. Amikor kiderült, hogy babát várok ki is számoltuk, hogy jók leszünk.... na ehez képest kiderült, hogy nem, de tojom le, mert ezen kár idegeskednem. Viszont a könyvelőt lecseréltük. Van valami konkrét kérdésed?

Kép

Kép
odry

Odry!

Jaj te drága te vagy az én emberem!

Az a baj ,hogy a lombik miatt egy ideje munkanélkülin vagyok,és az novemberben lejár.Én februárban fogok szülni,és addig nem kapok semilyen ellátást.
De az lenne a kérdésem,hogy a szülést megelözö 2éven belül 180-napig bíztositva voltam,de most nem állok jogviszonyban!
akkor is jár -e a gyed?ha most nem vagyok éppen biztosítva.de a két év alatt voltam 180napig

Elöre is köszike!
m. reni

Reni!

Ennyire okos nem vagyok, hülyeséget meg nem akarok mondani. Az biztos, hogy itt nállunk a tbsek, nagyon rendesek és ha ott nállatok bemész és beszélsz egy ügyintézővel, segíteni fog. Mi is igy jöttünk rá a bibikre. Vagy egy tapasztalt könyvelővel beszélj.
Én azt gondolom, ha most munkanélkülin vagy az állami és biztosítva vagy. Tehát beleszámít. Az is biztos, hogy az utolsó 2 évet nézik, nekem is azt mondták, hogy az útolsó 180 nap számít és nem.
Viszont van más lehetőség, amit nekem a Társadalom biztosítonál mondtak. Nincs valakinak munkaviszonya.... felveteti magát 1 hónapra, majd megszünik, akkor a maximális gyest kapod. akko a másik, bár ez 2 éve volt, nem tudom ma vane, hogy magad útán befzetel x összeget, hogy biztósítva legyél és szintén kapod a gyest. Itt, amennyit fizetsz, annyit kapsz
Egy a biztos én a hejedben elmennék a Társadalom biztosítosokhoz és szerényen , sajnáltatva elmesélném a dolgokat és ott tuti, hogy elmondják, hogy milyen lehetőséged van.
Most nekem is ott érdeklődtünk és rendesen elmondtak minden kiskaput. A barátnőmet eltartja a külföldi pasija...... és ők is most akarnak babát, na meg úgye az év eleji dolgok miatt ő is bement és neki is most fizetni kell maga útán bizonyos összeget és igy már biztosítva is van és kap is ellátást, ha jön a baba. remélem érthetően írtam.

Kép

Kép
odry

Odry!

Köszi az infót! :lol:

Persze mindenképpen bemegyek a tb.hez és utánna érdeklödök!!
m. reni

Pocak
Kép
Vendég

Panda, nagyon kis helyes pocakod van :lol: :lol: :lol: Csinos kismama vagy és leszel is :lol:

Kép
domo

odry, akkor egyre gondoltunk, a kis prücsök már most nagyon figyel :wink:
Apa szombaton jön , ha minden stimmel (160km a 3 nap alatt, jó erős lesz :D meg fáradt :( ), már nagyon várom.

pandácska én egyszer telefonon érdeklődtem a társadalombiztosítónál, úgy is nagyon készségesek voltak.
bbilona

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok, hogy sajnos nincs időm visszaolvasni, de örülök, hogy ér és virul még a topik és Ti is. :)
Csak gyorsan bekukkantottam, nagggggggggggggyyyyyyyyyon jó itthon, így nem vagyok gép előtt. Végre meleg van, szóval megy a feltöltődés!! :lol:

Mindenkinek továbbra is nagyon drukkolok, Pandus láttam itt a pocidat éppen, nagyon szép már!!! :D

Sok puszi!
katata

szia katata, de jó hogy benéztél!
Meleg? Szerencséd, hogy 2 hete nem voltál itthon :D
Jó feltöltődést!

pandácska, csinos kis pocak, lesz ez még olyan mint a képeden :wink:
bbilona

Sziasztok!
Kamilla 1 cn a fene :evil:

Pandácska!
Helyes pocak :)

Katata!
Jó feltöltődést :)

Nem csináltam újabb tesztet :oops: semmi értelme, csak hitegetném magam, szúrkálódik a hasim, de le van tojva :)
Már megkaptam az első szurim :? Nagyon rendi volt a nővérke, mondta, hogy pénteken megmutatja hogy kell beadni, hogy vasárnap ne kelljen emiatt az ügyeletre menni! Hááát, majd meglátjuk :)
Kedden Kaáli, Uh, aztán megtudom, hogy mikor lesz a nagy nap :)

Lányok!
Jártam jósnőnél :oops:
Tudom, van, aki szerint kidobott pénz, de engem megnyugtatott :oops:
Szóval azt mondta, hogy a megtapadással van nálam gáz, semmi mással (merthogy sík ideg vagyok) és homeos dokit ajánlott! Ma megyek hozzá! Ha most azt gondoljátok, hogy egy nagy marha vagyok, semmi gond :) néha én is ezt gondolom :)
Elmegyek egy jósnőhöz, aztán meg egy homeopata...
Cseberből vederbe :)
No mindegy, azt mondta a jósnő, hogy fél éven belül a homeos bogyókkal összejöhet és hogy fiam lesz, meg nem sokkal később egy lányom :) Ha így lesz, ajánlani fogom őket mindenkinek, ha meg nem, hááát :D csináltatok egy pólót és ráíratom, hogy lőjetek le, ha jósnőhöz akarnék menni :lol:
sonjus

bocsi...elhavazódtam...vasárnap balcsira megyünk és közben ezer melóm lett+semmit nem tudtam elintézni+szarakodik a kocsink....

DE,
pandus, milyen csini vagy!!!!! és most már szépen nővöget majd a pocakod is :lol: most is látszik már kicsipandi :lol: :lol:

ilonka, bivaly párod van :lol: :lol: nagyon várod már, gyors hazatér és lesznek boldog napok :lol: :lol:

sonjus, lehet, hogy nálad a jósolás bejön, mindenkinél más és más praktikák válnak be, én nem vetem el ezeket a dolgokat :P

kata de jó újra látni téged köztünk :wink: pihengess csak, meg élvezd az itthonlétet :lol: :lol: :lol:

kamilla ez a névadás nem egyszerű, az eddig tetsző nevek most kezdenek nem tetszeni nekem, szerintem amikor megtudjuk a nemét, újraindul az egész :wink:

zelem a Lukács nekem is nagyon bejön de hogy lehet becézni?????
luki?? az olyan gáz....

Kép
kicsiboris

Sziasztok Lanyok! :P

Holnap reggel indulunk haza, mar nagyon vagyom a hazai levegöre! :D
13.-a utan jelentkezem majd.
Vigyazzatok magatokra es babasodjatok! :P

Puszi,

Kép
Kép
jucmuc

szia jucmuc, nagyon-nagyon jó utat, vigyázzatok magatokra :lol:
várunk vissza!!!

Kép
kicsiboris

Köszönöm a pocak bókokat :D

Sonjus,
Szerintem az ember egy idő után már mindenben hisz nem hiszem hogy ezért marha lennél és soha nem lehet tudni lehet bejön amit mondanak :wink: nagymamámnak amikor fiatal volt megjósolta egy asszony hogy 3 gyereke lesz és egy messziről jött katona lesz a férje. Na most nagypapám tényleg messziről jött és katona volt amikor felcsípte a nagyimat és 3 gyerekük lett :D

Jucmuc,
Jó utat!
Vendég

jucmuc, jó pihenést!

sonjus, a homeopátia nagyon jó dolog. És bizony ha minden rendben van mi más baj lehetne, minthogy nem tapad meg. Logikusan hangzik. Kíváncsi vagyok a homeopata mit mond majd neked! A boszi ajánlott valakit vagy te keresel?

kicsiboris, kívánok neked jó autót, jó pihenést a Balatonon, egy faxot jó eredményekkel!
(tényleg erős a párom és rettentő lelkiereje van ha kell)
bbilona

Ilona!
Ajánlott egy dokit, akinek azt mondták, hogy nem lehet saját babája, aztán elkezdett homeós bogyókat szedni és spontán terhes lett! Ez nagy löketet adott! Na most vagy hiszem vagy nem, de hát a hit sokat segít, úgyhogy inkább hiszem! :)
sonjus

ilonkám, köszönöm neked, holnap remélem 'meggyógyítják a kocsinkat...és a fax remélem megnyugtat majd.
és mit főzöl a párodnak? pacalpörit? (az enyémnek az a kedvence, pfúúújjjjde nem szeretem...)

pandi nagyon ari ez a történet :lol:

sonjus, nekem az volt (és most is hiszek ebben) a fix meggyőződésem, hogy ha fogyok akkor könnyebben teherbeesem.
és így is lett. 4 hónap alatt 'eldobtam 8 kilót (76 ról 68-ra fogytam) amire büszke vagyok. kb 5 éve voltam ennyi kiló! és aztán utánaolvastam, hogy a jó diéta rendbeteszi a hormonháztartást és a méreganyakok könnyebben távoznak így nő a teherbeesés esélye. a homeopátiát én nem nagyon ismerem, de csak jót hallottam róla, szóval csak kitartást, valami tutira segíteni fog téged :wink:

Kép
kicsiboris

Hahó!
Megjött a mensim!!!! Annyira örülök neki, mint az elsőnek!!! Holnap megyek dokihoz és hétvégén kezdek szúrni!

Kép

Kép
kamilla306

Sonjus! Te honnan tudtad 10-kor, hogy 1 cn nekem, mikor még csak most írtam meg??????

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
Lehet Sonjus a jövőbe lát :lol: megírhatná a lottó ötös számait :lol:
Vendég

Kamilla!
A tickered azt mutatta :oops:

Pandácska!
Megírnám én szívesen a lottószámokat, de sajnos a számok sosem voltak jóbarátaim :wink:
Viszont kártyából már jósoltam, és mert bejött, úgy megijedtem, hogy nem nagyon veszem elő azóta :)
sonjus

kamilla, ezek az igazi izgalmak ugye? Csak ügyesen, rajtad a világ szeme!

sonjus te kártyamágus, mikor mész a varázsdokihoz?

kicsiboris, rokonnak a lombik előtt is le kellett fogynia, mindent bevetettek a sikerért.
Neked hogy sikerült én is küzdök néhány kilóval, és sajna andi nem jelentkezett érte, pedig be jó lett volna?
Látod milyen kis ügyes vagy!
bbilona

Ilona!
Ha a varázsdoki alatt a homeós dokinénit érted, akkor ma este 6-ra! És még izgulok is :) Nagyon ajánlanak nekem egy természetgyógyászt is, hááát lehet még arra is ráfanyalodom :)
sonjus

sonjus, te aztán nem vacakolsz! Azért egy kicsit rátukmálósnak érzem, de remélem segít és hamarosan megkapod te is azt a rókát! Várjuk a híreket!
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?