Sziasztok,
Bonimami, Denika kislánya,
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk nektek!
Dita,
remélem jobban van már Milóka.
Nálunk mindig szedni kell az antibiotikumot, mert ha nem kap Danci, akkor rögtön előjön a bronchitise és rámegy az egész a tüdejére. Sajnos a legegyszerűbb megfázásnak is mindig antibiotikum és inhalátorozás a vége...
Nemone,
a bilizést mi is gyakoroljuk, erőltetni nem merem, fürdés előtt szokott ráülni Danci ha van kedve. De szerencsére egyre inkább van, már kakilt is bele, és pisilt is, szinte erőlteti, hogy valamit produkáljon, mert utána ő húzhatja le a wc-n és azt nagyon élvezi.
Tünemény, ahogy hozza oda nekünk a bilit benne a terméssel
Pedig azt olvastam, hogy nem szabad, hogy lássa a gyerek ahogy lehúzzuk a wc-n mert annyira a sajátjának érzi, hogy hátráltathatja a bilire szoktatást. Na, nálunk ez épp fordítva van, az a legnagyobb motiváló tényező, hogy a wc-n lehúzza Danci.
Ancsi,
Danci is állandóan berreg, lapozgatja és nézegeti az autós újságokat, és ahol kamion vagy motor van már berreg is, képes akár fél óráig is egyfolytában
A kisautóit is rengeteget tologatja mostmár, amire meg rá tud ülni úgy közlekedik vele.
Ma meg tegnap családi ebédeket tartottam, tegnap apu születésnapját ünnepeltük itt, ma pedig a férjem lánya születésnapját és az anyósom névnapját. Mindennel sikerült megbirkóznom, a kaják is nagyon jól sikerültek.
És komoly dicsekedni valóm is van:
Dávidka 3 napja átfordul hasról hátra !!!!!!!!!!!! De olyan profin csinálja, hogy nem győzök csodálkozni rajta. 2,5 hónapos még csak, nem gondoltam volna, hogy ilyesmit csinál, hisz Danika 5 hónapos volt (már orvoshoz vittem, hogy nem forog) amikor végre hajlandó volt átfordulni.
Elöször azt hittem, hogy csak véletlen fordult át Dávidka, mert hasra tettem le és háton találtam, de aztán még megmutatta nekünk kétszer, azóta meg folyamatosan csinálja. Nincs két egyforma gyerek, hiába van már kettő, mindig találkozok újdonságokkal velük kapcsolatban