Sziasztok!!!
Itt vagyok,de Agota meg nem irt. Szerintem vajudik
Drukkolok neki,hoyg normal uton megtudja szulni,tudom,hoyg ezt szeretne,de ha csaszar lesdz,akkor ahhoz drukkolunk neki szivbol!!!!
En is tudatom,ha ir smst Ragota!!!!emelem itt leszek gepkozelben es a babanet is jo lesz!
En is gondolok ra nagyon!!!
Raadasul nekem egy ismerosom ma szulte meg az ikreit hajnalban,szoval lehet,hoyg most megint babaeso lesz
Fioona,
a mehnyaknal,ahoyg en tudom:
c3000 a teljesen zart,es nem megrovidult mehnyak,mehszaj
Az elso szam jelenti a nyakcsatorna hosszat,ha rovidul,ugy lesz belole,2 illetve 1.
A kovetkezo 3 szam pedig,a kulso,kozepso es belso mehszajat takarja.Ha zart mindharom,akkor 000.Ha nyilnak,attol fuggoen,melyik,akkor azt jelzik vele,hoyg hany ujjnyi(vagy centi?)tehat nalam a 2000 azt jelenti,hoyg megrovidult amehnyak,de meg zart teljesen a csatorna.
Nalad a 2111 pedig azt,hoygmegorvidult,es nyitva van mindharom resze a megszajnak 1 ujjnyira(centire?).
En igy tudom.
De egybkent nem igazan jelent ez sem semmit,nekem som olyan imerosom van,akinel mar teljesen megrovidult amehszaj 1es volt,es ki is nyilt es avegen inditani kellett,mert tulhordta...
Holnapra drukk a vizsgalatokhoz!!!!!!!Majd meselj!!!!!!!!!!!
Priviben megirom Niko nevet az iwiwhez!
7 kilo??Nagyon ugyes vagy!!Az semmi!!!!!!!!
Tok jo,hoyg Nalatok is megvan a butor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bodzi,
tok jo,hogy mar mulnak a rosszulletek
Ugy repul az ido
Porsi,
sajnalom,hoyg ilyen rosszul voltal...gyogyulj meg hamar!!!!!!!!!
Akkor majd csereljunk szamot,irok privit!!Koszi!!!!
Vivi,
nalunk volt ehgyomri,mert teljes verkepet is akkor neztek,amikor a cukorra mentem,igy ehgyomorra levettek a teljes verkephez,aztan pedig cukros lotyi ivas es 2 ora mulva ujra szuras.
Viszont amikor masodszor mentem (mert nalunk ketszer nezik a terheleses cukrot 16.,26.heten),akkor mar nem volt ehgyomri,mert a regebbi ehgyomri erteket tekintettek mervadonak,hanem otthon megittam a lotyit es csak 2 orara ra szurtak.
Szeri,
szerintemne aggdoj,ha eddig o volt a verkeped,akkor bizosan nem lett most vashianyod.nalam enyhe van,de a doki irta fel,mert igy olcsobb,na meg meg kell vele konzultalni melyik a legjobb neked.Nekem Maltofer ragotabit irt fel,napi egyet kell szetragni (csoki izu
)
Nem tudom milyen sulyu most a babank,de igazan en nem is hiszek ezeknek a becsleseknek...a lenyeg,hoyg nem kicsi
Vagy hoyg is mondta Esztora dokija?nem sovany
Hat azert remelem nem lesz oriasi...
Es azt is,hyog nem jon nagyon ido elott.Persze a 37.het korul mar johet,csak addig azert meg maradjon.Bar a dokim azt mondta,hoyg manapsag a 33.hetet tartjak vizvalasztonak,mert az azutan szuletett bbaknak mar nincs igazan szukseguk intenziv ellatasra,lelegeztetesre,teljesen kesz vannak.De persze azert jobb,ha bent maradnak meg kicsit
Drukkolok a dokihoz,es varjuk ahiereket,na meg a datumot!!!
Butorrol persze majd teszek kepet,de meg addig nagy tereprendezes lesz itt
Szonyegeket at kell csoportositani,mert oda ujat karaok venni,meg a kisagy helyen van most egy fesulkodoasztal,azt is at kell vinni a masik szobaba...na meg ossze kell majd szerelni!!!!
De eloszor is,meg haza kell hozni
Nandorka,
sajnalom,hoyg rosszul voltal a napokban......remelem hamar jol leszel!A mai dokihoz drukk es aztan varunk a beszamoloval
Tenyleg megint egy heten megyunk jo sokan dokihoz
Ugy gondolok Agotara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!