Új privát üzeneted érkezett!

Arwen az eper tényleg természetes vízhajtó!

Orsi a vasat tudtam de a folsavat senki nem említette hogy tovább is kéne szedni.pedig nagyon sok mindenért felelős vérzések,koraszülés,lepényleválás stb...sőt a tejmennyisége,fáradtság.
vérvételnél meg lehetne nézetni a folsav szintet is!!!!

ez is M.országra jellemző!

Bridzsi

Kép
esztora

még egy:utolsó hónapban "jó baktériumokat" nyomatni.bifidus essensis és társai. babák ezzekel találkozanak hüvelyflórában.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok,

2 napig nem ment ez a sz..r :evil:

Arwen írta, hogy Ágotánál holnap reggel megindítják a szülést, úgyhogy nagyon gondolok Rájuk holnap reggel!!!!!!!

Pussz
V.
vickybabe

Na végre belehet lépni ide is....

Vicky,köszi az infót!

Ágota nagyon drukkolok!!!!

KépKépKépKép
*orsi*

én is nagyon szorítok Ágotának!várom a híreket!

már 2.szor kaptam tppénzt (kemény 29e ft-ot nem volt teljes hónap,fürdőkádra elég lesz :lol: ) ma bevittem a többi papírt csoda történt 4 perc alatt végeztem.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Na en is itt vagyok!
Vegre mukodik a babanet!!!Rohej,hogy 2 napja nem mukodik :lol:

Ugy,ahogy mar sokatoknak megirtam (hala az iwiwnek :wink: ),Agotanak meginditjak holnap reggel 6kor a szulest,mert csongi nem akar magatol elindulni :roll:
Ma befektettek.
Nagyon drukkolok nekik,es holnap varjuk a hireket!!!!!!!!!!!!!
Hajra Agota es Csong!!!!!!!!!!Szuper ugyesek lesztek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remelem mindneki jol van!Irjatok sokat!

Esztora,
en sem tudtam ezt a folsav dolgot...

Orsi,
szep kis babatok van!!!!!!!!!!!!Nagyon edi!!!!!!!!!!!!De erdekes lehetett ez a doki az UH-on :roll:

Tegnap voltam dokinal.Mehnyak megrovidult mar,csak 2000es.Ugyhogy mondta a doki,hoyg megindult magatol a felekszules,ugyhoyg en meg ne kezdjek malnalevel teat iszogatni :lol: :lol: Azert ma vettem egy zacskoval,mert eddig meg sehol nem lattam,es hat majd kesobb azert akarom inni.
A babank nem kicsi :shock: De minden rendben,vizelet negativ,8 kilot hiztam eddig,vernyomi okes.A kis vizesedesssel ne foglalkozzak,plane,hoyg napkozben nincs es pl tegnap este sem volt.De ilyen terhessegi korban mar teljesen normalis,azt mondta a doki.

Ja es a legfontosabb,vegul megsem kotott szerzodest a II.Noi Klinikaval,hanem a Szent Imre korhazzal,ugyhoyg ott fogunk szulni,es ez mar fix.En vegulis orulok,mert arrol akorhazrol csak jokat hallottam.
Gyonyoruen felujitott,modern,abszolut mama es bababarat korhaz.
Meri,atjavitanad majd a korhazat nalam??Koszi!!!!!!!!!

Vegul most felirt vasat,hoyg eg ykicsit azert szedjek,es a magneziumot pedig elhagyhatom mar.Persze,ha nagyon kemenyedek,akkor alkalomszeruen meg par hetig bevehetek belole.De pl ma mar egyet sem vettem be,es oke volt minden.

Csomot vasaltam,szinte minden kisruha a helyen :lol:
ja es kepzeljetek,ma hivtak minket a Faktumtol es megvan a gyerekbutor,mehetunk fizetni,meg elhozni :lol: :lol: Ugyhogy szerintem hetvegen osszeallitjuk :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma volt itt vedono es holnap meg megyek hazidokihoz.
Bezsletem akonyvelonkkel,es most mar komolyan utanajar az OEPnel,hoyg miert nem kapok tappenzt meg mindig...mert azt mondta,ez mar furcsa,tenyleg.Hat marhara megnyugtatott :shock:
Csak az idegesit fel,hoyg jarok itt a dokihoz allandoan,es semmi ertelme...de remelem aztan meg kuldik az egeszet szepen!Es akkor kiengesztelodom :lol:

Irjatok Csajok!!
Mi ujsag a vegen levokkel? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
En meg nem is adtam meg senkinek a szamomat,pedig lassan kellene :lol:

Kép

Kép
arwen07

A babanet oraja viszont ugy latom meg nem jo :lol:
Most van 22ora es mar ejfelt mutat :lol:

Kép

Kép
arwen07

Mellszivo:(koszi a tapasztalatokat :wink: )
vegul vettunk Avent kezit,de amugy en is vacilaltam a Medela elektromos minije es ekozott.Arrol sokaktol nagyon jokat hallottam.
Hat meglatjuk :wink:

Agota,nagyon gondolok Ratok!!!!!!!!!!!Ugyesek lesztek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Arwen, leírnád akkor, hogy te mit tudsz ezeknek az értékeknek a jelentéséről? (méhszájjal kapcs.) Mert ezek szerint én valamit félreértettem. :?

Mellszívó: Avent párti vagyok. De tényleg nem muszáj. Én csak azért vettem, mert amikor már elkezd "felnőtt" dolgokat enni a baba, azt elősegíti, ha anyatejjel készül. :wink: Ehhez akarok tejcsit fagyasztani.

A kiságy tegnap hozzánk is elért, már készítem is az ágyneműt. A fejrésznél lévő fejvédő már kész, és marha jó lett. :oops: Ezt úgy értem, sikerült az elképzelésemet megvalósítani. :wink:
Én eddig 7 kilót híztam. 8) Most pontosan ott tartok, ahol Lillával.
Arwen, örülök, hogy nektek is meglesz a bútor, eszembe jutottál, mikor a mienk ideért. :wink:

Orsi, még bármi lehet a babátok. :wink: Sajnálom, hogy az Uh nem volt tökéletes. Mentek még 4D-re később?

Ágotának milliónyi drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem megsegítik az Égiek. Szegénykém ilyen pici, ekkora pocival! :roll: Kívánom a legjobbakat neki! :D

Megyek fürcsizni!

Ja, valaki megírná nekem, hogy Nikó milyen néven, és milyen városban van fenn az Iwiwen? Megakartam nézni az esküvői képet, de rá kellett jönnöm, hgogy nem jelöltük egymást. :?

KépKép
KépKép
fioona

De jó, h megint működik ez a babanet, olyan rossz volt, h nem hallottam Felőletek!

Gondoltam, h Ágotánál már vannak fejlemények. Nagyon drukkolok, gondolom, nemsoká elindul a folyamat!

Arwen, örülök, h minden rendben! Nem lehet málnalevélteát kapni? Vajon az igazi málnabokor levele jó? Mert az van nekünk.

Klassz, h meglesz Fioónál és Arwennél is a bútor. Várjuk a képeket!

Én meg vérvételre és CTG-re megyek ma, azért keltem ilyen korán. Pontosabban magamtól is felébredtem, de jól tettem, mert mindjárt menni is kell, ha én akarok az első lenni a vérvételre jelentkezésnél. Ez az egy módja van, h ne kelljen hosszan sorban állni. :?

A dúlával is találkozni fogok, csomó kis apróságot akarok kérdezni. Majd azt hiszem, Tőletek is kérdezek. A pakolászásnál egy csomó mindenben bizonytalan vagyok. Pedig állandóan azt tűzöm ki célnak, h most már véglegesítem a csomagot. :roll:

Elég vacakul voltam a napokban, a fiam bekapott egy hányásos-hasmenéses vírust, én "csak" émelygek és nyomott vagyok, meg a fejem fáj, de mivel enni sem tudok úgy, tegnap majdnem rosszul lettem. Érdekes lesz most is ez az éhgyomri vérvétel! :?
Tegnapra a férjem is belázasodott, kihúztuk a kanapét, és hárman feküdtünk rajta, mint "betegágyon". Ilyen még nem volt!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

ki gondolta volna 2 nap b.net nélkül!
annyiszor eszembe jutottak Ágotáék meg persze mindenki.sorban jönnek a babák és nem tudnánk róla...

mi jól vagyunk,ellena. is negatív lett.hétfőn doki aztán kedden v.nő és az utolsó terh.cukor vizsgálat.
én is várom a komódot aztán jöhet a vasalás.addig nem akarok feleslegesen dolgozni.
voltam kedden felkészítőn.hát nekünk teljesen más volt mint amit a múltkor idéztem nektek.
dokibácsi (én vagyok a jóképű,tök laza,humoros főorvos) elkezdte ádámtól(megtermékenyüléstől itt több leendő Anyuka majdnem elaludt)aztán csak eljutottunk a szüléshez is.lehet sétálni,többször zuhanyozni ,enni(pár falatot) ,inni közben.
ami nem tetszik (nyugdtan kövezetek meg érte) de nincs választás csak is olyan szobák vannak ahol Lurkó végig veled van.nincs pihenés.
itt nálunk norm.szülés esetén szülés napja+4 nap,császár esetén +7 napig kell bent lenni.
kicsit bepánikoltam de gondolom lesz még ilyen ebben a 8 hétben bőven.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok! De jó, hogy végre működik a rendszer.
Ha minden igaz Ágotánál már megvan szépséges Csongi baba. Remélem hamarosan jelentkezik valaki a nagy hírrel.

Mi újság Veletek?
Friss bútortulajdonosok. Majd az összeállítás után ugye láthatunk képeket? Fio, nálad az ágyvédőre is kíváncsi vagyok.

Orsi: visszajelöltelek.

Adri: hogy vagytok? Bébikével mi újság?

Esztora: háááááát, nem sok a táppénzed. Ügyesen kell beosztanod, az biztos.

Arwen: gondolom megnyugogtál, most hogy végre sikerült kórházat választanod. Én továbbra is gondolkodom, de nem tudom mit tegyek. Időm még van, de nem akarok az utolsó pillanatban dönteni. Hihetetlen hogy már a 32. héten vagy.

Tegnap voltam védőnőnél. MEgállapítottam, hogy rossz a mérlege. Első hónapban híztam egy kilót. (Akkor kaptam ejnye-bejnyét) következő hónap semmi, most meg állítólag 4 kg. Otthon összesen 2,5 kg-nál tartok. az csak fele, a nála mértnek. Szóval valami nem tökéletes, de mindegy. Külöösebbben nem érdekel.
Holnap csináltatom a cukorterhelést. De mivel evés nélkül hányingerem van, így a zsemlés tejes variációt kérte a védőnő.
vivi79

Fio: az én ismerőseim között könnyen megtalálod Nikót. Első oldal. érdi.
vivi79

Vivi ez plusz pénz nem ebből kell kijönnöm(hála az égnek).amugy többet szoktam kapni de nem vittem be időben a papirokat így lecsúsztam az utalásról.következő több lesz majd.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Na végre, hogy ez a babanet is működik!!!!

Szerintem már tutira megszületett Csongi baba. Annyira jóóóóóóó!!! Várjuk a híreket!!! :D

Porsika: remélem jobban vagy már és elmúlt a vírusod! Gratula az ötöshöz!!!

Arwen, Ragota: nem semmi, hogy még mindig nem kaptatok táppénzt!!! Ez már tényleg durvaaaa!!! :twisted:

Esztora: jó, hogy mondtad ezt a folsav dolgot, nem tudtam, ma megyek is gyógyszertárba és veszek. De ezt miért nem mondják az orvosok??? Én például vasat se szedek. Eddig jók voltak a véreredményeim, nem kellett, de szerintem az is fontos így a végén, főleg, hogy márciusban voltam utoljára vérvételen, azóta lehet vashiányom… Lehet ilyet kapni, hogy vastabletta? Vagy ti mit szedtek?

Orsi: sajnálom, hogy így jártatok a 4D-n. A babátok viszont nagyon édi-bédi. :)

Arwen: lehet, hogy hamarabb szülsz? :shock: Elég hamar készül a babátok a kintlétre. Hány grammos? Vagy ezt nem mondta a doki?
Képet kérünk majd az új bababútorokról!!! Fioona: tőled is!!!

Nán-dorka: jobbulást!!! Pihenjetek sokat!!!

Vivi: drukk a cukorterheléshez!

Én ma megyek dokihoz és ctg-re is. Hű csajok nagyon izgulok, mert talán most tudok közelebbit, hogy mikor kell majd befeküdnöm.
szerika

Szeri és még mennyi mindent nem mondanak...
én is direkt megnéztem a folsav leírását és abból idéztem.
vasat lehet kapni de jobb ha megbeszéled dokiddal.nem mindegy hogy milyet szedsz.
nekem nincs vashiányom de vérszegény lettem.hglobinom még mindig nem túl magas.ezért én ferro-folgammát kaptam.(sokan nem bírják szedni)
meg olcsobb is ha felíratod.

Bridzsi

Kép
esztora

Akinek tejes zsemlés vérvétele volt, attól vettek éhgyomorra is vért, vagy csak evés után? Itt a laborban azt mondták, van éhgyomri, utána kell enni, és 1,5 óra múlva újra böknek. A védőnő szerint nem kell éhgyomri csak evés után 1 órával böknek. Nálatok hogy volt???

Esztora: ha ez csak kiegészítés, akkor kicsit megnyugtatóbb.
vivi79

Sziasztok Drágáim!
Bocsánat, hogy megint eltűntem, de mikor már úgy nézett ki, rendben vagyok, szerda hanalra megint nagyon rosszul lettem...úgyhogy tegnap orvos, meg fekvés volt egész nap, ma már- bár már nem merem elkiabálni - egész ól vagyok.

Vivi:D
Én pont ma reggel voltam vércukor vizsgálaton, ugyanaz a variáció, mint neked, és nem kell égyomorra vért venni, csak 1 órával az evést követően. Nagyon klassz volt, már amennyire egy vizsgálat klassz lehet, tök gyorsan végeztem, nem volt 10 percnél több az egész.

Húúúúúúúúú, ágota, nagyon izgulok értetek!
Talán már meg is van Csongi-baba!!! De jó!

Arwen:D
Ha gondolod, én szívesen elentkezem Nálad is önként, mint baba-híradásért felelős személy! :D Nagyon ügyes vagy, hogy már ilyen szépen előkészítettél mindent!

Fioona:D
Húúúú, nagyon ügyi vagy a csupán 7 plusszkilóval! És a kis fevédőről mad szeretnénk képeket, ha lehet :oops: :lol:

Orsikám:D
Nagyon szép a kis Bébi, sanálom, hogy nem olyan volt az uh mint vártátok, de legalább minden rendben van

Többieknek is millió puszi

porsika

Szia Porsi!
Köszi a gyors választ. Akkor nem kínzom magam az éhgyomrival én sem. Megnyugtató, hogy máshol is használják ezt a variációt.
vivi79

Sziasztok!

Végre, hogy műxik a rendszer :)

Ahogy látom, Arwen már megírta a híreket.
Azóta egyenlőre semmi hír, úgyhogy Csongi biztosan úton van :)

Nagyon szépen alakul itt mindenki.

Nálunk minden ok, végre múlnak a rosszullétek.

Ha Ágota ír SMS-t, azonnal jövök (este hatig legalábbis :))

pusza

Kép
bodzi

Sziasztok!

Nekünk csak kiságy lett most, és még az sincs a helyén, de ha komplett lesz a dolog, teszek fel képet. :wink: Egyenlőre azt se tudjuk, hol fog állni, vagy mikor rendezhetjük át a szobát. Az biztos, hogy amíg Lilla magától nem akar a másik szobában aludni, mind a 4-en egy szobiba leszünk, akármilyen szükös is. :D LÁtnátok mekkora rumlit pakol épp most a "szép" szobába. :roll: :twisted: Este alig lehetett lelőni, állandóan ott volt.

Mostanában akkor megint csoportosan megyünk vizsgálatra, mert én holnap megyek (7-re :cry: ) NST-re, remélem meglesz a baci vizsgálat eredménye is, bár gondolom megint+ , aztán du. UH.
Kíváncsi vagyok melyik doki lesz, és mit lát. 8)

POrsi, Nán-dorka, és minden gyengélkedő, tessék gyorsan meggyógyulni.

Fél 6-kor felébredtem, és eszembe jutott egyből Ágota. Gondolom nem sokat bírt aludni, én legalábbis vírasztottam volna az izgatottságtól, az tuti. :roll:

Nálunk tej+zsemi volt, mégis 2× vettek vért. :(

Málnalevél teát én simán kapok mindig gyógyszertárban. Úgy olvastam, hogy a kertinek változó a hatóanyag tartalma, ezért nem olyan megbízható. :?

Már csak 15 nap!!!!! 8) (vagy annyi sem! :roll: )

Jó lenen nyomatni mégegy pocifotót, de természetesen apa a szabadnapját, tréningen kénytelen eltölteni.

KépKép
KépKép
fioona

Fioona szívesen.
tiszta izgalmas ez a május,15 nap nem semmi.
nekem is lesz a szülinapom hétfőn.
megyek folytatom a munkát.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!!!

Itt vagyok,de Agota meg nem irt. Szerintem vajudik :?
Drukkolok neki,hoyg normal uton megtudja szulni,tudom,hoyg ezt szeretne,de ha csaszar lesdz,akkor ahhoz drukkolunk neki szivbol!!!!
En is tudatom,ha ir smst Ragota!!!!emelem itt leszek gepkozelben es a babanet is jo lesz! :wink: :wink:
En is gondolok ra nagyon!!!
Raadasul nekem egy ismerosom ma szulte meg az ikreit hajnalban,szoval lehet,hoyg most megint babaeso lesz :wink:

Fioona,
a mehnyaknal,ahoyg en tudom:
c3000 a teljesen zart,es nem megrovidult mehnyak,mehszaj
Az elso szam jelenti a nyakcsatorna hosszat,ha rovidul,ugy lesz belole,2 illetve 1.
A kovetkezo 3 szam pedig,a kulso,kozepso es belso mehszajat takarja.Ha zart mindharom,akkor 000.Ha nyilnak,attol fuggoen,melyik,akkor azt jelzik vele,hoyg hany ujjnyi(vagy centi?)tehat nalam a 2000 azt jelenti,hoyg megrovidult amehnyak,de meg zart teljesen a csatorna.
Nalad a 2111 pedig azt,hoygmegorvidult,es nyitva van mindharom resze a megszajnak 1 ujjnyira(centire?).
En igy tudom. :wink:
De egybkent nem igazan jelent ez sem semmit,nekem som olyan imerosom van,akinel mar teljesen megrovidult amehszaj 1es volt,es ki is nyilt es avegen inditani kellett,mert tulhordta...
Holnapra drukk a vizsgalatokhoz!!!!!!!Majd meselj!!!!!!!!!!!
Priviben megirom Niko nevet az iwiwhez!
7 kilo??Nagyon ugyes vagy!!Az semmi!!!!!!!!
Tok jo,hoyg Nalatok is megvan a butor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bodzi,
tok jo,hogy mar mulnak a rosszulletek :wink: Ugy repul az ido :roll:

Porsi,
sajnalom,hoyg ilyen rosszul voltal...gyogyulj meg hamar!!!!!!!!!
Akkor majd csereljunk szamot,irok privit!!Koszi!!!! :wink: :wink: :wink:

Vivi,
nalunk volt ehgyomri,mert teljes verkepet is akkor neztek,amikor a cukorra mentem,igy ehgyomorra levettek a teljes verkephez,aztan pedig cukros lotyi ivas es 2 ora mulva ujra szuras.
Viszont amikor masodszor mentem (mert nalunk ketszer nezik a terheleses cukrot 16.,26.heten),akkor mar nem volt ehgyomri,mert a regebbi ehgyomri erteket tekintettek mervadonak,hanem otthon megittam a lotyit es csak 2 orara ra szurtak.

Szeri,
szerintemne aggdoj,ha eddig o volt a verkeped,akkor bizosan nem lett most vashianyod.nalam enyhe van,de a doki irta fel,mert igy olcsobb,na meg meg kell vele konzultalni melyik a legjobb neked.Nekem Maltofer ragotabit irt fel,napi egyet kell szetragni (csoki izu :lol: :lol: :lol: )
Nem tudom milyen sulyu most a babank,de igazan en nem is hiszek ezeknek a becsleseknek...a lenyeg,hoyg nem kicsi :wink:
Vagy hoyg is mondta Esztora dokija?nem sovany :wink:
Hat azert remelem nem lesz oriasi... :roll: Es azt is,hyog nem jon nagyon ido elott.Persze a 37.het korul mar johet,csak addig azert meg maradjon.Bar a dokim azt mondta,hoyg manapsag a 33.hetet tartjak vizvalasztonak,mert az azutan szuletett bbaknak mar nincs igazan szukseguk intenziv ellatasra,lelegeztetesre,teljesen kesz vannak.De persze azert jobb,ha bent maradnak meg kicsit :wink:
Drukkolok a dokihoz,es varjuk ahiereket,na meg a datumot!!! :wink:

Butorrol persze majd teszek kepet,de meg addig nagy tereprendezes lesz itt :wink: Szonyegeket at kell csoportositani,mert oda ujat karaok venni,meg a kisagy helyen van most egy fesulkodoasztal,azt is at kell vinni a masik szobaba...na meg ossze kell majd szerelni!!!! :wink: De eloszor is,meg haza kell hozni :wink:

Nandorka,
sajnalom,hoyg rosszul voltal a napokban......remelem hamar jol leszel!A mai dokihoz drukk es aztan varunk a beszamoloval :wink: :wink:
Tenyleg megint egy heten megyunk jo sokan dokihoz :lol: :lol: :lol:

Ugy gondolok Agotara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Fio: nem tudsz nekem ajánlani olyan keresztszemes, vagy gobleines oldalt, ahol találok Barbies mintát? Kerilányom most Barbi mániás, de hiába kerestem eddig nem találtam semmit. Ha esetleg tudsz valamit, akkor légyszike.
Köszi.

Arwen:
A 15-16. hetes cukornál nálam is volt éhgyomri, meg utána még kb 3X szúrtak. Akkor rendben volt minden értékem. Akkor még el tudtam jönni éhesen, most már sajna képtelen vagyok rá.
vivi79

kukk, végre jó lett a babanet. :twisted: :twisted:

Azta mennyit írtatok. :shock:

Gyorsan visszaolvasok. :)
Vendég

Ágota:
drukkkkk++++++
De remélem már megszületett a pici Csongor. :)))

Cukorterhelés:
nálunk a 24. héten van a 3 dl cukrosvíz. Én most nem csináltatom meg, megbeszéltem a dokival, h köszönöm a lehetőséget, de soha többet. :evil: :evil:

Mellszívó:
nekem Avent isis volt, sztem nagyon szar. A hátam majd beszakadt mire fejtem vele. Így medelát vettem, és ahhoz béreltem h-i-t. Azt az elektromosat. :))

Nándorka:
drukk a dokihoz:)

Szeri:
júúúj, de izgi. :)
Várunk a dátummal :))

Na, most rohanok, szombaton megyünk esküvőre, és semmi nem jön rám, vennem kell valamit. :(
Vendég

Agotaekrol meg semmi hir,nagyon izgulok mar!!!!
Remelem minden rendben megy!!!!!!!!!!!

Hajni,
akkor jo buli lesz hetvegen :wink: Azt nekem is mondta a dokim,hogy nem kotelezo a cukorterheles,ahoyg par mas vizsgalat sem,tehat a kismami donti el,akarja e......de en aztan vegul akartam mindketszer. :lol:

Ma mar vasaltam,meg furdot-konyhat takaritottam,meg csomot rendezkedtem,pakoltam...haaaaat en nem tudom mi van velem,de ez frankon feszekrakas lehet :wink: Nem ismerek magamra :wink:
Nektek volt/van ilyen? :lol:

Kép

Kép
arwen07

SZIASZTOK!

Ágota SMS-e:
"Megérkezett CSongor! Ma 2007.május 10-én 12:45-kor , 56 cm, 3460 gramm, császármetszéssel. Láthatóan jól érzi magát, anya kevésbé, de nagyon boldog, apa pedig nem ájult el..."

GRATULA neki :)

Kép
bodzi

Megerkezett Csongor!
Ma,12.45kor,56 cmrel,3460 grammal,csaszarmetszessel.
Lathatoan jol erzi Magat,anya kevesbe,de nagyon boldog,apa pedig nem ajult el...

Szivbol gratulalok nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Bodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Resen voltunk :wink:

Kép

Kép
arwen07

Igen-igen :wink:
Fő a gyors tájékoztatás! :)

Kép
bodzi

Ágota és családod! Szívből gratulálok!

Könnybe is lábadt a szemem rendesen...hiába, öregszem és kezdek szentimentális lenni :lol: :lol:
vickybabe

Hajni!
Mi is esküvőre, lagziba megyünk hétvégén. Sőt a következőn is. Kénytelen voltam venni egy fekete szövetnacit, és egy elegánsabb felsőt. Nekem sem jó már semmi a régi ruháim közül.

Vettem ma bébikémnek két rövidujjú bodyt. Szeptemberre már inkább hosszúujjú rugi kellene, de most éppen ezt láttam meg.
vivi79

Ágota:D:D:D
Isten hozta Csongi babát!!
Pihen sokat és vigyázz nagyon magatokra! Aztán ha mad tudsz gyere, és mesél!

Arwen, Bodzikám, Ti meg nagyon résen voltatok!!:D:D:D:D:D

De izgi, csaok, sorra önnek a Babáink!!! Olyan jó!!!
pusza

porsika

Ágota!
Nagyon nagyon sok boldogságot a kis Csongorhoz. Vigyázz Magatokra, siess megerősödni.
vivi79

AGOTA, HATALMAS GRATULA :lol: NAGYON GONDOLTAM RÁD :lol:

Visszaolvastam ám, csak mostanában szita az agyam és sokmindent elfelejtettem :roll:

Szeri,
azt hiszem, te kérdezted a köldökzsinórvért. Amikor Gabi babát a hasamra tették, akkor vették le a vért és kb egy óra múlva jött egy férfi, hogy gratulál a babához és hozott egy plüss állatkát ajándékba, amin rajta volt Gabi baba neve és a születési dátuma. Ő volt a futár. Valószinüleg a dokiék hivták, mert nekünk ez az egész kiment ott akkor a fejünkből. Azóta már visszaszóltak, hogy jó lett a minta és le lett fagyasztva, cirka egy hónap múlva kapjuk róla a hivatalos papírt.

Mi jól vagyunk. A szeles idő és a hasfájás eléggé megvisel, de bizakodunk, hogy hamar vége lesz. Gabi baba 3680 gramm (3140-nel jöttünk haza a kórházból), igazi falánk csemete. Sajna a cicim rendetlenkedik, a jobba már alig van tejcsi hiába fejek és szoptatok, nincs benne több. A bal még úgy ahogy :cry: A gyerekorvos irt fel tápszert vészhelyzet esetére, de én valahogy ezt nagyon nem akarom. Én azt is szivesebben elfogadnám, hogy másnak az anyatejét kapja, de valahogy a tápszer.... :roll:
Az alvással is gondok vannak nappal, de amig éjjel összvissz 1-szer ébred addig nem szólok egy szót sem. Imádjuk Apával és rengeteg fényképet csinálunk róla. Már kezdünk belejönni. Pl. csak minden második alkalommal sikerül mindent összepisilnie a pelenkázón (ruháját, saját magát, stb) tisztábatételkor. :lol: :lol: Fáradtak vagyunk, de napról napra jobb. Gabi baba napról napra szebb. Ő legszebb kisbaba :lol: és nem is vagyok elfogult. Már sétálni is voltunk és nem is sírt!!
Most viszont igen, igy mennem kell.

Mégegyszer NAGY GRATULA ÁGOTÁNAK!!!!

Kép
Kép
adrienna

Jaj, de jó! Végre nem hiába lestem be, és jó híreket láthattam!

Ágota Gratulálok, és Sok Boldogságot neked és kis családodnak!

Kép

Akkor Csongorkának már kellnek is a nagyobb ruhácskák! :wink:

Remélem nemsokára látunk képeket is. :D

KépKép
KépKép
fioona

de jó ilyen hírekre ébredni!

Ágota nagyon -nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

ÁGOTA!!!! NAGY-NAGY GRATULÁCIÓ CSONGI BABÁHOZ! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!!!

Csajszik! Megvan a topicunk 2. babája!!! Éljen-éljen!!! Kép

Rólam: voltam dokinál és ctgn. Ctgn minden oké. A doki behívott hétfő reggelre kivizsgálásra (vérvétel, ekg) és akkor ad időpontot is. Az időpont előtt egy nappal be kell feküdnöm. A méhszájam viszont még mindig zárt :shock: , úgy látszik Balázs baba még jól érzi magát bent :roll: Na nem baj, nem siettetem a dolgokat, hagy fejlődjön még.
szerika

Ágota:
hatalmas gratula. sok tejcsit, jó egészséget, Neked pedig gyors felépülést.

Na, megjöttem a városból. :)
Vettem 2 szövetnacit (3/4-es), 1 fehér térdgatyót, 1 fehér farmerszerű 3/4-es gatyót és 3 felsőt. :)
Most tiszta boldog avgyok, főleg, h egyik sem terhescucc, hanem ilyen nagyon csípő, így elmegy a hasam alatt. :)
ÉS S.es. Tehát nem híztam máshova csak a hasam brutálnagy. :lol: :lol: :lol: :lol:
Apró örömök az életben. :wink:

Szerika:
Már neked is alig 1-2 hét. Jön a babaeső. :))

Adri:
szaporítófejést próbáltad? :)
Vendég

En is ugy orulok Agotaeknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igy meg izgibb,amikro tudjuk mar elotte,hogy szules lesz!!

Szeri,
Nalad is igy lesz!!!Tok idegesek leszunk mi is,ha mar befekszel :wink:
OO,az nem jelent semmit,ha meg zart a mehszaj.Pont egyik ismerosom mondta,hog yegyik nap volt a dokinal es tok zart volt a mehszaj,erre masnap fajasok,es megszult :shock: Szoval ennyit szamit. :wink:
Ugy,ahogy irtam,hoyg az sem garancia a korabbi szulesre,ha vki kinyilik....

Esztora,
ebredni??Alukaltal? :lol:

Nemreg jottem meg a hazidokitol,tappenzes papir.Megbeszeltuk az utolso randinkat,mert ki akarom venni a szulesi szabimat,szoval marcsak egyszer kell mennem.
Kertem beutalot laborra,majd vmikor par het mulva az is kell.
Inkabb kertem most,mert eszembe jutott.Vegulis egy honapig ervenyes :lol:

Azert figyelitek,hoyg mennyire nem pontos a sulybecsles??Emlekeztek Ragotanak mennyire becsultek Csongit par hete/par napja?Amikor megijedt szegeny,hogy hoyg szuli meg?
4 kg koruli volt......

Kép

Kép
arwen07

Ágota!

NAGYON NAGY GRATULA CSONGI BABÁHOZ!!!!!!!!!!!
NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK IS!!!
SOK TEJCSIT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!
csipcsab

Hajni,
biztos nagyon csini leszel,hiszen az is vagy!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Adri,
van egy homeos bogyo,amire eskuszik miden ismerosom,hoyg szaporitja a tejet.
Urtica urens 5CH
Valamint az alkoholmentes sor!!!!Van eg ynagyon jo baratunk,aki vedono,es ezt o is mondta nekem,de tapasztalatbol is tudom sok kismamitol.
Probald ki,megeri szerintem!!!!!!

Szulesi szabadsag ugyeben tudtok vmit?Szolok a cegnel,hyog igenylem,es kesz?Es azt a cegtol kapom,ugye?Es az mennyi?Gondolom nem a teljes fizum az sem :roll:
Tappenz miatt ma megint nagyon beragtam...konyvelore kiakadtam,remelem most mar aktivizalja magat!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Marietta,
mi ujsag Veled??Meselj!!!
Megjott?Kurat mar elkezdted?Vagy ebben a honapban?

Kép

Kép
arwen07

Angyalkrisz kinek kuld uzit? :shock:
O is regen irt mar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Csak neeeeeeeeem? :lol:

Meri is eltunt,remelem jol van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niko pedig johetne meselni az eskuvorol,meg hozhatna kepeket :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Drága Ágota, Csongor és Csongor-apuka!

A legeslegjobbakat kívánom Nektek a nagy esemény alkalmából!!!!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Adri,
és honnan lehet tudni, h alig van a cicidben tej? Éhes marad Gabi vagy drasztikusan csökkent a súlynövekedés vagy nincs meg az elvárt kakispelus-mennyiség? Védőnő mit mond?
Mielőtt bármi változtatásra szánnád el magad, tényleg érdemes egy olyan szakemberrel beszélni, aki garantáltan érti a témát. Talán a Szent Istvánban is van olyan gyermekorvos, aki nemzetközileg elismert szoptatási szaktanácsadó végzettséggel is rendelkezik. Igen, a dúlám ma dícsérte épp!! Utánakérdezzek Neked? Vannak olyanok, h szoptatási ambulancia, meg amit már sokszor emlegettem, a telefonos tanácsadás, amelyik Neked szimpatikusabb. Sztem az nagyon klassz, h próbálkozol, és ebben most már igazán értő segítséget is lehet találni. Bátran lehet őket keresni, ezért vannak és örülnek, ha segíthetnek.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Ágota! Gratula Csongi babához! Sok tejcsit és jó egészséget!
Úgy izgultam értetek!

Nagyon rossz volt, hogy nem működött a babanet.... Pedig a keddi NST-m után rögtön akartam jönni megírni, hogy mi újság. :?

Na majd most:
Mindent rendben találtak a vizsgálaton, de már kimutatott méhtevékenységet, fájásokat (most már legalább tudom, hogy melyek azok). Hát 40-es erősségűek voltak (20 perc alatt 3 is volt), és valahol utánaolvastam a neten, és azt írják hogy 50es erősségűtől már a szülés beindulását jelzi. :shock: Ti mit tudtok erről?
Mikor meglátta a szülésznő, rögtön kérdezte, hogy ösze vagyok-e pakolva, és hogy mennyi idő alatt tudunk beérni. Szóval ez volt kedden. Hát azóta is fájogatok néha, meg erős szúrásokat is érzek, meg mensis görcsök, de még nem rendszeresek. Azért remélem hogy jövő héten meglesz már a babó... :roll:
Viki megírta a számát priviben, majd küldök neki sms-t ha esemény van. :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Tényleg még akartam írni, hogy ha legközelebb is ennyire sz@arakodik a babanet, nem kellene átmenni a családinetre?

Adri! Az alkoholmentes sörröl én is jókat hallottam, meg vannak tejserkentő teák, ezeket nem próbáltad?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz, de jó, h hallottunk Felőletek!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor izgulunk már Értetek is.
Én is ilyesmit hallottam a 40-es számról.

Ma én is voltam ctg-n. nekem elég puha volt a pocakom, a számok is leginkább 10 alatt voltak. Viszont rendben volt minden, ez a lényeg, pláne, h múltkor nem mutatkozott túl nagynak Dorka baba. nem is sertéshízlalda ez, persze. csak legyen jól!

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?