Új privát üzeneted érkezett!

Nektarin!
A helyedben én is csinálnék egyet a holnapi első vizeletből :) Azt írtad,hogy szombaton nem abból csináltad.

Meli!
Hol szoktad venni az aloe verát,és mennyiért?
Majd meglátjuk,hogy mennyire jók a megérzéseitek.Többen mondták,hogy szerintük lányom lesz :)
Nekem igazából teljesen mindegy.Tényleg az a lényeg,hogy egészséges legyen :)

Bea!
Jó takarítást.Nekem is kéne,meg mosni+vasalni.De nagyon nincs hozzá kedved.Kicsit lehet rápihenek,és utána belevetem magam.

Kis_Plutó!
Merre vagy?Ma még nem is jelentkeztél :(

KépKép
takido

Szia Dóri!!!Az Aloet egy barátom forgalmazza,FLP-termék,engem is beléptetett,ezért a nagykerből kapom.Egy vásárláskor 55 Euro-ért kell termékeket venni,de az nem tűnik olyan soknak,ha az egész családdal konzultálsz előtte!Mi most anyuval és az alkalmazottunkal összeválogattunk 70euro értéket.Így a netto árat kell csak fizetni mindenért,amit én most iszok az a Berry-19 Euro-1l-es kiszerelés...szerintem nem rossz ennyiért,a drogériában itthon 7500ft.Ez nekem 1 havi adag....vettem a drágámnak is,mert hullik a haja...hiába na,már a 30. tapossa :lol: :lol: :lol:

Eszti,te egy hős vagy,én nem bírnám ki,hogy ne teszteljek!!!!Ezt a 9 napot se biztos,hogy kivárom :oops: Csak az a baj,hogy így extrán csalódok mindig :x :x :x

Bea????!!!!Már ragyog az a lakás....gyere!!!!

Kép Kép
meli1118

Szia Hoppá!
Ezek szerint jól emlékeztem,hogy ma jössz haza.
Mesélj nekünk,hogy milyen volt :D

KépKép
takido

Meli!
Köszönöm :D Lehet,hogy előbb kipróbálom a Varga cseppet,és ha nem válik be,akkor szerzek valahonnan aloét :) Mintha Málna is mondta volna,hogy foglalkozik vele.Vagy tévedek? :roll:

KépKép
takido

Hoppá!
Hová tüntél,az előbb láttam,hogy itt vagy :roll:

KépKép
takido

Sziasztok, szemfüles vagy Dóri, tényleg itt voltam már, csak közben betettem az első mosást. Közi a kérdést, minden jó volt, bár többet vártam Mallorcától...

De inkább meséljetek, mi történt egy hét és 10 oldal alatt???? Újabb babás??? Remélem van :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szia Kata!!!!!!!!!!!Dóri honnan vette észre,hogy itt vagy???????????Vagy csak én vagyok vaksi?? :roll: :roll: Többet vártál????Az nem jó...de a fő,hogy pihentetek,együtt voltatok mindhárman..... :lol: :lol: minden OK,remélem nincs semmi gond vagy kellemetlenség!!!!!!Írj,mesélj......

Dóri,nem tudom,hogy Málna foglalkozik-e az Aloeval....sok mindennel igen,de ezt nem tudom....
A Varga csepp tényleg naon jó,egy gond volt vele(nekem)hogy én akkor kezdtem el használni,amikor abbahagytam a fogigátlót és ennek a két dolognak az összegzése az lett,hogy zsírosodott a hajam,de rettenetesen...egy nap után....úgyhogy abbahagytam a cseppeket...mivel a fogigyógyszert nem akartam újrakezdeni :wink: :wink:

puszi

Kép Kép
meli1118

Hoppá!
Mi az amiben többet vártál?
Mesélj egy kicsit.Biztos sok élménnyel gazdagodtatok.
És főleg mesélj arról,hogy hogy érzed magad.Rosszullétek remélem nem jelentkeztek.Dokihoz mikor mentek?
Pozitív tesztelő azóta nem volt,de többen is esélyesek a zebrás sávra :D

Meli!
Varga cseppet hol vettél?Gyógyszertárba?

KépKép
takido

Többet vártam, mvel azzal ámítottak, hogy Mallorca a virágos sziget... Hát, annyira nem volt az, a szállodánk szoci maradvány volt, kaja nem túl jó.... Hozzáteszem, nem vagyok egy finnyás úrik..., de azért nem voltam mindennel megelégedve. De azért jó volt, 3 napra béreltünk kocsit, körbejártuk a szigetet, oltunk gyönyörű helyeken. Rosszulléteim vannak, főleg sokat ökölődök-de furcsa így leírva... Szóval tegnap megvolt terhességem első Donna Leokádiája. Magyarul kidobtam a taccsot... Most is, napok óta sz@r a gyomrom, szinte egész nap. Úgyhogy ez az állapot most nem áldott, de a babáért mindent eltűrök :wink: Ma megyünk dokihoz, 17.10-re, úgyhogy lassan megyek fürcsizni- tudjátok, nekem már szabad :wink:

Kép

Kép

hoppá

No hát, nem tudom, lehet, hogy megcsinálom a tesztet holnap reggel, ha a hőm legalább 36,5, ha nem akkor felesleges, bár ugyanúgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, de nem jön, a cicim sem fáj, pedig mindig fáj, melőtt piri meglátogat.
Jaj legalább csináljon már valamit, hát miért nem jön meg?
Eddig olyan szépen 30 naposak voltak a ciklusaim, most meg....
Na lassan megyek, holnap jövök
Meli, drukkolok ám Neked!

Kép
Kép
nektarin

Nektarin!
Drukk a reggeli magas hőért :)

Hoppá!
Hát sajnálom,hogy kicsit csalódtál Mallorcában.Azt meg még jobban,hogy róka koma meglátogatott.Kíváncsian várom a beszámolódat a doki után :D

KépKép
takido

Hoppa!
Welcome Home 8)

Nektarin,
Tesztelj, tesztelj, tesztelj, tesztelj.......holnap, elso vizeletbol! Szerintem OTT VAN! :D
Drukkkkkkkk

Meli, neked is drukkkkk
meg nekem is drukkkk, habar en abszolut semmit nem erzek :(
Mikor a Piri szokott jonni, akkor is csak elotte este erzek enyhe feszulest.......

Kép
icus

Helló Mindenki!!
Hoppá!Üdv. itthon! :lol: Kérünk majd képeket!
Itt akkora vihar volt pár perce,hogy azt néztem,hogy mikor dönti ki az egyik csenevész fát! :?
Mindegyik macsekom futott a dörgésre,amerre látott,bezzeg a kicsi az ablakból nézett nagyokat!! :lol: Cukikám!!
Kitakaritottam,illetve beraktam pár adag mosást,még függönyöket is mostam,meg a bejárati ajtókat is megpucoltam,addig Apa porszivózott!
Márcsak a felmosás van hátra,de az csak holnap reggel!!Ja!És port is töröltem! :?

Kép
bea27

Szia Bea!
Jó,hogy jöttél :D
Már kezdtem becsavarodni.Egész délután az AFP értékeknek,meg a DOWN kornak olvastam utána.Tök nyugodt voltam eddig.mostmár nem vagyok annyira az.

KépKép
takido

Nagyon ügyik vagytok,hogy ennyit takarítottatok :D
Emlékszel még annak a dokinak az elérhetőségére,akitől kérdeztünk a neten?

KépKép
takido

Kép
bea27

Ne izgulj már!!!
Tényleg!!Nekem is gyanus az AFP értékem??
Ne stresszelj,mert az nem tesz a Tüncikének jót!!
Egyébként meg ahogy mesélted,hogy milyen aranyos,kedves volt a doki tegnap,ha valami gond lett volna TUTI mondta volna!!!!!Nem kéne megint felhivnod a védőnődet???Csak,hogy megnyugodhass!!!
Mert lehet,hogy én HIÁBA beszélek neked!!Ő meg már ebben biztos SZAKI!!!!

Kép
bea27

Bea!
Minden rendben az AFP értékeddel szerintem.
Neked a 12 hetes UH-on mértek nyaki redőt.Nem emlékszel mennyi volt?
Gondolkodtam,hogy felhívom unokatesómat,csak már lehet,hogy hülyének nézne,próbálom inkább msn-en elérni.
Meg lehet,hogy írok a dokinak.
Abban igazad van,hogy a doki nagyon rendes volt,és biztos mondta volna,ha valami nem stimmel.Remélem az AFP eredményem is megnézte az UH elött. :D

KépKép
takido

Ha ilyen rendes volt,meg alapos is,akkor tuti,hogy megnézte,hogy milyen az AFP eredményed!!NYUGODJ MEG!!!!
Én már nem emléxem a 12.heti eredményemre!!De nem is érdekel!!
Mert mindkettőnkkel minden a legnagyobb rendben!!!!
Arra meg,hogy Down kóros lesz,meg ne is gondolj!!Az csak a nálunk idősebbeknél fordul elő!!NAGY RITKÁN!!!!!

Kép
bea27

Köszi,tényleg jó,hogy jöttél,mert tényleg kezdtem begolyózni :roll:

KépKép
takido

Akkor már remélem kezdessz megnyugodni!!! :wink:
Ugyan már ne köszönd!!Hát mire vannak a JÓBARÁTOK!!!!Melletted állnak jóban-rosszban!!Ezért vagyunk mi!!! :wink: :lol:
Egyébként mi van Tüncivel??Rugkapálgat??

Kép
bea27

Tegnap jó sokáig voltam ébren,mert megnéztem egy izgi filmet,és végig fennt volt velem Ádika!! :lol: Biztos végig izgulta velem a filmet!!Még utána is rugdosott! :lol:
Ma meg AKKORÁT táncoltunk!!Hallgattam a rádiót,és ment egy régi kedvenc számom,utána meg egy DIRTY DANCING szám!!Szóval jól megforgattam.pörgettem!!! :) Mozart,mi???Az kell még!!Bár lehet,hogy egyszer kipróbálom!!Ki tudja??

Kép
bea27

Örülök,hogy Ádám ilyen élénk,Tüncike is elég sokat mocorog mostanában.Igaz,tegnap az UH-on ásítozott :D

KépKép
takido

Olyan nekem is volt!!Meg olyan is amikor fogta az egyik kezével a fejét,mintha rimánkodna!! :) Meg forgolódik stb..................

Kép
bea27

Lassan megyek!!Még meg kell fürdenem!!Olyan jó friss lett a levegő az esőtől!!! :) Még mindig esik!Nálatok?
Ma már nem jövök (bár még egy kicsit maradok!)De ha megtudtál valamit,megirod nekem smsben??Szeretnék veled izgulni!! :wink:

Kép
bea27

Most sikerült elérnem őket,de csak a férje van gépközelben,unokatesóm alszik.
Nálunk korábban esett 3-4 óra körül.

KépKép
takido

Igen!Anyuéknál is a balcsin!!

Kép
bea27

Biztos az ment tovább felétek :roll:

KépKép
takido

Biztos!!Még 4 nap,és indultok!!Várod már???Hova is mentek??Görög o.???

Kép
bea27

Várom nagyon.Meg az utána következő UH-t is

KépKép
takido

Sőt már nincs is 4 nap addig,mert péntek délután indulunk :)

KépKép
takido

Az mikor lesz??Nekem az még messze van!!Még elbb jön a terh.cukor sz.vizsg.!Aug.24.-én!Aztán 28.-án megyek a Privátjába az UH-ra!!Ott kivesézünk minden eredményemet!!

Kép
bea27

Szia Hoppá!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bea27

Azért ez nem semmi!!Hogy minket mennyien KUKKOLNAK!!!!30242-en néztek be hozzánk,és 7132 a válasz!!Komoly??? :oops:

Kép
bea27

Aug.14.-én kell visszamennem,mert a szívét nem tudták megvizsgálni,mert nem úgy feküdt.+azon a héten készülök én is magándokimhoz

KépKép
takido

Dórikám KEDVES!!!MIkor akarod feltenni a tegnapi UH képet??

Kép
bea27

Ezen én is meglepődtem.Mármint a sok kukkolón :D

KépKép
takido

FÚÚÚJ!!!! :oops:

Kép
bea27

Akár most is,ha sikerül.
Megvárod?

KépKép
takido

Hello csajok, most értünk haza. A dokinál minden oké, a babó 5 hetes, de a doki sajnos nem sokat nézegetett, mivel késésben volt... Sőt, bejelentette, hogy már nem vállal több szülést. Akik decemberig megszülnek, azoknak még igen, aztán leáll erről a saját egészsége miatt. Úgyhogy ajánlott 2 másik dokit, majd elmegyek valamelyikhez. Megadta a család- és nővédelmi központ számát, hogy menjek el, kérjem el a kiskönyvemet!! Tök örültünk neki, hogy már lesz olyanom is. (ez lehet, hogy hülyén hangzott, de tényeg egyre jobban erősíti a gondolatot, hogy IGEN, BABÁNK LESZ!!!)

Bocs ha hosszú voltam, végigolvasni még nem volt időm, talán holnap.

Nektarin, többiek, várom a teszteredményt!!

Puszi, mára ennyi

Kép

Kép

hoppá

Meg!!!!El is magyarázod??Mert nemértek hozzá!! :oops:

Kép
bea27

Láttál róla képet??Esetleg van is??
Oyan most 5 hetesen,mint az enyém volt??

Kép
bea27

Hoppá!
Örülök,hogy minden oké,És tényleg egy fontos momentum,mikor megkapod a kiskönyvet :D
Azért az rendes a dokidtól,hogy most ajánlott mást az elején,nem hónapok múlva küldött el

KépKép
takido

Eggyetértek az előttem szólóhoz!! :lol:

Kép
bea27

Bea!
Egy pill.csak közbe felébredt unokatesóm,és velük dumcsizok

KépKép
takido

OKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!! :)

Kép
bea27

Várjatok! Ha minden igaz, apa varázsol és felrakja a képet! Ma csak lefényképezte a telefonjával, mivel otthon nincs nyomtatós uh-ja. Na mindjárt jövök...

Kép

Kép

hoppá

Várom!!!Mindkettőtökét!! :lol: :lol: :roll:

Kép
bea27

Ime Tünci 18 hetesen
Kép

KépKép
takido

Nagyon cuki!!Óriási!!!!!De tényleg!!Na mit mondott a Védőnőd??

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?