Bocsi, tudom, hogy egy kicsit elhanyagoltalak benneteket, de szabadságon vagyok, és ahogy az lenni szokott, a szabadságon lévő sosem ér rá.
Belefogtam a tavaszi nagytakarításba, és még megmaradt mára a konyha. De azzal is készen leszek, és letudva....
Bridget
Milyen a laptop? Sikerült mindent feltelepíteni rá?
aranyos az új avatarod, és vonalzód.
Nemsokára jössz haza. Már gondolom nagyon várod. Mikor indul a géped, és mikor érsz haza? Remélem most össze tudunk hozni egy randit. Jó lenne már találkozni.
Bízom benne, hogy összejön.
Anyudnak meg:
Nócika
De jó lehetett az a hurkafesztivál. Már érzem is az illatát.. Hmmm na abba is hagyom ezt így gyümölcsnapon.
Köszi a szurkolást a fogyihoz.
És átadva apának is!
Keszthelyre akaratok menni??? De jó! Irigy -irigy. Mi is voltunk két éve, és gyönyörű az a város. A kastélyról nem beszélve. Imádom azt az épületet. Csodás egy kastély. Milyen jó is lehetett egy ilyenben élni.
Drágám! Nincs a gépeteken tűzfal? az megakadályozná, hogy vírusok menjenek a gépedre, függetlenül attől, hogy milyen oldalt nyittok meg. Ha nincs, érdemes felrakatni. Megvádenének egy két bosszúságtól. Mi aztán nézünk sokféle oldalt, és ritkán nyelünk be valamit. Akkor is inkább emaillel, vagy anno a msn-en.
Hogy van a pocak? Voltál dokinál?
A naci meg jó befektetés volt. Ha más nem, otthon használod el. Annyi pénz nem sok érte.
Kati
Örülök, hogy ti végre jobban vagytok! Mi a helyzet a tejkővel? Kijött? Fájnak is a melleid?
A clostyt meg már nagyon régen szedtem. Valamikor tavaly nyáron. Nem hiszem, hogy még most is tartana a hatása. Úgyhogy majd a doki megmondja, hogy mi a teendő.
a PCO-ról már igen, hallottam. Épp ezért akarom megcsináltatni a terheléses inzulin vizsgálatot. De most várom az időppontot, mert a Drága kolléganője csinálja meg. Ő meg nem mindig ügyel a kórházban. Ha meglesz az időpont, már csináljuk is. Azért remélem rendben lesz.
Lillának
Zsu
Babóca szépen fejlődik, anyuka hogy érzi magát? Kívánással csak óvatosan!
Mikor mégy dokihoz?
Csucsu
Olyan ritkán jössz! Mi újság? örülök, hogy végre jobban vagytok. Szabina megy is most már oviba?
Melaszka
Már méost nekiállnátok a 2. babának?
nem semmi. Úgy látszik apának bejött ez az apaszerep.
Az nem baj, hogy ennyi vagy. Mivel az első már megvan, még van pár éved, hogy meglegyen a 2. Gondold el, hogy én most ennyi vagyok, és még nincs meg az első babám sem.
A fogyókúra megy, ma épp gyümölcsnap van. Ami rám is fér, mert tegnap szénhidrát nap volt, és a párom fini fánkot sütött. Isteni lett. Jól be is kajáltunk belőle. Ő már 7 kilónál, én még
mindig csak 3-nál tartunk. De ez is valami. Szépen lassan fog lemenni.
Várjuk, hogy végre mehessünk ki futni, de az idő nem engedi. Eddig az eső esett majdnem folyamatosan, most átváltott hóra. Már van jó pár centi havunk. Minden tiszta fehér. Nincs is ezzel semmi baj, csak épp kieshette volna már magát, most meg kezdődhetne már a tavasz. Már várom a madárcsicsergéseket.