Új privát üzeneted érkezett!

Már értem Magdolnam.
Engem is ébren tartana a gondolat, hogy két babám lesz. Bár tudod, én már írtam, hogy nagyon régóta az az érzésem, hogy ikreim lesznek. Engem csak az aggaszt, hogy ha egypetéjűek lesznek, akkor hogyan fogom őket megkülönböztetni? Én ettől félek nagyon. Meg a császártól.

Kép
Kép
nati80

Már megint laptető! Nem is hiszem el! Pozitívat fogok tesztelni január végén.

Lányok olyan fura érzésem van. Azt hiszem a sógorom el fogja jegyezni a kedvelt sógornőmet karácsonykor. Ha ez megtörténik össze fogok zuhanni. Ott fogok bőgni a bejelentésen. Nem akarom! Hülye vagyok???

Kép
Kép
nati80

Sziasztok, jó reggelt!

Hát....szép esténk volt az biztos. Gyertyafény, lánykérés, pezsgőzés, halk zene, szerelmi vallomások....
Gyűrűben aludtunk, reggelre meg apa elhagyta. :lol: Arra ébredtem, hogy túrja a párnákat, azt kereste. :D
Boldog vagyok nagyon, ennél márcsak az esküvő napja lesz jobb. Szeretnék már a felesége lenni. Mostanában mindig a névválasztással nyúz, hogy mit szeretnék. Nekem nem is maga az esküvő a lényeg, mert egyszer voltam már férjnél, tudom, mennyi költség, meg idegeskedés. Hanem maga a tudat, hogy az asszonykája legyek. :)
Névválasztás....szivesen felveszem a nevét, csak azt nem tudom eldönteni, hogy legyen. Teljes neve -né toldalékkal, vagy ...né+a lánykori nevem. Ti mit választottatok?

Magdolnam, na asszem elég UH képet kaptál, most el vagy látva rendesen. :)

Andy, Kisvirág, mizu veletek? Gratulálhatunk? És Csucsu??? Mi volt a szülinapon? Meséld ám el!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok Csajszik!

Márti: Köszi az üdvözlést! Sajnálom amik mostanában Veled történtek és amit írtál a férjedről... nem ecsetelném, hogy mit gondoltam akkor. És most hogyan tovább baba ügyben? Elhalasztva?

Magdolnám: Köszi Neked is az üdvözlést. Tuti ikreket vársz! Annyira hasonlít a Te uh-s képed ahhoz, amit Márti is feltett és ha jól emlékszem Lilla meg is állapította egyből.

Jenny: Remélem csodálatosan telt a tegnap estétek-éjszakátok :wink: :wink: :wink: és már mint mennyasszony fogod a pocidban tudni a kis babót, meglátod!

Pumi
pamukli

Jenny
Én mindenféle képpen a né + lánykori név mellet szavazok.
Pl Valakivel találkozol és bemutatkozol csak né-vel és megkérdezi, szólíthatom Sanyikának?

Kép
Kép
nati80

Én is né+lánykori névvel vagyok ellátva! Szerintem is gáz, ha valaki teljesen elhagyja a saját nevét és azt sem tudjuk bemutatkozáskor, hogy ki is Ő valójában. Eleinte nem akartam felvenni a férjem nevét, de ez a férfiaknak sokat jelent, úgyhogy engedtem...

Pumi
pamukli

Jenny: Én is voltam már férjnél és a mostani férjem a második. De nekem a 2szám lett a nyerő. Szóval azt javasolják, hogy ne úgyanúgy vedd fel a nevet mint az első házasságnál. Tehát ha az elsőnél xy-né voltál akkor a következő Pl : valamiylen né és a lánykori név. Namost én ezt megszegtem nem hiszek az ilyenekben és felvettem az ő vezetéknevét né és a lánykori nevem maradt. Miért tagadjam meg a lánykori nevemet? Szóval nekem nem volt rossz ómen.
Örülök, hogy minden tökéletes volt az eljegyzéseteken. Biztos csodás lesz az esküvötök is. Mikor lesz tényleg? vagy még nem döntöttétek e?
Jenny: Hogy hagyta el a gyűrűjét a vőlegényed??? nagy volt rá?

Kép
csucsu05

Jó reggelt!
Tegnap este nem voltam jól, nem ültem nagyon gép elé, bocsika.
Még szerencsére nincs pirim, és jele sincs, csak a cicim, dehát az lehet mástól is.
A hőm 36,9, kicsit leeesett, de talán beelfér. ma vagyok a 28.napban. szurkoljatok. ha délutánig semmi, este veszek egy tesztet, vagy kettőt és holnap reggel tesztelek az urammal együtt-

Ez a sok uh-s kép, szóval nagyon szeretnék én is ilyent, ugye sikerül csajok!??

ma lesz karácsonyi ünnepély, biztosan szép lesz. és én csak arra tudok gondolni hogy reggel milyen lesz a tesztem, zebrás-e?
amúgy ma csak egy picit szúrkálok.

Akik 5-6 hetes kismamik vagytok, lécci írjátok meg nektek merre szúrkált?
mert én éppena páromnak ecsetelgettem, hogy a petefészkem meg a méhem csak néha szúrkál, estére a lábaimban az idegek fájnak, oylan mintha 2 hete fellennék fázva lábra, és megvannak fagyva a lábaim. ez mitől lehet? terhesség?

gondolom csak én vagyok olyan szerencsétlen hogy ilyen tüneteim vannak.
Amúgy reménykedem, mert ha mindez felfázástól lenne már megjött volnaa mensim, akkor mindig megjön 3-4 nappal előbb. ma meg már a 28.nap, és semmi!!!
csak el ne kiabáljam
nagyon izgulok, kérek mindenkit szurkoljon nekem.

Nati!

neked is megkezdődött a hónap, nagyon drukkolok neked!

Kép
andyfekete

Andy: Szurkolok érted illetve értetek :)

Én ma vagyok a 27. napomon. Nekem is szúrkál a hasam néha. De én már nem merek semmire sem gondolni. Még várok pár napot. Aztán tesztelek.

Kép
csucsu05

ja a lényeg

Én leánykori nevem: Fekete Andrea
Az uram Nagy Imre
és a nyáron
Fekete-Nagy Andrea lettem, mert a Nagy Imrénl kicsit ciki lett volna, anyós is az.
A Nagy Fekete meg oylan mint a medve.

Kép
andyfekete

csucsu
akkor nagyon gondolok rád is.

nagyon szeretném, de nem merem beeélni magam

Kép
andyfekete

csucsu felteszed a görbéd?hogy összehasonlítsuk?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 95200_.png

Kép
andyfekete

most mért írja ki a következő cijklusomat, át kell állítani 28naposra?

Kép
andyfekete

nem merek hozzányúlni a vonalzómhoz, hátha
de ez meg már új mensit kezd
de még nicns és ne is legyen!!!!

Kép
andyfekete

na kicseréltem, remélem nem hoz balszerencsét, de nagyon idegesített hogy megkezdte a köv.ciklusomat, és még nem mensizek.
jól tettem ugye?

ki van itt?

Kép
andyfekete

Andy: Én nem hőmérőzök. Sose mértem.

Nati: Miért fogsz össze zuhanni ha az eljegyzés megtörténik? nem szereted a sogornődet?

Kép
csucsu05

Jó ez a névválasztás dolog, csak attól füg hogy kit hogy hívnak. Egyáltalán illik-e hozzá, megy e hozzá.
Én a férjem vezetéknevét+én lánynevemet akartam de nem lehetett, mert három nevem van, neki meg kötőjeles a vezetékneve, és így kilóméter hosszú lett volna. :( Sehogy nem volt jó sajnos.
Ahhoz hogy levegyék a harmadik nevet belügymin.engedély kell két hónap, aztán azösszes iratot át kell íratni, és csak utána lehet férjehez menni, és újra átíratni az összes iratot. :)
Most nyáron mentem férjhez, tiszta macera az ügyintézés része. :)
Úgyhogy maradtam simán -né hagyományosan. De bemutatkozni ugy szoktam hogy a felét lehagyom :):)
Na jóbonyolutvoltam hehe :)
A lényeg a tudat, hogy igen, férjnél vagyok. :)

Puusszzii
nyuszifülû

Andy
Nem akarlak ijesztgetni, de! A sárgatest max 16 napig bírja, ha nem vagy terhes és a te péd óta 16 telt el. tehát le kellett volna esnie a hődnek. Szerintem gratulálhatunk, de csak éppen hallhatóan. Ma biztos nem fog megjönni neked, holnap pedig a reggeli hődön fog múlni. Ha leesik kb 36.6-ra akkor nincs remény. Szóval jók a kilátások.

Csucsu
nem szeretem sógornőm. Elmesélem a történetet. Én több mint 8 éve ismerem párom. Ő csak kb 4. Mikor megismertem elmondta, hogy ha felépül a sógorom háza beköltözik és utána jöhet a gyerek, mert ő már nem akarja keresgetni az igazit. :shock: :shock: :shock: Tiszta hülye. Én megértem, hogy 31 éves és családot akar, de az első szembejövő emberrel? Sógorom meg.....
Beköltöztek, megbeszélték, hogy még kell néhány év a gyerekig, erre "véletlenül" teherbe esett. Gondolhatjátok mit éreztem, mikor mi mióta együtt vagyunk, nincs lakásunk, mert sógorom kapta az összes pénzt (ő a fiatalabb), mi szüleimmel lakunk.
De mi boldogok leszünk amíg élünk egymás mellett, tavasszal kész a lakásunk, és baba is jön. Szóval ha anyósomnak sikerült volna kiharcolnia a fiánál, hogy eljegyezze a csajt, akkor tényleg kiakadtam volna.
Most kérdeztem páromtól mit vesz tesója a csajnak. FÜLBEVALÓ!!! Na lesz nagy pofára esés. gyűrűsdobozra emlékeztető csomagolás! :lol: :lol:

Nem vagyok egyébként rosszindulatú, de most....

Kép
Kép
nati80

megint kenyeret sütök, de most félbarnát.

Kép
Kép
nati80

Nyuszi
Ment a mail!

Kép
Kép
nati80

Na, megjöttem a boltból. Alig lehet közlekedni az utcákon, annyi ember van. Holnap meg még dolgoznom kell.....brühühü :cry:

Hát a névválasztásról. apa azt szeretné, ha az egész nevét felvenném, né toldalékkal. Én viszont hajlok afelé, hogy né+ a lánynevem, és akkor a lánykori vezetéknevemet csak röviditem. Pl. Szabóné K. Katalin Na ez csak egy példa volt, nem igy hivnak ám. :D
Bár akinek iwiwen ismerőse vagyok, úgyis tudja, hogy hivnak. Ja igen, múltkor nem válaszoltam Csucsunak, igen Csucsu, bejelöltük egymást iwiwen. :)

Jaj, kéne mennem takaritani, meg ablakpucizni. Bár apa megtiltotta, hogy egyedül csináljam, meg kéne kockáztatni, mert mire ő hazaér melóból, már sötétedik. Ma megint olyan borús az idő.

Andy, szurkolok neked.

Kisvirág, nálad mi a helyzet????

Holka, már beirtalak a táblázatba, pár oldal múlva megint felteszem. Addigra kiderül, vannak-e újabb kismamik.

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!
Hát én a né-t a név bármelyik részébe elképzelhetetlennek tartottam. Engem nagyon irritál a né toldalék. Úgyhogy én Horváth-Papp Lilla lettem. Először kicsit furcsán hangzott, de már megszoktam. Amúgy én Papp Lilla voltam eredetileg. Maradtam volna az, de a férjecském ragaszkodott a Horváth-hoz.

Kép
p__lilla

Andy, Kisvirág, Csucsu nagyon drukkolok nektek, hogy + teszt legyen a fa alatt. De írjatok ám, ha már tudtok valamit! Hőgörbéket is kérek.

Kép
p__lilla

Szép a neved:)
Hát igen ! Lilla én is elképzelhetetlennek tartottam, de ha irgumburgom olyan hülye neve van mind a két embernek, akkor semmit nem lehet belőle kihozni, csak a -né-s verziót Vannak néhány szerencsétlen esetek. :cry: :cry: :cry:
pl. Némedi-Varga Lászlóné Tarjányi Alexandra Gyöngyvér
Némedi-Varga Alexandra Gyöngyvér
Némediné Tarjányi Alexandra nem lehet, mert a kötőjelet nem hagyhatja ki, és a harmadik nevét sem hagyhatja le
Némedi-Varga Lászlóné ami normális marad. Mert a hüle kötőjeles neveket nem lehet már felvenni házasságkötésnél.
Nem is értem miért bonyolítják meg ennyire ezt az egészet. Lobbiztam érte, de sehogy nem volt megoldható. :( Lánynéven meg csak nem maradnánk. :)
:):):)

Nati te kecsói vagy?

Pusz
Nyusz
nyuszifülû

a névválasztásról: én fel vagyok háborodva!!!!!!!! Az anyakönyvvezető csak a nét mondta nekem-> apa vezetékneve+né és az én leánykori nevem lett így. Qrva hosszú lett így, ha mondta volna, hogy te szerencsétlen, van egy csomó választási lehetőség, akkor bizti éltem volna vele, és maradt volna a leánykori nevem. Tudom, apa se örült neki amikor így vélekedtem. De már mindegy! Már megszoktam :)
magdolnam

Hát igen, aki nem tudja, és nem tájékoztatják megfelelően így járhat. :( És sok helyen az anyakönyvvezetőt abszolut nem érdekli. Végül is nem ő fog egy életet leélni.
Magdolnam lehet valtosztatni a mostani nevet is, de iszonyu procedura és pénz az egész. :(:(:(
nyuszifülû

Nati: Igy megértelek, hogy miért gondolkodsz a sogornődről negatívan. De néha bevallom tényleg olyan jó a kárörvendés. Megnézném a csaj arcát mikor meglátja a dobozkát és tutti azt hiszi gyűrű :)

Amúgy az anyakönyvezető nekünk sem mondta el, hogy ennyi lehetőség van. Én így rosszul is jártam. Mert 2keresztnevem van. De én azt hittem ha felveszem a férjem nevét né vel és utána a lánykori nevem akkor csak az első keresztnevem marad meg. erre esküvőn elkezdte mondta: Váradyné Szűcs Erika Tamara. azt hittem leszúrom a csajt.
De ez már így marad. Csak ha pl a postás hoz ajánlott levelet hát kevés a hely ahova aláírjam a nevem.

Kép
csucsu05

Magdolnám:
Én sem tudtam erről a kötőjele apa nevét felvevős változatról, így lettem -né... Amit máig sem tudok megszokni, de az pedig hülyén hangzana, hogy László - Molnár Ágnes....

Nati:
uh.. Hát én mindig bőgtem, mint egy gyerek.. :) A végén már a rosszulléttől, minden uh-n rosszul lettem, nem tudtam háton feküdni, jó sokáig matattak rajtam, én pedig nem mertem szólni, hogy már nem bírom :) Aztán doki észrevette, mondta, hogy szóljak nyugodtan, attól kezdve engem oldalra fekve uh-ztak :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ha esetleg nem jönnék addig, mivel holnap elutazunk.

Békés, boldog, pozitív tesztes, babavárós karácsonyt kívánunk mindenkinek!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1198237570.2419.gif[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

[url][url=http://www.glitter-graphics.com]Kép[/url][/url]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szerintem a László-Molnár Ágnes nem hangzik hülyén. Az egyik barátnőm is László-..... ként vette fel a nevét. Bocs, de nem akarom leírni a nevét. Hátha...

Kép
p__lilla

hát nekem olyan fura.. :)
Meg aztán a gyerknek is nehezebb keresztnevet találni ehhez :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lehet választani a gyermekek vezeték nevét ilyenkor. Például ha nekünk lesznek babáink, akkor csak Horváth-ok lesznek, de választhattuk volna a Horváth-Papp-ot is. De szerintem ne legyen hosszú neve szegénykének.

Kép
p__lilla

Nyuszi
Igen kecsói vagyok. Miért? Ismerjük egymást valahonnan?

Kép
Kép
nati80

Én is felvettem a nevét de nem lett né...hülyén hangzott volna Rennerné.. :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

hihi Odri :):):) Igen furán hívnának :):):)

Nati Kkfházi vagyok, Kecson vetéltettek el :(. Hááát...ha lehet inkább oda nem mennék vissza mégegyszer. :(

Cserépné Sütő Napsugár

Álló Farkasné Nyeles Orália

Füstös Ivóné Fütty Pintyőke

http://birbin.blood-bowl.hu/poennev.htm

Puszi Nektek!!!
nyuszifülû

Na, végeztem mára, márcsak mosok. Beszipóztam a sósavat, kicsit szédülök. :)
Látom jó témát adtam nektek, ezen jók elvagytok már néhány órája. :lol:
Legszivesebben megtartanám egyébként a lánykori nevem, akkor nem kellene hivatalokba mászkálnom. Lusta nőknek ez marha jó megoldás. De félek, apának nem tetszene, mert azt mondaná, hogy az első férjemnek is felvettem a nevét, akkor az övét miért nem. És igaza is lenne.
Csak tudom, mennyi pénz, meg utánajárás. Magdolnam, az anyakönyvezetőt nem érdekli, te mit választasz. Én a netről tudtam a lehetőségekről, bár 4 éve,(mert akkor mentem férjhez) még nem volt divat a két ember vezetéknevének összevonása kötőjellel. Most meg ahogy látom, egyre többen veszik fel igy. Igazából nekem egyik sem tetszik, mert mindkettőnknek hosszú vezetékneve van.
Csucsu, sokáig elvette a kedvem a házasságtól a félresikerült kapcsolatom, de aztán beláttam, csak annyi volt a baj, hogy nem a megfelelő emberhez mentem hozzá.
Akivel 100%-ig egyek vagyunk, azzal nem lesz semmi gond. És most ezt érzem. :D

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

A hőm még fent. Piri még nincs, de remélem nem is lesz.
Beszéltem a dokimmal azt mondta hogy a vérvétel is kimutatta hogy volt peteérésem. Azt is mondta hogy teszteljek, mert elvileg már kimutatja, de én tudom hogy később volt a pém mint szokott, úgyhogy még várok a teszttel. Ma vettem azért kettőt és egy volt is itthon:)

A hőm :)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c ... 95200_.png

Jenny: örülök, hogy jól sikerült az estétek. Kívánom hogy az esküvőtök legalább ilyen vagy még szebb legyen!
Én ...né+a lánykori nevet választottam. Először meg akartam hagyni a saját nevem, de láttam apán nem esik jól neki, és hát az ő kedvéért is felvettem.

Csucsu: buli jó volt? Ugye neked se jött meg? Drukk-drukk.

Holka: először én is azt mondtam én képtelen vagyok hőzni, meg a fiam miatt így meg úgy, és én is annyira kedvet kaptam, hogy azért meg tudom oldani :)

Magdolnam: hűha megnéztem a Márti által feltett képeket, hát nagyon ikergyanús vagy.

Andy: jajj de jó, hogy még nincs piri. Nem is lesz, mert pocaklakód van! ;) Én is vettem ma tesztet. Most már három van itthon :)
Én inkább levettem a vonalzóm. Úgyis babás kerül a helyére :lol: Szorítok nektek is!

Lilla: köszi a drukkot. ;)

Mágnes: nektek is kellemes és boldog karácsonyt kívánunk!!! :lol:

Nati: megértelek, hogy nem ő lesz a kedvenc rokonod. Jujj a karikor lehet pofára esik a csaj Hihi... :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Jenny: Ezzel én is így voltam. nem a megfelelő emberhez mentem hozzá. Pedig az a kapcsolat majdnem 10évig tartott. A mostani az igazi. És én annak örülök, hogy megtaláltam a mostani párom.

Kisvirág: nem még nem jött meg. De ma a 27. napon vagyok. Szóval ez még nem jelent semmit. Picit szurkál a hasam néha. Hogy ez jót jelent vagy sem majd kiderül.

Kép
csucsu05

Nyuszi

Miből tutod kogy itt lakom? iwiw? Te fenn vagy? Jelölj meg!
Vagy a nevemből jöttél rá, hogy ismersz? Ne titkolózz!!

Most nekem is tetszik a kötőjeles név változat. Nem is tudtam, hogy ilyet lehet. Főleg azért is jó, mert nekem ritka családnevem van és lehet, hogy szivesen megtartanám a gyerekeinknek is.
Bár előbb kérjen meg.

Kép
Kép
nati80

Csucsu: reméljük jót jelent :wink:

Kép Kép
kisvirág_30

na itt vagyok ismét, céges kari ajándékozás volt és degeszre kajálás :lol: jó volt nagyon. Egész nap csak süti kajálás meg sajt saláta :wink:
magdolnam

sziasztok
van itt valaki?

nagy hírem van csajok. nem bírtam ki vettem tesztet és ++++++++++++++++++++++++++++!

mit szóltok?
a 2.csík haloványabb, de délután van, holnap reggel is megismétlem egy másikkal. tuti terhes vagyok, a tezst szerint az a negatív ha abszolut nem jelenik meg a 2.csík. akármilyen halovány az terhessgé. nem is hiszem el.

el sem hiszem, ezt még fel sem lehet fogni.
most majd izgulhatok január 8ig, annál előbb nem tudok elmenni a nődokimhoz.
kedden délután rendel és ugye karieste nem kéne, január 1éjén még tuti nem rendel.
Meg ha nov 24én volt az első nap, ma 28.nap, akkor január 1-jén mit láthat? akkor még nincs 6 hetes sem.
majd január 8ra kérek időpontot. akkor már majdnem 7 hetes.
Ugye nincs semmi baja? nem azért voltam ilyen rosszul mert rossz helyen van?
de jó, a 3.hónapban siekrült. ez nagyon jó.

mindenkinek ezt kívánom.
ki a következő?