Andy
Nem akarlak ijesztgetni, de! A sárgatest max 16 napig bírja, ha nem vagy terhes és a te péd óta 16 telt el. tehát le kellett volna esnie a hődnek. Szerintem gratulálhatunk, de csak éppen hallhatóan. Ma biztos nem fog megjönni neked, holnap pedig a reggeli hődön fog múlni. Ha leesik kb 36.6-ra akkor nincs remény. Szóval jók a kilátások.
Csucsu
nem szeretem sógornőm. Elmesélem a történetet. Én több mint 8 éve ismerem párom. Ő csak kb 4. Mikor megismertem elmondta, hogy ha felépül a sógorom háza beköltözik és utána jöhet a gyerek, mert ő már nem akarja keresgetni az igazit.
Tiszta hülye. Én megértem, hogy 31 éves és családot akar, de az első szembejövő emberrel? Sógorom meg.....
Beköltöztek, megbeszélték, hogy még kell néhány év a gyerekig, erre "véletlenül" teherbe esett. Gondolhatjátok mit éreztem, mikor mi mióta együtt vagyunk, nincs lakásunk, mert sógorom kapta az összes pénzt (ő a fiatalabb), mi szüleimmel lakunk.
De mi boldogok leszünk amíg élünk egymás mellett, tavasszal kész a lakásunk, és baba is jön. Szóval ha anyósomnak sikerült volna kiharcolnia a fiánál, hogy eljegyezze a csajt, akkor tényleg kiakadtam volna.
Most kérdeztem páromtól mit vesz tesója a csajnak. FÜLBEVALÓ!!! Na lesz nagy pofára esés. gyűrűsdobozra emlékeztető csomagolás!
Nem vagyok egyébként rosszindulatú, de most....