Új privát üzeneted érkezett!

Fioona: na jó, most megbabonáztalak és belőttem a 18-át (illetve az előtte lévő időszakot). :P

Halljátok Csajszik ez a cici dolog nem egyszerű. Meg maga ez az egész szoptatás. Én a szüléstől nem is félek, hanem inkább ettől az egész cici macerától utána. :o

Most jöttem a védőnőmtől. Azt mondja, hogy látja rajtam, nem sok van már hátra, itt a vég!!! :o Mondjuk kábé két hete is ezt mondta :D Azért én megvárnám még Ragotát, övé az elsőbbség.
szerika

Sziasztok!

Nagyon bldog nevnapot Toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reg voltal mar itt!

Olyan rohanasban teltek az elmult napok.....es meg jo par napig nem is leszek sokat itthon :?
Most is gyorsan bekukkantottam,de mar seprek is tovabb.Delelott beszereztem Dragamnak a holnapi szulinapjara mindenfele vicces dolgot,most meg megyek furdeni,mert utana baratnozom :lol:
Holnap Dragam szulinapja,szombaton meg megyunk Anyosekhoz,szulinapjaink illetve Anyak napja unneples,majd ugyanez vasernap az en szuleimnel :lol:

Porsi,
Akosrol nagyon jok a fotok!!!!!!!!!!!!!!!!!Jokepu kis legeny :wink:

Adri,
tok jo,hoyg tudtal irni tobbet,plane a szulest :lol:
A gatvedelem miatt irigyellek,tokjo,hoyg sikerult!!!!!!!!!!!!!!!!Igy gondolom nem is kellett varrni!?
Akkor mar nem is faj igaz?
Gabi baba tnemenyes,megneztuk iwiwen :lol:

Szeri,
hat vicces lenne,ha a szulinapodon szulnel,nem? :lol:

Hajni,
orulok,hoyg jobban vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj annyi mindent akartam irni megint,de ha legkozelebb jovok es visszaolvasok,eskuszom jegyzetelek :wink:

Meri,
orulok,hoyg kutyid jobban van!!!!!!Jot nevettem,hyog egybol csinaltal tablazatot a napirendedhez :lol: :lol: :lol: Hat igen,abban nagyon profi vagy!!!!!!!!!!!!!!!

Ha tudok,este meg benezek,de holnap tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es akkor vegre irok jo sokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

De nagy itt a pangás...

Arwen,
elhiszed, hogy életem legszebb szülinapi ajándéka lenne? :wink: (végülis a névnapomon fogant, tehát miért is ne születhetne a szülinapomon?)
Mivel leped meg a párodat, elárulod? :lol:
szerika

Sziasztok!

tényleg pangunk...
ma megyek veszek 1-2 kisebb dolgot meg a labor eredményemért.
kiváncsi vagyok.

2 dolgot akartam már leírni 1 ideje:
nem jött ki az allergiám!pedig nagyon allergiás vagyok (fűfélékre,tavasztól őszig)

R. eljegyzést szeretne mondtam én is de csak ősszel addig húsi újjamra nem tudunk gyűrűt csináltatni és hordani sem tudnám.
kaptam tőle tavaly sz.napomra egy gyűrűt (nemes acél 3 icicpici gyémánttal, gyönyőrű) és egy ideje már a dobozában pihen..
már álmodtam is hogy gyűrű van az újjamon.

Fioona jó ez az oldal amit feltettél.a mosódió is olcsóbb.

Szeri tényleg szép szülinapi ajándék.én is májusi vagyok.
nálunk Anyu és R. júli 2 ,R apukája pedig 3.-án született.én már mondogatom Lurkónak hogy 3.-án jöjjön.

Bridzsi

Kép
esztora

Mindenkinek a legjobbakat, most csak picit nézek be. Drukk az időzítésekhez meg ha bármi izgalmas elkezdene történni... :D
Még annyi, h Szeri, érdemes felkészülni tudnivalókkal (van egy vaskos könyv is a szoptatásról, állítólag nagyon jó), de félni nem kell a szoptatástól. Amennyire macerás, izgulós és nehéz tud lenni az eleje, annyira egyszerű, természetes és csodálatos, amikor az ember az első nehézségeken túl van.
És nem győzöm hangsúlyozni a telefonos szopisegélyt. Nekem bevált!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Na, voltam a doktor bácsinál. Mondott jókat és rosszakat is.

A rossz, hogy a tavaly augusztusi Closty kezelés óta valószínüleg egyáltalán nem volt peteérésem. Ezért jött meg mindig 35-37 nap körül. Szóval "elvesztegettünk" 8 hónapot, ami az anyuval való történtek miatt nem is volt baj.

A jó, hogy jövőhónaptól újrakezdjük a Clostyt (mert ugye most már a 7. napon vagyok és azt a 2. napon kell kezdeni) de 3-4 hónapig fogjuk csinálni és a ciklus 12. napja körül mindig meg fog nézni ultrahanggal, hogy van-e tüsző. Ha ez a 4. hónap is terméketlen lesz (ami szerinte kizárt), akkor jön a petefészek átjárhatósági. Ha az negatív, tehát nincs összenövés, megvizsgálják a kedves férjemet Ha nála sincs semmi gond, jön az inszemináció, ha az sem, pár hónap múlva a lombik. De szerinte kizárt, hogy eljussunk odáig, mert hát voltam már babás a férjemtől. Igaz, annak már 5 éve.

Úgyhogy most bizakodunk.

Végre azt érzem, hogy valaki tényleg elkezdett velünk foglalkozni, hogy segítsen nekünk.
Hazafelé jövet pont az jutott eszembe, hogy amikor összeházasodtunk, azt beszéltük meg, hogy a 2. évfordulónkkor kezdünk el próbálkozni, hogy a 3.-ra itt legyen a baba. Mit ad Isten, hétfőn lesz a 2. évfordulónk. :D
Úgyhogy most nagyon reménykedem, hogy ennyi fájdalom után a Jó Isten végre megfogja a kezünket, hogy a jó felé vezessen.

Ja, és felkészítettek az ikerterhesség lehetőségére. :D Úgyhogy lehet, hogy mégis teljesül a férjem vágya, az 1petéjű ikerlányokkal kapcsolatban. :D

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok!

Niki, örülök,hogy jó dokit találtál, és főleg annak, hogy pozitív vagy!!! Ezzel a hozzáállással tuti, hogy hamarosan a karjaitokban tarthatjátok a babátokat!!!!!!!! :D

Marietta, nálad mizújs, nem mostanság kell drukkolnunk???

Toti, Isten éltessen és nézz be, ha erre jársz, hiányolunk!!!

Nikó, az iwiwen láttam 1 esküvői képet, szépek voltatok nagyon!

Most csak ennyi, mert még húzom az igát :( aztán gyorsan be akarom fejezni, hogy húzhassak haza hétvégézni :wink:

Pussz mindenkinek!
vickybabe

megvan a laborom egyre jobb lesz!
vas már 15,9 és a hglobinom sem csillagos már igaz 1-el de átléptem az alsó határt.

Niki jó hogy ilyen derűssen látod a dolgokat.a gondolatnak teremtő ereje van :wink:

tegnap voltunk vacsizni R. barátjával és feleségével.lazacos cukkinis penne-t ettem.isteni volt.
ma megvettem megint 1-2 dolgot üvegmosó,mellt. betét,vettem cumit is de rejtegetem amíg lehet.viszont c üveget nem kaptam a dm-ben 1-es cumival.
meg popsitörlő is alig volt.Anyukák milyet használtok ami bevált?

hálóingeket is vettem a skálában 790/ db.kigombolható és ha baleset éri szülés után nem aggódom ha ki kell dobni.

Hajni itthon leszel júli elején?nem nyaraltok?mert akkor cserélhetnénk számot ha vállalod a közvetítést.

Arwen hogy sikerült a szülinap?
nekem 14.-én lesz kiváncsi vagyok mi az idei meglepetés :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

kukkkkkk.

ma annyit dolgoztam, h agyilag kész vagyok.
Öregszem asszem. :oops: :?

Esztora:
júl 8-15-ig nyaralunk, előtte vagyok. :)
Ha ez jó, akkor várom a számod. :)

nikó:
jelentkezz. :))

Bakker, holnap félidős leszek. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodom, csak Hajnihoz lenne egy gyors kérdésem! Láttam a görbédet a másik topikban és, hogy nagyon hamar csináltál tesztet. Tényleg akkor volt a péd, amikorra a ferti jelöli? melyik teszt volt ilyen jó korai mérésben? köszi

KépKép

KépKép
lnd

Ind:
igen, akkor volt a pé-s mikor a ferty jelölte. :)
A teszt pedig 10-es erősségű volt. Ritkán lehet ilyet kapni.
Én itt vettem Győrben, de itt már nem lehet sajna.
Viszont Pesten a Bosnyák téren lehet asszem 50 db-ot 4400 ft-t. :)

a tesztem:
Kép

A felső volt az első, és az utána 2 nap. :)
Vendég

A Bosnyákon hol? Hogyhogy ilyen olcsó? Mert nincs a műanyag tok?

KépKép

KépKép
lnd

Ind:
A bosnyák térnél a csömöri utcával párhuzamosan van a Telepes utca 27 es szám alatt egy VITAL egészség...
ott lehet venni.
Nem tudom miért ilyen olcsó, barinőm vett őt, és teljesen olyan, mint a patikai csak nincs doboza, hanem ilyen fóliában van csak.
Vendég

máshol nics ilyen bolt?

KépKép

KépKép
lnd

Érdekes előadásoknak tűnnek, nézzétek meg! :D

"Vasárnap (május 6-án) várlak a Hét országos megnyitóján az Aranytízben (V. Arany János u. 10.) Az egész ház és az egész nap a szülésé, születésé, a várandósoké, a Tiéd, a miénk. A párhuzamos programok közül nem tudunk választani, annyira izgalmasak. Ne egyedül gyere, hozz magaddal másokat is! Nézd meg a programot, és rögtön tudni fogod, hogy kiknek érdemes szólni... Ha nem érsz rá egész nap, ugorj be arra, ami érdekel. Nem kerül pénzbe, csak annyit kérek, add tovább a hírt, akinek csak tudod! További részletek:

http://www.szuleteshete.hu/szuleteshete ... lity_id=53 7

Szép hétvégét:
Nóra

május 4., 13:11"
vickybabe

Hajni júli 10.re vagyok kiírva de szeretném ha 3.-án érkezne Lurkó.
ezért átküldöm priviben a számomat hátha ezzel is ösztönözzük hogy előbb jöjjön.

Anyu hozott nekek egy fél dinnyét!

Bridzsi

Kép
esztora

Erika: nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép
meriann

Sziasztok!!!!

Mar megint csak egy gyors bekukkra van idom,mert indulunk Anyosekhoz.

De azert jottem,hoyg
Szerikanak NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANJAK!!!!!!!!!!!!!!!

Dragam szulinapja is nagyon jol sikerutl tegmnap,nagyon megleptem :lol:

Remelem este nem jovunk tul keson,es akkor meg tudok jonni...
Holnap meg Anyueknal leszunk.
Anyak napjazunk,na meg a mi szulinapjainkat unnepeljuk ezen a hetvegen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remelem Mindenki jol van!!!!!!
Sokat gondolok a 9.honapban levokre :lol: :lol: :lol: :lol:
Huuu olyna izgi,hoyg ki lesz a kovetkezo!!!
Azt akartam kerdezni igy a vegen levoktol,hoyg josloitok vannak mar????

Na most mar tenyleg keszulodnom kell!
Pusziiiiiiiiiiiii

Kép

Kép
arwen07

Szeri! Boldog Szülinapot!

Porika! Nagyon tündéri Ákosod! És milyen szépen megmutatta magát! :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Hahó lányok!

Csak gyors bekukk szintén.

Tegnap voltam dokinál, nagyon aranyos volt. Összetalálkoztm az eredeti dokimmal is. Majd elmesélem.
A lényeg, hogy olyan zárt mindenem, hogy azt mondta ez még reménytelen (mondta ezt arra,, hogy hoztam a szülős cuccaimat, ha esetleg...) :roll:

Csongor még nagyon virgonc, jól érzi Magát odabent.

Ma este azért akciózunk Apával, hátha... :twisted:

Milyen szép Anyák Napja lenne...

Pusszancs!

KépKép
KépKép
ragota

Szeri drága, Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D

Ágota, gondolok Rátok! Emlékezetes Anyák napja lenne, az biztos :D

Nálunk kisütött a nap végre, úgyhogy megyek is ki gyorsan napozni :D
vickybabe

Helló Lányok!

Rég nem voltam most nem is igazán tudok így visszamenőleg reagálni a dolgokra,pedig nagyon szeretnék csak annyi mindent írtatok hogy tuti belegabalyodnék! :?
Örülök hogy mindenki jól van és nagyon izgulok ám azokért akiknek hamarosan jön a picúrkájuk. Olyan izgi!!!!!
Nagyon drukkolok Nektek!!!!!

Szeri!

Nagyon -nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!!!!

Vicky értem nem kell izgulni mert ez a hónap megint kimaradt mert ismételten petefészekcisztám van. Gyógyszert szedek meg elkezdtem a gynevac kúrát(sok jót hallottam róla) Már tegnap megkaptam a 2-ik szurit is. Még lesz 3. Kedden kell megjönnie aztán a 13-ik nap megyek a dokihoz mert megakarja nézni hogy felszívodótt e a cisztám és hogy van-e gyogyi nélkül peteérésem.
Egyébként hol így vagyok hol úgy. Túlságosan nem depizek csak úgy néha elkap a szomorúság hogy miért kell nekem ennyi ideig küzdeni????? Most már jöhetne vmi jó is. Egyszerűen már elképzelni se tudom hogy nekem valaha is sikerülni fog teherbe esni!!!!

Na lépek is mert csak panaszkodom!

Adri!
Én is láttam Gabi babát és annyira egy tüneményes az a gyermek!!!!

Persze a többi pocaklakó is!!!!!!!!!!!!

Puszillak benneteket!!!
csipcsab

Szerike:
Isten éltessen sokáig!

Ragota:
Drukkolok. :))
Vendég

Drága Csajok! :D

Köszönöm a köszöntéseket, komolyan olyan aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám!!!! :D
Egyébként nagyon szupi szülinapom van, ezért ha nem haragszotok, akkor most csak ennyit írok és megyek tovább ünnepelni :D

Pusssz Mindenkinek!
szerika

Szeri,
menj csak unnepelj,aztan meg meselj majd!!! :wink:

Mi most jottunk meg nemreg Anyosektol,kaptunk jo sok ajandekot,meg olyan isteni turotorta volt,hoyg hmmmmmmmmmm...benne sargabarackok...meg kivul tiszta tejszinhab..igyekeztem kevet enni,de hat meg tudtam volna enni az egesz tortat :lol: :lol:
Holnap uyganez Anyueknal :lol:

Ragota,
en is gondolok rad,hatha meginditja Csongit Apa :lol: :lol: Hallottam mar iylet sokat,pl Sogornomeknel :lol:
Szex -} zuhany -} fajasok -} korhaz :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd lesem a telot :wink:
Orulok,hogy az "uj" doki szimpi volt!!Kivancsi vagyok mi volt,amikro osszefutottatok a regivel....biztos "kellemes" volt :oops:

Marietta,
tutko hatasos lesz a kura,erzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky,
Nalatok sutott a nap???Erre meg tok borus volt,aztanmeg du el is kezdett esni...most is esik :roll:

Esztora,
gorogdinnyet hozott Anyud?Milyen volt?
Telen en meg vettem jo parszor,de nem volt azert az igazi (kedvenc gyumim :lol: ),szoval mar alig varom,hoyg egyek egy jo dinnyet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratula a jo laborhoz!!!!
A Lenkeit szeded?De onnan melyiket?Vmi komplexet?Tudom,mar irtatok rola korabban,de nem emlekszem :oops:
A szulinap istenien sikerult,mind az enyem,mind Dragame.... :lol: :lol: :lol:
Popsitorlo sztem sok jo van,en legalabbis azt hallottam,hogy a noname torlok is tok jok.(Pl DM marka vagy ilyesmi)
Eljegyzes :lol: :lol: :lol: Tok jooooooooooo!!!!!!!!!Gondolom jol esett,hoyg R elojott vele :wink: Az ujjad nemsokara a regi lesz es akkor felhuzhatjatok a gyurut :wink: :wink:

Hajni,
gratula a felidohoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pinkine,
nagyon drukkolok Nektek!!!Ugy lesz,ahogy megalmodtatok,2 evfordulo utan baba :wink: :wink: :wink: :wink:

Csajok,
ki milyen mellszivot vett?Kinek mi valt be?
En meg nem vettem,mert ugy gondoltam,majd ha beindul,veszek...de most inkabb megis ugy dontottem veszek,mert ha fajni fog,mikor bedurran,muszaj lesz lefejni,es nem akarok akkor parazni,hoyg Dragam tud e venni normalisat. :wink:
Elektromosra gondoltam.Medela vagy Avent?Vagy?

Tegnap elkezdetm vasalni picinyunk cuccait.....huuuu hat kell hozza energia :lol:
Ma folytatom (meg meg egy darabig :lol: ),de sztem keresek vmi uloalkalmatossagot is hozza :lol:

Kép

Kép
arwen07

Félidős pocikép: :shock:
Kép
Vendég

Szeri, nagyon-nagyon boldog szülinapot! Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Szeri én is nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

Hajni beírom a számodat,köszi!
nem semmi pocak!

Arwen igen görögdinnyét kaptam,nem az igazi de nem rossz.magyar lesz majd az igazán jó izű.
Lenkei-nek az alap vitamin csomagját szedem.kis zacsiban van a napi adag vitamin,ásványi anyag.
www.drlenkei.hu meg tudod nézni.

ma voltunk egy új bababoltban.én még ilyet nem láttam 3 szintes lent vannak az apróságok ruhák,cumik stb.aztán bútorok,kocsik és a 3. szinten játszóház.
ja és lent külön kialakítva egy kis helység pelenkázóval és egy karos székkel ahol akár szoptatni is lehet.

vettünk vékony takarót a babakocsihoz meg kicserélik a matracot.legyártatják nekem.láttam van a novetex-nek hálózsákja is.télre tuti olyat veszünk Lurkónak.
meg beleszerettem egy pelenkázóba (faktum,Tomi nevű) elég drága de Anyuék megveszik nekünk :wink:
meg is rendeltük kb 4 hét mire megérkezik.

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni,
nagyon csini kismami vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Esztora,
koszi szepen a Lenkei infot :wink:
Gorogdinnye,na igen,a magyar az igazi...huuu de varom mar!!!Jo lesz,mert pont akkor lesz szezonja,ha mi mar szoptatunk,es akkor ugyis kell jo sok folyadek :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekunk is Faktum az agy,meg a pelekazokomod,csak nekunk Kolibri(kek). :lol: Jok a Faktum butorok :lol: Mi is 4 hetes hataridovel rendeltunk meg,hat holnap lesz 3 hete...azert remelem a jovo heten hivnak es 4 heten belul maradunk,mert mar azert jo lenne,ha itt lennenek ezek a jo kis butorok :lol: :lol: :lol:
Ha jol emlkeszem Ragota mondta,hoyg nekik is Faktum Csongor szobaja :wink: Nekik azt hiszem Viktor :wink:

Hat az elozo bejegyzesem ota meg nem sikerult vasalani... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: DE most tenyleg megyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8)

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Szerika, Boldog Szülinapot Kívánok Neked!!!!

Kép

Hajni, szép a pocid! :wink: Örülök, hogy jobban vagy!

Esztora, tényleg jó az az oldal. Most rendeltem tőlük, 2-3 nap és itt lesz. :wink:
Amúgy van ott olyan popsitörlő is, ami vegyianyag mentes, és bio termék. :wink: De jó egy leszabott tetra pelus darab is a kisdologhoz, és a csap a nagydologhoz. Bár ez utóbbi csak egy bizonyos súlyig. :roll:

Nst megvolt, fájástevékenység nincs. :( Sajnos. De a dokinéni szerint, most nem húzok rá. :D
Ez biztos Szerika hatása!
A méhszáj tovább nyílt, de a kiskönyvbe még mindig csak 2111-et írt.

Arwen, egyes vélemények szerint, a dinnye felfújhatja a babát, és fáj tőle a pocija. De sztem ezt is, mint mindent, ki kell kísérletezni kis mennyiséggel, hogy tényleg bántja e a babát. Az biztos, hogy óvatosnak kell lenni szoptatás mellett, az ilyen puffasztó dolgokkal. :( Pedig én is imádom. Remélem, fogják bírni a babáink. :wink:

Ágota, hétfőn frontok jönnek! :wink:

Plútó Vénusz szembenállás háztól függ. Lillának megvan. :roll: Sztem Olivér is magkapja.

Gyógyszerezőknek sikeres kúrát! :wink: Ideje az újabb zebrancsoknak!

Puszi mindenkinek. Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Még gyorsan egy dúla térkép.
http://www.szuleteshete.hu/index.php?id=231
És Szerinek annyit, hogy mint Nán-dorka is írta, a szoptatás természetes és könnyű dolog. Csak sajnos sok butasággal tömik a fejünket, főleg a kórházban. :roll: Nekem is az LLL oldala segített sokat, bár mire lett netünk, már 1 éves volt Lilla. Nagyon hasznos, akár olvasgatni is, ha konkrét probléma nincs is. :wink:

Jó éjt!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Köszönöm a további köszöntéseket, olyan jól esnek! :D

Nán-dorka: a kertetekből van az a virág, amit betettél képnek?
A szoptatással kapcsolatban csak annyi aggályom van, hogy fog. sincs majd hogy fogom először mellre tenni, hogy az a babának és nekem is jó legyen, tutira kell majd segítség és azért félek ettől a mellgyusza dologtól, azzal rémítgetik az embert, hogy az nagyon fájdalmas. Azért nem semmi, hogy a szüléstől nem félek, de a szoptatástól igen...

Fioona: mi az az LLL oldal??? Azért köszi Csajszik, hogy nyugtattok a szopival kapcsolatban, már egy fokkal jobb... :wink:

Nekem már vannak jóslófájásaim, ritkán, de vannak és sokszor fáj enyhébben a pocim, olyan, mint amikor meg akarna jönni.
Balázs baba pedig két napja annyira csöndes... Sokszor úgy ébresztgetem, mert a frászt hozza rám, ha fél napig nem érzem a mozgását. Szerintetek az gond, ha nem mozog annyit?

Arwen: nálatok hogy sikerült az ünneplés? Gyere mesélj! :lol:

Esztora: gratula az új szerzeményeitekhez!!!

Hajni: te nagyon csini vagy!!!!

Pinkiné: drukk!!!

Ragota: sokat gondolok rád, tök izgiiii, hogy napjaid vannak hátra. Egyébként hogy bírod???

Adri: sikerült levetetni rendben a köldökzsinórvért? Hogy vagy? Szoptatásba belejöttél már? Ha lesz időd, akkor írhatsz pár sort.

A szülinapom nagyon jól sikerült és boldogan telt. :D Balázs is nagyon-nagyon sok ajándékot kapott!!! Anyukám ágyneműt varrt neki, meg takarót és kaptunk újszülött szettet is, amiben hazahozzuk majd a kórházból. Nálunk már úgy várja az egész család az első unoka érkezését!!! MIndenki be van már sózva... hihi... :D
A férjem pedig egyszerűen lenyűgöz, annyira rendes ember, hogy azt elmondani nem tudom és mindig sikerül meglepnie!!! :D
Ma megyünk mi is anyáknapjázni!!

Rakok fel tegnap készült pocifotót... Nem megrémülni!!! :lol:
Kép

Mennem kell, pussszz
szerika

Sziasztok!

Szeri http://www.lll.hu

Amúgy mikor jóslófájásaid vannak, keményedik a pocid is? Vagy csak a fájást érezted? Nekem ma reggel volt olyan mensis derékfájásom, de elég komolytalan, és nem keményedett a pocim se. Ez az lehetett? :oops:
A csöndesség azért lehet, mert nincs annyi helye mocorogni. Azért jó, ha figyelsz rá, mert persze csak egy szintig normális. De, hogy az hol van......? :roll: Azért gondolom, napjában töbször is mocorog magától.
A mellgyulladás egyáltalán nem törvényszerű dolog. Én csak 1 embert ismertem, akinek volt, és sztem neki is amiatt, hogy nem jól szopiztatott.
Itt leírják, első alkalommal hogyan helyetd mellre a babát.
http://www.lll.hu/csecsemo_mellrehelyezes

A pocid nagyon szép. :D Nekem 2 héttel ezelőtt, a boltos csaj megkérdőjelezte, hogy tényleg akkora e, mint a kora szerinti. Jót nevettem magamban, és gondoltam, mit szólna, ha látná Ágotáét.
Biztos azt mondaná ikrek, csak elnézte a doki. :D Nem fiatal csaj már, biztos elmosódtak az emlékei. :mrgreen:

Kiságy még mindig nincs. :evil: Tegnap nagyon berágtam már. Egy csomó dologban visszatart minket, hogy nincs itt. Ráadásul ez a folytonos igérgetés, hogy ma jön, mi várjuk, nem megyünk sehova, aztán mégsincs itt. :?
MIndenesetre azért a szőnyeget beszabtuk a játszós szobába tegnap. Már csak le kell ragasztani. :wink: Lilla teljesen odavan érte, most az a "szépn" szoba. :mrgreen: Még vacsizni is ott akart.
Na megyek, hasznossá teszem magam. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

gyalogoltam feleslegesen és fel háborodtam...
Anyunak akartam virágot venni de komolyan ugy néz ki az összes virágbolt mintha végkiárusítás lenne.
én meg ballagási maradékot nem veszek.

Fioona én is ugy utálom az igérgetést.

megyek tv-t nézni kezdődik a Tüskevár.

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen: én Avent Isis kézi mellszívót vettem. Tapasztalatot még nem tudok mondani, de nekem ezt sokan ajánlották. BIztos, hogy elektromosat akarsz venni?

Fioona: ja ez a La Leche Liga. Értem már! Hogy ez nem esett le. Köszi az oldalt, meg is nézem majd és tanulmányozom.
Igen, a pocim is keményedik, mostmár elég sűrűn, fájáskor is, meg az van, hogy fájás nélkül is. Ha mensisen fájsz, akkor tuti az jóslófájás. Eddig neked se volt ilyen fájásod ugye?
Mocorgásról: ma már elég sokat mocorgott szerencsére. Hát remélem kihúzzuk csütörtökig az orvosig és akkor ő is látja, hogy van-e gond, vagy nincs, mivel én sem tudhatom mi a normális és nemnormális mocorgás közötti különbség... :shock:
Ragotától még az én pocim is messze áll, eddig ő a csúcs!!! :D
Fioona nyugi, tutira jön az a kiságy, bár el tudom képzelni milyen idegesítő lehet ez az ígérgetés.
szerika

húúú Szeri, nem semmi ez a poci!!!! :D De nagyon csini vagy!

Hajni, Te is nagyon csini kismami vagy így, félidősen! :D

Esztora, én preventív voltam és tegnap vettem anyáknapi virágot, szép cserepeset, mert már én is jártam így, ahogy te...

Fioona, remélem, hamar odaér az ágyikó és komplett lesz a babaszoba! :D

Arwen, nálunk mindkét nap sütött néhány órát a nap, egyébként itt is ronda idő volt, de ez a pár óra kárpótolt mindenért :D

Marietta, jó, hogy benéztél! Drukkolok a gynevac kúrához, én is sok jót olvastam róla!!! Ennyi fáradozásnak, hidd el, nemsoká meg lesz az eredménye, és teljesen megértem azt, hogy néha rád jön a rosszkedv ennyi megpróbáltatás után...DE hidd el, mindegyik közelebb visz a babához!!! :)

Pusz, szép hetet mindenkinek, Ágotának pedig extrán drukkolok a héten!!!
vickybabe

Halihó Lányok!

SZERIKA! Ne haragudj, utólagosan is kívánok sok-sok boldog Születésnapot!!!!

Marietta, nagyon drukkolok a kúra miatt.

Húú, mindenki milyen csini!!! :lol:

No én is küldök friss képet, 1 hetes, azóta lejjebb csúszott állítólag a pocim.

Tehát: tegnap este bevetettük magunkat Apával. Hát a kellemes élménytől eltekintve, nem történt utána semmi. Ma is vígan fickándozott odabent Csongor. Hát ami 99%-ig működik másnál, az nálunk...

Kép

Kép

No, szóval még nagyon nem akaródzik Neki kijönni. De mindenképp jelentkezem Arwennél és Bodzinál, ha megindulnak a fájások!!!

Pusszancs!

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Na hát sajnos nem volt időm még rendesen visszaolvasni..kicsit reménytelen ez most... :oops:
Köszi a jó kívánságokat,már majdnem meg is gyógyultam, csak néha fújom az orrom!!! :D
Nem tudok aludni,mert holnap megyünk az első 4D-re. :) Nagyon izgulok, remélem egészséges a pici.
Kb. egy hete érzem Őt mozogni, bár 2 napja nem nagyon.
Voltunk Balcsin pár napig, nagyon jó volt és szupi nyári idő. :D

Ágota!

Nagyon szép óriáspocid van! :D
Gondolok rátok minden nap,hogy talán épp ma születik Csongi baba? :)
A régi dokim( még Dominál) mindíg azt mondta,ne féljen még egy gyerek sem maradt bent! :D

Szeri!

Na haragudj,hogy utólag, de Nagyon Boldog Születésnapot kívánok Neked!
Pocakod már Neked is szép nagyra nőtt!

Adri!

Rátok kerestem iwiwen és megnéztem Gabi babát! Gyönyörű formás kisbaba gratulálok hozzá még egyszer! :D

Nán-dorka!

Húha neked is már alig egy hónap és a kezedben tarthatod a kis Dorkát!!!! Nagyon édes a képeken!!!

Még múltkor ígértem képet Domi szobájáról...ööö....szerintem holnap feltudom tenni őket, de már nem ígérek semmit,mert mindíg közbejön valami...azért igyekszem. :D

Porsika!

Ákos nagyon helyes kisfickó! :)

Nikó!

Utólag,de azért szeretnék én is gartulálni az esküvőtökhöz!!! :oops: :)
Kép

Fioona!

Édes lehet Lilla ahogy örül az új szobának! :D
Köszi a belinkelt oldalakat, sok jó dolgot találtam rajtuk.

Most ennyire futotta tőlem....holnap remélem tudok jönni....

Pussz

KépKépKépKép
*orsi*

Hahó!

Jó hallani Rólad, Orsi :-) Örülök, hogy már kezdesz rendbe jönni. Hát mi is izgulunk...

Na voltunk ma dokinál, kipróbáltuk az új UH gépet a szülészeten. Megállapította, hogy, Kismakink Nagymaki, elég nagy... én pedig elég pici...igen óriási pocakkal.
A méhszáj teljesen zárt, és még nagyon fent van. Közvetlenül a mellem tövénél méregette a lábát...

Miközben öltöztem, gondolkozva nézett rám és gondterhelten megkérdezte: hogy fog ez a gyerek onnan kijönni? Mondtam, ez egy jó kérdés, de holnap beszélünk.

Van egy olyan érzésem, hogy császár lesz belőle. Ő állítólag még inkább császárpárti, mint az eredeti dokim. Lent a szülésznő azt mondta, hogy ha nagyon nem tágulok, és fent van a baba, akkor Ő nem szokott lacafacázni, nem kínoztat.

Hát hogy minek örülnék jobban? A természetes a természetes, de hátha tényleg ilyen nagy a bébikénk, én pedig nem vagyok hajlandó tágulni...Én Rá bízom magam, tapasztalatbb, biztos látott már ilyen paraméterű nőket szülni... Na holnap majd mesélek, mit mondott.

Szóval találkoztam pénteken az eredeti dokival. Mondtam Neki, hogy akkor a főorvos most megvizsgál, menjek -e azért be hozzá is. Elég zavart volt, de el kellett rohannia. Utána még egyszer láttam, próbáltam elmenekülni, hogy nehogy még egy kellemetlen beszélgetésünk legyen, de Ő utánam futott, vagy jött, mondta, ne fussak el előle :oops: Mondta, hogy már megbeszélte a főorvosssal, aki szerintem leszídhatta, mert nagyon zavarban volt. Utána mondta, bárkihez kerülnék is, biztos kezekben lennék. és nagyon sajnálja. Aztán odajött a fődoki is. Szupi kellemetlen volt. Kérdezte a fődoki, levezeti -e, ha még péntek éjjel rám jönne. Aztán átölelt az eredeti doki, mondta, hogy ő szívesen, de hajnalban indul sajnos.

Na szóval a hibámon kívül ilyen kínos helyzetbe kerültem. Persze, tudom, nem nekem kell kínosan éreznem magam emiatt.

Hát dióhéjban ennyi. Kíváncsi vagyok, holnap mit fog mondani a dokim?????????!!!!!!!!!!! Jelentkezem, mihelyst van infom.

Pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Ragota,
nagyon sokat jarsz a fejemben!!!!!!Huuu hat igen,ez kellemetlen lehetett a ket dokival :oops: Persze,hoyg nem Neked kell kinosan erezned magad,de hat az ember ilyenkkor megis olyan,de olyan nagyon lenne mashol :lol:
Hat reszemrol azt modom,ha a doki ugy latja jonak,akkor csazsra.Tudom,Te sem vagy csaszar parti es szerintem nem is ismerek olyan not....de inkabb legyen csazsra,mint hog ynagyon megszenvedj Te is meg a baba is...
A kepek alapjan tenyleg hatalmas a pocid :shock: es hat valoszinu a baba sem kicsi :roll: (A konyhatok naggggggyyyyon joooooooo!!!)
Bizd ra magad a dokira,o biztosan felelosseggel dont errol.Nem veletlenul foorvos :wink:
Most mar nagyon hamar kijon Csongi,az tuti,vagy igy vagy ugy :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi,
orulok,hoyg jobban vagy!Remelem legkozelebb tobbet tudsz lenni!Es varjuk a hireket/kepeket a 4Drol.AFPn voltal mar?

JO ez az LLL oldal,fogom majd olvasgatni :wink:

Szerika,
nagyon szep pocid van,es hat nem kicsi!!!! :shock:
Orulok,hoyg jol sikerult a hetvegi szulinapozas.
Nalunk is nagyon-nagyon jo volt!!!!!!Mindket nap,mindket csaladnal :lol: :lol: :lol: JOkat nevettunk,ettunk,es vegulis egesz jo ido volt,csak nem sutott a nap :lol: De azert a kertben ejtoztunk,meg tegnap Anyumeknal grillparty volt :lol:
Azert gondoltam elektromosra(mellszivo),mert eddig akikkel beszeltem azt modtak,hoyg a kezivel megoszultek,mire egy nagyobb mennyiseget lefejtek...az elektromossal meg tok gyors volt....
Szoval nem tudom :roll:

Fiona,
nalunk sem jott meg meg a kisagy meg a komod.....jo,4 hetet mondtak,de most mar letelt 3 het es hetvegen lesz 4 hete..szerintem felhivom oket a heten...en is sokkal nyugodtabb lennek,ha itt lenne....
A dinnye felfujja a babat?Jaj ezt meg nem hallottam,de nem orulok neki....hat majd kiserletezem,es remelem o is annyira fogja szeretni,mint en,es akkor nem lesz baj :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek dokimhoz,szerdan jon a vedono,csutortokon meg haziorvos-tappenz.Jo kis het lesz.
Holnapra a dokimhoz mar osszeirtam jo sok kerdest,mert midnig eszembe jut vmi,de ott persze elfelejtek cosmo mindent megkerdezni.Most megugye a korhazzal kapcsolatban is vannak kerdesim boven.
Nektek mikor volt az utolso vervetel??Mert lassan az is aktualis lesz.....

Kepzeljetek szombat este vettem eszre,hoyg a bokam estere bevizesedett picit,meg tegnap estere is...meg picit alabfejem is dagi volt :shock: Mondjuk szombat este jo sokat allatm,mert allva vasaltam en okos.....
Kell is vennunk egy uj vasalodeszkat,mert Dragam szavaival elve"szetvasaltam" :lol: :lol: ,ugyanis teljesen eldeformalodott a deszka resz...ilyet meg eletembennem lattam...(hat nem egy eros konstrukcio :lol: :lol: :lol: )
Ilyen terhessegi korban ez mar normalis,hyog estere beduzzad a bokam??nektek van ilyen?
Vernyomim okes,minen nap ketszer merem es irom.

Szep napot!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Orsi: jó, hogy benéztél, örülök, hogy jobban vagy már. 4D-hez drukk, várjuk holnap a képeket!!!

Ragota: tényleg extra hatalmas pocid van, hogy bírod??? Már én is nehezen bírok közlekedni a sajátommal, hát még te a tiéddel! Bízd magad a dokira, tudja mit csinál. Úgyis azt választja, ami neked és a babádnak jobb! Nekem amúgy van egy ismerősöm, aki tavaly szült, 150 cm és neki is jó nagy babája volt és nem tudott simán szülni, mert nem tágult, ezért császár lett belőle. Én is sokat gondolok rád, hogy na-na-na... vajon útban vagytok-e már a kórház felé... szóval mennek a drukkok, tök izgi, hogy van kiért izgulni ismét.
A konyhátok pedig nagyon szuper!!!!!!!

Arwen: én a kézi mellszívóról is jókat hallottam, meg azt, hogy azzal is tudtak fejni rendesen, nem volt gond. Szerintem még várj meg pár véleményt és tapasztalatot és azután dönts, van még időd megvenni. Holnap akkor neked is megy a drukk a dokihoz!!! Én a 32. héten voltam utoljára vérvételen.
A vizesedés normális, ne aggódj. Én is vizesedek már régóta, bár van, hogy jobb és visszahúzódik... a lényeg, hogy ne állj sokat és igyál sok-sok vizet. Nekem ez bevált. A só és fűszerfogyasztást is mondják, hogy vissza kell fogni, én a sóra annyira nem figyelek, mert nem bírok anélkül ételt megenni, ha az olyan, de inkább édesebb dolgokat eszem mostanában.
Tényleg Arwen kaptál már táppénzt? Ragota te??? Durva lenne, ha még mindig kaptatok volna!
szerika

Sziasztok Édes Lányok!

Nagyon szép hétvégénk volt, eltekintve attól, hogy benyeltem valami hányingeres-hasmenős vírust, de hála IStennek már jobb. Szombaton túlestem az egyik szigorlaton, 5-ös lett!

Hajnikám:D
Valami elképesztően csinos vagy! Apa biztos büszke:D:D: Na meg Nagyfiad is büszke lehet, hogy ilyen bomba mamia van ;D
Örülök, hogy obban vay, csak így tovább!!

Arwen:D
Szerintem én is kézi mellszívót fogok venni, az Avent ISis-ről elég jókat hallottam.

Szeri:D
Gyönyörű a pocid és Te is nagyon csinos vagy!
ISten éltessen így megkésve is nagyon sokáig!

Ágota:D
Nem semmi pocak, nagyon formás, szép, de tényleg hatalmas, csoda, hogy még bírod! Szegénykém, elhiszem, hogy a császár miatt most eggodalmaskodsz, meg a két soki együtt-szitu sem lehetett túl kellemes....de a lényeg, hogy hamarosan -akár így, akár úgy- a kezedben tarthatos Csongort, és biztos vagyok benne, hogy úgy fog megérkezni, ahogy Nektek a legjobb!!!
Nagyon sokat gondolok Rátok és nagyon szorítok!

Marietta:D
Nagyon nehéz lehet, hogy ilyen régóta várod a babát, de olyan kis sugázó, optimista tudsz lenni, ne keseredj el!! Biztos meg fogja hozni a kezelés az eredményét, éshamarosan a Te pocakodba is beköltözik a kis Ficánka:D:D

Fioona:D
Lilla nagyon édes lehet, hogy ennyire oda van a szobájáért! Tök jó, hogy nem úgy éli meg, hogy a Ksitesó "kitúrja", hanem pozitívan és örömmel!!

Orsika:D
Nagyon jó, hogy jöttél, már hiányoltunk!

Ja, és mindenkinek köszönöm a bókokat Ákosunkra, de be kell vallam, nem az én érdemem, hogy ilyen szép: tiszta apja ugyanis.:D:D::D
Millió puszi

porsika

Jajjj, Annyira aranyosak vagytok Lányok!

Meglepően jól bírom a pocakomat, még nagyban moziba és vásárolni járkálunk. Tök jól alszom, szóval szerencsésnek érzem magam, ezeddig, hogy ilyen könnyedén végig tudtuk csinálni. Így hát bízom benne, a szülés is ilyen lesz :-) Természetesen, akárhogyan is dönt a doki, én meghajlok előtte (mernék mást tennni), de tényleg.

Arwen, én nekem már 3-4 hónapja olyan a lábam, mint Frodónak, szóval örülj, hogy csak most jött ki :twisted:
Mellszívó ügyben és Medeat veszek, ami csatlakoztatható a bérelhető mellszívóhoz (kék színű). Állítólag ez szívja ki a legjobban és a leginkább autentikusan. Tesóm is, barátnőm is ezt használta, és a kórházban is ezt használják, csak innen tudom.

Szeri, Te döbbentettél rá, hogy immáron 5. hónapja nem érkezett még meg a táppénzem...Holnap be is megyünk Apával, mert telefonon természetesen nem lehet érdeklődni. Szuper, köszike szépen...
Azóta a tartalékaimon élek, ill. Apán...

No megyek ebcsizni, finom bolognai, nyammmi-nyammi

KépKép
KépKép
ragota

Ágota nagyon tetszik a hozzállásod!
nálam ma töltöttpaprika volt az ebéd!

én csak minimálisan vizesedek és el is múlik általában.amennyi epret eszek nem csodálom hogy menekül a víz!

Bridzsi

Kép
esztora

Huuu ehes is lettem,amiket irtatok,pedig most ettem :lol: (Halat es gorog salit :lol: )
Bolognai meg toltott paprika :lol: :lol:

Esztora,
az eper vizhajto?En is szoktam mostansag enni jo sokat,de az elmult napokban nem ettem,lehet ez a baj :lol:
Nekem is elmulik a dagadas reggelre.Estere puffed be egy picit,de nem tartom veszesnek,gondolom lesz meg rosszabb :oops:

Ragota,
Frodo :lol: :lol: Azaz :lol:
A legvicceseb,hoyg van egy kollegam,aki total hasonlit ra :lol: Es en mar regota poenbol Frodonak hivom,de plane azota,hoyg egyszer volt csotores az irodaban,es levettek a sracok a cipojuket,es mezitlab, terdig felturt nadraggal mentettek a dolgokat....na akkor lett igazan Frodo :lol: :lol: En nagyon rohogtem!Es most is ahoyg eszembe jut!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az tok jo,hogy jol alszol,meg jol viseled!!!!
Nekem sem jott meg tappenz.Rakerdeztem a konyvelonel a cegnel,erre o azt mondta,hoyg a 3-4 honap keses az normalis,es ha meg nem jon majusban sem akkor majd tesz vmit :shock:
Tulajdonkeppen nekem 3 honapja nem jott...

Kép

Kép
arwen07

most volt itt a gyerekorvos ügyfelünk és mondott 1-2 érdekes dolgot!
pl:tudtátok hogy a 3. harmadban főleg az utolsó 5 hétben ismét sok folsavat kell bevinni?ilyenkor rengeteget vesz fel a baba és a szülés is.sokszor folsav hiány miatt nem megy úgy a szoptatás ahogy kéne?!
megnéztem a folsav tabletta leírását és benne van hogy nagyfokú szükséglet (terhesség 3. harmada,szoptatás) esetén naponta 3*1 tablettát kell bevenni a hiány pótlásra.

Bridzsi

Kép
esztora

Most kicsit önző módon magunkról írok ne haragudjatok!

Voltunk 4D-n. Hajnalban elírtam és nem holnap hanem ma mentünk. :)
A Savoya parkban voltunk...hát senkinek sem ajánlom....a nő nem értett az egészhez, meg összesen 10 percig voltunk bent. :(
Hiába kértem hogy a 4d képen menjen lejjebb,hogy had lássuk a kicsinek milye van ott lent, de nem...azt mondta, hogy azt még nem lehet látni. :shock: De hozzá tette szerinte fiú. :)
Itthon kikockáztuk a felvételt és mintha egyszer tényleg láttunk volna egy kuki szerű dolgot. :)
Szóval most agyalhatunk a fiú neveken...meg kicsit hogy mondjam....rá kell hangolódnom,hogy fiam lesz ismét.....

De a legfontosabb,hogy mindene megvan és gyönyörű. :D

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Mégis írok, most ráérek. :D

Ágota!

Húha tényleg nagy lehet Csongi baba. Remélem olyan lesz a szülésed ami mindkettőtöknek a legjobb!
Megkérdezhetem az új orvosod nevét?
Én még nem beszéltem Kiss dokival sajnos. (még nincs elintézve a lakcím változtatásom)

Táppénz dolog nagyon dúrva....

Arwen!

:) nem is merem leírni....de én pl császár párti vagyok.... :oops: No nem a karcsú alak meg hasonlók miatt,sajna meg van rá az okom,de ezt most inkább nem részletezem szülés elött álló nők körében. :D

Köszi az érdeklődést, afp-re csütörtökön megyek. :)

Vizesedés, boka duzzadás nekem is volt ilyen terhességi korban. A dokim nem mondott rá semmit, valószínű normális dolog lehet. :)

Mellszívő: én az elektromosra szavazok. A kézivel a kórházban volt szerencsém,de 1-2 óra alatt 10-20ml sikerült kifacsarnom csak.....de biztos én voltam a béna. :D

Szeri!

Lassan értetek is lehet izgulni. :D De jóóóó!:D

Porsika!

Gratulálok az ötöshöz!!!!!:D
Viszont sajnálom,hogy te is elkaptál valami nyavaját.

Esztora!

A vas tényleg fontos...pl én nem szedtem mert nem mondták csak az volt fura,hogy a fél hajam kihullott szoptatás alatt...aztán a védőnő felvilágosított,hogy akkor szedjek vasat.

Na megyek inni valamit mert már csücsörítve tudok csak vigyorogni, úgy kiszáradt a szám. :D

Pussz

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Csak egy percre ugrottam be. Apa épp fürdeti Gabi babát, aki még mindig nem rajong a vízért :roll:

Szóval mellszívóval kapcsolatban mondom, hogy nekem Avent kézi mellszívóm volt. Mivel a teljesen kisebesedett a cicim, nem hogy nem tudtam mennyiséget fejni, de még a vér is kicsordult belőle, annyira durva. Aztán Apa elment és vett egy Medela mini electric elektromos mellszívót és ez maga a csúcs. Nagyon kiméletes, allitható fokozatok.

Most megyek, mert megérkezett Gabi baba és jön a szopi :D

Kép
Kép
adrienna

Csak pár mondat, mert most jött haza a pasim - igen, most! -, de h bedobjam a közösbe a tapasztalatomat:

A kórházban géppel szívták le egyszer a mellemet, egy nagyon helyes segítőkész nővér, aki segített a szopi beindításában. Jó volt a mellszívó, de aztán mondta, mikor kérdeztem, mikor érdemes megint, h már nem kell, és igaza is volt. Itthon már csak kézzel fejegettem egy darabig, nagyon lelkiismeretes voltam, elfejegettem percekig-negyedóráig, amiről utólag rájöttem, h már nyilván az újonnan termelődő tejet fejtem... :roll: Aztán vhogy elhagytam a fejést, mert semmi értelme nem volt, a pici megette a magáét, én meg alhattam szopi után. Szóval jó esetben csak a legelején van szükség mellszívóra, azt hiszem, mi majd kölcsönzünk, ha vmiért ez a kézi fejegetés nem lesz elegendő. (És amikor elmentem itthonról, akkor is a kezemmel fejtem le a tejet.)

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?