Sziasztok!
Ragota,
nagyon sokat jarsz a fejemben!!!!!!Huuu hat igen,ez kellemetlen lehetett a ket dokival
Persze,hoyg nem Neked kell kinosan erezned magad,de hat az ember ilyenkkor megis olyan,de olyan nagyon lenne mashol
Hat reszemrol azt modom,ha a doki ugy latja jonak,akkor csazsra.Tudom,Te sem vagy csaszar parti es szerintem nem is ismerek olyan not....de inkabb legyen csazsra,mint hog ynagyon megszenvedj Te is meg a baba is...
A kepek alapjan tenyleg hatalmas a pocid
es hat valoszinu a baba sem kicsi
(A konyhatok naggggggyyyyon joooooooo!!!)
Bizd ra magad a dokira,o biztosan felelosseggel dont errol.Nem veletlenul foorvos
Most mar nagyon hamar kijon Csongi,az tuti,vagy igy vagy ugy
Orsi,
orulok,hoyg jobban vagy!Remelem legkozelebb tobbet tudsz lenni!Es varjuk a hireket/kepeket a 4Drol.AFPn voltal mar?
JO ez az LLL oldal,fogom majd olvasgatni
Szerika,
nagyon szep pocid van,es hat nem kicsi!!!!
Orulok,hoyg jol sikerult a hetvegi szulinapozas.
Nalunk is nagyon-nagyon jo volt!!!!!!Mindket nap,mindket csaladnal
JOkat nevettunk,ettunk,es vegulis egesz jo ido volt,csak nem sutott a nap
De azert a kertben ejtoztunk,meg tegnap Anyumeknal grillparty volt
Azert gondoltam elektromosra(mellszivo),mert eddig akikkel beszeltem azt modtak,hoyg a kezivel megoszultek,mire egy nagyobb mennyiseget lefejtek...az elektromossal meg tok gyors volt....
Szoval nem tudom
Fiona,
nalunk sem jott meg meg a kisagy meg a komod.....jo,4 hetet mondtak,de most mar letelt 3 het es hetvegen lesz 4 hete..szerintem felhivom oket a heten...en is sokkal nyugodtabb lennek,ha itt lenne....
A dinnye felfujja a babat?Jaj ezt meg nem hallottam,de nem orulok neki....hat majd kiserletezem,es remelem o is annyira fogja szeretni,mint en,es akkor nem lesz baj
Holnap megyek dokimhoz,szerdan jon a vedono,csutortokon meg haziorvos-tappenz.Jo kis het lesz.
Holnapra a dokimhoz mar osszeirtam jo sok kerdest,mert midnig eszembe jut vmi,de ott persze elfelejtek cosmo mindent megkerdezni.Most megugye a korhazzal kapcsolatban is vannak kerdesim boven.
Nektek mikor volt az utolso vervetel??Mert lassan az is aktualis lesz.....
Kepzeljetek szombat este vettem eszre,hoyg a bokam estere bevizesedett picit,meg tegnap estere is...meg picit alabfejem is dagi volt
Mondjuk szombat este jo sokat allatm,mert allva vasaltam en okos.....
Kell is vennunk egy uj vasalodeszkat,mert Dragam szavaival elve"szetvasaltam"
,ugyanis teljesen eldeformalodott a deszka resz...ilyet meg eletembennem lattam...(hat nem egy eros konstrukcio
)
Ilyen terhessegi korban ez mar normalis,hyog estere beduzzad a bokam??nektek van ilyen?
Vernyomim okes,minen nap ketszer merem es irom.
Szep napot!