Hát akkor még egyszer sziasztok Lányok!
Kicsit borús ugyan az idö, de ez nincs hatással ránk, ugye Lányok!
Szívünk tele melegséggel, reménnyel, várakozással
, fittyet hányunk holmi viharra, esöre, szélre és egyéb természeti jelenségre, igaz?
Nem akarok íly költöi lenni kora reggel, de mit csináljak? Magával ragadott ez az eufórikus hangulat, s úgy érzem lebegek. Olyan, mintha még mindig aludnék és lebegnék az álom szárnyain.
Jó sokat írtatok tegnap délután óta, nem gyöztem reggel elolvasni.
A mütét elött állóknak egy jó nagy adag energiát és bátorságot küldenék, és sok-sok türelmet, kitartást. Ne féljetek! (Bár a közmondás úgy tartja, hogy jobb félni, mint megijedni.) Ha már pontosan tudjátok, hogy mi fog veletek történni a mütöasztalon és bíztok az orvosotokban, akkor ne féljetek! Gondoljátok azt, hogy minden a "szent cél" érdekében történik és a mütét után egy lépéssel közelebb lesztek a cél felé.
Lella!
Örülök, hogy sikerült jobb orvost találnod.
Andy!
E-mailen küldtem át a görbémet dr E.-nek és aztán az Erazmusz topicban válaszolt rá. Nekem is csak a második levelemre reagált, mert az elsö görbe, amit küldtem, értékelhetetlen volt. Azt javaslom, ha már van legalább 2 havi görbét, akkor azt küld el Neki egyszerre, ugyanis abból már több mindent lát.
Barbi!
Isteni helyen voltatok. Ha én magzat lennék, csak ilyen helyen fogannék!
Márti!
Köszike. Igen, elszúrtam a listát, úgyhogy küldöm a javított versiont:
Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 49 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 48 cn Budapest 24 év
Ildi 4c 43 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 34 cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 32 cn Ulm 26 év
Margit 4c 30 cn Budapest 30 év
Gabo 28c 29 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 26 cn Szeged 30 év
Eni ? 26 cn Pécs 26 év
Cico 4c 25 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 24 cn Budapest 29 év
Süni 3c 21 cn Budapest 29 év
Lora 10c 21 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 19 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 17 cn Calgary 26 év
Éva 27c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 17 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 12 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 11 cn Budapest
Norci 5c 11 cn Budapest 26 év
Moni 4c 10 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 10 cn Budapest 26 év
Bella 15c 10 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 10 cn ? 32 év
Kata 4c 8 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 4cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 3 cn Györ 24 év
Márti 9c 2cn Debrecen 24 év
Márti!
Izgi, hogy orvos akartál lenni. Sajnálom, hogy nem jött össze. Ez egy nagyon nehéz és érdekes "szakma". Engem is mindig vonzott az egészségügy, de csak messziröl, csinálni nem tudtam volna!
Hogy érted azt, hogy a menses elötti barnás trutyi? Mert én pl. úgy, hogy a menses elsö napján ilyen színü váladék jön. Ez is hormonhiányra utal? Mert nekem pl. a mostani menzim nem is igazi. Leírom, hogy mi történt eddig.
1. nap: reggel sok sötétbarna sürü váladék, délután valamennyi vér;
2. nap: barna trutyi, még kevesebb vér;
3. nap: barna trutyi, semmi vér; este erös görcsök, de semmi vér
4. nap (ma): világosbarna "alig" maszat.
Nem tudod véletlenül, hogy akkor ez most micsoda? Mensesnek nevezhetö egyáltalán? Lassan kezdem azt hinni, hogy nem is vér, hanem barna trutyi folyik az ereimben.
Lányok!
Biztos volt már róla szó, de bocs elfelejtettem, hogy mi van akkor, ha nincs vérzés, nem volt peteérés sem? És ha látszik a görbén a hömérsékleti minimum és nincs vérzés, akkor sem volt peteérés? Hogy van ez? Már kezdek én is belezavarodni!
Monchy