Új privát üzeneted érkezett!

Haho!

Györgyi!
Az "esetleg egy petefeszek" igaz. Ket alkalommal huvelyi ultrahanggal nem talalta. Eloszor meg azt mondta, hogy nem 100%. De masodszorra sem talalta. Pedig nagyon (fajdalmasan nagyon) megnezte.

Igen, meg marciusban es aprilisban kaptam Clostit es Serophen-t. Egyik sem hasznalt: az aprilisi kuranal mi kertuk, hogy nezze meg ultrahanggal a helyzetet (igen, tudom, hogy kellet volna neki a marciusinal is ellenorizni, de szerintem ugy gondolta, hogy egy kis inditoraketa eleg lesz, es nem gondolta komolynak a helyzetet (a kisfiunk elsore (az eskuvonk utani 1. ciklusban) megfogant)). Na es ekkor jott ra, hogy lehet, hogy nincs is ket petefeszkem (a kisfiam elott nem voltam nogyogyasznal, allapotosan meg persze nem a petefeszkeimet kereste). Mar ez is erdekes volt, mert elobb megnezte az egyik oldalon a petefeszkem, es azt mondta (akkor is), hogy nincs benne megfelelo tuszo, aztan keresni kezdte a masikat is, amit nem talalt. Erre helyesbitett, hogy de talan a masik oldal megis jo lesz. Nem lett jo... Kép

Szoval en is csak ennyit tudok. De mar gondolkozom, hogy inkabb felkeresek egy meddosegi kozpontot. Es mindezt nem azert, mert nem bizok az orvosban, aki egyebkent a varandossagom es szulesem alatt korrekt volt, hanem azert, mert nem erzem, hogy ebben eleg jartas.

Amugy a Mav korhazban szultem es oda jarok orvoshoz is. Ezt csak azert irom, mert tegnap azert is borultam ki egy kicsit, mert az ultrahangviszgalo a gyermekagyas osztaly latogatofolyosojan van Kép, es vegig kellett mennunk a sok boldog kismama, latogatok es a babas szobak elott. Es 15 percet varni. Ezt nehany szaz evvel ezelott az inkvizicio talalta volna ki a gyermekre vagyo paroknak.

Edina!

Az meg ne keseritsen el, ha nem erzel semmit. En sem ereztem, sot kesobb sem volt semmit tunetem (csak 10-12 hetesen sokat kellett WC-re jarnom.)

Amugy ti mar olyan jartasak vagytok, adjon valaki valaszt: ha hosszu a ciklusom, akkor is ugyan olyan utemben novekednek a tuszok a 13-14 napig, mint annak akinek 28 nap koruli? Es ha igen, akkor a maradek (tuszoeresig) nap mit csinalnak? Csak ugyanolyan meretben varakoznak?

Eszter
beszti

Melinda!

Sajnálom, hogy nem lehet kutyátok. Kép
Akkor már csak "mi" maradunk, mint lehetöség.

Láttam a kérdésed dr E. topicjában, remélem megnyugtató választ kapsz majd. Kép

Lányok én most búcsúzom, el kell mennem!
Sziasztok holnap!
Puszi Mindenkinek!

Kép Monchy
Monchy

Monchy

Jobb lehetoseg vagytok mint barmifele allat Kép)
Puszi neked is... azt hiszem en is megyek takaritani.

Udv Mindenkinek
Melinda

Edina
Nekem is a multok a 18. napon volt ovim és a 34. jött meg. Remélem neked nem igy leszKép Én anno egy dolgot vettem észre, amikor meg kellett volna jönnie, majdnem lehánytam a busz és ami kicsit gyanus volt, hogy a nyers husokra rá se birtam nézni. De pl. a barátnömnek semmi tünete nem volt!

Ancsi
Köszi az invitálást! Szivesen mennék, de ebben a hónapban minden hétvége teli(céges találkozók vidéken,szülinapok, stb..)
De majd a legközelebbire..

Melinda
Hát a hal talán nem a legjobb társaság.. Nagyon ari, de nem lehet vele kommunikálni, nem lehet a házinénit megpuhitani?

Eszter
Kihez jársz a MÁV Korházba? Egy ideig én is odajártam..
Én nem tudom pontosan, de nem hiszem, hogy ugyanolyan ütemben nönek. Nekem volt már 18. napon is ovim. (Normál esetben a második rész 12-16 nap kellene, hogy legyen)
Gy
Györgyi

Gyorgyi!

Dr. Harsanyi Lehelhez jarok.
Eddig csak jot mondtak rola, meg en is.Kép
Csak hat most nem erzem teljesen biztonsagban magamat, de lehet, hogy csak azert, mert a dolog erzelmileg nagyon erint. Es ilyenkor az ember idegenektol is sokkal tobbet kivanna, pedig o lehet, hogy a korabbit nyujtotta, csak ez most nekem nem eleg.
Es amugy sem biztos, hogy a rendelesen ez latszik rajtam, pl. miutan kiderult, hogy nem talalja az egyik petefeszkemet, akkor azt ott egesz jol fogadtam elsore. Csak aztan kesobb alig lehetett "folkaparni a padlorol". Kép
De hala Istennek aztan sikerult Kép

Mindenkinek koszonom a lelki tamogatast. Most mar sokkal jobb Kép. Jo, hogy vagytok! Kép)

Eszter
beszti

Sziasztok! Nagyon koszonom nektek az egyutterzest, jegyezgettem, hogy kinek is nev szerint, azutan rajottem, hogy senki sem maradt ki a tagsagbol....KépKép thanks mindenkinek, a jutalmat sajna nem en osztogatom, de ha lehetne, mindenkinek gyorsan gyorsan becsikoznam a tesztjet...Kép

Voltam ma az uj dokimnal, a partfogo magyar fonover vitt el hozza, szimpatikusnak tunt, kepzeljetek, az mondta erre a mensimre, hogy ez nem menstruacio! volt, mert az 1 nap reggeli barnas huvelyvaladek, majd 2.napon ugyanez+vorosesbarna keveske, mondtam is, hogy van valami barnas trutyim 28-an a dokinak, aki ez utan is kepes volt osszeturkalni... ja, es masnap reggel egy pici barnas valadek a csikloban, es kesz.... Az uj dokim azt mondta, vigyek vasarnap reggeli vizeletet a korhazba, majd kedden reggel menjek vissza, akkor is, ha megjott a mensim, meg akkor is, ha nem jott meg. Latta, hogy egy kicsit kivagyok, nagyon batoritott...

Ennyi volt a tortenetem, orulok, hogy ilyen kedvesek vagytok, es annak is, hogy elmondhattam ezt nektek, beengedett a gep -4.x-i probalkozasra, /altalaban nem szokott beengedni!/.

Ha nem baj, inkabb csak olvasgatlak neha benneteket, valahogy elfaradtam, ugy erzemKép.

Minden babara varonak edes csoppsegeket kivanok, tiszta szivembolKépKép

Lella
Lella

Sziasztok!
Már régóta olvaslak benneteket, nagyon jó ez a topic, de lassan oda jutottam, hogy már azt sem értem ami eddig tisztának tűnt. Mi 2 hónapja próbálkozunk, ez lesz a harmadik, de van egy olyan érzésem, hogy ez sem lesz eredményes. Pedig az első babánk pikk-pakk, elsőre összejött.
Egy olyan kérésem lenne, ha valaki tudja, írja le ha 28 naposak és rendszeresek a ciklusaim, mikor van a peteérés, tüszőrepedés, "tojásfehérje", mikor "kell" akciózni, melyik napon kell felmenjen a hő és meddig marad magas teherbeesés esetén, mert már teljesen összezavarodtam.
Köszike
Zsú
Névtelen

Lella

Megertlek!En is atmentem ezen.Asszem ezt szakaszosan csinalja vegig az ember.Eloszor bizik,aztan remenykedik majd jon a depi kesobb ugy erzi feladja DE nem tart soka es ujra kezdodik elorol az egesz es ujult erovel vagsz bele!!!KépKép
A regiek emlekeznek,hogy mar en is elkoszontem egyszer es 20 napnal nem birtam tovabb.Most abszolut oszlopos tagnak erzem magam/persze ez nem jo!/
Azt kivanom neked tiszta szivbol,hogy mar ide ne is kelljen visszaternedKép

Lanyok
Holnap megyek a labort intezni,kesobb jovok de igyexem!Kép

Csao Kriszti
kriszti

Zsú
Üdvözöllek, megpróbálok a kérdéseidre válaszolni.

Ha 28 naposak a ciklusaid az tuti. A hödet mindig alvégeken (hüvely, popó) mérd. A mesni napján (de elörordulhat, hogy 1-2 nappal késöbb) a hömérséklet leesik kb. 36,6 köré. Ezek után a höd kb 11 napig ezen érték körül mozog, majd a 12-en még lejjebb esik 36,0-36,4. Ezt nevezik LH csúcsnak, mert a vérben felszaporodik a lutenizáló hormon. A hömérséklet minimum után az ovuláció kb 2 napra várható, vagyis a 14. napon.

Az LH csúcs után a hömérsékletednek pár napon belül (1-2-3) el kell érnie a 37 fokot és fenn is kell maradnia a következö mensiig. És újra kezdödik az egész. Amennyiben fennmarad a höd a 14. nap után (37 vagy a feletti érték) akkor az terhességre utal)

A peteérés utólag diagnosztizálható a görbéböl méghozzá azért, mert nem mindig tudod pontosan mikor van a legalacsonyabb reggeli höd. Ez nálad valszinü nem probléma.

A tüszörepitöl számított 14. napon megint megjön. A tüszörepitöl számolva minden esetben 14 napnak ajánlatos eltelnie (+/- 1-2 nap). Vagyis, ha peteérésed csak a 18. napon van, akkor +14 nap múlva ajánlatos, hogy a mensid is megjöjjön. Ez a te esetedben nem áll fenn, mert neked iszonyat szabályosak a menzieid. Vagyis szinte biztos, hogy a 14. napon ovulálsz, de hömérözni nem árt, mert az többet elmond a hormonokról.

Amennyiben a periódus 2. felében nem marad fenn a höd 37 felett, vagy lemegy 37 alá, akkor progreszteron hiány valószínü. A progreszteron azért nagyon fontos mert az tartja fenn a terhességet. Szóval a hömérözésböl ez is kiderülhet. Természetesen az is elöfordulhat, hogy nem ovulálsz, ez is látszódik a görbéröl, mert a hödböl nem lesz leolvasható még jóindulattal sem egy ilyen görbe.

A tojásfehérje az a középidö felé kezd felszaporodni a hüvelyben, és ez biztosítja a matyiknak (sperma) a hosszú életet. A tojásfehérje a gyengén termékeny idöszakban tapadós, ragacsos, míg a nagyon termékeny idöszakban hígabb, fehér vagy átlátszó, és centiméterekre nyújtható.

Akciózni a höd leesése napján érdemes 1x és utána két napra rá, amikor ovulálsz. Mivel a pete csak 24 óráig életképes az ovuláció után 1 nappal már nem valószínü a megtermékenyítésre az esélyed, bár elképzelhetö. A sperma akár 72 óráig is eléldegél ebben a hüvelyváladékban!

Egyelöre ennyi, Puszi, Moni
mj

Szasztok Csajok!

Én sem tudtam fel jutni ma a netre.
A hõm ma már csak 37 volt, szóval csökken. Ma vagyok a 25. napon és még nem kellene megjönnie.Ez a sok hormon bekavart. Tegnap rázott a hideg és lázas is voltam. A melleim nagyon fájtak. Szerintem meg fog jönni.

Kedves Gabó!

Hogyan vígasztaljalak meg. Tudom mit érzel. Mikor én is mentem a HSG-re nagyon féltem, meg az a klinikai környezet.
Érezni biztos nem fogsz semmit mert elaltatnak.
A lapar. jobb mint a HSG, mert kisebb mûtéteket is
el tudnak végezni.
Majd gondolok rád és lélekben veled leszek.

Eszter!

Nálam is hasonló volt a helyzet a múltkor. A leletemen csak a jobb petefészkem volt feltüntetve a bal nem. A bal petefészkem helyén van valami folyadékárnyék, mert nekem se látta a doki. Az egész a méhemre vetítõdik ki. Csak azt nem értem akkor a múltkor hol érett meg a bal oldali tüszõm. Érdekes nagyon.

Caldea!

Nagyon fogok neked szorítani és ennek a 4. inszemnek most már sikerülnie kell.
Utána pihenj és ne kelj fel egybõl.

Ancsi!

Ha már két hete 37 felett van a hõd az nagyon szupi.

Monchy!

Te faxon küldted Erazmusznak a görbédet?
Én írtam neki a topicba és küldtem neki emilt, de nem válaszol.
Mindjárt elolvasom, hogy neked mit írt.

Lella!

Örülök hogy találtál egy másik dokit. Megértelek
hogy már eleged van az egészbõl, de nem adhatjuk fel.

Puszi

Andy
Andy

Szia Lella!

Pihenj meg egy kicsit, gyüjts eröt, és tudd mi mindig itt vagyunk. Amit Kriszti írt csak azt tudom üzenni neked én is. Tudom mit érzel. Én is fáradt vagyok, de most, hogy jött ez a lapar. dolog, csak ti tudtatok megvigasztalni és eröt adni a folytatáshoz. Azt gondolom, hogy ez azért lehet így, mert tudom igazán csak ti tudjátok átérezni amit én. De te csak pihenj és legyél itt velünk.

Eszti!
Nehéz lehet neked most. Én mindig arra gondolok ha valami rossz történik velem, hogy X idö után, amikor majd megoldódik minden (mert minden jóra fordul egyszer Kép) akkor már könnyedén és vidáman tekintek vissza a múltbéli aggódásaimra. Kép

Zsú!
Ajánlom neked a körünkben kabalakönyvként emlegetett Elek Csaba által írt Fogamzásgátlás zavarai címü könyvet. Én megvettem és nagyon sokat tanultam belöle. Ha az elözö beszélegetéseinket visszaolvasod a hömérözésröl rengeteg infot találsz. Ennyi adatból nem lehet megmondani a tüszörepedés pontos idejét. A legtöbbet a hömérözés mutat. De a könyvböl ezt is megtudhatod. Az Erazmusz topicban is van info. Leírnám én is, de az nagyon sokáig tartana.

Remélem a talcsi össze fog jönni. nekem a jövöhét szombat, v. vasárnaptól bármelyik hétvége jó. Elöreláthatólag.

Pusssssssssz: Gabó Kép
Gabómanó

Kedves Andy!

Minden szó vigasztal és energiát ad! Tudom, hogy hangzatos szavak ezek, de ha így érzem........Kép
El sem tudom mondani, milyen jó, hogy tudom lélekben velem leszel. KépDe te nem félhetsz annyira mint én, (amikor velem vagy) mert akkor ki vigasztalna meg?
Nekem is HSG-t akart csinálni elöször, aztán felvázolta a laparoszkópia elönyeit és rögtön rávágtam "én ebben is benne vagyok", ugyanis a dokinál eszembe jutottak a beszélgetéseink, amiböl kiderült az is,hogy a HSG kevesebbet mutat.

Az az igazság bármire képes lennék, hogy végre érezhessem az anyaság érzését.

Caldea!
Veled vagyok én is és szorítok. Sikerülni fog, sikerülnie kell!

Zsú!
Látod, itt mindig van valaki aki idötn em kímélve válaszol a rászoruló kérdéseire. Lásd: Moni Kép Puszi Neki!!!!!! Én ettöl lustibb voltam.

Mára bezárom a bazárom. Üdv Néktek: Gabó Kép
Gabómanó

Szia Móni!
Koszonom a gyors valaszodat, sokat segitettel vele. A kovetkezo honap tudomanyosabb es remelhetoleg termekenyebb is lesz.
Meg egyszer koszi, es mindenkinek sok csikot es egeszseges kisbabakat kivanok.
Udv. Zsu
Névtelen

Sziasztok lányok!

Én dolgozom, így csak délután tudlak olvasgatni benneteket. Kicsit elszomorít ez a sok rossz hír.

Kriszti!
Az igény csak az ö részéröl volt ennyi. Tehát ez is egy oka volt a válásunknak. Abban, hogy ne szomorkodjak, igazad van. Kissé feldobott amikor "RÁTOK" találtam.

Lett volna egy kérdésem is. Én még nem "készítettem" babát hömérözéssel. Mikor a legjobb az akciózás? Ha reggel leesik a höm, akkor utána mindent bele, vagy előtte, vagy akkor reggel??? Vagy 1-2 nap múlva? Ezt a kérdést láttam Erazmusz topicjában is, de választ nem kapott rá. Viszont Móni most mindent leírt.
Köszi Móni!

Gabó!
Hátha ez segít egy "földitöl": ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Kata
Kata

sziasztok!

Kedves Lora! Nagyon szépen köszönöm a nyugtatást, remélem tamar túl leszek a műtéten, és meglesz az eredménye.
Megjött a várva nem várt mensi ma vagyok a 2.napon
nekem nem tart sokáig 2-3 nap remélem akkor csütörtökön mehetek uh.-ra és megtudom eltünt-e a cisztám, aztán megtudom mikor kell befeküdnöm a kórházba.
Ugyhogy én is új ciklust kezdek.
Lányok a mütét után meddig nem lehet sexelni?
Szia Gabómanó!
Én is megyek erre a műtétre és nekem is elmondot mindent a műtét folyamatáról.
A ködöködön keresztül nézik a dolgokat, és feltöltik gázzal azért kell a másik két vágás mert azon keresztül végzik el a beavatkozást, pl. nálam kiböködik a PCO-kat lézeres tűvel. Remélem tudtam segíteni.
Lányok valakinek nem küldöt Erazmus hömérös görbét?
Ha esetleg igen kérem küldje el nekem
anasztzia@buli.net
előre is köszönöm
mindenkinek jó akciózást!!!!!!!
Boglárka
Boglárka

Szijaaaaaasztooooook lányok!!!
Három napig nem voltam számitogép közelében, és most alig gyöztem olvasni a sok irogatást!
Megjegyzem, gyönyörüséges helyen kempingeztünk, ha sikerül itt egy kép a kis vizesésröl, ahol korán reggel kettesben lubickáltunk a férjemmel.
Kép
Szoval három napig romantikus hely, romantikus sátorozás, és a höméröm az éjjeliszekrényen maradt, otthon...Nem tudom mennyi volt a reggeli höm,egy biztos, hogy volt akcio Kép
Azota itthon már megmértem, 37.0 volt ma reggel, elég jol hangzik,ugye? Bár még nincs miben reménykedni, de azért olyan joooooooo lenne...
Most néztem vissza az utobbi ciklusaimat, és képzeljétek, teljesen ledöbbentem, hogy minden honapban volt a nyáron!! Ez nálam csucs, mert januártol kezdve 7-8 hetesek voltak a ciklusaim. Remélem most be fog állni a rendes menetre. Még két honap önszorgalom, utána jön az orvosi segitség,ha még mindig kelleni fog:-)(itt most egy reménykedö jel következne, ha lenne)
Lella, mint külföldi sorstárs, duplán átérzem a helyzetedet, és csak ,hogy tudd, nagyon szoritok neked! Annál nincs jobb dolog,mint hogy most valaki fogja a kezed,és segit az orvosi témában!!!KépMinden jo lesz, én nagyon bizom benne!
A többieknek is minden jot kivánok,megyek vissza olvasgatni,még mindig van mit..
Pusszancs
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Ma én is csak este tudtam bejönni hozzátok. Gabómanó, Kriszti, Eszter és mindenki akinek most szüksége van Veletek vagyok és nagyon drukkolok, hogy mielöbb célegyenesbe lehessetek!

A találkozóról: sajnos ez a szombat nekem sem jó Kép , a férjem névnapját, akkor ünnepeljük majd Kép és a középidö is itt lesz Kép . Olyan jo lenne ha kilenc honap mulva megkaphatna egy "eleven" ajándékot! (erösen ohajto jel)!!!!

Egyébként én még mindig tele vagyok reménnyel! A férjem leletei jok, az én ciklusaim szabályosak és a görbém a Cs.T.-és doki és Erazmusz szerint is jo, egyértelmüen utal ovira és nem utal progihiányra. A nögyogyim szerint ránézésre gyönyörü minden. Igy hát ünnepélyesen megigérem nektek, hogy semmi negativ vagy álfolyamatot nem generálok magamnak pszichésen! És a ciklus második felére is igyekszem megörizni a reményt és számüzni a görcsösséget. /clipart{smile}

Képzeljétek ma beszéltem egy barátnömmel, nem rég meghalt az édesanyja, szomoru miatta persze, de nagyon erös és most sem hagyta el a szokott vitalitása. Kiderült, hogy ök is tervezik a babát, de még náluk sincs eredmény. Igaz, hogy náluk még csak ez a harmadik c. , de e tekintetben nincs nála semmi csüggedés! (Nálam már az elsö honap bilifüle hangulatot okozott) Annyira tetszik az ö lelkes és minden kétésgbeesést mellözö hozzállása! Talán ha a betegségek bebeszélése müködik, akkkor a "mi egészségesek vagyunk ugyis" bebeszélés is használ. És ennek a lánynak nem jutott eszébe a lista kabalakönyvét megvenni, hanem "A természetes fogamzás szabályozása" c. könyvet vette meg. Ismeri valaki ezt a könyvet? Lehet, hogy ez is lehetne a kabalakönyvünk? Mégis csak optimistább a Fogamzoképesség zavarai c. könyvnél, nem?
A lényeg az egészben, hogy a leleteinkkel kapcsolatos pozitiv hirek és a barátnöm által sugallt optimizmus fellökött engem is a fellegekbe, ez talán majd meghozza gyümölcsét. (ha nem most, hát legközelebb)!!! Csak hinni kell benne!
Remélem mindenkinek jut az optimizmusomból, sok sok energiát küldök én is mindenkinek
+++++++++++++ Kép

és egy idézetet:
"Hit nélkül sem élni, sem alkotni nem lehet..."

Puszi.
Norci

Ui. Bocs a hosszu levélért, de most az egésznapi mondanivalomat egybe kellett süritenem.
Norci

Jó reggelt Mindenkinek!!!

Dobom a mai listát:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 49 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 48 cn Budapest 24 év
Ildi 4c 43 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 34 cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 32 cn Ulm 26 év
Margit 4c 30 cn Budapest 30 év
Boglárka 7c 30 cn Györ 24 év
Gabo 28c 29 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 26 cn Szeged 30 év
Eni ? 26 cn Pécs 26 év
Cico 4c 25 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 24 cn Budapest 29 év
Süni 3c 21 cn Budapest 29 év
Lora 10c 21 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 19 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 17 cn Calgary 26 év
Éva 27c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 17 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 12 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 11 cn Budapest
Norci 5c 11 cn Budapest 26 év
Moni 4c 10 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 10 cn Budapest 26 év
Bella 15c 10 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 10 cn ? 32 év
Kata 4c 8 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 4cn Budakeszi 32 év
Márti 9c 2cn Debrecen 24 év

Monchy
Monchy

Jó reggel drága barátosnéim,

Képzeljétek, én is vettem egy könyvet. Nem az Elek Csabásat, de azért ugye ez is lehet kabalakönyv!? Az írók: Liter-Pajor, a címe: Szülészet-Nőgyógyászat. Az orvosi egyetemeken ebből tanulnak a nebulók, még tesztkérdések is vannak a végén a vizsgájukhoz. Mikor otthon elkezdtem olvasni, a férjem belekukkantott és megkérdezte: "Anyukám, ezt te ÉRTED? Csak azért kérdezem, mert ezt a könyvet latinul írták." Jót vigyorogtam, de igaz ami igaz tényleg nagyon szakkönyv. De tudjátok (nem biztos hogy írtam már) hogy én az orvosi egyetemre készültem, csak családi okok miatt nem tudtam végül is oda menni. De Szolnokon dolgoztam a kórházban 2 évet és ott "élesben" nagyon sok mindent megtanultam.

A lényeg, hogy iszonyú jó könyv, minden benne van, ezért ha valami nagyon specifikus kérdésetek lenne, amire más könyvben nem találtok választ, akkor írjátok meg és megnézem, hogy ebben benne van-e.

Egyébként a mensi előtti barnás benne van (praemenstrualis vérzés) és tényleg sárgatestelégtelenség IS okozhatja az organikus okok - mióma, gyulladás, stb. - mellett. (Szóval, a dokim nem vizsgázhatott valami túl jólKépKépKép)

Bocs, ha nagyon szakszerű volt, de szerintem itt mi, törzstagok (sajnos) már lassan mindannyian levizsgázhatnánk az egyetemen ebből.

Kriszti, köszi a javítást a listában Kép Remélem jövő hónapban már nem kerülök le az aljáraKépKépKép

Most ennyi, legyetek nagyon jók és csak OPTIMISTÁN!!!!!!!! Az ősz tutira be fog jönniKépKép

Márti
Márti

Megint én, mert:

Monchy drága,

Sajnos Boglárka tegnap írta, hogy már 2 cn-on van. Én is javítanám, de nem tudom!!!!! (Úristen, hogy lehetek ennyire bénaKépKépKép)
Szóval, ha megtennéd, nagyon megköszönném.

Rengeteg puszkó (a fiam hívja így KépKépKép) mindannyiótoknak,

Márti
Márti

Hát akkor még egyszer sziasztok Lányok!

Kicsit borús ugyan az idö, de ez nincs hatással ránk, ugye Lányok! Kép Szívünk tele melegséggel, reménnyel, várakozással Kép, fittyet hányunk holmi viharra, esöre, szélre és egyéb természeti jelenségre, igaz?
Nem akarok íly költöi lenni kora reggel, de mit csináljak? Magával ragadott ez az eufórikus hangulat, s úgy érzem lebegek. Olyan, mintha még mindig aludnék és lebegnék az álom szárnyain. Kép

Jó sokat írtatok tegnap délután óta, nem gyöztem reggel elolvasni.
A mütét elött állóknak egy jó nagy adag energiát és bátorságot küldenék, és sok-sok türelmet, kitartást. Ne féljetek! (Bár a közmondás úgy tartja, hogy jobb félni, mint megijedni.) Ha már pontosan tudjátok, hogy mi fog veletek történni a mütöasztalon és bíztok az orvosotokban, akkor ne féljetek! Gondoljátok azt, hogy minden a "szent cél" érdekében történik és a mütét után egy lépéssel közelebb lesztek a cél felé. Kép Kép Kép

Lella!
Örülök, hogy sikerült jobb orvost találnod. Kép Kép

Andy!
E-mailen küldtem át a görbémet dr E.-nek és aztán az Erazmusz topicban válaszolt rá. Nekem is csak a második levelemre reagált, mert az elsö görbe, amit küldtem, értékelhetetlen volt. Azt javaslom, ha már van legalább 2 havi görbét, akkor azt küld el Neki egyszerre, ugyanis abból már több mindent lát.

Barbi!
Isteni helyen voltatok. Ha én magzat lennék, csak ilyen helyen fogannék! Kép Kép

Márti!
Köszike. Igen, elszúrtam a listát, úgyhogy küldöm a javított versiont:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Eni ? 26 cn Pécs 26 év
Lotti 9c 11 cn Budapest
Lella 9c 10 cn ? 32 év
Boglárka 8c 3 cn Györ 24 év

Márti!
Izgi, hogy orvos akartál lenni. Sajnálom, hogy nem jött össze. Ez egy nagyon nehéz és érdekes "szakma". Engem is mindig vonzott az egészségügy, de csak messziröl, csinálni nem tudtam volna! Kép
Hogy érted azt, hogy a menses elötti barnás trutyi? Mert én pl. úgy, hogy a menses elsö napján ilyen színü váladék jön. Ez is hormonhiányra utal? Mert nekem pl. a mostani menzim nem is igazi. Leírom, hogy mi történt eddig.
1. nap: reggel sok sötétbarna sürü váladék, délután valamennyi vér;
2. nap: barna trutyi, még kevesebb vér;
3. nap: barna trutyi, semmi vér; este erös görcsök, de semmi vér
4. nap (ma): világosbarna "alig" maszat.

Nem tudod véletlenül, hogy akkor ez most micsoda? Mensesnek nevezhetö egyáltalán? Lassan kezdem azt hinni, hogy nem is vér, hanem barna trutyi folyik az ereimben. Kép

Lányok!
Biztos volt már róla szó, de bocs elfelejtettem, hogy mi van akkor, ha nincs vérzés, nem volt peteérés sem? És ha látszik a görbén a hömérsékleti minimum és nincs vérzés, akkor sem volt peteérés? Hogy van ez? Már kezdek én is belezavarodni! Kép

Monchy
Monchy

Lányok!

Találtam egy érdekes cikket dr Elek Csabától: [url=http://www.pharmanet.hu/babapatika/0009/cikk03.htm" TARGET="_top]http://www.pharmanet.hu/babapatika/0009/cikk03.htm[/url]

... és ha valaki hisz a méregtelenítésben, akkor ajánlom ezt a weboldalt: [url=http://www.pharmanet.hu/babapatika/0009/cikk06.htm" TARGET="_top]http://www.pharmanet.hu/babapatika/0009/cikk06.htm[/url]

Ahol ezeket találtam, egyéb érdekes dolgok is találhatók. Olvassátok el őket, ha érdekelnek!

Monchy
Monchy

Sziasztok Lanyok! Szep Jo Reggelt!

Egy kis pozitiv energia mindenkinek: ++++++++++
Ma csak ennyire futotta, sajnos mennem kell. Jaj nem! Rohanom! Puszi nektek

Melinda
Melinda

Monchy!

Ez tényleg nem igazi mensi. A hõd leesett már? Nekem sajnos ma már 36,9 volt a reggeli hõm. Meg fog jönni és kitört rajtam a depresszió.

Barbi!

Igazán romantikus a hely hogy megfoganjon a pici.

Márti!

Tényleg már lassan ledoktorálhatnánk. A férjem otthon professzor asszonynak hív viccesen, mert állandóan a szakkönyveket bújom. Azt mondta elmehetnék a dokim mellé asszisztálni.

Puszi

Andi
Andy

Andi!

A höm most 2 napja 36,6. Jó lenne, hogy ha elindulna lefelé, mert az esetleg azt jelentené, hogy korábban lenne az ovim. Ide egy imádkozó jel kellene!!!
Ha jól látom, ma a 26. napon vagy. Hányadik napra szokott megjönni?
Egyébként meg ne legyél depressziós!!! Ha most nem, hamarosan biztos sikerül! Kép
Figyelmedbe ajánlom Elek Csaba cikkét! Engem egy kicsit megnyugtatott! Kép

Monchy
Monchy

Sziasztok Lanyok!

szoritsatok nekem most megyunk lassan a csaladtervezesibe. Jo hir a hom meg mindig fenn van, mensire utalo jelek nincsenek Kép, remelem most nem szoltam el magam.
Nagyon szoritsatok, de tenyleg, hogy valami okosat mondjanak nekunk es ami a legfontosabb vegyenek vegre komolyan es ne a majd lesz nyugalom dumaval jojjenek!

Barbi

Tenyleg csodalatos a hely, ki tudja hanyan jottetek vissza a pihizesbol? Kép

Edina
edina

Edina!

Veled vagyunk lélekben és szorítunk!!! Az jó jel, ha fönn van a höd!

Addig is küldök pozitív hullámokat. +++++++++++++++++++Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Jo reggelt kedves lanyok!
Ujra itthon vagyok... marmint veletek, virtualisanKép

Tudjatok, azert furi, hogy azt mondta az uj nogyogyim, hogy az a bizonyos nem mensi volt, igaz, a fenti, Monchy altal megfogalmazott kerdesre en sem tudom a valaszt a mensivel kapcsolatban...Es nagyon erdekelne, mi a velemenyetek, lanyok? Marti, te is megnezhetned az okos konyvedben.. Visszaterve az allitolagos mensimhez, a hom is leesett vele egyutt, azaz a 2.napjatol, ez azota is a 36,6-36,8 kozotti ertekek kozott szaladgal, akkor megis az volt, nem? Hat, ami engem illet, meg olyan sok a megvalaszolatlan kerdesem...Kép

Kedves Gabo, nagyon szoritok erted, gondolj arra, hogy a pici baba fele vezeto jo uton jarszKép

Caldea, sikerulni fog, egy lanykori kedves baratosnomnek az elso 3 inszem sikertelen volt, es neki is a 4.lett a szerencses, a babaja -gyonyoru- mar masfel eves, neked is sikerulni fog. A korhazi poggyaszodbol mindenesetre haggy otthon egy valamit: -a gorcsos aggodast es idegeskedest, ok?KépKép

Boglarka, remelem, eltunik az osszes PCO-d, amugy te kihez jarsz? Mikor fogsz menni legkozelebb?

Kedves Kriszti, nehari, de valahogy nem talaltam a beszamolodat a 31-ei randidrol.. Mit mondott a doki? Elmentel ugye?

Andi, a 37,0-es ho nagyon jo!! Csak ala ne menjen, max.1 tizeddel, de az se sokaig! /popoban merve, persze/ Ha kibirod, es fenn marad meg nehany hetig, befuto vagyKépKép Es maradjon fenn, mutasd meg nekik/nekuk, tobbieknek, hogy hogyan is kell csinalniKép Jo lenne mar egy lanyt atkuldeni a masik topicba. Mar csak a huzoero vegett isKépKép

Moni, Zsu! Muszaj ellentmondanom egy icike-picike reszletnek az amugy tokeletes es szupi-jo magyarazatban. En is azt hittem, hogy az LH csucs a ho leesese napjan van!! es mi is igy akcioztunkKép DE sajna NEM!!!KépKép Erazmusz doktorno szerint az LH csucs a ho leesese elotti napon van. Es <U>amikor a ho leesik, akkor van a peteeres,</U> tehat, NEM a ho leesese utani napon kell akciozni, hanem aznap, amikor leesik, illetve a mar Moni altal megmagyarazott okok miatt a ho leesese elotti napon.../tudom-tudom, hogy a fenebe lehetne kitalalni, hogy melyik a ho leesese elotti napKép/ Talan a rendszeres homerozes megmondhatja azoknal, akiknek kb. rendszeres idokozokben jon meg a mensijuk, de ne csuggedjetek, a tuti akcio ugyis a ho leesese napjan van!! es akkor mindent beleKépKép

Barbi, gyonyoru helyen voltatok, bizti a kisfickok is sokkal aktivabbak voltakKép, azt hiszem, mindannyiunknak hasonlo szep es kicsit kihalt helyekre kellene mennunk egy kis kikapcsolodas vegett. Tudjatok, kellemest a hasznossalKép

Norci, de jo, hogy vegre egy optimista levelet olvashattuk toled!!!

Monchy, ki koran kel, ..... szerintem modositani kellene a veget, ugye?KépKép

Marti, nem gondolod, hogy megis el kellene vegezned az egyetemet? Nagy a hiany megerto, kedves es szakmailag kivalo nogyogyaszokban.

Sziasztok, Lella
Lella

Monchy!

28 napra szokott megjönni és ezért nem értem, hogy
miért esett már le a hõm. Nem szokott ilyen korán még megjönni. A melleim is úgy fájnak már napok óta. Azon gondolkozom, hogy befejezem ezt az egész babaprojektet. Állandóan a sírógörcs kerülget. Ha
meglátok egy terhes nõt, szinte rosszul leszek és idegesítenek.

Kriszti!

Hol vagy már?

Andi
Andy

Lella!

Egyetértek a mondással, módosítsuk!!! Legalábbis lélekben! Csak az a baj, hogy a korán keléses módszer csak akkor müködik, ha az ember férje is korán kelös! Nem baj, ettöl függetlenül találunk egy megfelelö idöpontot! És akkor a vége mindenképp baba lesz! Kép Kép Kép
Hadd kérdezzem meg Lella, Te már teszteltél? Ha írtad már, akkor bocsánat, de nem emlékszem rá.

Andi!
Megértem a lelkiállapotod, de próbálj meg egy kicsit lazítani! Ne akard ennyire görcsösen, mert akkor amiatt nem fog sikerülni! Próbálj meg egy kicsit kikapcsolni, olvass vagy hallgass zenét. Mindegy mit csinálsz, csak egy kicsit ne gondolj a terhességre, babákra. Ha pedig meglátsz egy terhes nöt, akkor pedig ne irigykedj rájuk, hanem inkább gondolj arra, hogy nemsokára Neked is olyan szép nagy pocakod lesz. Mégha a sírógörcs is kerülget, akkor is próbáld magadban azt mondogatni, hogy a mostani állapotod csak átmeneti, mert nemsokára változni fog a helyzet!
Tudod, csak optimistán! Kép
Meglátod, össze fog jönni a dolog, és éppen majd akkor, amikor nem is számítasz rá! Fel a fejjel! Kép Kép Kép
Itt az ösz!!!

Monchy
Monchy

Jó reggelt lányok, a pocsék idö ellenére remélem ma is szép napunk leszKépKépKép

Barbi
Gyönyörú helyen voltatok, ilyen helyen csak jó dolgok történnek.Kép

Márti
Amit leirtál menzinek szerintem nem teljesen normális. Jó lenne, ha a doki bácsit is megkérdeznéd.

Andi
Ne legyél igy elkeseredve. Semmi nincs még veszve!Kép Nem is jött meg, és ha meg is fog, mindig jön új lehet&#337;ség. KépKép Probálj meg egy kicsit mással foglalkozni, tornázni, tanulni.
Hidd el meg lesz az eredménye!KépKépKép
Gy
Györgyi

Vagyok!!!!!!!

Sziasztok

Andika!!
Tessek erosnek lenni es nagyon bizni az inszemben!!KépKépLehet,hogy most egy picit elobb megjon az azt jeleneti,hogy elobb kerul sor az inszemre.Legy egy kicsit optimista!Kerlek!

Lella

osszefoglalom mert a tobbieknek mar a konyokukon jon ki.Doki jofej,nem szarozik.Hetfon befexem,kedden mut szerdan spuri haza.
ma reggel beszeltem vele aszonta annyi lukat fur a petefeszkekbe,hogy ugy fogok kinezni mint egy pottyoslabda.

Mindenki akire lapar var!!!
Az orvosom szerint ez mar maga a gyogymod mert 80-85%-os a siker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Barbi!

Ez gyonyoru hely!En is csak aszondom ha magzat lennek csak itt fogannekKép

Amit Lella irt az ov.-rol azt nekem is pontosan igy magyarazta a dokim,a ho csak utolagos infot ad!!!!Tehat marad a ketnaponkenti akcio!!!Kép

Jovok meg csak dolgoznom is kell

puszi Kriszti
kriszti

Andi!

Fel a fejjel! Babaprojekt befejezese csak konkret (kezzelfoghato) eredmennyel! Kép
Mi mindanyian veled vagyunk! Kép
Egyebkent mi is ennyi ideje probalkozunk... Ugyhogy tudom, mit erzel, szerintem az en szemeim mar kulonosen viselkednek, mert valahogy mindig kiszurom az allapotos noket. Lehet akarmekkora nagy hely sok-sok emberrel... KépA siras helyett en egy furcsa taktikat valasztottam: magamban minden jot kivanok neki Kép, "nekem is lesz!"-szel. Igy konnyebb... Probald ki, lehet, hogy neked is segit.

Amugy meggondoltam magam, ilyen jo tarsasagban en is szeretnek listan lenni (olyan sokan drukkolnatok Kép):
Eszter 12c 10 cn Szigethalom 26 ev
Valaki feltenne?

Amugy nem talaljatok furinak, hogy ha valamit tudni akarunk azt konyvekbol, Netrol stb. kell megtudnunk es nem a legilletekesebbektol? Alapinformaciokat. Kép

Mindenkinek egy nagyon szep, bizakodasteljes napot! KépKép

Eszter
beszti

Eszter!

Kívánságod máris teljesült! Kívánom, hogy a másik is ilyen gyorsan, vagy legalábbis mihamarabb teljesüljön!!! Kép Kép Kép

Ancsi ? ? Adács 27 év
Eni ? 26 cn Pécs 26 év
Lotti 9c 11 cn Budapest
Lella 9c 10 cn ? 32 év
Eszter 12c 10 cn Szigethalom 26 év
Boglárka 8c 3 cn Györ 24 év

Lella!
Bocsánat, most látom, hogy a 10. napon vagy. Miért is teszteltél volna! Ne haragudj! Kép

Monchy
Monchy

Lella, Monchy, Zsú,
Látom megint témánál vagyunk: peteérés mikor van?
Ide bemásolom Erazmusz válaszát, melyet Pucur kérdésére írt:

Kedves Pucúr!
A peteérés (magyarul) azonos az ovulációval (latinul). Ekkor van a hömérsékleti minimum. Tehát az ovuláció az LH peak (csúcs) után 36-39 órával következik be. Ez mindenkire igaz. Az LH peak idejében szokták adni a tüszörepesztö szurit.

Hát??? Ha alaposan elolvasom akkor kicsit ellentétben áll a két mondat. Totál belezavarodtam!!! Vagyis
1. a peteérés azonos az ovival és ekkor van a höm. minimum. Ez még így jó is lenne, de a következö mondat számomra ellentmondd az elözöekkel:
2. Tehát az ovi az LH csúcs után 36-39 órával következik be.

Ezért mondtam, hogy a peteérés a höm minimum (LH csúcs) után két nappal történik.

Persze a magyar különválasztja a peteérést és a tüszörepedést, ugye?

Na mindegy, mindenki értelmezze úgy, ahogy tudja, akarja!!!

Barbi,
Ez a hely emlékeztet egy USA beli helyre a neve Zion. Ti hol voltatok romantikázni?

Puszi, Moni
mj

Sziasztok leányzók!
Üdvözlet mindenkinek,
elég soká toppanok be, látom jó nagy
termést csináltatok!Kép))

Fejleményem: ma reggel 36,7 volt a hõm!
3 tizedet leesett???

hmm???

Ancsi
Ancsi

Lányok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy vígasztaltok, de most tényleg úgy érzem hogy padlón vagyok. Megpróbálok nem gondolni rá, hogy meg fog jönni.
Ha ti nem lennétek nem is tudom mi lenne.

Pussz

Andi
Andy

Sziasztok!
Csak beugrok fönök ebédidejében. Elolvastalak, tudjátok nekünk az es&#337; fontos, mert hát a termékenység szimbóluma. Senki ne csüggedjen ám!
Szaladok.

Norci
Norci

Sziasztok!

MJ

azt hiszem egy kicsit keverted a fogalmakat.
Ez a meghatarozas :

"A peteérés (magyarul) azonos az ovulációval (latinul). Ekkor van a hömérsékleti minimum. Tehát az ovuláció az LH peak (csúcs) után 36-39 órával következik be. Ez mindenkire igaz. Az LH peak idejében szokták adni a tüszörepesztö szurit. "

azt mondja, hogy eloszor van az LH csucs ezutan 36-39 oraval kovetkezik be az ovulacio, ami (magyarul) peteeres es ekkor van a homersekleti minimum is. (mikor az ovulacio megtortent)

En nem tudom pontosan hogy tortennek egymas utan a dolgok, de ebbol a szovegbol igy kovetkeznek a dolgok. Remelem eleg erthetoen sikerult.

Eleg regota olvasgatlak mar titeket. Nagyon tetszik, ahogy segititek egymast ,neha osszezavarjatok egymast (ez is muris)
Remelem nem bantottam meg senkit. Baratommal mi is szeretnenk babat. kb marcius ota probalkozunk. Miota olvasgatlak benneteket eleg sok mindent megtanultam (csak nogyogyim nem orul tulzottan, de kit erdekel ez ? Kép )

Mindenkinek sok-sok zebras csikot kivanok!
Sziasztok
Klari
Klari

Moni!

Ha jól emlékszem Lella ma már idézte dr E. egyik válaszát, mely szerint az LH csúcs a hö leesése elötti napon van és amikor a hö leesik, akkor van a peteérés. Tehát, amikor azt írod, hogy az ovuláció az LH csúcs után 36-39 órával következik be, akkor az azt jelenti, hogy ha pl. a 13. napon a höd 36.5, a 14.-en pedig 36.2, akkor az LH csúcs a 13. napon van és ettöl a naptól kell számítani 36-39 órát. Úgyhogy minden stimmel. Gondolj csak bele! Aztán mondjuk a 15. napon 36.3-mat mérsz, a 16.-on pedig 36.7-et, ami azt jelenti, hogy már meg is volt az ovuláció. A Babát várunk c. könyvben pl. így írták le.
Szerintem pedig, legalábbis ugyanebböl a könyvböl úgy értelmeztem, hogy peteérés=ovuláció=tüszörepedés. Ha nem így lenne, igazítsatok ki légyszi!

Ancsi!
Ha minden igaz, akkor ma van az ovulációd! Illetve tegnaptól számított 36-39 órán belül!

Monchy
Monchy

Bocs zebras csik helyett zebras tesztre gondoltam.
Klari
Klari

Klari,
Köszi az értelmezést. Kezd derengeni. Úgy látszik tényleg félreértettem a dolgokat. Azt hiszem éppen ezért vagyunk itt, - ahogy mondtad - hogy egymás tudását kiegészítsük, a félreértelmezett dolgokat megvitassuk, lelket öntsünk egymásba és persze, hogy a legkisebb jóhírnek is együtt örüljünk.

Lella,
Igazodom a magyarázatodhoz. Köszi érte!!!
Úgyhogy ma este akció hegyek lesznek!!! Holnapra várom a höm leesését, ugyanis ez ma még nem történt meg!!!!!

Lányok,
Remélem jó hatással lesz ránk ez a kis esö, meg lehülés, így a nyári forróság után!!!!!!

Andi,
Ne keseredj el, most legalább tutira rendezödni fog a ciklusod. Emlékszem múlt hónapban gyanakodtál zebrásodásra és a mensid sem volt olyan mint lennie kellett volna, na meg a höd is játszadozott veled. Úgyhogy ne légy elkeseredve, tiszta lappal indulhatsz ebben az öszi fordulóban!!!! Kitartás és hidd el meglesz az eredménye.

Ancsi,
Lehet, hogy meg fog jönni? Bocs, nem akartalak elkeseríteni, de nálam is így szokott lenni. Bár, most látom, hogy így legalább tudni fogod, hogy melyik cn-en jársz ezentúl és nem lesznek kérdöjeleid!
Puszi mindenkinek, Moni
mj

Ancsi,
Bocs, akkor most félidöben vagy, vagy a mensidet nem várod?

Monchy,
Újra köszi a magyarázatot. Puszi érte.

Moni
mj

Moni!

Hát akkor a ma estéhez egy kis plusz energy ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, mindkettötöknek jut belöle! Kép Kép Kép
Aztán tessék beleadni apait-anyait!
Jó lenne már, ha valaki elkezdene zebrásodni!

Klári!
Zebrás teszt, vag zebrás csík, mindegy. Így is értjük, hogy miröl van szó. Kép Szerintem, ha itt valaki meghallja, hogy zebra, akkor csak egyvalamire gondol. Kép Úgyhogy, ha valaki azt akarja elmesélni, hogy reggel, amikor átment a zebrán ez és ez történt, akkor hirtelen mindenki a tesztre gondol, és nem arra, hogy mi történt a gyalogátkelön kora reggel! Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Móni!

Azért ha lehet gondolja meg magát és ne jöjjön meg. Ha most nem sikerül, remélem az õsz bejön nálam is. Úgyis nyári babát szerettem volna mindig.

Ancsi!

Te most akkor szedtél Clostit, mert most én sem értem?

Andi
Andy

Ancsi
Ez jó hirKép Hamarosan uj ciklust kezdesz?

Moni
Sok sikertKép
GY
Györgyi

Moni!

Találtam egy írást a Neten, ahol találsz egy ábrát is, amelyen úgy látszik, hogy az LH csúcs ugyanaznap van, mint az ovuláció. Én mostmár nem értek semmit! Légyszi nézd meg! Ezen a címen találod, a 2. ábrán. [url=http://fertilethoughts.net/malpani/new/Chap13.htm" TARGET="_top]http://fertilethoughts.net/malpani/new/Chap13.htm[/url]

Monchy
Monchy

Moni és Andy!
A helyzet az, hogy március óta nem volt mensim, a baba miatt júniusban volt a mûtétem.
Azóta nem jött meg.
A doki írt Clostit, amit aug. 17-tõl kezdõdõen beszedtem, 5 napon át, remélve, hogy beindítja a petefészkeimet.
Kb. két hét óta 37 a hõm, ma reggel 36,7 volt.
Ez leesésnek számít, gondolom én.
Most lett volna ovuláció?
De akkor ezelõtt két hétig miért volt 37?

Ezt nem értem, de nem is nagyon akarok filózni rajta, egyszerûen szeretném már, hogy megjöjjön végre és a listában a kérdõjeleket kijavíthassuk.

Na persze + ÚJ CIKLUS, ÚJ REMÉNYEK alapon.KépKép

Ezért várom már, hogy megjöjjön.Kép

Ancsi
Ancsi

Pusz Lányok!

Csak gyorsan hozzátenném az infóimat az ovuláció témához. Szóval én a 10 napon mentem dokihoz, tüsz&#337; 10*12, minden a 15 napon már sehol nem volt.
A h&#337;m 14. napon 36,6, majd 15-en 36,5, 16. napon 36,7, mára már 37,(de ez lehet, hogy az Utrogestan hatása).
Szóval nekünk, azaz nekem, a 15. napon volt az ovuláció valamikor reggel!? Akció 13.nap du. Erre mi rásegítettünk a 15 napon akcióval!
Azóta Utrogestan és várakozás!
Gondoljatok bele úgy ahogy én, ott úszkál még valahol a petevezetékben és ki tudja mi lesz bel&#337;le! Egy a lényeg, hogy most olyan kiegyensúlyozottnak és nyugodtnak érzem magam! Úgy vagyok vele, ha ez nem akkor majd a köv. ciklus. Mert most már tudom mit hogyan, a h&#337; meg minden!Legalábbis a görbe végre görbe lett!

Ancsi fel a fejjel!
Mindenkinek szurkolok!!! Az &#337;sz olyan sok esövel jár!!! Amúgy ebbe az ösz témában lehet valami! Nálunk is mindenki ilyen júl,aug, máj, tájékán született.
No most eljárom az es&#337; táncot! Szóljatok ha valahol esik már mert akkor hatásos voltKép
bubi

Szija Bubiiiii!!!Kép

jajjjderég láttalak!

Milyen igazad van: az õsz esõvel jár, méghozzá babaesõvel)))
Én ugyan nyár végén fogantam, de párocskám júliusi születésû, úgyhogyKép

ja, és itt esik!!!
Ancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?