Sziasztok!
Hú, hát hol is kezdjem.Ha valaki úgy mesélné nekem azt ami velem történik, el sem hinném.....
Ma eddig nem volt net.
Szóval este bementünk Adrihoz, megnézni Zsókát is. Teszek fel képet, ha sikerül kicsinyíteni. Tündérszép!! Az én kishugim. Olyan büszke vagyok rá! És Adri csak ölelt, én meg őt és csak sírtunk....
Aztán az öcsém megkérdezte, hogy alhat-e még nálunk. 41 órája volt talpon. naná. Hazavittem a cókmókjáért. Közben haverja telcsizett, hogy lenne egy kiskutya, amire pár napig vigyázni kéne. Mert ő nyaral. Valami tartozás fejében kapta a dögit. Tiszta sovány. Na ez egy kis alig hathetes bullterrier. Szorítása van már, mint állat, de még majdnem szopik. Kibelezném az olyan állatokat, akik ekkora picit elválasztanak az anyjától. Nos vigyázok rá.
Erre nemrég telcsizett a kisöcsém, hogy igazából ma is szeretne itt aludni, mert olyan jó. És különben meg meghívott minket itthonra, meg jön a kománk, mert ők is barátok, meg egyik kollégája, és bográcsoznak meg iszogatnak, mert ünnepelni kell. //Gondolom részeg pasik fognak az udvaron hanyatt fetrengeni... //
Domo! Pedig az utolsó pillanatig....
Szorítok, hogy a mensid kirendezze a beragadt tüsződet. legalább ennyi jó legyen benne. domo! állítólag néhány kemény felüléstől is elpattannak a tüszők. Bár ez peteéréskor fordul elő. De esetleg egy kis tornával nem veszítesz!
Kicsibé! Tudod, akinek nem kell valamiért meggharcolni, nem is értékeli ami csak az ölébe pottyant. Vagy máshogy. Neked fontos a kártya kisborisról, és ez a lényeg.
Andi! Remélem a kis pocaklakód összeszedi magát és nő még! Mondd meg neki, hogy én üzenem, hogy tessék rendesen sziporkázni a fincsi tápanyagokat.
Kamilla! Akkor kezdődik!! És ez a lényeg! De jó neked! Nem semmi a férjed! Az enyém menekül... a szurikor.
Bbilona! Beszélsz zöldséget! Megnéztelek iwiwen, nem kell a távolság a szerelmes levélhez!
Elveszett a hétvégén a kiscicám.. Ugye, szerintetek is az anyukája jött el érte?
Na varázsolok kicsit a hugicám képével, mert látnotok kell. Ilyen babát még nem látott a világ!