Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok, zelem, édi lehet a babuci, na mostantól babusgathatod ám :P

kamilla, minden okés lesz :lol:

ilona, szerintem is lány lesz :wink:

anniyra kiakadtam...:
a 4D-s uh képekből csináltam egy kis üdvözlő kártyát a pásom nagynénikéinek meg a szülőknek, nagyon ari lett, amit itt a cégnél nyomtattam ki, most reggel, erre jön a főnök és ezt mondja:
"jézusom, atyaúristen mi ez? csak nem ezt adod a rokonoknak?"
mondtam: de igen, mert még semmit sem láttak a babánkból és mindig érdeklődnek, erre mégegyszer elfintorodott, kb. hogy ez mekkora baromság.
basszus úgy utálom az ilyet :!: :!: :!: nem kérdeztem meg a véleményét és különben nekik kapásból 3 gyerekük lett, nekünk ez az első és nagyon megszenvedtünk érte, ezt úgy látszik csak ti értitek....marhára megértő mi????

Kép
kicsiboris

andi, akkor drukkolunk!

zel, no milyen volt az első találkozás hugival?

kamillám ne feledkezz meg rólunk!

mágnes, bibi elmúlt, hazajöttetek?
bbilona

andi, sok sikert, küldöm a grammokat :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
kicsiboris

boriska, pasiból van :wink: Nagggyon kemény, őt az ilyesmi nem hatja meg, sőt nem is találja szépnek, hidd el egyszerűen nem tudja kezelni a helyzetet. Ez a hallgattál volna, bölcs maradtál volna tipikus esete. Szerintem kedves ötlet, pláne ha mindenki ilyen kíváncsi.

babszi, te eltűnő művész minden ok?
bbilona

Zel, gratulálok, hogy nagynéni lettél, nagyon édi a baba! Mesélj, milyen volt személyesen!

Kicsiboris, úgy örülök, hogy minden rendben, helyesek a képek, és szerintem kedves ötlet a rokonoknak adni :lol: Hülye főnökökkel meg nem kell foglalkozni.

Kamilla, gyere hamar a hírekkel!

Andi, neked drukkolok minden egyes grammért :lol:

Kép
domo

Na hali!
Tisztára fel vagyok spannolva! idézem az asszisztenst: "a 3 napi vérvétel eredménye maga a tökély" (ezt ly-al kell írni????)
Szóval. Kiváltottam két karton Decapeptylt (27e ft-ot fizettem úgy, hogy még vettem egy c-vitamint is. Nem semmi)
Ma döföm az elsőt. Pontosabban a Zuram, mert én oda se merek nézni)

A vénámat jól szétcseszték mire sikerült kisajtoni egy kis vért, úgyhogy mondta az asszisztens, hogy mostmár biztos, hogy terhes leszek, mert ami rosszul kezdődik, az jól végződik. :)

Kép

Kép
kamilla306

Hé Domo! neked még mindig nem jött meg???????????????

Kép

Kép
kamilla306

A volnalzómmal ne tőrödjetek, még nem jött meg, de a vizeletvizsgálat is negatív lett. Picit reménykedtem, így elég szar volt tegnap. De ami ennél is jobban kiakasztott, hogy nem biztos, hogy mehet rögtön a 4. inszem :cry:
A két tüsző közül az egyik még mindig ott csücsült a bal petefészkemben(nem is értem miért nem repedt meg :? ) így arra nem lehet rástimulálni. Egy esély maradt, ha mensivel távozik. Szerintem ma vagy holnap megjön, és akkor hétfőn mehetek újra UH-ra.
Szurkoljatok, hogy távozzon a tüsző :D

Kép
domo

Kamilla, akkor ez azt jelenti, hogy indulhat a lombik? Még mensi előtt kell elkezdeni a szurikat?
Szerintem is biztos, hogy terhes leszel :lol:

Kép
domo

domo ez nem semmi, még mindig nem jött meg, na azt kívánom:
távozzon tőled a tüsző!!!

Kép
kicsiboris

domo, a kutyafáját, már a tüszők sem tudnak viselkedni. Aviva tornát ismered? Ha igen szerintem próbáld, nehogy ciszta legyen a kis renitensből! Mindig produkáltok valamit, az ember nem győzi ezt a sok stresszt! Na ezt nem azért írtam, tudod, szorítok nagyon!++

kamilla, ez aztán a tempó látod így kell ezt csinálni. Vicces lesz az a szuri, de jó fej a férjecskéd nagy segítség! Aztán!? UH, valamikor?

Én meg olllyan szerelmes SMS-t kaptama férjecskémtől, hogy csak na! :D (Tudjátok, 2 hétig szalma vagyok, vizitúrán van a szentem.) A távolság még engem is megszépít, hihi :wink:
bbilona

ilonkám, olyan jó az ilyet hallani, vagyis olvasni!! én is imádom amikor a párom bókol vagy mond szépeket :lol: :lol: :lol:
nem hinném, hogy csak a távolság......

csajok, tegnap citológiát csinált a dokim, mondta, hogy vérezni fogok kicsit ehhez képest még ma is barnázom...szerintetek gáz?
és holnap mennénk balcsira, akkor most ne is fürödjek, a francba

Kép
kicsiboris

kicsiboris:
a barnázás elődordul, ne aggódj, a Balcsit én kihagynám..
Az első hónapok fárasztóak lehetnek, bár Anna ilyen ébredősdit nem csinált eddig, most kezdte rá, mikor már "nagylány".:) Ma volt a csúcspont, végig sírt éjjell, a hülye anyjának meg fél négykor jutott csak eszébe, hogy lehet, hogy éhes.. :shock: Beszlopálta a tápit, aztán virágos jókedvében nekiállt dumálni: tetete, baba, stb... A fene sem gondolta, hogy éhes, nagyon régen evett éjjel...
Főnök: na igen.... nem is értik.. akinek gyereke van, az azért nem, pláne ha pasi is az illető. akkor ez duplázódik.. Anyu munkatársa azt mondta, hogy meg vagyok huzatva, hogy 4D-re megyünk, mert ott olyan sárga a baba, mintha viaszból lenne. Ráadásul látom az arcát, és kötődni fogok hozzá. Kérdeztem, hogy miért, így nem kötődök hozzá máris?? Pedig az illető NŐ !

ilona:
Bibi még mindig megvan, fáj eléggé. Azért a strand jó volt, nem kellett a lábamra állni, és így pihentetni tudtam.. :)
Milyen érzés a szalmaság? Nekünk néha jót tett, utánna nagyon tudtunk egymásnak örülni.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aha, ma kezdjük a szurikat, de már nagy gyakorlatunk van benne, mert a Merionalt már fél éve nyomatjuk.

Boris, jó neked, hogy Balcsira mész. De azért inkább csak a lábadat áztasd meg. :)

Domo sajnálom, hogy így alakult. Remélem eltűnik az a tüsző.

Ilona. Az én férjem is ilyen kis romantikus. Egyszerűen imádom!!!

Kép

Kép
kamilla306

kicsiboris, ez a minden kezdet nehéz szitu, a többi gyerekednél már olyan rutinos leszel, és ilyesmik leő sem fognak fordulni. Marad a balatoni zuhany, meg a napfürdő (meg kell jegyezzem az sem rossz, egy jó könyvvel? A napbarnított kismama meg biztosan nagyon szép látvány, különösen ha kicsiborisról van szó :wink: Különben is ha elbújsz a vízbe, senki sem látja a pocakodat! :wink: Jó pihenést!

mágnes, akkor jó nagy bibi lehet, ha még mindig fáj :shock: Lányotok sem bírja ezt a kerge időt, meg azok a fogak, azokkal is mindig csak a baj van.
Mi egyszer voltunk eddig 1 hétig külön, de akkor olyan sűrű volt a hetem, hogy huss elszállt. Most ez 2 hét, de 0 időm van, mert öcsémék pont lakásfelújításban vannak, hozájuk megyek most is haza segíteni amit tudok. Egyébként egyvalamire nagyon jó ez az egész gyermektelenség, sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, és már tudjuk hogy az a sok apróság, amin azelőtt bosszankodtunk, veszekedtünk mind csak átlépni való butaság.

kamilla, ugye milyen jó? :wink: (az enyém nem romantikus, de néha rájön)
bbilona

kamill, hú ezt a szurkálást nem irigyelem, de meg lesz a hatása, az tutti :lol: :lol: :lol:

mágnes, az az igazság, hogy ezalatt a pár év alatt megedződtem, sokan 'bíráltak könnyűszívvel minket, amiért küzdünk, nem adjuk fel és persze közben ez központi téma az életünkben. de most, hogy babás vagyok érdekes nehezebben viselem.
a babázás olyan jó érzés lehet, mi már most ragaszkodunk a babánkhoz, pedig még parányi...

Kép
kicsiboris

kicsiboris, ezt nem is értem, miért kell valakit bírálni aki nem adja fel. Még a küzdelmetekre is irigyek lennének? :?: :shock: Ismered a szót - ostoba, nem szép de nagyon találó kifejezés. Sajnálom hogy bántanak, de nyaljanak sót, most a picuri a legfontosabb. A kismamák nem érzékenyebbek egy kicsit, lehe azért ez a reakciód?
bbilona

Megjöttem az UH-ról, hát egy kicsit el vagyok keseredve! Úgyanolyan kicsi, mint Petyka volt, ráadásul egy hét lemaradásban van. Számomra egyre érthetetlenebb ez az egész, már az elején is volt egy hét eltérés és most még egy, ezek szerint akkor estem teherbe amikor nem is voltunk együtt!?! Egyszerűen matematikailag lehetetlen az egész!!! Remélem a lurkóval minden rendben oda bent.
Persze anyósomnak rögtön az volt az első mondata, hogy többet kellene ennem! :? Mire én megkérdeztem, hogy akkor mivel magyarázza azt, hogy a Petykával 16kg-ot híztam még is 2030g-mal született! Persze ekkor már viszakozott. Neki csak akkor felelnék meg, ha olyan bálna lennék, mint a sógornőm. :twisted:
Bocsi a kirohanásért, de nincs valami jó kedvem.

Köszi lányok mindenkidek a drukkolást, még szükség lesz rá egy darabig, ha már így alakult, akkor minél tovább bent maradjon!

Domo!
Sajnálom, hogy most nem sikerült és szorítok, hogy akkor most már tényleg jöjjön meg!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Zel :D

Köszi! :D

Boriska :D

Hat tenyleg eleg erzeketlen volt a fönököd... :roll: Köszi az aggodast az AFP-vel kapcsolatban de minden rendben.
Teljesen bizom a dokimban, megkerdeztem masokat is es megnyugtattak, hogy ez a 12. heti eredmeny sokkal fontosabb. Es itt neztek az Edwards kort is es a Patau-t is.

A 16.-18. het között vegzett AFP sok esetben lehet teves, tul alacsony vagy tul magas, (down, nyitott gerinc) ezert mindig az akkori ultrahang vizsgalat a mervado. Ott szepen latszania kell mar a gerincnek. A down-ra pedig mar megvan az eredmenyem es az orrcsont kezdemeny is szepen latszott mar a 12. heten.

Tegnap csak citologiat csinalt az orvos vagy vert is vett? Ugy emlekszem azt irtad vert is vesz majd.

A balcsiba en sem mennek most bele...

Ilonka :D

Köszönöm! :D

Hat persze, hogy minden okes lesz a babainkkal! :D

Gyöngy :D

Köszönöm szepen! :D Nagyon csinik vagytok a kepen! :D

Domo :D

Drukkolok, hogy eltünjön az a tüszö! :wink:

Kamilla :D

Hajra lombik! :D

Kép
Kép
jucmuc

andi, akkor most aztán semmi aggódás, idegeskedés, emelgetés, nyugalom és béke! Szurkolok, hogy Gergő ne jöjjön ideje korán. Néha jó nagy butaságokat tudnak mondani az emberek.
Te csak vigyázz magadra! :D Tudod már 1/2 lábon állva is azt a 7 hetet ki kell bírnod, tudod majd tartjuk hogyne legyen olyan nehéz.
Te nem láttam fotót :shock: Nincs?
bbilona

Köszi lányok a sok szurkolást, remélem meglesz az eredménye. Most már mensi is megjött, próbáltam "elmagyarázni" a tüszőnek, hogy ő is távozzon. Majd hétfőn megtudom mennyire voltam sikeres.

Mindenkinek jó hétvégét!
domo

Sziasztok!

Hú, hát hol is kezdjem.Ha valaki úgy mesélné nekem azt ami velem történik, el sem hinném.....
Ma eddig nem volt net.

Szóval este bementünk Adrihoz, megnézni Zsókát is. Teszek fel képet, ha sikerül kicsinyíteni. Tündérszép!! Az én kishugim. Olyan büszke vagyok rá! És Adri csak ölelt, én meg őt és csak sírtunk....

Aztán az öcsém megkérdezte, hogy alhat-e még nálunk. 41 órája volt talpon. naná. Hazavittem a cókmókjáért. Közben haverja telcsizett, hogy lenne egy kiskutya, amire pár napig vigyázni kéne. Mert ő nyaral. Valami tartozás fejében kapta a dögit. Tiszta sovány. Na ez egy kis alig hathetes bullterrier. Szorítása van már, mint állat, de még majdnem szopik. Kibelezném az olyan állatokat, akik ekkora picit elválasztanak az anyjától. Nos vigyázok rá.

Erre nemrég telcsizett a kisöcsém, hogy igazából ma is szeretne itt aludni, mert olyan jó. És különben meg meghívott minket itthonra, meg jön a kománk, mert ők is barátok, meg egyik kollégája, és bográcsoznak meg iszogatnak, mert ünnepelni kell. //Gondolom részeg pasik fognak az udvaron hanyatt fetrengeni... // :lol:

Domo! Pedig az utolsó pillanatig.... :cry: Szorítok, hogy a mensid kirendezze a beragadt tüsződet. legalább ennyi jó legyen benne. domo! állítólag néhány kemény felüléstől is elpattannak a tüszők. Bár ez peteéréskor fordul elő. De esetleg egy kis tornával nem veszítesz! :lol:

Kicsibé! Tudod, akinek nem kell valamiért meggharcolni, nem is értékeli ami csak az ölébe pottyant. Vagy máshogy. Neked fontos a kártya kisborisról, és ez a lényeg.

Andi! Remélem a kis pocaklakód összeszedi magát és nő még! Mondd meg neki, hogy én üzenem, hogy tessék rendesen sziporkázni a fincsi tápanyagokat.

Kamilla! Akkor kezdődik!! És ez a lényeg! De jó neked! Nem semmi a férjed! Az enyém menekül... a szurikor.

Bbilona! Beszélsz zöldséget! Megnéztelek iwiwen, nem kell a távolság a szerelmes levélhez!

Elveszett a hétvégén a kiscicám.. Ugye, szerintetek is az anyukája jött el érte?

Na varázsolok kicsit a hugicám képével, mert látnotok kell. Ilyen babát még nem látott a világ!

Kép
Kép
Kép
zel

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Zel!
Nagyon cuki a kislány! Olyan édes ezzel a sok, nagy hajjal.

Kisboris!
Pasi..... mit is vársz el tölle!?
Mit szóltak a rokonok, vagy még nem lett odadva?

Kamilla!
Ezek a nagy dolgok, gondolom milyen jó érzés, hogy elkezditek!
Ügyesen és minél hamarabbi sikert kívánok!

Én jól vagyok, igaz tegnap a fülem fájt és a torkom, most nagyon kurálom magamat, mert nem egyszerű volna süketen és zsibbadt torokkal szülni. Fekszem sokat mert a párom még dolgozik, ma sincs itthon éjszaka.... Remélem Dávid megvárja apucit.

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok csajok!

Voltunk egy kicsit nyaralni Mezőtúron, aztán meg elrontottam a gépet, de sikerült rendberakni.

Kicsiboris!

Látom csak én vagyok ezen a véleményen, de én fürödnék a Balatonban. Ma már mindenhol pártolják a kismamák úszását, de engem régebben sem lehetett eltántorítani, tegnap is úsztam a Dunában, de a Kőröst és a strandot sem hagytam ki, nyaralás alatt. Hál istennek előtte voltam dokinál, mondta, hogy zárt a méhszáj, így egy percet sem gondolkodtam. Sőt végre újra hallottam orvos szájából azt a véleményt, amit annó még a tinikori nőgyógyászom mondott: Inkább természetes vízben ússzunk, mert a szervezet védekezik a baktériumok ellen, míg a strandok klóros vize kiöli a hüvely védekezőmehanizmusát, raádásul ezer ember ázik a vízben, így szinte garantált a fertőzés. A strandon délutánra opálos a víz, én már abba nem mentem be.

Domo!

Nekem is volt visszamaradt tüszőm, de nekem csak akkor vették észre amikor uh-ra mentem az új stimus ciklusban, nem is hagyott növekedni egy másik sejtet sem, csak arra hatott a gyógyszer ott ült mint egy pöffeteg. Le is állítottuk azt a ciklust nem lett benne insem. Szerencse, hogy neked hamarabb észrevették, így nincs felesleges stimulásás.

Kata!

Nagyon sajnálom, nem olvastam vissza, de rákerestem, hogy veled, mi lett, mikor mehetsz újra? Én azt ajánlom, hogy keress bármilyen alternatív módszert. Biztos van a közeletekben is. Nekem a talpmasszázs jött be, de lehet ez akupunktúra is, valami ami belülről készíti fel a szervezeted a babák befogadására. Hidd el, hihetetlen, hogy mit tudnak, tudtak, az ősi kínában.

Teszek fel egy képet. Nekem már csak 11 hét van max hátra, de a képhez képest 12. Úgy érzem ezek a 12 hetek nehezen telnek az első és az utolsó is. Kép
tamaranna

Tamara :)
Hát ez a kép nagyon édes. És még mindig milyen csinos vagy! Gratulálok!

K.boris :)
Ne is törődj a főnököddel, ez egy bunkó. Szerintem irtó édes dolog és mindenki örülni fog neki. Nekem is az a véleményem, hogy nyugodtan fürödhetsz a Balcsiban. Még egyetlen orvostól sem hallottam, hogy ne lehetne természetes vízben fürödni. Sőt, kifejezetten ajánlják az úszást. Én biztos bele mennék, viszont a napot kerüld, vagy takard le a pocidat. Én is napozgattam délután, de sajnos nagyon foltosodott az arcom tőle, viszont szép barnán mentem szülni (melltől bugyiig persze hófehéren), még meg is dícsértek az intenzíven.

Zel :)
A hugi egy tündér, és nem sokára Neked is lesz ilyen.

Domo :)
Sajnálom azt a hülye tüszőt. Irgum-burgum, pukkadjon ki a mensivel.

Ilona :)
A bókokat én is szeretem a férjemtől. Amióta terhes lettem egyfolytában bókol. Szülés óta is, mert egy kicsit husibb vagyok és nagyon tetszik neki (nekem nem.) Mindent megtesz, hogy le ne fogyjak. Imádom a csokis kekszet, ezért folyamatosan hordja haza. Valamelyik nap 4 helyen rejtette el őket: az elsőt a hűtőben találtam, a másodikat az ecet helyén, a harmadikat a tányérok között, a negyediket a fürdőkádon. Hi-hi.
Jó hosszú időre ment el az urad, de néha egyedül lenni is jó.

Andi :)
Anyóssal ne törődj. A hízásnak semmi köze a bébi nagyságához, ő elveszi, ami neki kell. És akkor mi van, ha pici lesz. Az én Marcim 2,32-vel született nem egészen hat hete és már 3,65. Nagyon hamar összeszedik magukat, de ezt már Te is tudod.

Kamilla :)
Akkor indul a lombik? Nagyon szurkolok!

Odry :)
Most már a finishben vagy. Házikó hogy áll? Mi készen vagyunk és végre elkezdték a csatornát csinálni (csak erre vártunk), remélem az ősszel be tudunk költözni.

Kép
Kép
tiza

boriska.
természetesen én sem azt mondtam, hogy tilos a fürdőzés. Annak idején nekem is azt mondta a doki, hogy strand nem, de természetes víz mehet. Én azért mondtam, hogy ne menj szerintem, mert azt írtad, hogy barnázol. Ilyenkor én nem mennék bele, de ha elmúlt, akkor csak bátran!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Tamara!
Nagyon nagy a pocak és még 11 hét???? Soknak tünik, minden rendben, nem akarnak befektetni? Zita cuki, együtt érez a mamával, látom :lol:

Tiza!
Most ha jön a hidegfront és telihold, hát gondolom Dávid is jönni fog ennek hatására. Na majd látjuk, minden esetre Kedd óta sokat fekszem, meg a torok bajomat kurálom, hiszen szükséges lenne a szülésnél, hogy ne fájjon és ne legyen ez a köhögés.
A ház épül, mi karácsony fele költözhetnénk, de nem fogunk, mert nem fütés számlával akarom kezdeni. Így tavasszal.

Odry

Kép

Kép
odry

Tiza!
Köszi a bíztatást! Hát rutinos az már valóban van, de ha lehet most kihagynám, az állandó fejést és kanalazást. Mi lesz Petykával közben?

Egyébként, most jó alaposan utánna néztem, hogy mi történhetett Petykánál, és úgy tűnik a 36. héttől nem fejlődött igazán és onnantól kezdődött nálam a magasvérnyomás, ödéma egyszóval toxémia! Ha most ezt sikerülne megúszni, akkor valószínűleg nagyobb babát tudok kihordani!
Mivel úgy érzem, hogy megfejtettem a relytéjt, már nem vagyok olyan ideges, inkább megpróbálok odafigyelni a sóbevitelre, vérnyomásra, hízásra stb.
Ha ismét bekövetkezik, hát ez van, ennél többet nem tehetek, és mivel már túl vagyunk a 32. héten így ha előbb is kell megszületnie, már nem lehet baj.

Odry!
Sokszor ezsembe jutottál most a hidegfront idején, hogy vajon mi van veled, mert én marha szarul vagyok.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Andi!
Maradjon még a pocakban a babátok, mert annál jobb neki és ne attól tarts, hogy mi volt Petykával, mert Ő más.
Talán ha minden igaz ma éjszaka lesz hideg front.... apuka 21.30-kor ér haza, így most győzöm a fiúnkat, hogy este 10 kor induzhatunk a klinikára, ha ő is úgy akarja... majd látjuk. Sokat feküdtem és ma is ezt tettem, néha vannak hirtelen össze huzódásaim, de más különösebb nincs.
Tényleg van már nevetek a kistesónak?

Kép

Kép
odry

Odry!
Gergőnek fogják hívni. Nekem a Szabolcs jobban tetszik, de sajnos apának nem, így kieggyeztünk Gergőben. Ami azt illeti elég nehéz volt, mert nem igazán tetszenek a fiú nevek. A lányokból sokkal nagyobb a választék.
És csodamanóból ki lesz?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Andi!

A Gergő nagyon jó! Nekem is jobban tetszik, mint a Szabolcs.
Mi is így voltunk, hogy lány névből sokat tudtunk felsorolni, de dülőre nem jutottunk... talán pont ezért lett fiú!? A fiú nevekkel meg azért voltunk bajban, mert a pároméknál sok a fiú és olyan nevet akartunk, ami nincs a környezetünkben.
A páromnak nem volt ötlete, mert hitte lányunk lesz, most. ő nem szereti, ha nagyon becézgetnek egy nevet,ezt is figyelemben kellett tartani... aztán valahogy mindig 'belebotlottam" a Dávidba... meg említettem és azt mondta az jó. Hát így Dávid babánk lesz, szoktam nézni az itteni születési krónikákat és nem nagyon adják ma ezt a nevet, ami szintén tetszik. A Gergő is hasonló, ma az is ritkább, inkább a kamaszok körében van több.

Kezd fájni a fejem, nem tudom lesz e rám hatással a front!? A párom mondta sétáljak, de nincs kedvem.

Odry

Kép

Kép
odry

Jó reggelt!

Lányok!
Vagyok olyan beteg..... a torkomon alig bírok nyelni a fülem el van dugulva...de ez még a legkevesebb. Száraz köhögés és majdnem meg fulladok, ha rám jön, folyamatosan krákogok és ettől a hasam is fáj.
Most megyek a háziorvoshoz, aztán beszélek a nőgyógyásszal, mert nem is tudom így hogyan lehet szülni....
Nagyon el vagyok kenődve :cry:

Odry

Kép

Kép
odry

odry, na ez úgy hiányzott mint sántának a púp. A köhögéstől, egyszercsak azt veszed észre hogy Dávid, már ki is csúszott. Kíváncsian várjuk mit mondott az orvos! Jelentkezz hamar!

tamaranna, ez a kép szenzációs, félelmetesen nagy a pocakod, hozzá nem értőként azt mondanám már csak pár napod van hátra, Gergő biztosan nem lesz picike.

andi, toxémia? Nem is vette észre senki?? Micsoda szerencse hogy nem lett semmi bajotok akkor! Mekkora az esély, hogy ez újra előfordulhat? Gondolom, most nagyon figyelsz erre. Jaj borzongok ettől, rokonnak is ilyen volt, ők abba majdnem mindketten belehaltak. Felháborító és félelmetes, hogy agyonvizsgálnak és mégsem veszi észre senki.

tiza, micsoda egy humoros férjed van :D
Azért mostmár hazajöhetne az emberem, elég volt az egyedüllétből, igazából utálom ha horkol mellettem, de most meg alig tudok aludni egyedül.

zel, ez a gyerek milyen aranyos. Milyen kis jellegzetes pofikája van, őt biztosan nem lehet elcserélni senkivel.
És micsoda nyugalmas hétvége, bulizó örömapával...., milyen jó hogy így szeretitek egymást :D
bbilona

domo, jaj téged meg kihagytalak a sorból, pedig izgulok érted is nagyon.
bbilona

Odry!
Ez szörnyű pech! :evil: Remélem hamar elmúlik, jó lenne, ha csak egy napos nyavajáról lenne szó.

Ilona!
Észre vették, csak nem lett így kimondva, mert már nagyon a végén jártam, és hetente ellenőizték, azért indították meg a 39. héten, mert már nagyon kevés volt a magzatvíz. Sajnos kockázati tényező, hogy az előző terhességnél előfordult, és az a baj, hogy sok mindent nem tehetek ellene. Ráadásul az előző vizelet vizsgálaton fehérjét találtak, és sajnos ez is egy tünete, de szerencsére a vérnyomásom rendben van és hízni sem híztam még annyit mint Petykánál. A héten megyek újra labor vizsgálatra, akkor talán már okosabb leszek, reménykedem, hogy az előzőnél csak rossz napja volt a laborosnak.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andi, akkor visszaszívtam minden felháborodásomat, mert szerencsére rátok ezek szerint figyelnek. Remélem minden rendben lesz, veletek!
bbilona

SZiasztok!

Odry, remélem nem betegen kell majd szülnöd. Drukkolok, hogy minden rendben menjen.

Andi! Neked, meg hogy minél tovább ment tudjon maradni a picúrka.

Túl vagyok 3 Decapeptylen. A Zuram szerint egy hős vagyok, hogy ezt végig tudom csinálni. De szerintem meg ő a hős, mert ha ő nincs én nem tudom ki adná be nekem a szurikat. Mi vagyunk a HŐS család. :)

Azért van egy említésre méltó hőgörbém.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt!

Kamilla,
Neked milyen protokollod van? Miket kell majd szúrnod? Azt lehet tudni kb mikor lesz a punkció??
Vendég

Hát egyelőre csak annyit tudok, hogy long. Majd 3. napon megyek megint vérvételre, akkor kapom meg a táblázatomat, hogy melyik nap mit és mennyit és hova meg ilyenek. Szerintem valamikor a 13-al kezdődő héten lesz punkció. Remélem!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

[color=green]Remélem most már múlni fog a bajom.... a háziorvosom ki volt akadva, mert a fülemnek semmi baja, viszont a torkom és a mandulám is be van gyulladva. Nem is csodálkozik, hogy rohamok vannak.... írt fel Augmentint Duot, azt szedhetem . Hívtam a Nőgyógyászomat az is ki volt akadva, hogy még jó, hogy nem lett bajom a hétvégén... Szóval így menjen az ember 1000 ft.-ért ügyeletre, pedig otzt is direkt elmondtam az orvosnak, hopgy napok kérdése és szülhetek és csak ne már így ...
Na az a lényeg, hogy talán megjavulok és örülök, hogy csak nem bújt ki a babánk eddig mert ki tudja milyen módon tudtam volna a világra hozni, mert akárhogyan is lenne, azért egy köhögörohammal nehéz mit kezdeni, gondolom.

Megyek fekszek! Majd jövök!
[/color]

Kép

Kép
odry

Sajnos nem pukkadt ki a tüsző, még továbbra is ott csücsül. Így újra spontán hónap, bár lehet így nem sok az esély :cry:
De azért mindent megpróbálunk :D

Kép
domo

Odry, gyógyulj meg gyorsan, és utána jöhet Dávid baba!

Zel, nagyon helyes az unokahúgod, milyen sok haja van! Hazaengedték már őket?

Tamaranna, hatalmas pocakod van, és nagyon szép kislányod!
Tényleg jobb így, hogy időben észrevették, legalább nem feleslegesen szúrogatom magam.

Kép
domo

domo, ez agy rejtély. és a dokid mit mond erre? mitől van ez most?

odrym, basszus na ez nem semmi, utálom az egészségügyet néha, nem csodállom, gogy kiakadt a dokid! akkor most gyógyulgass mert
Dávid-baba megszületéséhez az anyukája is kell 100%-ban :wink:
és igyál sokat, hogy az antibiotikum gyorsan hasson és gyorsan távozzon is! puszi, kitartást Dávidbaba :!: :!: :!:

kamilla, nálad is jól felgyorsultak ám az események, mindjárt punkció, aztán meg beülti :lol: de jóóóóó!!! csak így tovább ez a jó út :D

andi, ne hogy idegeskedj ám :!: tuti nem lesz gond és az, hogy kisebb a baba, és Petyka is kisebb volt szerintem lehet, hogy adottság nálad, emlékszem is a fotókra, nagyon vékony vagy és általában a vékony alacsony anyukáknak kisebb babájuk születik (barátnőm mindkét babája pici volt és gyorsan utólérték magukat!)
csak nyugodtan, az orvosok is néha aggodalmasabbak és nem biztos, hogy alapul veszik az egyéni sajátosságokat.

mágnes, tamar ilona köszi a tanácsokat, végülis elmúlt szombatra a barnázás (a citológiától volt) de nem mentünk a balcsira...nem mertem most kockáztatni amúgy is volt egy kis fertőzésem amire meg kúpot kaptam, jobb a békesség :wink:

zelem nagyon édi a baba, gratula, nem csodállom, hogy imádjátok, ez a haj!!! nem semmi!!!
12-re megyek a 2. genetikai vérvételre, meg elmondják az előző 'rossz eredményt is, vagyis, hogy mi is ez...izgulok...

Kép
kicsiboris

Kicsiboris, sok mindentől bent ragadhat egy tüsző, ez normális. AZt mondta, hogy ebben a ciklusban biztos felszívódik! Csak én már nem akartam pihi hónapot :twisted:
Nagyon izgulok értetek, de úgyis minden rendben lesz! Ahogy hazaértél, gyere a hírekkel!

Kép
domo

domo, kár, de akkor szerencsére nem lett belőle ciszta. Velem párhuzamosan volt egy lányzó neki cisztája lett egy nem kipukkadt tüszőből, és 3 hetes hormonkezelést kapott, hogy elmúljon. Szóval ezt igazán jól megúsztad. Lesz egy nyugis augusztusotok, tudom nem ez volt a cél.

odry, na szuper... A gyógyszertől gyorsan meggyógyulsz, és nem kell annak a gyereknek a pocakodban agyrázkódást kapnia a sok köhögéstől :wink:

kamilla, tényleg hősök vagytok, így is kell ezt. Nekem nagyon tetszik, hogy így közösen csináljátok! Szorítok a hó végi pozitív eredményért! Gondolj bele, mindjárt kismama leszel! :wink:

kicsiboris, gyere ha van újabb eredményed!

baszi, merre vagy???? :roll:
bbilona

Zel,

Gyönyörü ez a baba! :D Nem is csodalom, hogy igy imadod!

Odry,

Pfuu, nagyon sajnalom ezt a betegeseget...pont most... :evil: mielöbbi gyogyulast! :D

Tamara,

Nagyon csini a pocak, föleg igy, hogy a kislanyod is betarsult! :D

Domo,

Sajnalom a kenyszer pihi honapot! :(

Kamilla,

Drukkolok nagyon, innentöl mar pörögnek az esemenyek meglatod! :D

Boriska,

Szoritok nagyon, minden rendben lesz tutira! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Hú, mennyi minden történik itt :)
Láttam helyes babákat, helyes pocikat, lusta tüszőket! :)Mindenkinek minden jót kívánom és drukkolok, kinek mihez kell!!!

Ritkán vagyok, mert depizem :( Majd elmúlik, gondolom én :)
3 cn-van :( és most épp a béka segge alatt vagyok hangulatilag.
Minden összejött úgy egyszerre, ahogy szokott, nem is a mensitől akadtam ki úgy igazán. Hívnom kell a dokim majd, és jövőhét vége felé újabb inszem lesz!
Olyan hülyén jött meg egyébként. Pont együtt voltunk akkor éjszaka a párommal, és akkor jött meg, aztán így másnaptól számoltam az 1 cn-t, aztán ma meg már se híre se hamva. :shock:
Fura a gyomrom, meg a fejem, így eszembe jutott, hogy lehet, hogy terhes vagyok? Nem lehet mi!?
Ma már clostit kellene szednem!!!!
Ha délután csinálok tesztet, gondolom nem mutatna semmit!?
Vagy hagyjam a francba, szedjem be ma a gyogyit és reggel csináljak tesztet?
Hogy nekem mennyi bajom van! :D
sonjus

sonjus, nagyon sajnálom ezt a furcsa mensidet, de szerintem hívd fel a dokidat mindenképp, mert ha esetleg van beágyazódás akkor annak árthat a closty :lol: persze nem vagyok orvos ezért tanácsolom, hogy kérdezd meg a dokit :wink: és légyszíves ne depizz, gyere gyakrabban mi kidumáljuk belőled a depiket :wink: :wink: :wink:

tamar, nem is mondtam milyen szép nagy a pockód és tényleg még ennyi visszavan?? atyavilág :lol: :lol: :lol: :lol:

jucmuc köszi :lol: és te hogy vagy? érzed már a mozgását a babának? tényleg milyen neveitek vannak?

hát...képzeljétek beírtak a genetikai tanácsadóban amniosócentézisre...még ha esetleg a 2. eredményem alapján kiderülne, hogy nincs akkora baj, még lemondhatom..muszály volt időpontot kapnom, mert nem mindig lehet bejutni és ha mégis szeretném akkor lehet, hogy nem tudnék menni...aug. 21 reggel 8 óra..itt kattog a fejemben...de remélem nem fog kelleni

Kép
kicsiboris

kicsiboris:
tuti nem kell majd menned, ne aggódj! A 4D-n is mindent rendben találtak! Csak elővigyázatosság. Tudom, hogy rossz érzés , hogy várnod kell, de én érzem, hog minden rendben van!

Rakok egy képet a keresztelőről, sajnos elég sötétek lettek.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?