Új privát üzeneted érkezett!

Ja és még egy.
Mi is nagy régi meseimádók vagyunk, sok megvan nekünk is, nagyon szeretik a gyerekek.

moni

Én is össze akarom gyűjteni a régi jó rajzfilmeket! Vuk, Kis Vakond, Varázsceruza, Rumcájsz...meg ilyenek. Szeretném, ha a gyerekem ezeket nézegetné inkább, ha majd néha tv-zik. Nekünk egyébként anno a szüleim nem engedtek tv-t nézni sokáig, ezt szeretném majd én is elérni a saját gyerekemnél.

Betti
betti73

Mi meg éjfél előtt alig-alig kerülünk ágyba... Sőőőőt, általában 8 előtt haza sem jutunk... Kép
Apósom mondta is a múltkor, h nem egészséges dolog olyan későn vacsizni, de könyörgöm, hogy vacsizzunk korábban, amikor még haza sem értünk?! Kép
kata1977
Hatvan

Na itt vagyok újra.
Hát pont tegnap beszéltük mi is, hogy nem tudom hogy lehet kibirni, hogy 10-11-12-kor fekszetek le. És még hány ilyen fiatal pár csinálja ezt. Azt hiszitek, hogy azért mert fiatalok vagytok, bármeddig lehet terhelni a szervezetet meg az agyat? Nem féltek, hogy addig húzzátoka gumit, míg elszakad? Jó,jó nem b*szogatni akarok senkit, de olyan sokan elfeljtik, hogy mi is volt az a cél, amiért ezt elkezdték.
Õszintén mondom, hogy sajnállak Titeket (már akit érintKép)
Lehet, hogy ezért nem tudnám soha megszokni a nagyvárosi életet. Szilveszterkor 3 napot voltam Pesten, de sikítva rohantam haza, mert büdös, meg koszos, meg nem ismerek senkit, tele van hajléktalannal, meg kutyasz*rral.
Vannak szép részek is, de az nem olyan sok.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Most visszaolvasva:
Bocsi, lehet hogy kissé erős voltam, de én ilyen tökfej vagyok, hogy ami a szivemen, az a számon.
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti!
Szerintem már az is pihenés, ha korán ágyban vagytok, de eldumáljátok az időt. (Vagy miegymásKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Megsértődtetek?
20 perce csak én irogatok.
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Dolgozni is kell vagy mifeneKép

Én a fövárosban lakom, mióta megszülettem, de már mennék innen el. Jó, nem annyira messze a munkahelyek miatt, csak ide mondjuk GödöllöreKép

Kép
Kép
maminti81

Vica!

Teljesen igazad van. Mi a párommal megpróbálunk legkésőbb 10-kor ágyba kerülni, nem mondom, hogy rögtön alvás, de mondjuk olvasás, beszélgetés, meg miegymás! Kép 6-kor kelek és kell a 8 óra alvás és ugye az éjfél előtti alvás a pihentető. Sajnos volt olyan időszak, hogy a munkából 8-9-re értem haza, most már nemigen túlórázom. Az még szingli koromban volt.

Betti
betti73

Vica,
Én sem sértődtem meg. Kép
Én sem szeretem ezt a helyzetet, de ilyen a munkánk, ilyen az életünk... Mi is jobban örülnénk, ha hamarabb hazaérnénk, de ez az esetek nagy százalékában nem sikerül... Ha mégis, akkor nagyon boldogok vagyunk és mi is birkózunk az ágyban, vagy pancsolunk egy nagyot a fürdőkádban, vagy csak összebújva beszélgetünk az ágyon. Kép
kata1977
Hatvan

Kamilla,
Én még mindig várom a képet! Kép
kata1977
Hatvan

Örülök, hogy végül is egyetértünk. Az előbb itt boldogított egy ismerősöm. Alkoholos filccel van neki óriási tetkó rajzolva a karjára. Blamás...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jaj ne haragudj! akkor még eszembe volt reggel, hogy neked is küldjek csak aztán..........
Egy perc és küldöm.

Kép

Kép
kamilla306

Zsu!

A gyüjteményemből még a te mélcímed hiányzik. Segíts ki lécci!Kép

Emese!
Te isKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lányok....baj van.

Most elmondok egy történetet, ami tanulságos lehet minden jövendőbeli gyermeket tervező számára. Velem történt meg mindez...ma délelőtt.

Elvileg ma vagyok az 5+0-án. Elmentem az orvoshoz, akit kiszemeltem régebben. Nála nincsenek műszerek a kórházban, így csak kézzel vizsgált meg. Kitapintotta a méhemet és leírta mindazt, amit mondtam neki, hogy 5 hetes vagyok ma. Felírt folsavat és annyi. Ultrahangot csak a 12. héten akar csinálni. Azt is mondta, hogy ne szedjek Elevitet, mert túl sok A vitamin van benne, majd csak a 12. héttől, addig elég a folsav. Gratulált és elköszöntünk.

Nekem sehogy sem akart a fejembe férni, hogy miért csak a 12. héten akar UH-t, mikor mindenkinek ált. a 6-7 héten már szívhangot szoktak nézni, hallani. Gondoltam egyet és elmentem most délben az sztk-ba, hátha ott van UH és kikunyizhatom, hogy a 6-7 héten csináljanak egyet. Ott volt a doki és teljesen el volt képedve, hogy miért nem csináltak ma nekem UH-t ott reggel, és hogy csak "nyomkodás" alapján írják le az eredményt. Azt mondta, ő szívesen megcsinálja nekem a 6-7 héten majd az UH-t, de mi lenne, ha most is akár csinálnánk egyet, ha még csak a kis petezsákot is látni, nem árthat - így kiderül, egyáltalán terhes vagyok-e. Én meglepődtem a hirtelen fordulaton, de utána mentem. A hasi UH-val természetesen semmi nem látszott még, így hüvelyit is csinált. Avval megmutatta a méhemet és benne a kis valamit,- a petezsákot - aminek szabályos kereknek kéne lennie. Nos, az enyém nem ilyen volt....Kép Nagyon pici, 1-2 mm lehetett az egész, de nagyításban úgy nézett ki, mint egy nagy vessző - azaz volt egy kicsi kerek és belőle jött lefelé egy kis nyúlvány. Azt mondta, hogy ez nem szabályos. Mindenképpen jöjjek vissza 2 hét múlva, de ha addig is elkezdenék görcsölni vagy véárezni, akkor is jöjjek. Jó kilátások, mi? Szolidan közölte velem, hogy vetélés előtt állok. Gondoljátok el, mi lett volna, ha nem megyek el ide és ha a 12. hétig várok... Nagyon le vagyok törve és sokat sírok. Nem hiszem el, hogy ez velem is megtörténhet. Sokat sírok és borzasztóan érzem magam...Reménytelen.

Kata,
kérlek vedd ki egyelőre a zebrát-gólyát a nevem mellől.

Lola
lolita

Ne keseredj el Lola! Még semmi nem dőlt el! Tudom, nehéz, de remény mindig van.
Bogi
dbogica

Lola,
Aztarohadt! Kép
Húhúúú, még ennél cifrábbakat is írnék, de lehet, h letiltanák! ...
És ez a doki most adott vmi kúpot, vagy bármit, ami segíthet megtartani az a kis babszemet?
Küldök sok-sok energiát és drukkot, hogy Veletek maradjon a kismanó és minden rendbejöjjön!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon szorítok Neked!!!
És mondott vmit a doki, h ez mitől lehet, megpróbálta elmagyarázni, hogy mit tehetsz a babádért, vagy ilyesmi?! Vagy csak várjál és imádkozz?!
kata1977
Hatvan

Szia Lola.

en ide meg nem irtam de olvaslak benneteket.
annyira borzasztó amit irtál. kérlrk ne add fel ilyen könnyen. Harcolj mindkettőtökért, pihenj nagyon sokat és elsősorban nyugodj meg a stressz árt neked is meg a picinek is.
Nagyon rosz volt ezt olvasnom nemhogy neked átélni.
én bízom benne, hogy minden jóra fordul és nem lesz semmi baj.
Pihizz sokat és bróbálj pozitívan gondolkodni, habár gondolom borzalmas lehet, a pozitív gondolkodás vonzza a jót.

szorítok neked nagyon nagyon.
moni978

Lola!

Mint mondott pontosan a doki? Várjál, míg elmegy? Nem adott semmi segítséget? Eléggé mellbevágó a dolog! Mélyen átérzem. Nagyon drukkolok!!!!

Betti
betti73

Lola!
Ezt nem hiszem el!
Hiszen olyan biztos volt. Megértem, hogy sokat sírsz, jobb is ha kiadod a bánatodat, ne fojtsd magadba.
Úristen...szörnyű.
Nem is térek magamhoz.
Nem mondta, hogy mitől lehet?
Próbálok olyan sok babanövesztő-ragasztó energiát küldeni, amennyit csak tudok!
Szorítok és Mindannyian Veled vagyunk!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="0000ff">Lolita!

Fel a fejjel! Ne sírdogálj! Most legalább tudod már, hogy meg tud foganni az a baba! És ha most nem egészséges, akkor inkább menjen is el, minthogy betegen szülessen vagy el kelljen vetetni!
Ha pedig mégis megmarad és egészséges, akkor meg jót tettél vele, hogy nem sírdogáltál napokig! Ne gyengítsd le ezzel a szervezetetdet! Hagyjad magad kicsit reménykedni is..!

Dokival kapcsolatban... Nekem a 6. héten valóban csináltak UH-ot... Mégis otthagytam a dokit, mert nem volt szimpi. Felírt Duphastont is, ami elfogyott, mire a másik dokihoz mentem. A másik doki azt mondta, hogy baj is lehet belőle, ha abbahagyom a gyógyszert (vetélés), de miután közöltem, hogy már egy hete nem szedem, mondta, hogy akkor viszont nem kezdjük újra. Szóval előző doki is 'jól' tájékoztatott engem...
Rá vagyunk utalva az orvosokra, mindenki más, és ha nem tájékozódunk egymástól, akkor csakis az orvosunknak hihetünk, ha mégsem hiszünk neki, hagyjuk ott, keressünk másikat!
Elevitet nekem is mondta a doki, hoyg felesleges szednem, mert ha rendesen táplálkozom, akkor elég az, nem kell külön vitaminokkal tömni magamat.

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Lola!
Még nincs semmi sem eldölve! Próbálj meg nem aggódni! Az csak árthat. A doki sem mondott biztosat, nem igaz?
Imádkozunk érted!

Kép
Kép
maminti81

Kamilla,
Köszi a képet! Kép
De hol látszik itt a jegygyűrűd?!
kata1977
Hatvan

Igaza van Proone-nak! Sírni akkor kell, ha tényleg megtörtént. Addig viszont óriási szeretetre van szüksége a picikének és még minden rendbe jöhet! Nagyon bízunk BenneTEK és sok sok ++++++++++++++++++++-t küldünk!
Tedd a hasadra a kezed és beszélj hozzá. Hátha segít.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kata, én sem láttam a jegygyűrűt, de azt hittem, hogy nem jött át teljesen a kép alja...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lányok,
köszönöm a vígasztalást mindenkinek.

Nem, a doki nem mondott semmit, hogy mit tegyek vagy ne tegyek a megmaradás érdekében - mert itt nem arról van szó, hogy esetleg a hormonjaim nem elegek a baba megtartásához, hanem arról, hogy lehet, hogy nincs is baba. Várnom kell és minden napomat egy rettegéssel élni, hogy mikor kezdek el vérezni vagy görcsölni - s ha ezek még el is maradnának, akkor sem biztos, hogy van és hogy egészséges a pete.

Proone,
tudom, hogy igazad van azzal kapcsolatban, hogy menjen el, ha beteg, de ma délig minden olyan rózsaszín volt és pár perc alatt egy világ omlott össze bennem.

Nehéz feldolgoznom ezt és rettegek az eljövendő fájdalmaktól és tehetetlenségtől.

Olvasgattam más, régebbi topikot, mert ott is volt egy lány, akinek hasonló problémája volt - neki műszeres befejezéssel vetettek véget, mert nem vetélt el...
lolita

Lehet, hogy végül nem azt a képet küldtem, amin látszik, mert ez egy széria egyik képe, de készült több is ugyanakkor. Mindegy. Lényeg, hogy még nem vagyok férjnél csak menyasszony vagyok.

Kép

Kép
kamilla306

Sziaszstok Lányok!

Lelépek hamarosan, holnap és hétfőn nem jövök.

Lola!

Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj.

A többieknek pedig jó hétvégét és akciózást!

Betti
betti73

Hát a mai napon megfogadtam, hogy ha egyszer babám lesz, senkinek, még anyámnak se mondom el a 12. hétig. Csak jönnének a sajnálkozással, mint a multkor is. Csak a férjem fogja tudni, meg Ti.
Megyek takarítani, meg csinálni a zárást. Azért lehet, h 5-ig még bekukkantok.

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Én is lelépek, és hétföig ide sem dugom az orrom.

Mindenkinek szép hétvégét!

Lola!
Vigyázz magatokra!

Kép
Kép
maminti81

Lola Kép
Én nem ide szoktam írni, de nagyon szorítok neked! 5+0 még nagyon korai és ilyenkor napok alatt millimétereket nőnek a babák és ettől minden nap egyre több látszik belőlük az UH-n. A dokikról, meg annyit, hogy egyik jobb mint a másik, mert a 12 hét előtt azt nézik, hogy egyáltalán méhen belül van-e a terhesség, meg van-e szívhang, ezért egy korai UH mindenképpen ajánlott a 6-8 hét környékén és pont azért szoktak hüvelyit csinálni, mert ilyenkor hasival még nem látszik az amit látni kellene.
Szurkolok neked nagyon! ++++++++++++++++++++++++++ Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Én is megyek haza.
Holnap nem tudom jövök-e.
Este elmotorozok az uramhoz m.helyére, és küldöm a képeket.

Lola! Gondolok Rád!

Puszi:Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Az előző a kismacskánk volt.
Most tervrajzokat teszek fel:
KépEz a földszint+melléképület
A köv a padlástér
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Kata! Bocsi, hogy kukacoskodok, de ma még "csak" 13+5 vagyok ma! Átjavítanál? Köszönöm! Szerintem a többiek is csúsztak, de ebben nem vagyok biztos.

Andi
13+5

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

SzAndi,
Bocsi, a babásoknál elvesztettem a fonalat... KépKép A másikban is csak onnan tudom, h hol tartok, h saját magamnál utánaszámolok (Néha) Kép

Vica,
Aranyos a cicátok, de még nagyon kicsit, nem?! Kép Igaz, én nem szeretem annyira a macsekokat. Kép
A házatok is tök jó (mármint a tervrajz Kép)! Csak kicsit nagyítanom kellett rajta, hogy mindent ki tudjak venni rajta. Kép

Húúúú, ma délután megint milyen idő volt?! Kép Minden délután felhőszakadás lesz mostantól?!

Kata
kata1977
Hatvan

Lola!

Szerintem túl hamar csinálták azt az uhut. Akkor még semmi részlet nem látszik, attól is függ, milyen síkot kap el a doki a petezsákból. Nem fogsz elvetélni, próbálj megnyugodni!!!
És olvasd el a Várandós topicban a Legkorábbi terhessági jelek-nél Uxi hozzászólását!
potter_76

Lola megdöbbenve olvastam amit írtál. Hát egyáltalán nem csodálom, hogy szét vagy csúszva. És hiába mondjuk azt mindannyian, hogy ne sírjál, el tudom képzelni hogy ebben a helyzetben egyikünk sem bírná ki.
Nem gondolkodtál rajta, hogy elmész egy magándokihoz? Tudom nem azon múlik, de sajna sokszor hallani, hogy egy kis pénzre kinyílik a szája.
Nagyon durva, az amit a "másik" lányról írtál Kép NAgyon nagyon és még 100000×nagyon szorítok, hogy az a baba ott megerősödjön!!!!

Kép
Kép
beuka

Lola megdöbbenve olvastam amit írtál. Hát egyáltalán nem csodálom, hogy szét vagy csúszva. És hiába mondjuk azt mindannyian, hogy ne sírjál, el tudom képzelni hogy ebben a helyzetben egyikünk sem bírná ki.
Nem gondolkodtál rajta, hogy elmész egy magándokihoz? Tudom nem azon múlik, de sajna sokszor hallani, hogy egy kis pénzre kinyílik a szája.
Nagyon durva, az amit a "másik" lányról írtál Kép NAgyon nagyon és még 100000×nagyon szorítok, hogy az a baba ott megerősödjön!!!!

Kép
Kép
beuka

bocsi 2× ment el

Kép
Kép
beuka

Maminti hogy hogy már csak hétfőn jösz? Na mostmár úgyi mindegy, de azért írd ám meg, hogy hol voltál a hétvégén.

Betti a szeptember sem rosz szerintem. Sokszor lehet azt olvasni, hogy az ősszel megfogant babák egészségesebbek, mert a mami sok természetes vitamint tud előtte elfogyasztani.

Vica nem semmi ez a no Tv no mikro!

Kamilla hát igen a barátok közttel én is épp úgy vagyok, mint Te. NAgyon jó, hogy az egész napos hajtás után ki lehet kapcsolni egy kicsit. Mostanában sokszor lemaradok róla, mert esténként sokáig kinn vagyunk az udvaron.

Kata nekem a Te gólyád jobban testszik Kép de jó a főnöködéknek!

Csajok! a folsavat napi 1× kell szedni?

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Lola!Még semmi konkrét nincs, ne sírj!Igaza van Proonenak!

Én sem láttam a jegygyűrűt de elhittem, na teszek fel egy képet a kivasalt hajamról.

zsuzska80
Szombathely

Túl nagyok inkább küldök e-mailben!
Móni, Te át tudod küldeni az e-mail címeket??

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Na mindjárt küldöm a gyűrűs képet is. Megnéztem, tényleg nem azt csatoltam végülis. Ez viszont még kétszer akkor file mint a tegnapi. Remélem azért átmegy rendesen.

Zsuzska! várom a hajas képedet!

Kép

Kép
kamilla306

Halihó!

Zsu,
Megkaptam a mailt! Nagyon sok kép van benne! Kép Mindjárt letöltöm őket! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

KATA, IDE CSAK EGY KÉPET TEGYÉL FEL!!!!

zsuzska80
Szombathely

Na haragudjatok, de egyszerűen nem tudom azt a nyomorult képet csatolni. Be kell érnetek azzal az egyel.

Tök szarul vagyok ma. Nem birok semmit csinálni. Csak ülök az asztalomnál mint egy szobor és bambulok magam elé. Meg szar kedvem is van, de nincs rá semmi okom, hogy az legyen. Nem értem. Valószínüleg csak hisztis vagyok.

Kép

Kép
kamilla306

Zsu,
Nem értem... Kép Hova tegyek fel egy képet?!
Én csak lementettem a gépemre, hogy meg tudjam nézni rendesen. Kép

Kamilla,
No problemo! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Lola!
Szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen!

Ehhez mit szóltok? Ezt adjátok össze!

Kép

Kép

moni

Jó reggelt!

Kata
Igen, a macsekunk még csak 2 hetes lesz vasárnap.
Fönt született az emeleten. A neve: KacorKép Az anyja neve meg :Cirr-Murr (Mirr-Murr nem lehett, mert lányKép)

Zsu
Hol lehet megtekinteni a vasalt hajadat?
A profilokat egyszerűen nem engedi megnyitni ez a ...
Amúgy minden elismerésem a Tiétek ezzel a 7 órai fekvéssel kapcsolatban.Kép

Beu
Kár, h kimaradtál a tegnep délutáni dumálásból. Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is.

Lola
Én elolvastam Uxy hozzászólását, amit Potter ajánlott és szerintem igaza van. Te is menj el egy másik dokihoz és ne gyötörd magad. Fel a fejjelKép

Elfelejtettem mit akartam még írniKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?